Dodaj do ulubionych

Bostoński chór homoseksualistów dziś we Wrocławiu

27.06.05, 09:39
Czekamy,w "cywilizowanym" kraju
Obserwuj wątek
    • pestycyd Bostoński chór homoseksualistów dziś we Wrocławiu 27.06.05, 09:41
      Czekam z niecierpliwoscia na chor pedofili. Tam tez bedzie przyswiecala
      szczytna idea - milosc do dzieci.
      • elefantino1 [...] 27.06.05, 09:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • m635 Co mnie obchodzi komu oni wkładają? Paranoja! 27.06.05, 09:57
          Niech się zajmą sztuką a nie manifestowaniem pedalstwa! Czy dlatego słuchamy
          Szymanowskiego, że był homoseksualistą czy dlatego, że wybitnym kompozytorem?
          Gdyby to był dobry chór to nie musiałby się chwytać takich metod promocji.
          Niedługo przyjdzie do mnie wezwany hydraulik i powie na wstępie, że należy do
          Stowarzyszenia Gejów-Hydraulików i chętnie przetka mi rurę po wygłoszeniu
          pogadanki o szkodliwości homofobii.
          Walnijcie się w gejowskie łby! Nie życzę sobie informowania na każdym kroku kto
          z kim sypia i dlaczego oraz na jakie cierpi choroby!
          • navaira Co za idiota 27.06.05, 10:12
            Uprzejmie informuję, że podczas koncertu chórzyści wkładać będą co najwyżej
            nuty na stojak. Jeśli fakt umieszczenia "gay" w nazwie to dla Ciebie powód do
            takich wrzasków i dławienia się własnymi fobiami, z pewnością protestujesz
            również przeciwko nazwom takim jak Liga Polskich Rodzin (Liga! Polskich!
            Rodzin!), Gazeta Wyborcza (Gazeta! Wyborcza!) oraz Kabaret Dudek (Kabaret!!!
            Dudek!!!!!!! OBURZAJĄCE!!!)
            • meylec Przecież wszystkie szyby wylecą od tych wysokich 27.06.05, 11:28
              C. I kto za to zapłaci?
              • gabbriell Re: Przecież wszystkie szyby wylecą od tych wysok 27.06.05, 13:34
                Widzowie.
                • meylec Re: Przecież wszystkie szyby wylecą od tych wysok 27.06.05, 17:25
                  To po ile będą bilety? Budynek jest ze szkła.
                  • gabbriell Re: Przecież wszystkie szyby wylecą od tych wysok 27.06.05, 17:47
                    nie mam pojęcia.Nie lubię chórów a w ogóle to gdzie ten Wrocław????
                    • meylec Re: Przecież wszystkie szyby wylecą od tych wysok 27.06.05, 18:06
                      Pomiędzy Lipą Piotrowską a Suchym Dworem. Zaraz za Iwinami, gdy się jedzie od
                      Gaj-a Oławskiego.
          • gabbriell To i ty nie chwal się swoją seksualnością. 27.06.05, 13:33
            Przestaniesz ty,Oni też.Mnie tak samo wku...ia jak całuje się dwóch facetów,jak
            wtedy,kiedy w autobusie piętnastolatka sprawdza drożność przewodu pokarmowego
            chłopaka.Ale jeśli dopuszczasz to drugie to musisz zaakceptować to pierwsze.
            • r.p.mcmurphy Re: To i ty nie chwal się swoją seksualnością. 27.06.05, 13:37

> wtedy,kiedy w autobusie piętnastolatka sprawdza drożność przewodu pokarmowego
              > chłopaka.Ale jeśli dopuszczasz to drugie to musisz zaakceptować to pierwsze.

nic nie musi, to kwestia norm spolecznych a te na szczescie zjawisko dwoch
              lizacych sie pederastow jednoznacznie uznaje za oblesne i wystarczajace do
              wywolania masowych torsji, czyli tym samym jako zagrozenie zdrowia publicznego,
              scigane z urzedu.
              • zuluseq Re: To i ty nie chwal się swoją seksualnością. 27.06.05, 13:46
                Normy społeczne każą używać słowa gej zamiast pederasta. Ksenofobia i homofobia
                również nie przystaje do światowych norm społecznych. Normy społeczne dzielą się
                też na postępowe (europejskie) oraz katolickie (polskie)
                • pendrek_wyrzutek Normy każą używać słowa wesolek zamiast gej 27.06.05, 15:11
                  > Normy społeczne każą używać słowa gej zamiast pederasta.

Przeciez jezyk polski ma odpowiednik slowa "gay",
                  ktore znaczy wesoly/wesolek. Tak aby byc uprzejmym
                  nie uzywajmy slowa "pedal" czy "upychacz kakalka" (fudge
                  packer) - mowmy "wesolek".
                  • tadluzny [...] 27.06.05, 15:46
                    • kotek.filemon [...] 27.06.05, 15:47
              • gabbriell Re: To i ty nie chwal się swoją seksualnością. 27.06.05, 17:50
                cóż,z tego co pytałem to pederastamo jest wcale nie tak wielu
                homoseksualistów,a liżący sie publicznie wywołują mój niesmak niezaleznie od
                płci.Po prostu jest to sprawa na tyle intymna,że jest na nią miejsce w
                domu.Moze nawet niekoniecznie ptywatnym a bardziej publicznym.
      • mike-great [...] 27.06.05, 11:30
      • kompost444 Re: Chór wujów we Wrocku 27.06.05, 12:57
        Znowu ta ideologia w Gazecie. Ważne jak śpiewają i co śpiewają, a nie czy są czarni, czerwoni, pedały czy normalni. Czyżby aż tak mało sprzedano biletów, że takich niskich metod się czepiają.
      • gabbriell Ta pedofilia to musi cię rajcować.Normalny 27.06.05, 13:29
        człowiek nie interesuje się tym,bo wie że to marginalny problem,rozdmuchany do
        niewyobrażalnych rozmiarów,a dotyczących ułamka promila populacji.Znakomicie
        jednak podnoszący nakład czasopism dla głupoli,typu Fakt,Superexpres i Wprost.
      • ubu_roy Re: Bostoński chór homoseksualistów dziś we Wrocł 27.06.05, 15:07
        Przeciez masz juz takie chory. Zaczynaja od milosci do "Dzieciatka Jezus" a
        koncza na karmienu "eucharystia" klerykow. Impresariat znajduje sie w Watykanie.
      • zuzannaniedziela DLACZEGO PEDOFILI MATOLE? 27.06.05, 17:51
        Orietujez sie owogle jaka jest róznica? Czy wiedza z kosciola?
      • messer2 Auschwitz - Birkenau II?? 28.06.05, 05:11
        Abstrachuję od poziomu artystycznego tego zespołu. Zakładam jednak, że skoro
        występują w Filcharmoni Wrocłąwskiej muszą prezentować się przynajmniej
        przyzwoicie. Media podają, że mają na swym koncie występy w największych
        światowych salach koncertowych a tam dyrektorzy nie pozwalają sobie na popisy
        amatorów... Na miły Bóg!! Kogo obchpodzi seksualność?? Co ma piernik do
        wiatraka?? To tak jakby protestować przeciwko chórom czarnych. Bo co?? Bo mają
        więcej pigmentu w skórze??!! Niech ktoś z obecnych tu homofobów łaskawie
        wyjaśni mi jak seksualność przekłada się na zdolności wokalne?? Do prawdy
        dziwię się, ze taka dyskusja w ogóle ma miejsce. Cóż... w kraju, którego
        stolicy prezydentem jest ukrywający się za kruczkami prawnymi homofob nr 1 III
        RP można spodziewać się jedynie Auschwitz - Birkenau II. Ale pamiętajcie!!
        Historia zwykła rozprawiać się z jemu podobnymi w mało delikatny spsób...
        --
    • rgmaria Bostoński chór homoseksualistów dziś we Wrocławiu 27.06.05, 09:41
      Dlaczego w przypadku chóru istotne jest że gejowski, co to ma wspólnego ze
      śpiewaniem?
      • dzikamalpa [...] 27.06.05, 09:43
      • qwww [...] 27.06.05, 11:39
      • wicus69 Re: Bostoński chór homoseksualistów dziś we Wrocł 27.06.05, 12:05
        1. Chóry SPIEWAJA...!!!
        2. Jest bardzo duzo pedalów miedzy heteroseksualistami!!!
    • werter-6 Re: Bostoński chór homoseksualistów dziś we Wrocł 27.06.05, 09:43
      Szykuje się koleny skandal autorstwa LPR- Polsko dokąd zmierzasz??
      • dzikamalpa Re: Bostoński chór homoseksualistów dziś we Wrocł 27.06.05, 09:44
        w kierunku odwrotnym od kultury smierci i demoralizacji
        • gabbriell A to ciekawy pomysł:faszyzm jako przeciwstawienie 27.06.05, 13:38
          kulturze śmierci i demoralizacji.Zapomniałoś wziąć dziś leki????
    • meerkat1 Chora klasyfikacja 27.06.05, 09:43
      Chory homoseksualne nie istnieja. W muzyce istnieja chory meskie, zenskie,
      chlopiece i mieszane. Predylekcje seksualne ich uczestnikow nie maja nic
      wspolnego z meritum sprawy, podobnie jak predylekcje czlonkow orkiestr
      symfonicznych, zespolow kameralnych, itd. Z punktu wiedzenia muzycznego,
      zwlaszcza melomanow, wazne jest czy chor jest dobry, przecietny czy zly.

P.S. W sporcie rowniez nie istnieje (jeszcze?) np. odrebna kategoria dla
      tenistek-lezbijek czy golfistow-homoseksualistow.
      • orion_kr Re: Chora klasyfikacja 27.06.05, 11:45
        > P.S. W sporcie rowniez nie istnieje (jeszcze?) np. odrebna kategoria dla
        > tenistek-lezbijek czy golfistow-homoseksualistow.

Owszem, istnieje,i to cala olimpiada gayowska i jeszcze Ci powiem, ze jest ona calkiem popularna na swiecie ;)))
        • wtes2 Re: Chora klasyfikacja 27.06.05, 13:28
          Istnieją również zawody sportowe dla niepełnosprawnych. Np.ktoś kto nie ma nóg
          ściga się z innymi np.w pływaniu. Róznica omiędzy niepełnosprawnymi agejami
          jest taka, że gdy komuś bez nóg powiesz: "fajnie, wygrałeś pływanie, po co ci
          nogi" to zostaniesz ogłoszony idiotą, ale gdy pochwalisz homoseksualistę za jego
          przypadłość to jesteś postępowo tolerancyjny.
          I jeszcze jedno zawody dla niepełnosprawnych organizuje się dlatego, że z ludźmi
          zdrowymi nie mają szans. Czy tak samo jest z homoseksualistami?
          • gabbriell Re: Chora klasyfikacja 27.06.05, 13:43
            nie do kńca.Ludzie lubią się sprawdzać wśród znajomych i w dobrym
            towarzystwie.Powiedz,spotkał cię zawód,ktoś cię nie chciał i dlatego tak się
            wyżywasz na gejach???Jesteś nieatrakcyjny??
            • wtes2 Re: Chora klasyfikacja 27.06.05, 14:06
              Myślę, że dla gejów jestem bardzo nieatrakcyjny. Natomiast na tym forum
              wypowiadamiamy się na temat czy ma uzasadnienie poszerzenie atrybutów
              przypisywanych chórom o elementy z dziedziny dotychczas zastrzezonej dla
              ludzkich zachowań seksualnych. Normą jest opisywanie chórów poprzez kryteria
              estetyczne(dobry, zły), płciowe (męski, żeński), zawodowe, wiekowe. Kryterium
              preferencji według mnie jest nieuprawnione. I tyle. Aha, nie putam czy
              zrozumiałeś? Bo my tu przedstawiamy opinie, a nie analizujemy stan umysłowy i
              duchowy rozmówcy!.
              • gabbriell Re: Chora klasyfikacja 27.06.05, 17:57
                ja równiez Cie nie analizuję,bo nawet i nie p...oważam.Jednak jeśli określamy
                płciowość chórów to czemu nie preferencje????Ale tego pewnie nie rozumiesz.
                • wtes2 Re: Chora klasyfikacja 27.06.05, 18:09
                  No, Geniuszu, nie rozumiem. Płciowość, a także wiek wpływają na skalę i barwę
                  głosu, a to z kolei ma wpływ na repertuar (wyobraź sobie - pieśni wojskowe w
                  wykonaniu kobiet lub dzieci), ale, do licha, jaki wpływ na możliwości śpiewaków
                  ma ją preferencje seksualne ?
                  • gabbriell Re: Chora klasyfikacja 27.06.05, 18:23
                    szczerze mówiąc ja w ogóle nie lubię chórów,ale bez trudności jestem w stanie
                    sobie wyobrazić chur dziecięcy śpiewający pieśni patriotyczne z okresu
                    stalinizmu.Tak naprawdę to mam to w nosie czy ktoś powie o sobie że że jest
                    hetero,omo,bi,czy jak to jedna z dyskutantek napisała,,koprofagiem".ale skoro
                    chcą to podkreślać to Ich sprawa i mają wolność wyboru.Tak naprawde to sprawa
                    homoseksualizmu obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg.A włączyłem się w to
                    bo mam nieco czasu w trakcie kiedy komputer pracuje bez mojego udziału,a sprawa
                    dotyczy nie tylko napadania przez was na gejów,ale czegoś znacznie
                    ważniejszego:zaczyna się od gejów,potem napadniecie na niskich,wysokich
                    rudych,w zbyt dużych butach itp.Nie po to dostawałem po plecach w latach 80 od
                    ZOMOwców i płakalem od gazu,walcząc o pluralizm w tym kraju,zebym teraz musiał
                    znosić podziały na lpszych i gorszych.Bo ja nie walczyłem o faszyzm ale przeciw
                    niemu.Temu czerwonemu.A teraz widzę że czerwony zaczyna zastępować czarny.
                    • wtes2 Re: Chora klasyfikacja 27.06.05, 18:44
                      OK, a ja stawiam tezę: jakiś cwaniak wymyślił taki chór dla kasy (zauważ że moda
                      na gejów zaczęła się w Stanach w połowie lat 80). Jestem przekonany że są w nim
                      i faceci hetero, ale nazwa pozostała bo to się dobrze sprzedaje. I przeciw temu
                      rotestuję. Bo to trochę tak jak jakby zrobić chór tylko z łysych (ktoś to tu już
                      zaproponował na tym forum. To jest taki chwyt reklamowy jakby reklamował się
                      cyrk ('u nas kobieta z brodą"), a nie chór mający dość ambitny repertuar.
        • meerkat1 Re: Chora klasyfikacja 27.06.05, 14:06
          orion_kr napisał:

> > P.S. W sporcie rowniez nie istnieje (jeszcze?) np. odrebna kategoria dla
          > > tenisistek-lezbijek czy golfistow-homoseksualistow.
          >
          > Owszem, istnieje,i to cala olimpiada gayowska i jeszcze Ci powiem, ze jest
          ona
          > calkiem popularna na swiecie ;)))

Zgoda, istnieja rowniez olimpiady dla niepelnosprawnych, maratony dla
          astmatykow, itd. ale ja mowilem o normalnym, powszechnym sporcie wyczynowym.

Billie Jean King i Martina Navratilova startowaly np. w normalnych zawodach
          kobiecych.

Nie sadze tez by Czajkowski dumny byl z tytulu najwybitniejszego kompozytora
          wsrod homoseksualistow, Leondardo da Vinci najwiekszego odkrywcy wsrod tychze,
          a Leonard Bernstein i Vladimir Horowitz , odpowiednio, najwybitniejszego
          dyrygenta i pianisty wsrod biseksualistow. Po prostu nie tym zyli, nie to
          propagowali, i nie z osiagniec w tym zakresie byli dumni.

P.S. Jesli jutro sie dowiem, ze Michael Schumacher jest koprofagiem, a Niki
          Lauda hermafrodyta, to w niczym nie zmieni to moich pogladow na ich osiagniecia
          jako kierowcow Formuly 1. Co wiecej o rewelacjach takich szybko zapomne, bo nie
          sa mi do niczego potrzebne, podobnie jak wiedza o tym, ze Einstein nie nosil
          skarpetek, a Teller mial sztuczna noge.
          • pendrek_wyrzutek Czajkowski byl starym kawalerem a nie wesolkiem. 27.06.05, 15:15
            Zanalizowalem te sprawe - jego rzekoma wesolkowatosc jest
            zmyslona ostatnio przez poprawnie politycznie bigografow.

-------------------
            Pędrek Wyrzutek
        • kkkaczory_biss_brothers Re: Chora klasyfikacja 27.06.05, 15:40
          Ciekawe jakie maja dyscypliny:)
      • gabbriell Nie tak dawno odbyła się jakaś olimpiada 27.06.05, 13:40
        homoseksualistów.Najmłodszy uczestnik miał,o ile mnie pamięc nie myli,15 lat.I
        uczestniczył za zgodą rodziców.
        • wtes2 Re: Nie tak dawno odbyła się jakaś olimpiada 27.06.05, 14:18
          Facet pomyśl trochę!. Załóżmy że rganizujemy olimpadę dla kobiet które spały z
          mężczyzną i jacyś rodzice przyprowadzają 15-latkę!!!
          • gabbriell Re: Nie tak dawno odbyła się jakaś olimpiada 27.06.05, 18:39
            wtes2 napisał:

> Facet pomyśl trochę!. Załóżmy że rganizujemy olimpadę dla kobiet które spały z
            > mężczyzną i jacyś rodzice przyprowadzają 15-latkę!!!

Poczucie własnej płci budzi się u ludzi wcześnie.Poczytaj na ten temat.Skoro tak
            (a tak)to 15latek doskonale wie czy chce mieć dziewczynę czy chłopaka.Wiem,że
            Twoja wrażliwośc na drugiego człowieka jest na poziomie worka zmarźniętych
            ziemniaków,ale wyobraź sobie że całe zycie musisz się ukrywać.Ze całe twoje
            życie to tajemnica,a dziewczyne musisz poznawać w kiblu na dworcu.Że później
            jest to gra pozorów-idziesz na noc do koleżanki niby się uczyć,wyjeżdżasz na
            ryby czy gdzie tam wymyślisz a nie po to żeby....Całe życie w strachu że jak
            się dowiedzą ty będą cię prześladowali,że rodzice się od ciebie odwrócą.Że
            koledzy Cię będą chcieli bić,a policja kiedy cię napadną będzie bardziej
            zwracała uwagę na to co robisz w łóżku niż że cię pobito o okradziono.I te
            głupie uśmieszki dookoła.I od czasu do czasu świadomość że w Oświęcimiu takich
            jak ty zabijano tak samo jak Żydów i Cyganów.
            Pomyśl nieco i postaw się w sytuacji kogokolwiek prześladowanego.Za cokolwiek.
            • wtes2 Re: Nie tak dawno odbyła się jakaś olimpiada 27.06.05, 18:51
              Facet! Ty po prostu nie masz dzieci !!! Prawda?
            • jethrox A gdyby tak do lekarza ? 27.06.05, 19:44
              Nie pomyslałeś o tym zamiast sie ukrywac ?
    • jethrox Poznań-chór pedofila, Wrocław-chór pederastów 27.06.05, 09:43
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25454924
      • werter-6 [...] 27.06.05, 09:51
        • dzikamalpa [...] 27.06.05, 09:55
          • mcsat [...] 27.06.05, 11:07
            • dzikamalpa ... 27.06.05, 12:32
              co ty taki obrazalski jestes
        • jethrox [...] 27.06.05, 09:59
        • jethrox Heili, heilo, helila - cha, cha, cha, cha,cha, cha 27.06.05, 10:03
          werter-6 napisał:
          > Niemcy się z was śmieja proszę kundelków!!!

Jak w znanej nam Polakom piosence z lat 1939-45
          Ale to my śmielismy się ostatni :-)
          • vitmik Re: Heili, heilo, helila - cha, cha, cha, cha,cha 27.06.05, 10:11
            ja te piosenke spiewam zawsze jak sie nawale. i zaznaczam ze nie jest ona
            piesnia nazistowska tylko ludowa melodia z poludniowej bawarii, cos w stylu
            naszego "goralu czy ci nie żallllllll?"
            • jethrox My w Polsce ją znamy z przemarszów SS 27.06.05, 10:12
              • vitmik Re: My w Polsce ją znamy z przemarszów SS 27.06.05, 10:15
                ss nie spiewalo, po drugie nigdy nie maszerowalo chyba ze jak uciekali w
                poplochu co im sie zdarzalo, bandytom jednym.
                a piosenka naprawde ma rodowod ludowy
                • jethrox SS i śpiewało i maszerowało - obejrzyj Leni Riefen 27.06.05, 10:43
                  stahl - jej filmy.
                  W szczególności Waffen SS.
                  A z polskich - chocby "Zakazane piosenki" z 1947 r. "Heilo, heilo" jest tam
                  nawet wykonywane. Ludzie kręcący film z w 1947 r. dobrze to pamietali.
                  • ar.co Re: SS i śpiewało i maszerowało - obejrzyj Leni R 27.06.05, 11:08
                    Tyle tylko, że w "Zakazanych piosenkach", to akurat nie było Waffen SS.
                    • jethrox Były to oddziały armii niemieckiej 27.06.05, 11:30
                      czy dokładnie Wehrmacht czy dokładnie SS - nie ma znaczenia.
                      • zigzaur o tej piosence 27.06.05, 11:58
                        Ja ją akurat znam.
                        Nosi oryginalny tytuł "Ein Heller und ein Batzen". Po polsku mniej więcej:
                        "Miałem grosika i dukata. Za grosika kupiłem wodę a za dukata wina" itd.
                        Piosenka powstała około roku 1830 w Prusach Wschodnich a nie w Bawarii. Autorem
                        był niejaki von Schlieppenbach.
                        Refren brzmi natomiast "Heidi, heido, heida itd." Nie ma nic wspólnego z żadnym
                        tam "HeilHitler".
                        Jest to coś w stylu "Przepijemy naszej babci domek mały".
                        Śpiewanie czegoś takiego w okupowanym kraju stanowiłoby samoośmieszanie się.

Istnieje wiele niemieckich pieśni wojskowych, których melodie naprawdę wywierają
                        mocne wrażenie: "Drei Lilien", "Erika", "Heckenrosen" czy "Westerwald"
                        aczkolwiek słowa są całkowicie niewinne (przeważnie o dziewczynach).
                        • jethrox Warszawiacy znają ją nie z Prus ale z okupowanych 27.06.05, 12:08
                          ulic stolicy, gdzie oddziały Waffen SS i Wehrmachtu maszerowały z tą pieśnią na
                          ustach. Dlatego została zacytowana w "Zakazanych piosenkach" - na samym
                          początku. Tekst nie ma znaczenia, czy o Hitlerze czy o grosiku i dukacie. Der
                          soldaten śpiewają wszystko na rozkaz kaprala: "Ein Lied!".
                          • zigzaur Re: Warszawiacy znają ją nie z Prus ale z okupowa 27.06.05, 13:28
                            Ale trochę prawdy nie zaszkodzi.

Poza tym, w roku 1947 i później komuniści robili bardzo wiele, aby Polakom
                            obrzydzić wszystko, co niemieckie. Aby nienawiść odwrócić od Rosji i skierować
                            na Niemców.
                            Najpierw nakręcono "Zakazane piosenki". Potem "Czterech Pancernych" i "Klossa".
                            Wielu ludziom ta propaganda trafiła do mózgów.
                            • gabbriell Re: Warszawiacy znają ją nie z Prus ale z okupowa 27.06.05, 13:59
                              zigzaur napisał:

> Ale trochę prawdy nie zaszkodzi.
                              >
                              > Poza tym, w roku 1947 i później komuniści robili bardzo wiele, aby Polakom
                              > obrzydzić wszystko, co niemieckie. Aby nienawiść odwrócić od Rosji i skierować
                              > na Niemców.
                              > Najpierw nakręcono "Zakazane piosenki". Potem "Czterech Pancernych"
                              i "Klossa".
                              > Wielu ludziom ta propaganda trafiła do mózgów.
                              Powiedz mi,ale tak szczerze,dobrze się czujesz???Nie pomyliły ci się epoki????
                              Moze sprawź odległość czasową pomiędzy ,,piosenkami" a Stawką,czy Pancernymi????
                              I nie trzeba było nic robić żeby nienawidzono Niemców.Ja do dziś ich nienawidzę
                              i wszyscy normalni ludzie też.Może Rosjanie(za pełną zgodą Zachodu)traktowali
                              nas nienajlepiej,ale nie stworzyli Oświęcimia,Treblinki itp.Nie urządzali
                              publicznych egzekucji.Nie byli święci,i na pewno okres okupacji Radzieckiej to
                              paskudne czasy,ale chyba masz mało lat i ci się coś myli.Jestem delikatny w
                              określeniach,doceń to.
                              • fartur78 Re: Warszawiacy znają ją nie z Prus ale z okupowa 27.06.05, 14:49
                                "Ja do dziś ich nienawidzę i wszyscy normalni ludzie też."
                                To może podasz definicje "normalności" - chyba taka jak tych "normalnych" co
                                praradowali jakoś ostatnio w Warszawie. Dla normalnego człowieka nienawiść nie
                                jest naturalnym uczuciem...
                              • zigzaur Re: Warszawiacy znają ją nie z Prus ale z okupowa 27.06.05, 16:28
                                Myślę, że się dobrze czuję.
                                Od "Zakazanych piosenek" (1947) do Klossa i Pancernych (1967) minęło raptem 20
                                lat. Zresztą i w 1947 i w 1967 w Polsce rządził Gomułka, co wiele wyjaśnia.

Nie zgadłeś mojego wieku.

No i jeszcze warto pamiętać, na kim Hitler się wzorował, na jakim ustroju i na
                                jakim państwie.
                                I co było pierwowzorem hitlerowskich obozów.
                          • fartur78 Re: Warszawiacy znają ją nie z Prus ale z okupowa 27.06.05, 14:54
                            No tak na pewno nie ma znaczenia dla kogoś kto pisze "Der soldaten..." (Die
                            Soldaten) - no niestety jest taka grupa osób dla której każda niemiecka
                            piosenka jest o Hitlerze :)
                      • zigzaur do jethroxa 27.06.05, 12:06
                        Skoro dla ciebie Wehrmacht i SS to mniej więcej to samo, to bądź konsekwentny:

sowiecka Armia Czerwona to to samo, co NKWD. W Polsce stoi jeszcze wiele
                        pomników enkawudzistów.

Aha. Mam nadzieję, że potrafisz odróżnić policjanta od konduktora.
                        • jethrox To debilna dyskusja 27.06.05, 12:16
                          Wehrmacht i Waffen SS różniły się pewnymi cechami ale na pewno nie
                          najważniejszą był zasadniczy repertur pieśni marszowych.
                          A tu nie miejsce na roztrząsanie tych szczegółów bo dla tematu pedechóru we
                          Wrocławiu nie ma to znaczenia.
                        • indis Re: do jethroxa 27.06.05, 15:15
                          Dla niego nie tylko SS i Wehrmacht to to samo ale i między SS a Waffen SS nie
                          widzi róznicy.
                          • jethrox Szkoda już czasu na te dywagacje 27.06.05, 17:03
                            tu nie ta tematyka.
                            Poczytaj sobie Indris wątek o Pedehrmachcie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25454924&a=25454924
                            to sie zorientujesz na ile znam historię II Wojny Światowej.

• jethrox Na uroszczenia homo - odpowiadamy śmiechem :-) 27.06.05, 10:13
          • gabbriell Re: Na uroszczenia homo - odpowiadamy śmiechem :- 27.06.05, 18:42
            przez łzy!!!!
            • meylec Uroszczenia? A co to?Czy to ma z urologią związek? 27.06.05, 19:48
              • jethrox Z drogami moczowymi ? Oj ma, ma związek. 28.06.05, 14:25
        • gabbriell Re: Poznań-chór pedofila, Wrocław-chór pederastów 27.06.05, 13:49
          Oni ci tego nie powiedzą,ja mogę bo nie mam kompleksów-jestem 100% hetero,więc
          takie plucie mnie nie dotyczy:łatwo sę wyśmiewać,bo odwaga staniała.Na ulicy
          musisz być w grupie faszystów z M Weszpolskiej,żeby coś takiego wymyślać.W
          Internecie chroni cię pozorna ściana.Nie przeginaj.Kiedyś się natniesz.
          • jethrox Nie strasz pedele Pedehrmachtem 27.06.05, 19:04
    • muadd Bostoński chór homoseksualistów we Wrocławiu 27.06.05, 09:43
      no to się szykuje niezłe gay party...
      • vitmik TO JEST ZAPLANOWANA OPERACJA 27.06.05, 09:58
        nie widzicie, ze pedalskie organizacje i ich czlonkowie co jakis czas probuja
        wzbudzac wsrod zdecydowanej wiekszosci heteroseksualnych polakach zlosc?
        jak nie pedalskie parady w warszawie to pedalski chor, potem parada w berlinie
        bardzo przejmujaca sie "polska nietolerancja wobec homo" to rzekomy,srutowy
        atak na pedzi w katowicach.
        na sile chca promowac pedalstwo w naszym kraju nie pytajac sie o zgode
        obywateli, ktorzy maja to gdzies.
        co tydzien w gazecie czy w internecie pojawiaja sie pedalskie apele o
        tolreancje, zdjecia ich marszow i zarzuty na ciemnogrodzian, traktujacych
        rodzine jako zwiazek kobiety i mezczyzny a nie dwoch panow czy dwie panie.
        Dzienniakrze, skonczcie juz pisac i mowic na ten temat (jak ktos jest
        zainteresowany to niech sobie zaprenumeruje pedalskie pisemka) w kazdym wydaniu
        dziennika czy telewizyjnych wiadomosci. bo to juz jest nudne.
        • ar.co Re: TO JEST ZAPLANOWANA OPERACJA 27.06.05, 11:10
          Jeśli "masz to gdzieś" (jak rozumiem, mówisz również we własnym imieniu) - to
          po co się w ogóle wypowiadasz? Najwyraźniej jednak problem wzbudza twoje
          zainteresowanie.
        • wirusx [...] 27.06.05, 13:04
          • vitmik Re: A geje to nie obywatele 27.06.05, 13:19
            szczerze powiedziawszy to sie nie liczy jest ich tylko okolo 5% spoleczenstwa a
            nie wszyscy sa pelnoletni i glosuja tak samo
        • zuluseq Re: TO JEST ZAPLANOWANA OPERACJA 27.06.05, 13:53
          Jezeli nie jesteś zainteresowany nikt Ci do filharmonii iść nie każe. Jeżeli
          nawet był by to atak to ja go popieram - do tej polskiej ksenofobistycznej
          hołoty żadne racjonalne argumenty nie docierają - skinheadów trzeba
          eksterminować - są pasożytami społecznymi
        • fartur78 Re: TO JEST ZAPLANOWANA OPERACJA 27.06.05, 15:00
          A ja widze że ty jednak się bardzo tematem interesujesz wbrew temu co piszesz.
          Twój nick pojawia się setki razy pod każdym artykułem na ten temat więc
          powineneś raczej podziękować piszącym na ten temat bo to dla ciebie jak woda na
          młyn :)
    • baltazarus Kiedy balet pedofilów i opera zoofilów? 27.06.05, 09:52
      Paranoidalne
      • meylec Balet fetyszystów w podniecających baletkach. 27.06.05, 11:51
        • gabbriell Re: Balet fetyszystów w podniecających baletkach. 27.06.05, 18:44
          jak nie lubisz to nie chodź tak jak ja.Ale nie zabraniaj i nie wyśmiewaj.Bo to
          nie jest ładne.Mamusia Cię nie nauczyła???Nie znałoś jej???.Weterynarz uśpił????
          • meylec Re: Balet fetyszystów w podniecających baletkach. 27.06.05, 19:46
            Wyśmiewam i zabraniam? Ja przecież reklamuję!
    • mangold O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie JP II 27.06.05, 09:54
      Miłośc do bliźniego,pamiętacie ?? hehee
      • dzikamalpa Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 09:57
        cos tam pamietamy... ale wiesz jak to mowili w telewizji kochalismy go ale nie
        sluchalismy...
        • mangold Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 10:06
          dzikamalpa napisał:

> cos tam pamietamy... ale wiesz jak to mowili w telewizji kochalismy go ale nie
          > sluchalismy...

Ty, lewica narodowa (sic!), mówisz takie rzeczy ?? Nie słuchałeś ?? To za co
          kochałeś...??
          • dzikamalpa Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 10:11
            a za to ze byl dobrym patriota i troszczyl sie o los przecietnego czlowieka,
            nie godzil sie z liberalizmem i byl za udzialem calego spoleczenstwa w podziale
            dobr... no i co wazne mial odwage mowic prawde o homoseksualizmie
            • mangold Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 10:13
              dzikamalpa napisał:
              troszczyl sie o los przecietnego czlowieka,
              > nie godzil sie z liberalizmem i byl za udzialem calego spoleczenstwa w podziale
              >
              Oj, faktycznie nie wszyscy go słuchali....vide: nasze elyty... kończe, żeby
              głównego tematu nie rozmywać... :-DD
              • dzikamalpa Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 10:18
                niektore nasze elity zamiast sie zajmowac porzadnymi ludzmi dbaja o pederastow
            • gabbriell Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 18:50
              dzikamalpa napisał:

> a za to ze byl dobrym patriota i troszczyl sie o los przecietnego czlowieka,
              > nie godzil sie z liberalizmem i byl za udzialem calego spoleczenstwa w
              podziale
              >
              > dobr... no i co wazne mial odwage mowic prawde o homoseksualizmi
              Masz rację -był dobrym patriotą:jako przywódca panstwa watykańskiego nigdy GO
              nie zdradził i nie zawiódł.A o tym homoseksualiźmie to widać że myślisz od
              dłuższego czasu,co???Chciałobyś ale się boisz że się spodoba,nie????No i możesz
              napadać i czuć się lepsze.Tak jak ten Cygan z Wrocławia który zaczynał karierę
              od rzucania kamieniami w Cyganów.
      • vitmik Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 10:00
        nie jestem z pokolenia jp2 i tez ich nie kocham. dziwne nie?
        • mangold Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 10:07
          vitmik napisał:

> nie jestem z pokolenia jp2 i tez ich nie kocham. dziwne nie?

Mam nadzieje, że chociaż tolerujesz.... :-DD
          • zaba68 Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 11:53
            Ja kiedyś tolerowałem pedałow. Ale od czasu kiedy mój były przyjaciel pedryl
            zaadoptował chłopczyka (po tym zerwałem wszelkie kontakty) nienawidze
            wszystkich zboków organicznie.
            • fartur78 Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 12:59
              A w którym kraju jeśli można widzieć?
              Bo coś kolega się chyba z prawdą mija
              • zaba68 Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 13:18
                fartur78 napisał:

> A w którym kraju jeśli można widzieć?
                > Bo coś kolega się chyba z prawdą mija

Mieszkał w AU i Tajlandii, urodził się w Sydney, zerżnął go nauczyciel gry na
                fortepianie, obecnie jest profesorem uniwerytetu w Perth australia.
                • gabbriell Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 18:57
                  i został profesorem bo dał tyłka????
            • gabbriell Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 18:55
              zaba68 napisał:

> Ja kiedyś tolerowałem pedałow. Ale od czasu kiedy mój były przyjaciel pedryl
              > zaadoptował chłopczyka (po tym zerwałem wszelkie kontakty) nienawidze
              > wszystkich zboków organicznie.
              nigdy nie zrozumiem idiotów,a idiotów kłamców to nawet chyba przy całej mojej
              miłości bliźniego-nie polubię.Stek bredni jakimi się posługujesz,świadczy że
              pojęcia zielonego nie masz jak się odbywa adopcja.A więc KŁAMIESZ zeby
              podjudzic tych biednych ludzi.To taka sama prawda,jak to że Żydzi dodawali do
              macy krwi niewinnych chłopców.
        • gabbriell Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 18:51
          a ilu z nich znasz????OSOBIŚCIE!!!!
      • meylec Jak JPII mówił o miłości bliźniego, to nie takiej, 27.06.05, 11:58
        w jakiej się specjalizuje omawiany chór.
        • grogreg oczywiscie, ze nie o tej 27.06.05, 12:57
          Papiez mowil o milosci do "blizniego". A blizni to anonimowy czlowiek, ktory
          zasluguje na nasza milosc tylko dlatego ze jest czlowiekiem. Taka milosc nie ma
          kontekstu seksualnego.
        • gabbriell Re: Jak JPII mówił o miłości bliźniego, to nie ta 27.06.05, 18:58
          rozumiem że jesteś upoważniony do interpretacji słów JPII????
          • meylec Re: Jak JPII mówił o miłości bliźniego, to nie ta 27.06.05, 19:52
            Gabbriell, ty chyba nie jesteś ten archanioł?
      • tomcat21 Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 13:29
        mangold napisał:

> Miłośc do bliźniego,pamiętacie ?? hehee

Miłość do bliźniego nie oznacza automatycznej akceptacji i aprobaty dla
        wszystkiego co ten bliźni czyni. Jeśli tego nie wiesz, to masz bardzo marne
        pojęcie o moralności chrześcijańskiej
        • mangold Mam tez marne zdanie o moralności chrześcijanskiej 27.06.05, 13:44
          tomcat21 napisał:

> Miłość do bliźniego nie oznacza automatycznej akceptacji i aprobaty dla
          > wszystkiego co ten bliźni czyni. Jeśli tego nie wiesz, to masz bardzo marne
          > pojęcie o moralności chrześcijańskiej
        • gabbriell Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 19:01
          pamiętam taki dowcip-pytanie z czasów komuny:czym się różni demokracja od
          demokracji socjalistycznej.I odpowiedź:tym samym czym krzesło od krzesła
          elektrycznego.A czym się różni moralność od moralności chrześcijańskiej??Tym
          samym????
      • gabbriell Re: O !! Widzę, że znowu odzywa sie tu pokolenie 27.06.05, 18:45
        mangold napisał:

> Miłośc do bliźniego,pamiętacie ?? hehee
        dodaj-Z kamieniem w ręku.
    • ed_norton LePRowata partia 27.06.05, 09:57
      zbieram wszelkie informacje na temat programu i zalozen i mozliwosci rozwoju
      etc, gdyz chyba czas sie zaczac orientowac na ich strone :) z takim poparciem na
      100 pro wygraja wybory w Kraiku nad Wisla, a wtedy wszyscy bedziemy musieli stac
      na bacznosc...
      kiedys zapytali Talleyranda w przeddzien wyborow:
      "kto wygra wybory?" na co ow wielki polityk i maz stanu odpowiedzial: "jak to
      kto? Nasi"
      " a ktorzy to sa nasi?" dociekal dziennikarz.
      W odpoweidzi uslyszal
      " jutro sie okaze"

takze juz dzis blagam i prosze mlodzierz fszehpolskom i ich koleguz z elpeeru o
      przyjencie mnie w harakteze czlonka do ich partii. Obiecoje ze nawet kaze se
      uszyc brunatnom koszule

p.s.
      chorzysdtom gratuluje odwagi, widzom jeszcze bardziej. Polecam zaopatrzyc sie w
      dobre polisy ubezpieczeniowe, ktore w krytycznej chwili pozwola na
      odtransportowanie ich w bezpieczne rejony zjednoczonej Europy.
      Jednoczesnie pragne zaznaczyc, ze nie biore na siebie, jako obywatela kraju nad
      wisla odpoweidzialnosci za poczynania prawicowych ekstremistow. Stanowczo
      odcinam sie.
    • grogreg Czy ja - heteryk bede mogl wstapic do tej druzyny? 27.06.05, 10:02
    • zardozz Po co???? 27.06.05, 10:06
      Chór to chór, się w nim spiewa. Jak ktoś chce śpiewać, to się zapisuje do chóru
      i śpiewa. Czy to ważne w tym momencie, że się jest pederastą?
      Teoretycznie nie.
      Ale nie dla pederastów - oni już niestety tak mają - i jest to chorobliwe, aby
      na każdym kroku oznajmiać wszem i wobec, że oni lubią z kolegą się zaspokajać.
      Czy to normalne zachowanie? To taka dziecinada, gorzej niż dzieci na koloniach -
      "my śpiewamy, ale tak bardziej od śpiewania interesuje nas penis kolegi..."
      DNO!
      • fartur78 Re: Po co???? 27.06.05, 12:08
        Patrząc na całą sprawę oczyma człowieka hetero to rzeczywiście nazwa chóru jest
        niedorzeczna. Ale pomyślałem w ten sposób jeśli taki homos został wyrzucony z
        jakiegos chóru orkiestry ect za swoją orientacje seksualna (co często się
        zdarza) to czy nie ma prawa zaznaczyć w nazwie chóru że z niego za pedalstwo
        nie wyrzucają. Zastanawiam się tylko czy hetero też mają dostęp do tej grupy
        • zardozz Re: Po co???? 27.06.05, 14:06
          fartur78 napisał:

> Patrząc na całą sprawę oczyma człowieka hetero to rzeczywiście nazwa chóru jest
          >
          > niedorzeczna. Ale pomyślałem w ten sposób jeśli taki homos został wyrzucony z
          > jakiegos chóru orkiestry ect za swoją orientacje seksualna (co często się
          > zdarza)

W Ameryce???
          W tej ostoi tolerancji???
          A jeśli tak było,że wyrzucili kilku homoseksualistów, to w takim razie Polska
          nie jest takim ciemnogrodem, jak wielu próbuje to udowadaniać :-)
          • fartur78 Re: Po co???? 27.06.05, 15:08
            Ameryka ostoją tolerancji? skąd ty masz takie wiadomości? hihihi od razu widać
            z kim ma sie do czynienia
            • zardozz Re: Po co???? 27.06.05, 17:49
              fartur78 napisał:

> Ameryka ostoją tolerancji? skąd ty masz takie wiadomości? hihihi od razu widać
              > z kim ma sie do czynienia

Nooo, ja nie wiem, ale tak wszyscy tu uważają, że Ameryka taka tolerancyjna
              jest, kraj wielkich możliwości i wolności (tia, a o niewolnictwie zapomnieli i o
              Ku-Klux-Klanie też...).
              Z drugiej strony, jak tak sobie homoseksualiści-ekshibicjoniści paradują z
              fajfusami na wierzchu po Nowych Jorkach i innych amerykańskich wiochach, to ja
              się pytam, gdzie tam jest dyskryminacja? I żeby przed nią się bronić, to aż
              specjalny chór trzeba zakładać?
              Swoją drogą po co się człowiek do chóru zapisuje? Czy po to, aby śpiewać, czy po
              to, aby znaleźć bratniego penisa?
              Bo czegoś tu nie rozumiem...
              • gabbriell Re: Po co???? 27.06.05, 19:14
                zardozz napisał:

> fartur78 napisał:
                >
                > > Ameryka ostoją tolerancji? skąd ty masz takie wiadomości? hihihi od razu
                > widać
                > > z kim ma sie do czynienia
                >
                > Nooo, ja nie wiem, ale tak wszyscy tu uważają, że Ameryka taka tolerancyjna
                > jest, kraj wielkich możliwości i wolności (tia, a o niewolnictwie zapomnieli
                i
                > o
                > Ku-Klux-Klanie też...).
                > Z drugiej strony, jak tak sobie homoseksualiści-ekshibicjoniści paradują z
                > fajfusami na wierzchu po Nowych Jorkach i innych amerykańskich wiochach, to ja
                > się pytam, gdzie tam jest dyskryminacja? I żeby przed nią się bronić, to aż
                > specjalny chór trzeba zakładać?
                > Swoją drogą po co się człowiek do chóru zapisuje? Czy po to, aby śpiewać, czy
                p
                > o
                > to, aby znaleźć bratniego penisa?
                > Bo czegoś tu nie rozumiem...
                to że nie rozumiesz to normalne.Takie już jesteś.Pomysły o paradowaniu z
                fajfusami na wierzchu to taki sam pomysł jak z tą krwią niemowlaków dodawaną do
                macy przez Żydów.Jeśli jednak zdarza się to w gejowskim lokalu,co jest
                możliwe,to tak jak z plażą naturystyczną-nie chcesz oglądać-nie chodź tam.Po co
                sie człowiek zapisuje nie wiem,bo jedyna grupa do jakiej się zapisałem to była
                Solidarnośc i do dziś nie lubie o tym myśleć.
        • gabbriell Re: Po co???? 27.06.05, 19:08
          nie sądzę żeby za pedalstwo wyrzucali z chóru czy baletu,bo na gejach te sztuki
          stoją.Maja prawo zaznaczać w nazwie i tytule wszystko co chcą.To Ich sprawa a
          nie twoja i innych.A jeśli dobrze śpiewasz to może cię przyjmą.Oczywiście jeśli
          jesteś czarny.I nie chodzi mi o sukienke duchownego w której paradujesz.
      • gabbriell Re: Po co???? 27.06.05, 19:04
        mam nieodparte wrażenie że ten penis to interesuje bardziej Ciebie niż ich.
    • login39 Czy GW zlamala prawo? 27.06.05, 10:06
      Czy mozna publicznie wskazywac czyjas orientacje seksualna? Czy to nie jest
      prawnie zakazane?

Czy to oznacza, ze w prasie beda sie teraz pojawiac takie zapowiedzi:
      "Jutro koncert heteroseksulanego zespolu Kiss", "Juz wkrotce zobaczymy zespol
      hetero-, bi- homoseksulany: 'Skaczace czapeczki'", "Homoseksualny duet 'Tatu'".
      • ed_norton Re: Czy GW zlamala prawo? 27.06.05, 10:12
        czy zakazane to nie wiem, ale oni w nazwie maja Gay Chorus, wiec chyba nikt im
        krzywdy nie robi odslaniajac seksualne preferencje artystow
        • login39 Re: Czy GW zlamala prawo? 27.06.05, 13:45
          Hm. Czy to ma cos do rzeczy?
          Przykladowo, chetnie bym pokazal zawartosc mojej teczki ale prawo stanowi
          inaczej.
    • jethrox Uwaga: dziś w GW cenzor homoseksualista 27.06.05, 10:11
      • w.zboralski [...] 27.06.05, 15:10
    • dzikamalpa Re: Bostoński chór homoseksualistów dziś we Wrocł 27.06.05, 10:12
      no to sie cenzor zabral do roboty i juz nic nie wiadomo
    • tersta DLACZEGO TAK SIĘ BOICIE HOMOSKESUALISTÓW?... 27.06.05, 10:16
      ja nie jestem homo, ale się nie boję - bo niby czego? Boicie się z gupoty i
      nieoczytania.
      Niestety,po 2 wojnie swiatowej nie ma tu juz osób z urodzeniem, wykształceniem,
      manierami - nie mówiąc o klasie. Jesteście na to dowodem.
      • dzikamalpa Re: DLACZEGO TAK SIĘ BOICIE HOMOSKESUALISTÓW?... 27.06.05, 10:17
        roznosza wirus HIV, a dodatkowo wiekszosc z nich lubi dzieci
        • vitmik Re: DLACZEGO TAK SIĘ BOICIE HOMOSKESUALISTÓW?... 27.06.05, 10:23
          mam urodzenie, maniery, wykształcenie i klase ale w tym przypadku mam tez inne
          poglady niz ty.
          general franco był oki, niestety po drugiej wojnie swiatowej zyja ludzie bez
          tej klasy i manier jak przed 2 wś. co za czasy,mon dieu.
          widzisz tez tak moge napisac
          • dzikamalpa Re: DLACZEGO TAK SIĘ BOICIE HOMOSKESUALISTÓW?... 27.06.05, 10:28
            super ze masz te wszystkie atrybuty... tu nie chodzi o poglady ale o fakty
            • tersta np. jakie fakty? 27.06.05, 11:49
              • dzikamalpa Re: np. jakie fakty? 27.06.05, 12:35
                takie ktore wyzej wymienilem... wirus HIV, pedofilia, ekshibicjonizm to objawy
                ktore charakteryzuja ludzi chorych na homoseksualizm
                • cavolfiore Re: np. jakie fakty? 27.06.05, 12:52
                  Wyobraz sobie betonie, ze nic z tego co wymieniles nie dotyczy mnie choc wedlug
                  Twojej niby-wiedzy powinno :) Co wiecej obserwujac Twoje agresywne posty na
                  wielu czatach dotyczacych homo przypuszczam, ze nienawidzisz gejow bo
                  nienawidzisz siebie, ponizasz ich bo ponizasz rowniez siebie. A wszystko pewnie
                  dlatego ze albo masz malego f..ta, albo Ci nie staje, albo jestem kryptogejem.
                  Przykro mi z tego powodu, ale to nie moja wina.
                  • dzikamalpa Re: np. jakie fakty? 27.06.05, 13:06
                    nie klam ze ciebie nie dotycza wymienione przeze mnie objawy... wiem ze trudno
                    sie przyznac do calkowitego zepsucia moralnego... tu nie chodzi o obrazanie
                    gejow ale o stworzenie odpowiedniego systemu profilaktyki, a takze zapewnienie
                    homoseksualistom jak najlepszych mozliwosci leczenia
                    • cavolfiore Re: np. jakie fakty? 27.06.05, 13:45
                      A dlaczego mialbym klamac? Bo Ty to robisz i wydaje Ci sie ze wszyscy to robia
                      Kryptogeju!!! A wiesz ze najczesciej klamie ten ktory sobie nie radzi... na ogol
                      gdy cos ukrywa. Nie mam juz watpliwosci ze jestes Kryptogejem!!! I proponuje
                      pozbadz sie tej swojej zenujacej niby-wiedzy. Nie dosc ze mijasz sie z prawda,
                      to jeszcze krzywdzisz niepotrzebnie siebie...
                    • gabbriell Re: np. jakie fakty? 27.06.05, 17:31
                      protestuję.My,heteroseksualiści też chcemy miec dobre warunki leczenia.
                  • login39 Jaki ten swiat prosty: nie-homo to: wlasciciele 27.06.05, 13:48
                    malych f...tkow, impotenci albo kryptogeje.

Przepraszam, na jakiej wyzszej uczelni tego nauczaja?
                    • cavolfiore Re: Jaki ten swiat prosty: nie-homo to: wlascicie 27.06.05, 13:54
                      Spoko, spoko, to bylo tylko i wylacznie o dzikiej malpie, ktora jest nadwyraz
                      agresywna i niszczy wszystko co sie wiaze z tematem homoseksualizmu. A robi to w
                      sposob ktory daje wiele do myslenia...
                      • dzikamalpa Re: Jaki ten swiat prosty: nie-homo to: wlascicie 27.06.05, 16:42
                        prawda o was jest bolesna ale tylko ona moze wam pomoc... musicie zaczac sie
                        leczyc a wtedy jest szansa na powrot do spoleczenstwa
                        • gabbriell Re: Jaki ten swiat prosty: nie-homo to: wlascicie 27.06.05, 17:35
                          tak się niestety składa,ze większość tego co wartościowe w społeczeństwie
                          stworzyli geje.Bez gaja nie pisałbyś na tej klawiaturze,bo nie byłoby
                          komputera.Jako hetero ubolewam nad tym i jest mi wstyd.
                    • gabbriell Re: Jaki ten swiat prosty: nie-homo to: wlascicie 27.06.05, 17:32
                      na każdej po za KUL.
                • kon_by_sie_usmial Re: np. jakie fakty? 27.06.05, 13:07
                  Nie wypada napisać nic innego, że jesteś 100% kołtunem bez wiedzy na temat homoseksualizmu.

kon - 100% hetero
                • gabbriell Re: np. jakie fakty? 27.06.05, 17:30
                  bzdura.To jest zestaw przypadłości chsrakteryzujących ludzi chorych na
                  heteroseksualizm.Ktoś cię porzucił w młodości i teraz się mścisz????
          • gabbriell Re: DLACZEGO TAK SIĘ BOICIE HOMOSKESUALISTÓW?... 27.06.05, 17:27
            klasy nie masz,bo bys nie pisał o niej.To tak jaby się chwalić sztucznymi
            zębami.
        • tersta jak jesteś dzieckiem, nie bierz udziału w dyskusji 27.06.05, 11:47
          • dzikamalpa Re: jak jesteś dzieckiem, nie bierz udziału w dys 27.06.05, 12:39
            narzazie ograniczyles sie do krytyki innych dyskutantow... zadnych argumentow
            merytorycznych jeszcze nie podales
            • wari Re: jak jesteś dzieckiem, nie bierz udziału w dys 27.06.05, 16:49
              dzikamalpa napisał:

> narzazie ograniczyles sie do krytyki innych dyskutantow... zadnych argumentow
              > merytorycznych jeszcze nie podales

Rzekł ten w którego wypowiedziach aż ciężko od "argumentów"

• dzikamalpa Re: jak jesteś dzieckiem, nie bierz udziału w dys 27.06.05, 17:01
                podaje fakty... homoseksualisci roznosza HIV, wykorzystuja seksualnie dzieci,
                demoralizuja spoleczenstwo, prowadza propagande swojej upadlej kultury
                • meritum3 Re: jak jesteś dzieckiem, nie bierz udziału w dys 27.06.05, 17:05
                  dzikamalpa napisał:

> podaje fakty... homoseksualisci roznosza HIV, wykorzystuja seksualnie dzieci,
                  > demoralizuja spoleczenstwo, prowadza propagande swojej upadlej kultury
                  Rozumiem że w Twoim pojęciu nie dotyczy to pedofilów i gejów w czarnych
                  sukienkach ( mam na myśli personel naziemny pana B.
        • gabbriell Re: DLACZEGO TAK SIĘ BOICIE HOMOSKESUALISTÓW?... 27.06.05, 17:25
          Ja też lubię dzieci.I możesz mnie .... .Bo po za tym nic nie możesz.A dzieci
          chcą żeby je lubić.Tak jak większość dorosłych.Ja nie mam i nigdy nie miałem
          nic przeciw temuu żeby mnie lubiano.A ty nikogo nie lubisz bo jesteś paskudny
          sobek i nikt cie nie lubi.Nawet komary.
      • maciej48 ?CZEKAMY NA CHÓR ŁYSYCH.. 27.06.05, 10:22
        Sposób spółkowania nie jest kategorią artystyczną, nie powoduje innego śpiewu,
        jest taki chór pomysłem politycznym w ramach pewnej ofensywy!
      • jethrox Bo to chorzy, którzy nie chcą się leczyć ale rozno 27.06.05, 10:48
        -sić swoją chorobę wśród zdrowych. Tak samo potraktowałbym w tej sytuacji
        gruźlika.
        • mroczna_wydra Re: Bo to chorzy, którzy nie chcą się leczyć ale 27.06.05, 11:11
          Na pewno tak samo? Przeciez na gruzlice jest szczepionka?? Nie rozumiem
          problemu wszystkich "normalnych" ludzi ktorzy boja sie gejow i lesbijek, Zydow
          i ludzi o innym kolorze skory. Dlaczego ci ludzie tak wam przeszkadzaja? Bo sa
          inni niz wy? Bo nawet gdyby mogli to nie chcieliby byc tacy jak wy? To
          rzeczywiscie cos z nimi musi byc nie tak. Jak czytam te wypowiedzi to jest mi
          wstyd ze jestem Polka, ze zyje w kraju pelnym zdewocialych homofobow i
          rasistow. Ludzie nie bojcie sie odmiennosci!! Inna orientacja seksualna czy
          kolor skory nie jest atakiem na was czy wasze dzieci. Zaden gej nie przyjdzie
          i nie pozre wam niemowlaka z kolyski, chociaz tak pewnie straszycie swoje
          dzieci jak kiedys mnie straszyli rodzice czarwonicami.
          • jethrox Nie mylić uprzedzeń rasowych z seks chorobami 27.06.05, 11:26
            Nie mam nic przeciw Żydom, Murzynom, Chińczykom, czy Wietnamczykom. Oni z
            zasady nie są na nic chorzy tak jak i my.
            Pederasci natomiast są seksualnie chorzy (obejrzyj zdjęcia w GW z "parady" homo
            z Berlina gdzie widać mężczyznę z przyprawionym wielkim sztucznym biustem -
            zaburzona identyfikacja seksualna i ekshibicjonizm), nie leczą się ale
            propagują swoją chorobę na ulicach by znaleźć większą liczbę partnerów.
            Ja nie chcę aby w Polsce musiały oglądać to dzieci i młodzież.
            A ty ?
            • orion_kr Re: Nie mylić uprzedzeń rasowych z seks chorobami 27.06.05, 11:53
              > Ja nie chcę aby w Polsce musiały oglądać to dzieci i młodzież.
              > A ty ?

A ja bym chetnie popatrzyl :)
              Jesli nie chcesz sie temu przygladac zawsze mozesz zostac w domu a nie lazic na gayowskie imprezy ktorych tak nie lubisz :P
              • jethrox To idź do pedeklubu. Ulice są ogólnodostępne 27.06.05, 12:01
                i uczęszczają tam ludzie, dla których może być to nieodpowiednie.
                To samo z paleniem w miejscach publicznych.
                • orion_kr Re: To idź do pedeklubu. Ulice są ogólnodostępne 27.06.05, 12:16
                  no wlasnie,ulice sa ogolnodostepne, dla gejow rowniez.
                  Spotkanie ciebie na ulicy moze miec dla mnie przykre skutki estetyczne ale nikt ci nie zabrania chodzic po ulicach.
                  a chor mozesz zobaczyc w filharmonii po wykupieniu biletu wiec przypadkiem na pewno sie tam nie znajdziesz, to naprawde b. proste- nie chcesz ich widziec, nie kupuj biletu i sie nie pchaj, to samo z CSD w Berlinie,nie chcesz tego widziec nie chodz tam, podobnie bylo w W-wie nie chciales patrzec na marsz toleracji to nie trzeba tam bylo lezc.
                  • jethrox Nie robię tak na ulicy jak homo w Berlinie 27.06.05, 12:25
                    Przyjrzyj się:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2786929.html

Widzisz różnicę ? Mnie i mnie podobnych może oglądać na ulicy młodzież i dzieci
                    bez obawy.
                    Czy pederaści gdy opanują powszechne place i ulice zabronią tam wstępu
                    normalnej większości, która nie życzy sobie oglądać obsceny ?
                    To właśnie wynika z twojego wpisu.
                    • orion_kr Re: Nie robię tak na ulicy jak homo w Berlinie 27.06.05, 12:34
                      tak, zwroc uwage ze to jest zabawa,taka sama jak np karnawal w Rio i nikt tak nie chodzi po ulicach w zwykly dzien, a w Polsce to wygladalo zupelnie inaczej, i jeszcze raz powtarzam nie odbywa sie to codziennie, wiec nikt Cie nie zmusza przychodzic i sie im przygladac. Mnie sie nie podobaja manifestacje mw i zwyczajnie nie chodze tam gdzie sie one odbywaja, tak samo jak koscielne procesje,nie lubie ich,nie podobaja mi sie i ich unikam, a nie probuje ich zakazywac, delegalizowac czy cokolwiek innego.
                      Mnie sie podobaja parady i nie chce zeby rozne oszolomy mi zabranialy uczeszczania na nie lub zakazywaly ogladac.
                      • jethrox Za "karnawał" dewiantom - już dziękujemy 27.06.05, 12:40
                        Nie będą mi zabraniać chodzić z dzieckiem po ulicy.
                        W odróżnieniu: w pobliżu procesji katolickiej, nawet jesli ci się nie podoba
                        możesz przejść ze swoim dzieckiem bez większej obawy. Tam sztucznych genitaliów
                        nie prezentują.
                        • orion_kr Re: Za "karnawał" dewiantom - już dziękujemy 27.06.05, 12:48
                          > Nie będą mi zabraniać chodzić z dzieckiem po ulicy.

a mnie ty nie bedziesz zabranial chodzic po ulicach.
                          Ty masz jakas manie z tymi genitaliami... gdzie na paradzie w W-wie widziales jakies sztuczne genitalia...?
                          • jethrox W Berlinie - już robią to co naprawdę chcą 27.06.05, 12:58
                            U nas - póki co, jeszcze częściowo się maskują. Do czasu.

Owszem, liczę, że po wyborze prezydent Kaczyński prawnie zakaże propagandy
                            zboczeń. I wtedy pederaści "w strojach organizacyjnych" nie będą mogli legalnie
                            chodzić po ulicach. Mają od tego zamknięte kluby.
                            I tam - Bawcie się sami swymi tyłkami.
                        • kilpikonna Re: Za "karnawał" dewiantom - już dziękujemy 27.06.05, 13:22
                          jethrox napisał:

> Nie będą mi zabraniać chodzić z dzieckiem po ulicy.
                          > W odróżnieniu: w pobliżu procesji katolickiej, nawet jesli ci się nie podoba
                          > możesz przejść ze swoim dzieckiem bez większej obawy. Tam sztucznych
                          genitaliów nie prezentują.

Prezentują za to wizerunki półnagiego mężczyzny przybitego żywcem gwoździami do
                          drewnianego krzyża. Widowisko, łagodnie mówiąc, dość brutalne i, na zdrowy
                          rozum, kontrowersyjne... Właściwie równie dobrze podnieść skargę, że cóż ja,
                          ateista, mam zrobić, kiedy dziecko się na ten widok przestraszy i spyta "Tato,
                          dlaczego oni przybili tego ?" Co mi wtedy odpowiesz, Jethrox? Że mam się
                          wstydzić tego niestosownego porównania? Że to ja mam nie chodzić z dzieckiem po
                          ulicy? Że takich, co chodzą na procesję, jest więcej, i dlatego mają rację?
                          • jethrox Zgadza się, przybity facet to nieestetyczne 27.06.05, 14:14
                            Ale podobno tak z nim kiedyś rzeczywiście zrobili. No i co trzeba ma jednak
                            zasłonięte :-)
                            I procesja przynajmniej nie ma budzić podniecenia erotycznego jak parada
                            pederastów w Berlinie.
                            • kilpikonna Re: Zgadza się, przybity facet to nieestetyczne 27.06.05, 14:20
                              To miała być odpowiedź na moje pytanie? Coś słabo ci idzie.
                            • fartur78 Re: Zgadza się, przybity facet to nieestetyczne 27.06.05, 15:23
                              A co boisz się podniecenia erotycznego? (hihhi)
                              No tak mogłby ci się te męskie genitalia spodobać. W takim razie to już
                              wszystko jasne...
                              Nie chcesz się wodzić na pokuszenie - rozumiem
                            • wari Re: Zgadza się, przybity facet to nieestetyczne 27.06.05, 16:51
                              I procesja przynajmniej nie ma budzić podniecenia erotycznego jak parada
                              > pederastów w Berlinie

O to bym nie podejrzewał, "prawdziwego" mężczyznę to podnieca. Znam takiego co
                              się masturbuje jak procesja katolicka przechodzi ulicą.
                        • wari Re: Za "karnawał" dewiantom - już dziękujemy 27.06.05, 14:59
                          > W odróżnieniu: w pobliżu procesji katolickiej, nawet jesli ci się nie podoba
                          > możesz przejść ze swoim dzieckiem bez większej obawy.

Ja mam o zdrowie psychiczne dziecka przechodząc obok procesji katolickiej
                          ponieważ jest to propaganda kiczu i zabobonów
            • zuluseq Re: Nie mylić uprzedzeń rasowych z seks chorobami 27.06.05, 13:59

> Ja nie chcę aby w Polsce musiały oglądać to dzieci i młodzież.
              > A ty ?

Oni mi nie przeszkadzaja zupełnie - natomiast drażnią mnie procesje i kapłani,
              którzy z kadzidłem chodzą po ulicach w tzw. "boże ciało" . mamy XXI wiek. Czary
              i zabobony są nie na miejscu. Nie chce aby moje dzieci były indoktrynowane przez
              takie sekciarskie praktyki.
      • m635 Re: DLACZEGO TAK SIĘ BOICIE HOMOSKESUALISTÓW?... 27.06.05, 11:27
        tersta napisała:

> Boicie się z gupoty i nieoczytania. (...)
        > nie ma tu juz osób z urodzeniem, wykształceniem, manierami - nie mówiąc
        > o klasie.

Nie mówiąc też o znajomości ortografii języka polskiego. Najpierw "gupku" naucz
        się pisać, a później dopiero pouczaj innych o wykształceniu i klasie.
      • zaba68 Re: DLACZEGO TAK SIĘ BOICIE HOMOSKESUALISTÓW?... 27.06.05, 11:29
        tersta napisała:

> ja nie jestem homo
        A ja jakoś dziwnie nie wierzę.
      • meylec JA SIĘ BOJĘ O SWOJĄ EMERYTURĘ 27.06.05, 11:43
        Bo nie chciałbym zamiast niej dostać kiedyś numerek do kolejki po breję z
        brukwi i ziemniaków. W wymierającym społeczeństwie geyowatej przyszłości.
        • fartur78 Re: JA SIĘ BOJĘ O SWOJĄ EMERYTURĘ 27.06.05, 12:31
          Jak chcesz emeryture to sobie na nią zapracuj
          • meylec Re: JA SIĘ BOJĘ O SWOJĄ EMERYTURĘ 27.06.05, 13:15
            Ja mogę sobie pracować i wypracować tzw. "wysługę lat". Ale emerytury ZUS
            wypłaca z bieżących wpływów podatkowych. I jak będzie ujemny przyrost
            naturalny, i nastąpi drastyczne zmnieszjenie tych wpływów, to swoją wysługę lat
            będę mógł sobie włożyć już nie napiszę gdzie.
          • m15 Re: JA SIĘ BOJĘ O SWOJĄ EMERYTURĘ 27.06.05, 13:44
            tylko kretyn nie rozumie iz przyszle emerytury beda wyplacane tylko wtedy jesli
            spoleczenstw sie nie zestarzeja
            • orion_kr Re: JA SIĘ BOJĘ O SWOJĄ EMERYTURĘ 27.06.05, 13:58
              ale geje tez pracuja i na ZUS sie skladaja, a nikogo nie zmusisz zeby mieli dzieci a juz na pewno nie gejow, to chore myslenie zeby chciec zmuszac kogos do zmiany preferencji sexualnych.
              chcesz miec wygodna starosc to idz do roboty i pracuj a potem sobie zaoszczedz na przyszlosc, a nie zeruj na przyszlych pokoleniach!
            • gerea Re: JA SIĘ BOJĘ O SWOJĄ EMERYTURĘ 27.06.05, 14:59
              m15 napisał:

> tylko kretyn nie rozumie iz przyszle emerytury beda wyplacane tylko wtedy jesli
              > spoleczenstw sie nie zestarzeja

No to do roboty, facet, siedzisz za kompem zamiast wyru.. żonusię i napłodzić
              11 dzieciaków, czym zapewniłbyś "godną" emeryturę resztkom "normalnej części
              społeczeństwa"...
            • fartur78 Re: JA SIĘ BOJĘ O SWOJĄ EMERYTURĘ 27.06.05, 15:34
              Po pierwsze system emerytalny sie troche zmianił a po drugie jeśli ktoś wierzy
              w to że państwo da mu wygodne życie na emeryturze to musi być "kretynem".
              Emerytura którą otrzymuje się z ZUS to właściwie (wg. nowego systemu) minimum
              socjalne jeśli chcesz normalnego życia na emeryturze to trzeba samemu o to
              zadbać. Kolejna rzecz jakoś odsetek homoseksualistów nie zmianił się w
              społeczeństwie od setek lat więc nie wiem skąd nagle ta groźba - to osoby
              heteroseksualne zawsze rodziły dzieci - więc namawiaj pary hetero do tego żeby
              się postarały a nie mów homoseksualistą żeby rodzili dzieci!!!!
              • meylec Re: JA SIĘ BOJĘ O SWOJĄ EMERYTURĘ 27.06.05, 17:38
                Tak, ale obecna nadaktywność środowisk homo-lesbo grozi poważnymi zaburzeniami
                w sferze społecznej i działa rozkładająco na samą ideę prokreacji. Przykłady
                mamy za zachodnią granicą. Gdy się obudzimy, może już być za późno. Nie wierzę
                w "wygodne życie na emeryturze" z ZUS-u. Obawiam się o to "minimum socjalne".
      • gabbriell Re: DLACZEGO TAK SIĘ BOICIE HOMOSKESUALISTÓW?... 27.06.05, 17:22
        klasę mają.Jedną.Podstawówki.A jeśli jednak maja jakies wykształcenie to tylko
        świadczy o upadku nauczania w Polsce.
    • igel1 MOZE ZASPIEWAJA COS CIEMNOCIE MADREGO ! 27.06.05, 11:20
      Szkoda,ze nie bojkotuja takie kraju w ktorym zabrania sie demonstarcji na rzecz
      tolerancji....
      • jethrox Totalna tolerancja=Totalna anarchia 27.06.05, 11:35
      • tomxp Re: MOZE ZASPIEWAJA COS CIEMNOCIE MADREGO ! 27.06.05, 11:57
        piszesz jethroxie:
        Pederasci natomiast są seksualnie chorzy

ja na to, czy olaszasz wszem i wobec diagnoze, ktora naturalnie i bez zadnych
        najmniejszych watpliwosci jest jedynie sluszna i wrecz obowiazujaca w rp . ja
        znam wieksze autorytety niz niejaki jethrox. ale prawo do diagnozowania masz
        naturalnie. ja mam rowniez takie prawo. bez orzucania sie wyssanymi z
        palca "faktami" na ktorych twa diagnoza bazuje.

(obejrzyj zdjęcia w GW z "parady" homo
        z Berlina gdzie widać mężczyznę z przyprawionym wielkim sztucznym biustem - [
        tu pada twoja diagnoza...]
        zaburzona identyfikacja seksualna i ekshibicjonizm),

dla jaj, nie prebrales sie w cos glupiego? jesli tak to smutne.
        bardzo mozliwe ze ten zboczeniec, bez watpienia kobieta chce byc - dowodem na
        to 100% ten biust z j e g o wlasnie oddciskami palcow..., on na co dzien moze
        byc prezesem duzego banku, burmistrzem , policjantem i czemkolwiek innym,
        doprawdy.

nie leczą się [ gdzie gdzie gdzie, w spisie chorob nie ma ...poszukiwania
        lecznicy nie posuwaja sie do przodu...]

ale propagują swoją chorobę na ulicach

[chorobe przypomne ktorej nie ma]

by znaleźć większą liczbę partnerów.

ja na to: powiedz mi, jakze to mozna oglaszac wszem i wobec o swojej chorobie,
        jak to jathraxie okreslasz, i to po to aby znzlezc wieksza liczbe parnerow....

Ja nie chcę aby w Polsce musiały oglądać to dzieci i młodzież.[ co konkretnie?]
        A ty ?

ja jathravxie uwazam ze kazdy chor moze sie nazwac jak uwaza za stosowne.

ci tutaj na pewno dlugo duskutowali czy tak. tak zdecydowali i juz.
        mozna nie pojsc na koncert.

a dzieci? one na pewno mie beda mialy z tym problemu. one lubia odwaznych.
        w sytacji kiedu ludzie wystawiaja swoje grzbiety pod kamienie "dobrych" ludzi

pozdra
        • jethrox Jeżeli masz wątpliwości co do istnienia choroby 27.06.05, 12:51
          to przyjrzyj się:

www.kulturplanung.de/Bilder/Christopher%20Street%20Day%2031.jpg
          Diagnoza - oczywista.
          • maka.b.ry Re: Jeżeli masz wątpliwości co do istnienia choro 27.06.05, 13:00
            Nawet śmieszne dziwolągi! Zabawne! Tylko nie rozumiem dlaczego państwo ma
            dopłacać z podatków swoich obywateli na tego rodzaju pokazy małpiszonów?
            Zdjęcie super, tylko nie wiem, które TO Magdalena Środa :-)))
            • jethrox Najgorsze, że to nawet nie Środa tylko faceci :-) 27.06.05, 13:06
              • maka.b.ry Re: Najgorsze, że to nawet nie Środa tylko faceci 27.06.05, 13:16
                Bo wszyscy Polacy,
                to jedna rodzina,
                Starszy czy młodszy,
                chłopak, czy dziewczyna!!!
            • wari Re: Jeżeli masz wątpliwości co do istnienia choro 27.06.05, 15:02
              Tylko nie rozumiem dlaczego państwo ma
              > dopłacać z podatków swoich obywateli na tego rodzaju pokazy małpiszonów?

Bo te małpiszony płacą podatki, tak jak wszyscy inni.
            • cavolfiore Re: Jeżeli masz wątpliwości co do istnienia choro 27.06.05, 15:57
              Ano ma sie dokladac dlatego ze geje rowniez placa podatki :) Na pewno sie
              pomylilem ale zrozumialem z Twojego postu jakobys uwazal ze do panstwa dorzucaja
              sie tylko "normalni"... A poza tym taka imprezja to dla miasta dodatkowe
              pieniadze, podobnie jak z karnawalu w Rio czy w Venezi.
      • gerea Re: MOZE ZASPIEWAJA COS CIEMNOCIE MADREGO ! 27.06.05, 15:00
        igel1 napisał:

> Szkoda,ze nie bojkotuja takie kraju w ktorym zabrania sie demonstarcji na rzecz
        >
        > tolerancji....

Im to chyba do głowy nie przyjdzie... a przydałoby się
    • zigzaur A kiedy chór wujów? 27.06.05, 11:49
      A kiedy wystąpi chór wujów?

Zresztą, dziwię się obłudzie giertychowców. Nie mają nic przeciwko chórom
      kościelnym, w których dzieją się różne rzeczy.
      • zaba68 [...] 27.06.05, 11:56
    • gekon1979 czy zaspiewa dla nas takze chor NKWD lub SS 27.06.05, 11:52
      ki diable ta sama cywilizacja smierci, moze takze zaspiewa Chor Doktorow Smierc, od eutanazji, Chor Kobier Na Fali, spiewajacy jaka to fajan jest abrocja
    • maka.b.ry Przyjechali po dyrygenta? 27.06.05, 11:53
      Wooooojtek!!!! Koledzy do ciebie!!!!
      • kosa44 Re: Przyjechali po dyrygenta? 27.06.05, 12:02
        Ha ha ha,dobre,może dostanie przepustkę...
        • maka.b.ry Re: Przyjechali po dyrygenta? 27.06.05, 12:17
          Może w ... ŚRODĘ....????
    • kosa44 Re: Bostoński chór homoseksualistów dziś we Wrocł 27.06.05, 11:56
      Homo i bisexualiści rozprzestrzenili w świecie AIDS i jest to ich nie kwestionowana
      przez nikogo zaśługa,czyżby to nie był wystarczający powód żeby ich kochać?
      Wy niewdzięczni heterycy..
      • tomxp diagnoza kosy44 27.06.05, 12:03
        kwalifikuje sie do nagrod nobla, w wielu, zaiste dziedzinach
        na pierszy rzut daje pokoj i medycyn,
        brawo mistrzu prosimy, prosimy...
        • zaba68 [...] 27.06.05, 12:15
          • fartur78 Re: diagnoza kosy44 27.06.05, 12:37
            A czy ktoś czegoś od ciebie oczekuje nie wspominając już o podziękowaniach?
            • zaba68 [...] 27.06.05, 13:20
      • gerea Re: Bostoński chór homoseksualistów dziś we Wrocł 27.06.05, 16:06
        kosa44 napisał:

> Homo i bisexualiści rozprzestrzenili w świecie AIDS i jest to ich nie kwestiono
        > wana
        > przez nikogo zaśługa,czyżby to nie był wystarczający powód żeby ich kochać?
        > Wy niewdzięczni heterycy..

Tak, z pewnością, nawet pół Afryki zarazili!!!
        A może Afrykanie to są pedały, że aż do 50% to są chorzy na AIDS????

A prostytutki się z kolei zarażają od gejów, którzy - w trakcie "leczenia się z
        pedalstwa" - stosują terapię pt. "jak to jest z kobietą"!
        To wobec tego proponuję zakazać leczenia pedałów!!!!!!!!!!
        Bo nam wszystkie dziwki pozarażają, co "wdzięczni heterycy" nie będą mogli
        bezpiecznie skorzystać!

Żenua, fuj. Nie jesteś heterykiem, tylko impotentem
    • lolektyrmand Do homoseksualistów 27.06.05, 12:06
      Mam taką opinię na temat demonstrowania przez Was swych preferencji
      seksualnych. Poprawcie mnie, jeśli się mylę. Z góry dziękuję za wyrozumiałość i
      współpracę.
      Twierdzicie, że Wasze preferencje nie czynią Was innymi od heteroseksualistów.
      Skoro nie jesteście gorsi, czy lepsi (zakładam, że tak twierdzicie) tylko
      dlatego, że obiektami Waszego pożądania są osoby Waszej płci, czemu tak
      demonstrujecie swe preferencje? Co w Waszej opinii mieli na celu twórcy
      wspomnianego chóru? Czemu podkreślili, że tworzą go mężczyźni homoseksualni?
      Czy oni lepiej od heteroseksualistów śpiewają, "czują" muzykę itp?
      A może jesteście lepszymi śpiewakami czy artystami w ogóle? Jak to z Wami jest?
      Jeśli jesteście w sztuce lepsi, być może w innych dziedzinach życia jesteście
      gorsi. W jakich?
      • maka.b.ry Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 12:12
        W budowie silników; gdyby homoseksualista projektował silnik spalinowy, tłok
        poruszałby się w rurze wydechowej, zamiast w cylindrze...
      • fartur78 Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 12:46
        Odpowiadam: Jeśli przez całe swoje życie wyrzucany jesteś na jego margines ze
        względu na swoją orientacje seksualną to jestem przekonany że tworzyłbyś
        organizacje czy miejsca gdzie możesz czuć się swobodnie stąd więc to ciągłe
        podkreślanie przez homoseksualistów swojej orietacji. Oni o coś walczą. Walczą
        o to żeby w końcu ktoś zauważył jak są traktowani.
        Czy Twoje pytanie (chyba retoryczne) na końcu wypowiedzi wynika z jakiś
        kompleksów, poczucia niższości?
        • maka.b.ry Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 12:52
          lekko zmienię Twoją wypowiedź...

Odpowiadam: Jeśli przez całe swoje życie wyrzucany jesteś na jego margines ze
          względu na brudne paznokcie, puszczanie bąków przy jedzeniu i wycieranie nosa w
          rękaw, to jestem przekonany że tworzyłbyś organizacje czy miejsca gdzie możesz
          czuć się swobodnie stąd więc to ciągłe podkreślanie przez tych ludzi swojej
          odmienności. Oni o coś walczą. Walczą o to żeby w końcu ktoś zauważył jak są
          traktowani.

lekko zmienię Twoją wypowiedź...
          • fartur78 Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 12:57
            Żałosne.
          • kon_by_sie_usmial Re: Żałość mnie ogarnęła czytając te bzdury 27.06.05, 13:24
            Zgadzam się z poprzednikiem. Twoja wypowiedź jest żałosna i poniżej poziomu, na którym ja zwykłem prowadzić dyskursy.

koń
          • cavolfiore Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 14:16
            Naprawde zalosne!!!
          • meerkat1 O brudnych paznokciach i puszczaniu bakow 27.06.05, 14:25
            "Jeśli przez całe swoje życie wyrzucany jesteś na jego margines ze
            > względu na brudne paznokcie, puszczanie bąków przy jedzeniu i wycieranie nosa
            w rękaw, to jestem przekonany że tworzyłbyś organizacje czy miejsca gdzie
            możesz czuć się swobodnie".

Widocznie naleze do odchodzacej epoki, bo za mojej mlodosci za brudne paznokcie
            (i nie tylko) odsylano do domu, za puszczanie bakow nakazywano opuscic stol
            (wraz z jedzeniem), a kogos kto wycieral nos w rekaw nie przyjmowano po prostu
            nigdzie.

Rozumiem wszelako, ze w mysl powyzszej argumentacji, cale zycie wyrzucany na
            margines ze wzgledu na swoje upodobania zlodziej, kanibal, platny morderca,
            nekrofil, piromant, itd. tworzy ( a co najmniej chetnie stworzylby)
            "organizacje w ktorych moglby sie czuc swobodnie". I ze np. pedofile "walcza
            oto żeby w końcu ktoś zauważył jak są traktowani". Zwlaszcza w wiezieniach.
            • fartur78 Re: O brudnych paznokciach i puszczaniu bakow 27.06.05, 15:44
              Zaznaczam że homoseksualizm nie jest zakazany przez prawo nie jest zakazany
              więc jest dozwolony jest dozwolony prawnie ale owo pozwolenie na homoseksualizm
              nie jest respektowane. Ktoś kiedyś ustalił że nie jest to choroba a traktowany
              jesteś jak człowiek chory - złapałeś czy może jeszcze raz spróbować?
        • lolektyrmand Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 16:35
          Nie mam żadnych kompleksów wobec homoseksualistów i nie czuję się wobec nich
          gorszy.
      • gerea Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 13:03
        My nie demonstrujemy swoich preferencji seksualnych. My demonstrujemy swoje
        prawo do miłości - do niewstydzenia się swojego partnera. Nasza miłość jest
        taka, jak i Wasza - my też mamy prawo wziąć się za ręce czy idąc ulicą, patrzyć
        na siebie. Jeżeli myślisz, że "i tak możemy" - mylisz się, bo nie zetknąłeś
        chyba z reakcją otoczenia.
        Chcemy móc odpowiadać na pytania typu "kiedy się wreszcie ożenisz" - "nie ożenię
        się, mam partnera" - i nie być przez to wyrzucani z pracy, ignorowani
        towarzysko. Bo tak niestety jest.
        Nie twierdzimy, że jesteśmy lepsi.
        Nie wiem, dlaczego chór ma w nazwie słowo "gay". Taksamo są "chóry gminy
        żydowskiej", "chór parafii ewangelickiej", "zespół artystów niewidomych",
        "kobieca drużyna piłki nożnej" - jak widzisz, wszystko, co jest nietypowe,
        mniejszościowe, jakoś tak się wyraża.
        Całkiem możliwe, że jest to gorsze. Ale, z pewnością, ma prawo się tak nazywać
        (a Ty czy ja mamy prawo nie iść na koncert w ich wykonaniu).
        Czy jesteśmy lepszymi artystami...
        Większość facetów w szkołach baletowych - to geje.
        Około 30% facetów na akademiach muzycznych - to geje. Wiem coś o tym, bo sam
        takową ukończyłem.
        Bardzo dużo jest nas na dziennikarstwie, na uniwerkach, znacznie mniej - na
        politechnikach i uczelniach technicznych. Dlaczego - to już mniej ważne.
        Temat seminariów pozostawię otwarty.
        A czy jesteśmy w czymś gorsi? - tak, najczęściej umieramy samotnie.
        • maka.b.ry Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 13:13
          Szanowny Panie, najsmutniejsza jest ostatnia linijka Pańskiego postu- "umieramy
          samotnie" -gdzie zatem jest ta "homoseksualna miłość"?
          Żonie/mężowi ślubuje się miłość do śmierci, w zdrowiu i chorobie...
          • gerea Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 13:28
            Nie chodziło mi o wybielenie naszej pozycji za wszelką cenę, tylko o prawdziwą
            refleksję.
            Nie wszyscy umierają samotnie, ale chyba trzeba się z tym liczyć.
            A z miłością nie ma to nic wspólnego - każdy ma w sobie taką samą miłość,
            każdemu miłość odchodzi, niezależnie od orientacji. Mniej szyderstwa.

maka.b.ry napisał:

> Szanowny Panie, najsmutniejsza jest ostatnia linijka Pańskiego postu- "umieramy
            >
            > samotnie" -gdzie zatem jest ta "homoseksualna miłość"?
            > Żonie/mężowi ślubuje się miłość do śmierci, w zdrowiu i chorobie...
            • maka.b.ry Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 13:33
              To współczucie, a nie szyderstwo.
        • jethrox Rozsądna wypowiedź - ale może jednak leczenie ? 27.06.05, 13:15
          Może warto spróbować, to przecież żadna hańba udać się do lekarza. Gdyby sie
          udało to masa problemów zostałaby rozwiazana.
          Ciekawe ilu homoseksualistów próbowało leczenia a ilu zostało "przekonanych"
          przez swoich kolegów, że to zbędnę ?
          Czy ktoś prowadził takie badania ?
          • kotek.filemon Leczyć to się z kataru możesz 27.06.05, 13:19
            Słynna była sprawa małżeństwa podobno "nawróconych" geja i lesbijki ze
            wschodniego wybrzeża USA. Było jakieś tam świętojebliwe stowarzyszenie
            chrześcijańskie co leczyło. Udowodniono im, że łgają w żywe oczy i oboje
            utrzymują kontakty homoseksualne na boku. Tyle co do skuteczności...
            • jethrox Myślę, że zawsze warto próbować się wyleczyć... 27.06.05, 13:27
              Jak w tym dowcipie o Żydzie, któremu Bóg nie dał szansy wygrać na loterii bo
              tamten nigdy nawet nie spróbował wykupić losu...
          • kon_by_sie_usmial Re: Rozsądna wypowiedź - ale może jednak leczenie 27.06.05, 13:27
            jethrox napisał:

> Może warto spróbować, to przecież żadna hańba udać się do lekarza. Gdyby sie
            > udało to masa problemów zostałaby rozwiazana.
            > Ciekawe ilu homoseksualistów próbowało leczenia a ilu zostało "przekonanych"
            > przez swoich kolegów, że to zbędnę ?
            > Czy ktoś prowadził takie badania ?

Dobrze się czujesz? Widzę, że dałeś się nakarmić papką a`la LPR i MW, że homoseksualizm można leczyć. Ba, nawet są grupy terapeutyczne, które twierdzą, że mają na tym polu sukcesy. Nijak ma się to jednak do współczesnej nauki, która twierdzi że preferecja seksualna nie podlega jakimkolwiek psychologicznym modyfikacjom i nie poddaje się naciskowi społecznemu. Jednym słowem na homoseksualizm leku nie ma, a przyczyna jest prosta: homoseksualizm nie jest jednostką chorobową. Od lat bodajże 80-tych ubiegłego wieku.

kon
            • jethrox Typowa wypowieź "chorego z przekonania" 27.06.05, 13:31
              Masz wątpliwości ? Obejrzyj obrazek:

Tacy właśnie wstydza sie udac do lekarza i co gorsza odmawiają od
              tego "kolegów". Im więcej nienormalnych tym "normalniej". Jak będzie wiekszość
              to ogłosi się, że to hetero są zboczeni.
              • kon_by_sie_usmial Re: Kołtun i tyle. 27.06.05, 14:13
                Jesteś typowym przykładem kołtunerii. Amen.

kon
            • kochajacyinaczej Oczywiście. Masz rację. Te homofoby to nieuki, pro 27.06.05, 13:48
              ste niczym cep. Może jakoś na prywatnej stopie się spotkamy, bo widać żeś
              człowiek wykształcony, a mnie tacy strasznie imponują.
              • gerea Re: Oczywiście. Masz rację. Te homofoby to nieuki 27.06.05, 14:19
                Odpisałem Ci na mailem.

• gerea Re: Rozsądna wypowiedź - ale może jednak leczenie 27.06.05, 13:33
            jethrox napisał:

Nikt inny, jak moja matka, wysłała mnie do lekarzy. Byłem u seksuologów,
            psychiatrów i u psychologów. Pani psychiatra powiedziała, że może jedynie pomóc
            mi zaakceptować siebie, jeżeli mam z tym problem. Ja powiedziałem, że nie mam,
            ale to moja matka ma. To usłyszałem, że "niech to pana matka przyjdzie".
            Swoją drogą, nie chciałbym być innym. Nie uważam to za chorobę. Jest to cząstka
            mojej tożsamości. A kto szanuje osoby, które wypierają się swojej tożsamości?
            • jethrox Re: Rozsądna wypowiedź - ale może jednak leczenie 27.06.05, 13:56
              No cóż i na skutek propagandy "politpoprawności" trzeba obecnie szukać lekarza,
              który chce leczyć a nie "akceptować" chorobę. Może raczej potrzebny jest
              seksuolog a nie psychiatra ? Może trzeba zmienić grupę towarzyską, w której się
              obracasz ? Nie zresztą fachowcem.
              Oczywiście żadnej gwarancji wyleczenia a nawet poprawy nie ma. Jest tylko
              nadzieja.
              Ja przeszedłem poważną operację oka. Po roku starań, leczenia i ćwiczeń
              zanotowałem istotną poprawę, choć nie całkowite wyleczenie. Liczę, że jeszcze
              się poprawi. Co dzień trenuję. Tak to jest.
              Piszesz, że akceptujesz siebie. Ale jednoczesnie piszesz, że homoseksualiści
              umieraja samotnie. A więc nie jest prawdą, że akceptujesz siebie do końca i bez
              zastrzeżeń - bo rozumiesz jakie są koszty.
              Twoja matka też rozumie, nie chce aby stała Ci się krzywda przez ten problem.
              To wspaniała osoba.
              Bardzo proszę abyś chocby przez wzgląd na nią nadal próbował.
              Szkoda, że nie ma jakiś grup wsparcia jak w przypadku tzw. "Anonimowych
              alkoholików" (proszę bez obrazy). Oni też nigdy się nie wyleczą w 100% ale z
              problemem walczą - niekiedy bardzo skutecznie.
              Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego bo najwięcej zalezy od Ciebie kolego.
              • kon_by_sie_usmial Re: Rozsądna wypowiedź - ale może jednak leczenie 27.06.05, 14:15
                jethrox napisał:

> No cóż i na skutek propagandy "politpoprawności" trzeba obecnie szukać lekarza,
                >
                > który chce leczyć a nie "akceptować" chorobę. Może raczej potrzebny jest
                > seksuolog a nie psychiatra ? Może trzeba zmienić grupę towarzyską, w której się
                >
                > obracasz ? Nie zresztą fachowcem.
                > Oczywiście żadnej gwarancji wyleczenia a nawet poprawy nie ma. Jest tylko
                > nadzieja.
                > Ja przeszedłem poważną operację oka. Po roku starań, leczenia i ćwiczeń
                > zanotowałem istotną poprawę, choć nie całkowite wyleczenie. Liczę, że jeszcze
                > się poprawi. Co dzień trenuję. Tak to jest.
                > Piszesz, że akceptujesz siebie. Ale jednoczesnie piszesz, że homoseksualiści
                > umieraja samotnie. A więc nie jest prawdą, że akceptujesz siebie do końca i bez
                >
                > zastrzeżeń - bo rozumiesz jakie są koszty.
                > Twoja matka też rozumie, nie chce aby stała Ci się krzywda przez ten problem.
                > To wspaniała osoba.
                > Bardzo proszę abyś chocby przez wzgląd na nią nadal próbował.
                > Szkoda, że nie ma jakiś grup wsparcia jak w przypadku tzw. "Anonimowych
                > alkoholików" (proszę bez obrazy). Oni też nigdy się nie wyleczą w 100% ale z
                > problemem walczą - niekiedy bardzo skutecznie.
                > Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego bo najwięcej zalezy od Ciebie kolego
                > .

Jethrox, naprwdę Twoja głupota jest porażająca. Jak można leczyć coś, co nie jest chorobą? Wytłumaczysz mi? I nie pleć, że jest to choroba. Zerknij do spisu chorób WHO i odszukaj, czy znajdziesz taką jednostkę chorobową. Jakże więc lekarz może podjąć się leczenia czegoś, co na leczenie nie zasługuje?

kon
                • jethrox Obejrzyj foto i sam oceń kto jest zdrowy... 27.06.05, 14:45

Przez głosowanie politpoprawne (większość za, mniejszośc przeciw) WHO tego
                  obrazka nie zmieni.

• gerea Re: Obejrzyj foto i sam oceń kto jest zdrowy... 27.06.05, 14:48
                    jethrox napisał:

> www.kulturplanung.de/Bilder/Christopher%20Street%20Day%2031.jpg
                    >
                    > Przez głosowanie politpoprawne (większość za, mniejszośc przeciw) WHO tego
                    > obrazka nie zmieni.
                    >

Ty, jak widać, jesteś mocno "w temacie". Cóż, obawiam się, że niedługo
                    zachorujesz na "pedalstwo", skoro tyle piszesz o genitaliach, o obawach przed
                    przerzuceniem się [na Ciebie] choroby, skoro tak usilnie szukasz w internecie
                    stosowne stronki... A parady nasze Cię podniecają...
                    I KTO TU MA ZE SOBĄ PROBLEM????
                    • jethrox Re: Obejrzyj foto i sam oceń kto jest zdrowy... 27.06.05, 15:01
                      Pederaści bardzo często starają się wmawiać normalnym hetero, że tak naprawdę
                      to ci hetero mają "ukryte skłonności, którym winni dać ujście". To typowy
                      sposób aby znaleźć sobie nowego partnera.
                      We wpisie gerei powyżej mamy tego kliniczny przykład. To też przykład w jaki
                      sposób homoseksualiści starają się przenosić swoją (rzekomo niezaraźliwą )
                      chorobę na innych.
                      Nawet psychiczną paranoją możną kogoś podatnego zarazić, jeśli się go straszy i
                      bez przerwy "urabia".

• kon_by_sie_usmial Re: Obejrzyj foto i sam oceń kto jest zdrowy... 27.06.05, 15:03
                        jethrox napisał:

> Pederaści bardzo często starają się wmawiać normalnym hetero, że tak naprawdę
                        > to ci hetero mają "ukryte skłonności, którym winni dać ujście". To typowy
                        > sposób aby znaleźć sobie nowego partnera.
                        > We wpisie gerei powyżej mamy tego kliniczny przykład. To też przykład w jaki
                        > sposób homoseksualiści starają się przenosić swoją (rzekomo niezaraźliwą )
                        > chorobę na innych.
                        > Nawet psychiczną paranoją możną kogoś podatnego zarazić, jeśli się go straszy i
                        >
                        > bez przerwy "urabia".

Zadam Ci proste pytanie: ile godzin dziennie musiałbyś dziennie oglądać propagowanie homoseksualizmu, byś w końcu stał się homoseksualistą? Odpowiedz szczerze, wytłumaczę Ci za chwilę dlaczego pytam.

koń
                        • jethrox Szkoda już czasu na tę dyskusję - myślę, że 27.06.05, 15:10
                          dla czytających ten wątek wszystko jest juz jasne.
                          • gerea Re: Szkoda już czasu na tę dyskusję - myślę, że 27.06.05, 15:12
                            jethrox napisał:

> dla czytających ten wątek wszystko jest juz jasne.

DOKŁADNIE;-)))))))
                          • kon_by_sie_usmial Re: Szkoda już czasu na tę dyskusję - myślę, że 27.06.05, 15:53
                            Nie odpowiedziałeś na pytanie, dlaczego? Ja wiem dlaczego, bo Twoja odpowiedź mogłaby być jedną z dwóch:

1. Nawet jak 24 godziny byłbym indoktrynowany zaletami homoseksualizmu, nie dałbym się homoseksualistą "zrobić".

A odpowiedź taka świadczy nie o niczym innym jak o tym, że homoseksualizmu nie da się wypromować, zareklamować. Bo z seksualną tożsamość ukierunkowuję się nie pod wpływem medialnych promocji, tylko w wyniku kształtowania się osobowości, który to proces jest bardzo złożony.

I druga możliwa odpowiedź:
                            2. Nie wiem, może po 10 godzinach dziennie, może po 20 godzinach dziennie.

A wtedy świadczyłoby to o Tobie, że masz homoseksualną lub biseksualną naturę i nie dostrzegłeś tego do tej pory, lub dostrzegłeś i się przed nią wzbraniałeś.

Innego wyjścia nie ma.

Szkoda, że uciekłeś od odpowiedzi na to pytanie, bo chciałem poprzez wspólną dyskusję pokazać Ci niewłaściwość Twojego rozumowania.

kon - 100% hetero
                            • gerea Re: Szkoda już czasu na tę dyskusję - myślę, że 27.06.05, 16:08
                              Sądząc z korespondencji - właściwa odpowiedź to ta druga.
                      • gerea Geje nie muchy, nie lecą na wszystko 27.06.05, 15:05
                        jethrox napisał:

> chorobę na innych.
                        > Nawet psychiczną paranoją możną kogoś podatnego zarazić, jeśli się go straszy i
                        >
                        > bez przerwy "urabia".
                        >

Daj spokój, zaraz mnie posądzisz, że się kleję do Ciebie... Buahahaha
                        Za nic w życiu nie chciałbym kiedykolwiek się z Tobą zetknąć, co już tu gadać o
                        poszukiwaniu (w Tobie??) partnera...
                        Sorry, ale jestem wybredny.
                        Geje nie muchy, nie lecą na wszystko, co chodzi i ma członka. Jeżeli tak Ci się
                        wydaje, to masz urojenie.
                      • wari Re: Obejrzyj foto i sam oceń kto jest zdrowy... 27.06.05, 16:59
                        jethrox napisał:

> chorobę na innych.
                        > Nawet psychiczną paranoją możną kogoś podatnego zarazić, jeśli się go straszy
                        i
                        >
                        > bez przerwy "urabia".

Znacznie łatwie zarazić się nienawiścią i rasizmem jaki tu prezentujesz. Jest
                        nim zarażonych sporo Polaków. Właściwie jak się to czyta to już nie dziwi
                        dlaczego niemieccy naziści tutaj zakładali największe obozy koncentracyjne. Nie
                        ma nigdzie bardziej podatnego gruntu.
                        • jethrox Seks choroba - źródłem antypolskiej nienawiści 27.06.05, 17:20
                          wari napisał:
                          >Właściwie jak się to czyta to już nie dziwi
                          > dlaczego niemieccy naziści tutaj zakładali największe obozy koncentracyjne.
                          >Nie ma nigdzie bardziej podatnego gruntu

skoro homo próbują juz oskarżać Polaków o HITLEROWSKIE zbrodnie - aprobatę dla
                          zakładania tu obozów koncentracyjnych.
                          Nie ma bardziej serio dowodu, że mamy do czynienia z zapienionymi nienawiścią
                          degeneratami na tle swoistej obsesji seksualnej.
                          Nawet nie ma co przypominac, że najbardziej podatny grunt dla zakładania KZ był
                          w Niemczech. Polska była natomiast okupowana.
                  • kon_by_sie_usmial Re: Dla mnie zdrowy jest ten... 27.06.05, 14:49
                    jethrox napisał:

> www.kulturplanung.de/Bilder/Christopher%20Street%20Day%2031.jpg
                    >
                    > Przez głosowanie politpoprawne (większość za, mniejszośc przeciw) WHO tego
                    > obrazka nie zmieni.

... kto nie szkodzi drugiej jednostce. Nie widzę w tym niczego ani zdrożnego ani szkodliwego, że ktoś się za kogoś przebiera. Jego sprawa, nie moja.

A co jest w tym złego, że facet przebiera się za kobietę? Kobiety w krawatach, spodniach, marynarkach też Ci przeszkadzają? Wytłumacz mi, co Cię interesuje kto i w co się przebiera? Czy ktoś patrzy czy Ty zakładasz damskie stringi? Czy kogokolwiek to intersuje? A Ty jesteś zainteresowany w sposób szczególny widzę. Dlaczego?

kon
                    • jethrox Touche! - trafiony. Przyznał się, że mógłby 27.06.05, 15:07
                      przebierać się za kobietę i uważa to za "normalne". :-)

Pederastię zwalczajmy śmiechem.
                      • w.zboralski no to zacznij od smiechu w najblizszym KOSCIELE 27.06.05, 15:12
                        tam masz obiekty ubrane jak kobiety, mimo posiadania penisa miedzy nogami. Im
                        twoj smiech wyjdzie moze na zdrowie, co?
                        • jethrox Rzadko bywam w kościele 27.06.05, 15:36
                          Brak zainteresowania.
                        • kosa44 Re: no to zacznij od smiechu w najblizszym KOSCIE 27.06.05, 15:39
                          Tam też są ubrane w sztuczne biustonosze?
                          • jethrox O ile pamietam księża nie udają kobiet 27.06.05, 16:37
                            i nic sobie kobiecego nie przyprawiają. Tylko chorzy homo tak robią.
                      • kon_by_sie_usmial Re: Cóż za zdolność do analizy :) 27.06.05, 15:55
                        jethrox napisał:

> przebierać się za kobietę i uważa to za "normalne". :-)
                        >
                        > Pederastię zwalczajmy śmiechem.

Odróżniasz homoseksualizm od zabawy? Nigdy jak byłeś dzieckiem nie przebrałeś się w ciuchy siostry, kuzynki?

Sprowadzasz dyskusję na poziom poniżej gruntu, odpowiada Ci to?

koń
                        • jethrox Teraz wiem już jak to się u nich zaczyna... 27.06.05, 16:43
                          kon_by_sie_usmial napisał:

>jak byłeś dzieckiem nie przebrałeś s
                          > ię w ciuchy siostry, kuzynki?

No i wtedy rodzice nie posłali ich od razu do lekarza a teraz są problemy.
                          • kon_by_sie_usmial Re: Teraz wiem już jak to się u nich zaczyna... 27.06.05, 17:00
                            jethrox napisał:

> kon_by_sie_usmial napisał:
                            >
                            > >jak byłeś dzieckiem nie przebrałeś s
                            > > ię w ciuchy siostry, kuzynki?
                            >
                            > No i wtedy rodzice nie posłali ich od razu do lekarza a teraz są problemy.

Napisałem Ci już, że jestem 100% hetero. Że myśleć nie umiesz, dostrzegłem już, a czytać także nie potrafisz? Co robiłeś, gdy inni chodzili do szkoły?

koń
              • gerea Re: Rozsądna wypowiedź - ale może jednak leczenie 27.06.05, 14:16
                jethrox napisał:

> No cóż i na skutek propagandy "politpoprawności" trzeba obecnie szukać lekarza,
                >
                > który chce leczyć a nie "akceptować" chorobę. Może raczej potrzebny jest
                > seksuolog a nie psychiatra ? Może trzeba zmienić grupę towarzyską, w której się
                >
                > obracasz ? Nie zresztą fachowcem.
                > Oczywiście żadnej gwarancji wyleczenia a nawet poprawy nie ma. Jest tylko
                > nadzieja.
                > Ja przeszedłem poważną operację oka. Po roku starań, leczenia i ćwiczeń
                > zanotowałem istotną poprawę, choć nie całkowite wyleczenie. Liczę, że jeszcze
                > się poprawi. Co dzień trenuję. Tak to jest.
                > Piszesz, że akceptujesz siebie. Ale jednoczesnie piszesz, że homoseksualiści
                > umieraja samotnie. A więc nie jest prawdą, że akceptujesz siebie do końca i bez
                >
                > zastrzeżeń - bo rozumiesz jakie są koszty.
                > Twoja matka też rozumie, nie chce aby stała Ci się krzywda przez ten problem.
                > To wspaniała osoba.
                > Bardzo proszę abyś chocby przez wzgląd na nią nadal próbował.
                > Szkoda, że nie ma jakiś grup wsparcia jak w przypadku tzw. "Anonimowych
                > alkoholików" (proszę bez obrazy). Oni też nigdy się nie wyleczą w 100% ale z
                > problemem walczą - niekiedy bardzo skutecznie.
                > Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego bo najwięcej zalezy od Ciebie kolego
                > .

Tak, z tym że rzecz działa się na Ukrainie 8 lat temu - kiedy tam nikt nie
                wiedział, co to takiego "poprawność", a społeczeństwo było i jest znacznie
                bardziej przeciwne nam, niż tu.
                Seksuolog powiedział, że mogę do niego przyjść ze swoim partnerem i porozmawiać
                o problemach, które są w naszym związku.
                Psycholog powiedziała, że, jeżeli nie mam partnera, ona da mi namiar na kluby,
                gdzie mógłbym poznać nowych ludzi.
                JESTEM TYM LEKARZOM NAPRAWDĘ WDZIĘCZNY.
                Mama mnie zaakceptowała, i przeżywa razem ze mną moje smutki i radości życia
                osobistego. Każdy człowiek potrzebuje nieco czasu, by dojrzeć i zrozumieć nową,
                nieprzyjemną dla niego sytuację.
                Znam koszty, które ponoszę (i poniosę).
                Dlatego też siebie akceptuję. Odpowiadając sam za siebie, wiem, że muszę
                postępować tak, by potem nic nie móc sobie zarzucić. Za innych nie mogę być
                odpowiedzialny.

Dzięki Ci za życzliwość. Spróbuj zaakceptować, że tacy ludzie, jak ja, są w
                Twoim może nawet bliskim otoczeniu (jeżeli powiesz, że nie - znaczy, oni się
                boją ujawnić przed Tobą). Spróbuj zaakceptować, że nie wszyscy chcieliby się
                leczyć. Spróbuj powiedzieć, że nie są oni przez to gorsi, a mają prawo do bycia
                sobą, tak jak i Ty.
                • jethrox Re: Rozsądna wypowiedź - ale może jednak leczenie 27.06.05, 14:34
                  Nie znam sytuacji na Ukrainie ale tam przez kilkadziedziąt lat panował system
                  radziecki, z zasady obojętny wobec tzw. codziennej moralności w kwestiach
                  seksu - vide aborcja bez pytań, łatwe rozwody itp.
                  Szanuję Cię nie dlatego, że jesteś chory (z tego powodu współczuję) ale
                  dlatego, że poszedłeś tym do lekarza. To juz dużo. Radę spróbować w Polsce.
                  Wydaje mi się, że sprawiłbyś tym dużą satysfakcję swojej matce. Matka kocha
                  swoje dziecko, tym bardziej chore ale dałbys jej jeszcze raz nadzieję.
                  Nie mozna natomiast szanować kogoś, kto z chorobą nie walczy tylko naraża
                  innych na te same problemy rozprzestrzeniając ją. Albo by się usprawiedliwić
                  stosuję nowomowę, politpoprawność i zagadywanie rzeczywistości.
                  To wykroczenie przeciw dobru ogółu, spowodowane wyłacznie przez jego egoizm.
          • wari Re: Rozsądna wypowiedź - ale może jednak leczenie 27.06.05, 16:57
            jethrox napisał:

Czy napradę warto propagować swoją ignorancję ? Rozbisz to bo napradę tak
            myślisz, czy dlatego, że chcesz prowokować. Jeśli tak napradę myślisz to jesteś
            nieukiem i wypowiadasz się o sprawach o których nie masz nawet śladowego
            pojęcia, jeśli chcesz prowokować to nie róznisz się w niczym od tych
            roznegliżowanych panów jadących na platformach każdego czerwca we wszystkich
            dużych stolicach Europy.
        • maka.b.ry Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 13:23
          Źródło: homoseksualizm.friko.pl/psychologia.php

"Wyniki te podobne są do rezultatów największego badania porównawczego par
          hetero i homoseksualnych, które wykazało, że średnia długość trwania związku
          wynosi około 3 lat dla homoseksualistów i lesbijek, natomiast w przypadku
          małżeństw heteroseksualnych – l0 lat.14 Poza tym nieuniknione
          były „zdrady": „wszystkie (MOJE PODKREŚLENIE !!!!) pary [homoseksualne],
          których związek trwał więcej niż pięć lat, posiadały margines zewnętrznej
          aktywności seksualnej"(W MAŁŻEŃSTWIE NAZYWA SIĘ TO ZDRADĄ !!!!) .
          • kon_by_sie_usmial Re: Link do strony propagandowej??? Straszne 27.06.05, 13:29
            maka.b.ry napisał:

> Źródło: homoseksualizm.friko.pl/psychologia.php
            >
            > "Wyniki te podobne są do rezultatów największego badania porównawczego par
            > hetero i homoseksualnych, które wykazało, że średnia długość trwania związku
            > wynosi około 3 lat dla homoseksualistów i lesbijek, natomiast w przypadku
            > małżeństw heteroseksualnych ? l0 lat.14 Poza tym nieuniknione
            > były ?zdrady": ?wszystkie (MOJE PODKREŚLENIE !!!!) pary [homoseksua
            > lne],
            > których związek trwał więcej niż pięć lat, posiadały margines zewnętrznej
            > aktywności seksualnej"(W MAŁŻEŃSTWIE NAZYWA SIĘ TO ZDRADĄ !!!!) .

A co to za strona? Przecież to jest strona napisana przez jakiegoś przeciwnika homoseksualizmu i jest tak tendencyjna, że aż szkoda pisać. Poszukaj czegoś bardziej naukowego, a nie karmisz się treściami ze stron propagandowych. Amen.

kon
            • maka.b.ry Re: Link do strony propagandowej??? Straszne 27.06.05, 13:35
              Zapewne powinienem cytować panią pseudo-profesor Szyszkowską? Dobre sobie...
              Koń by się uśmiał?
              • kon_by_sie_usmial Re: Zastanów się przez chwilę 27.06.05, 14:17
                maka.b.ry napisał:

> Zapewne powinienem cytować panią pseudo-profesor Szyszkowską? Dobre sobie...
                > Koń by się uśmiał?

Nie, wystarczy tylko jak sięgniesz do Imielińskiego, Sękowskiego czy Starowicza. Bo to oni są dla mnie autorytetami w dziedzinie seksuologii, a nie jakiś homofob który w domenie "friko" założył sobie stronę antyhomoseksualną, na której w pseudonaukowy sposób stara się dowieźć, że homoseksualizm to choroba, którą w dodatku można leczyć. Podobną stronę widziałem o masturbacji, która była autorstwa jakiejś chrześcijańskiej organizacji twierdzącej, że onanizm to dzieło szatana. Współczuję Ci, jeśli swój światopogląd budujesz w oparciu o tak tendencyjne treści.

kon
        • meylec Gerea, czy nie są absurdem publiczne demonstracje 27.06.05, 13:30
          na rzecz takich czy innych zachowań intymnych? A jak się komuś te zachowania
          nie podobają to co? Nie ma do tego prawa? To przecież środowiska które
          reprezentujesz są pierwsze w terroryzowaniu innych i zamykania im ust. Nawet,
          jak pokazują przykłady z innych państw, przy pomocy środków prawnych.
          • gerea Re: Gerea, czy nie są absurdem publiczne demonstr 27.06.05, 13:46
            meylec napisał:

> na rzecz takich czy innych zachowań intymnych? A jak się komuś te zachowania
            > nie podobają to co? Nie ma do tego prawa? To przecież środowiska które
            > reprezentujesz są pierwsze w terroryzowaniu innych i zamykania im ust. Nawet,
            > jak pokazują przykłady z innych państw, przy pomocy środków prawnych.

Przecież nie zaczęło się od tego, że powiedzieliśmy: "heterycy do gazu". Kogo my
            atakujemy?? Kogo my zwalczamy??
            Czy na naszej Paradzie było choćby słowo przeciwko heterykom? Czy celem tej
            imprezy był protest przeciwko heteroseksualistom?? No przecież NIE!
            Jak już napisałem, nie demonstrujemy prawa do zachowań intymnych - bo każdy
            człowiek takie prawo ma - a do miłości, do uczucia. Czy Wasza, heterycka miłość
            sprowadza się do seksu, do zachowań intymnych? Któż tak twierdzi?
            Wyjdź na ulicę, wsiądź do tramwaju, zobacz bilboard reklamowy, włącz TV -
            wszystko jest przesycone heteroerotyzmem.
            Ale czy oznacza to, że to jest właśnie "miłość między kobietą a mężczyzną"???
            • meylec Re: Gerea, czy nie są absurdem publiczne demonstr 27.06.05, 17:55
              Ja nadal nie rozumiem, co to znaczy "demonstrowanie... prawa do miłości, do
              uczucia". Czy nie lepiej, jak już nie można inaczej, z tego prawa po prostu
              korzystać, w czym nie ma przecież żadnych przeszkód. Żadne komisje nie chodzą
              po mieszkaniach i nie mierzą charakteru uczuć, oraz ich poziomu, pomiędzy
              ludźmi którzy się tam znajdują.
      • kon_by_sie_usmial Re: JA CI ODPOWIEM 27.06.05, 13:22
        Ja Ci odpowiem na te pytania, mimo że jestem heterykiem.

lolektyrmand napisał:

> Mam taką opinię na temat demonstrowania przez Was swych preferencji
        > seksualnych. Poprawcie mnie, jeśli się mylę. Z góry dziękuję za wyrozumiałość i
        >
        > współpracę.
        > Twierdzicie, że Wasze preferencje nie czynią Was innymi od heteroseksualistów.
        > Skoro nie jesteście gorsi, czy lepsi (zakładam, że tak twierdzicie) tylko
        > dlatego, że obiektami Waszego pożądania są osoby Waszej płci, czemu tak
        > demonstrujecie swe preferencje?

To nie jest demonstrowanie preferencji, tylko chęć wyzwolenia się z poczucia winy, wstydu i niechęci społecznej, której Ty choćby jesteś idealnym przykładem. To jest próba zwiększenia świadomości społecznej na temat homoseksualizmu. 200 lat temu dyskrinowano ludzi choćby ze względu na ich wygląd (idealny przykład masz w filmie Davida Lyncha "Człowiek słoń"), dzisiaj wciąż ludzi dyskryminuję się ze względu na ich preferencje seksualne. Nie zauważasz analogii? Wytłumacz mi, dlaczego ludzie nie lubią innych ludzi tylko i wyłącznie z tego względu, że czują pociąg seksualny do własnej płci??? Bo ja tego pojąć nie umiem.

>Co w Waszej opinii mieli na celu twórcy wspomnianego chóru?

Tworzyć dobrą muzykę i zapewne nic więcej.

>Czemu podkreślili, że tworzą go mężczyźni homoseksualni?

Zapewne dlatego, by pokazać, że homoseksualiści są wśród nas. Że chcą tworzyć własne środowiska, że w grupie łatwiej im jest pokazać światu jakimi naprawdę są etc. Doszukujesz się jakiegoś głębszego sensu, którego prawdopodobnie nie było i nie ma.

> Czy oni lepiej od heteroseksualistów śpiewają, "czują" muzykę itp?

Myślę, że nie.

> A może jesteście lepszymi śpiewakami czy artystami w ogóle? Jak to z Wami <jest?

Nie jestem homoseksualny, ale psychologia już dawno odkryła, że ludzie czujący pociąg seksualny nie tylko do płci przeciwnej są nieco bardziej wrażliwi na piękno, na sztukę, na krzywdę innych ludzi (uogólniając oczywiście). Być może to dlatego. Horyzonty osób homoseksualnych czy też biseksualnych z natury muszą być nieco szersze niż heteroseksualnych, bo ich super ego wyznacza im nieco inne granice i sytuuje ich progi wrażliwości na nieco innym poziomie.

> Jeśli jesteście w sztuce lepsi, być może w innych dziedzinach życia jesteście
        > gorsi. W jakich?

Nie wiem, myślę że homoseksualiści nie muszą być w żadnych dziedzinach życia gorsi, patrząc z perspektywy całej populacji. Są tacy sami jak heteroseksualni ludzie, czyli tacy sami jak my. Nie widzę różnicy, choć rzeczywiście przyznać trzeba, że udział homoseksualistów w tworzeniu kultury czy sztuki jest dość znaczny.

pzdr.
        kon
        • jethrox Re: JA CI ODPOWIEM 27.06.05, 13:40
          kon_by_sie_usmial napisał:
          >To nie jest demonstrowanie preferencji, tylko chęć wyzwolenia się z poczucia
          >winy, wstydu i niechęci społecznej, której Ty
          >choćby jesteś idealnym przykładem
          Nie wyzwolisz sie przez "zagadywanie rzeczywistości" czyli tzw. nowomowę, gdzie
          nie wolno powiedzieć, że ktoś jest po prostu chory. Np. za PRL zabronionym
          słowem był "strajk" i co to dało ?
          Jedyna rada: trzeba sie leczyć - na ile się da.
          • gerea Re: JA CI ODPOWIEM 27.06.05, 14:03

> Jedyna rada: trzeba sie leczyć - na ile się da.

A Murzynów, a Żydów też się da leczyć??? A kobiety?
            A wiesz, kiedyś o swoje walczyli Murzynu, niewolnicy, kobiety.
            I teraz, choć nie wszystko jest cacy, nikt im nie odmawia prawa do bycia sobą.

Być innym nie oznacza być chorym.
            Ważnym jest umieć współistnieć, bo dla każdego jest na świecie miejsce.
            • jethrox Re: JA CI ODPOWIEM 27.06.05, 15:26
              Jako rasy Murzyni, Żydzi i kto tam jeszcze są w 100% seksualnie zdrowi. I
              rozmnażają się prawidłowo.
              Dlatego w odróżneniu od homoseksualistów leczenia nie wymagają.
              • gerea Re: JA CI ODPOWIEM 27.06.05, 15:38
                jethrox napisał:

> Jako rasy Murzyni, Żydzi i kto tam jeszcze są w 100% seksualnie zdrowi. I
                > rozmnażają się prawidłowo.
                > Dlatego w odróżneniu od homoseksualistów leczenia nie wymagają.

Ludzie się nie romnażają, tylko kochają.
                I mają prawo rozmnażać się, lub nie.
                • jethrox Kto nie może się rozmnażać jest kaleką jak 27.06.05, 16:51
                  wykastrowany kot.
                  • kon_by_sie_usmial Re: A kto nie umie myśleć, kim jest? 27.06.05, 17:02
                    A kto nie umie myśleć, tak jak Ty, kim jest?

koń
                    • jethrox Ja wiem - tylko homo są (dobrze)myślący 27.06.05, 17:29
                      Pozwolić im - to i dobrze zrobią naszemu gatunkowi, że hej!
      • shygay Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 16:02
        Chór o który się rozschodzi powstał 23 lata temu, czyli w czasie, kiedy i w
        Stanach wiele było stereotypów na temat homoseksualistów. Założyciele chóru
        zapewne tak go nazwali, aby podkreślić, to co my chcemy Wam pokazać. Po
        pierwsze, że istniejemy; po drugie, że jesteśmy normalnymi ludźmi! Taka, według
        mnie, była geneza chóru i jego nazwy.

Trudno wymagać od istniejącego od 23 lat, zespołu, aby z okazji przyjazdu do
        Polski zmieniał swoją nazwę. No chyba, że chodzi Wam o to, aby nie przyjeżdźał
        wcale.
        • dzikamalpa Re: Do homoseksualistów 27.06.05, 16:48
          nie kompromituj sie... zalozyciele tego choru chcieli wystawic swoja chorobe
          (homoseksualizm) na widok publiczny(ekshibicjonizm) zeby od normalnych ludzi
          zbierac razy(masochizm)
    • citisus [...] 27.06.05, 12:09
    • zebba Re: Bostoński chór homoseksualistów dziś we Wrocł 27.06.05, 12:24
      Czy Wy naprawdę na siłe chcecie pokazać światu jacy jesteście ograniczeni?
    • czereprubaszny [...] 27.06.05, 12:38
      • kochajacyinaczej Pokochacie nas, tak jak my was kochamy, miłoscią 27.06.05, 13:05
        pełną, uczciwą. A teraz czekamy ze sterczem na chór, my stawiamy na chóry!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka