eva15 24.11.05, 20:28 fajny wariat. Ale trzeba mu przyznać, że dobrze opanował metody zachodniej propagandy. USA ma przerwę w organizowaniu rewolucji... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva15 Re: Białoruś. Łukaszenko oskarża Zachód o próbę p 24.11.05, 20:31 USA mają przerwę w organizowaniu rewolucji... Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 Biedna kobieto 24.11.05, 20:35 W każdym temacie widzisz USA,wydrukuj swoje wypociny i zanieś je do psychiatry to ci przepisze jakieś kolorowe pigułki żeby ci się złe amerykany po nocach nie śniły Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz.dyrektor Cicho, bo Ci eva15 zaraz odpali, ze ... 24.11.05, 22:24 jej tekstu nie potrafisz przeczytac ze zrozumieniem lub ze masz problem z jezykiem polskim. Na nic pigulki, gdy gore biora mentorskie ambicje nawiedzonej grafomanki. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.klops O co chodzi? 24.11.05, 20:38 Zachód jest nie w ciemię bity. Widzi jak sobie świetnie ze wszystkim radzi Łukaszenko, jak szczęśliwie jest społeczeństwo białoruskie i pragnie mieć to samo u siebie. Wszystkie państwa się prześcigają w składaniu ofert. Ale trafiły na wielkiego patriotę, który nie opuści nogdy Białorusi. Chyba że zaproponują mu coś w Moskwie... Odpowiedz Link Zgłoś
ubu66 Hura...jednak głupszy od...(do rymu). 24.11.05, 21:45 A tobie evciu ..tak wypsknęło sie chyba i teraz żałujesz, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.klops Re: Hura...jednak głupszy od...(do rymu). 24.11.05, 22:49 Trochę się pogubiłem w tych postach, ale mój list był takim samym żartem jak wypowiedź Prezydenta Białorusi. Ja nie jestem evą15. Odpowiedz Link Zgłoś
cobolt Ja chce adres meliny z ktorej bierze wodke:) 24.11.05, 22:03 Lukaszenko ma wrecz "ulanska fantazje", Monty Python przy nim momentami wysiada:) polecam filmik z jego strony nazywa sie rolik.avi czysta propaganda w siermieznym stylu radzieckim, jak mam dola to go sobie puszczam:) No coz ale jak sie ma za przyjaciela Leppera i zapewne Romka G to nie mozna byc normalnym. Mam nadzieje, ze w koncu od noszenia dresow po swoim PGR-ze sie rozchoruje i abdykuje na rzecz jakiejs swinki albo kozy:) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Białoruś. Łukaszenko oskarża Zachód o próbę p 24.11.05, 22:04 Backa zyje z kochanka ponoc. A truje o rodzinie. Dyktatorek jeden. PF Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Białoruś. Łukaszenko oskarża Zachód o próbę p 25.11.05, 01:40 Prezydent nie wymienił żadnego państwa ani organizacji, które miały złożyć mu tę propozycję; ------------------------------------------------------------------------------- to pewnie było Greenpeace - chcą za wszelką cenę ochronić taki okaz oraz jego młode... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 niech żyje międzynarodówka 25.11.05, 01:58 bazyliszek4 napisał: > to pewnie było Greenpeace - chcą za wszelką cenę ochronić taki okaz oraz jego > młode... Brawo. Skoro Greenpeace to dla ciebie warta wyśmiania pożałowania godna lewica (prawicą trudną ją wszak nazwać), to tym bardziej jest nią w twoich oczach HRW czy Komisja Praw Człowieka ONZ. Zawsze byłam przekonana, że ludzie rozumujący po twojmu, wcześniej czy później muszą się spotkać tam, gdzie system, który krytykują - kto się czubi, ten się lubi. Putin ma oczywiście podobne jak ty zdanie o Greenpeace i kilku innych jeszcze zboczkach politycznych na dokładkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 ROTFL! 25.11.05, 02:13 eva15 napisała: > Brawo. Skoro Greenpeace to dla ciebie warta wyśmiania pożałowania godna > lewica ROTFL! na jakiej podstawie doszłas do tak absurdalnych wzniosków. śmieję się jedynie z baćki - nigdy z Greenpeace. bardzo cenię tę organizację, mam koleżankę która tam działa (właśnie zajmuje się wdrażaniem w Polsce programu poszukiwania sponsorów). zupełnie przestałaś kontaktować biedaczko - nie skupiaj się tak bardzo na tym kto jest autorem posta... Odpowiedz Link Zgłoś
bdbasdsbs Re: niech żyje międzynarodówka 25.11.05, 08:32 eva szyfruje i przekwita :-)) Odpowiedz Link Zgłoś