bialo_czerwona 10.11.05, 21:40 Takiego "tresciwego" artykulu jeszcze nie czytalam. Same pytania... gdzie sa odpowiedzi - to bardziej mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskooki2 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 21:41 Ten rzad to porażka na całej linii. Jak tak dalej połjdzie to hym będzei brzmiał "Marsz, marsz Leppera.......kaczory nie krowy........... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 21:50 Bardzo dobry rzad, ktory da sobie lepiej rade niz PO i SLD razem wziete! Odpowiedz Link Zgłoś
lub_czasopismo Czym różni się człowiek skazany od nieskazanego?? 10.11.05, 23:52 Tym, ze pierwszemu udowodniono, a drugiemu nie. Pozatym... Jesli został ukarany przez sąd, to po karze, jaka by ona nie była, jest dalej obywatelem i ma takie same prawa jak inni... Więc o co ta checa z Lepperem??? Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw16 PATOLOGIA, ZLE ZWIAZKI, CHORY KRAJ, LECZYC 11.11.05, 00:09 Doktorowie Kaczynscy Odpowiedz Link Zgłoś
yasqier bawcie sie dobrze 10.11.05, 21:43 poki co nie wybieram sie z powrotem do tego religijno-populistycznego kraju nad Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: bawcie sie dobrze 11.11.05, 00:23 I bardzo dobrze. Skoro ci się kraj nie podoba zostań gdzie jesteś.Ja natomiast wracam i ogromnie cieszą mnie zachodzące zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskooki2 Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 21:44 odpowiedzi......to pewnie yyyyyyyyyy lub taki bełkot że sam Andrew by się powstydził............... Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Lepszy niż: Wszech-SamoPiSL 10.11.05, 22:01 ze swoimi znikającymi gruszkami na wierzbie Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Lepszy niż: Wszech-SamoPiSL 10.11.05, 22:06 Jeszcze sie okaze, ze dzieki glupocie matolow z PO i o dziwo rozsadkowi Samoobrony I LPR, Polska przypadkowo dostala najlepszy rzad w swojej powojennej historii... Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Lepszy niż: Wszech-SamoPiSL 10.11.05, 23:24 Pewnie że się okaże, tylko kto potem będzie ratował finanse publiczne i hamował inflację? Nie będzie już RPP, a następny rząd z Lepperem na czele doprowadzi do tego że kilo ziemniaków będzie kosztować dwa kilo złotówek. Odpowiedz Link Zgłoś
julko Re: Nowa koalicja PO-SLD 11.11.05, 05:45 Nawet Piekarska próbowała bronić Tuska.Ale się integrują.Zbliżenie super. Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 21:51 Na glupie pytania nie ma odpowiedzi . Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 21:52 Niewiele ci przychodzi do glowy... Pamietasz dowcip o zabie, ktora najechal samochod? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 21:54 Kochajacy inaczej Gadzinowski przeszedl samego siebie! Pewnie na premiere zalozyl skorzane stringi i go uciskaly. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_lodz Premier nie umiał odpowiedzieć 10.11.05, 21:55 ale pewnie w jego imieniu odpowie Nadpremier Kaczyński J. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Premier nie umiał odpowiedzieć 10.11.05, 22:03 Masz takie samo zacmienie umyslu jak twoj "wodz" Tusk, ktory po podwojnej porazce nie moze sie pozbierac i zaczac rozsadnie myslec! Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_lodz Re: Premier nie umiał odpowiedzieć 10.11.05, 22:14 Wybacz, ale Tusk nie jest moim wodzem. W ogóle nie mam żadnego wodza, nie jestem indiańskim wojownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Premier nie umiał odpowiedzieć 10.11.05, 22:43 Opowiem tobie taka stara i niezbyt elegancka historyjke: Na ulicy spotykaja sie dwie panie lekich obyczajow, ktore sie nie lubia. Po dosc ostrej wymianie zdan jedna mowi: - Ty glupia k...o! - Tylko nie glupia, tylko nie glupia! - odpowiada druga. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Premier nie umiał odpowiedzieć 10.11.05, 23:28 Jesteś bardzo dowcipny i jakże wygadany. Można cię tylko podziwiać, ciebie i pozostałych przydupasów nadpremiera. Odpowiedz Link Zgłoś
lech2000 Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 22:00 A co z gospodaarką,panie premierze. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 22:04 Napewno d u z o lepiej niz z toba! Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: 4 godziny pytań do premiera 11.11.05, 01:44 Chamie z chamskimi odzywkami, pozbawionymi jakiegokolwiek argumentowania. Rozumiem, jak kogos poniesie, ale ma jakies argumenty , ale Ty brak argumenow ukrywasz chamstwem. Jesli masz tak dalej robic idz na lepsze forum dla siebie TV Trwam albo RM... Ps. Przepraszam wszystkich urazonych, ale ja mam argument. Poprzedni post tego pana, gdzie oprocz obrazenia przedmowcy nie podal zadnego argumentu na to ze z gospodarka bedzie lepiej.. ani dlaczego z przedmowca jest zle... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Przyznam, tak chciałem,kierowałem się racjonalizme 10.11.05, 22:06 Każde inne rozwiązanie byłoby jeszcze większym złem dla nas Polaków. To rozwiązanie jest mniejszym złem. Ja ateista proszę cię Boże zostaw nasz naród wybrany przez ciebie w spokoju. Poprzedni rząd AWS-u prosił ciebie abyś temu narodowi pomógł, i co nie pomogłeś!! Czy teraz też rozłożysz parasol swej świętej opaczności nad Polakami???? Amen Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Przyznam, tak chciałem,kierowałem się racjona 10.11.05, 22:08 Miec oczy nie znaczy wcale widziec, miec uszy wcale nie znaczy slyszec, miec glowe wcale nie znaczy myslec... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: Przyznam, tak chciałem,kierowałem się racjona 10.11.05, 23:26 amdrzej11 napisała: > Miec oczy nie znaczy wcale widziec, miec uszy wcale nie znaczy slyszec, miec > glowe wcale nie znaczy myslec... To po co Bóg dał na oczy i uszy. Głowe pomijam celowo. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Przyznam, tak chciałem,kierowałem się racjona 11.11.05, 00:43 Skoro jesteś ateistą to Bóg dla ciebie nie istnieje ale i ty nie istniejesz dla Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
mistermister Re: Przyznam, tak chciałem,kierowałem się racjona 11.11.05, 01:25 aradian napisała: > Skoro jesteś ateistą to Bóg dla ciebie nie istnieje ale i ty nie istniejesz dla> Boga. Bardzo ciekawe spostrzeżenie. Ciekawe, co na to Watykan, bo to podważa sens jakiejkolwiek ewangelizacji. Ach, zapomniałem, to nie chrześcijaństwo, to polski katolicyzm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grego5 Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 22:18 Przecież Michnik nie pozwoli zamieścić odpowiedzi Premiera bo okazałoby się, że rząd ma program. Lepiej sporą część akrtukułu poświęcić na zamieszczenie pytań "posła" Gadzinowskiego, który kompromituje polski Sejm. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud KOALICJA CZERWONO-RÓŻOWYCH 10.11.05, 22:19 czyli SLD-PO została przyklepana... jednak na wiele to się nie zda, panowie... ISLAM religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
berry21 Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 22:20 Mam jednopytanie do pana premiera, choć wiem, ze nie jestem ani posłem ani żadnym politykiem. Moje pytanie brzmi: co Pan premier i Jego ludzie zamierzają zrobić dla osób niepełnosprawnych?? Przeczytałem treść expose i z żalem stwierdziłem, że nie ma tam ano słowa o tym środowisku. jeśli to możliwe, to prosze to pytanoe przekazać p. premierowi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ryooko Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 23:35 berry21 napisał: > Mam jednopytanie do pana premiera, choć wiem, ze nie jestem ani posłem ani > żadnym politykiem. Moje pytanie brzmi: co Pan premier i Jego ludzie zamierzają > zrobić dla osób niepełnosprawnych?? Przeczytałem treść expose i z żalem > stwierdziłem, że nie ma tam ano słowa o tym środowisku. jeśli to możliwe, to > prosze to pytanoe przekazać p. premierowi. Pozdrawiam. Zgadzam się z Tobą. O niepełnosprawnych wszyscy politycy zapominają, o ile pamiętam przed wyborami i PO i PiS jednym głosem mówili o likwidacji PFRON. Pominę już brak jakichkolwiek kwestii związanych z aktywizacją niepełnosprawnych na rynku pracy oraz poprawą jakości szkolnictwa dla tej grupy społecznej. Jak zwykle: TKM pełną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 22:25 Bardzo zabawny ten Gadzinowski, taki zagadkowy typ. W związku z tym chciałem mu zadać jedno tylko pytanie... albo nie, bo nie wypada publicznie mówić o hemoroidach... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_ch1 Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 22:42 kto pisal ten artykul!!? chyba jakis amator! moze by tak łaskawie dopisal odpowiedzi ? :| Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 22:46 No cos ty! Odpowiedzi domagaja sie tylko ludzie myslacy a ta gazeta od pewnego czasu nie jest pisana dla nich! Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 23:34 11-ty, jesteś grafomanem czy ci płacą za ilość? Na 33 posty 11 jest twoich. Daj cynk, to może też się zatrudnię. Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: 4 godziny pytań do premiera 11.11.05, 01:48 A moze po prostu nie bylo odpowiedzi.. Jeszcze o Rydzyk i Kaczka nie stalili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chabanina Re: 4 godziny pytań do premiera 10.11.05, 23:01 a zwlaszcza czekamy na odpowiedz na pytanie posla Mariana Pilki: jak rzad ma zamiar zagwarantowac wolnosc religijna dla mniejszosci chrzescijanskiej dyskryminowanej w Afryce? hmnn... desant o. Rydzyka et consortes? Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: a co w sprawie psow i kotow 10.11.05, 23:57 bezdomnych, nie bylo pytania czy te biedne zwierzeta bedzie sie zbierac z ulicy i dawac stale schronienie wzglednie oddawac chetnym do domu, ale nie do mieszkan w blokowisku chyba ze kot lub czulala Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Pytania byl zbyt szczegolowe, to i bez odpowiedzi 11.11.05, 00:07 Nie da sie zadowolic odpowiedzia pytyjacych w tak szczegolowych sprawach jak n.p. co z walka o uznanie osob rozkojarzonych za mniejszosc polska w RFN ? Jesli ktos skladal wniosek o obywatelstwo niemieckie z tytulu niemickiego pochodzenia to jak ma dzis uzasadniac swa polskosc w Niemczech? Takich osob jest tam dzis ok. 2 400 000. Polacy bez niemieckiego obywatelstwa mieszkajacy w Niemczech korzystaja z prawa goscinnosci i nie maja zadnych zasadnych podstaw do nadmiernych oczekiwan. Odpowiedz Link Zgłoś
maria333 Re: 4 godziny pytań do premiera 11.11.05, 00:12 ... o to zapytaj premiera! To do niego były te pytania! Ciekawa jestem, kiedy i gdzie na nie odpowie... A słuchałam tych pytań w transmisji w TOK FM, najbardziej rozbawiło/przeraziło mnie pytanie Piłki, niezacytowane tutaj - czy zamierzamy walczyć o obronę praw mniejszości chrześcijańskich w Azji i Afryce! (nie pamiętam dokładnie sformułowania). Pytanie dotyczyło priorytetów w polityce zagranicznej rządu... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
eckrawczyk Re: 4 godziny pytań do premiera 11.11.05, 01:01 zamierzamy na pewno. przeciez nie mozna tak tego zostawic. ale ja mam inne pytanie. do tych dla ktorych ten rzad jest najlepszym w historii. mieszkam w lublinie i nie glosowalem na PiS ale jedna rzecz mnie zastanawia. co bedzie ze sciana wsch? w koncu to dzieki glosom z podkarpacia i lubelszczyzny mamy rzad w takiej a nie innej formie. czy mozna liczyc na to ze nie zostaniemy pominieci np. przy budowie autostrad. rozumiem ze z tym nie jest latwo ale droga od wawy do dorohuska (nawet ekspresowa, niekoniecznie autostrada) jest dla rozwoju regionu (lubelskiego) niezbedna. tak samo jak lotnisko w 400 tys miescie (lublinie). czy mozna sie w ramach podziekowania jakos za glosy odwdzieczyc? moze jest to egoistyczne ale dla naszego regionu niezbedne. a moja konstatacja jest taka. jak zwykle wsch zostanie olany i wtedy moze ten zascianek przejzy na oczy i demagogii w nastepnych wyborach powie spier... Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Re: 4 godziny pytań do premiera 11.11.05, 07:32 Wdziecznosc zostawmy na pozniej. Na pierwszej pozycji jest racjonalnosc gospodarcza, albowiem bylyby to inwestycje z pieniedzy podatnika, a tymi nie wolno dowolnie wedle emocjo dysponowac. Na kazdy wydatek rzadu jest kilka expertyz, ktorych zaden rozumny polityk nie pomija. Niestety Lublin choc to takie patriotyczne miasto w aktualnej sytuacji lezy na preyfreriach glownych korytarzy komunikacyjnych Europy i Polski totez szanse na inwestycje w infrastrukture sa mocno odlegle. Co najwyzej w uznaniu wdziecznosci za poarcie moga Wam wybudowac jakis pomnik. Odpowiedz Link Zgłoś
eckrawczyk Re: 4 godziny pytań do premiera 11.11.05, 09:45 tak jak racjonalnosc kazala zaplanowac autostrade pn-pd obok lodzi a nie wawy? dla mnie osobiscie rachunek ekonomiczny nie moze kolidowac ze zdrowym rozsadkiem a za brak takiego uwazam w polsce plany budowy systemu komunikacyjnego. swoj kamyk do ogrodka wrzucil tu tez pis. patrz plan drogi ekspresowej z suwalk przez bialystok i lbn do rzeszowa. nie jestem wawafilem ale nie kazda droge trzeba w polsce podciagac pod ruch tirow ale brac pod uwage zwyklych ludzi. a ci czesciej pewnie jezdza z rzeszowa i lublina do wawy a nie do suwalk. dlatego za wdziecznosc uznalbym racjonalnosc i podpieranie sie ekspertyzami w odpowiedzialny sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
cniewiad Re: 4 godziny pytań do premiera 11.11.05, 01:26 Tomasz Garbowski (SLD) - o to, co rząd zamierza zrobić dla poprawy wizerunku Polski w świecie. To znaczy, ze p. Grabowski przyznaje, ze poprzednie rzady (SLD) splamily wizerunek Polski? No to co p. Grabowski robi w tej partii (SLD) powinien byc wyrzucony za takie wypowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinno Re: 4 godziny pytań do premiera 11.11.05, 04:00 cniewiad napisał: > Tomasz Garbowski (SLD) - o to, co rząd zamierza zrobić dla poprawy wizerunku > Polski w świecie. > > To znaczy, ze p. Grabowski przyznaje, ze poprzednie rzady (SLD) splamily > wizerunek Polski? nie smyku... wizerunek Polski w swiecie spadl na leb po tym jak banda sfrustrowanych łosiow pod wodzą ZCHN'u, Rydzyka i Leppera wybrala dwa blizniacze kaczorki do rzadzenia tym biednym padołem jeszcze zatesknisz za "aferzystami" z sld jak Ci sie kaczki do tylka dobiorą :) Odpowiedz Link Zgłoś
maam Re: 4 godziny pytań do premiera 11.11.05, 01:51 Ciekawe czemu się tak niektórzy upierają przy tym "niedzielnym odpoczynku" dla pracownikow sklepow? A co w takim razie z pozostałymi: pracownikami call-center banków, telekomów, działów utrzymania i monitoringu, a co z Policją i Wojskiem, Pogotowiem? Niech kurna jadą do domu w niedzielę! A co? Ze są bardziej potrzebni? A jak ktoś haruje od rana do wieczora i ma czas zrobić zakupy tylko w niedzielę, to co ma zrobić??? Lecieć za granicę??? Odpowiedz Link Zgłoś
wrrrrrrrrrrrrr Re: 4 godziny pytań do premiera 11.11.05, 14:11 "Arkady Fiedler (PO) pytał, co zrobi rząd, by polepszyć stosunki z Rosją" No, Panie Fiedler, zachcialo sie Panu na starosc polityki? Ale moze to i sluszna decyzja, w koncu ma Pan 111 lat i ciezko by juz bylo nadal tyle podrozowac co dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: 4 godziny pytań do premiera 11.11.05, 15:07 Jestesmy katolikami czy nie badzmy pelni radosci i nadzieji ksiadz co tydzien to powtarza a narod dalej jakis bez nadzieji i smutny. bezczelni w zadawaniu pytan ,poczekajcie a zobaczycie idzie nowe bedzie lepiej .... niektorym nielicznym Odpowiedz Link Zgłoś