piesek.leszek 05.10.05, 18:12 Aż się chce powiedzieć "Spieprzaj dziadu".To takie na czasie Żartowałem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veglie Re: Gniezno: zamurowano bezdomnego 05.10.05, 18:25 Czy budynek należał do.....kurii diecezjalnej? Odpowiedz Link Zgłoś
fernandorey Ci robotnicy to skończeni debile. 05.10.05, 18:51 Powinno się ich wychłostać za bezmyślność i potrzymać pod pręgierzem, a ich szefa zamknąć. Co za bezmózgi. Akurat tak się złożyło, że ktoś się zorientował, ale mogło być zupełnie inaczej i byłby dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
baldrik Ruszył program mieszkaniowy PiSu 05.10.05, 19:10 W ślad za zapowiedziami K.Marcinkiewicza desygnowanego na premiera nowego rządu, w Gnieźnie zainaugurowano realizję tego punktu programu PiSu, który mówi o potrzebie rozwiązania problemu mieszkaniowego. Władze miasta przyjęły zobowiązanie zamurowania w ciągu najbliższych ośmiu lat ok. 300 osób, które dotychczas nie posiadają własnego lokum. Akcja ogniskować się będzię głównie wokół osób bezdomnych i długotrwale zabiegających o mieszkanie komunalne. Z uznaniem o inicjatywie władz Gniezna wypowiada się prezydent Warszawy Lech Kaczyński, który w wypowiedzi dla "Radia Maryja" wyraził żal, że tak efektywny sposób rozwiązywania trudnej sytuacji mieszkaniowej rodaków umknął jnego uwadze i nie znalazł się w strategicznym planie rozwoju stolicy - Mam nadzieje - dodał- że nie jest za późno na uzupełnienie mojego programu o tę radykalną inicjatywę. -Ludzie powinni wiedzieć, że stoimi za nimi murem. Odpowiedz Link Zgłoś
fernandorey Hehehehehehe... 05.10.05, 19:17 ale się uśmiałem. Zaj...sty tekst... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannaniedziela KAPITALIZM JAK PRZED WOJNĄ 05.10.05, 19:24 ale Kaczynski przyjdzie i nakarmi. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte.wro Re: GŁUPIO ŻARTOWAŁEŚ... :( 05.10.05, 19:59 spoko, spoko to tylko wygląda tak głupio jak sie nie wie, że to cytat z wypowiedzi Kaczuszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Gniezno: zamurowano bezdomnego 05.10.05, 20:09 Zamurowac kaczynskiego, ziobro, dorna i giertycha-juniora. Po latach, kiedy ktos sie dokopie, powiedza:tak wygladali prawdziwi polacy, co ukochali prawo i sprawiedliwosc dla wszystkich.Wykopalismy trzon polskiego intelektualizmu inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
avin Re: Gniezno: zamurowano bezdomnego 05.10.05, 23:56 b.6.1966 napisała: > Zamurowac kaczynskiego, ziobro, dorna i giertycha-juniora. Po latach, kiedy > ktos sie dokopie, powiedza:tak wygladali prawdziwi polacy, co ukochali prawo i > sprawiedliwosc dla wszystkich.Wykopalismy trzon polskiego intelektualizmu > inaczej. Poki co, to krajem rzadzi SLD - ze skutkiem widocznym :-). Odpowiedz Link Zgłoś
asia710 Gniezno - miasto sredniowieczne:)) 05.10.05, 21:30 Myslalam, ze odkryto jakis szkielet a tu - historia calkiem wspolczesna... Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: Gniezno - miasto sredniowieczne:)) 06.10.05, 00:30 asia710 napisała: > Myslalam, ze odkryto jakis szkielet a tu - historia calkiem wspolczesna... <wscibscy sasiedzi i policja przeszkodzila, a byl by piekny . Odpowiedz Link Zgłoś
puhyes Współczesny Mazepa! 05.10.05, 22:08 Mazepa z Gniezna. A Wojewodzie oczywiście uszło to na sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: Gniezno: zamurowano bezdomnego 05.10.05, 22:12 Godzinę temu słyszełm w radiu jakiegoś uczonego dupka opowiadającego jak to teraz w Polsce żyje się dostatnio i szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
york222 Re: Mazepę też zamurowali, wielkie mi co - 05.10.05, 22:47 jacy wy tu na forum jestescie popaprani.facet jest bezdomny .......to dla was zero ,rozumiem.wy frajerzy macie kompy i kilka zlotych w kieszeni...........moze macie ,tak naprawde jestescie dziadami z polski..........czujesz to osrancu.ten bezdomny jest panem bo o nim pisza i on walczy o siebie .ty jestes .mowie o wszystkich na forum............oooooooooooo.rozumiesz zero.nigdy nie ponizaj slabszego Odpowiedz Link Zgłoś
york222 Re: Mazepę też zamurowali, wielkie mi co - 05.10.05, 22:49 jestescie zaszczutymi polskimi panami.z ......................a zreszta pie..ie sie Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzowiec Re: Mazepę też zamurowali, wielkie mi co - 05.10.05, 23:16 weź idź napij się wody... Odpowiedz Link Zgłoś
philips11 Re: Gniezno: zamurowano bezdomnego 05.10.05, 23:51 W artykule piszą, że robotnicy zamurowali wszystkie wejścia. Nie piszą, żeby zamurowali wyjścia, więc dlaczego bezdomny sam nie wyszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
at_work A Czesi niech przeproszą za kanibalizm 06.10.05, 00:10 W neolicie dochodziło tu do licznych aktów ludożerstwa! _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 A co ? byl pijany w trupa, ze nie slyszal 06.10.05, 00:24 budowlancow. Zamurowanie wejsc (a co z oknami)troche czasu trwa, a budowlancy robia zawsze zajebisty halas. Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Aż mnie zamurowało 06.10.05, 00:29 Bezmózgowcy zabili by człowieka. To co, że bezdomnego. _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
zulus3 Re: Aż mnie zamurowało 06.10.05, 00:33 at_work napisał: > Bezmózgowcy zabili by człowieka. To co, że bezdomnego. > _ > Pies na kaczki. nie zabili tylko zamurowali,i to tylko wyjscia. Odpowiedz Link Zgłoś