dariusi 27.12.06, 22:10 czy ktoś może mi powiedzieć czy dobrze działa internet i telefon w VECTRZE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania387 Re: vectra 27.12.06, 23:23 Nie wiem jak dziala telefon bo nie mam,ale z internetu jestem zadowolona i dwoje moich znajomych rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: vectra 28.12.06, 08:04 Również nie korzystałam z telefonu, z internetu byłam zadowolona. Inna sprawa, że zrezygnowałam z ich usług. Powód prozaiczny - pieniądze. Za internet płaciłam 100 zł i nie obejmowały mnie żadne promocje, ponieważ byłam "starym" klientem - nie mogłam płacić mniej, zawsze więcej. Hehe... no więc skoro takie było ich podejście - to bye bye.... Przeniosłam się do Dialogu, płacę połowę mniej, a różnicy w jakości działania internetu nie widzę. *** Faceci rozwijają sie do trzeciego roku życia, potem już tylko rosną:)) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: vectra 28.12.06, 09:38 ja tez nie narzekam na internet z Vectry (poza kasą). Dodatkowo masz tam jakby podwójną prędkość, bo możesz np. przez proxy sciagać sobie jakiś plik, a wyłączając proxy masz taka samą predkośc np. do oglądania stron. Ale cena naprawdę za duża i nic nowego nie oferują (z ceną) wiec teraz najlepiej wychodzi dialog, szczególnie ze daja abonament telefoniczny do internetu za 1zł.A co do telefonu z vectry to nie korzystam, z resztą totalnie się nie opłaca, to jest telefon Voip za który musisz płacić normalny abonament i ceny rozmów wcale nie są tańsze, bo kosztują tyle samo co za zwykłe połaczenia, jak już bardzo chcesz tel. to kup posiadając internet bramkę voip podłacz do niej swój zwykły telefon i wykup usługę np w nefonie dialogu. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: vectra 29.12.06, 23:03 dariusi napisał: > nie rozumiem co to telefon Voip pl.wikipedia.org/wiki/Voip Odpowiedz Link Zgłoś
demi_20 Re: vectra 03.01.07, 20:00 Ja mam internet w Vectrze i naprawde NIE POLECAM!!!!! Juz jestem taka zla na ta vectre ze szok! Prawie codziennie mi wylaczaja ten internet (a to awarja, a to jakas inna bzdura) przewaznie wieczorem, jak jest najbardziej potrzebny. Planuje zmienic na Neostrade Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: vectra 03.01.07, 20:08 demi_20 napisała: > Ja mam internet w Vectrze i naprawde NIE POLECAM!!!!! > Juz jestem taka zla na ta vectre ze szok! Prawie codziennie mi wylaczaja ten in > ternet (a to awarja, a to jakas inna bzdura) przewaznie wieczorem, jak jest naj > bardziej potrzebny. Planuje zmienic na Neostrade Dialog nie neostrada, na neo dopiero się pomęczysz, ja mam w pracy neo i takie rozłączenie to standard, np dziś rano siedziałem z modem w reku i tylko włącz/wyłącz bo nie mógł się połaczyć. a próbowałaś interwenowiać w kablówce? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: vectra 03.01.07, 21:56 To prawda Marcin, kiedys tez mialem Vectre i zdazaly mi sie kilkugodzinne brak internetu. Do Vectry diabelnie ciezko sie dodzwonic (udalo mi sie raz na kilkanascie prob) i nie potrafia nic na to poradzic (procz tekstu 'zdarza sie'). W BOKu sa kolejki i trzeba swoje wyczekac. (moja przygoda z Vectra miala miejsce we Wroclawiu, moze w Legnicy jest inaczej) Odpowiedz Link Zgłoś