me-e CZY TUSKOMANIA JEST ZARAZLIWA... 02.11.05, 20:17 ...jak ptasia grypa...bo jezeli nie to marnie bedzie z tuskiem...podobno marysia odchodzi od tuska...rozwod ?...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: CZY TUSKOMANIA JEST ZARAZLIWA... 02.11.05, 20:21 Brawo Tusk !! Niech socjalisci z PIS sprobuja spelnic swe wyborcze obietnice !!! Jak dlugo narod bedzie wolal igrzyska od chleba ?? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: CZY TUSKOMANIA JEST ZARAZLIWA... 02.11.05, 20:26 jacekm22 napisał: > Brawo Tusk !! > Niech socjalisci z PIS sprobuja spelnic swe wyborcze obietnice !!! > Jak dlugo narod bedzie wolal igrzyska od chleba ?? ...jak wy to robicie ,ze wy wszystko wiecie tuskomani...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 PO chciało dać ludziom pracę .. 02.11.05, 20:31 za 200 zł na miesiąc pracy równy 500 godzinom bez ZUS i opieki zdrowotnej.Tak chcieli zlikwidować bezrobocie.I mówili by jak żydowski fabrykant z ,,Ziemi Obiecanej'',że chołota powinna się cieszyć bo za ich pieniądze Kulczyk ma nowy samolot.To się nazywa liberalizm model Łódź 1890.Piekne czasy dla Tuska Rokity i KOrwina Mikke (ten usprawiedliwony bo chory na główkę). Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Piekne zdjecie ,,wodza ''Tuska zatroskanego o.. 02.11.05, 20:26 Polskę.Jaki on piękny ,idol wszystkich uczestników ,,parady równości''. Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 20:29 Panie Tusk to jest POtworne, co Pan robi. Zatapia Pan PO jak niegdys zatopione Unie Wolnosci. POmoz Pan sam sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 20:32 eurobiskup napisała: > Panie Tusk to jest POtworne, co Pan robi. > Zatapia Pan PO jak niegdys zatopione Unie Wolnosci. > POmoz Pan sam sobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...ale tusk i tak zwali na o. rydzyka...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Tusk w opozycji 02.11.05, 20:36 Patrzac na obecna scene polityczna PO moze odegrac role "wentyla bezpieczenstwa" bedac w "konstruktywnej opozycji" - co mogloby soba wnosic kontrole poczynan PiSu. Tusk jednak powinien byc bardziej chlodny w ocenach i stosunkach z ludzmi, bez tych goracych emocji ktore mu towarzysza od przegranych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Tusk w opozycji 02.11.05, 20:43 ja-polak napisał: > Patrzac na obecna scene polityczna PO moze odegrac role "wentyla > bezpieczenstwa" bedac w "konstruktywnej opozycji" - co mogloby soba wnosic > kontrole poczynan PiSu. > > Tusk jednak powinien byc bardziej chlodny w ocenach i stosunkach z ludzmi, bez > tych goracych emocji ktore mu towarzysza od przegranych wyborów. ...jedno jest pewne tusk nie jest saperem...ani politykiem...do kaczynskiego dzieli go ocean polityczny ...stad moze te nerwowe reakcje tuska...chedm byc lepszy od kaczynskiego...jestem lepszy do kaczynskiego ...jestem lepszy od kaczynskiego ...jestem lepszy od kaczynkisgo...tusk, uspokuj sie w koncu juz po ptokach...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaborek1000 Re: Tusk w opozycji 02.11.05, 20:45 ..daj spokój...zdefinuj kto to jest "polityk" wg Ciebie? czy polityka polega na brataniu się z kim popadnie aby dorwać się do władzy? jeżeli tak to przyznaję rację tylko pytam: dokąd nas doprowadzą tacy politycy???? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Tusk w opozycji 02.11.05, 20:49 zaborek1000 napisał: > ..daj spokój...zdefinuj kto to jest "polityk" wg Ciebie? czy polityka polega na > brataniu się z kim popadnie aby dorwać się do władzy? jeżeli tak to przyznaję > rację tylko pytam: dokąd nas doprowadzą tacy politycy???? ...polityk to stabilnosc pogladow...przedewszystkim ...takim politykiem jest kaczynski x2...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
koberek1 i widzieliście film z towarzyszem TUSKIEM? 02.11.05, 20:38 to prawdzwy skandal obalenia rządu Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gm za pulpitem siedzi Jaroslaw i naciska guziki 02.11.05, 20:40 takze jeszcze dzisia Marcinkiewicz bedzie mowil to samo 2.11,95 22: 50 Prosto w oczy MO: czy wierzy pan nadal ze moze powstac koalicja POPIS M: (a jakze by inaczej) tak mamy nadzieje gleboko w to wierze bo jestem wierzacy to jest oczywistte ze PiS prowadzi gre te zabiegi Marcinkiewicza to sa tylko pozory ktore wydaja sie niepowazne dla wiekszosci obserwatorow ja podejrzewam ze to sie zmieni wszytko w rekach Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: za pulpitem siedzi Jaroslaw i naciska guziki 03.11.05, 00:03 Kocha, nie kocha wejda, nie wejda Lepper poprze Lepper nie poprze Lepper wygrywa i tak Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup Do Pana Tuska 02.11.05, 20:40 o zniewalaniu Polski zbrodnia zdrady "... i pod tronem siedzą, I krwią handlują, i duszą biedactwa, I sami tylko o swym kłamstwie wiedzą, I swym bezkrewnym wyszydzają palcem Człeka, co nie jest trupem - lub padalcem" - Juliusz Słowacki Odpowiedz Link Zgłoś
alessandro2005 PiSiory wsciekle i zajdle. Az milo sie patrzy 02.11.05, 20:42 jak piana wam z ust tryska. Ludzie z klasa wyprowadzaja was z rownowagi. To taki kompleks prostaka. Wspolczuje i jednoczesnie sie ciesze, ze cos zakloca spokoj PiSiorom, bo juz myslalem, ze do was nic nie dociera... Dla PO to okres proby. Elektorat PiS wymiera doslownie, w czym m.in. pomoga rzady PiS w zakresie opieki zdrowotnej, a elektorat PO rosnie w sile (to w wiekszosci ludzie, ktorzy na dluzsza mete nie dadza sie wydymac zadnej wladzy). Odpowiedz Link Zgłoś
koberek1 Re: PiSiory wsciekle i zajdle. Az milo sie patrzy 02.11.05, 20:45 ty sie z ch....jem na rozumy podmieniłeś, obejżyj se film ze swym Tuskiem jak z wałęsą obalili już jeden rząd który chciał lustrować zwyrodnialców u władzy Odpowiedz Link Zgłoś
alessandro2005 Re: PiSiory wsciekle i zajdle. Az milo sie patrzy 02.11.05, 20:59 Ogladalem i odpowiedz brzmi: business is business. Jak k... nie rozumiesz o co chodzi, to sie nie wypowiadaj, szczegolnie w ten sposob, tzn. bez klasy. Ja mowie wam prosto w oczy, ze elektorat wymiera i prosta kalkulacja daje nadzieje, ze PiS i temu podobne kregi straca wladze w tym kraju. Bez wzgledu na to, co tacy jak ty sobie mysla... W moim i powiekszajacej sie czesci ludzi interesie na reke jest "eksperyment liberalny". Chce tego i wiem, ze takim jak wy bedzie gorzej, ale g... mnie to obchodzi i mam nadzieje, ze paskudne nieroby, populisci i klamcy znajda sie na bruku (w tym na bruku historii). A kasta ludzi wyznajacych takie wartosci jak honor i zasady, ludzi pracowitych i myslacych bedzie rzadzic tym padolem. Odpowiedz Link Zgłoś
agaj.agaj Re: PiSiory wsciekle i zajdle. Az milo sie patrzy 02.11.05, 23:39 Nie podniecaj sie tak alessandro. Kto wymiera, ten wymiara. Histeryzujacy "ptasi mozdzek" Tusk moze zakazic sie ptasia grypa i bedzie po ptokach jak to mowia na Slasku. Odpowiedz Link Zgłoś
zaborek1000 Re: PiSiory wsciekle i zajdle. Az milo sie patrzy 02.11.05, 20:54 Zapewniam Cię, że nie wiele dociera...też mi jest przykro...prezydenta i rząd wyprał nam ojciec rydzyk, młodzież wszechpolska i lepper ... gratulację dla kaczorów za skuteczną strategię tylko gdzie tutaj prawo i sprawiedliwość a przede wszystkim uczciwość ... żałosne...jak można zmieniać klasę rządzącą, kiedy większość polskiego społeczeństwa to ciemniaki liczące nadal na to , że czy się stoi czy się leży to się należy...litości.....skąd k.....wa mają wyjać na te mieszkania , zasiłki itp. kto na to ma robić...przedsiębiorstwa???? zwiną żagle i zainwestują na Słowacji ... i kto będzie łożył na to dziadostwo panowie pisowcy ....szkoda tych straconych 4ch lat ale może potem już nigdy nikt Wam nie zaufa - jedyna w tym nadzieja.. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Do Pana Tuska 02.11.05, 20:47 ...*** ( Dusza się moja zamyśla głęboko) Słowacki Juliusz Dusza się moja zamyśla głęboko, Czuje, że tu jak słońcu zajść potrzeba, A innym ludziom zabłysnąć na oko... Jakiego kraju i jakiego nieba Światło - powita mię w progu żywota? Nie wiem - lecz rad bym żył z polskiego chleba... Bądżże mi lepsza, o młodości złota, Niż ta... która mi tutaj się skończyła, Strzegącemu się szlachetnością - błota. Bądżże mi blisko... o matczyna - miła Duszo!... abym mógł znów ukochać ciebie, Nie wiedząc - żeś mię tutaj raz - rodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
zaborek1000 Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 20:43 ...wygrany fanatyk nie mający pomysłu jak rządzić ...daj spokój...przecież każdy myślący człowiek widzi o co tu biega...znowu ludzie uwierzyli w opowiadane bajki i wygranym okazał się szurniętym na punkcie władzy nie cofający się przed żadnymi metodami człowiek ... trzeba mieć trochę kręgosłupa człowieku..pis stwarzał mocne wrażenie , że taki ma - co innego widać teraz - powinni nazwę zmienić bo to co się wyczynia ani z prawem ani ze sprawiedliwością nie ma nic wspólnego...a nam przyjdzie żyć w socjaliźmie znowu... Odpowiedz Link Zgłoś
koberek1 Re: Tusk to kawał gnidy liberalnej, rozstrzelać go 02.11.05, 20:49 w pizd...u Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: popieram Tuska 02.11.05, 20:54 jest nie do pomyslenia zeby w rzadzie by Lepper i Giertych, sam bede montowal rewolucje Odpowiedz Link Zgłoś
koberek1 Re: popieram Tuska 02.11.05, 20:56 burak jesteś i chu....j, montować to se możesz trumne dla tuska Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: popieram Tuska 02.11.05, 23:39 koberek1 napisał: > burak jesteś i chu....j, montować to se możesz trumne dla tuska ------------------------------ Widze że zmobilizowałeś sie i wyciągnęłeś palec z dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: ciemnota polskiego spoleczenstwa nie ma granic 02.11.05, 20:58 ciekawe ze kosciol taki aktywny w tylu sprawach politycznych nie nakazal spoleczenstwu isc do urn pod grozba nie dania rozgrzeszenia, nie byloby paktowania PIS z przestepcami gdyby ludziom chcialo sie glosowac Odpowiedz Link Zgłoś
koberek1 Re: Po co? Pavulonem poczestowac, Ziobro to zalat 02.11.05, 20:55 pavulon zostawcie dla łodzian, Tuska gnide trzeba ostrzej potraktować Odpowiedz Link Zgłoś
daruma1 No i co dalej? 02.11.05, 20:55 1. Następne wybory za 2 miesiące????? Tego chce Tusk i PO? Są duże szanse, że w tych wyborach frekwencja będzie jeszcze niższa a wygrają je Samoobrona i SLD. 2. Beznadziejny, stronniczy tytuł GW. PO nie pozostawiła PIS żadnego wyboru - w końcu poparcia muszą szukać w Sejmie a są tam jak wiadomo Samoobrona, LPR i PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
koberek1 Re: No i co dalej? 02.11.05, 20:58 nie będzie drugich wyborów, posłowie z PO będą się bali że ich nie wybiorą, a tak już mają ciepłe posadki Odpowiedz Link Zgłoś
zaborek1000 Re: No i co dalej? 02.11.05, 21:01 dlaczego pisowcy zarzucają powcom walkę o stołki - po tym co się dzieje to widać komu chodzi o stołki...dajcie spokój tym głupotom szanowni wyborcy pisu i nie zachowujcie się jak premier Marcinkiewicz ( fajny gość tylko doktrynę ustawia mu prez elekt niestety) - gdyby nie zaplecze za MArcinkiewiczem to gotów byłbym mu uwierzyć ale te zaproszenia dla po to już są żarty.... Odpowiedz Link Zgłoś
koberek1 Re: No i co dalej? 02.11.05, 21:07 drodzy PeOwcy obejżyjcie se film jak już raz Wałęsa tusk ikwachu i itp obalili rząd który chciał lustrować zdrajców i złodzeii, szybko to załatwili wsadzając na marszałka Pawlaka, prawdziwy skandal Odpowiedz Link Zgłoś
zaborek1000 Re: No i co dalej? 02.11.05, 21:10 no zgadnijcie w jakiej telewizji ten film nadawali??????? i czemu tylko tam???? wszyscy są skorumpowani tak????? tylko ojciec dyrektor to chodzący ideał...daj spokój.... Odpowiedz Link Zgłoś
koberek1 Re: No i co dalej? 02.11.05, 21:12 wlaśnie tak to widze Rydzyk nie ukrywał tego, a inna TV czego tego nie emitowała? co to była nie prawda? Panowie przestańcie ro bobić wode z mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
ewazh Re: No i co dalej? 02.11.05, 22:03 koberek1 napisał: > wlaśnie tak to widze Rydzyk nie ukrywał tego, a inna TV czego tego nie > emitowała? co to była nie prawda? Panowie przestańcie ro bobić wode z mózgu ---- Emitowała, emitowała, w czasie kampani wyborczej. Jak widać 30-parę procent zagłosowało na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 21:00 Kochani wyborcy PiS-u! PO odpowiada za wszystko co złe. Za deszcze,, które mają być w tym tygodniu. Za ostrą zimę, która podobno nadchodzi. Za wiosenne gradobicie. Za ptasia grypę i za grypę w ogóle. Za wybijanie kaczek w wielu krajach, bo są podejrzane o przenoszenie tejże ptasiej grypy (u nas do takiego skandalu nie dojdzie). Za brzydką i jazgotliwą żonę prezydenta-elekta. Za brak żony jego brata. Za wszystkich polskich dziadków służących w Wermachcie. Za topnienie lodowców. Za zmiany klimatyczne. Za powodzie w Bangladeszu. Za Katrinę i tsunami. Za puste lodówki. Boże, nie będę dalej wymieniać, bo chłopaki do końca życia z kaczej ciupy nie wyjdą, juz Wasserman i Ziobro tego dopilnują. Ale dajcie już spokój, PO z pokorą wszystko przyjmie. Litości!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
darekte Jestem pod wrazeniem spokoju braci Kaczynskich!!! 02.11.05, 21:04 Kochani, jestem pod wrazeniem przechylania sie poparcia dla zdecydowanych zamiarow i tworzonych faktow w wykonaniu PiS. Jednoczesnie budujaca jest coraz wieksza w tym gronie - internautow GW - irytacja na zachowanie Platformy. Ze steku idiotycznych obelg, jakie jeszcze pare dni temu mozna tu bylo przeczytac, pozostaly juz jedynie dwa: 1. Kaczynscy dogadali sie z Lepperem. Sami przyznajecie, ze idiotyczne, prawda? PiS przychodzi do wladzy z pewna, deklarowana w kampanii, misja - wyleczyc ten kraj, nasz kraj, z chorob korupcji i prywaty. Chce to robic z PO, ale Donald nie chce. Robią to wiec, byc moze z gorszym skutkiem niz byloby to z niektorymi swiatlymi politykami PO, z sojusznikami, ktorych mozolnie zdobywaja. Zdobyc moga LPR, PSL i - niestety - Samoobrone. Nie sa to sojusznicy idealni. Sa nawet bardzo dalecy od idealu. Ale lepszy wrobel niz Platforma. 2. PiS chce stworzyc rzad jedynie dla wlasnych "kaczorowatych" interesow. I tutaj wlasciwie powinienem sie jedynie szczerze i glosno usmiac. No, bo co robia tam ludzie, ktorych zyciorysy naukowe, doswiadczenie i wiedza sa trudne do podwazenia nawet dla postronnych obserwatorow? Kibicuje PiS-owi z calego serca! Zycze mu powodzenia. Bo Polsce potrzebna jest przejrzysta wladza, dobre prawo i skuteczna egzekucja. Wiem, wiem, zaraz bedziecie sie przyczepiac do przejrzystej wladzy. Mam jednak wielka nadzieje, ze tak bedzie. Nie znajduje, jak na razie powodow, zeby watpic. Juz sie ciesze na to, co bedzie za 4 lata! Odpowiedz Link Zgłoś
philips9 zobaczymy jak w spokoju obiecane miliony mieszkan 02.11.05, 21:07 zbuduja. Czyli 4-letni serial " O dwoch takich co ukradli Polske" Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Och te obiecane miliony mieszkan - potrzebujesz 03.11.05, 00:17 mieszkania, to sobie kup - tyle jest mieszkan na sprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś
zaborek1000 Re: Jestem pod wrazeniem spokoju braci Kaczynskic 02.11.05, 21:08 gratuluję dobrego nastroju ...obym się mylił w ocenie ... o jak tego bardzo chcę...i obym się cieszył jak Ty wkrótce ..na razei to co wyczyniacie jest żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
darekte Re: Jestem pod wrazeniem spokoju braci Kaczynskic 02.11.05, 21:27 zaborek1000 napisał: > gratuluję dobrego nastroju ...obym się mylił w ocenie ... o jak tego bardzo > chcę...i obym się cieszył jak Ty wkrótce ..na razei to co wyczyniacie jest żenu > jące Nie mow do mnie w liczbie mnogiej, prosze. Nie mam dobrego nastroju. Wcale tego nie napisalem. Napisalem jedynie, ze ciesze sie, ze PO nie udalo sie sparalizowac Panstwa. Tylko tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alessandro2005 Re: Jestem pod wrazeniem spokoju braci Kaczynskic 02.11.05, 21:17 > PiS przychodzi do wladzy z pewna, deklarowana w kampanii, misja - wyleczyc > ten kraj, nasz kraj, z chorob korupcji i prywaty. Chce to robic z PO, ale > Donald nie chce. Robią to wiec, byc moze z gorszym skutkiem niz byloby to z niektorymi > swiatlymi politykami PO, z sojusznikami, ktorych mozolnie zdobywaja. Zdobyc > moga LPR, PSL i - niestety - Samoobrone. Nie sa to sojusznicy idealni. Sa nawet > bardzo dalecy od idealu. Ale lepszy wrobel niz Platforma. CZLOWIEKU!!! Problem w tym, ze odmowy moralnej nie przeprowadzisz we spol z przestepca, ktory nawet nie wie co to skrucha. > 2. PiS chce stworzyc rzad jedynie dla wlasnych "kaczorowatych" interesow. I > tutaj wlasciwie powinienem sie jedynie szczerze i glosno usmiac. No, bo co > robia tam ludzie, ktorych zyciorysy naukowe, doswiadczenie i wiedza sa trudne > do podwazenia nawet dla postronnych obserwatorow? Jakie zyciorysy. Lech Kaczynski to mierny naukowiec. W tym wieku powinien byc profesorem. Byl visiting professorem na jakims uniwersytecie z ligii swiatowej? > Kibicuje PiS-owi z calego serca! Zycze mu powodzenia. Bo Polsce potrzebna jest > przejrzysta wladza, dobre prawo i skuteczna egzekucja. Wiem, wiem, zaraz > bedziecie sie przyczepiac do przejrzystej wladzy. Mam jednak wielka nadzieje, > ze tak bedzie. Nie znajduje, jak na razie powodow, zeby watpic. Juz sie ciesze > na to, co bedzie za 4 lata! Za 4 lata bedzie mniej ludzi podatnych na argumenty PiS, bo wymieraja w calkiem duzym tempie, wspolczynnik skolaryzacji rosnie, wiec jest nadzieja, ze Polska za 4 lata przystapi do "liberalnego eksperymentu" i skonczy z troska o nierobow i krzykaczy, a zacznie promowac ludzi pracowitych i myslacych Odpowiedz Link Zgłoś
zaborek1000 Re: Jestem pod wrazeniem spokoju braci Kaczynskic 02.11.05, 21:21 Szkoda tylko, że my będziemy 4-lata starsi i stracimy 4 lata rozwoju .. a może Irlandia????? dobre - pytanie" pastwo pisowcy jak zaMIERZACIE powstrzymać polską wykstxzałcoą młodzięż przee emigrowaniem z tego cyrku na razie robic ie wszystko aby ich dop tej ewmigracji zachęcić. ????? Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Jestem pod wrazeniem spokoju braci Kaczynskic 02.11.05, 21:26 Naprawdę dawna "Trybuna Ludu" takiego panegiryku by się nie powstydziła. Ja też jestem pod wrażeniem - przejmowania sprawdzonych wzorów przez PiS i jego wyborców. A i ojciec dyrektor co nieco z tego strzelistego stylu przejął. Na koniec powiem tak - i ja kibicuję. Temu, żeby się ta kaczo-lepperowa koalicja przewróciła jak najszybciej. I też się cieszę na to, co będzie za 4 lata - mam nadzieję, że kaczory znikną na zawsze, out, tak jak nareszcie stało się to z Oleksym, Jaskiernią, Millerem i innymi krętaczami z SLD. 15 lat oglądania tych średnio przystojnych pyszczków wystarczy. Choć chyba najgorsze jest ich słuchanie. Ach, to odwracanie kupra ogonem w drugą stronę! Odpowiedz Link Zgłoś
darekte Re: Jestem pod wrazeniem spokoju braci Kaczynskic 02.11.05, 21:36 wikal napisała: > Naprawdę dawna "Trybuna Ludu" takiego panegiryku by się nie powstydziła. Ja też > > jestem pod wrażeniem - przejmowania sprawdzonych wzorów przez PiS i jego > wyborców. A i ojciec dyrektor co nieco z tego strzelistego stylu przejął. Na > koniec powiem tak - i ja kibicuję. Temu, żeby się ta kaczo-lepperowa koalicja > przewróciła jak najszybciej. I też się cieszę na to, co będzie za 4 lata - mam > nadzieję, że kaczory znikną na zawsze, out, tak jak nareszcie stało się to z > Oleksym, Jaskiernią, Millerem i innymi krętaczami z SLD. 15 lat oglądania tych > średnio przystojnych pyszczków wystarczy. Choć chyba najgorsze jest ich > słuchanie. Ach, to odwracanie kupra ogonem w drugą stronę! Troche mi Ciebie zal. Troche za Ciebie wstyd. Troche dziwie sie Twojej titalnej niekonsekwencji. Posluchaj Millera chociazby, ktory klaszcze Donaldowi. Posluchaj Kwacha, ktory tryska niechecia do Kaczynskich. Oleksy, Jakiernia i cale SLD, to grono wielbicieli i kibicow wlasnie Platformy. Nie zauwazyles? DAjesz sie nabierac na analfabetyczna europejskosc PO. Nikt rozsadny choc trochje, nikt, kto choc troche nauczyl sie samodzielnego myslenia nie zachowuje sie jak slepiec, ktoremu tylko jaskrawe kolory nienawisci do niefotogenicznych grubasow, nie jest w stanie przeoczyc wtornosci i plytkosci polityki McDonald's. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Jestem pod wrazeniem spokoju braci Kaczynskic 02.11.05, 22:16 Dziekuję za współczucie, ale to samo można napisać o ślepym uwielbienu dla kaczorów. I styl masz naprawdę fatalny. Taki propagandowo-efekciarsko- egzaltowany. W sumie, przepraszam, trochę śmieszny. I wcale do bezkrytyczntch wielbicieli PO nie należę. Nawet na nich nie głosowałam. Ale przed chwilą oglądałam w tvn Wassermana - naprawdę, jeśli to jest to "nowe", to ja dziekuję. Facet jest zajadły, histeryczny, przewrażliwiony na swoim punkcie, w dodatku mijał sie z prawdą ładnych parę razy. Czy jest kompetentyny ? - wrażenia takiego nie robi. Dlatego naprawdę nie kibicuję tej koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
darekte Re: Jestem pod wrazeniem spokoju braci Kaczynskic 02.11.05, 22:45 wikal napisała: > Dziekuję za współczucie, ale to samo można napisać o ślepym uwielbienu dla > kaczorów. I styl masz naprawdę fatalny. Taki propagandowo-efekciarsko- > egzaltowany. W sumie, przepraszam, trochę śmieszny. I wcale do bezkrytyczntch > wielbicieli PO nie należę. Nawet na nich nie głosowałam. Ale przed chwilą > oglądałam w tvn Wassermana - naprawdę, jeśli to jest to "nowe", to ja dziekuję. > > Facet jest zajadły, histeryczny, przewrażliwiony na swoim punkcie, w dodatku > mijał sie z prawdą ładnych parę razy. Czy jest kompetentyny ? - wrażenia > takiego nie robi. Dlatego naprawdę nie kibicuję tej koalicji. Owszem, przyznaje, styl mi sie poknocil. Mam nadzieje, ze wybaczysz. A jesli Cie wprawilem w dobry nastroj, to sie ciesze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re:Jestem pod wrazeniem spokoju braci Kaczynskich 03.11.05, 00:16 darekte napisał: > Kochani, jestem pod wrazeniem przechylania sie poparcia dla zdecydowanych > zamiarow i tworzonych faktow w wykonaniu PiS. Jednoczesnie budujaca jest coraz > wieksza w tym gronie - internautow GW - irytacja na zachowanie Platformy. Ze > steku idiotycznych obelg, jakie jeszcze pare dni temu mozna tu bylo przeczytac, > > pozostaly juz jedynie dwa: > 1. Kaczynscy dogadali sie z Lepperem. Sami przyznajecie, ze idiotyczne, prawda? > > PiS przychodzi do wladzy z pewna, deklarowana w kampanii, misja - wyleczyc ten > kraj, nasz kraj, z chorob korupcji i prywaty. Chce to robic z PO, ale Donald > nie chce. Robią to wiec, byc moze z gorszym skutkiem niz byloby to z niektorymi > > swiatlymi politykami PO, z sojusznikami, ktorych mozolnie zdobywaja. Zdobyc > moga LPR, PSL i - niestety - Samoobrone. Nie sa to sojusznicy idealni. Sa nawet > > bardzo dalecy od idealu. Ale lepszy wrobel niz Platforma. Tyle ze sa chetni upiec swoja pieczen - dobrze, byle sprawa okazala sie sluszna > 2. PiS chce stworzyc rzad jedynie dla wlasnych "kaczorowatych" interesow. I > tutaj wlasciwie powinienem sie jedynie szczerze i glosno usmiac. No, bo co > robia tam ludzie, ktorych zyciorysy naukowe, doswiadczenie i wiedza sa trudne > do podwazenia nawet dla postronnych obserwatorow? > Kibicuje PiS-owi z calego serca! Zycze mu powodzenia. Bo Polsce potrzebna jest > przejrzysta wladza, dobre prawo i skuteczna egzekucja. Wiem, wiem, zaraz > bedziecie sie przyczepiac do przejrzystej wladzy. Mam jednak wielka nadzieje, > ze tak bedzie. Nie znajduje, jak na razie powodow, zeby watpic. Juz sie ciesze > na to, co bedzie za 4 lata! Lepper bedzie budowal V-ta Rzeczpospolita, i to z powodzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
anugal Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 21:16 Ja mówię nie Tuskowi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomdol Takiego idiotyzmu dawno nie widziałem. 02.11.05, 21:20 To przypadek psychiczny. Poprzez swoją chorą projekcję Tusk jest odpowiedzialny za pchnięcie Polski w łapy Leppera. Nie wybaczę mu tego nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 21:29 Pan Donald ma jedną receptę na uprawianie polityki: odwracać kota ogonem. Na efekty robienia z narodu durniów nie trzeba będzie długo czekać.Jeżeli Tusk myśli,że kolejne wybory wygra to się grubo myli. Wygra je bowiem SLD ; Olejniczak takiej okazji nigdy nie przepuści. Podziękujmy Tuskowi za tą kampanię dla SLD. Mieliśmy być dumni z Polski? Gazeta Wyborcza zaciekle walczy o te ponowne wybory, ale ludzie zaczynają się buntować. Ludziom się to nie podoba, zaufanie do Tuska maleje, poparcie dla PO spada,odzywają się głosy oburzenia na POwski apetyt na władzę ( tylko) bo to poparcie PO jest w stanie utrzymac realizując przedwyborcze obietnice wspołuczestnicząc w rządzie. Tylko w ten sposób, inaczej pójdzie na dno. Już idzie.Tylko koalicja ze zwyciężcą wyborów daje PO szanse na poparcie społeczne. Inaczej PO bedzie giermkiem SLD, które jak najbardziej szykuje się do wyborów. Dziwię się ,ze wyborcom PO to nie sprawia różnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Tusk stara sie chronic towarzyszy Kwasa !!! 02.11.05, 21:44 PO i SLD w jednym tusokwasie sie smarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
darekte Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 22:08 fiordilligi - Gratuluje rozsadku! Popieram! PO opanujcie sie! Mozna jeszcze wiele uratowac. W przeciwnym razie bede znowu ogladal ryj Jaskierni. Wtedy naprawde moge sobie zrobic krzywde. Odpowiedz Link Zgłoś
misiogogoo Wydymani wyborcy PiS 02.11.05, 21:37 Wchodzić w koalicję z lappejem? Tylko dwulicowy kaczorowski mógł coś takiego zrobic. Wydymac swoich wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
woodbridge Re: Wydymani wyborcy PO 02.11.05, 21:46 Wchodzic w uklady z SLD to jest wydymanie i to od tylu ! Odpowiedz Link Zgłoś
ssadam Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 21:42 Tusk ty assholeku opamietaj sie .Przez takich jak ty idiotow w tym kraju bedzie wiecej zametu. Odpowiedz Link Zgłoś
martino Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 21:45 Uważaj Tusku, bo chyba Cię gniew dołów partyjnych zaraz zmiecie... frustrat głaskany po głowie przez media. Odpowiedz Link Zgłoś
zenekpl1 Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 22:24 Prawda jest prosta. Kaczynscy na potrzeby kampanii wyborczej mowili o koalicji z przyjacolmi z PO a po cichu robili zupelnie cos innego. Wiadomo ze w czasie kampani nie mogli o ukladzie z Mulatem mowic otwarcie bo to by nie przeszlo. Nie pluje sie przyjacielowi w twarz (sprawa Komorowskiego i Niesiolowskiego) a pozniej udaje ze nic sie nie stalo. To ma byc partnerska koalicja? Kazdy wie jakim Kaczynski jest nie znoszacym sprzeciwu dyktatorem ale to moze robic u siebie w partii a nie z "przyjacolmi", no widac ze przesiaka juz systemem wartosi Mulata. Budowac panstwo prawa z przestepca a nie porzadnym czlowiekiem - to cos interesujacego.Dlugo to nie potrwa kiedy wyborcy nie PO sie opamietaja. Dlatego dacyzja Tuska jest bardzo madra. Nie dla oszolomow i nie godnych zaufania "przyjaciol" z partii dyktatora Kaczynskiego: "Powiem i Spierd...aj". Donald - to tylko 4 lata. Damy rade! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud TUSK??? BYŁY PREZYDENT HEHEHEHEHEHE :))) 02.11.05, 22:08 Ten z billboardów :) ooooooooooooooooooooooooooooooo islam blog kicz blog Odpowiedz Link Zgłoś
plusk_tusk_plusk9 Re: TUSK??? BYŁY PREZYDENT HEHEHEHEHEHE :))) 02.11.05, 22:20 alkud napisał: > Ten z billboardów :) > > ooooooooooooooooooooooooooooooo > islam blog > kicz blog > TUSK BYLBY KATASTROFĄ DLA POLSKI I POLAKÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnycenzor WszystkieZłe opinie o kaczkach powinny być wycięte 02.11.05, 22:04 Kto ma władze ten ma religie. Radyjo co ma wagine nietkniętą, ponad wszystko!!! Niech żyje Józef....... Glemp. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Tusk obraził się bo nie pozwolono mu powołać 02.11.05, 22:33 Nie pozwolono Tuskowi powołać Jarosława Kaczyńskiego na premiera, nie zapytano go o pozwolenie na wybór marszałka sejmu. A w ogóle to PiS miał przegrać wybory, jak tu się nie obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 Tusk obraził się bo zabrano mu klocki,piaskownice 02.11.05, 23:14 samochodzik strazacki i pepesze... Odpowiedz Link Zgłoś
matador10 Chyba cie krzywo obrzezali 02.11.05, 23:25 A ciebie parchu chyba krzywo obrzezali, że tak bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat UKŁAD SIĘ WALI !!! 02.11.05, 22:29 Nie powstrzymają tego media ani ośrodki sondażowe. To jest zbyt ewidentne. TVN i Gazeta Wyborcza przypominają dziś TVP oraz Sztandar Ludu sprzed 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Z kazdego pixela ekranu TVN sterczą pejsy 02.11.05, 22:36 Zresztą, w Polsacie to samo. Dopiero histeria powyborcza pokazała to jasno. Cała prawda wywaliła się na ekranie telewizyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
fiordilligi Re: Z kazdego pixela ekranu TVN sterczą pejsy 02.11.05, 22:48 Gazetki tez nie próżnują.Mają nawet odwagę wyzywac polskie społeczeństwo od niewykształconej ciemnoty . Nie będę pokazywać palcem która gazeta taka "oświecona". Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 TRZECI RAZ PREZENTUJE............... 02.11.05, 23:00 liste REPORTERZY BEZ GRANIC.Chodzi o wolnosc mediow w danych krajach. .To media manipuluja, myslac ze w koncu sami beda wybierac za obywateli.Podali na tacy Tuska.Oto lista The ranking N° Country Note 1 Denmark 0,50 - Finland 0,50 - Iceland 0,50 - Ireland 0,50 - Netherlands 0,50 - Norway 0,50 - Switzerland 0,50 8 Slovakia 0,75 9 Czech Republic 1,00 - Slovenia 1,00 11 Estonia 1,50 12 Hungary 2,00 - New Zealand 2,00 - Sweden 2,00 - Trinidad and Tobago 2,00 16 Austria 2,50 - Latvia 2,50 18 Belgium 4,00 - Germany 4,00 - Greece 4,00 21 Canada 4,50 - Lithuania 4,50 23 Portugal 4,83 24 United Kingdom 5,17 25 Benin 5,50 - Cyprus 5,50 - Namibia 5,50 28 El Salvador 5,75 29 Cape Verde 6,00 30 France 6,25 31 Australia 6,50 - South Africa 6,50 33 Bosnia and Herzegovina 7,00 34 Jamaica 7,50 - Mauritius 7,50 - South Korea 7,50 37 Japan 8,00 - Mali 8,00 39 Hong-Kong 8,25 40 Spain 8,33 41 Costa Rica 8,50 42 Italy 8,67 43 Macedonia 8,75 44 United States of America (American territory) 9,50 45 Bolivia 9,67 46 Uruguay 9,75 47 Israel 10,00 48 Bulgaria 10,25 49 Mozambique 10,50 50 Chile 11,75 51 Dominican Republic 12,25 - Taiwan 12,25 53 Cyprus (North) 12,50 - Mongolia 12,50 - Poland 12,50 56 Croatia 12,83 57 Niger 13,00 58 Timor-Leste 13,50 59 Argentina 13,67 60 Botswana 14,00 - Fiji 14,00 62 Albania 14,17 63 Brazil 14,50 - Tonga 14,50 65 Serbia and Montenegro 14,83 66 Ghana 15,00 - Panama 15,00 68 Nicaragua 15,25 69 Paraguay 15,50 70 Romania 16,17 71 Congo 17,00 - Guinea-Bissau 17,00 - Seychelles 17,00 74 Moldova 17,50 - Tanzania 17,50 76 Angola 18,00 - Honduras 18,00 78 Burkina Faso 19,00 - Senegal 19,00 80 Uganda 19,25 81 Lesotho 19,50 82 Central African Republic 19,75 83 Cameroon 20,50 - Liberia 20,50 85 Kuwait 21,25 86 Guatemala 21,50 87 Ecuador 21,75 88 Comoros 22,00 89 Malawi 22,75 90 Burundi 23,00 - Cambodia 23,00 - Qatar 23,00 - Venezuela 23,00 - Zambia 23,00 95 Togo 23,75 96 Jordan 24,00 97 Madagascar 24,50 98 Turkey 25,00 99 Georgia 25,17 100 Kosovo Odpowiedz Link Zgłoś
ajkaj Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 22:31 Jesteśmy bardzo zmęczeni obecnością tego człowieka tak agresywnie uwidacznianego w mediach. Należy sobie zdać sprawę, że wytrzymałość ludzka jest ograniczona. Trudno znieść żale, szantaże, groźby, roszczenia od kogoś, kto nie proponuje nic. Tylko żąda, ale nawet tego nie potrafi sprecyzować, czego oczekuje. Frustrat? To bardzo delikatne określenie. To człowiek bez honoru i godności, pozbawiony zwykłych ludzkich zachowań, normalnych uczuć. Nie mówiąc już o czymś takim jak patriotyzm, ojczyzna, słowo, szacunek dla innych. Kampania była dla nas Polaków wyczerpująca, tak dużo energii kosztowała nas nadzieja. I w kim ją pokładaliśmy? W żałosnym fircyku? Cały stan rezygnacji, niechęci, ale przede wszystki skłócenia narodu należy przypisać właśnie Tuskowi. Czy taki gość może być szefem poważnej partii? To już nie ma lepiej wykształconych, poważnych, kulturalnych, odpowiedzialnych Polaków? Dziwi mnie ta cała PO, jeśli nie wstydzą się swojego szefa, a to jest koszmar, gdy szef nie cieszy się szacunkiem podopiecznych. Panie Tusk, niech się pan zajmie czymś innym, czegoś nauczy, czegoś dotrzyma, bardzo o to prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
zenekpl1 Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 22:38 Ten dyktaktor i oszolom Kaczynski i jego przybudowka " Powiem i Sperd....jcie" jest gorsza niz komuchy. I Wy tez o tym sie przekonacie. Slowa jedno a fakty co innego. No dobrali sie z Mulatem, dyrektorem R. do tego jeszcze Giertych i kolesie ze wsi. Koktajl Molotowa, tylko kiedy pierd...e i kto to pozniej za to zaplaci? No niestety trzeba myslec przed wyborami! Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: To wyborcy mówią NIE Tuskowi, jego wyborcy 02.11.05, 22:42 Już mało kto popiera Tuska. Grono zwolenników Platformy i Tuska stopniało do Komorowskiego Schetyny i towarzyszy z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas uRBAN ŚMIECIU , ZAGLĄDASZ TU CZASEM???? 02.11.05, 22:54 Szykuj się szumowino na złe czasy. IV RZECZPOSPOLITA nadchodzi. Na pochybel takim jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Zastanawiam sie czemu tyle czasu chodzil wolny? 03.11.05, 00:26 Chyba za zaslugi rzecznika WRON Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas OSZOŁOMY Z PO . WYNOCHA Z POLSKI!!!!!! 02.11.05, 22:50 Polska ma wreszcie polski rząd. Rząd ,który będzie naprawiał państwo ,zniszone przez kryminalistów i złodzieji spod znaku PZPR-SLD. Teraz na drodze do odbudowy ucziwego państwa staje Platforma Obywatelska wraz z życiowym frustratem i politycznym nieudacznikiem Tuskiem. Teraz PO staje na drodze realnych reform. Nieprawdopodobne a jednak prawdziwe. PO pokazała wreszcie całą prawdę o sobie. Smutną prawdę. Bo bliżej im do złodzieji i bandytów kłamców z PZPR-SLD niż do naturalnego wydawałoby się mogło PISu. PO pokazuje już otwarcie że jest następczynią złodziejskiej i zakłamanej Unii Deomkratycznej czu Unii Wolności. Nienawiść i zajadłość PO w stosunku do PiSu jest wymowna nad wyraz. PO dołączyła do szubrawców z PZPR-SLD . Niesamowite... Odpowiedz Link Zgłoś
siuna Re:chyba dzieciakom podnieśli stawkę, 02.11.05, 23:12 że okupują internet od tylu godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor Kto to byl Tusk? 02.11.05, 23:46 mordzinas napisał: > Polska ma wreszcie polski rząd. Rząd ,który będzie naprawiał > państwo ,zniszone przez kryminalistów i złodzieji spod znaku PZPR-SLD. > > Teraz na drodze do odbudowy ucziwego państwa staje Platforma > Obywatelska wraz z życiowym frustratem i politycznym nieudacznikiem > Tuskiem. > > Teraz PO staje na drodze realnych reform. Nieprawdopodobne a jednak > prawdziwe. > > PO pokazała wreszcie całą prawdę o sobie. > Smutną prawdę. Bo bliżej im do złodzieji i bandytów kłamców z PZPR-SLD > niż do naturalnego wydawałoby się mogło PISu. > > PO pokazuje już otwarcie że jest następczynią złodziejskiej i > zakłamanej Unii Deomkratycznej czu Unii Wolności. > > Nienawiść i zajadłość PO w stosunku do PiSu jest wymowna nad wyraz. > > PO dołączyła do szubrawców z PZPR-SLD . > > Niesamowite... Tusk byl "planem B" dla ukladow prezia i dworu. Teraz to jasno widac. Tusk sam sobie dobral przyjaciol wymieniajac LPR, SO i PSL,jako koalicjantow PiS z ktorymi nie bedzie wchodzil w "uklady". Zostali mu tylko sld-upki w Sejmie i to sa przyjaciele Tuska w opozycji do reszty. Samodestrukcja polityczna Tuska. Stare przyslowie- kto z kim przystaje, takim sie staje. Odpowiedz Link Zgłoś
fromwindsor do Tuska przylaczylo sie wielu przepowiadaczy... 02.11.05, 23:39 z krysztalowej kuli. Faktycznie, polowa Polski "zwariowala" i chce sie na gwalt sama wykonczyc. Jedynie zenekpl1 i paru z tego forum to wiedza, ze gdyby Cimoszewicz byl wybrany i Olejniczak tworzyl rzad, to wtedy bylaby pelna swoboda, prawda i przyszlosc. zenekpl1, a nie zajalbys sie czyms, co do czego masz troche lepsze pojecie? Odpowiedz Link Zgłoś
stanmarc Na zlosc mamie odmroze sobie uszy! 02.11.05, 22:51 Taka to filozofia kieruja sie przegrani frustraci. Polska - a co to ich obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Re: Tusk mówi "nie" układowi Kaczyński-Lepper-Gie 02.11.05, 23:04 Ciekawe jak daleko zajedzie Tusk na tym swoim ciaglym NIE?! To byc moze bylo i efektowne tydzien po przegranych przez niego wyborach ale ta upartosc moze sie jeszcze bardzo obrocic przeciwko niemu. No i te ciagle ataki, insynuacje i wrzucanie wyborcow PiS do jednego worka z wyborcami Leppera. To moze nawet obrzydzic Tuska u ludzi, ktorzy dotychczas nic do niego nie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś