t324911 23.05.05, 07:54 Ten zawsze pojawi sie kiedy go nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupekzoledny Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 08:08 urban zawsze na właściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiesia Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 13:44 Urban powinien kolekcjonowac wszystkie idiotyzmy jaki multum obecnie,tylko ze by mu miejsca zabrakło....Twardy dysk to za mało,jeszcze potrzebna twarda głowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
czejan Mam nadzieję że po wyborach pan poseł Grzesik 23.05.05, 08:28 wróci do swoich korzeni.Ja już wolę oglądać go jak polewa policjantów gnojowicą niż jak usiłuje pozować na inteligentnego polityka.Jest on przykładem,że nie wystarczy zmienić gumiaków na lakierki.Słoma i tak wystaje z butów.A gdy słyszę,że usiłuje osądzać panią Prezydentową, to zastanawiam się czy nie powinnien zgłosić się do takiego "sanatorium" w Lublińcu,gdzie leczą umysły i duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Mam nadzieję że po wyborach pan poseł Grzesik 23.05.05, 08:34 "...Zdaniem posła Samoobrony w komputerze były informacje poufne, ale nie było ściśle tajnych..." Kazda informacja przekazana Grzesikowi przestaje byc tajna a kazda przeczytana przez urbana zaczyna byc informacja publiczna . Chyba przyjdzie zaprenumerowac "Nie" bedzie ciekawa lektura na zimowe wieczory . :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Mam nadzieję że po wyborach pan poseł Grzesik 23.05.05, 09:30 no, znowu urban ma materialu na ladnych pare numerow do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio Dysk leperowca: gołe dupy i pasjanse. 23.05.05, 08:37 Niczego więcej tam bym się nie spodziewał. "Z twarzy widać, że bardzo oczytany człowiek"(Tym) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Dysk leperowca: gołe dupy i pasjanse. 23.05.05, 08:46 Sam zaś laptop służył jako podstawka pod wódę i zagrychę. Odpowiedz Link Zgłoś
ojdyrydy Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 09:50 Sprawa - niestety - jest dosyc powazna... Jak powazna mozna tylko pokazac stawiajac tego palanta przed sadem polowym... Z mozliwoscia wykonania wyroku smierci przez rozstrzelanie... Oczywiscie - w sprawach cywilnych jestem przeciwko karze smierci... A to nie jest sprawa cywilna... a b. powazna sprawa... A ludzie musza wiedziec, ze sa b. ale to b. powazne sprawy.... I chcialbym, zeby obroncy tego pana przed takim sadem udowodnili naprawde, ze tam nic nie bylo powaznego na tym dysku. To tak - w naszym wspolnym interesie... odyrydy Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 10:08 ojdyrydy napisał: > Sprawa - niestety - jest dosyc powazna... Jak powazna mozna tylko pokazac > stawiajac tego palanta przed sadem polowym... Z mozliwoscia wykonania wyroku > smierci przez rozstrzelanie... a o kim mowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ojdyrydy Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 10:25 Pan U. to tylko lew medialny a ten G. to facet, ktory mogl dostarczyc superpomyslow jakiemus bin Ladenowi, co by tu wysadzic w Polsce albo co zrobic, zeby Polacy (jako panstwo) znowu sie sami rozebrali i dali przeleciec... A ze lwami to trzeba umiec tanczyc (jak z wilkami) tylko na odwrot... ojdyrydy Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ale będzie czytania... wow... 23.05.05, 10:01 Pozdrowienia dla pana Jerzego !!! hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity SAMOOBRONA MÓWI GORZKĄ PRAWDĘ !!! 23.05.05, 10:11 Złodzieje,paserzy,urbany,półświatek,półprawdy,NIE co znaczy ani tak ani nie czasem może.I wiadomości z brukowaca o nazwie gazeta wyborcza.Każdy ma swoich kompanów!Michnik generała!Papka Morozow wodza! A Samoobrona ma Naród! I już tego nie zmienicie! Odpowiedz Link Zgłoś
rebjot Re: SAMOOBRONA MÓWI GORZKĄ PRAWDĘ !!! 23.05.05, 11:09 Badzo Cię proszę! Przeczytaj to co napisałaś i dokładnie sobie to przemyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: SAMOOBRONA MÓWI GORZKĄ PRAWDĘ !!! 23.05.05, 11:23 Jak widze Jolus jescze nie ma ostatecznej decyzji o wstawieniu cie na liste Samejbrony.Pracuj dalej. Moze sie uda. Narod droga Jolus, to ma cie i twego fuhrerka coraz glebiej tam, gdzie plecy traca swa szlachetna nazwe. Odpowiedz Link Zgłoś
ojdyrydy Re: SAMOOBRONA MÓWI GORZKĄ PRAWDĘ !!! 23.05.05, 12:17 Kochana Jolu Zgadzam sie... Tylko pomyslmy jaka to prawda... To prawda, ze moga nas zrobic w konia historii. Tak, jak to zrobili wielokrotnie. Szczegolnie przykre moze byc zrobienie nas w konia przy pomocy pana L... To moze byc dosyc przykre... Tylko trudniej wyobrazic... Wyjscie - nie dac sie... Z wyrazami szacunku ojdyrydy PS Oczywiscie, to spiskowa teoria dziejow... Ta teoria tez moze miec zaskakujace zastosowania... Ale o tym innym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
dawid.kingloff jezeli tak nieodpowiedzialni ludzie jak grzesik 23.05.05, 10:34 pracuja w komisji do spraw sluzb specjalnych, to ja tym sluzba wspolczuje. praca w nich staje sie bardzo ryzykowna. "nieodpowiedzialny" to najlagodniejsze slowo, ktorego uzywam tylko dlatego, ze staram sie byc kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Właśnie przeczytałem artykuł w "NIE"..hehehe 23.05.05, 10:43 .. o gustach innych sie nie dyskutuje, ale panie pośle...haha... Odpowiedz Link Zgłoś
rob11111 Re: Właśnie przeczytałem artykuł w "NIE"..hehehe 23.05.05, 10:53 Panowie dziennikarze z "Nie" kupując ten dysk wiedzieli, że jest posła Grzesika, czyli wiedzieli, że rzecz jest kradziona, że kupują od pasera. To nijak się ma do np. śledztwa dziennikarskiego. Raczej do współudziału. W praworządnym Państwie wkroczyłaby Prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Właśnie przeczytałem artykuł w "NIE"..hehehe 23.05.05, 10:58 rob11111 napisał: > Panowie dziennikarze .. czyzbys nie doczytal, ze prokuratura zostala poinformowana o sytuacj? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekczajkowski szkoda mi Ciebie rob11111 23.05.05, 11:05 szkoda da mi Ciebie rob11111 Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Korekta do twej sygnaturki: 23.05.05, 13:50 "piss" (zwlaszcza w trybie biernym) moze laczyc sa z "off", "up", "down" i jeszcze paroma, dajac tak wiele mowiace zwroty, jak np. uchlac sie w trupa czy puszczac pawia z obrzydzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 11:02 t324911 napisał: > Ten zawsze pojawi sie kiedy go nie trzeba Raczej odwrotnie - tylko wtedy, kiedy go trzeba najbardziej... Jest to, p. Urban, jedyny racjonalnie myślący facet w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 11:08 swiadome nabywanie przedmiotów pochodzacych z kradziezy jest przestepstwem,prokuratorzy do dziela ,kolejnego czerwonego mozecie zamknac Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 11:14 Jestem pewien, że działacze Pisu z chęcią kupili by np. zajumane dyski pana prezydenta i powoływaliby się wówczas na wyższą konieczność... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 11:43 stan wyzszej koniecznosci jest dosc dobrze zdefiniowany i dzieki temu nie da sie powolywac na niego przy byle okazji ,w tym przypadku nie zachodzi na 100% a wiec prokuratorzy do dziela Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 11:53 m15 napisał: > stan wyzszej koniecznosci jest dosc dobrze zdefiniowany i dzieki temu nie da > sie powolywac na niego przy byle okazji ,w tym przypadku nie zachodzi na 100% a > > wiec prokuratorzy do dziela Powinieneś napisać : prokuratorzy, którzy nie chcą podpaść PiSowi, do dzieła !! Może sie przestraszą... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 12:05 a moze po prosty wszyscy praworzadni prokuratorzy do dziela Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 12:08 m15 napisał: > a moze po prosty wszyscy praworzadni prokuratorzy do dziela Praworządni ?? To Sprawiedliwość nie musi być po Waszej stronie ?? :-)) A Urban zgłosił ten..hm.. zakup kontrolowany prokuraturze.... mogą mu skoczyć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 12:13 zakup kontrolowany jest pojeciem równiez bardzo dobrze zdefiniowanym ,radze poczytac Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 12:18 coś Ci dzisiaj argumentów brak... no tak, ale jak sie nie ma racji to sie do książek odsyła... tez tak robię hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 13:03 tu nie chodzi o moja racje czy argumenty, prawo powinno byc stosowane bez wzgledu na osobe czy okolicznosc a tak w ogóle to malo mnie obchodza problemy posla grzesika a urbana wcale Odpowiedz Link Zgłoś
tleixianin Re: Urban ma twardy dysk Grzesika 23.05.05, 11:14 Poszlaki, poszlaki, poszlaki!!!!!!!!Prawdopodobnie ma go redakcja NIE, ...prawdopodobnie kupiła od paserów??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Brawo stary cwaniak Urban!!! Niemniej bym nie dal 23.05.05, 13:27 glowy, ze ten stary cwaniak nie dal zlecenia na kradziez;) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Brawo stary cwaniak Urban!!! Niemniej bym ni 23.05.05, 13:42 Za ręke Go nie złapali...hehehehe.. P.S. Czy można pisać "Go" z dużej litery w stosunku do Urbana ?? Czy jest to zarezerwowane tylko dla JPII ?? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
hanyska2 Re: Brawo stary cwaniak Urban!!! Niemniej bym ni 23.05.05, 13:45 Nie jestem fanka Klapouchego, ale dobrze , ze jest! Tacy ludzie (pomijam jeso wczesniejsze "zaslugi") " keep democracy on its toes"! Kto to dobrze przetlumaczy? Urban wprowadza zdrowy ferment, a szargajac swietosci czasem zmusza do krytycznego myslenia, nawet jesli w przerwszym odruchu reaguje sie na jego wyskoki oburzeniem. Sadze, ze polska scena polityczno-medialana wiele by stracila bez tego "niesfornego Dyzia". Odpowiedz Link Zgłoś