kozaczek3 11.05.05, 01:23 Ja chętnie kupię taki papierz toaletowy z Glępem. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
struve Komiks na papierze toaletowym 11.05.05, 01:26 Nawet papier do dupy produkują nam obcy. Wszystko rozsprzedane i rozkradzione. Finis Odpowiedz Link Zgłoś
mudshark Re: Komiks na papierze toaletowym 11.05.05, 07:39 proponuję edycję wszystkich dzieł papieża.... Odpowiedz Link Zgłoś
smutas3 Re: Komiks na papierze toaletowym 11.05.05, 09:27 ...a ja - samego papieża !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekkedzlodz Re: Komiks na papierze toaletowym 11.05.05, 09:38 kolejna awantura pod szyldem "Ludzie to wezmą, ludzie to kupią, byle na chama, byle głupio." Odpowiedz Link Zgłoś
blg1 Portrety wodzów to obraza dla papieru toaletowego 12.05.05, 01:03 Portrety wodzów to obraza dla papieru toaletowego! Zakładamy partię obrony papieru k. - LPR/K - Ligę Papieru Rzeczywiście/Klozetowego Ewentualnie LePeR/K - to samo, ale dla inteligentnych inaczej, czyli tych którzy po każdym zdaniu mówią "e", bo to mądrzej Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Pomysl nie jest nowy, oby tylko skuteczny.... 11.05.05, 10:20 ...mozna by robic serie tematyczne np. - Blizej Sejmu i Senatu z portretami poslow i senatorow - Kwach i jego Druzyna - Seria Partyjna, kazda partia osobno na rolce - Seria duchowna, np. bialy papier domonikanski z o. Hejmo - Seria agentow SB - Seria niebianska z o. Rydzykiem itp Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Papier na poczatek bedzie drogi.... 11.05.05, 15:12 ....bo trzeba bedzie sporo odlozyc na adwokatow.... Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Zapłaciłbym znacznie więcej 11.05.05, 16:54 dla dobra Ojczyzny, gdyby można podetrzeć się takim politykiem i spuścić wodę. Niestety, w krajach "starej" demokracji, polityk złapany na wykroczeniu drogowym spada w niebyt polityczny, w Polsce poseł chwali się publicznie, że przewiózł policjanta na zderzaku po ulicach Warszawy, ku uciesze kolegów - posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Komiks na papierze toaletowym czyli ... 11.05.05, 19:18 Kultury w naszxym biznesie nie ma. To wiadomo od dawna. Tak drukowany papier toaletowy obala kolejny mur osłaniający szczątki codziennej kultury zblizając nas do zwykłego chamstwa. Producent jest godny swego wydawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Moze ten narod miedzy Odra a Bugiem... 13.05.05, 01:31 ...na nic lepszego nie zasluguje... Ludzi honoru nie trzeba printowac na papierze toaletowym. Gdy popelniaja bledy sami sie usuwaja w cien....a polska swinie to od koryta ani nawet widlami nie odgonisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Powolano Nowa partie- LOPP! 13.05.05, 10:28 Liga Ochrony Polskiego Papieru! Odpowiedz Link Zgłoś
mmm32 Re: Komiks na papierze toaletowym 13.05.05, 11:15 Glępem???????? A może Glempem? Drażni mnie głupota Kozaczku Odpowiedz Link Zgłoś
mixerski1 Re: Komiks na papierze toaletowym 15.05.05, 18:59 mmm32 napisała: > Glępem???????? A może Glempem? Drażni mnie głupota Kozaczku glupota powinna byc bolesna)))) Odpowiedz Link Zgłoś