at_work Jacek, już praestań 11.10.05, 21:09 Chłopaki nie płaczą _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Ale cyrk! Fol´ksdojcz prezydentem RP!! 11.10.05, 21:09 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6377&zaznacz=donald%20tusk. www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293&zaznacz=donald%20tusk Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 przyganiał kocioł garnkowi monachijski ślązak 11.10.05, 21:52 czyli wurst arbeiter wielki pariota z heimatu się odezwał Odpowiedz Link Zgłoś
langston ROKITA NIE MOZE BYC Vice-PREMIEREM 11.10.05, 21:10 W LOZKU MA NIEMKE NELLY ARNOLD ZONA ROKITY JEST NIEMKA TO ZBYT NIEBEZPIECZNE DLA POLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
ecot może to zemsta za Wande ksenofobie! 11.10.05, 21:13 wande co nie chciała niemca Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: może to zemsta za Wande ksenofobie! 11.10.05, 21:15 czy idioci tacy jak ty zawsze musza wszysko tyrywializowac? Nelly Arnold jest bardzo aktywna politycznie, otrzymywala niemieckie stypendium. Nie zartuj...z cala pewnoscia dba bardziej o Niemcy niz Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
zib11 Re: ROKITA NIE MOZE BYC Vice-PREMIEREM 11.10.05, 21:17 Nie dośc że niemka to jeszcze wcześnie indoktrynowana przez kgb. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A pomyśleć, że Wanda do Wisły skoczyła, tak 11.10.05, 21:18 nie chciała Niemca... O tempora, o mores :-))! Odpowiedz Link Zgłoś
lutekstg Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:12 O uczciwosci polityka swiadczy to jakimi ludzmi sie otacza. Jezeli wiodaca postacia w sztabie wyborczym Kaczynskiego jest taka gnida jak Kurski, to Prawo i Sprawiedliwosc bedzie tak samo trzymala standard etyki rzadzenia. Mam nadzieje, ze Lech Kaczynski przepadnie z kretesem w drugiej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:24 Z tą uczciwością powiązaną z otoczeniem, to masz świętą rację. Można z perspektywy lat, a nawet ostatnich wydarzeń ocenić Wałęsę. Dwór miał równie doborowy jak kaczory, a i same kaczory się na nim znajdowały. Powtórka z rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A co powiesz o gnidach PO? 11.10.05, 21:24 O pani HGW, Protasiewiczu i Schetynie? Zdzblo w oku brata swego widzisz, a belki w swoim oku nie dostrzegasz? To wybierz sie do okulisty albo optyka !!! lutekstg napisał: > O uczciwosci polityka swiadczy to jakimi ludzmi sie otacza. Jezeli wiodaca > postacia w sztabie wyborczym Kaczynskiego jest taka gnida jak Kurski, to Prawo > i Sprawiedliwosc bedzie tak samo trzymala standard etyki rzadzenia. Mam > nadzieje, ze Lech Kaczynski przepadnie z kretesem w drugiej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: A co powiesz o gnidach PO? 11.10.05, 22:12 Sam sie tam wybierz. Golym okiem widac, ze cierpisz na "daltonizm Kaczynskich". To grozna choroba Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A co powiesz o gnidach PO? 11.10.05, 22:25 A Ty cierpisz na wrodzony daltonizm PO-wski. I co z Protasiewiczem, Schetyna i HGW? Belka w twoim PO.wskim oku nie kole= to juz jestes prawdziwym slepcem Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Brak logiki i hucpa... 11.10.05, 21:17 Co takiego powiedział Kurski?Czy oskarżył Tuska o cokolwiek albo jego przodkow?A niedomówienie Tuska w wypowiedzi o bracie Lecha Kaczyńskiego?To było oskarżenie o współpracę z SB albo o homoseksualizm.I co ! Cicho sza ,bo media są po stronie PO .Albo ,,koszerne''prowadzenie rozmowy -odpowiedz pytaniem na pytanie.Tuskowi i PO wszystko wolno a Kurski jest be.Ciemno widzę PiS-ie.Platformersy rozp..lą was jak UW AWS.Ale ...sami chcieliście tej koalicji to ją bedziecie mieli .A po was (i po PO) tylko Lepper.I to wcześniej niż za 4 lata.Prorokuję wam szybki koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas ŚWIAT LIBERAŁÓW BRONI SWOICH WPŁYWÓW 11.10.05, 21:22 Każdy ,kto nie jest zaślepiony "blaskiem " Tuska i Platformy doskonale wie ,że cała ta afera z oskarżeniami dziadka Tuska to jedna wielka prowokacja. Przed całym zajściem nagrano wypowiedź Kaczyńskiego w której powidział ,że z wypowidzi Kurskiego nie mijają się z prawdą. No i PO i Tusk teraz triumfuja. Media - któe zawsze nienawidziły Kaczyńskich teraz mogą sobie do woli bić w PiS i Lecha Kaczyńskiego. Nikt nie zadaje sobie minium trudu aby pojąć co się tak naprawdę dziś wydarzyło. Kaczyński nie jest idiotą ,żeby rzucać nieprawdziwe oskarżenia na Tuska. Przecież sprawa była z góry skazana na przegraną a oskarżyciel na potepienie!!!! Czy ktoś z was naprawdę wierzy że Kaczor byłby tak beznadziejnie głupi ????? Platforama i Tusk mają na swoich usługach "smutnych panów" ze służb specjalnych. Wpuścili Kurskiego w kanał a przy okazji zniszczyli Kaczyńskiego. Wszystko to wpisuje się w wielką akcję nienawiści i manipulacji przeciw Kaczyńskiemu. Co robi telewizja , radio ,gazety??? Jeden wielki atak aby obrzydezić Kaczyńskiego. Mocno a czasem subtelnie wtłacza się do głów Polaków niechęć do Kaczyńskiego. Świat liberałów zrobi wszystko by nie utracić wpływów w Polsce. Mamy tego dowody na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Lepiej niech zawra koalicje z Lepperem i elpeerem 11.10.05, 22:14 Wspolnie od razu rozp... nasz kraj. Nie trezba bedzie czekac 4 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
langston TUSK PREZYDENTEM? NELLY ARNOLD PREMIEREM? 11.10.05, 21:21 Dlaczego wszsyko oddajemy Niemcom? Tusk-prezydentem Nelly Arnold(Rokita)-z pochodzenia Niemka vice-premierowa czy bedzie tam jaki Polak? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: TUSK PREZYDENTEM? NELLY ARNOLD PREMIEREM? 11.10.05, 21:23 Dorn - prymasem. Odpowiedz Link Zgłoś
historyk12 Re: TUSK PREZYDENTEM? NELLY ARNOLD PREMIEREM? 11.10.05, 21:25 Przestań się błaźnić już ze 100 razy napisałeś, że żona Rokity to Niemka. Już wszyscy to wiedzą. Teraz weź tabletkę i idź spać Odpowiedz Link Zgłoś
longslaw Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:22 Nieźle wykombinowali. Wsadzili jeden mocherowy beret, który zabełkotał. Potem udając sprawiedliwych, uznali że to przez przypadek do tak zacnego grona przedostał się jeden wyłamujący się z szeregu. Usunęli go i udają że już jest wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1972 ANKIETA: Czy słusznie usunieto Kurskiego? 11.10.05, 21:23 Chciałbym poznać Waszą opinię na ten temat. Założyłem internetowy serwis, w którym uzytkownicy zakładają swoje ankiety związane z trapiacymi ich problemami. Każdy może tam odpowiadać na istniejące ankiety i zakładać swoje. Wszystko bezpłatnie, bez reklam, bez spamu i całkowicie anonimowo itp. www.ganmat.com Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
langston a za tydzien bedziesz na tym zarabial! 11.10.05, 21:31 Spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: ANKIETA: Czy słusznie usunieto Kurskiego? 11.10.05, 21:31 Oczywiście że jedynym słusznym posunięciem w obecnej sytuacji było usuinięcie Kurskiego ze sztabu. Jest sprawą oczywistą ,że Kurskiego ktoś wpuścił w kanał. Jaki jest taki jest ale na pewno nie jest idiotą by walnąć sobie takiego samobuja!!!! Każy kto zachował jeszcze trzeźwe myślenie doskonale wie ,ze caa afera to prowokacja Platformy i Tuska. Grubymi nićmi szyta bezczelna prowokacja. Tuskowi brakuje argimentów merytorycznych w kampani - dlatego posuwa się do tak sprytnych prowokacji. A Kurski bez wzgedu na wszystko musi odejśc. Gdyby został to liberalne media miałyby do dyspozycji nieprzebrane zapasy amunicji to rozstrzekania Kaczyńskiego. Pewne jest jedno ,że wściekły atak liberałów nie ustanie. Oni po prostu nigdy nie zrezygnują z wpływów jakie posiadają w Polsce od lat 16... Jak z tymi kur... walczyć. Jak???? Odpowiedz Link Zgłoś
tomograf Re: ANKIETA: Czy słusznie usunieto Kurskiego? 11.10.05, 22:18 mordzinas napisał: > Jest sprawą oczywistą ,że Kurskiego ktoś wpuścił w kanał. Jaki jest > taki jest ale na pewno nie jest idiotą by walnąć sobie takiego > samobuja!!!! Jest zacietrzewionym idiotą, nieraz to udowodnił. Odpowiedz Link Zgłoś
3pas Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:26 kursk(i) zatonął.. zatopiony przez własnych towarzyszy... można wybaczyć błąd ale zdrady nie! kumple pana opuścili... czy opuszczą obywateli w godzinie słabości pewnie tak już nie raz tak czynili Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:29 3pas napisał: > kursk(i) zatonął.. zatopiony przez własnych towarzyszy... można wybaczyć błąd > ale zdrady nie! kumple pana opuścili... czy opuszczą obywateli w godzinie > słabości pewnie tak już nie raz tak czynili ...a po czym tak wnioskujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:33 Dostanie posadke ambasadora na seszelach to mu przejdzie . kaczor zawsze pamieta o wiernych towarzyszach . Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:30 Kurski to wyjątkowy facet pałający do przeciwników szczerą jezuicką nienawiścią. Godnym pożałowania jest jednak bardziej ten co go przygarnia do siebie i czyni zeń swego kolegę partyjnego. On jest jednak Kaczyńskim potrzebny i to jest smutne bo można bowiem oczekiwać po nich takiej sprawiedliwośći i takiegoż prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ecot taki będzie dwór kaczki jaki jego sztab jest 11.10.05, 21:33 teraz kursk kamiński-wielbiciel chilijskiego jaruzelskiego zbrodniarza pinocheta Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: taki będzie dwór kaczki jaki jego sztab jest 11.10.05, 21:36 a po naszemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: nie znasz polskiego?! 11.10.05, 22:11 ja - tak . Tobie radze kupic elementarz . Odpowiedz Link Zgłoś
ecot a ja tobie radzę powtórzyć pierwszy rok liceum 11.10.05, 22:25 Zawsze takie Rzeczypospolite będą, jakie ich młodzieży chowanie. Jan Z. tego zdania też nie rozumiesz podobny styl Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 te dzieci co bronily Cimoszkowitza,tera wlasna... 11.10.05, 21:32 piers nadstawiaja w obronie Tuska , jakie dobre serca maja te mlode Polaki... znam jednego bylego ubeka co przygarnia wszystkie chore bezdomne psy...bo jak mowi kocha bezbronne zwierzeta...ale ilu ludzi ma na sumieniu tych zabitych i tych torturowanych nie moze jak przyznal przy wodce policzyc...ale dobry chlop...czy kto kocha zwierzeta moze byc zlym czlowiekiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: te dzieci co bronily Cimoszkowitza,tera wlasn 11.10.05, 21:35 Nie przeginaj . kaczynski to scierwo , ale nikogo nie torturowal - moze kiedys ... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A Tusk to stare germanskie g.. Indianski poczytaj 11.10.05, 21:49 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5986&zaznacz=donald%20tusk indianski napisał: > Nie przeginaj . kaczynski to scierwo , ale nikogo nie torturowal - moze > kiedys ... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: A Tusk to stare germanskie g.. Indianski pocz 11.10.05, 21:52 Czytalem . Andersen pisal lepsze bajki . Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: A Tusk to stare germanskie g.. Indianski pocz 11.10.05, 21:53 Autor : Piotr Gadzinowski - po kim ten facet ma nazwisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: te dzieci co bronily Cimoszkowitza,tera wlasn 11.10.05, 21:42 .czy kto kocha zwierzeta moze byc zlym czlowiekiem ? O sobie piszesz? No, to znasz odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 o tobie synku pisalem...m.innymi okazuje sie... 11.10.05, 21:57 napisz jakies dluzsze wypracowanie...to pan Zenek68 sprawdzi i wystawi ocene. a rzuconych trzy slowa nie sposob ocenic bo ,,bo sie w sadzeniu mozna poszkapic,, -zgadnij czyje te slowa w cudzyslowiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: o tobie synku pisalem...m.innymi okazuje sie. 11.10.05, 22:04 zenek68 napisała: > napisz jakies dluzsze wypracowanie...to pan Zenek68 sprawdzi i wystawi ocene. > a rzuconych trzy slowa nie sposob ocenic bo ,,bo sie w sadzeniu mozna > poszkapic,, -zgadnij czyje te slowa w cudzyslowiu ? Nie wiem ale wiem, że w "cudzysłowie" a nie w "cudzysłowiu", proszę Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 ortografoman i nie zna fraszek Krasickiego ? 11.10.05, 22:12 obie formy sa dobre , z tym ze jedna jest staropolska...synku...siadaj jedynka z plusem za dobre checi...apropos co zrobic abym znowu pisal polskimi znakami takimi jak ..no nie mam ich...zmienilem Linuksa na WindowsaXP i nie moge sie odnalezc , masz szanse na szostke... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: ortografoman i nie zna fraszek Krasickiego ? 11.10.05, 22:23 Zapytaj wnuka, na pewno wie. A forma jest wyjątkowo staropolska, tak jak Pałac Kultury i Nauki jest w stylu małopolskim. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 a to ty jestes ta zlosliwa niekochana polonistka.. 11.10.05, 22:32 i na dodatek brzydka jak noc lisopadowa...a fraszek Krasickiego to nie znasz bo autor byl biskupem a nie popem lub rabinem albo sekretarzem POP?... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: a to ty jestes ta zlosliwa niekochana polonis 11.10.05, 22:39 Przekaż tę informację Kurskiemu albo Miodowiczowi, już oni ustalą kim był naprawdę. PS. Podoba mi się Twoja logika. Jest prosta jak Pisa z Nowogrodu do Piszu. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 moja logika jest na miare rozmowcy, pisz wypracowa 11.10.05, 22:55 nia ,zebym mogl zmienic logike. nie wypada gorowac intelektualnie nad rozmowca. twoja logika jest napewno mloda i cwiczona , nie jest chyba iskra boza.. napisz wypracowanie o wyzszosci mlodosci nad staroscia na cala ramke nie na 8 stron A4,nie...to bedziemy mieli rowniejsze szanse/rowny,rowniejszy,najrowniejszy/... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: moja logika jest na miare rozmowcy, pisz wypr 11.10.05, 22:59 Słabniesz. Zadedykuję Ci dwuwiersz: W tej opowieści morał tkwi nie rób drugiemu między drzwi. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 moral w tym sposobie jak ty komu tak on tobie... 11.10.05, 23:08 a wypracowania jak nie bylo tak nie ma...czy wielodialog jest u ciebie terapia , czy przyjemnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: moral w tym sposobie jak ty komu tak on tobie 11.10.05, 23:12 >wielodialog - to jakiś nowotwór językowy. Potrafisz może napisać coś tak, żebyś sam zrozumiał a przy okazji adresat? Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 juz nie pisz wypracowania , wiem kim jestes... 11.10.05, 23:16 nie mylilem sie... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: moral w tym sposobie jak ty komu tak on tobie 11.10.05, 23:18 He he ale jaja, czuję się jak na MUMIO i to wszystko dzięki takiej małej pluskwie jak kurski:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Pluskwa mała ale ile smrodu narobiła. 11.10.05, 23:22 Zgnieciona pluskwa okrooopnie śmierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
me-e KTO Z WAS BEZ WINNY... 11.10.05, 21:32 ...niech pierwszy zuci ...kamien...zreszta duzow wam nie zostalo...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: KTO Z WAS BEZ WINNY... 11.10.05, 21:34 Pierwszy raz cytujesz biblie , przedtem jedynie plules na oslep . Milo ze sie nawrociles . Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: KTO Z WAS BEZ WINNY... 11.10.05, 21:59 indianski napisał: > Pierwszy raz cytujesz biblie , przedtem jedynie plules na oslep . Milo ze sie > nawrociles . ...gdzie cie tak nauczyli klamac...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: KTO Z WAS BEZ WINNY... 11.10.05, 22:18 indianski napisał: > bylem czlonkiem pisu ...posc to jeszcze raz lewacka szczekaczko...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Wy tu sobie dyskutujecie, a Kurski... 11.10.05, 22:21 już zaczął pisać Wodza 2. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Wy tu sobie dyskutujecie, a Kurski... 11.10.05, 22:23 Puscili cie z wariatkowa , czy masz przepustke ?. Pozdrow zone . Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Wy tu sobie dyskutujecie, a Kurski... 11.10.05, 22:29 indianski napisał: > Puscili cie z wariatkowa , czy masz przepustke ?. Pozdrow zone . ...chamie....zachowuj sie troche...bo ci sloma z butow wychodzi...lewaku...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: Wy tu sobie dyskutujecie, a Kurski... 11.10.05, 22:33 No trzeba się się było troszkę wcześniej urodzić, to by się kumało troszkę więcej. Zapytaj mamy, to wyjaśni w czym rzecz. Żonę też pozdrów, jak już wolno ci się będzie żenić. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Jam jest bezwinny. Za to całkiem piwny ;) 11.10.05, 22:28 ...a jakie pijecie...normalny...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l ja też jestem niewinny 11.10.05, 22:48 a zamiast kamieni mam butelki które opróżniłem. Chętnie porzucam, czekam aż paliwo stanieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: Jam jest bezwinny. Za to całkiem piwny ;) 11.10.05, 22:52 Chociam wyborca Tuska - piję tylko Lecha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poker_7 Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:39 Mimo iz jestem wyborcą Tuska, uważam że kaczory postapią honorowo i wywalą go na zbity pysk, na dobre ! Karierowicz bez zadnych zasad, budzący we mnie wyjątkową odrazę. A obiecałem sobie , ze nie będe się tym wszystkim przejmował... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
longslaw Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:44 Ja też jestem wyborcą Tuska, ale nie podejrzewam Kaczorów o szczere intencje, zwłaszcza, kiedy ich mocodawcą jest naczelny mocherowy beret RP rudy rydz. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Mocodawcy Tuska: GW, TNP (Dworzaka PO) i PO 11.10.05, 21:53 A sam Tusk? . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5986&zaznacz=donald%20tusk longslaw napisał: > Ja też jestem wyborcą Tuska, ale nie podejrzewam Kaczorów o szczere intencje, z > właszcza, kiedy ich mocodawcą jest naczelny mocherowy beret RP rudy rydz. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Mocodawcy Tuska: GW, TNP (Dworzaka PO) i PO 11.10.05, 21:56 Klawiatura ci sie zaciela imbecylu ? Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 brawo monachijski volksdojczu 11.10.05, 22:00 patrzcie ludzie kaczorom już zupełnie odpie....ło ich sztabowcy cytują gadzinowskiego A może to i uzasadnione ten sam poziom w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: brawo monachijski volksdojczu 11.10.05, 22:08 Mnie osobiście kaczory lotto ale z działalnością P. Gadzinowskiego warto się zapoznać. Odpowiedz Link Zgłoś
lpatezag Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:49 Mimo ze bylem wyborcą Kaczynskiego mimo jego wad to juz mnie fkurfiaja kaczory i ich gierki ponizej pasa.Nie pojde w ogole glosowac ale zycze donaldowi zwyciestwa.Kaczynscy nic sie nie zmmienili i sprawdzaja sie slowa Lecha Walesy. A Korwin-Mikke Odpowiedz Link Zgłoś
lpatezag Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 21:53 Mimo ze bylem wyborcą Kaczynskiego mimo jego wad to juz mnie fkurfiaja kaczory i ich gierki ponizej pasa.Nie pojde w ogole glosowac ale zycze donaldowi zwyciestwa.Kaczynscy nic sie nie zmmienili i sprawdzaja sie slowa Lecha Walesy. A Korwin-Mikke powiedzial ze stala sie rzecz straszna-to PO miala wygrac wybory parlam. a Kaczynski prezydencckie.Bedzie odwrotnie ze szkoda dla Polski.Pewnie jeszcze zmieni sie kandyddat na premiera...jaroslaw...i jak tu ma byc dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski OTO PRAWDZIWY PREZYDENT III RP! VIVAT! 11.10.05, 21:44 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293&zaznacz=donald%20tusk. i "jeschio raz" . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293&zaznacz=donald%20tusk. ... und "es lebe hoch volksdeutscher polnischer president", Herr Donald Tusk; Kaempfer fuer Wahreheit . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6317&zaznacz=donald%20tusk. i niech zyje (hoch soll sie leben) partia 1 volksdeutscha RP . www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5986&zaznacz=donald%20tusk Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Weź to streść! Komu się chce tyle linków otwierać? 11.10.05, 22:07 silesius.monachijski napisał: > www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293&zaznacz=donald%20tusk. > i "jeschio raz" > . > www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6293&zaznacz=donald%20tusk. > ... und "es lebe hoch volksdeutscher polnischer president", Herr Donald Tusk; > Kaempfer fuer Wahreheit > . > www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=6317&zaznacz=donald%20tusk. > i niech zyje (hoch soll sie leben) partia 1 volksdeutscha RP > . > www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5986&zaznacz=donald%20tusk Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: Hau, hau, hau. Więcej treści nia ma. 11.10.05, 22:27 Potwierdzam. Przeczytałem wszystko, nie znalazłem nic. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Dziękuję Wam, dobrzy ludzie, za pomoc :-) 11.10.05, 22:32 turtlezzz napisał: > Potwierdzam. Przeczytałem wszystko, nie znalazłem nic. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Dziękuję Wam, dobrzy ludzie, za pomoc :-) 11.10.05, 22:52 dobra ta gazetka NIE!!! wyścielam nią wychodek i czasem czytam jak mam zaparcie... Można się przyczepić że Tusk to i tamto ale Kaczor jest tylko tamto Nadchodzi ptasia grypa i wszystkie kaczki należy wytłuc Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Kto ma oczy otwarte (bez "belki" w oku) niech czyt 11.10.05, 22:34 Juz pare razy podkreslslrm, ze nie jestem "kolesiem" Urbana i Gadzinowskiego (to juz raczej naczelny GW). Ale: Tuska podsumowali najlepiej ze wszystkich mediow. Teraz to juz wasz - POwcow - problem, nie moj. Zawsze moge udowonic, ze nie powolywalem sie na RM, co tak chetnie i skrzetnie przeciwnikom politycznym zarzuca ow znany gdanski volksdeutsch Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: Kto ma oczy otwarte (bez "belki" w oku) niech 11.10.05, 22:49 "...znany gdanski volksdeutsch Tusk." I dowiodłeś, żeś jednak czerpał swe informacje z RM. No chyba że NIE aż tak zeszło na psy, by tytułować go "volksdeutschem". Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: OTO PRAWDZIWY PREZYDENT III RP! VIVAT! 11.10.05, 22:07 Chyba jestem jedyny ktory to czyta . Inni maja cie w dupie . kaczora zreszta tez . Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: OTO PRAWDZIWY PREZYDENT III RP! VIVAT! 11.10.05, 22:43 Tuska to juz mawet w d... nie maja. Nawet d... glupiego Tusia nie pomiesci indianski napisał: > Chyba jestem jedyny ktory to czyta . Inni maja cie w dupie . kaczora zreszta > tez . Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l otworzyłem te linki i nawet poczytałem 11.10.05, 22:46 ... i wiesz, czytuję czasem NIE, tak samo jak Nasz Dziennik bo coś trzeba czytać zanim się zużyje do podtarcia d.. i uważam że i jedni i drudzy mają rację bytu w moim wychodku. Głównie po to żeby normalni poczuli się nieco lepiej. Nie zaprzeczam że tow. Urban pisze i przytacza prawdę sugerowaną . Ale z dwojga złego wolę tego cienkiego bolka Tuska od małego furerka który swemu pierwowzorowi do pięt nie sięga. Tamten miał choć trochę charyzmy i potrafił pociągnąć za sobą również inteligencję. Kaczora stać jedynie na motłoch i rydzykowców. Z tych artykułów NIE wynika jasno że Tusk to zwykły facet o zwykłych wadach, za to kaczyński jest tylko niezwykłym świrem niezwykle niebezpiecznym dla kraju. Jak wygra to zacznie się od zamykania niewygodnych tytułów a skończy na zamykaniu niewygodnych ludzi. Albo dużo gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 A Lechu mówił, że Kurski nie mija się z prawdą !! 11.10.05, 21:47 No to jak to jest ?? Ten sprawiedliwy od IV RP cos kombinuje i to tak wrednie !? A może w IV RP takie będą zasady ? Pewno tak, bo przecież ci panowie byli juz przy korycie i tylko intrygi im wychodziły. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: A Lechu mówił, że Kurski nie mija się z prawd 11.10.05, 21:55 Mysle ze kaczor przerznal . Szkoda , taki byl milutki :) . Odpowiedz Link Zgłoś
filut69 jak wracałem z roboty to te nowe postery z tym 11.10.05, 22:04 sztucznym przyklejonym uśmieszkiem (ja wam ch.. m pokażę jak tylko się dorwę do koryta) troszkę mnie przeraziły. Mam nadzieję że jednak nie, dzisiaj trochę chyba przesadzili Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Tusk zdobyłby 54 proc głosów, a Kaczyńki 46 11.10.05, 22:04 cytat: Według sondażu TNS OBOP dla "Polityki" jeśli II tura wyborów prezydenckich odbyłaby się w miniony poniedziałek, Donald Tusk zdobyłby 54 proc głosów, a Lech Kaczyński 46 proc --- Czy debile glasujacy na kaczora nie maja internetu . Niech sie jakis wypowie . Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Dzisiaj jestem debilem głosującym na Lecha, i co? 11.10.05, 22:14 Co byś chciał usłyszeć? Może to, że Kurskiemu podrzucono świnię, w postaci rewelacji z dziadkiem Tuska? Może zrobili to Miodowicz z Brochwiczem? A że Kurski taki głupi i dał się sprowokować? Tym najmitom (z PO) nie takich tuzów udało się za pomocą prowokacji wypinkować z polityki :-) indianski napisał: > --- > Czy debile glasujacy na kaczora nie maja internetu . Niech sie jakis wypowie . Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Dzisiaj jestem debilem głosującym na Lecha, i 11.10.05, 22:17 A nawet jakby dziadio byl w wermachcie , to co ? kaczor wyciagnie wszelkie gowno , aby odworocic uwage od wlasnej indolencji . Wspolczuje ilorazu . Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Czyje IQ podziwiasz? :-) 11.10.05, 22:27 A co ma wspólnego kacze gó.. z prowokatorami Miodowiczem i Brochwiczem, poza ogólną przynależnością do jednego gatunku? I komu współczujesz ilorazu, sobie? :-) indianski napisał: > A nawet jakby dziadio byl w wermachcie , to co ? kaczor wyciagnie wszelkie > gowno , aby odworocic uwage od wlasnej indolencji . Wspolczuje ilorazu . Odpowiedz Link Zgłoś
mk72 Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 22:05 Popatrzmy: Dziennikarz w radiu pyta dziś rano L. Kaczyńskiego: "Oburza pana postępowanie sztabowców Platformy, to zrozumiałe. A czy nie oburza pana, kiedy pana sztabowiec Jacek Kurski mówi, że poważne źródła na Pomorzu mówią, że dziadek Donalda Tuska zgłosił się na ochotnika do Wehrmachtu i kończy, że czyni także wiele proniemieckich gestów w związku z tym podobno. " Kaczyński odpowiada: "Proszę pana, Jacek Kurski jest niezwykle ostrym politykiem, tylko że Jacek Kurski ma jedną rzecz – jego wypowiedzi nie zawsze mi się podobają, nie zawsze są uzgodnione, tylko że one się nie mijają z prawdą. Natomiast jeżeli chodzi o towarzyszy, że tak powiem, tutaj ze sztabu kolegi Tuska, to oni się bez przerwy mijają z prawdą i to mnie bardzo niepokoi. " Po co teraz to oburzenie i wyrzucanie Kurskiego ze sztabu ? Kto w to uwierzy ?! Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 22:26 A DLACZEGO DONALD W DOMU, W GDAŃSKU (POLAK W POLSKIM MIEŚCIE !!!?)ROZMAWIAŁ PO NIEMIECKU ??? NIE ROZUMIEM ? W LATACH SZEŚĆDZIESIĄTYCH I SIEDEMDZIESIĄTYCH ? A KTO CHCIAŁ ODŁĄCZYĆ GDAŃSK OD POLSKI NA POCZĄTKU LAT DZIEWIĘĆDZIESIĄTYCH I UTWORZYĆ ;WOLNE MIASTO GDAŃSK" ??? (W SOJUSZU Z NIEMCAMI) POLAK????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e TUSK MIAL DZISIAJ ...DZIEN 11.10.05, 22:05 ...kurski zatopiony...jutro tez jeszcze wstanie dzien...i znow sobie skoczycie do gardel z innej przyczyny niz dziaiaj...to gwarantowane...kto pisze takie ladne scenariusze dla ludu...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:09 me-e napisał: > ...kurski zatopiony...jutro tez jeszcze wstanie dzien...i znow sobie skoczycie > do gardel z innej przyczyny niz dziaiaj...to gwarantowane...kto pisze takie > ladne scenariusze dla ludu...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:11 A sądzisz, ze ten gostek (me-e) to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:13 uu1 napisała: > A sądzisz, ze ten gostek (me-e) to kto? ...kto... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:14 imbecylek Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:15 indianski napisał: > imbecylek ...sabat lewakow...a tak miedzy nami to rydzyk niedlugo przegoni michnika...chyba...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:19 a moze nie . Moze debilek Rydzyk zdechnie smiercia naturalna . Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:20 indianski napisał: > a moze nie . Moze debilek Rydzyk zdechnie smiercia naturalna . ...moze...kto wie co spotka jutro ciebie lewaku...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:21 Ty mnie nie mozesz obrazic Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:13 ...ziuta...fajna jestes Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:14 baw sie dobrze . Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:16 indianski napisał: > baw sie dobrze . ...posc to jeszcze raz...szczekaczko...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: To scenariusze Miodowicza i Brochwicza :-) 11.10.05, 22:20 wracaj do komiksow Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: me-e, z tego nic nie będzie, jam chłop :-) 11.10.05, 22:17 me-e napisał: > ...ziuta...fajna jestes Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: me-e, z tego nic nie będzie, jam chłop :-) 11.10.05, 22:19 taziuta napisał: > me-e napisał: > > > ...ziuta...fajna jestes ...tfu...tfuu ...tfuuu...ach ten internet...a wracajac do tematu...co bedzie sie dzialo jutro...-)))? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: me-e, z tego nic nie będzie, jam chłop :-) 11.10.05, 22:21 nie lam sie . ktos cie zdejmie z liny Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: me-e, z tego nic nie będzie, jam chłop :-) 11.10.05, 22:25 Zaczniesz myśleć i będzie Cię bardzo bolała głowa. Brak wprawy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Re: TUSK MIAL DZISIAJ ...DZIEN 11.10.05, 22:46 Scenariusze są dla ludu, ale Polska dla Pol.. hehe - dla ludzi. I dlatego wszystkim nam dobrze zrobi, jeśli ta ludowa przypowiastka pomoże Tuskowi. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz1959 Re: TUSK MIAL DZISIAJ ...DZIEN 11.10.05, 23:52 turtlezzz napisał: > Scenariusze są dla ludu, ale Polska dla Pol.. hehe - dla ludzi. I dlatego wszys > tkim nam dobrze zrobi, jeśli ta ludowa przypowiastka pomoże Tuskowi. Z tego co widze to kazdy dzien jest inny. Ciekawe co sie jutro dowiemy?W Kazdym razie media strasznie manipujuja co widac golym okiem.Zaznaczam,ze nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e GDZIE SIE PODZIAL ...TUSK 11.10.05, 22:24 ...czy przypadkiem z lechem nie katuja po raz setny nocnej zmiany popijajac szampanem...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek1980 Re: Kurski usunięty ze sztabu PiS 11.10.05, 22:25 Brawo Wyborcza. Po artykule w Dużym Formacie o Kurskim widać, że Krasuckich od "Dramatu w trzech aktach" u Was jest wielu. Stare sprawdzone metody, które są Wam bliskie. Obrażacie tym jednak inteligencję Waszych czytelników Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowy Konkurs : W jakiej partii jeszcze jeszcze Kur(w)sk 11.10.05, 22:26 ...sie do koryta nie pchał ? SLD...PSL... - jeszcze coś ? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Konkurs : W jakiej partii jeszcze jeszcze Kur 11.10.05, 22:32 czekoladowy napisał: > ...sie do koryta nie pchał ? > > SLD...PSL... - jeszcze coś ? ... a ty gdzie nie szukales juz pracy...wymien i co ci z tego przyszlo...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Współczuję, ale to kampania wyborcza... 11.10.05, 22:33 ... Nie oszukujmy się, gdyby Tusk miał taką informację na Kaczora, to zrobiłby to samo. Było to niefortunne zagranie, ale i tak zagłosuję na Kaczyńskiego. Pamiętam Jego wyjątkowo dobre działania kiedy był szefem NIK-u i ministrem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Jurcio, to pewnie od Jarcio, braciszek Lesia? :-) 11.10.05, 22:37 Ja też zawsze wspieram brata, tak że nie masz się czego wstydzić :-) A poza tym masz świętą rację - Tusk nie miał żadnych problemów z prowokacją Miodowicza i Brochwicza (z PO). Problem miał Cimoszewicz :-( jurcio napisał: > ... Nie oszukujmy się, gdyby Tusk miał taką informację na Kaczora, to > zrobiłby to samo. Było to niefortunne zagranie, ale i tak zagłosuję na > Kaczyńskiego. > Pamiętam Jego wyjątkowo dobre działania kiedy był szefem NIK-u i ministrem > sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz1959 Re: Współczuję, ale to kampania wyborcza... 11.10.05, 22:42 Ta kampania zapowiada sie bardzo ciekawie. Ja tez zaglosuje na Kaczynskiego i cala moja rodzina. Bardzo nie podoba mi sie nastawienie niektorych mediow a zwlaszcza portalu internetowego "onet".Przed pierwsza tura ciezko bylo wyslac komentarz popierajacy Kaczynskiego.Po ogloszeniu wynikow bylo dokladnie to samo,dopiero na moja uwage nagle pojawily sie zalegle komentarze.Malo tego robia przekrety tak manipulowali tymi wypowiedziami.Bardzo mi sie to nie podoba,ale co my,mali ludzie mozemy zrobic....? Odpowiedz Link Zgłoś
ginevra81 Re: Współczuję, ale to kampania wyborcza... 11.10.05, 22:46 janusz1959 napisał: > Ta kampania zapowiada sie bardzo ciekawie. > Ja tez zaglosuje na Kaczynskiego i cala moja rodzina. > Bardzo nie podoba mi sie nastawienie niektorych mediow a zwlaszcza portalu > internetowego "onet".Przed pierwsza tura ciezko bylo wyslac komentarz > popierajacy Kaczynskiego.Po ogloszeniu wynikow bylo dokladnie to samo,dopiero > na moja uwage nagle pojawily sie zalegle komentarze.Malo tego robia przekrety > tak manipulowali tymi wypowiedziami.Bardzo mi sie to nie podoba,ale co my,mali > ludzie mozemy zrobic....? ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ W PEŁNI, jANUSZU!!! MOJE KOMENTARZE POPIERAJĄCE KACZYŃSKIEGO TEŻ ONET KASOWAŁ, ALBO NIE DOPUŚCIŁ. TO SIĘ NAZYWA PRAWDZIWA MANIPULACJA!!! NA OKRES KAMPANII WYBORCZEJ ZNIKNĘŁA WOLNOŚĆ SŁOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: MIODOWICZ CACY - KURSKI BE ! 11.10.05, 22:51 To o kaczynskim ? - tak twardo bronil Cimoszki . Pisuar sie nawrocil :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginevra81 Re: No cóż, Kurski nawarzył piwa 11.10.05, 22:37 A ja jeszcze niedawno ceniłam go za pokazanie prawdziwego oblicza Tuska i jego partii PO na filmie "Nocna zmiana". Z drugiej strony sądzę, że ktoś Kurskiego podpuścił (wrobił) z tymi dziadkami Tuska... Tak czy owak, to nie godzi się bezpodstawnie rzucać fałszywych oskarżeń w stosunku do ludzi prześladowanych w obozach koncentracyjnych, tym bardziej, że dziadkowie Tuska bardzo cierpieli. Nie godzi się też posługiwanie się ludźmi śmiertelnie chorymi z hospicjów w kampanii wyborczej, jak to zrobiła Gronkiewicz - Waltz, a pośrednio i Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 suszne uwagi,Waltz mnie przygniotl tym hospicjum.. 11.10.05, 22:44 nie moglem uwierzyc oczom i uszom , zwlaszcza uszom... Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 widze ze mloda polonistaka leci na mnie zgreda... 11.10.05, 22:57 kochajacego zwierzeta , niedobrego czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Widzisz? 11.10.05, 23:01 > kochajacego zwierzeta , niedobrego czlowieka... Sam się tak określiłeś. Taka prawdomówność ujmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Widzisz? 11.10.05, 23:08 On się stara tylko klawiatura płata mu figle. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 mloda polonistka coraz mlodsza,zaraz bedzie .. 11.10.05, 23:13 przedszkolanka...ostroznie to dzieci..bardzo wrazliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 dzieki mlody blokersie mialem klopot z okresleniem 11.10.05, 23:11 tego, jeszce raz dzieki...teraz juz wiem..blokers mi powiedzial... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wzbudzasz mój podziw. 11.10.05, 23:17 Uczysz się błyskawicznie nowych słów. Z ortografią masz pewne kłopoty ale... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: to nie do ciebie bylo...chyba ze piszesz za d 11.10.05, 23:20 Bo tu się dostały sklonowane kaczory i piszą podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 lubie cie za twoj blysk , spokojnie na blokach ? 11.10.05, 23:26 wczoraj bylem zmuszony wejsc do takiego XV pietrowca , mlody czlowiek sprzedalby mi ,,amfe,, gdybym nie uciekl...juz mnie nikt nie namowi na bloki... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: lubie cie za twoj blysk , spokojnie na blokac 11.10.05, 23:28 Czemu uciekłeś? Po "amfie" napisałbyś coś z sensem, dowcipnie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A co z HGW-krolowa umierajacych i Schetyna? 11.10.05, 23:27 oczywiscie, zte nic. PO kocha swoje "swinki", i ich skrzywdzic nie pozwoli. Moze jednak ktos sie osmieli zadac Tuskowi pare zasadniczych pytan ? . www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2005101204 wojtekmmm napisał: > Bo tu się dostały sklonowane kaczory i piszą podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: to nie do ciebie bylo...chyba ze piszesz za d 11.10.05, 23:24 Za trzech. Czytaj uważnie. Czy Twoja klawiatura wielkich liter też nie uznaje? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekmmm Re: No cóż, Kurski nawarzył piwa 11.10.05, 22:44 Tak się załatwia hienę. Podrzucili mu zatrutą padlinę, a on ją zeżarł w zaślepieniu okrutnym. Nawiasem mówiąc oczywiście HGW, to podobnej kategorii "polityk". Odpowiedz Link Zgłoś