michal.f.kowalik 16.12.05, 16:59 ale beczka - tylko tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jck.x Pijany i nagi funkcjonariusz CBŚ prowadził auto 16.12.05, 17:01 dwa pytania: 1.czy facet miał założoną prezerwatywę ? 2. ile chciała ta kobieta ? :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
odre [...] 16.12.05, 17:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu ETYTA SLD I JEJ KADRY 16.12.05, 17:39 Piekna pokazowka jak SLD zorganizowalo zycie aparatu Partyjno-Panstwowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekzpoznania trochę w bok od tematu-idiotyzmem jest ten pomysł 16.12.05, 18:05 obrazy publicznej. Typowe małe miasto w głowach prokuratorów. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 POLSKA ELYTAtradycja pijanstwa stara j I JEJ KADRY 17.12.05, 00:33 Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit POWIEDZCIE MI TYLKO ŻE WYBORCZA TO NIE BRUKOWIEC 16.12.05, 17:08 Kolejny dowód na linię pisma i jego dojrzałość społeczną.Zapewne w dalszym ciągu poznamy poglądy wybranego oczywiście "losowo" intelektualisty na Samoobronę Pis i Lpr. Odpowiedz Link Zgłoś
pasiku [...] 16.12.05, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit KAGANEK OŚWIATY MUSI WAM NIEŚĆ SAMOOBRONA 16.12.05, 17:34 Prostaczkowie a takich tu nie brak,uzurpują sobie prawo do jedynie słusznych ocen jak te polskojęzyczne medium.Konstrukcje abstrakcyjne przekraczają możlimości poznawczej percepcji i wywołują u wielu reakcję obronną w postaci agresji werbalnej.Dlatego nieodzownym jest edukacja pretendujących na impos animi interlolutorów z w/w forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pasiku a co znaczy w/w? 16.12.05, 17:51 bo niby tylko dwie literki a cały wątek straciłem:( Odpowiedz Link Zgłoś
tomograf Re: a co znaczy w/w? 16.12.05, 23:39 To musi mieć jakiś magiczny związek z interlolutorem ;-) Jak widać nawet ze słownika trzeba przepiywać uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
msp1 Re: KAGANEK OŚWIATY MUSI WAM NIEŚĆ SAMOOBRONA 16.12.05, 18:02 Czesć Jola z Dywit. Widzę, że weszłaś w posiadanie słownika wyrazów obcych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Jolu Jolu co z ciebie wyrosło...burak jakiś 16.12.05, 18:09 Opowiem wam kawał: Przychodzi jola_dywity do warzywniaka i mówi: "Liczne, ostentacyjnie artykułowane pseudosugestie autorstwa gremium mojego ogniska domowego pospolicie zwanego rodziną, zebranego w gościnnym pokoju mojego lokalu mieszkalnego w postgierkowskim bloku z substancji betonowo-żelaznej, skłaniają mnie do podjęcia decyzji o przybyciu tutaj celem wejścia w posidanie pewnej ilości substancji niezbędnych do zaspokojenia głodu członków mojego ogniska domowego. Dlatego tymsamym rządam abyś prostaczko świadcząca usługi kupieckie, wydała mi niezwłocznie 2 jednostki miernicze w systemie wagowym bulw rośliny Beta vulgaris [burak czerwony - red.] które spożytkować zmuszona jestem na strawe dla mojej dziatwy, wznoszącej modły do nieba. Jeśli tego nie uczynisz, uznam że twój poziom koordynacji fizyczno - intelektualnej nie różni się zbytnio od możliwości wspomnianego wcześniej buraka. A ekspedientka na to: Ha ci w De. (po japońsku: buraków nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Jolu Jolu co z ciebie wyrosło...burak jakiś 16.12.05, 18:20 ps. Jolu - znam jeszcze jeden kawał: jak można zgwałcić prostytutkę? tylko w samoobronie Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Jolu Jolu co z ciebie wyrosło...burak jakiś 16.12.05, 19:17 Szanowny panie.Ogromnie mi miło ,że moje polemiczne wypowiedzi są kanwą inspiracji psełdo literackich.Edukacja poprzez zabawę,pozostaje wszak edukacją.Brylowanie słowem, też jest warte zachodu.Tylko obrażanie ludzi ,byłych pracowników PGR ograbionych w majestacie prawa z swoich miejsc pracy i godności to nie najlepsza wizytówka pańskiej kultury.Pragnę zapewnić pana że status społeczny i materialny członków Samoobrony jest dość wysoki.Mogłabym wpędzić Pana w kompleksy co do mojego stanu posiadania,podam zatem jeden szczegół,wartość mego granitowego płotu na który spożytkowałam 1200 ton granitu jest przyczynkiem do rozmaitych plotek. Odpowiedz Link Zgłoś
l.vet uwaga na marginesie do mojej ulubienicy Joli 16.12.05, 19:28 pisze się PSEUDO a nie PSEŁDO Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: uwaga na marginesie do mojej ulubienicy Joli 16.12.05, 19:31 rzeczywiście ! dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kitizz Re: uwaga na marginesie do mojej ulubienicy Joli 16.12.05, 22:18 Mówi się przepraszam,a nie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek544 Re: Jolu Jolu co z ciebie wyrosło...burak jakiś 16.12.05, 20:43 jola_z_dywit napisała: >" Szanowny panie.Ogromnie mi miło ,że moje polemiczne wypowiedzi są kanwą > inspiracji psełdo literackich" NO "psełdo" ? W słowniczku nie było jak napisać poprawnie? Wstydź się Jolu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jolu Jolu co z ciebie wyrosło...burak jakiś 16.12.05, 23:55 Co to za sprawa z tym tym płotem? 1200 ton. Nie przesadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
eofek Re: KAGANEK OŚWIATY MUSI WAM NIEŚĆ SAMOOBRONA 16.12.05, 19:06 > Prostaczkowie a takich tu nie brak,uzurpują sobie prawo do jedynie słusznych > ocen jak te polskojęzyczne medium.Konstrukcje abstrakcyjne przekraczają > możlimości poznawczej percepcji i wywołują u wielu reakcję obronną w postaci > agresji werbalnej.Dlatego nieodzownym jest edukacja pretendujących na impos > animi interlolutorów z w/w forum. pomijając już to, że twoje prowokacje stają się nudnawymi, warto byłoby przyjrzeć się antynomii "prostaczkowie vs. kaganiec oświaty". czy raczej - nosiciel wannabe. spójrzmy na "w/w" bełkocik: - poznawcza percepcja i jej "możliwości" - pyszne - interpunkcja, a raczej jej brak - nieodzownym jest edukacja - pretendujących na to tak tylko na pierwszy rzut oka. staraj się bardziej jolu chociaż, może ktoś doceni te mizerne prowokacyjki? do tego trzeba klasy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek544 Re: KAGANEK OŚWIATY MUSI WAM NIEŚĆ SAMOOBRONA 16.12.05, 20:38 jola_z_dywit napisała: > Prostaczkowie a takich tu nie brak,uzurpują sobie prawo do jedynie słusznych > ocen jak te polskojęzyczne medium.Konstrukcje abstrakcyjne przekraczają > możlimości poznawczej percepcji i wywołują u wielu reakcję obronną w postaci > agresji werbalnej.Dlatego nieodzownym jest edukacja pretendujących na impos > animi interlolutorów z w/w forum. Bardzoś to roztropnie wywiodła Jolu, ale postaraj się nie popełniać prostych błędów ortograficznych. Wtedy taka "uczona" wypowiedź zyska sporo w oczach nas maluczkich i niedouczonych. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: KAGANEK OŚWIATY MUSI WAM NIEŚĆ SAMOOBRONA 16.12.05, 20:45 faktycznie popełniam błędy ,lecz nie myli się tylko ten...... Odpowiedz Link Zgłoś
yanca3 Re: KAGANEK OŚWIATY MUSI WAM NIEŚĆ SAMOOBRONA 16.12.05, 23:36 jola_z_dywit napisała: > Prostaczkowie a takich tu nie brak,uzurpują sobie prawo do jedynie słusznych > ocen jak te polskojęzyczne medium. :jak te polskojęzyczne media lub to polskojęzyczne medium i to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster [...] 16.12.05, 17:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 E tam:) Jak poczytalem co pisze to stwierdzilem, 16.12.05, 18:06 ze to taki prowokator:D Bo nikt inny by takich glupot o Samoobronie by nie wypisywal, to jest chyba taka maska:) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: a Jola to z DEWOT chyba 16.12.05, 19:29 Fakt że na jednej z moich nieruchomości postawiłam granitową kapliczkę,z płytą BÓG HONOR OJCZYZNA lecz w społeczności Dywit nie jestem odbierana jako przykład religijności. Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: a Jola to z DEWOT chyba 16.12.05, 20:02 Wiemy już wystarczająco duzo. User Pasiuaku z granatem jest juz w drodze =] Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit NO I PGR ZATKAŁ ANTAGONISTÓW SAMOOBROMY 16.12.05, 20:29 A zapewniam że inni z Samoobrony przedstawiają się lepiej.Bo Samoobroma to ciężka i efektywna praca poparta pragmatyzmem gospodarczo-społecznym musi przynosić owoce,nie jak w przypadku polityki PO-Sld upadek gospodarczy Polski i powszechny niedostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Samoo..zatkanie 16.12.05, 21:32 Jolu - jak sądzę nikt z byłych pracowników PGRów nie poczuł sie urażony moimi poprzednimi wpisami, z prostej przyczyny - nikt z nich tu nie bywa. A każdy kto odstaje od tej reguły, przez samo to nie poczuje się obrażony bo nie jest elektoratem samoobrony. W moim prostym prymitywnym móżdzku pojawiła się implikacja iż każdy kto posiadł zawiłą zdolność obsługi komputera, posiada na tyle IQ żeby z samoobroną mieć do czynienia co najwyżej jako ze sztuką walki. Jolu ty i twoje wypowidzi są klasycznym odstępstwem potwierdzającym regułę. Nasuwają mi się dwie teorie. Albo ty jesteś tak ograniczona w swej błyskotliwości iż nie zauważasz rzeczy oczywistych, albo wszyscy pozostali userzy na forum nie osiągneli jeszcze wiedzy tajemnej ktorą ty posiadasz. Co skłania cie do popierania Samoobrony? Tylko prosze konkrety, a nie farmazony jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Samoo..zatkanie 16.12.05, 22:15 Erudycja i inteligencja z reguły współgrają.Analiza powyższych jest wykładnią, I ją ci przedstawiam jako forpocztę tez.Tekst Łysiaka. Mają rację ci, którzy sądzą, że wizja odrodzenia Polski –– wizja jej sanacji duchowej, moralnej i ekonomicznej –– dostała drugą wielką szansę teraz. Pierwsza szansa, ta sprzed lat kilkunastu, została utopiona w kloace wizytowej. Ludzie składali sobie wizyty. Przyszedł Rywin do Michnika, Michnik do Kiszczaka, Kiszczak do Jaruzelskiego, Wąsacz do Tomaszewskiego, Jamroży do Wieczerzaka, Dochnal do Pęczaka, Geremek do Chiraka, Chim do Żemka, Jakubowska do Millera, Miller do Schrödera, Ałganow do Kulczyka, Kulczyk do Kwaśniewskiego, Kwaśniewski do Putina, Sobotka do Jagiełły, konfident do zdrajcy, szpicel do lobbysty, gnida do glizdy, i tak dalej. Rozwizytowali Polskę na strzępy –– po tych piętnastu latach ojczyzna ma najbardziej kulejącą gospodarkę Europy, najwyższą korupcję, największą biedę, najgłodniejsze dzieci, najkłamliwsze sondaże i najhuczniejszą propagandę sukcesu kolejnych ekip złodziei grosza publicznego. Między tamtą wielką szansą (źródłową) a dzisiejszą były jeszcze dwie mniejszego kalibru. Półroczny prawicowy, patriotyczny rząd Jana Olszewskiego raził amatorszczyzną przerastającą dobre chęci (miał istotnie dobre chęci i uczciwe plany), został więc łatwo zmieciony „nocną zmianą” w wykonaniu profesjonalnych kombinatorów, którymi dowodził „Bolek”; ergo: został brutalnie wyciepany konspiracyjnym quasi–puczem sejmowym (między konspiratorami widziano również Donalda Tuska), kiedy sam próbował wyciepać z Sejmu renegatów. Drugi „nasz” rząd, rzekomo „prawicowy” rząd marionetkowego Jerzego Buzka, był w istocie pseudoprawicowy, a jako sprzymierzony z Unią Wolności i tańczący pod dyktando Balcerowicza –– nie mógł zderatyzować i odgangrenować kraju. Wyjąwszy więc kilka kulawych miesięcy rządu Olszewskiego –– przez minione piętnaście lat z ławy rządowej władał Polską różowo–czerwony Salon: tzw. komuna i tzw. michnikowszczyzna. Ktoś, kto oczekiwałby na choćby trochę przyzwoitości ze strony ludzi tych dwóch nurtów, byłby jak człowiek, który pragnąc mleka doi krowę za rogi. Albowiem jedni i drudzy notorycznie przejawiają ten sam geniusz –– trudny kunszt obracania nadziei społeczeństwa (tudzież wysiłku milionów) w szambo. Z jednymi i drugimi niewiele rzeczy może się udać –– ale ta klapa udaje się zawsze. Teraz jedni i drudzy zawiązali spółkę sejmową do zwalczania nowej polskiej szansy na renesans –– szansy, którą ucieleśnia program PiS–u. Kontrszansa –– szansa PO i SLD, że uda się wspólnie rozwalić dzieło Kaczyńskich i spółki –– jest chyba większa. Do końca grudnia dywersanci będą mieli prezydenta po swojej stronie; Kwaśniewski to cichy współlider cichej koalicji destruktorów. Mają tysiące sojuszników we wszystkich ministerstwach i urzędach, bo nowi ministrowie mogą zmienić (i to nie bezzwłocznie) obsadę ledwie części stanowisk kierowniczych, lecz dawna masa biurokratyczna przetrwa, pisowska miotła nie wymiecie hurtem tej armii salonowych pupilów, którzy będą stanowić V Kolumnę administracji, sabotującą rząd Marcinkiewicza. W specsłużbach podobnie. W biznesie identycznie –– tam pełno jest nomenklaturowych i „służbowych” szumowin kapitalizmu, które dzięki patronatowi UW i SLD ukradły pierwszy i każdy kolejny milion, więc kwakrzy z PiS–u to ich śmiertelny wróg. Wreszcie –– „last but not least” –– media. Wszystkie główne (tak elektroniczne, jak i papierowe wielonakładówki) to zimny wychów komuny oraz michnikowszczyzny –– wredny Salon (pełen zresztą dziennikarskiej TW–agentury, bo środowiska dziennikarskiego nie zlustrowano). Będzie ze stosunkiem mediów do pisowskiego rządu tak, jak Fryderyk Wielki nauczał swych dyplomatów: „Calomniez, calomniez, il en restera toujours quelque chose!” (Szkalujcie, szkalujcie, zawsze trochę się przylepi!). Po stronie aktywów PiS–u jest wszakże coś ogromnie cennego: zmienia się w społeczeństwie (mam nadzieję, że nie tylko dzięki „wyborczemu wahadłu”) pewien duch. Głównym objawem tej zmiany stał się niedawny jeszcze bankrut –– patriotyzm. Komuna i michnikowszczyzna całe lata odsyłały patriotyzm do lamusa jako gadżet zaściankowy, parafiański i wsteczny, jako szowinizm, nacjonalizm i żenującą niepostępowość, anachroniczny „obciach” dla człowieka nowoczesnego. Przeciwstawiałem się temu degradowaniu ciągle, publicystyką i książkami (vide cały rozdział o patriotyzmie w „Empireum”), ale martwiła mnie skuteczność perswazji –– sądziłem, iż walę łbem o mur. Tymczasem stał się cud –– bez trudu widać wokoło, że patriotyzm jakby „redivivus”, także wśród młodzieży. Oby to była trwała tendencja, nie zaś efemeryda. I druga rzecz: ludzie, patrząc na nowych sterników kraju, widzą inną niż przez minione piętnaście lat jakość rządzącego nimi człowieka. Widzą polityków ewidentnie z innej gliny, z innego materiału. Czystszego, przyzwoitszego. A co najważniejsze –– tak chyba dzisiaj myśli elektorat wszystkich partii, również wrogowie PiS–u. Nawet oni (często wbrew sobie), patrząc na baronów i kapitanów nowej władzy, nie mogą uniknąć wrażenia, iż to nie jest ten typ mętów, szulerów i wybrylantynowanych cwaniaczków, jaki dominował wcześniej przez piętnaście lat. Ci nowi dygnitarze zdają się być ludźmi honoru nie po sycylijsku, i nie po michnikowsko–kiszczakowsku, tylko prawdziwie –– bez cudzysłowu. Miejmy nadzieję, że ich działalność rządowa to potwierdzi. Vulgo: że nietrafne okażą się wobec nich wiecznie aktualne słowa lorda Actona: „Władza korumpuje. Władza absolutna korumpuje w sposób absolutny”. Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki21 Re: Samoo..zatkanie 16.12.05, 23:30 Jolu - jeśli moge tak do ciebie pisać, choć wszakże to twój nick. Joluuu...daj mi swoj numer GG - moze zapisze sie do samoobrony jak mnie przekonasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: a Jola to z DEWOT chyba 16.12.05, 20:34 jola_z_dywit napisała: > Fakt że na jednej z moich nieruchomości postawiłam granitową kapliczkę,z płytą > BÓG > HONOR > OJCZYZNA *********************************** Mozna zmienić napisa na: SUŁEK MISZTAL GOLIK Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: a Jola to z DEWOT chyba 16.12.05, 20:43 Twoje clou zapewne? PARADY HEDONIZM ANTYSZOWINIZM Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 JOLU NIE UDAWAJ! ty nie jestes fanka tej bandy 16.12.05, 22:06 bo takich glupich ludzi na necie nie moze byc, ty sobie kpisz z forumowiczow, ktorzy w to wierza:D Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: JOLU NIE UDAWAJ! ty nie jestes fanka tej band 16.12.05, 22:18 Rozczaruję cię popieram Samoobronę jako sanację,i Młodą Polskę w rozumieniu idei Wesela ,Wyspiańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: JOLU NIE UDAWAJ! ty nie jestes fanka tej band 16.12.05, 23:36 Jolu, nie chcę się przyłączać do tego chóru prześmiewców. Wierzysz w tego swojego Andrzeja, ale powiem ci szczerze, że ten facet nie powinien ci czyścić butów. Zauwazyłem twoją ciężką robotę nad tekstami i doceniłem ją. Jolu, najlepiej zrobisz, jak nie będziesz się siliła na uczone teksty. Pisz to, co czujesz, najprostszymi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Re: Pijany i nagi funkcjonariusz CBŚ prowadził au 16.12.05, 18:03 W Lesznie funkjonariusze nie mają poczucia humoru. Co innego we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Chciałbym zostać funkcjonariuszem CBŚ 16.12.05, 17:02 albo detektywem kryminalnym, ale nigdy mnie nie wezmą, bo nie podciągnę się na drążku :) Za to można być sprawnym debilem i zostać funkcjonariuszem CBŚiu :) religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nemo123 zajmij sie wspinaczka 16.12.05, 17:42 2 razy w tygodniu po roku zrobisz te 10 czy 20 podciagniec bez problemow :) ps. prawdopodobnie tez nie zglupiejesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Pijany i nagi funkcjonariusz CBŚ prowadził au 16.12.05, 17:04 Prawdopodobnie alkoholik. Masę ich w policji. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierzowiec Re: DOBRZE ŻE NIE STRZELAŁ 16.12.05, 17:56 no jakże to? wszak pistoleta miał przy sobie ;-) na wierzchu ;-P a może już wcześniej postrzelał na imprze???? byle nie na wiwat ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marekgdan Re: jolka to pap podal! czytac ze zrozumieniem! 16.12.05, 17:19 a swoja sprawa to zabawne zdarzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
pasiku był już PRECEDENS 16.12.05, 17:21 i uratuje go status pomroczności jasnej, to jest właściwa linia obrony, bo guma choć daje się naciągać to potrafi i pęknąć. Jeśli dodatkowo zdążył się do PO zapisać to Jarek mu pomoże z autopsji Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Pijany i nagi funkcjonariusz CBŚ prowadził au 16.12.05, 17:27 nie mam pretensji do nikogo, jak od czasu do czasu sobie poszaleje. to jest wskazane dla higieny psychicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Twardy chłop ! Było mu zimno, czy aż ... 16.12.05, 17:33 .. tak bardzo był znieczulony ? Brak informacji o temperaturze powietrza w miejscu zdarzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Naga prawda o policji 16.12.05, 17:42 Już nie dziwię się wysmarowanym na murach czterem literom. A mówią, że homiki są u nas w strachu... _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Naga prawda o policji 16.12.05, 17:52 Ależ to śliczne.Szkoda tylko, że ma dziś kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
asfalt121 Re: Pijany i nagi funkcjonariusz CBŚ prowadził au 16.12.05, 17:50 pewnie spieszyl sie do pracy i nie zauwazyl, ze nie ma ubrania, tylko ten nieszczesny plot stanal mu na drodze Odpowiedz Link Zgłoś
kosher_moher dajcie spokoj 16.12.05, 17:58 facetowi. napewno sie przy wodce zalozyl z kumplami. btw - zeby komentowac durne texty o pijanych trepach z cbs trzeba sie logowac na koszernej stronie? skandal! pewnie niedlugo bede musial miec certyfikat dostepu do akt koshernych. SIC! Odpowiedz Link Zgłoś
husyta zachowanie funkcjonariusza, to grzech lekki czy 16.12.05, 18:01 To zachowanie funkcjonariusza, to był grzech lekki czy ciężki? Jeśli lekki, to o co tyle szumu, wystarczy jeśli przyjmie hostię. A jeśli cięzki, to niech się wyspowiada i dostanie za karę hoćby 10 zdrowasiek. I po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
bzychnur Re: Pijany i nagi funkcjonariusz CBŚ prowadził au 16.12.05, 18:02 Jak jak prezydent kraju ubrany w stroj sluzbowy na trzezwo wdrapuje sie po drabinie na gmach panstwowegu urzedu w centrum stolicy to sie go wybiera na druga kadencje. A jak inspektorzyna CBS, nie plamiac swego munduru wjezdza w niechcacy po i do tego po pijaku w prywatny plot w jakiejs pipiduwie i grzecznie sie pyta ile sie nalezy to sie robi chryja i chlopaka wylewaja z pracy. No to ja sie pytam w jakim kraju my zyjemy? Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Ekshibicjonista to nic wobec przewałów Generała 16.12.05, 18:05 Wobec tego pijanego ekshibicjonisty z CBŚnależy być wyrozumiałym. Przypominam "zasługi" ludzi CBŚ zaczynając od góry. Twórca gen. Rapacki umoczony wraz z żoną w aferę PZU/Eureko (najbardziej ordynarny skok na kasę). Gen Szwajcowski obecnie zawieszony k-dt wojewódzki Policji Katowice "zagubił" dokumenty świadczące o przekręcie w aferze PZU?Eureko właśnie swojego mentora gen Rapackiego (za to został zawieszony) W Łodzi oficerowie CBŚ handlowali twardymi narkotykami uprzednio odbitymi międznarodowej mafii. Prowokacja wobec KG Policji protegowanych i znajomych gen Rapackiego. Itd, itd to tylko sprawy które można wyczytać w gazetach i internecie a chyba jest ich dużo więcej a w każdej z nich umoczony Rapacki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Re: Pijany i nagi funkcjonariusz CBŚ prowadził au 16.12.05, 18:04 O wielka rzecz!!! Na pewno był fanem samoobrony. Dorwał się do jakiejś cudzej o pięknych licach przypominających Hojarską, więc dla animuszu musiał najpierw wypić. Potem przyszedł jej mąż, więc musiał zwiewać. Ale że był pijany, nie mógł poprowadzić właściwie swojego samochodu. Gdyby miał wóz z dyszlem i konia, to nie byłoby kłopotu. Chociaż konia to on chyba miał. Zabrakło tylko dyszla. Odpowiedz Link Zgłoś
yanca3 Re: Pijany i nagi funkcjonariusz CBŚ prowadził au 16.12.05, 18:10 cyt:..." możliwe ,że nagi mężczyzna odpowie za obrazż moralności ..." możliwe ,że tylko możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ciezka praca, w szczecinie samobojstwo 16.12.05, 18:22 albo i nie, popelnilo chyba juz trzech policjatnow z CBŚ nie dziwi mnie to, ze wariuja Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: ciezka praca, w szczecinie samobojstwo 16.12.05, 18:41 Paniczna reakcja na weryfikacje UB-kow, SB-kow i innego dziadostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ciezka praca, w szczecinie samobojstwo 16.12.05, 18:44 a znasz ich wiek, jeden byl po 30 Odpowiedz Link Zgłoś
yanca3 Re: ciezka praca, w szczecinie samobojstwo 16.12.05, 23:57 mnie też nie dziwi :dziwki , narkotyki i gorzała pod dostatkiem . Też by mi odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern dobre, równie dobre co poseł gwałcący prostytutkę 16.12.05, 18:41 wszystko będzie oki, jesli okaże się, że funkcjonariusz był po służbie ludzie robią różne rzeczy po pijaku, no ten zdecydowanie przesadził, ale tekst jest śmieszny :D a żeby nie robić z siebie pośmiewiska, najlepiej w ogóle nie pić, tak jak ja, zawsze pełna kontrola :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozbitek_65 Prowadził sprawę wanny Wasssermanna.. 16.12.05, 18:45 ..był w trakcie czynności służbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Prowadził sprawę wanny Wasssermanna.. 16.12.05, 19:08 Taaa i go poraziło.... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Prowadził sprawę wanny Wasssermanna.. 17.12.05, 01:08 może mu Dorn kazał ? Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer1 ot, kawaleryjska fantazja... 16.12.05, 19:14 ...w genach zagrała, książę Pepi się w DNA uaktywnił :) Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Pijany i nagi funkcjonariusz CBŚ prowadził au 16.12.05, 20:06 no co?! pan inspektor chciał być pewnie bardziej wiarygodny dla społeczeństwa i postanowił,że będzie się zachowywał jak prawdziwy polski gliniarz, taki jak zobrazowany np. w filmie "PITBUL". Odpowiedz Link Zgłoś