alkud TUSK?????? POLITYCZNY SZMALCOWNIK 02.11.05, 19:03 sprzedał PiS za to, że nie chcieli dać służb jego kolesiom gwarantującym święty spokój staremu układowi... ------- islam blog kicz blog Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 19:10 twprezydent napisał: > Przegrany frustrat. chyba już przegrał wszystko co możliwe .............. ostał mu się jeno sznur Odpowiedz Link Zgłoś
1maud Panie Tusk,gra Pan w kulki z wyborcami? 02.11.05, 19:13 Tusk gra w kulki? Obrazić Samoobronę ,nie mieć możliwości utworzenia rządu i co, oddać rząd Panom W Kapeluszach ??? "Pytany, co musiałoby się stać, aby PO poparła rząd Kazimierza Marcinkiewicza, odparł, że kilkakrotnie bardzo wyraźnie mówił, iż "oczywistym i chyba niewygórowanym warunkiem jest zerwanie sojuszu między PiS i Samoobroną". Ale, według Tuska, Jarosław Kaczyński nie jest zainteresowany zerwaniem sojuszu z Andrzejem Lepperem." Taki kit Panie Tusk to Pan moze sprzedawać idiotom.A przeciez to Pana wyborcy sa madrzy, inteligentni, wykształceni?? Wiec co uwłacza Pan ich rozumowi? Wspólne glosowanie nad czymkolwiek nie musi kończyć sie koalicją.. Ile razy PO głosowalo wspolnie z Samoobroną , LPR i PiS?????Ile razy z SLD?????????? A teraz Pan mowi,że ma Pan niewygórowane żadania: zerwac nieformlną koalicję z Samoobroną, LPR i ewent. PSL "to PO moze zacząc poważne rozmowy" Tak poważne jak te , które z powodu braku możliwości nadzoru na służbami specjalnymi doprowadziły do fiaska koalicji obecnie? Zacząć , odejsc od stołu z powodu np nadępniecia na odcisk panu Schetynie , czy też zabrudzenie kapelusza P.Rokity, nie mówiąc już o pogrozenie palcem Panu?I - wybory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To,że obiecał Pan koalicje z PiS (znał Pan Kaczyńskich i to w obietnicach Panu składanym wyborcom nie przeszkadzało??) a teraz wciska kity i wpycha PiS w ramiona Leppera to gra na zawalenie kompromisowego rozwiazania spraw gospodarczych.Kompromisowego w sensie zbliżenia liberalnych propozycji Pana partii i bardziej socjalnych PiS.Dzisiaj oswiadczył Pan ,że nie zamierza ani czytac ani opdpowiadać na programowe porozumienie zproponowane przez Marcinkiewicza.Pomijajac ,ze takie postawienie sprawy to chamstwo,to z drugiej strony odkrył Pan intencje Pana i szefostwa PO - nie interesuje was budżet, nie interesuje was mozliwość wpływu na program gospodarczy - interesuje Was jak pokazać spoleczeństwu ,ze PiS ma koalicję z Samoobrona, rozwalic co sie da i razem z SLD rozwalić ten rząd. Byle zemścic się na braciach Kaczyńskich za podwójną przegraną????????A gdzie tu miejsce dla dobra Pana wyborców, gdzie meijsce dla dobra POlski??? Z pierwszych ruchów i to nieważne,czy samego Marcinkiewicza czy tez ruchow inspirowanych przez J.Kaczynskiego wynika, ze PiS serio traktuje porządkowanie prawne i rozwalenie układów spec służb dla oczyszczenia ich z powiazań biznesowych.Deklarowaliscie podobne podejście? a teraz będziecie w opozycji? Jak PiS chce łagodzić poropozycje gospodracze to Pana to nie interesuje i mowi Pan jak przepraszam-dupek- kaczyńskim zależąlo na władzy , więc teraz łagodzą swój program gospodarczy i oszukali wyborców...A nie ,ze fajnie ,że radykalne dla Panow z PO prozycje nabieraja kształtu zbliżonego do ich własnych porpozycji>? czy ważne kto przeprowadza ustawy lepsze czy jakie to ustawy??? Dl Panów z PO ważne KTO a nie co. I kto tu chciał władzy??????? Tusk z KLD to był ktoś, dopóki nie zaczął wchodzić w gry polityczne. Zatopił KLD bo nie poczekał aż nabiora siły i wszedł w UW....Dzisiaj panie Tusk pokazał Pan ,ze to Panu tak na rządzeniu zależy! Twarda opozycja dla dobra kraju razem z SLD ...Brawo! A moze dla dobra skorumpowanego biznesu??? Odpowiedz Link Zgłoś
1obserwator3 Re: Panie Tusk,gra Pan w kulki z wyborcami? 02.11.05, 21:52 Kto podczas poprzedniej kadencji Sejmu stwierdził,że "Samoobrona to zbrojne ramię SLD", czy to czasem nie był p. L.Dorn ? a czyim ramieniem teraz została ta partia ? Odpowiedz Link Zgłoś
1maud Re: Panie Tusk,gra Pan w kulki z wyborcami? 02.11.05, 22:30 Czy to jest argument na to co napisałam?Czy ja mowie,że PiS kocha Leppera i Samoobronę czy ,ze jest wpychany w ramiona ???na siłe przez PO? A czy silna opozycja PO z SLD znaczy ,ze PO stała się ramieniem SLD?Toż graja teraz w jednej drużynie...chyba,ze wielu madrych ludzi z PO oleje swoje szefostwo... Szczególnie tych zawiedzionych , co mieli być na górze w rządzie ..a skoro nie wyszlo to wola grac pierwsze skrzypce w ..opozycji.Wbrew woli wyborców! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Bardzo dobra decyzja PO. Teraz wszystkie karty ... 02.11.05, 19:15 ... beda odkryte. Ugrupowania solidarnosciowe zawsze opowiadaly sie za przejrzystoscia zycia politycznego. Bedzie wiadomo kto za kim, za czym i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e CO SIEDZI W GLOWIE ...TUSKA 02.11.05, 19:19 ...destrukcja...razem z bolszewikami...dla dobra polski...? Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: CO SIEDZI W GLOWIE ...TUSKA 02.11.05, 19:22 Jaka destrukcja? Szliście do wyborów z hasłem "zatopić Platformę" i się Wam udało. Czego teraz oczekujecie? Że jedyny wróg jakim zrobiliście PO w wyborach teraz będzie Wam za to wdzięczna i będzie realizować populistyczny program narodowo-socjalistyczny ojca dyrektora? PiS posunął się o jeden most za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: CO SIEDZI W GLOWIE ...TUSKA 02.11.05, 19:26 arek64 napisał: > Jaka destrukcja? Szliście do wyborów z hasłem "zatopić Platformę" i się Wam > udało. Czego teraz oczekujecie? Że jedyny wróg jakim zrobiliście PO w wyborach > teraz będzie Wam za to wdzięczna i będzie realizować populistyczny program > narodowo-socjalistyczny ojca dyrektora? PiS posunął się o jeden most za daleko. .... AREK- przyjmuję z satysfakcją twoje stwierdzenie , ze udało nam sie zatopić PO . Skoro jesteście topielcami to głosu nie macie ! - mam racje? - hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: CO SIEDZI W GLOWIE ...TUSKA 02.11.05, 19:47 OK. Nic nie mówię. I do koalicji też nie wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: CO SIEDZI W GLOWIE ...TUSKA 02.11.05, 19:27 arek64 napisał: > Jaka destrukcja? Szliście do wyborów z hasłem "zatopić Platformę" i się Wam > udało. Czego teraz oczekujecie? Że jedyny wróg jakim zrobiliście PO w wyborach > teraz będzie Wam za to wdzięczna i będzie realizować populistyczny program > narodowo-socjalistyczny ojca dyrektora? PiS posunął się o jeden most za daleko.... ...ale to nie my zatopilismy....zatopili tuska polscy wyborcy...chociaz prognozy co do sojuszu tuska z lsd...mee, przewidzial bezblednie...i czy tu byc dumny z siebie...raczej nie...jedno jest pelne frustrata tusk dla wlasnych korzysci jest gotow zatopic polske w haosie... Odpowiedz Link Zgłoś
langston Podaj przyklady!! 02.11.05, 19:28 ...tego "narodowo-socjalistycznego programu ojca dyrektora" ktory rzekomo realizuje PIS? ...a moze chodzi o powiazenie sluzb UBeckich z gospodarka za ochrone ktorego popiera was Urban?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Podaj przyklady!! 02.11.05, 19:45 > ...tego "narodowo-socjalistycznego programu ojca dyrektora" ktory rzekomo > realizuje PIS? To że O. Rydzyk ma poglądy narodowe, nie muszę chyba nikogo przekonywać. Popiera on PiS, który o dziwo okazał się partią socjalistyczną. > ...a moze chodzi o powiazenie sluzb UBeckich z gospodarka za ochrone ktorego > popiera was Urban?!!! Urban dopiero przed druga turą wyborów prezydenckich powiedział, że z dwóch z obrzydzeniem wybiera Tuska. Gdyby do drugiej tury wraz z Kaczyńskim wszedł Lepper, to może Urban z obrzydzeniem poparłby Kaczyńskiego. I co wtedy? Zresztą nikt o poparcie u Urbana nie zabiegał. Natomiast cały PiS, Samoobrona i PSL siedział nonstop w Radiu Maryja. Zatem co innego poparcie, o które nikt nie zabiegał, a co innego wielomisięczna współpraca. Odpowiedz Link Zgłoś
langston ...a pan Miodowicz (PO) w RM nie siedzial??? 02.11.05, 19:47 Coz za selektywna pamiec! Czy pan Miodowicz w Radio Maryja nie przesiadywal???? To sie nazywa pamiec wybiorcza Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A Walesa o poparcie o. Rydzyka i RM nie skamlal? 02.11.05, 19:57 przed 2 tura wyborow prezydenckich w 1995 to malo brakowalo, azeby Walesa Rydzyka kanonizowal; a teraz na niego poszczekuje ten cienki Bolke od siedmiu bolesci langston napisał: > Coz za selektywna pamiec! > Czy pan Miodowicz w Radio Maryja nie przesiadywal???? > > To sie nazywa pamiec wybiorcza Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: ...a pan Miodowicz (PO) w RM nie siedzial??? 02.11.05, 19:59 Nie wiem. Moje radio, w odróżnieniu od 54% mieszkańców Polski, nie odbiera Radia Maryja. Poza tym nie jestem bezkrytycznym miłośnikiem PO. Pan Miodowicz i np. Niesiołowski nie są moimi ulubieńcami. Ja mam po prostu liberalistyczne spojrzenie na gospodarkę i dlatego nie będę nigdy popierać socjalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: ...a pan Miodowicz (PO) w RM nie siedzial??? 02.11.05, 20:03 ...a mozesz jakos zdefiniowac to "liberalistyczne spojrzenie" na gosp. bo nie slyszalem o czyms takim:) Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: ...a pan Miodowicz (PO) w RM nie siedzial??? 02.11.05, 20:11 Nie będę udawać, że potrafię lepiej definiować pojęcia niż encyklopedia, więc posłużę się gotową definicją (patrz: encyklopedia.wp.pl) "liberalizm gospodarczy, doktryna ekon. głosząca, że państwo i in. organizacje gosp. i polit. nie powinny ingerować w stosunki gosp., lecz pozostawić wszystkim jednostkom gospodarującym swobodę działania; także polityka gosp. oparta na tych zasadach; doktryna powstała w Anglii w XVII i XVIII w., jej twórcami byli: D. North, D. Hume, P. Boisguillebert." a także: "liberalizm, filozofia społ. i oparta na niej koncepcja polit. głoszące, że wolna i nieskrępowana działalność jednostek, gł. na polu gosp. (l. gosp.) i polit. (wolna gra sił polit.) jest źródłem postępu w życiu społ.; zaczął się kształtować w końcu XVII w., rozkwit w 1. poł. XIX w." Dlatego popieram liberalizm, ponieważ wierzę iż liberalizm "jest źródłem postępu w życiu społ.". A jak napisałem, marzeniem jest dla mnie, aby Polska była krajem ludzi żyjących w godnych XXI wieku warunkach, aby po prostu była krajem ludzi bogatych. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: ...a pan Miodowicz (PO) w RM nie siedzial??? 02.11.05, 20:16 ...a ja dodatkowo chciabym by ci bogacze potrafili poslugiwac sie j. polskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: ...a pan Miodowicz (PO) w RM nie siedzial??? 02.11.05, 20:33 > ...a ja dodatkowo chciabym by ci bogacze potrafili poslugiwac sie j. polskim:) Czy do mnie pijesz? Co mi masz do zarzucenia? Że korzystam z encyklopedii? Robię byki? Nie potrafię się wysłowić? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: ...a pan Miodowicz (PO) w RM nie siedzial??? 02.11.05, 20:56 liberalistyczne spojrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: ...a pan Miodowicz (PO) w RM nie siedzial??? 03.11.05, 01:33 > liberalistyczne spojrzenie Ja myślałem, że spieramy się o program, zasady, o przyszłość Polski, a Tobie chodziło tylko o jedno słówko, Twoim zdaniem niepoprawne, a przeze mnie użyte w celu pewnego odcięcia się od negatywnych skojarzeń o liberałach (kiedyś to tłumaczyłem na jakimś forum). A według słownika ortograficznego liberalistyczny jest słowem poprawnym - no ale nie o to mi w tej dyskusji chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: CO SIEDZI W GLOWIE ...PiSu? 02.11.05, 19:23 me-e napisał: > ...destrukcja...razem z bolszewikami...dla dobra polski...? A ja uwazam ze dopiero teraz PiS moze pokazac swe umiejetnosci. Uwazam ze moga zrobic duzo dobrego jest rzeczywiscie chca i potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: CZEGOŚ MI BRAK NA TYM ZDJĘCIU TUSKA 02.11.05, 19:25 . . . JUŻ WIEM ! ! ! W PORTRECIE TUSKA - WODZA BRAK CHARAKTERYSTYCZNEGO WĄSIKA. Z TYM WASIKIEM MÓGŁBY ŚMIAŁO JECHAĆ DO FATHERLAND-U NA ZJAZD . . . WETERANÓW WERMAHTU. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_romanek a czerwoni juz sie ciesza 02.11.05, 19:26 Przykro patrzec jak sie napierdzielaja wyborcy dwoch partii, ktore mialy tworzyc koalicje. Niby prawica, niby oboz post-solidarnosciowy itd itp a tyle nienawisci, jadu i rzucania miesem. Tez bralem w tym udzial, ale juz mi przeszlo. Tak teraz patrze i mysle sobie - ludzie co Wy wypisujecie? Bylem jednym z tych naiwnych, ktorzy mysleli, ze ta koalicja jednak powstanie. PiS moglo zajac sie sprawiedliwoscia, prawem i sadownictwem a PO ekonomia, finansami i gospodarka. Dla mnie to bylaby koalicja, ktora dawalaby nadzieje na jakies zmiany w naszym kraju. Mialo byc super jak nigdy, a wyszlo jak zawsze. Teraz tylko patrzec jak czerwoni znowu wroca do wladzy. Mysle, ze maja niesamowity ubaw gdy widza jak sie tluczecie nawzajem, wrecz zrywaja boki ze smiechu i zacieraja lapy majac w perspektywie powrot do rzadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tester30 Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 19:30 PO w opozycji to bardzo dobrze dla Polski. Gdyby nie PO, w opozycji bylyby komuchy z SLD i w miare uplywu czasu roslyby w sile a za 4 lata znow by pchaly swoje swinskie ryje do koryta. Tymczasem po raz pierwszy mozemy miec sytuacje, gdzie i w rzadzie i w opozycji sa glowne partie "solidarnosciowe", a za 4 lata, nawet jesli nie uda sie PiSowi, jest szansa, ze sprobuje pociagnac temat PO. A jesli PiSowi sie uda, to za 4 lata bedzie mozna o takich partiach jak SLD czy LPR zapomniec (ich glosy przejmie PiS). PSL samo padnie, bo ich wyborcow przejmie Samoobrona. I bedziemy miec konserwatywny PiS, liberalne PO i chlopska Samoobrone, chyba, ze PiS i Samoobrona sie polacza w jedna partie (ale raczej Kaczory i Leper to zbytnie indywidualnosci). Wtedy byloby jeszcze lepiej, mielibysmy zaczatki systemu dwupartyjnego jak w Stanach i raz na zawsze zniklyby ze sceny pozostalosci komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Uch! Ale portert Tusia GW wysmazyla prawie jak Che 02.11.05, 19:33 Uch! Ale portert Tusia GW wysmazyla prawie jak Che...to spojrzenie poza horyzont...i te idealy te same!!! Tusio i Che....-hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas [...] 02.11.05, 19:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sz.marchewka PO = Pelna Obluda 02.11.05, 19:40 Strasza rzadami dwoch braci, a teraz nam proponuja premiera Jaroslawa Kaczynskiego. Strasza szowinista Markiem Jurkiem, a w senacie forsuja szowiniste Niesiolowskiego. Zadaja odsuniecia Leppera, a dwa lata temu sami go pomogli wybrac na wicemarszalka. Odpowiedz Link Zgłoś
lysy644 Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 19:41 i ma racje lepper i kaczory plus ten klecha rozwala to co juz zrobione kaczor ma naj gorsza ocene z prezdetory miast duzych nic niezrobil bobze a teraz sie bieze do rzadzenia krajem PO ma racje lepiej stac zdaleka jak sie zadawac z cholata ministrowie to marionetki kaczora bo wiceministrowie to rodzina kaczora i kolesie w kazdym ministerstwie PO tylko trzeba jadnisci a wygraja z ta banda przestemcow i korupciarzy TUSK trzymaj sie ja jestem z toba! Odpowiedz Link Zgłoś
sz.marchewka PO = Pelna Obluda 02.11.05, 19:41 Strasza rzadami dwoch braci, a teraz nam proponuja premiera Jaroslawa Kaczynskiego. Strasza szowinista Markiem Jurkiem, a w senacie forsuja szowiniste Niesiolowskiego. Zadaja odsuniecia Leppera, a dwa lata temu sami go pomogli wybrac na wicemarszalka. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: PO = Pelna Obluda 02.11.05, 19:44 sz.marchewka napisał: > Strasza rzadami dwoch braci, a teraz nam proponuja premiera Jaroslawa Kaczynski > ego. > Strasza szowinista Markiem Jurkiem, a w senacie forsuja szowiniste Niesiolowski > ego. > Zadaja odsuniecia Leppera, a dwa lata temu sami go pomogli wybrac na wicemarsza > lka. Dokładnie tak. To co wyprawia Tusk i PO jest kurjozalne. Zaprzeczają sobie sami co kilka dni. Dobrze ,że ten histeryk nie został prezydentem bo dopiero by było.... Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka ale chyba nie wszyscy w PO tacy jak TUSK?? 02.11.05, 19:47 mam nadzieję...hmm, być może Tusk zostanie odwołany z funkcji lub część PO przejdzie do Pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp chlopczyk.. 02.11.05, 19:42 w krotkich majtkach - podzieli los Mazowieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: chlopczyk.. 02.11.05, 19:48 Masz racje . tez zostanie premierem po nastepnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: chlopczyk.. 02.11.05, 19:54 i z wrazenia na trybunie sejmowej zaslabnie, kiedy mu gruba kreska pod gdyke podejdzie indianski napisał: > Masz racje . tez zostanie premierem po nastepnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
alfred73 jeśli wejdzie do SLD.. 02.11.05, 20:29 MOŻE FAKTYCZNIE BĘDZIE PREMIEREM w następnym rządzie bo PO zatopi już niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
butik-monika Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 19:48 sam jesteś frustratem.Popieram to co robi Tusk.Nie godzi się na kompromisy tylko walczy.Szkoda,że chołota wybrała Kaczyńskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 19:50 Plebs jest zawsze wiekszoscia . Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 20:39 Jezeli naprawde odnosicie sie do elektoratu PiS jak do holoty i plebsu to nie ma oczym rozmawiac. Ta pogarda dla innych jest to zgodne z niechlubnymi praktykami UW. Rada dla butik-moniki: dziewczyno popraw ortografie, pisze sie holota, a nie cholota. Rada dla zwolennikow PO (tez nim kiedys bylem): wybierzcie na nowego przewodniczacego kogos kto: 1. zna jezyki (jak ktos kto nie potrafi sklecic zdania w obcym jezyku moze reprezentowac mloda inteligencje?) 2. jest gentelmanem, tzn. umie przegrywac z honorem 3. ma doswiadczenie w pracy w administracji, lub jakimkolwiek zakladzie pracy 4. nie zajmuje sie zawodowo zakladaniem i rozwalaniem kolejnych partii 5. jest mniej narcystyczny i bardziej zalezy mu na programie, niz stolku. Odpowiedz Link Zgłoś
jakubgoscieta Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 19:49 i bardzo dobrze, niech jedynie prawi i sprawiedliwi socjaliści Kaczyńscy rządzą sobie z prawymi socjalistami z Samoobrony i neofaszystami z LPR-u :) pozostaje emigracja :( Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 19:51 Komunizm przezylismy , to i neofaszyzm przetrwamy . Odpowiedz Link Zgłoś
rudeboys niech sie wypałuja wszyscy 02.11.05, 19:54 nie, nie i nie czy tylko teraz na to ich stać. od dwóch lat panowie z popisu chcieli przyśpieszonych wyborów - mieli ponoć gotowy plan naprawy, a jak przyszlo co do czego to sie barany o stolki kłócą i obrażaja na wzajem. czekać tylko jak partyjny beton z sld i sdpl odbuduje sie na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
terraya Re: Tusk mówi "nie" wynikom wyborow...! 02.11.05, 19:55 obrazil sie i zabral pilke szmacianke i swa druzyne chlopaczkow-naiwniaczkow z boiska !!! A gdzie zwrot "odpowiedzalnosc za Polske" tak przez u-Tusk-iwacza naduzywany oraz "obiecalismy wyborcom koalicje PO-PIS"????!!!! Co moze nastepne wybory za miesiac,- bo wyborcy cos malo nieodpowiedzialnie wybrali?! Prosze bardzo! - dostaniecie w porywach moze 10 procent glosow wyborcow ktorzy niedowidza, niedoslysza waszych fochow i spychotechniki! Spadajcie ze sceny!...chociaz nie musicie...staczacie sie sami po rowni PO-chylej! PO-RU-TA PO-RUTA PO-RUTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
portluis Re: Tusk mówi NIE 02.11.05, 20:11 pokazał gośc klase, czego nie można powiedzieć o Relidze. Władza nie za wszelką cenę. I bardzo dobrze, niech będzie w opozycji , niech patrzy Kaczorom na łapki! Skoro wygrali to teraz niech pokarzą co potrafią. Nie wiem czego tak płaczecie na tym forum. Jak sukces to Kaczki, jak klęska to PO wszystkiemu winna, już raz tak było z AWS i Krzaklewskim, my byśmy chcieli ale Balcerowicz jest be - mówił. Czym to sie skończyło? Goownem. Teraz sprawa jest prosta jak nie wyjdzie Kaczkom kolej na Tuska. A sld na drzewo! Odpowiedz Link Zgłoś
lysy644 Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 19:58 LPR to nazisci jak ta polska bedzie wygladac znowu powiedza o " polskich obozach" czy kaczor sie zastanowil nadtym? Odpowiedz Link Zgłoś
jeskk69 Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 20:02 tusk to jedyny, ktory jeszcze mysli i nie chce popierac bagna pisowskiego. bardzo dobra decyzja, trzymac sie od pisu, lepperowcow i oszolomow faszystowskich z lpr jak najdalej! Odpowiedz Link Zgłoś
gringi PiSowcy trzesa sie ze strachu dlatego tak ujadaja 02.11.05, 20:02 zwlaszcza na forach szybko zaczeli i szybko podejrzewam marnie skonczy ten ich rzad stad takie larum swiadczy to o tym ze boja sie maja swiadomosc tego co wyprawia ich pryncypal i czym moze to sie szybko skonczyc PO dokonalo najlepszego z mozliwych posuniec kolejnym powinna byc proba lub proby obalenia tego rzadu nie bedzie to trudne bo ten twor sam sie przewroci przy najblizym wzniesieniu jest potezne wsparcie rowniez i medialne dzisiaj np polsat nie zostawil suchej nitki na tym co wyprawia Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
rudeboys Re: PiSowcy trzesa sie ze strachu dlatego tak uja 02.11.05, 20:11 no dobra i jak obalą to co dalej, przyjedzie dobry wujek na białym koniu i wszystkich wybawi BUAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
alessandro2005 Re: PiSowcy trzesa sie ze strachu dlatego tak uja 02.11.05, 21:08 Witam w klubie! Trzeba umocnic pozycje, poczekac az sie udlawia wlasnym jezykiem a potem wykopac te pisowskie zwloki i zaczac od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
alessandro2005 Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 20:15 Skoro tak PiSiory sie frustruja, tzn. ze jest jakis powod... :) A to dobrze! Sfrustrowane PiSiory to PiSiory bardziej podatne na bledy. Narod czeka az PiS pokaze swoja prawdziwa twarz - twarz bez sztucznego wyborczego usmiechu (doslownie i w przenosni). Inercja pychy i chciwosci juz prowadzi PiS na dno, chociaz jeszcze jest przyjemny lot w powietrzu, ale za chwile powierzchnia wody (votum zaufania dla rzadu), a potem to juz dno ... tylko kto wie co pod powierzchnia??? :) Odpowiedz Link Zgłoś