Dodaj do ulubionych

Białoruś. Łukaszenko oskarża Zachód o próbę prz...

24.11.05, 20:28
fajny wariat. Ale trzeba mu przyznać, że dobrze opanował metody zachodniej
propagandy. USA ma przerwę w organizowaniu rewolucji...
Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Białoruś. Łukaszenko oskarża Zachód o próbę p 24.11.05, 20:31
      USA mają przerwę w organizowaniu rewolucji...
      • sebastian64 Biedna kobieto 24.11.05, 20:35
        W każdym temacie widzisz USA,wydrukuj swoje wypociny i zanieś je do psychiatry
        to ci przepisze jakieś kolorowe pigułki żeby ci się złe amerykany po nocach nie
        śniły
        • towarzysz.dyrektor Cicho, bo Ci eva15 zaraz odpali, ze ... 24.11.05, 22:24
          jej tekstu nie potrafisz przeczytac ze zrozumieniem lub ze masz problem z
          jezykiem polskim.

Na nic pigulki, gdy gore biora mentorskie ambicje nawiedzonej grafomanki.
    • kpt.klops O co chodzi? 24.11.05, 20:38
      Zachód jest nie w ciemię bity.
      Widzi jak sobie świetnie ze wszystkim radzi Łukaszenko, jak szczęśliwie jest
      społeczeństwo białoruskie i pragnie mieć to samo u siebie. Wszystkie państwa
      się prześcigają w składaniu ofert. Ale trafiły na wielkiego patriotę, który nie
      opuści nogdy Białorusi. Chyba że zaproponują mu coś w Moskwie...
      • ubu66 Hura...jednak głupszy od...(do rymu). 24.11.05, 21:45
        A tobie evciu ..tak wypsknęło sie chyba i teraz żałujesz, co ?
        • kpt.klops Re: Hura...jednak głupszy od...(do rymu). 24.11.05, 22:49
          Trochę się pogubiłem w tych postach, ale mój list był takim samym żartem jak
          wypowiedź Prezydenta Białorusi.
          Ja nie jestem evą15.
    • cobolt Ja chce adres meliny z ktorej bierze wodke:) 24.11.05, 22:03
      Lukaszenko ma wrecz "ulanska fantazje", Monty Python przy nim momentami wysiada:) polecam filmik z jego strony nazywa sie rolik.avi czysta propaganda w siermieznym stylu radzieckim, jak mam dola to go sobie puszczam:) No coz ale jak sie ma za przyjaciela Leppera i zapewne Romka G to nie mozna byc normalnym. Mam nadzieje, ze w koncu od noszenia dresow po swoim PGR-ze sie rozchoruje i abdykuje na rzecz jakiejs swinki albo kozy:)
    • polski_francuz Re: Białoruś. Łukaszenko oskarża Zachód o próbę p 24.11.05, 22:04
      Backa zyje z kochanka ponoc. A truje o rodzinie. Dyktatorek jeden.

PF
    • bazyliszek4 Re: Białoruś. Łukaszenko oskarża Zachód o próbę p 25.11.05, 01:40
      Prezydent nie wymienił żadnego państwa ani organizacji, które miały złożyć mu
      tę propozycję;
      -------------------------------------------------------------------------------

to pewnie było Greenpeace - chcą za wszelką cenę ochronić taki okaz oraz jego
      młode...
      • eva15 niech żyje międzynarodówka 25.11.05, 01:58
        bazyliszek4 napisał:

> to pewnie było Greenpeace - chcą za wszelką cenę ochronić taki okaz oraz jego
        > młode...

Brawo. Skoro Greenpeace to dla ciebie warta wyśmiania pożałowania godna lewica
        (prawicą trudną ją wszak nazwać), to tym bardziej jest nią w twoich oczach HRW
        czy Komisja Praw Człowieka ONZ.

Zawsze byłam przekonana, że ludzie rozumujący po twojmu, wcześniej czy później
        muszą się spotkać tam, gdzie system, który krytykują - kto się czubi, ten się
        lubi. Putin ma oczywiście podobne jak ty zdanie o Greenpeace i kilku innych
        jeszcze zboczkach politycznych na dokładkę.
        • bazyliszek4 ROTFL! 25.11.05, 02:13
          eva15 napisała:

> Brawo. Skoro Greenpeace to dla ciebie warta wyśmiania pożałowania godna
          > lewica

ROTFL! na jakiej podstawie doszłas do tak absurdalnych wzniosków. śmieję się
          jedynie z baćki - nigdy z Greenpeace. bardzo cenię tę organizację, mam
          koleżankę która tam działa (właśnie zajmuje się wdrażaniem w Polsce programu
          poszukiwania sponsorów).
          zupełnie przestałaś kontaktować biedaczko - nie skupiaj się tak bardzo na tym
          kto jest autorem posta...
        • koto14 Re: niech żyje międzynarodówka 25.11.05, 07:57
          eva szyfruje i kwita
          • bdbasdsbs Re: niech żyje międzynarodówka 25.11.05, 08:32
            eva szyfruje i przekwita :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka