Dodaj do ulubionych

Marszu Równości w Poznaniu: dużo policji

• vitek25 KRYPTOHOMO ROZPOZNA SIĘ PO WŚCIEKŁEJ HOMOFOBII 19.11.05, 19:10
      tak się artykułuje frustracja i przeniesienie nienawiści z siebie na innych,
      a reguła ta znajduje zadziwiająco wiele potwierdzeń i tu na forum, i w
      polityce...hehehe...
      • magnusg Re: KRYPTOHOMO ROZPOZNA SIĘ PO WŚCIEKŁEJ HOMOFOBI 19.11.05, 19:12
        tak,tak,a krytcy mordercow to zabojcy,krytycy gwalcicieli sami gwalca itd.To
        jest twoj teoria??
        • anty.rydzyk Re: KRYPTOHOMO ROZPOZNA SIĘ PO WŚCIEKŁEJ HOMOFOBI 19.11.05, 21:10
          Porównanie tragicznie nieadekwatne.

W czym gej przypomina zabójcę czy gwałciciela? Czy homoseksualista krzywdzi
          kogoś swoją preferencją seksualną? Kogo i w jaki sposób? Kto jest ofiarą geja?

Problem w tym, że o fobiach mówi się wtedy kiedy nie istnieje REALNE źródło
          zagrożenia, a jest tylko konstukcją emocjonalną, przekonaniem, uprzedzeniem,
          wierzeniem,... jest nieracjonalne.

Czy pająk domowy jest zagrożeniem dla zdrowia człowieka cierpiącego z powodu
          arachnofobii?
          Czy przeciętny Ukrainiec sprzedający swój towar na targu polskim stanowi jakieś
          zagrożenie dla przeciętnego Polaka, cierpiącego na ksenfobię?

Przykładów kryptogejów publicznie demonstrujących swoją homofobię jest całkiem
          niemało, i to nie geje wymyślili sobie współzależność pokazowej homofobii z
          homoseksualnością w jednej osobie.
      • shoovar Re: KRYPTOHOMO ROZPOZNA SIĘ PO WŚCIEKŁEJ HOMOFOBI 19.11.05, 19:12
        to ze sie nie zgadzam = sie wedlug ciebie nienawisci ?
      • carlitos35 Re: KRYPTOHOMO ROZPOZNA SIĘ PO WŚCIEKŁEJ HOMOFOBI 19.11.05, 19:33
        I to jest to ! Pierwszy raz dzisiaj się usmiechnąłem.- Dzięki.

vitek25 napisał:

> tak się artykułuje frustracja i przeniesienie nienawiści z siebie na innych,
        > a reguła ta znajduje zadziwiająco wiele potwierdzeń i tu na forum, i w
        > polityce...hehehe...
    • widziane_inaczej Dlaczego Czerwone Pedały muszą się afiszować? 19.11.05, 19:10
      • vitek25 Jak imprezuje Czarne Weszpolactwo? 19.11.05, 19:15
        teraz przy internecie? nie dało rady "zamówić piwa"?
        • carlitos35 Re: Jak imprezuje Czarne Weszpolactwo? 19.11.05, 19:35
          a każdy jakby miał 2o palców u jednej ręki. Niestety nigdzie indziej, więcej.-

vitek25 napisał:

> teraz przy internecie? nie dało rady "zamówić piwa"?
      • carlitos35 Re: Dlaczego Czerwone Pedały muszą się afiszować? 19.11.05, 19:34
        Bo tak bardzo to lubieją (!).
    • ewania77 To straszne, czy my żyjemy w wolnym kraju? 19.11.05, 19:10
      Czy jakiś zastraszony przez księdza wojewoda ma prawo nasyłac policję na
      nieagresywnych, spokojnie maszerujących ludzi? Może następnym razem zamknijcie
      w areszcie aresztujących rolników/górników/etc? Żenujące doprawdy...
      • jeskk69 Re: To straszne, czy my żyjemy w wolnym kraju? 19.11.05, 19:16
        mam nadziej ze tak samo potraktuje gornikow pod sejmem jak rusza na wiosne... i
        ciekawe czy wtedy naiestnik warszawski tez nie wyda zgody na demonstacje, po
        bedzie niebezbieczna (vide ostatnie rozruby w wawie)...

teraz takich zastarszonych przez kk wojewodow bedzie wiecej...niestety...
      • nosterdamoos Re: To straszne, czy my żyjemy w wolnym kraju? 19.11.05, 19:18
        kraj jest wolny ale homosexualisci chca zniewolic zdrowych ludzi wiec policja
        ich rozpedza.
        • nosterdamoos PRECZ Z PEDALAMI, PEDOFILAMI, ZOOFILAMI........... 19.11.05, 19:24
          nekrofilami, mordercami na tle seksualnym. My chcemy spokoju na naszych ulicach.
          • kyoto_smile Re: PRECZ Z PEDALAMI, PEDOFILAMI, ZOOFILAMI...... 19.11.05, 19:37
            nosterdamoos napisał:

> nekrofilami, mordercami na tle seksualnym. My chcemy spokoju na naszych ulicach
            > .

postawilabym jeszcze znak rownosci miedzy tymi co wymieniles i homofobami.
            amen
          • mordzinas Re: PRECZ Z PEDALAMI, PEDOFILAMI, ZOOFILAMI...... 19.11.05, 19:45
            nosterdamoos napisał:

> nekrofilami, mordercami na tle seksualnym. My chcemy spokoju na naszych
            ulicach
            > .

Otóż to!!!!
            • hiszpanska.mucha Re: PRECZ Z PEDALAMI, PEDOFILAMI, TUSKOFILAMI !!!! 19.11.05, 20:39
        • tara16 Re: To straszne, czy my żyjemy w wolnym kraju? 19.11.05, 19:44
          Ze względu na wiek nie mogę emigrować,a jako ateistka zwyczajnie boję się żyć
          wśród katolików, bo doświadczyłam na własnej skórze, co to jest nietolerancja.
          Manifestować nie mogę,bo to nielegalne. Co więc mi pozostało, czy przepraszanie
          , że żyje wystarczy? A może się ukrywać? Gdzie się chować przed wszechobecną
          demonstracja jedynie słusznej wiary?. Jak znosić demonstracje katolików np. w
          boże ciało, które są obrazą rozumu i XXI w. Zeby uprzedzić epitety - nie jestem
          lesbijką,żydówką, moi przodkowie,jak daleko pamiętam , byli Polakami. Płacę
          podatki w tym kraju i to duże, więc dlaczego jestem obywatelką drugiej kategorii.
          • arsen44 Re: To straszne, czy my żyjemy w wolnym kraju? 19.11.05, 20:21
            Procesja na Boże Ciało to obraza rozumu? Ale jesteś tolerancyjna!!
            • anty.rydzyk Re: To straszne, czy my żyjemy w wolnym kraju? 19.11.05, 21:27
              Obrażać nie obraża, ale stoi w bardzo drobnym konflikcie z racjonalnością, która
              na ogół jest agnostyczna lub ateistyczna.
              Potrzeba doświadczania sacrum wpisuje się w katalog potrzeb psychicznych
              człowieka, a z racjonalnością tych ostatnich żaden rozsądny racjonalista nie
              dyskutuje.

Procesja w Boże Ciało nie obaraża ani racjonalisty, ani racjonalności... może
              obraża tych, którym wydaje się, że są racjonalni, a tymczasem bliżej im do
              katolikofobów.

Na pewno homofobia obraża racjonalność, albo raczej jej przeczy.
            • tara16 Re: To straszne, czy my żyjemy w wolnym kraju? 19.11.05, 21:49
              Moj rozum jest obrażany , tak to czuję. A tolerancyjna jestem,bo nie rzucam
              pomidorami w wiernych i nie podaję ich do sądu,ze muszę na te niemiłe mi
              preaktyki patrzeć , czy grzecznie stać na boku,bo droga jest zablokowana. To
              katolicy są wyczuleni na obrazę ich uczuć religijnych.
      • grek4 Re: To straszne, czy my żyjemy w wolnym kraju? 19.11.05, 19:21
        Tak, Tak, kochani..., to jest niestety nasza Polska (a może powinienem napisać nazwę tego kraju z małej litery?). Ciekawe czy władze mają świadomość, że część tym normalnych ludzi, którzy mają prawo demonstrować w normalnych państwach wszystko co ich boli, głosowała za państwem Prawa i Sprawiedliwości. Jak widać Państwo mamy (nie nasze niestety) i (i owszem), a gdzie ta sprawiedliwość?
      • carlitos35 Re: To straszne, czy my żyjemy w wolnym kraju? 19.11.05, 19:36
        Niewykluczone. To jest ten model demokracji.-

ewania77 napisała:

> Czy jakiś zastraszony przez księdza wojewoda ma prawo nasyłac policję na
        > nieagresywnych, spokojnie maszerujących ludzi? Może następnym razem
        zamknijcie
        > w areszcie aresztujących rolników/górników/etc? Żenujące doprawdy...
        • 762mm Stajemy się krajem jak z Orwella. 19.11.05, 19:49
          Stajemy się krajem jak z Orwella. Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są
          równiejsze.
          Kościół kat., głosząc dość obłudnie miłosierdzie wobec zagubionych
          homogrzeszników, de facto odmawia im podstawowych praw ludzkich – prawa do
          miłości, seksu, założenia rodziny, legalizacji związku, wychowywania dzieci.
          Katolicy w pewnych istotnych społecznie sprawach (zakaz aborcji, gloryfikowanie
          dziecioróbstwa, kult rodziny, podrzędna pozycja kobiet) zajmowali i zajmują
          identyczne sta-nowisko jak faszyści. Nacjonalizm najczęściej i najlepiej wiąże
          się z tradycjonalizmem, religijnością w służbie polityki, niechęcią do
          wszystkich mniejszości.
          • carlitos35 Re: Stajemy się krajem jak z Orwella - tak !. 19.11.05, 20:21
            762mm napisał:

> Stajemy się krajem jak z Orwella. Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre

>
            > równiejsze.
            > Kościół kat., głosząc dość obłudnie miłosierdzie wobec zagubionych
            > homogrzeszników, de facto odmawia im podstawowych praw ludzkich – prawa d
            > o
            > miłości, seksu, założenia rodziny, legalizacji związku, wychowywania dzieci.
            > Katolicy w pewnych istotnych społecznie sprawach (zakaz aborcji,
            gloryfikowanie
            >
            > dziecioróbstwa, kult rodziny, podrzędna pozycja kobiet) zajmowali i zajmują
            > identyczne sta-nowisko jak faszyści. Nacjonalizm najczęściej i najlepiej
            wiąże
            > się z tradycjonalizmem, religijnością w służbie polityki, niechęcią do
            > wszystkich mniejszości.
    • widziane_inaczej Propnuję zmianę nazwy na Pedalska Gazeta, jaśniej 19.11.05, 19:13
      • jolkkaa unifikacja a poglądy 19.11.05, 19:44
        niby wszyscy tacy zunifikowani - w chińskich ubrankach, z chińskimi
        klawiaturkami i osprzętem, a tacy wrodzy...chyba Chińczycy dodają coś do
        bawełny? a miało być tak pięknie - pamiętny zapach różowej gumki do ścierania!
        Święta idą , a Polacy zabawiają się w zbijaka, czyli grę o nic. Nie da się
        dojść do porozumienia w tym sporze, gdyż sięga korzeniami przekonań
        światopoglądowych.Niestety wiodący światopogląd wypaczony został i za nic ma
        fundamentalne idee, za nic takie proste, nawet dla niezbyt lotnych -
        przypowieści o rzucaniu kamieniami...Właściwie to chrześcijanie - idąc śladem
        Chrystusa winni pochylić się z troską i miłością nad osobami, które są w
        trudniejszej sytuacji.. Parady równości nikomu nie szkodzą, mogą zatem mieć
        miejsce, skoro sa osoby, które chcą upomniec się o swoje prawa czy wspomniec o
        swoim istnieniu. Nawet w rodzinie kaczuszek przydarzyło się brzydkie kaczątko i
        z czasem je przyjęto, wyrosło i poleciałooo. Nie dało się kaczątka na żółto
        pomalować.. (bajka o brzydkim kaczątku). Najszkodliwsza jest Nienawiść!
        Niestety sposób przeżywania wiary wydaje się być nieodłącznie związany z
        rozwojem intelektualnym. Któż czyta i rozumie Ewangelie, skoro czytelnictwo w
        Polsce takie skromne? Młodzież Wszechpolska o zagubionej tożsamości - wydaje
        się szalenie niebezpiecznym środowiskiem, albowiem sterowana jest ideologicznie!
        Wszyscy w chińskiej bawełnie, a tacy oddaleni od siebie...większość katolicka,
        a taka oddalona od Chrystusa...
        • 4bani Re: unifikacja a poglądy 19.11.05, 20:07
          Tak ładnie napisałaś.Cóż z tego.Wystarczy głośniej krzyczec.Smutno mi w tym
          kraju, ale ponoc Cuius regio eius religio.
        • carlitos35 jolkkaa ! Powiało powietrzem nie z tej planety... 19.11.05, 20:18
        • anty.rydzyk Re: unifikacja a poglądy 19.11.05, 22:59
          O. Rydzyk już znalazł sposób na zwiększenie czytelnictwa w ludku naszym - do
          rocznej prenumeraty Naszego Dziennika dodaje odtwarzacz DVD.

Możesz spać spokojnie, następnym posunięciem będzie wydanie Ewangelii wg Rydzyka
          na płycie DVD.
          Inna sprawa, czy to komuś się przyda, bo po rocznej lekturze ND osobnicze zmiany
          psychiczne i obyczajowe mogą być nieodwracalne :(

GW ze swoimi tanimi przedrukami upada, wbrew głosicielom jej groźnej wielkości.
    • lukasztolerancja1 Re: Geje łamią prawo, które zostało demokratyczni 19.11.05, 19:19
      wiec nie ogladaj, ale nie zabraniaj szowinisto
    • widziane_inaczej W Poznaniu? może aby Pedalstwo z UE miało bliżej 19.11.05, 19:21
      • 4bani Re: W Poznaniu? może aby Pedalstwo z UE miało bli 19.11.05, 20:09
        To jest chore, chore są Twoje poglądy, chora Twoja nienawiść, a przecież jestem
        heteroseksualnym katolikiem i nie ma we mnie jadu. Żal mi Cię.
    • pavowolf Re: w Polsce nie bedzie dyktatury pederastow 19.11.05, 19:22
      ani katolikow
    • sebsuch NIE DYSKRYMINACJI 19.11.05, 19:23
      Zaczal sie Katoland - Zascianek Europy!!!
      • nosterdamoos NIE DYSKRYMINACJI ZDROWYCH LUDZI PRZEZ 19.11.05, 19:34
        homoseksualistow
        • anty.rydzyk Re: NIE DYSKRYMINACJI ZDROWYCH LUDZI PRZEZ 19.11.05, 19:37
          Może jakiś przykład dyskryminacji heteroseksizmu przez homiki?
    • widziane_inaczej Ciekawe ile Pedałów przyjechało z Niemiec? Blisko 19.11.05, 19:28
      • carlitos35 Re: Ciekawe ile Pedałów przyjechało z Niemiec? Bl 19.11.05, 19:40
        A o czym ta statystyka miałaby świadczyć ? Czy MW otwiera regionalne biura
        turystyczne ?
    • blackeagle WOLTER 19.11.05, 19:36
      Ludziom w Polsce chyba trzeba przypomieć słowa wielkiego myśliciela
      francuskiego Woltera, który stwierdził: "Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze
      bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania". Nie rozumiem władz
      które zakazują takich marszów i to nie dlatego że popieram homoseksualistów bo
      osobiście uważam to za coś nienaturalnego ale dlatego że w państwie
      demokratycznym każda mniejszość ma prawo demonstrować swoje poglądy w sposób
      pokojowy dopóki nie są one niezgodne z konstytucją (np. poglądy nazistowskie).
      Jeżeli władze uznają poglądy homoseksualistów za szkodliwe i niewłaściwe to
      poprzez zakazy demonstracji przyczyniają się do tego że w mediach mówi się o
      tym dużo a gdyby demonsteacja przeszła spokojnie to pewnie nikt by nie
      przywiązywał do tego większej wagi.
      • mordzinas W POLSCE SĄ GŁODUJĄCE DZIECI ....... 19.11.05, 19:43
        Nimi sie zajmujcie.

A nie zgrają dewiantów którzy doznają juz obłędu w demonstrowaniu
        swojej przypadłości .

Jeszcze raz dzięki dla włądz Poznania ( Platforma Obywatelska) i dla
        Policji za egzekwowanie prawa.

Precz z terrorem dewiantów!!!!!!!!!
        • r0b0l głodujące dzieci zawdzięczamy polityce zChN i AWS 19.11.05, 22:17
          czyli tym samym co teraz
          czerwoni kradkli zawsze, zgoda, ale robili to z głową w przeciwieństwie do hołoty z solidarności
      • carlitos35 Re: WOLTER - mądry i błogosławiony ! 19.11.05, 19:48
        Gdyby - gdyby. Ale tu pozwala się (tak pozwala się...) z homoseksualizmu robić
        czarną zarazę. I efekty tego są: w postaci nienawiści i brutalnych ataków.
        Nie ma edukacji stosownej. Za to jest odwołanie do osądzających czynników
        wyznaniowych. Koło się zamyka. I ktoś tego chce. Więc z Woltera nikt nie
        będzie korzystał.-
        Ukłony.

blackeagle napisał:

> Ludziom w Polsce chyba trzeba przypomieć słowa wielkiego myśliciela
        > francuskiego Woltera, który stwierdził: "Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze
        > bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania". Nie rozumiem władz
        > które zakazują takich marszów i to nie dlatego że popieram homoseksualistów
        bo
        > osobiście uważam to za coś nienaturalnego ale dlatego że w państwie
        > demokratycznym każda mniejszość ma prawo demonstrować swoje poglądy w sposób
        > pokojowy dopóki nie są one niezgodne z konstytucją (np. poglądy
        nazistowskie).
        > Jeżeli władze uznają poglądy homoseksualistów za szkodliwe i niewłaściwe to
        > poprzez zakazy demonstracji przyczyniają się do tego że w mediach mówi się o
        > tym dużo a gdyby demonsteacja przeszła spokojnie to pewnie nikt by nie
        > przywiązywał do tego większej wagi.
        • w11mil Re: WOLTER - mądry i błogosławiony ! 19.11.05, 19:58
          nie macie racji powolując sie na Woltera; nikt nie zabrania im być tym czym są,
          organizować sie, wydawać pisma, prowadzić lokale. Chodzi o to aby nie
          manifestowali nieszczęsnym Poznaniakom że oni robią to co robią; niestety
          większość jest tak stworzona przez naturę że sam pomysł aby robić te rzeczy z
          mężczyzną budzi obrzydzenie. Dlaczego nie oszczędzić takich wrażeń innym którzy
          po prostu niechcą nic to tym wiedzieć. To kwestia raczej estetyki a nie
          światopoglądu
          • carlitos35 Wyobraźnia przerosła więdzę... 19.11.05, 20:07
            tak, przerosła. Mało kto zastanawia się czemu przmarsz służy, co ma byc tam
            powiedziane, co zademonstrowane. Wszystko sprowadza się do jednego -
            nietypowej kopulacji i jej reklamy ! A więc wyobraźnia, nie będę juz mówil na
            ile zdrowa. A na nią - trudno znależc radę. Uprzedzenia są tak silne !
      • r0b0l Re: WOLTER był WIelkim Myślicielem 19.11.05, 20:36
        Kaczory są małymi myślicielami
        • bio.mum Re: WOLTER był WIelkim Myślicielem 19.11.05, 20:49
          r0b0l napisał:

> Kaczory są małymi myślicielami

R0b0l - dopóki bedziemy mogli pisać legalnie na tym forum będzie dobrze.
          Niestety. Podejrzewam, że to kwestia miesięcy. A potem mordzinas z galba i
          abba15 będą nam machać swoimi ch..ujami przed oczami. A my, trzymając mordy w
          kubłach będziemy się zastanawiali (pełni wściekości na siebie, że do tej pory
          nie wyjechaliśmy) dlaczego śpiewamy pod dyktando. I będziemy przysięgać na ich
          boga, że nigdy, przebywając za granicą nie splamimy imienia Polskich
          Faszystowkich Kaczoklonów. Tak będzie. Niestety. Bo polskie spoleczeństwo jest
          nieruchawe. Zabierz im Klan, może wtedy zaczną samodzielnie mysleć. Wczesniej
          nie ma szans.
          • r0b0l Re: WOLTER był WIelkim Myślicielem 19.11.05, 22:10
            ja już jestem namierzony ale siedzieć cicho nie będe. Albo mnie zabiją albo z tego kraju wyrzucą.
            Inaczej się nie da. Nie po to straciłem zdrowie i narażałem się w przeszłości. Tyle że wytrzepałem steropian i pozostałem szarym obywatelem. Młodsi mnie pytają po co to było ( 1980, 1989 ) nie potrafię odpowiedzieć. póki co to jeszcze mój kraj i choć siedzę na bagażach od pewnego czasu to teraz się nie ruszę. Zamykanie tytułów, rozgłośni, kontrola netu to kwestia najbliższych 2 miesięcy. Zmiany idą szybko, jeszcze szybciej się zacznie jak mały kurdupel zostanie zaprzysiężony. Kwas skończy jak Szach Iranu a my jak Iran.
            Jedyna pociecha to fakt że zwolennicy PISdy zaczną pierwsi labiedzić
            A na razie po lekturze Konstytucji i wysłuchaniu przed chwilą wypowiedzi w Panoramie speców od praw i Konstytucji wiem że mamy rację: władza złamała podstwaowe prawa obywateli
            Ciut za wcześnie bo nowej konstytucji jeszcze nie wprowadzili ( ta nowa zaczyna się mniej więcej tak : w imię boga ojca wszechmogącego.... )
            pozdrawiam
            ps. jak się spotkamy w celi to podyskutujemy a jak mnie będa rozwalać to krzyknę to samo co kapral Kuraś, chyba że mi gębę zagipsują
            • bio.mum Re: WOLTER był WIelkim Myślicielem 19.11.05, 22:22
              r0b0l napisał:

> ja już jestem namierzony ale siedzieć cicho nie będe.

Jak to jest, że my to widzimy (przecież to jest takie oczywiste) a ci
              dziennikarze ( których skądinąd cenię) gadają o Lubinskiej i tej od
              prawoskrętnego rozdrodu. Na razie wszystkie najgorsze scenariusze zatrwożonych
              internautów się sprawdzają. Jak to jest i dlaczego? Nikt nie widzi..reszta
              lekceważy...a potem po trzech miesiącach funkcjonowania w necie moherowych
              beretów robia z tego wiadomość dnia? Oni tacy głupi czy słabo opłacani?
        • silesius.monachijski WOLTER byl srednim myslicielem, a poza tym 19.11.05, 22:38
          byl bardzo zakochany w carycy Katarzynie II, do ktorej slal pelne oddania i
          uwielbienia epistoly. Nie przeszkadzalo temu pieknoduchowi, i piewcy toleracji -
          za co sucie byl nagradzany ludwikami -, ani to, ze Katarzyna II "lekka reka"
          zgladzila meza, ani ze katowala starowierow, ani ze kazala wymordowac tysiace
          chlopow, ktorzy sprzeciwiali sie jej wladzy. Wolter to taki sam wielki
          mysliciel i piewca swoiscie pojmowanej wolnosci, jak niejaki J.-P. Sartre,
          znany z tego, ze byl mezem Simone de Beauvoir, i ze stiwerdzil (kiedy Camus i
          Koestler protestowali przeciwko zbrodniom Stalina), ze ofiar moze duzo, ale
          droga sluszna.
          Takie to przypadlosci miewali francuscy mysliciele (ze nie wspomne J.J.
          Rousseau, dla ktorego najlepszym stanem ludzkosci byl etap, na ktorym wszyscy
          siedzielismy na drezwach (kazdy na swoim), a przy okazji - oprocz innych
          ekscesow - "pracowal" w charkterze zigolo dla mocno leciwej damy

r0b0l napisał:

> Kaczory są małymi myślicielami
    • a.barbarus Łukaszenko złożył gratulacje Grobelnemu 19.11.05, 19:39
      A więc doczekaliśmy się nielegalnych manifestacji, pałowania demonstrantów i
      usuwania ich siłą. Brawo Polsko, przodowniku w Unii Europejskiej. Dzielna,
      uzbrojona po zęby policja wygrała z gejami, a nawet z dziennikarzem z BBC,
      super.
      • mordzinas Re: Łukaszenko złożył gratulacje Grobelnemu 19.11.05, 19:47
        a.barbarus napisał:

> A więc doczekaliśmy się nielegalnych manifestacji, pałowania demonstrantów i
        > usuwania ich siłą. Brawo Polsko, przodowniku w Unii Europejskiej. Dzielna,
        > uzbrojona po zęby policja wygrała z gejami, a nawet z dziennikarzem z BBC,
        > super.

Jak Lepper nielegalnie blokował drogii a policja rozganiała jego
        nielegalne blokady to nie protestowałeś.

Teraz pieprzysz głupoty o łukaszence...

Oszołom . Jestś oszołomem. Totalnym idiotą.
      • totalna_apokalipsa Ojej... 19.11.05, 19:49
        Ojej, a Poznań miał takie ładne tradycje gejowskie i Softpress, i pierwsze kluby
        z prawdziwego zdarzenia, i normalne , na poziomie czasopisma...Hmmm...Gdzie jak
        gdzie, ale tam takich problemów jak w Warszawie to sie nie spodziwałam...Głupota
        i tyle, dobrze by było, gdyby równie ochoczo policja pałowała pseudokibiców.
        • mysz_polna5 Re: Ojej... 19.11.05, 19:55
          totalna_apokalipsa napisała:

> Ojej, a Poznań miał takie ładne tradycje gejowskie i Softpress, i pierwsze
          klub
          > y
          > z prawdziwego zdarzenia, i normalne , na poziomie czasopisma...Hmmm...Gdzie
          jak
          > gdzie, ale tam takich problemów jak w Warszawie to sie nie
          spodziwałam...Głupot
          > a
          > i tyle, dobrze by było, gdyby równie ochoczo policja pałowała pseudokibiców.

A czy im juz odebrano te piekna tradycje, czy tylko nie pozwolona na parade. Co?

• totalna_apokalipsa Re: Ojej... 19.11.05, 20:06
            Ależ nie o to chodzi, że nie pozwolono na paradę. Czy oni rzucali śrubami,
            kostką brukową , kamieniami, jak to robią kibice piłkarscy po meczach? Nie
            sadzę. Szli. Dlaczego w takim razie nagle policja postanowiła wpakować ich do
            suk? Zauważyłam , bo mieszkam ość blisko stadionu, że w trakcie meczów,
            zwłaszcza derbowych, nie są tak aktywni...
            • kinskyart Re: Ojej... 19.11.05, 20:08
              bo to psy - biegną tam gdzie je poszczują. A dlaczego tam je poszczuli, zapytaj
              tych co szczują.
      • carlitos35 Re: Łukaszenko złożył gratulacje Grobelnemu 19.11.05, 19:49
        Ach, super. Super ! -
        Ukłony.

a.barbarus napisał:

> A więc doczekaliśmy się nielegalnych manifestacji, pałowania demonstrantów i
        > usuwania ich siłą. Brawo Polsko, przodowniku w Unii Europejskiej. Dzielna,
        > uzbrojona po zęby policja wygrała z gejami, a nawet z dziennikarzem z BBC,
        > super.
    • mlodygniewny1 Osoby homoseksualne to przecież nasze dzieci!!! 19.11.05, 19:47
      Geje,Lesbijki,Biseksualiści to nasze dzieci,dzieci naszych dzieci...to często
      nasz rodzony brat czy siostra.Musimy ich wspierać,szanować i okazywać miłość na
      każdym kroku.Biseksualista to osoba zamężna=kobieta,żonata=mężczyzna,która
      odczuwa jednocześnie pociąg seksualny do własnej płci.Takie osoby także należy
      szanować w ich wyborze pożycia seksualnego.TO ZAŚCIANEK=bać się pokojowej
      manifestacji.Prezydent Poznania popierany przez PO/Tuska boi się nowej władzy,
      podobnie wojewoda,a także władze policji poznańskiej boją się ministra Dorna,
      premiera Marcinkiewicza.Ponadto biskup poznański/jak każdy inny wtrąca się do
      rządzenia miastem/regionem/państwem=katoland jest bardzo zakłamany,bo w Poznaniu
      nie ukarał swojego biskupa Juliusza Paetza za molestowanie kleryków/księży w
      podległym mu seminarium=Paetza odsunięto od władzy dano wyremontowany domek ze
      służbą i pensję dożywotnią...a biskup dalej sobie robic co chce...
      Krzykacze homofobiczni min.na tym Forum-Gazeta.pl tłumią swym nienawistnym
      jadem swoje skrywane skłonności seksualne.
      Geje+Lesbijki+Biseksualiści to dzieci pochodzące najczęściej tak jak w Polsce
      ze związków małżeńskich rzymsko-katolickich.
      To jak krzykacze,homofoby,wychowaliście swoje dzieci? Dlaczego im nie
      zakazaliście wg.swojej zakłamanej wiary katolickiej,bycia w życiu dorosłym
      Lesbijką,Gejem czy Biseksualistą?!
      • nosterdamoos Re: Osoby homoseksualne to przecież nasze dzieci! 19.11.05, 19:54
        to sa nasze dzieci tak samo jak chorzy na tyfus sa naszymi dziecmi tez.
        Tylko ze chorych na tyfus sie izoluje i leczy a nie pozwala im sie panoszyc po
        ulicach.
        Psychicznie chorzy tez sa zamykani w wariatkowie az wyzdrowieja a jak nie to
        siedza tam do konca zycia.
        Panstwo nie moze pozwolic aby chore masy spoleczne wychodzily ze swoimi
        zadaniami ktore sa nie do zrealizowania.
        Juto pedofile, zoofile, nekrofile zarzadaja tego samego. Gdzie jest wiec
        granica? Ano tutaj gdzie jest juz dzisiaj i nie nalezy jej nigdy przekraczac.
        • mlodygniewny1 Re: Osoby homoseksualne to przecież nasze dzieci! 19.11.05, 20:04
          nosterdamoos napisał:

> to sa nasze dzieci tak samo jak chorzy na tyfus sa naszymi dziecmi tez.
          > Tylko ze chorych na tyfus sie izoluje i leczy a nie pozwala im sie panoszyc po
          > ulicach.
          > Psychicznie chorzy tez sa zamykani w wariatkowie az wyzdrowieja a jak nie to
          > siedza tam do konca zycia.
          > Panstwo nie moze pozwolic aby chore masy spoleczne wychodzily ze swoimi
          > zadaniami ktore sa nie do zrealizowania.
          > Juto pedofile, zoofile, nekrofile zarzadaja tego samego. Gdzie jest wiec
          > granica? Ano tutaj gdzie jest juz dzisiaj i nie nalezy jej nigdy przekraczac.
          czy Ty jesteś IDIOTĄ I KRETYNEM,czy udajesz?
          Homoseksualizm/Biseksualizm jest w Polsce prawnie dozwolony/nie jest karany!!!
          Zaś Twoje:"pedofile,zoofile,nekrofile" są prawnie zabronione/jest karalne!!!
          Zajmij się pogłębieniem swojej wiedzy,to nie będziesz zrównywał homoseksualizmu
          i biseksualizmu z pedofilią.A czy Ty wiesz,że Pedofil,to najczęściej tatusiek
          swoich dzieci/molestujący córki i synów i to w rodzinach katolickich?
        • carlitos35 Ach, ta stara śpiewka o nekrofilach, no tak... 19.11.05, 20:09
          ... a na to nie ma sposobu. Tu potrzebna by edukacja "dożylna" !

nosterdamoos napisał:

> to sa nasze dzieci tak samo jak chorzy na tyfus sa naszymi dziecmi tez.
          > Tylko ze chorych na tyfus sie izoluje i leczy a nie pozwala im sie panoszyc po
          > ulicach.
          > Psychicznie chorzy tez sa zamykani w wariatkowie az wyzdrowieja a jak nie to
          > siedza tam do konca zycia.
          > Panstwo nie moze pozwolic aby chore masy spoleczne wychodzily ze swoimi
          > zadaniami ktore sa nie do zrealizowania.
          > Juto pedofile, zoofile, nekrofile zarzadaja tego samego. Gdzie jest wiec
          > granica? Ano tutaj gdzie jest juz dzisiaj i nie nalezy jej nigdy przekraczac.
      • carlitos35 Re: Osoby homoseksualne to przecież nasze dzieci! 19.11.05, 19:54
        Dziś tu czytałem wyznanie czystego moralnie, że takiemu (!) dziecku nakazałby
        leczenie (do skutku) a jak nie to - won z domu. To jako jedyny własciwy sposob
        edukacji.-
        Uklony.
      • abba15 Re: Osoby homoseksualne to przecież nasze dzieci! 19.11.05, 19:56
        mlodygniewny1 napisał:
        > Geje+Lesbijki+Biseksualiści to dzieci pochodzące najczęściej tak jak w Polsce
        > ze związków małżeńskich rzymsko-katolickich.
        > To jak krzykacze,homofoby,wychowaliście swoje dzieci? Dlaczego im nie
        > zakazaliście wg.swojej zakłamanej wiary katolickiej,bycia w życiu dorosłym
        > Lesbijką,Gejem czy Biseksualistą?!

zboczeńców poddać eutanazji, której się domagają dla innych
        • carlitos35 Abba, ty nie jesteś Abba ! 19.11.05, 20:10
          abba15 napisał:

> mlodygniewny1 napisał:
          > > Geje+Lesbijki+Biseksualiści to dzieci pochodzące najczęściej tak jak w Po
          > lsce
          > > ze związków małżeńskich rzymsko-katolickich.
          > > To jak krzykacze,homofoby,wychowaliście swoje dzieci? Dlaczego im nie
          > > zakazaliście wg.swojej zakłamanej wiary katolickiej,bycia w życiu dorosły
          > m
          > > Lesbijką,Gejem czy Biseksualistą?!
          >
          > zboczeńców poddać eutanazji, której się domagają dla innych
        • nosterdamoos Re: Osoby homoseksualne to przecież nasze dzieci! 19.11.05, 20:17
          cos jak w Holandii homosie zadaja rownych praw dla wszystkich ale dzieci
          urodzone z iwalidztwem poddaja eutanazji.
          BruXXXela to stolica dewiacji swiatowej ale juz niedlugo islamisci ich wykastruja.
          A my nie pozwalajmy ani islamistom ani dewiatom zyc w Polsce a dobrze na tym
          wyjdziemy.
          • mlodygniewny1 nosterdamoos=wsadzić go do więzienia za dewiację i 19.11.05, 20:29
            nosterdamoos napisał:

> cos jak w Holandii homosie zadaja rownych praw dla wszystkich ale dzieci
            > urodzone z iwalidztwem poddaja eutanazji.
            > BruXXXela to stolica dewiacji swiatowej ale juz niedlugo islamisci ich
            wykastru
            > ja.
            > A my nie pozwalajmy ani islamistom ani dewiatom zyc w Polsce a dobrze na tym
            > wyjdziemy.

nawoływanie do nienawiści przeciwko islamistom!!!
            Zajmij się łamaniem prawa w rodzinach/w tym katolickich min.za maltretowanie
            bezbronnych dzieci,molestowanie seksualne swoich córek i synów przez "tatusiów",
            za znęcanie się/bicie swoich żon etc.
    • wikal Re: w Polsce nie bedzie dyktatury pederastow 19.11.05, 19:47
      Za to będzie kościelna!
    • mandaryna65 ??? 19.11.05, 19:48
      zastanawiam sie dlaczego GW jest tak wrażliwa na punkcie rzekomej krzywdy która dzieje się zboczeńcom w naszym kraju. Ciekawe kto komu ile płaci, żeby tego typu artykuły utrzymywały się na pierwszym miesjscu. Wiadomo, że lobby gejowskio-pedofilskie jest bardzo wpływowe i dysponuje sporymi środkami finansowymi.

Całe szczęście, że w innych mediach ten temat traktowany jest jako ciekawostka gdzieś pod koniec serwisu.
      • 444a Re: ??? 19.11.05, 22:06
        A ty skąd to wszystko wiesz? Jesteś lesbijką z pieniędzmi i wpływami?
    • meritum3 Czyżby narodziny katofaszyzmu ? 19.11.05, 19:49
      Nijaki A.H. też zaczynał od eliminowania " niedostosowanych" i do czego doszedł
      Ciarki przechodzą kiedy czyta się o spec-policji czyli coś w rodzaju gestapo -
      a może poetem cenzura. obozy koncentarcyjne dla homoseksualistów, krytyków
      "drobiu" komunistów, ateistów itd Spieprzaj kto może i ma dokąd.
      • nosterdamoos Re: Czyżby narodziny katofaszyzmu ? 19.11.05, 19:56
        nie to jest tylko walka z pedofaszyzmem tak wiec mozesz spac spokojnie ze swoim
        kolega. Tylko nie reklamuj sie na ulicy.
      • abba15 Re: Czyżby narodziny katofaszyzmu ? 19.11.05, 20:00
        meritum3 napisał:
        > Nijaki A.H. też zaczynał od eliminowania " niedostosowanych" i do czego doszedł
        > Ciarki przechodzą kiedy czyta się o spec-policji czyli coś w rodzaju gestapo -
        > a może poetem cenzura. obozy koncentarcyjne dla homoseksualistów, krytyków
        > "drobiu" komunistów, ateistów itd Spieprzaj kto może i ma dokąd.

Izrael kontynuuje te metody więc droga wolna
        spie..j do kibucu ty faszysstowski bucu
    • dolenicz Wszystko dobrze, tylko gdzie jest werter-6? 19.11.05, 19:50
      Czyzby go przymkneli? Ale zdaje sie, ze on sie zupelnie juz wyeksploatowal.
      Jak to mowia, nieprzyzwyczajonym szkodzi.
    • kinskyart Re: teraz Pederasci z calego Swiata zaatakuja Pol 19.11.05, 19:52
      i zrobią z twojej d.... jesień średniowiecza, tego ci życzę.
    • meritum3 Gej jest twoim bratem 19.11.05, 19:54
      Panie Prezio - GEJ JEST TWOIM BRATEM
      • mg2005 Łapaj "Silnego Pedała"! )) 19.11.05, 20:02
      • carlitos35 Re: Gej jest twoim bratem 19.11.05, 20:13
        Jeśli wolno, radziłbym: GEJ TWOIM BRATEM. Ten brak słowa "jest" ma tu ogromne
        znaczenie. Bo jak się go użyje - to pomówienie. A jak nie - to pobozna (sic)
        skarga. A tego nie może się nikt przyczepic. Pozdr.

meritum3 napisał:

> Panie Prezio - GEJ JEST TWOIM BRATEM
        • p.s.j Re: Gej jest twoim bratem 19.11.05, 21:54
          Pomówienie to może byc o jakieś przestępstwo, albo zarzucenie komuś, że jest
          głupi czy brzydki.. A orientacja seksualna jest wg naszego prawa
          "przeźroczysta", więc nie można kogoś oskarżyć o "pomówienie bycia gejem" tak
          jak nie można oskarzyć kogoś że "pomówił mnie, jakobym był heteroseksualistą."

A że Jarek K. jest "ciepły", to przecież wszyscy wiedzą...
      • w11mil Re: Gej jest twoim bratem 19.11.05, 20:16
        Kwach nie ma brata.
        A nawet gdyby miał brata geja to kiego miałbyś to ogłaszać całemu swiatu?
        • p.s.j Re: Gej jest twoim bratem 19.11.05, 21:54
          Oj przecież wiesz, że o Kaczora chodzi, vel Prezia-elekta, jak już taki dokładny
          jesteś. C'mon, nie udawaj głupiego... :)
    • kinskyart Dzisiaj Poznań, jutro Warszawa!!! 19.11.05, 20:05
      Dyktaturze katolików NIE! Czekam na odmowę w Warszawie - czas znowu zacząć
      działać, walczyć ZA WOLNOŚĆ. Nie POKURCZOM Z MW i podobnym wynaturzeniom
      zaścianka polskiego. To MOJA ojczyzna. Niech ONI stąd wyjadą do Watykanu albo
      na Madagaskar - jak najdalej! TO NIE MY JESTEŚMY NIENORMALNI. Zacznijmy nazywać
      rzeczy po imieniu. Pośmialiśmy się z moherowych beretów, ale teraz to ONI
      zaczęli przeszkadzać mi w moim życiu, w moim kraju. Żaden homoseksualista nigdy
      mi nie zagroził, a ta faszystowska hołota chce mi mówić co mam robić. NIGDY!
      Pogoniliśmy czerwonych, pogonimy brunatnych.
      • gejeb Re: prawidłowy zakaz tej głupiej demonstracji 19.11.05, 20:11
        ta demonstracja nie była nikomu potrzebna a zwłaszcza gejom i lesbom- to
        politycy odchodzący w cień zapomnienia napuszczają bezmyślną młodzież i nawet
        podczepiają inwalidów niepełnosprawnych - to jest najpodlejsze -
        niepełnosprawni nie wyrazili zgody aby w ich imieniu robić demonstrację razem z
        gejami - to bezczelność , podstęp i manipulacja polityczna
      • karbat Re: Dzisiaj Poznań, jutro Warszawa!!! 19.11.05, 20:15
        znowu palujecie Polakow
        teraz pod dyktando ksiedza
        chory jest ten kraj

---------------------------
        naduzywanie prawa wobec spoleczenstwa jesz BEZPRAWIEM
      • gniewko_syn_ryba Re: Dzisiaj Poznań, jutro Warszawa!!! 20.11.05, 00:16
        I spalimy wszystkie kościoły, kaplice, krzyże, a czarnych powiesimy i zarżniemy
        ... w imię tolerancji i demokracji !!!...
        ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • feasibility Marsz Równości w Poznaniu: Kilkudziesięciu mani... 19.11.05, 20:09
      Cos nieprawdopodobnego...Poplakalam sie... Tak po prostu: kto tu jest dobry a
      kto zly?
      Odpowiedz jest chyba oczywista, hmmm?
    • wojtek2784 nareszcie wracają zasady i normy życia ludzkiego 19.11.05, 20:10
      Trzeba przywrócić dominację pozycji mężczyzny w rodzinie. Mężczyzna musi
      decydować i kierować losami rodziny. Kobiety muszą wrócić na dawne miejsce.
      Równość , ta o którą walczą ci nieszczęśliwcy jest pozorna, obłudna i
      niesprawiedliwa.
      • matti.x Re: nareszcie wracają zasady i normy życia ludzki 19.11.05, 20:18
        wojtek2784 napisał:

> Trzeba przywrócić dominację pozycji mężczyzny w rodzinie. Mężczyzna musi
        > decydować i kierować losami rodziny. Kobiety muszą wrócić na dawne miejsce.
        > Równość , ta o którą walczą ci nieszczęśliwcy jest pozorna, obłudna i
        > niesprawiedliwa.

Taaa jest! Żeby nam baba na głowę w domu nie wchodziła trzeba nasłać policję na
        grupke zdezorientowanych seksualnie, nielegalnych manifestantów. To pomoże:).
      • wuk4 wraca ZOMO i stan wojenny w reżimie Kaczora 19.11.05, 20:18
        Byłem na manifestacji. Manifestowałem przeciw głupocie, ciemnocie i
        nietolerancji. Niestety, prezydent Poznania wystraszył się połajanek ze strony
        reżimu Kaczyńskiego i wysłał przeciw pokojowemu Marszowi Równości oddział ZOMO.
        Wraca stare, choć w odnowionej postaci...
        • magdolot Re: wraca ZOMO i stan wojenny w reżimie Kaczora 19.11.05, 20:45
          NIE O TAKE!

Wygląda, że trzeba znowu wyjść na ulicę. I wychodzić do skutku.

W Krakowie policja nie ruszyła łysych, choć mogła ich spakować w suki
          odblokowując drogę LEGALNEMU marszowi i zapobiegając zniszczeniom w mieście.
          Rozeszli się marszowicze. Łysole pobiegli na Rynek i z braku "pedałów" tłukli
          się z policją. Wiem, bo byłam na marszu. Z dzieckiem.
          Wtedy trafiał mnie szlag na brak zdecydowanego działania policji. Teraz trafia
          mnie jeszcze większy.

Na następny marsz pójdę. Z pewnością bez dziecka.
          Trzeba.
          Dla Rzeszy-pospolitej : NIE.
        • antykagan Re: wraca ZOMO i stan wojenny w reżimie Kaczora 19.11.05, 21:13
          wuk4 napisał:

> Byłem na manifestacji. Manifestowałem przeciw głupocie, ciemnocie i
          > nietolerancji.

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, ale wsadzenie przez jednego mężczyznę
          siusiaka do odbytu drugiego mężczyzny to jest jasność, mądrość i tolerancja?

Niestety, prezydent Poznania wystraszył się połajanek ze strony
          > reżimu Kaczyńskiego i wysłał przeciw pokojowemu Marszowi Równości oddział
          ZOMO.
          >
          > Wraca stare, choć w odnowionej postaci...

Nie mogę za cholerę zrozumieć, po co chodzicie w biały dzień po mieście i
          obwieszczacie wszystkim, że jesteście zboczeńcami? Co wam to daje? Trzeba już
          kompletnie wstydu nie mieć. Poza tym demonstracja była nielegalna, więć o co
          ten krzyk?
      • zhk Re: nareszcie wracają zasady i normy życia ludzki 19.11.05, 20:38
        Odczep sięod kobiet normalnych. Ich miejsce jest tam, gdzie się czują dobrze.
        Podobnie jak mężczyźni. I nie pier..ol tu o jakimś wydumanym wzorcubo do
        niewolnictwa wrócimy w szacunku do tradycji.
      • p.s.j Take me to your dealer... :))) n/txt 19.11.05, 21:55
    • prosiako homoseksualiści ponad prawem 19.11.05, 20:13
      po pierwsze nie kilkuset manifestantów, a kilkudziesięciu plus kilkuset gapiów
      (głównie media)
      po drugie przez 2 godziny Policji nie udało się zrobić NIC pokojowymi środkami
      po trzecie po 2 godzinach bluzgów poziom agresji demonstrantów podniósł się tak,
      że należało raczżyć armatek wodnych, a nie próbować ich aresztować pojedyńczo
      veni, vidi i nici.
      • 4bani Re: homoseksualiści ponad prawem 19.11.05, 20:17
        Raczżyć?Wyjaśnij bo nie rozumiem, jesli nie potrfisz to daruj sobie komentarz
        do postrzegania rzeczywistości ksenofobiczny quasi imbecylu.
        • remik.bz A podobno nie jesteście agresywni 19.11.05, 20:23
          4bani napisał:

> Raczżyć?Wyjaśnij bo nie rozumiem, jesli nie potrfisz to daruj sobie komentarz
          > do postrzegania rzeczywistości ksenofobiczny quasi imbecylu.

I jak mam Wam uwierzyc po tej Twojej wypowiedzi ,że nie ma w Was agresjii ?
          • 4bani Re: A podobno nie jesteście agresywni 19.11.05, 20:32
            A jak mam uwierzyć, że istniejesz?
      • zhk Re: homoseksualiści ponad prawem 19.11.05, 20:34
        Co Ty pier..olisz?
    • zhk Ale nudni są te homoseksulne osoby 19.11.05, 20:31
      Ci, co dla nich najważniejszy jest seks, nie budząmojej sympati. Tak samo jak
      hetero jak i homo. A zważcie, że tylko homo manifestują, bo ta skłonność jeśli
      jest, to nie w zwykłym nasileniu, tylko przerosłym nieco, jak gruczoł. To
      seksocholicy homoseksualni. Z tych madmiarowych i szkodliwych w efekcie dla
      nich skłonności powinni się leczyć. Niech sobie będą jacy chcą, tylko poco to
      manifestować. I narzucać się. To mi kur.a pedofilię przypomina, albo
      ekshibicjonizm. I w dupie mam ich problemy. Bo te sami prowokująprzez publiczne
      wyuzdane zachowanie zwykle. A poza tym, z tą miłością u nich to fikcja.
      Pokażcie mi paręhomo, wierną sobie "po grób". Tylko dupczenie im w głowie i nic
      innego.
      • 4bani Re: Ale nudni są te homoseksulne osoby 19.11.05, 20:35
        zhk napisał:

> Ci, co dla nich najważniejszy jest seks, nie budząmojej sympati. Tak samo jak
        > hetero jak i homo. A zważcie, że tylko homo manifestują, bo ta skłonność
        jeśli
        > jest, to nie w zwykłym nasileniu, tylko przerosłym nieco, jak gruczoł. To
        > seksocholicy homoseksualni. Z tych madmiarowych i szkodliwych w efekcie dla
        > nich skłonności powinni się leczyć. Niech sobie będą jacy chcą, tylko poco to
        > manifestować. I narzucać się. To mi kur.a pedofilię przypomina, albo
        > ekshibicjonizm. I w dupie mam ich problemy. Bo te sami prowokująprzez
        publiczne
        >
        > wyuzdane zachowanie zwykle. A poza tym, z tą miłością u nich to fikcja.
        > Pokażcie mi paręhomo, wierną sobie "po grób". Tylko dupczenie im w głowie i
        nic
        >
        > innego.
        Kończyłe(a)ś szkółke parafialną?Prostactwo.
        • zhk Re: Ale nudni są te homoseksulne osoby 19.11.05, 20:50
          Ech ty dupku. Rozejżyj się popatrz. Masz ch.a w oczach i nic nie widzisz poza
          nim. Ja się nie obnoszę. A kończyłem na pewno więcej i "lepiej" niż ty. Bo
          zajeżdżasz mi jakąś najwyżej pomaruralną prywatną prowincjonalną szkołą leśną.
      • firaneczka Re: Ale nudni są te homoseksulne osoby 19.11.05, 20:43
        > A poza tym, z tą miłością u nich to fikcja.
        > Pokażcie mi paręhomo, wierną sobie "po grób". Tylko dupczenie im w głowie i nic
        >
        > innego.
        z takich bardziej znanych to Elton John (ostatnio nawet zalegalizowali związek)

Pokaż mi 100 katolików w Polsce żyjących zgodnie z kościołem, biblią i Jezusem (pierd.lą że są wierzący, że miłują bliźniego swego itp. a w rzeczywistości są bardziej zakłamani niż niejeden gej czy lesbijka)
        • zhk Re: Ale nudni są te homoseksulne osoby 19.11.05, 20:52
          Ty się odpi..ol od katoloków, ja tu nie mówię o żadnej wierze. Ty tylko
          przeciwników tu widzisz. A siedź se cicho w domku i mi w oczy na ulicy nie leź
          ze swimi sprawami, jak i ja ci nie wchodzę.
          • firaneczka Re: Ale nudni są te homoseksulne osoby 19.11.05, 21:04
            Wyjaśnijmy sobie jedno jestem heteroseksualny.
            Po drugie jestem ATEISTĄ

Więc jeżeli KATOLICY urządzają swoje parady (drogi krzyżowe, procesje na boże ciało itp.) to LUDZIE TOLERANCYJNI (wierzący w innych Bogów, lub nie wierzących wcale)nie chodzą za procesjami nie obrzucają ich kamieniami, nie odmawia im sie procesji, szanuje się ich wyznanie upodobanie itp (chłopie jesteśmy w UE a nie na bliskim wschodzie!!!)troche tolerancji
            • gniewko_syn_ryba Re: Ale nudni są te homoseksulne osoby 20.11.05, 00:23
              Czy homoseksualizm jest religią, a parady to procesje religijne ??????????????
        • gniewko_syn_ryba Re: Ale nudni są te homoseksulne osoby 20.11.05, 00:25
          Który związek E. Johna masz na myśli ?... Bo z tego co mi wiadomo, to miał co
          najmniej kilkunastu partnerów... ;)))

Dopóki AIDS nas nie rozłączy... ;))))))))))))))))))))))))))
      • kozaczek3 [...] 19.11.05, 20:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kozaczek3 Sex na policji nie jest przestępstwem,dlatego geja 19.11.05, 20:33
      na policję zawozili, aby tam spróbować i jednocześnie nie popełnić przestępstwa.
      No i jak panie posterunkowy?????
      Smakowało?????????
      Amen.
    • indianski ponad 600 postow :) 19.11.05, 20:37
      Oto czym sie w polsce wygrywa wybory .
      Za lub przeciw homo - glowny temat polskiego plebsu .
      • jakub53 Re: ponad 600 postow :) 19.11.05, 20:47
        Z tego ponad 500 od Holoty Wszechpolskiej i tchorzliwych pyrlandzkich psow
        ktorzy spieprzali przed faszystami za to lali kobiety. Pogratulowac popychle
        Kulczyka i jego nadwornemy psu:(
        • taziuta To Kulczyk rozgonił gejów? :-) 19.11.05, 21:09
          jakub53 napisał:

> Z tego ponad 500 od Holoty Wszechpolskiej i tchorzliwych pyrlandzkich psow
          > ktorzy spieprzali przed faszystami za to lali kobiety. Pogratulowac popychle
          > Kulczyka i jego nadwornemy psu:(

Fakt, o tym nie pomyślałem. Myślisz, że to Kulczyk stał za zakazem parady?
          Stara się zdobyć punkty u kolejnej władzy? Ale to chyba do niego nie podobne :-)
          • mlodygniewny1 to prezydent Grobelny sprzedał Kulczykom 19.11.05, 21:22
            tereny o kilka milionów zaniżając wycene.I to Grobelny boi sie nowej władzy
            PiS,by go nie wsadzili za ten przekręt do więzienia.A policyjne"psy" wykonały
            rozkaz szefów poznańskich bojących się o swoje dupy po nowym rozdaniu w
            komendzie głównej policji i mswia.
          • jakub53 Re: To Kulczyk rozgonił gejów? :-) 19.11.05, 21:33
            Nie mysle, ale mysle ze Kulczyk powinien wylac na pysk doradce ktory doradzil
            mu interesy w miescie gadzinowki towarzysza Krola, amorowatego pedala biskupa,
            tchorzliwego dostawcy gruntow (sie ma , Rycho!), oberpolicaja o lepkich lapach -
            a teraz wstydu na cala Europe!

Herr Kulczyk, kein Ruhm!
      • mlodygniewny1 jest już 700!"plebs","moherowe berety"=nasi RODACY 19.11.05, 20:59
        indianski napisał:

> Oto czym sie w polsce wygrywa wybory .
        > Za lub przeciw homo - glowny temat polskiego plebsu .

nie ma potrzeby dzielenia/obrażania bez merytorycznego odnoszenia się do
        poszczególnych postów.
        w pierwszej 50.krajów świata/dochód PKB na mieszkańca,ludzi z minimum
        magisterium jest między 8-12%/bez licencjatów.
        Homoseksualizm/Biseksualizm nie jest w Polsce karany,jest dozwolony w
        przeciwieństwie np.do PEDOFILII czyli molestowania dzieci do 15lat.
        A zatem jeżeli HOMO/BISEKUALIZM jest dozwolony,to także jest prawo do pokojowej
        demostracji ulicznej.I tyle.Władze Poznania w tym kierownictwo poznańskiej
        policji boją się ewidentnie nowej władzy centralnej,czyli katolandu w wykonaniu
        premiera Marcinkiewicza ogłaszającego w prasie,że homoseksualizm jest"beeee"...
        czy nowego ministra Dorna/szefa policji etc.
        Czy Ty zdajesz sobie sprawę,że np.w Londynie na czele demonstracji lesbijek,
        gejów...idzie policja londyńska ze swoim emblematem...że takie parady uliczne
        często wiolosetysięczne odbywaja się w Berlinie,Mediolanie,Paryżu...
        A merem/burmistrzem Paryża,Berlina czy Londynu są jawni geje wybrani w
        powszechnych i bezpośrednich wyborach?!
      • taziuta Re: ponad 700 postow :) 19.11.05, 21:05
        indianski napisał:
        ponad 600 postow :)
        > Oto czym sie w polsce wygrywa wybory .
        > Za lub przeciw homo - glowny temat polskiego plebsu .

I liczba ta ciągle rośnie. A co do wyborów to masz rację. Wyniki sondy
        pokazują, że ponad 70% pochwala działania policji. Czyli nie rozumieją nic z
        tego co się dzieje. Czyli stanowią wielki elektorat, o który warto zabiegać
        grając na jego antygejowskich fobiach, jak to czynią PiS i spółka :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka