Dodaj do ulubionych

Dziś mija termin złożenia ofert na kolejną sieć...

12.04.05, 04:29
Niesamowite, taka wiadomość, a totalny "low profile". Nikt się nie interesuje,
nikt nie grzmi, że potencjalne miliardy płynąć będą strumieniami. Tylko
dokąd... Ooooo... Dokąd. A Wisła nasza taka bruna i kręta.
    • wojciech_zalewski Najgorszym oparatorem, jakiego znam jest Sferia.. 12.04.05, 06:57
      ... OSP Polpager. Naciągacz na potęgę. Mam tylko nadzieję że oni nie wejdą w ten przetarg. Są zresztą zbyt słabi a to, co zrobili wprowadzając bezprzewodowa telefonię stacjonarną, jest dziełem maniaka. Ja też niestety dałem się nabrać. Ostrzegam - z daleka od Sferii. To naciągacze i złodzdieje (dosadnie i prawdziwie). Pzdr.
      • witek_r Re: Najgorszym oparatorem, jakiego znam jest Sfer 12.04.05, 08:51
        Jakies konkrety?
        Rowniez jestem abonentem Sferii. Nie mam jakiegos zlego zdania na temat operatora.
        pozdr,
      • speev Re: Najgorszym oparatorem, jakiego znam jest Sfer 12.04.05, 09:57
        no właśnie - po raz kolejny słyszę takie teksty, ale żadnych konkretów - mi na
        razie nie podpadli. nawet jak się raz przez przypadek o miesiąc spóźniłem z
        zapłatą rachunku, to ktoś z BOK-u zadzwonił, żeby zapytać co się stało. i nie
        wyciągnęli żanych konsekwencji.
    • mcbet Re: Dziś mija termin złożenia ofert na kolejną si 12.04.05, 09:05
      I co????
      I runął kolejny mit o zysku Polaków ze wstapienia do UE. Miało być tak pięknie,
      nowi operatorzy i co za tym idzie koniec z wyzyskiwaniem, niższe (czytaj
      normalne) ceny za połączenia w sieciach GSM.
      A ja sie dałem nabrać... na te i na inne pierdoły.
      • speev Re: Dziś mija termin złożenia ofert na kolejną si 12.04.05, 09:58
        a nie są niższe? ostanie obniżki to właśnie m.in. przygotowania do wejścia
        kolejnego operatora, który w tym momencie dla zdobycia klientów musiałby dać
        takie niskie ceny, ze nie opłacałoby mu się to zupełnie.
    • grlt LOW PROFILE? 12.04.05, 10:05
      Po pierwsze o tym przetargu było wiadomo od dawna i już się mikt tym nie podnieca, zauważ że dziś mija termin.
      Po drugie, fachowcy raczej nie dyskutują tutaj, a zwykłych ludzi interesuję to tyle co widzisz ;)
      A po trzecie chciałem jeszcze zauważyć że te "potencjalne miliardy" są bardzo potencjalne, trzeba najpierw dużo włożyć żeby to potem odzyskać [z nawiązką oczywiście] Więc nie jęcz, tylko jak masz kase to ładuj w przetarg :) A po za tym kto wie czym będziemy się porozumiewać za 15 lat, może wtedy ten przetarg będzie wart mniej niż zeszłoroczny śnieg...
      • worldpl Re: LOW PROFILE? 12.04.05, 10:34
        Może i masz rację, to takie gadanie w stylu, o patrzcie, akcje tanieja ;-) No
        ale właśnie, teoretycznie nie znam się, ale pewnie akcje różnych polskich
        centerteli dzisiaj idą na łeb na szyję :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka