meerkat1 04.09.05, 18:51 "Chuligani" z Moskwy przerzuceni, czy domorosli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciumcia Narasta wrogość Polaków wobec Niemców 04.09.05, 18:53 Powiedziałby Putin Odpowiedz Link Zgłoś
dupajasiu102 Wspaniala akcja Putina z KGB po kacu moralnym 04.09.05, 20:51 zwiazanym z negatywna etykietka przypinana Moskwie ze uzywa swych sluzb do napadu dyplomatow, teraz Putin robi wszystko by udowodnic swoja "prawde" Sebar sebar_rysiu@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Jakie KGB, to po prostu Dolne Miasto... 04.09.05, 23:17 Kto tam nie był, nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
poikll Różnice cywilizacyjne pomiędzy Niemcami i Rosjanam 05.09.05, 08:47 Ciekawe: czy Niemcy będą bić naszych tak jak robią to Ruscy? Moja odpowiedź: nie. Niemcy mają swoje poczucie wartości. I nikt w ich kraju nie potrzebuje odwracać uwagi społeczeństwa od nierozwiązywalnych problemów wewnętrznych. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski Znowu sowiecka prowokacja. (-tak myślę) 04.09.05, 21:50 Napad z pobiciem dla zdobycia kamerki video? Mało przekonujące jako chuligańska napaść. Zwłaszcza całej bandy. Putin chciał nas wku..ć, sprowokować wcześniejszym biciem naszych w Moskwie a teraz chce nas poróżnić z Niemcami. Ciekawe, na co jeszcze stac tę sowiecką łachudrę? Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 [...] 04.09.05, 23:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Re: ja tez mysle zes pojeb i chyba mam racje 05.09.05, 00:03 A kto na tym najwiecej skorzystal i bil tyle piany ile sie dalo? Wcale bym sie nie zdziwil, gdyby sami pobili swoje dzieci (jesli pobicie mialo w ogole miejsce). W dodatku wszystko bylo tak zrobione zeby sprawcow nie dalo sie zlapac. Sorry, Rosjanie jak bylo inaczej ale sami tak to rozegraliscie, ze tak to wyglada. janosik6 napisała: > zapominiales cieciu ze zaczelo sie jak pobili dzieciaki pracownikow rosyjskiej > ambasady w polsce. > I od tego sie zaczelo palancie niedomyty. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz Re: ja tez mysle zes pojeb i chyba mam racje 05.09.05, 00:04 Janosik6, ty zawsze byles prostym, malointeligentnym chamem. Ale ad rem - skad wiesz, ze pobicia tych szczeniakow nie zorganizowaly rosyjskie sluzby? Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 [...] 05.09.05, 00:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxxyyyyzzzz [...] 05.09.05, 00:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur [...] 05.09.05, 08:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Jeden drugiemu oczy wydłubie zardzewiałą łyżeczką 05.09.05, 09:51 Całe szczeście, że nie rozmawiacie ze sobą twarzą w twarz, bo zrobiłby się drugi Irak. Ludzie - wyluzujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jeden drugiemu oczy wydłubie zardzewiałą łyże 05.09.05, 11:18 Zechciej odróżnić sfrustrowanego pluja nienawidzącego całego świata od normalnego człowieka, który czasami wpadnie w słuszny gniew. Zechciej poczytać odzywki tego "janosika" przy innych okazjach. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 [...] 05.09.05, 18:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: zigzaur-ja zawsze bede tepil takich idiotow j 05.09.05, 20:38 Czyż trzeba toto komentować? Odpowiedz Link Zgłoś
tatek67 Re: Znowu sowiecka prowokacja. (-tak myślę) 05.09.05, 08:38 palneles bzdure i sie nakrecasz w ekstazie. Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
turecki4 Chorzy na szczątki mózgu 05.09.05, 09:59 ... zastanawiałem się rano, czy pojawią się głosy o rosyjskiej prowokacji. Palanci mnie nie zawiedle. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Rosji gratulujemy Putina- KGB dziala! 04.09.05, 18:55 ciekaw jestem co jeszcze zrobi Rosja by upokorzyc Polske Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 toz to normalny obrazek w polsce-bandytyzm chamski 04.09.05, 19:01 Polsce nie trza Putina aby sie skapromitowala .... Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz janosik, czy jestes Polakiem? Bo zdaje sie, ze 04.09.05, 19:37 nienawiedzisz Polski jak zarazy. Powiedz, czy czysci rasowo Niemcy z takim szeisspolacke jak ty nie chca sie zadawac, ze jestes na polskim forum? Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 [...] 04.09.05, 19:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eleiko Re: janosik, czy jestes Polakiem? Bo zdaje sie, z 04.09.05, 20:46 Zgłaszam się do odpowiedzi. Nie lubię Polski i Polaków. To podły kraj, a ludzie - w większości prymitywni, chamscy i aroganccy. Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: janosik, czy jestes Polakiem? Bo zdaje sie, z 04.09.05, 20:55 eleiko napisał: > Zgłaszam się do odpowiedzi. Nie lubię Polski i Polaków. To podły kraj, a > ludzie - w większości prymitywni, chamscy i aroganccy. --------- Kto ci tak ladnie po polsku napisal ten post? Ateraz odpowiedz na nastepujace pytanie. W swojej odpowiedzi oddzieliles kraj od ludzi. Ludzie sa prymitywni,.... A co to znaczy , ze kraj jest podly??? Klimat? Krajobraz? Odpowiedz Link Zgłoś
tatek67 Re: janosik, czy jestes Polakiem? Bo zdaje sie, z 05.09.05, 08:43 a ja lubibie Polske. Bo tu mozna nie tylko oberwac w morde ale i dac innemu w ryj... Odpowiedz Link Zgłoś
lomginus Re: janosik, czy jestes Polakiem? Bo zdaje sie, z 04.09.05, 22:20 O kim piszesz, przepraszam, WC - kandydat jest jeden co nie świadczy, że reszta nadwiślan jest taka właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Rosji gratulujemy Putina- KGB dziala! 04.09.05, 20:50 langston napisał: > ciekaw jestem co jeszcze zrobi Rosja by upokorzyc Polske Mam odpowiedz. Podobnie/ ale na serio/ myslacym moze dostarczyc leki uspokajajace. Odpowiedz Link Zgłoś
bartok1 Rosyjskie KGB? czemu nie! 04.09.05, 19:00 to może być napad zorganizowany za pieniądze moskiewskich służb specjalnych, tym bardziej że w Gdańsku sporo "turystów" rosyjskojęzycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
epicki Re: Rosyjskie KGB? czemu nie! 04.09.05, 19:10 czekamy na rewanz w hamburgu. przeciez to normalna kolej rzeczy w stosunkach miedzynarodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamweaver79 Re: Rosyjskie KGB? czemu nie! 04.09.05, 23:10 Jakim Hamburgu? Po napaści w Gdansku rewanz nastapi na linii Odry :) Taki zarcik, nie mam nic do Niemcow. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Rosyjskie KGB? czemu nie! 05.09.05, 10:13 Po Gdańsku bezczelnie nawet pętają się sowieccy marynarze. Napisałem o tym na innym forum i zostałem wyśmiany przez rusofilów. Odpowiedz Link Zgłoś
doktorhabilitowany.1 Biedni ludzie 04.09.05, 19:22 Spotkalo ich to co setki Polakow spotyka kazdego dnia. Potrzeba mniej asystentow spolecznych, parlamentarzystow i doradcow, a wiecej etatow dla policji, wiecej pieniedzy na sport i kulture oraz edukacje. Zlikwidujmy denne i niepotrzebne instytucje zaczynajac od KRRiT i 2/3 kancelarii Prezydenta to pieniadze sie znajda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eleiko Re: Biedni ludzie 04.09.05, 20:49 Doktory habilitowane (i naukowcy) zawsze były oderwane od życia. Policja to najbardziej skorumpowane i kryminogenne środowisko w Polsce. Nikomu nie ufam tak jak im. Odpowiedz Link Zgłoś
miko_why dolne miasto 04.09.05, 19:30 Dolne Miasto to jak Praga w Warszawie, nikt o zdrowych zmysłach nie paraduje tam z kamerą... Odpowiedz Link Zgłoś
witoldyna Re: dolne miasto 04.09.05, 19:43 Niestety niektorzy musza tam mieszkać. 4 lata temu się tam przeprowadziłam i od 4 lat nie marzę o niczym innym jak ucieczce stamtąd. Fantastyczne tereny zielone, mało samochodów, ale DRESY. W nocy z piskiem opon ruszają pod oknami mieszkań, wieczorem tłuką butelki, w dzień siedzą na moście. A ja do domu przed 10 środkiem Toruńskiej wrcam, bo z jednej strony krzaki z drugiej opuszczony dom czy jakies bocznice kolejowe i parkingi. Może ten incydent zwróci uwagę władz na ee dzielnicę, bo jak na razie żyjemy tu sami sobie. Pan Adamowicz chyba zapomniał o mieszkańcach swojego miasta, nie wytyka nosa ze swojego pięknego domu i mysli że tak idealny jest cały Gdańsk. Odpowiedz Link Zgłoś
eleiko Re: dolne miasto 04.09.05, 20:51 Adamowicz zajęty jest wycieraniem klęczników u kolejnych ksieży i biskupów oraz stawianiem kolejnych krzyży i innych 'pomników martyrologi'. Sami go sobie wybraliście to teraz cierpcie! Odpowiedz Link Zgłoś
witoldyna Re: dolne miasto 04.09.05, 22:49 Ja sobie wypraszam. Ja wtedy nie mogłam jeszcze głosować, natomiast cała moja rodzina w życiu by na niego nie zagłosowała! A poza tym to wracałam właśnie z mszy i spóźniłam się na autobus. Myślałam, że po takim zdarzeniu przejedzie przynajmniej jeden patrol Toruńską więc szłam na piechotę. Strachu się najadłm, ale trafiłam na szczęście na dobrego człowieka. Nigdy więcej nie wróce tędy na piechotę. Odpowiedz Link Zgłoś
haselback Re: dolne miasto 04.09.05, 23:57 To taryfą jeździj jak Ci niebezpiecznie. A w ogóle to chyba z Gdańska nie jesteś, takie bzdury piszesz, że Ci nie wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldyna Re: dolne miasto 05.09.05, 11:06 Jestem rodowitą Gdańszczanką :) I nie wstyd mi, bo pisze jedynie prawdę, której nasze władze albo nie chcą zauważyć, albo faktycznie nie widzą :-) A co do taryfy- jeśli mi dasz pieniadze to z chęcią będę jeździła, bo aktualnie nie posiadam ani grosza wolnego, a nawet za mało na swoje potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
open-mind Re: dolne miasto 04.09.05, 20:36 Hehe.. dokładnie tak. Kolega wyjął mi to z ust niemalże... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Napad na konsul generalną Niemiec w Gdańsku 04.09.05, 19:40 Nie z Moskwy, tylko z Kaliningradu. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Napad na konsul generalną Niemiec w Gdańsku 04.09.05, 20:13 zigzaur napisał: > Nie z Moskwy, tylko z Kaliningradu. no nieee..! Ci z Koenigsbergu tych z Danzig? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Napad na konsul generalną Niemiec w Gdańsku 05.09.05, 08:55 A jednak. Ci z Berlina kiedyś napadli na tych z Gliwic. W budynku radiostacji. Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 a w Warszawie kaczor i co jest lepiej? 04.09.05, 20:36 A w MSW tłuścioch z SLD I czego dowodzi Twoja opinia? Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: w Gdańsku rządzi PO 04.09.05, 20:41 Ja wzorem z San Francisco proponuję na Wyspie Spichrzów zrobić gdańskie Alkatraz. To nawet tuż Dolnego Miasta. I zarobić by można na przechowywaniu aferzystów z Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 największe afery to w Pyrlandii się rodzą 05.09.05, 09:42 to są fakty widać tam jest klimat odpowiedni Odpowiedz Link Zgłoś
demokratus DŁUGIE RĘCE PUTINA. Jest to celowa robota 04.09.05, 20:00 warchołów z Placu Czerwonego. Dobrze wiemy, że Polak po transformacji ustrojowej niebyłby zdolny do uderzenia przyjaciela zza Odry. Ta obrzydliwa prowokacja opłacana judaszowymi srebrnikami karaluchów z Kremla nie osłabi naszych tendencji demokratycznych. Panie Putin! Za cienki waść aby zdestabilizować wspaniałe stosunki między Niemcem a Polakiem, tak ciężko wypracowane przez naszą rozważną dyplomację. Możesz wyciągać swoje łapską ubabrane krwią niewinnych Czeczenów, a nas nie sięgniesz! Jesteśy przygotowani. Jesteśmy w sojuszach, mamy Leopardy (dzięki bratniej pomocy niemieckiej), które w razie czego zatrzymają się na przystanku Moskwa. Tak to możesz prowokować w Kazachstanie, ale nie tu, gdzie miłość do praw człowieka, do demokracji, stanowi wartości najwyższe. Nie zamienimy naszego stabilnego wzrostu gospodarczego, silnej waluty, opanowanego bezrobocia, na azjatycki styl życia. Adios kremlowski satrapo. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze.dajan Re: DŁUGIE RĘCE PUTINA. Jest to celowa robota 04.09.05, 20:30 Wielką błyskotliwością i darem rozwiązywania szarad politycznych błysnął pan "demokratus" ściągając z ochydnego pyska putinowskiej satrapii złośliwy i obłudny usmieszek "przyjaciela" Niemiec i conajmniej współpracownika Polski, za jakiego pragnie uchodzic małe szczekające indywiduum, które wsadza do więzienia bohaterów demokracji (np Chodorkowski).Dla nikogo nie powinna to być tajemnica, ze kgb-owskie metody prowokacji i odrażające sposoby walki politycznej ciagle są stosowane przez agentów Kremla, marzących o zdestabilizowaniu sytuacji w jakiej znajdują sie narodu Niemiec i Polski.Braterska miłość i głebokie zrozumienie opierające sie na wspólnym cierpieniu jakie zadała nam - Polakom i Niemcom czerwona hołota razi w oczy demona ciemności jaki chowa sie w korytarzach starego zamczyska, jakim jest Kreml.Nieprzypadkowe jest takze, tak uwazam, miejsce tej dzikiej prowokacji i przejawu złej woli.Gdansk, który od dawien dawna jest wspolnym, polsko-niemieckim miastem, znow próbuje byc wykorzystany przez Rosje do rozniecenia zatargu miedzy miłującymi pokoj i demokracje narodami Polski i Niemiec.Ale jak slusznie zauwazył pan "demokratus", Brezniew juz nie zyje i ta nikczemna próba wbicia klina w sojusz miedzy naszymi narodami z samego załozenia okazała sie niudana.Nie tędy droga! zamiast walczyc, lepiej, zeby Rosja odrzuciła swych tyranów na smietnik historii i przyłączyła sie do radosnego pochodu demokracji, w jakim od niepamietnych czasów kroczy RFN i Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
tatek67 Re: DŁUGIE RĘCE PUTINA. Jest to celowa robota 05.09.05, 08:49 fajne... Mordoboje wszystkich krajow - laczcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
toworzyszszmaciak No to parę polskich ryjów zostanie obitych w 04.09.05, 20:29 Berlinie. Inaczej polska policja nie kiwnie nawet palcem by znaleźć sprawców. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Ein skandal 04.09.05, 20:35 Kriminalitat in Polen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
golass Re: Polnische schwaine!! 04.09.05, 21:54 wieso polnische schweine?! bist du sicher, die taeter sind polnische staatsbuerger? und auch wenn.. mich hat einaml ein deutscher in berlin angespuckt. na und? meine schlussfolgerung ist nicht: deutsche schweine!... mein gott... so nieveaulos... swoja droga, ambasador suchocka tez okradli w rzymie i nikt nie robil wielkiego szumu. takie rzeczy (niestety) sie zdarzaja, dyplomaci nie maja na czole wytatuowane CD. w polsce to chyba jakis nowy trend "poszkodowani dyplomaci". niedlugo pewnie beda informacje typu "pani radca handlowy panstwa X w deszczowa pogode zostala ochlapana w warszawie przez samochod na niewiadomych rejestracjach". a potem beda komentarze: polnische schweine, fucking poles, polacchi di merda etc. zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
lks17 Re: Polnische schwaine!! 04.09.05, 22:09 Pod warunkiem, ze ze skosnymi oczami. Dzieki bogu, nikt pszenno-buraczany. Zezowaci, skosnoocy, niewidomi, z kurza slepota, po setce ze wzrokiem metnym - uwaga. Policja ma wasz rysopis. Odpowiedz Link Zgłoś
lomginus Re: Napad na konsul generalną Niemiec w Gdańsku 04.09.05, 22:16 Po Putinie, teraz Niemcy będą lać nasz korpus dyplomatyczny, albo wypowiedzą nam wojnę. Żarty na bok. Co się dzieje w świecie?! Im więcej HI-TECH, tym bardziej dziczejemy. Gdzie są "LUDZIE Z MIĘSA I Z MYŚLI ZBUDOWANI!!!" Gdzie sa wzorce przez pradziadów przekazywane! GDZIE?! POLACY! DBAJCIE O SIEBIE TROSZECZKĘ. MIEJCIE NIECO WIĘCEJ GODNOŚCI W STOSUNKU DO SAMYCH SIEBIE. Niewiele tylko ciut. proszę. Może będzie nieco lepij w tym ktraiku gdzie wszysto nie tak miało być ....zawsze. Skończmy z udawaniem, że nic się nie dzieje, zabierzcie się za rozmawianie ze sobą, jak przed laty, choć jak widać po ostatnich "capstrzykach" niewielu niewiele zrozumiało. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 MADRE POLSKI GLOWY 04.09.05, 22:22 Wedlug niektorych naszych madrych(psychiatrycznie)forumowiczow wina Rosji ze w Polsce bija Niemcow.Szokujace.Moze pojdziecie innym tropem?Moze eskimosi?Wedlug rozumnych ludzi skosne oczy Polaka to zwykle przedlurzacze po odsiadce.Ale Polak wie i potrafi manipulowac nie tylko faktami ale i soba samym.Powodzenia w poezji fantastycznej skrzywdzonego narodu przez Putina i jego siekaczy.Kon ktory mowi ale w polskim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ethebor Re: MADRE POLSKI GLOWY 05.09.05, 00:11 Sorry ale jest taka zasada: "qui bono" - komu to sluzy tego sie ma za podejrzanego. Ostanio Rosja wykorzystwyala jak sie tylko dalo sprawe pobic. Ubila na tym piany co niemiara, wiec sama stworzyla atmosfere ze pobicia w Polsce sa w dyplomatycznym interesie Kremla, wiec stawia to autmatycznie w Rosje w podejrzeniu. Poza tym troche malo mamy Polakow "z charakterystycznymi skosnymi oczami". presentation1 napisał: > Wedlug niektorych naszych madrych(psychiatrycznie)forumowiczow wina Rosji ze w > Polsce bija Niemcow.Szokujace.Moze pojdziecie innym tropem?Moze eskimosi?Wedlug > > rozumnych ludzi skosne oczy Polaka to zwykle przedlurzacze po odsiadce.Ale > Polak wie i potrafi manipulowac nie tylko faktami ale i soba samym.Powodzenia w > > poezji fantastycznej skrzywdzonego narodu przez Putina i jego siekaczy.Kon > ktory mowi ale w polskim wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
langston DO PRESENTATION 05.09.05, 00:42 ...jasne i na radiostacje w Gliwicach napadli tez napadli Polacy! Dla ciebie albo zlo dzieje sie przypadkiem albo winni sa Polacy winszuje wychowania na mysli Wybiorczej. ...a sluzby specjalne to tacy kolesie ktorzy zajmuja sie propagowaniem wsrod mlodziezy picia mleka. Winszuje "realistycznego spojzenia na swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
koopa W dzisiejszej dyplomacji to trzeba mieć mocny łeb 04.09.05, 23:15 tylko do wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
hevi.hevi Re: Napad na konsul generalną Niemiec w Gdańsku 04.09.05, 23:47 Adamowicz jak zwykle potrafi tylko wyrazić ubolewanie. Dawniej dodawał jeszcze że zrobi wszystko aby w Gdańsku było bezpieczniej, teraz nawet nie udaje że mu zależy. Nie ma chyba w Polsce drugiego miasta z tak dennym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
haselback Re: Napad na konsul generalną Niemiec w Gdańsku 04.09.05, 23:59 Nie ma chyba drugiego miasta w Polsce z tak wiecznie lamentującymi zrzędami... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Napad na konsul generalną Niemiec w Gdańsku 05.09.05, 10:12 powiem więcej: marudami Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Napad na konsul generalną Niemiec w Gdańsku 05.09.05, 00:39 Co na to Poczta Gańska?. Nie oddamy piędzi ziemi Bóg Honor i Poddaństwo WATYKANOWI. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
precelll1 Re: Napad na konsul generalną Niemiec w Gdańsku 05.09.05, 01:27 co na to mlodzież wszechpolska Odpowiedz Link Zgłoś
yorryk Ziomal akurat obejrzał przypadkiem film 05.09.05, 01:38 o Westerplatte i po prostu bardzo się wkurzył. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewek.113 Trwają ataki Gazety Wyborczej na PO i Tuska.. 05.09.05, 03:05 Perfidnie dobranych tutułów art. dotyczących tej odrażającej nagonki w tym portaliku nie można skomentować. Pod informacjami nie dołącza się forum, kiedy obawia się komentarzy czytelników.. Dlatego też postanowiłem zamieścić swój krótki komentarz w informacji, pod którą nie knebluje się czytelników. Chcę tylko powiedzieć, że po tym, co Gazeta W. ostatnio wyprawia, moja pogarda do tego pisma, organu SLD osiągnęła poziom, z którego nie ma już powrotu. Przykre to, ale prawdziwe. GW to czerwona szmata naszpikowana zapewne słuzbami specjalnymi. Kiedyś było inaczej.. Odpowiedz Link Zgłoś
nadworny_blazen Kogo nam teraz pobiją w Raichu? 05.09.05, 07:12 To wstyd, że Rosjanie muszą nas wyręczać w okładaniu naszych miernych polityków którzy doprowadzili do całkowitego upadku systemu policyjnego i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kogo nam teraz pobiją w Raichu? 05.09.05, 08:58 Faktycznie, "system policyjny" upadł. Ale to może martwić chyba tylko ubeków i ich rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
pamin1 Re: Polnische schwaine!! 05.09.05, 07:14 Polnisch schon vergessen, Deutsch noch nicht richtig kennengelernt? Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp RP krajem nędzy i bezrobocia!!!!!!!!!!! 05.09.05, 07:43 Co by było gdyby nie bylo Niemiec i Rosji? Na kogo zrzucano by winę za wszyskie draństwa jakie mają miejsce w tym kraju chyba na Kubę. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp Bicia , kradzieże,gwałty to cadziennośc w RP! 05.09.05, 07:44 Co by było gdyby nie bylo Niemiec i Rosji? Na kogo zrzucano by winę za wszyskie draństwa jakie mają miejsce w tym kraju chyba na Kubę. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaxp kraj gdzie co tydzień jest zagryziona dziecko! 05.09.05, 07:45 Co by było gdyby nie bylo Niemiec i Rosji? Na kogo zrzucano by winę za wszyskie draństwa jakie mają miejsce w tym kraju chyba na Kubę. Odpowiedz Link Zgłoś