Dodaj do ulubionych

Marszu Równości w Poznaniu: dużo policji

• kaner Precz z MW! 19.11.05, 16:38
      Precz z MW!
    • mixy Brawo Policja!!!!!!! 19.11.05, 16:38
      Brawo Policja!!!!!!! Popieram!
      Jak jest coś jest nielegalne to jest nielegalne i koniec rozmów!
      Poznań pokazał policji warszawskiej jak się powinno postępować
    • philips9 Pedy sa w deche bo nie stosuja aborcji! Ha! 19.11.05, 16:40
      • kaisy7 Re: Pedy sa w deche bo nie stosuja aborcji! Ha! 19.11.05, 16:41
        Ciotki są jednym z argumentów przeciw aborcji. Kiedy była, nie wyskrobano tych
        co trzeba. No i mamy parady...
        • philips9 Niech sobie paraduja! Byle raczki przy sobie.... 19.11.05, 16:44
          • kaisy7 Re: Niech sobie paraduja! Byle raczki przy sobie. 19.11.05, 16:48
            Obyś się kidyś nie zdziwił jak cię złapie za tyłek gdzieś w tłoku. Ty w zdrowym
            odruchu strzelisz go w kły. A on zawoła policję i będziesz mieć problem. Bo to
            dyskryminacja - tak od razu w nos.
            Obyśmy tego nie doczekali
            • philips9 Re: Niech sobie paraduja! Byle raczki przy sobie. 19.11.05, 16:52
              Dokladnie prawda. Tyle ze takiego sku..ela trzeba zlapac za reke i narobic
              krzyku natychmiast. Ne dawac w morde. Wtedy nastapi jedno z dwoch: albo tlum mu
              rozbije morde droga linczu albo policja go zwinie a chetnych swiadkow zawsze
              bedziesz miec po swojej stronie i pod dostatkiem.

Z tego co wem to oni sie w tlumie rozoznaja i heterusa raczej niepredko za jaja
              przez pomylke zlapia.
              • aleksandra11 Re: Niech sobie paraduja! Byle raczki przy sobie. 19.11.05, 19:45
                Tak kochany, a tak naprawdę, to kiedy Cię ostatnio i czy w ogóle taki ped
                napastował? bo jak mi się ostatnio pan na płaszczyk w autobusie spuścił, to
                raczej wszyscy się z kobietki smieli, a nie byli oburzeni. co, odkąd z pierdla
                wyszedłeś, to się boisz, że pedy mogą zacząć twoje meody stosować?

rzy_gać mi się chce. jak pedał kogoś za tyłek złapie, to wielki rejwach i
                policja, policja, a jak kieszonkowcy kobietom torebki wyrywają i portfele
                wyciągają to nikt palcem nie kiwnie.

Polska, mieszkam w Polsce, mieszkam w Polsce...
              • iquea Re: Niech sobie paraduja! Byle raczki przy sobie. 20.11.05, 02:19
                Zawsze mnie śmieszy że każdemu homofobowi, choćby był najbardziej ohydny, zawsze
                się wydaje, że każdy gej jak tylko ich zobaczy to zaraz ich złapie za tyłek,
                jesli tylko będzie miał okazję. Marzenia?
          • nikodem123 Re: Niech sobie paraduja! Byle raczki przy sobie. 20.11.05, 20:48
            A gdyby to były lesbijki?
            Też chciałbyś, zRzeczniku spedalonej części naszego społeczeństwaby
            trzymały "rączki przy sobie"?
    • dobrowoj HOMOPSEUDOKULTURA PRZYSPIESZA UPADEK EUROPY 19.11.05, 16:40
      nie bądźcie naiwni homopseudokultura powoduje dodatkowe podziały społeczne
      dodatkową atomizację zostawiając w miejsce wspólnoty pustą niszę... a
      pamiętajcie że islam niezwykle mocny jest tuż tuż! więc zachowajcie wasze
      orientacje w waszych sypialniach nie lansujcie "homonormatywności" nie
      afiszujcie się ze swoimi orientacjami nikt wam przecież nie będzie zaglądać do
      sypialni gdyby wszyscy ludzie byli homoseksualistami gatunek homo sapiens
      zatrzymałby się na pierwszym pokoleniu pamiętajcie że w ten sposób
      przyspieszacie tylko chyba i tak nieunikniony upadek Europy nie podcinajcie
      gałęzi na której wszyscy siedzimy !!
      • ibykos FASZYSCI Z PISUARU I LPR W NATARCIU!WSTYD I HANBA! 19.11.05, 16:42
        Zal dusze sciska.
    • ibykos FASZYSCI Z PISUARU I PSEUDOKATOLICY W NATARCIU!!!! 19.11.05, 16:41
      Az strach sie bac.
    • borluuk zdrowie i mienie... 19.11.05, 16:42
      zdrowie i mienie poznaniakow ucierpialo przez nieuzasadnione dzialania policji,
      ktore posrednio wynika z decyzji Grobelnego. władza precz.
    • katolik_polski1 KATOLIK POLSKI WROG NR 1 WYBORCZEJ 19.11.05, 16:42
      Niezdaze wyslac postu juz sadzaja mnie na " Oslej Lawce " !
      Wytlumaczcie mi ,czym wam zagrazam !
      • kaisy7 Re: KATOLIK POLSKI WROG NR 1 WYBORCZEJ 19.11.05, 16:44
        Mówisz prawdę a ona w oczy kole !
        • shy.gay No właśnie :), kole w oczy, kole 19.11.05, 16:47
      • no_one2 Re: KATOLIK POLSKI WROG NR 1 WYBORCZEJ 19.11.05, 16:46
        katolik: nie przejmuj sie,mnie tam wyslano za zwrot "pedał" - nie wiem co w tym
        obrazliwego,moze admin sam nosi czerwone skarpety ?

werter6 :

Wyrzucenie z UE powiadasz?

Hurrra ! Czekam na to z utesknieniem !

Podpowiedz nam jeszcze co mamy zrobic,zeby nas wyrzucili jak najszybciej !

PS: przypominam sobie twoje wpisy +- pol roku temu,kiedy to odgrazales/las sie
        ze PiS nie wygra wyborow,a Kaczynski tym bardziej.I ze jeszcze zobaczymy.

No i zobaczylismy.Znakomite prognozy.Zalosny czlowieczek.
      • taziuta Niczym nam nie zagrażasz :-) 19.11.05, 17:17
        katolik_polski1 napisał:

> Niezdaze wyslac postu juz sadzaja mnie na " Oslej Lawce " !
        > Wytlumaczcie mi ,czym wam zagrazam !
      • prawdziwy_polski_katolik Re: KATOLIK POLSKI WROG NR 1 WYBORCZEJ 19.11.05, 18:56
        bos troll i faszysta.
        • bio.mum Re: KATOLIK POLSKI WROG NR 1 WYBORCZEJ 19.11.05, 19:04
          prawdziwy_polski_katolik napisał:

> bos troll i faszysta.

Masz na myśli swojego bożka?...Czy raczej Jezuska?...A moze ich niepokalaną
          matkę, która musiała nadziac sie na kaktusa, zeby zaciążyć?

Ps. Przyjmę obywatelstwo czeskie. W trybie pilnym.
          • mg2005 bio.mum, nie obrażaj uczuć religijnych, 19.11.05, 19:42
            bio.mum napisała:

> Masz na myśli swojego bożka?...Czy raczej Jezuska?...A moze ich niepokalaną
            > matkę, która musiała nadziac sie na kaktusa, zeby zaciążyć?
            >
            • bio.mum Re: bio.mum, nie obrażaj uczuć religijnych, 19.11.05, 19:54
              Czyich?? Twoich?/? A co mnie obchodzą twoje uczucia religijne skoro ciebie nie
              obchodza preferencje seksualne innych ludzi. Rozumiem , ze w każdej
              dziewczynie, ktorą masz zamiar bzyknać widzisz maryje dziewice...zgadza sie? A
              moze jeszcze nigdy w ogole nie bzykales?? Porozmawiajmy szczerze..
              • mg2005 Re: bio.mum, nie obrażaj uczuć religijnych, 19.11.05, 20:10
                Pokaż ,że umiesz dyskutować na poziomie. Po co się ośmieszasz?
                Domagasz się tolerancji dla myślących inaczej - wiec sama ją wykaż.

bio.mum napisała:

> Czyich?? Twoich?/? A co mnie obchodzą twoje uczucia religijne skoro ciebie nie
                >
                > obchodza preferencje seksualne innych ludzi. Rozumiem , ze w każdej
                > dziewczynie, ktorą masz zamiar bzyknać widzisz maryje dziewice...zgadza sie? A
                > moze jeszcze nigdy w ogole nie bzykales?? Porozmawiajmy szczerze..
                • bio.mum Re: bio.mum, nie obrażaj uczuć religijnych, 19.11.05, 20:29
                  mg2005 napisał:

> Pokaż ,że umiesz dyskutować na poziomie. Po co się ośmieszasz?
                  > Domagasz się tolerancji dla myślących inaczej - wiec sama ją wykaż.

Ja tam mam inne zmartwienie. Zastanawiem sie, dlaczego nie wyzwałeś mnie
                  jeszcze od gownojebców? Przecież to się samo nasuwa, a koledzy po
                  chrześcijańskim fachu utorowali już drogę. Zapytaj swoich koleżków " po
                  piórze". Może ja też mam coś na swoim sumieniu;) Może zrobiłam to kiedyś w tą
                  druga dziurkę ( chu..jowo sie czuję zniżając sie do waszego poziomu...ale do
                  was normalne argumenty nie docierają). Ślepota to nie grzech - (przynajmniej
                  nie śmiertelny). Porozmawiamy o seksie? Zapraszam.
                  • mg2005 Re: bio.mum, nie obrażaj uczuć religijnych, 19.11.05, 21:04
                    bio.mum napisała:

> Ja tam mam inne zmartwienie. Zastanawiem sie, dlaczego nie wyzwałeś mnie
                    > jeszcze od gownojebców?

Widocznie to nie mój poziom, nie pomyślałaś o tym?

> Może ja też mam coś na swoim sumieniu;) Może zrobiłam to kiedyś w tą
                    > druga dziurkę ( chu..jowo sie czuję zniżając sie do waszego poziomu...ale do
                    > was normalne argumenty nie docierają).

Takie 'argumenty' na pewno nikogo nie przekonają.
                    Po co zniżasz sie do czegoś ,czym sama gardzisz?
                    To przykre, gdy inteligentna osoba ośmiesza się na forum.

>Ślepota to nie grzech - (przynajmniej
                    > nie śmiertelny). Porozmawiamy o seksie? Zapraszam.
                    • bio.mum Re: bio.mum, nie obrażaj uczuć religijnych, 19.11.05, 21:20
                      Nawet w obliczu ośmieszenia jestem gotowa porozmawiać. A wy albo robicie uniki,
                      ale piszecie, ze geje to gó..jebcy. Nie wiem, jak mam cyrklować. Chcę
                      porozmawiać...W związku z tym, że jestem hetero, po prostu nie wiecie, jak ze
                      mną postępować. Jakbym była homo dawno zrównalibyście mnie z gnojem. Poza tym,
                      kto tu sie ośmiesza na tym forum, pozwól....że czytający ocenią. Wybacz, ale
                      twoja subiektywna ocena kto się ośmiesza, i kto poniżej swojej godności, i
                      dlaczego jest niewiele warta.Musiałbyś mieć szacunek do innych ludzi, żeby
                      ludzie szanowali ciebie. Nic za darmo. Jak na razie jesteś bez szans.
                      • mg2005 Re: bio.mum, nie obrażaj uczuć religijnych, 19.11.05, 21:45
                        Szanuję wszystkich rozmówców, także tych, z którymi sie nie zgadzam.
                        Szanuję też homo, nawet jeśli krytykuję to co robią.
                        Dlaczego uważasz,że tak nie jest?
                        Wszyscy jesteśmy Dziećmi Bożymi, nawet jeśli w to nie wierzysz...))
                      • yuhma Re: bio.mum, nie obrażaj uczuć religijnych, 20.11.05, 00:00
                        bio.mum napisała:

> Poza tym,
                        > kto tu sie ośmiesza na tym forum, pozwól....że czytający ocenią. Wybacz, ale
                        > twoja subiektywna ocena kto się ośmiesza, i kto poniżej swojej godności, i
                        > dlaczego jest niewiele warta.Musiałbyś mieć szacunek do innych ludzi, żeby
                        > ludzie szanowali ciebie. Nic za darmo. Jak na razie jesteś bez szans.
                        Jak na razie to zauwazam, ze twoj rozmowca zachowuje bardzo wysoka kulture
                        osobista i tolerancje na twoja agresje. A co do twoich wypowiedzi - admin je
                        oceni.
                        • bio.mum Re: bio.mum, nie obrażaj uczuć religijnych, 20.11.05, 00:12
                          Jakoś na razie admin nie ocenia mnie negatywnie. Moze z za małą determinacja
                          zgłaszasz??
                          • yuhma Re: bio.mum, nie obrażaj uczuć religijnych, 20.11.05, 00:18
                            bio.mum napisała:

> Jakoś na razie admin nie ocenia mnie negatywnie.
                            Pozyjemy, zobaczymy.

> Moze z za małą determinacja zgłaszasz??
                            Mysle, ze raz wystarczy.
                            • silesius.monachijski Tylko prosze bez cenzury! 20.11.05, 00:28
                              wystarczy, ze cenzury byla za nieszczesnej nieboszczki komuny; kazdy z nas jest
                              na tyle dorosly, ze wie, co chce napisac, i co pisze; a ze to rani innych? no
                              coz: faktycznie byloby lepiej, gdybysmy raczej spierali, a nie bili na te
                              przyslowiowe "noze" (sam bije sie w piersi, bo i mnie sie czasami "wymsknie";
                              ale mnie cenzor forumowy dobrze pilnuje, i czasami na pol dnia zabanuje);
                              spodziewalem sie jednak goracej atmosfery po "wydarzeniach poznanskich" (troche
                              smiesznie to brzmi, bo zazwyczaj odnosi sie ten zwrot - 2wydarzenia
                              poznanskie" - do 1956 roku); ale cenzury nie cierpie, w zwiazku z czym - choc
                              jestem osoba wierzaca - rozumiem, ze ktos na te sprawy patrzy inaczej; moze
                              tylko prosilbym o mniej inwektyw (jesli mozna); a reszta jest OK; w koncu
                              jestesmy na forum, zeby pogadac, i zeby sie posprzeczac; takie juz sa reguly
                              spotkan na forum;
                              .
                              pozdrawiam

angelus silesius secundus (monaciensis)

yuhma napisał:

> bio.mum napisała:
                              >
                              > > Jakoś na razie admin nie ocenia mnie negatywnie.
                              > Pozyjemy, zobaczymy.
                              >
                              > > Moze z za małą determinacja zgłaszasz??
                              > Mysle, ze raz wystarczy.
      • john_jasny Re: KATOLIK POLSKI WROG NR 1 WYBORCZEJ 20.11.05, 10:08
        katolik_polski1 napisał:

> Niezdaze wyslac postu juz sadzaja mnie na " Oslej Lawce " !
        > Wytlumaczcie mi ,czym wam zagrazam !

Drogi ksieze katolik_polski1 idz glos slowo Boze a nie mac
    • kaisy7 [...] 19.11.05, 16:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • shy.gay Ja tam wolę, jak ktoś kij gdzie indziej wsadza 19.11.05, 16:45
        najlepiej taki od łopaty, żeby można było poczuć w gardle
    • obcy444 Katofaszyzm 19.11.05, 16:44
      Polski katolicyzm = faszyzm.
      Trzeba walczyc z tym plugawym wyznaniowym panstwem, jak z PRL.
      Apelowac do Europy Zachodniej. Niech przerwa wspolprace wszelka z Poznaniem;
      niech nie daja Polsce pieniedzy - bo ta polsko-katolicka swolocz traktuje UE
      jak dojna krowe, wylacznie.
      • kaisy7 Re: Katofaszyzm 19.11.05, 16:54
        do boju obcy444 ! dzwoń, pisz, wypinaj się gdzie się da.
        aha ! przypomnę ci że pomimo "ideałów " jakimi UE się kieruje to wszystko to
        kasa. pieniądz rządzi i z tego powodu jesteśmy w Unii. korzyści są obopólne,
        ciotki raczej nie są argumentem za czy przeciw.
        ale próbuj, próbuj
    • porannakawa Marsz Równości a mentalność Kalego 19.11.05, 16:44
      Większość Poznaniaków była i jest przeciw takim uzewnętrznianiem swoich
      preferencji seksualnych.
      Od jakiegoś czasu w Polsce zaczynamy szanować stosunki mniej homoseksualne a
      bardziej demokratyczne. Otóż wola większości jest w demokracji prawem -
      mniejszość choć się z wolą wiekszości nie zgadza - jednak w imię demokracji musi
      ją uszanować.
      W systemie niedemokratycznym wola mniejszości rządzi większością.
      Z systemem niedemokratycznym i reżimowym chcemy skończyć zdecydowanie.
      No to i mamy teraz demokrację.
      PS
      Organizatorzy Marszu Równości potępiają chęć zorganizowania Marszu Onanistów
      którzy chcieli również zademonstrować swoją inność i żądać poparcia.
      Homoseksualiści Tak, Onaniści - NIE?
      • philips9 Re: Marsz Równości a mentalność Kalego 19.11.05, 16:47
        Bez przesady z ta histeria... Tez bym wolal zeby paradowali w Klewkach albo
        Pcimiu... ale takie czasy! Tak naprawde to duzo bardziej nahalne jest RM ze
        swoja falszywa martyrologia... Pozdrawiam.
      • borluuk Re: Marsz Równości a mentalność Kalego 19.11.05, 16:52
        skad wiesz co sadzi wiekszosc poznaniakow??? widac ze nie masz pojecia o czym
        piszesz.
      • inkoguto Re: Marsz Równości a mentalność Kalego 19.11.05, 17:54
        porannakawa napisała:

Otóż wola większości jest w demokracji prawem -
        > mniejszość choć się z wolą wiekszości nie zgadza - jednak w imię demokracji
        mus
        > i
        > ją uszanować.
        > W systemie niedemokratycznym wola mniejszości rządzi większością.
        > Z systemem niedemokratycznym i reżimowym chcemy skończyć zdecydowanie.

Nie masz pojęcia o demokracji. Taka definicja to tzw. "demokracja
        socjalistyczna". Chyba po komunie Ci zostało. Jedną z cech prawdziwej
        demokracji jest właśnie poszanowanie dla poglądów mniejszości i uwaga!
        jednostki. Problemem nie jest reakcja policji na demonstrację, lecz jej
        bezprawny zakaz.
        P.S. Dlaczego większość ciemniaków na każdym forum ma ksywy "polak", "polonic"
        itp. Biorąc to pod uwagę przejrzałem z nadzieją swoje drzewo genealogiczne, a
        tam nic - żadnego Niemca, Żyda ani choćby Ruska. Szczerze żałuję bo wstyd.
    • kutas_wielgus Był zakaz, więc w czym problem? 19.11.05, 16:46
      Demontracja nie miała pozwolenia, a poziom agresji i oślego uporu zarówno
      manifestantów jak i kontrmanifestantów na tyle duży, że policja chcąc zachować
      naprawdę porządek musiała wreszcie ruszyć. Tym bardziej, że już i ciemno, i
      zimno, a w końcu każdy ma prawo do spokojnego weekendu. Policjanci też.
      Ciekaw jestem co by GW napisała, jakby w obecnej sytuacji policja po prostu
      sobie poszła zostawiając obie grupy naprzeciwko siebie. Skutek tego działania
      łatwo sobie wyobrazić. "Policja nic nie zrobiła"... zaraz domagano by się
      odwołania konemdanta wojewódzkiego (zresztą niezależnie od działań będą tego
      żądać...) itp. pokrzykiwania obrażonych lewako-homo-politporawnych działaczy i
      pismaków.

Jedni i drudzy są siebie warci, moze faktycznie trzeba było im pozwolić stanąć
      na przeciw siebie?
      Głupota ludzka nie zna granic, i tylko dziwię się tym aktormo z Teatru 8-Dnia,
      że dali się wciągnąć w tę hecę. Zero wyobraźni, a mózgi przewiał wiatr listopadowy.
      • konskipsiinteres Co to za prawo, ktore pozwala tlamsic wolnosc 19.11.05, 16:50
        w imie ideologii. IV RP duzymi krokami zmierza w strone PRL.

Zamknac im geby i po problemie.

Tak sie nie da panowie politycy. Mylicie sie powaznie.

• wilknsz UE TEZ WPROWADZA CENZURE NA LPR 19.11.05, 17:10
          konskipsiinteres napisał:

> w imie ideologii. IV RP duzymi krokami zmierza w strone PRL.
          >
          > Zamknac im geby i po problemie.
          >
          > Tak sie nie da panowie politycy. Mylicie sie powaznie.
          TO MY POKAZEMY UNII ZE SIE MYLI
          >
          • bio.mum Re: UE TEZ WPROWADZA CENZURE NA LPR 19.11.05, 17:14
            wilknsz napisała:

> TO MY POKAZEMY UNII ZE SIE MYLI

Ty to możesz ewentualnie pokazać swoje wątpliwe walory jakiemus zaplutemu
            wszechpolakowi.
      • roro68 Re: Był zakaz, więc w czym problem? 19.11.05, 16:53
        Nie cierpię fałszywego i durnego lewactwa i nigdy bym nie poszedł na taką
        demonstrację, ale NIE PODOBAJĄ MI SIĘ ZAKAZY manifestacji! Jak słyszę,
        że "demonstracja jest nielegalna" to w uszach mi dźwięczy głos tłustego
        milicjanta, który przez tubę w latach PRL tak właśnie zapowiadał pałowanie! Nie
        ma nielegalnych manifestacji i to śmieszne, że jakieś urzędy miast mogą nie
        wydać zgody. W wolnej Polsce każdy powinien mieć prawo do pokojowych
        manifestacji!!! Geje i Młodzież Wszechpolska, głupie lewaczki i emeryci. Każdy!
        Basta! Koniec! Kropka!
    • makrebs Marsz równosci?? Gdzie ta równość?? A wolność???? 19.11.05, 16:50
      Smutno mi, dziwi mnie brak zgody na przmarsz parady równosci!!!!
      A niech sobie będą geje lesbijki itp. Mnie to nie obchodzi!! Siedzę w domu i
      obserwuję przebieg wypadków z daleka. Co to mi szkodzi??Nic, dokladnie nic!
      Innym zalecam to samo zamiast utrudniać chęć zabawy. Nie wierzę, że uczestnicy
      zdemolują otoczenie przemarszu! To łysole stający z boku przedstawiciele
      prawdopodobnie LPR mogliby demolować.
      DO CHOLERY! gDZIE TA WOLNOŚĆ W POLSCE?? Przeciez jej nie ma!!! Co Ci ludzie
      kościoła robia z innymi ludzmi??? No tak, pokazują swoją silną władzę!!!
      Nie wierzę w ten rząd i w sprawiedliwość i lepsze czasy! A demokracja? Wolność
      np, do zgromadzeń?? Polska, to jakieś pomylenie?
    • wilknsz Czy IZA KOWALCZYK JEST IDIOTKA? 19.11.05, 16:50
      TAK!
      . - Jesteśmy zszokowani. To jest obłęd - powiedziała nam Iza Kowalczyk, do
      której dodzwoniliśmy się na komórkę, kiedy siedziała w więźniarce niedaleko ul.
      Półwiejskiej.

ŁAMIE PRAWO I SIE DZIWI ZE JA ZATRZYMANO! DOBRZE ZE TA IDIOTKA NIE RZADZI POLSKA
    • ksiadz.robak Najlepsze gratulacje dla dzielnych policjantow! 19.11.05, 16:51
      Wyrazy szacumku i uznania dla policji! Zadnego poblazania dla organizatorow tej
      nielegalnej hucpy! Prawo musi byc rowne dla wszystkich!
      • carlitos35 Z kanapy czy z zakrystii ? - 19.11.05, 16:53
        ksiadz.robak napisała:

> Wyrazy szacumku i uznania dla policji! Zadnego poblazania dla organizatorow
        tej
        >
        > nielegalnej hucpy! Prawo musi byc rowne dla wszystkich!
        • ksiadz.robak Z pokoju; raz jeszcze pozdrawiam policje! Gratulac 19.11.05, 16:56
          carlitos35 napisał:

> ksiadz.robak napisała:
          >
          > > Wyrazy szacumku i uznania dla policji! Zadnego poblazania dla organizator
          > ow
          > tej
          > >
          > > nielegalnej hucpy! Prawo musi byc rowne dla wszystkich!
    • aserett A w Boże Ciało 19.11.05, 16:52
      gdyby policja natarla na procesje w Boże Ciało tez byłoby zagrożone życie ludzi
      • wilknsz Re: A w Boże Ciało a pedaly ? daj spokoj 19.11.05, 16:59
        Poza tym idioto w demokratycznym panstwie demokratyczne wladze zakazaly tej
        parady. Wiec albo szanujesz demokratyczny wybor albo jestes idiota i Ciebie tez
        nalezoaby popedzic
    • historyk12 Precz z nazi kaczkami 19.11.05, 16:55
      Dziś zaczął się w Polsce faszyzm
      • kaisy7 Re: Precz z nazi kaczkami 19.11.05, 17:23
        Historyku bez przesady. Jaki faszyzm? Ktoś pedalstwo wygania stąd? Zamyka się
        ich w obozach? Nie wyolbrzymiaj, bo takie określenie to po prostu histeria.
        • historyk12 Re: Precz z nazi kaczkami 19.11.05, 17:27
          Kiedy zabrania się pokojowej demonstracji (nie obchodzi mnie w tej chwili kto i
          po co ją robił), to mamy do czynienia z faszyzmem. Kiedy bije sie pokojowo
          demonstrujące osoby i pozwala łysym baranom na rzucanie jajkami w demonstrantów,
          to jest faszyzm. Reasumując: Polska Kaczorów, to Polska faszystowska.
    • obrazoburca Re: Geje łamią prawo, które zostało demokratyczni 19.11.05, 16:55
      Nie, o demokrato, myslisz się.
      W demokratyczy sposób została uchwalona Konstytucja, która gwarantuje pedałom, cyklistom, czy zjadaczom krewetek prawo do manifestwowania w przestrzeni publicznej.
      Póki co, to tzw. prezydent poznania złamał prawo, Dmokratycznie uchwaloną Konstytcję.
    • igel1 TO SAMO JAK ZA KOMUNY ;ALBO JESZCZE GOZEJ 19.11.05, 16:55
      REZIM KACZYNSKICH NICZYM NIE ROZNI SIE OD REZIMU PUTINA; NIE NIE JEST GORSZY
      U PUTINA MOZNA DEMONSTROWAC !!!

Wnioski trzeba wyciagac...wielki blad przyjecie Polski do Unii Europejskiej !!!
      • no_one2 Re: TO SAMO JAK ZA KOMUNY ;ALBO JESZCZE GOZEJ 19.11.05, 16:57
        To jedz do Putina i zademonstruj.
      • w11mil Re: TO SAMO JAK ZA KOMUNY ;ALBO JESZCZE GOZEJ 19.11.05, 16:58
        igel1 napisał:

> REZIM KACZYNSKICH

Grobelny jest z PO; do Tuska miej pretensje - chyba jest jakas dyscyplina
        partyjna
        • historyk12 Grobelny nie jest z PO 19.11.05, 17:02

• gniewko_syn_ryba Re: Grobelny nie jest z PO 19.11.05, 22:09
            A Kwaśniewski jest bezpartyjny, nie ?... ;)))))))))))))))))))))))))))
      • konskipsiinteres Re: TO SAMO JAK ZA KOMUNY ;ALBO JESZCZE GORZEJ 19.11.05, 17:01
        Dlaczego policja nie atakuje agresorow z Mlodziezy Wszechpolskiej. To oni zagrazaja porzadkowi. To
        oni atakuja pokojowa manifestacje. Ten kraj jest chory. W normalnych krajach policja chroni
        demonstracje przed atakami agresywnych bojowek. U nas zamyka sie demonstrantow, a bojowki nadal
        moga pokazywac bezkarnie zabronione przez prawo faszystowskie gesty. Kto sprowadzil zagrozenie
        dla bezpieczenstwa - bojowka Weszpolakow.

To sa kpiny. W polsce lamie sie prawa czlowieka. Nie przypuszczalem, ze tak szybko to nastapi.
        • w11mil Re: TO SAMO JAK ZA KOMUNY ;ALBO JESZCZE GORZEJ 19.11.05, 17:03
          konskipsiinteres napisał:

> oni atakuja pokojowa manifestacje.

manifestacja jest nielegalna; porządny obywatel powinien sprzeciwic sie łamaniu
          prawa
          • h.gross Re: TO SAMO JAK ZA KOMUNY ;ALBO JESZCZE GORZEJ 19.11.05, 17:07
            w11mil napisała:

> konskipsiinteres napisał:
            >
            >
            > > oni atakuja pokojowa manifestacje.
            >
            > manifestacja jest nielegalna; porządny obywatel powinien sprzeciwic sie
            łamaniu
            >
            > prawa

To juz slyszalem od Jaruzelskiego i jego kliki w 1981 roku, pod adresem Walesy,
            Michnika, Kuronia i podobno tez Kaczorow!!!!!!!!!!
    • kaisy7 Re: KATOLIK POLSKI WROG NR 1 WYBORCZEJ 19.11.05, 16:56
      Warszawa wspiera katolika.
    • me-e NORMALNIE... FRANCJA... 19.11.05, 16:57
      ...moze nalezy wprowadzic godzine policyjnai zakaz zgromadzen...
    • altspringe No i włazi nam to towarzycho na głowę. Prawo 19.11.05, 17:01
      mają za nic. Dają przykład "obywatelskiej postawy" innym.
      • critto kontrowersje wokół słuszności "prawa" 20.11.05, 14:59
        A może należałoby się raczej zastanowić, czy tzw. "prawo" zakazujące pokojowych
        zgromadzeń ludziom, którzy nic złego nikomu nie robią jest słuszne? Czy nie
        stanowi czasem skodyfikowanej, zalegalizowanej tyranii?? Czy czasem nie jest
        LEWEM??
        UWAGA: nie popieram łamania nawet takiego "prawa", popieram jego zmianę lub
        obalenie. Jestem heteroseksualny, ale oburza mnie wrogość wobec nieszkodzących
        nikomu mniejszości, nawet jeśli komuś się one nie podobają (mają prawo
    • me-e POTRAKTOWAC ICH JAK ...GORNIKOW... 19.11.05, 17:03
      ...armatkami wodnymi palami...jak rownosc to ronosc...
    • me-e oszolom teczowy...lewacki 19.11.05, 17:06
      maciej.sm napisał:

> koorwa wyć mi się chcę jak na ten boordel patrzę Kwaczory, Rydzykowe dadzą
      radę
      > pedałom. To wróg polskości i jest uwłaczające naszej religii. A świat poszedł
      d
      > o
      > przodu my jesteśmy na równi z Białorusią i Bangladeszem

...te swoje wywody to partnerowi na ucho na helu...a swiat wlasnie sie cofa do
      normalnosci czytaj; natury...bo jak sie nie cofnie to zginie...-)))
    • katolik_polski1 POLAKU ODRZUC MYSLI HOMOSEKSUALNEGO 19.11.05, 17:06
      Nie probuj nawet w jego idee sie wglebiac !
      To syn szatana !
      Proboje cie tylko oszolomic !
    • kpix Poszukam koszulki pro-parada i bede ja nosil. 19.11.05, 17:07
      To jedyne, co moge zrobic, zeby zaprotestowac przeciw
      zlamaniu konstytucji.

Kto da mi link do takiej koszulki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka