Dodaj do ulubionych

Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki

• wikal Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:37
      Podobno wieś masowo głosowała na Kaczyńskiego. Proponuję przeniesienie pałacu
      prezydenckiego do Klewek, gdzie Endrju Lepper ma duże znajomości. Kaczor będzie
      wśród swoich.
      Lech Kaczyński NIGDY nie będzie moim prezydentem. NIGDY.
    • ptashek Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:37
      52,8 do 53,52 proc. polskiego spoleczenstwa powinno jak najszybciej odwiedzic
      psychiatre, bo cos jest z nimi nie tak. Jak mozna na prezydenta wybrac homofoba
      o sredniowiecznych pogladach?!
    • radczenko Belchatow pogroza sie w zalobie [*] 23.10.05, 21:37
      I po co teraz ja mam konczyc studia?! ;[ Porazka
      [*]
      • maggisterr Re: Belchatow pogroza sie w zalobie [*] 23.10.05, 21:50
        Podziękuj starszemu pokoleniu za nowego prezia
    • donald_duck1 Brawo, matematyka Wyborczej! 3 procent różnicy? 23.10.05, 21:38
    • visitor5 nie traćcie nadzieji 23.10.05, 21:38
      3% to niewiele. Chyba różnica między sondażami a wynikiem w I turze była
      większa...

• abyss A takiego! 23.10.05, 21:46
    • xxxxyyyyzzzz BRAWOOOO!!!!!!!!!!!!!!!1 OBOP KŁAMCY!!!!!!!!!!!!! 23.10.05, 21:38
    • pthread BARANY !!! 23.10.05, 21:38
      Dowiedzielismy sie w tej zabawie prezydenckiej ze polowa polakow do debile.
      Teraz bedziemy ogladac wybrancow tych debili. Wg mnie PO nie powinna zadnej
      koalicji tworzyc z ludzmi ktorzy zmieniaja sie w zaleznosci od potrzeb.
      Kaczynscy dali ciala z tym radiem maryjan i cala banda rydzyka - ale spoko
      zaplac za to z nazwiazka.
      Jak tylko bede mogl bede okradal panstwo oraz staral sie wyjechac, niestety tu
      tylko ludzie biedni i ulegajacy demagogom wygrywaja wybory.
      Cieszy mnie jedno ze ci wszyscy tepi obywatele dostana tak w tylek od kaczorow,
      leperow, rydzykow ze opamietaja sie w nastepnych wyborach.
      Tusk to prezydent niestety dla madrzejszych polakow, ci popaprancy kaczorow nie
      docenia nawet dobrych rozwiazan bo ich nie rozumieja. Barany ...
      • stif00 Re: BARANY !!! 23.10.05, 21:55
        Sam jesteś baran.Mam nadzieję że jak zaczniesz kraść to Kaczory cię zamkną.
      • dc99 Re: BARANY !!! 24.10.05, 12:08
        > Jak tylko bede mogl bede okradal panstwo

Jakbyś już tego nie robił neoliberale
    • mch1983 spieprzaj dziadu-dziękuje Rydzykowi i Giertychowi? 23.10.05, 21:40
      już sam fakt, że jarosław dziękuje Rydzykowi i Giertychowi daje porządnie do
      myślenia
      • me-e Re: spieprzaj dziadu-dziękuje Rydzykowi i Giertyc 23.10.05, 21:46
        mch1983 napisał:

> już sam fakt, że jarosław dziękuje Rydzykowi i Giertychowi daje porządnie do
        > myślenia

...ty to jeszcze z dawnego bloku zakonspirowany...wiec przyjmij do
        wiadomosci ,ze taka propaganda szyta grubymi nicmi...dzisiaj juz nie
        przechodzi...a raczej nie dociera do swiadomosci obywatela...fakty nie
        propaganda sie liczy...-)))
        • mch1983 Re: spieprzaj dziadu-dziękuje Rydzykowi i Giertyc 25.10.05, 09:29
          Jaka propaganda?

co ty czytasz? Nasz Dziennik,
          co ty słuchasz? Radio Maryja
          co ty oglądasz? TV Trwam
        • mch1983 a kto tu propagandę uprawia? 25.10.05, 09:30
          Jaka propaganda?

co ty czytasz? Nasz Dziennik,
          co ty słuchasz? Radio Maryja
          co ty oglądasz? TV Trwam
      • silesius.monachijski A CO? MIAL PODZIEKOWAC KWACHOWI I BOLKOWI? 23.10.05, 22:22
        mch1983 napisał:

> już sam fakt, że jarosław dziękuje Rydzykowi i Giertychowi daje porządnie do
        > myślenia
    • barti84 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:40
      W zwiazku z wygrana Lecha Kaczynskiego, uprasza sie ludzi swiatlych o zalozenie
      w dniu jutrzejszym ciemnych rzeczy na znak zaloby!!!!!!!!!!
      • davidmors Dobry pomysł. Łatwiej będzie ich rozpoznać ! 23.10.05, 21:44
        Bez tego byłoby niedobrze, bo trudno dostrzec ich światłość.
      • ho-honn Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:44
        ja osobiście założę kaptur pokutny za grzech lenistwa i oddanie kraju "walkowerem"
        • mroqq Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 22:01
          Ja tez...ja niestety tez... :((
      • kurtho Wielka szkoda :-( 23.10.05, 21:46
        Kazdy narod ma rzad na jaki zasluguje.
        • maggisterr Musi wymrzeć pokolenie ciemniaków 23.10.05, 21:52
          brutalne ale prawdziwe!
          • dc99 Re: Musi wymrzeć pokolenie ciemniaków 24.10.05, 12:14
            Zanim to pokolenie wymrze obecni młodociani zwolennicy Tuska poznają siłę
            niewidzialnej ręki rynku na własnych tyłkach i odwrócą się od neoliberałów. Za
            to kolejne pokolenie dzieciaków na utrzymaniu rodziców będzie mądrować się jaki
            to piękny jest wolny rynek.
      • kbengi APEL DO DONALDA TUSKA 23.10.05, 21:50
        Tak stalo sie, ale nie ma co dramatyzowac. Panie Tusk, ja w imieniu mlodych i
        wyksztalconych Polakow, prosze pana o nie poddawanie sie, tylko dalsza walke o
        zdrowa i przejrzysta polityke panstwa. Nasze spoleczenstwo widac, jeszcze nie
        dojrzalo do pelnej wolnosci, ale trzeba przyznac, ze niewiele brakowalo - w
        nastepnych wyborach na pewno bedzie lepiej. I wlasnie dlatego nie wolno sie
        poddawac. My wszyscy - te 48% Polakow - czujemy taka sama gorycz porazki jak
        Pan, ale to nie znaczy, ze zupelnie przegralismy. Z Kaczynskimi trzeba sie
        bedzie dogadac i doprowadzic do powstania solidnego rzadu, realizujacego
        polityke gwarantujaca wzrost i rozwoj. Tego od Pana oczekujemy Panie TUSK - tego
        oczekuje od Pana prawie polowa Polakow!!!
    • kicius50 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:41
      Zenujacy wynik, zyjemy w kraju o niskiej świadomosci obywatelskiej..ludzi
      prostych i niewyksztalconych, nie rozumiejacych pewnych praw. Bardzo to smutne.
      Czesc biedoty ze wschodu ulegla czarnej kampanii i niestety zadecydowala za cala
      Polske.
    • sensei.reiqi Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:42
      Moje serdeczne podziękowania dla tych POLAKÓW, którzy nie dali się omamić
      POLSKIM DZIENNIKARZOM - kochani RODACY - dokonaliście prawidlowego wyboru,
      oddając swój głos na LECHA KACZYŃSKIEGO. Żywię nadzieję, że w tej kadencji
      PREZYDENCKIEJ ostatecznie zakończy się era eksperymentów z POLSKĄ GOSPODARKĄ. Od
      dziś POLACY nareszcie mogą spać spokojnie i wierzyć w zapowiadaną poprawę
      społeczeństwa POLSKIEGO. RENCIŚCI i EMERYCI oraz bezrobotni z wielką ufnością i
      z podniesioną twarzą będą patrzeć w przyszłość NASZEJ OJCZYZNY. Mamy koniec ery
      kolesiów i korupcji - wszystkiego najlepszego życzę wszystkim POLAKOM z
      prawidłowego wyboru PREZYDENTA RZECZYPOSPOLITEJ. Nareszcie POLSKA będzie POLSKĄ.
      • kicius50 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 22:18
        Wspolczuje serdecznie za takie poglady..tej niewiedzy i prostoty. Jesli masz
        nadzieje ze wiecej dostaniesz pieniedzy, to mozesz sie zdziwic..
    • me-e ...GAZETA...NIENADAZA... 23.10.05, 21:43
      ...juz dawno wszyscy wiedza ,ze przewaga kaczynskiego rosnie i wynosi juz 7
      proc...
    • polonius1 Ufff....wygrała Polska 23.10.05, 21:45
      Ciesze się, choc wiem że cudów gospodarczych nie zrobi ten nowy rząd i
      prezydent...ale przynajmniej wywalą ten cały salon na ryj, nie sprzedadza polski
      Niemcom, ani nie pozwolą żeby Polak-katolik był mieszany z błotem no i w końcu
      Polskę powinien reprezentować ktoś o polskim imieniu nie?!
      LECH KACZYNSKI moim prezydentem!
    • niemiec.niemiec Na przestroge mediom 23.10.05, 21:45
      Moze wreszcie wszystkie Wyborcze, Wprosty, TVNy itp. zrozumieja, ze nachalna
      propaganda jednego kandydata nie przynosi zyskow tylko moze zaszkodzic. Kiedy
      codziennie sie slyszy, ze Tusk taki postepowy, ze wygrywa we wszystkich
      sondazach, ze ze ze... to dostaje sie czkawki i nie mozna juz strawic tego
      "produktu".

No i macie teraz tego wyniki.
      • me-e Re: Na przestroge mediom 23.10.05, 21:47
        niemiec.niemiec napisał:

> Moze wreszcie wszystkie Wyborcze, Wprosty, TVNy itp. zrozumieja, ze nachalna
        > propaganda jednego kandydata nie przynosi zyskow tylko moze zaszkodzic. Kiedy
        > codziennie sie slyszy, ze Tusk taki postepowy, ze wygrywa we wszystkich
        > sondazach, ze ze ze... to dostaje sie czkawki i nie mozna juz strawic tego
        > "produktu".
        >
        > No i macie teraz tego wyniki.

a gwozdz do przegranej tuska wbil walesa po rumunii...-)))
      • ritterausleidenschaft to i tak nie trafia pod strzechy, bo tam 23.10.05, 21:53
        slucha sie "radia maryja". w wioskach i malych miasteczkach
        nie ma czytania wyborczej, a jak ja kupuja to najwyzej do
        zawiniecia sledzi i podtarcia d..py ...

przejedz sie przez polski skansen, popatrz sie na te mordki
        tesknace za madroscia - to sie sam przekonasz ...
    • angela_r Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:46
      teraz tylko czekac, jak ministrem kultury zostanie x.rydzyk.... porazka
      totalna...
    • mrlusiek Re: Prezydent Lech Kaczyński 23.10.05, 21:46
      gdzie do diabła ta ptasia grypa ? pilnie potrzebna ! co nie ?
      • davidmors Media i sondażownie dostały po pysku! Fajnie jest! 23.10.05, 21:51
    • smok5 Jak sondownie mogły pomylić się o 20%? 23.10.05, 21:47
      Wyniki sondowni z poniedziałku - 58 % Tusk - 42 % Kaczor. 20 % błędu to trochę
      dużo prawda kochani?
    • dolphin3 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:47
      tyle lat kradzieży i debilizmu w naszym kraju nadal nie nauczyło nas niczego
      drodzy rodacy. Przykre to, bo nastała kolejna IV Rzeczpospolita, ale pod egidą
      o. Rydzyka i jemu podobnych. Nie ukrywam że być może Tusk nie był idealnym
      kontrkandydatem, ale był o niebo lepszy od p.Kaczyńskiego, czuje się naprawdę
      baaaardzo rozżalony i wściekły !!! Mam tylko cichą nadzieję że się pomyliłem w
      ocenie Kaczyńskiego i okaże się dobrym prezydentem (sam nie wierzę co piszę).
      pozdrawiam.
    • moki1 Zmieniona arytmetyka gazety. 23.10.05, 21:47
      Jak w sondażach kolejnośc była odwrotna to gazeta liczyła przewagę inaczej.
      I przy takich wynikach podawałaby, że jest 6 czy 7 procent przewagi :)
      • smok5 Dokładnie tak było jak piszesz. 23.10.05, 21:59
        A kto wytrzymał ględzenie paradowskiej i pacewicza? Jedynie Rokita był na
        poziomie:). Ogólnie wielka smuta w TVP .. i komercyjnych tez. No może lepiej
        przyjeli to na polsacie.
    • povilas skumbrie w tomacie pstrąg 23.10.05, 21:47
      Wybory wygrał człowiek, który:
      - będzie nas wikłał w absurdalne awantury międzynarodowe w imię mitu wielkiej
      katolickiej Polski-macierzy;
      - nie zawaha się pogwałcić międzynarodowych konwencji w imię tzw. wartości
      (sprawy związane z mniejszościami religijnymi i seksualnymi);
      - nie wierzy w skuteczność mechanizmów wolnej, tzn. niesterowanej ekonomii;
      - podważa sens prywatyzacji, a zatem hołduje utopii socjalistycznej;
      - ma więcej temperamentu niż klasy;
      - przecenia znaczenie historii;
      - za którym stoi koalicja PiS-Samoobrona-LPR-Radio Maryja.
      Czy to mało? Właśnie narodziła się IV Rzeczpospolita. Obawiam się, że w swoich
      dziejach bedzie miała ona o wiele więcej wstydliwych epizodów niż II i III
      razem wzięte. Obawiam się, że w podręcznikach zostanie ona kiedyś opisana jako
      czas żałosnej, a desperackiej obrony państwa monoetnicznego i monoreligijnego w
      epoce zaniku granic:(
      • krawat23 Re: skumbrie w tomacie pstrąg 23.10.05, 22:52
        Tak, zgadzam sie z tą opinia .
        Muszę jednak dodać moje subiektywne obawy związane z osobowoscią Kaczyńskiego:
        - bedzie fanatycznie, nie zwracając uwagi na nic, dażył do realizacji swoich
        archaicznych, wstecznych celów;
        - będzie do rangi cnoty podniesiona cecha współpracowników - slepa wierność
        (mierny, ale wierny)
        - bedzie duzo działań zakulisowych, partyzanckich w formie
        - powstanie klika wiernych pretorian (przekształci sie w zamknieta sekte)
        - brak elestyczności i dażenia do kompromisu bedzie podniesiona do rangi dogmatu
        - porazki w sprawach publicznych zawsze beda miały przyczyny obiektywne, lub
        winni bedą "oni"
        - nie beda mu potrzebne zadne konsultacje ani rady (on juz wszystko wie)
        - jesli bedzie starał sie kogoś przekonać do swoivch pomysłów to tylko ludzi
        biednych i mało wykształconych, z elitami zawsze bedzie miał na pieńku (na
        marginesie jest to dety profesor, np. wypromował w ciagu 15 lat tylko jednego
        doktora - źródło SYNABA)
        Panie, miej nas w swojej opiece!
    • mika68 i jak tam sondownie???? a miało być tak dobrze:))) 23.10.05, 21:48
      Tusk wychodzi zdecydowanie na prowadzenie, Tusk samotnie finuszuje, zostawiając
      rywala daleko z tyłu! Tusk na Zamku Królewskim...już przyjmuje gratulacje! I
      gdzie te wasze 15% przewagi? gdzie??? Gdzie ci specjaliści od kłamstw i
      matactw? OBOPy i inne postPZPRowskie przybudówki? Koniec z III RP - Polską
      łajdaków Urbanów, Kiszczaków, mazowieckich i Michników!
      • philips8 Ty chyba za granica mieszkasz, 23.10.05, 21:51
        albo w krasnoludki wierzysz. A to nie krasnoludek tylko cyniczny KURDUPEL!
    • bobbiqm Nie 3 % a ponad 7% przewagi!!!! 23.10.05, 21:50
      • maggisterr [...] 23.10.05, 21:55
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • bobbiqm To się wypisz hamie i na Kubę, a nie bluzgaj tutaj 23.10.05, 22:03
          • maggisterr Re: To się wypisz hamie i na Kubę, a nie bluzgaj 24.10.05, 19:03
            Może i jestem _chamem_, ale za to ty masz w zadzie nie tylko wolność słowa i ale
            ortografię ojczystego (przynajmniej mojego, bo nie wiem czy twojego) języka.
            A bluzgam, bo jedna rzecz mnie najbardziej przeraża:
            wiadomosci.onet.pl/1184429,,,,,,4528,itemspec.html :
            Lepper zaznaczył, że jest zadowolony. "Wygraliśmy te wybory. Zdecydowały o tym
            nasze głosy". Za to nowe prezio będzie musiało jakoś się odwdzięczyć, np.
            rezygnacją z wymogów prawa i sprawiedliwości wobec tego notorycznego
            kryminalisty, a niewykluczone, że i sługusa obcych służb.
    • silesius.monachijski MICHNIK PRZYJAL "KOMUNIE" U JEZUSA MILOSIERNEGO 23.10.05, 21:51
      ... I POPROSIL O DAR ROZUMU
      • indianski Re: MICHNIK PRZYJAL "KOMUNIE" U JEZUSA MILOSIERNE 23.10.05, 21:53
        Za rok kazdy z Was to zrobi . Niestezy bedzie za pozno .
        • me-e ...jak zwykle czerewonoskory sie myli...- 23.10.05, 22:04
          indianski napisał:

> Za rok kazdy z Was to zrobi . Niestezy bedzie za pozno .
        • silesius.monachijski Ja przyjmuje komunie czesto; zachecam i Was 23.10.05, 22:11
          ... towarzyszu Indianski

indianski napisał:

> Za rok kazdy z Was to zrobi . Niestezy bedzie za pozno .
          • panzwarszawy A JA NIE PRZYJMUJĘ NIGDY 23.10.05, 22:26
            RADIA MARYJA TEŻ NIE LUBIĘ, A DO CZARNEJ MAFII CZUJĘ OBRZYDZENIE, ALE JESTEM
            DUMNY, ŻE PREZYDENTEM POLSKI ZOSTANIE PREZYDENT WARSZAWY, KTÓRY TAK WIELE
            DOBREGO UCZYNIŁ DLA MOJEGO MIASTA.
            • silesius.monachijski I dobrze: nie zachecalem Ciebie, tylko Adasia 23.10.05, 22:46
              panzwarszawy napisał:

> RADIA MARYJA TEŻ NIE LUBIĘ, A DO CZARNEJ MAFII CZUJĘ OBRZYDZENIE, ALE JESTEM
              > DUMNY, ŻE PREZYDENTEM POLSKI ZOSTANIE PREZYDENT WARSZAWY, KTÓRY TAK WIELE
              > DOBREGO UCZYNIŁ DLA MOJEGO MIASTA.
      • mcel1 Re: przed wyborami 54do46=8% różnicy na gazeta.pl 24.10.05, 02:33
        Po wyborach 53 do 47% to 3 % różnicy. Tak tym inteligientniejszym się wodę z
        mózgu robiło
    • lauren1984 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 21:52
      Kaczynski wcale nie jest prezydentem, od tego zacznijmy, to sa tylko wyniki
      sondazowe, czyli ktos po prostu stanal sobie w Wolce Wielkiej, we wsi, gdzie
      ludzie przed wybiorami poszli do kosciola i zapytali ksiedza na kogo glosowac
      bo wiekszosc wiesniakow wlasnego zdania nie ma. Ksiadz, ktory wraz ze swoja
      rodzina, dwojka dziecmi i zona zamierzal glosowac na Kaczora poradzil
      wiesniakom ze maja wlasnie na Kaczynskiego glosowac, wiec zaglosowali a pozniej
      oddali glosy dla sondazu. Nie widzicie ze wiecej jest ludzi niezadowolonych z
      wyboru niz zadowolonych? Mysle ze wyniki sie jeszcze zmienia, a jesli nie, to
      ten glupi PiSozyt zamknie Polske w puszce konserwowej na sardynki przed krajami
      UE a ryby i wyborcy Kaczorka, glosu nie maja... kwa kwa.... Wyksztalceni
      rodacy!!! musimy wyemigrowac...tylko to jest wyjsciem na lepsze zycie. ( a oni
      bali sie ze jak wstapimy do UE to wielu wyksztalconych Polakow ucieknie z
      Polski, nie.. nie uciekniemy z powodu UE, ale z powodu faszysty Kaczora.!
      • fromwindsor Lech Kaczyński prezydentem IV Rzeczpospolitej 23.10.05, 22:06
        lauren1984 napisała:

> Kaczynski wcale nie jest prezydentem, od tego zacznijmy, to sa tylko wyniki
        > sondazowe, czyli ktos po prostu stanal sobie w Wolce Wielkiej, we wsi, gdzie
        > ludzie przed wybiorami poszli do kosciola i zapytali ksiedza na kogo glosowac
        > bo wiekszosc wiesniakow wlasnego zdania nie ma. Ksiadz, ktory wraz ze swoja
        > rodzina, dwojka dziecmi i zona zamierzal glosowac na Kaczora poradzil
        > wiesniakom ze maja wlasnie na Kaczynskiego glosowac, wiec zaglosowali a
        pozniej
        >
        > oddali glosy dla sondazu. Nie widzicie ze wiecej jest ludzi niezadowolonych z
        > wyboru niz zadowolonych? Mysle ze wyniki sie jeszcze zmienia, a jesli nie, to
        > ten glupi PiSozyt zamknie Polske w puszce konserwowej na sardynki przed
        krajami
        >
        > UE a ryby i wyborcy Kaczorka, glosu nie maja... kwa kwa.... Wyksztalceni
        > rodacy!!! musimy wyemigrowac...tylko to jest wyjsciem na lepsze zycie. ( a
        oni
        > bali sie ze jak wstapimy do UE to wielu wyksztalconych Polakow ucieknie z
        > Polski, nie.. nie uciekniemy z powodu UE, ale z powodu faszysty Kaczora.!

Biedaku, z tego zalu wielkiego z utraty nadziei na przetrwanie mafijno-
        komunistycznych ukladow pomieszalo ci sie w glowie.
        Nie ludz sie, ze to sie jeszcze w ostatniej godzinie moze zmienic, w cuda tez
        przeciez nie wierzysz. To se ne vrati! Jak mawiaja nasi sasiedzi Czesi
        Wez sie w garsc i zostan w kraju, na emigracji jeszcze bardziej bedziesz
        niedowartosciowany... z takimi pogladami.
        • lauren1984 Re: Lech Kaczyński prezydentem IV Rzeczpospolitej 25.10.05, 00:36
          To sa moje poglady i mam prawo je miec, no chyba ze dyktator Kaczka wprowadzi
          zakaz do wyrazania swoich opinii bo tez tak moze w sumie byc. Ale tak to ty tez
          nie masz prawa wypowiadac swojego zdania, ktore jest z reszta na najnizszym
          poziomie intelektualnym jaki jest tylko mozliwy.
          Czlowieku, idz ty sie wysraj najpierw w wychodku na podworku, schowaj swoje
          kury i naucz sie ze Lauren to imie zenskie.
      • ginevra81 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 23.10.05, 22:07
        Jesteś bezczelna!!! Przypomnij sobie, że to rodzice Lecha Kaczyńskiego walczyli
        z faszystami w Powstaniu Warszawskim!!!
        Poza tym kto ci dał prawo przemawiać w imieniu wykształconych (np. tych po
        studiach) Polaków?!
        • lauren1984 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 25.10.05, 00:37
          Kto mi dał prawo? Kaczynski mi dal prawo ptasi mozgu..
        • lauren1984 Re: Prezydent Lech Kaczyński - sondażowe wyniki 25.10.05, 00:39
          Pewnie pochodzisz ze wsi gdzie spy dupami szczekaja.
      • adam.2x Lech Kaczyński dostal 72% od ludzi..... 23.10.05, 22:09

... z wyksztalceniem podstawowym i 68% (chyba) z wyksztaalceniem zasadniczym.
        Nie dziw sie ze nie widac wielu zwolennikow Lecha na tym forum.

Jesli chodzi o ksiedza to podnosisz sluszny temat. Obawiam sie ze kosciol na
        tych wyborach straci najwiecej bo zbyt mocno zostal zwiazany (byc moze mimo
        woli) z PiSem i Lechem K. 54% glosow dla Kaczynskiego do dobry wynik ale gdy KK
        osiagnie podobny wynik do bedzie dla nich katastrofa.

Co do emigracji to moze byc powazny problem. Tym razem to Polska moze stracic
        najzdolniejszych ludzi.
        • abyss Kaczooor wygrał. 23.10.05, 22:15
          Kwachu do pierdla.
        • ginevra81 Re: Lech Kaczyński dostal 72% od ludzi..... 23.10.05, 22:20
          adam.2x napisał:

> Co do emigracji to moze byc powazny problem. Tym razem to Polska moze stracic
          > najzdolniejszych ludzi.

Adam, jesteś śmieszny z tą swoją "apokaliptyczną" wizją wydarzeń :))) Własnie
          dzięki temu, że dziś Polska wreszcie się opamiętała i wybrała Kaczyńskiego, nie
          będę zmuszona stąd emigrować, zostanę w swoim Kraju! Rozpakowuję walizki i
          zostaję!

PS. Po prawdzie: Tusk ma stanowczo za mało doświadczenia w rządzeniu i jest za
          bardzo podatny na wpływy ludzi pokroju Kwaśniewskiego (zapewne to z powodu
          ostatnich rządów Kwaśniewskiego tak wielu młodych uciekło z kraju).
          • adam.2x Re: Lech Kaczyński dostal 72% od ludzi..... 23.10.05, 22:33

Wedlug mnie albo Kaczynski i PiS nie spelnia obietnic i oczekiwan swych
            wyborcow albo ludzie jak Ty nie beda mieli w Polsce co robic. Stad moja
            apokaliptyczna wizja.
          • lauren1984 Re: Lech Kaczyński dostal 72% od ludzi..... 25.10.05, 00:40
            Ale ci.. z ciebie
    • tow1sekr Źle! 23.10.05, 21:53
      Źle! Teraz będzie spieprzaj dziadu! I obiecanki cacanki!
      • ws21 Może nie? 23.10.05, 21:58
        Wola ludu. Trudno. Ale jeden zwycięzca, jeden odpowiedzialny. Zobaczymy czy
        uwielbienie dla PiS będzie trwałe. Jeśli tak, przyjdzie emigrować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka