lukasz.220 Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 15:09 Mam nadzieje ze nowy prezydent wykaze sie lojalnoscia wobec panstawa a jak zauwazam wiekszosc chwalila prezydenta Kwasniewskiego miejmy nadzieje ze nowy Prezydent spelni oczekiwania spolecznosci Polskiej i bedzie szanowany tak jak uprzedni Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 15:42 nigdy nie bedzie szanowany !!!!!!!!1 won z katolickim prezydentem won z rm i rydzykiem won z kk z polskiej ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 pytanie w sondazu jest tak glupie, ze strach 24.12.05, 15:21 najwidocziej komisarzez z GW, mysla ze ludzie maja zdolnosc widzenia przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ??? 24.12.05, 16:32 no, mam juz tak dosc tego dnia a to jeszcze przeciez nie koniec zaraz sie zacznie dopiero jazda Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Re: ??? 24.12.05, 16:34 ja juz sie zdazylem poklocic z rodzina bo powiedzialem co mysle o swiecie w ktorym wielbi sie zyda Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ??? 24.12.05, 16:44 hehehe ja sobie daruje, bo juz i tak jestem na cenzurowanym ;)))))) ale jutro juz bedzie luz Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Re: ??? 24.12.05, 17:54 hehe a ja nie moglem musialem powiedziec co mysle Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ??? 24.12.05, 17:59 daj spokoj, nienawidze swiat, wyniszczaja mnie psychicznie, jak reszta bolszewi ;(((((( i jeszcze nei wiem czy z rabim i piterem idziemy na "pasterke" :D Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Re: ??? 24.12.05, 18:12 a ja juz jestem po 4 harnasiu i mam zydowskie swieta gleboko w d..... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszosinski48 uprzejmie przypominam,ze WSZYSCY uczniowie J.Ch. 24.12.05, 20:59 WSZYSCY uczniowie Jezusa Chrystusa byli Żydami,a sam Jezus urodził sie w rodzinie żydowskiej czyli Maria matka Jezusa i jej maz Jozef,a Jezus przez pierwsze 30lat zycia niwiele zdzialal,bo dopiero w 30.roku zycia Jezusa,Bog kazal ochrzcic swego Syna,a zatem...jako rzymskikatolik winienes Bogu szacunek i zmnienic swoj stosunek min.do Zydow... smacznych harnasi ci zycze...zapomnialem dodac,ze uczniowie Jezusa zaczeli chrzcic pierwszych nieZydow/pogan,dopiero w 36 roku naszej ery czyli trzy lata po smierci Jezusa... Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart Re: uprzejmie przypominam,ze WSZYSCY uczniowie J. 24.12.05, 21:46 dla Twojej wiedzy na ziemiach polskich wiarą było i będzie pogaństwo awiara żydowska(chrześcijaństwo)została tutaj wprowadzona siła. Dziekuję harnaś jest pyszny Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: uprzejmie przypominam,ze WSZYSCY uczniowie J. 24.12.05, 22:34 tylko to jest dla niektorych niepojete SŁAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ja poprostu nie wiem, jak mozna oceniac cos 24.12.05, 17:36 czego jeszcze nie bylo ;/ ale komisarzez z GW maja chyba wieksza wyobraznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radar5 Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 15:37 Po Warszawie jezdzil zima srodkami koomunikacji miejskiej z termometrem w dloni (gral role troskliwego gospodarza), "przypadkowo" w obecnosci kamer TV. To bylo dosc zalosne, ale z drugiej strony nawet smieszne. Teraz konsekwentnie powinien chyba jezdzic z termometrem w dloni pociagami PKP? Tylko w jaka trase go wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekboss Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 15:39 na sybir go!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekboss Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 15:40 jego zona ma piekny nos Odpowiedz Link Zgłoś
senny Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 16:22 Z kaczą aparycją nie miał wilkiego wyboru. Wziął, co było. Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart kaczor won 24.12.05, 15:40 mam nadzieje ze po nowym roku zlozy rezygnacje albo go ludzie pogonia na bialorus Odpowiedz Link Zgłoś
ant07 Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 16:22 > Za pierwszym miejscu wymienił bezpieczenstwo socjalne dla nierobów i darmozjadó > w > To jest żenujace!!! Dlatego nie obcyndalaj sie i napisz - do gazu z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
ljblues1 Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 16:29 jak sie dowiedzialem, ze on ma 1,56 wzrostu, to powiedzialem zonie - bardzo sie ucieszyla (ona ma 1,57). Notabene: o kurduplach sie nie dyskutuje, bo im przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Panie prezydencie życzę panu wiktori Polski 24.12.05, 21:37 w dziedzinie gospodarki. Bo to pierwszy krok do następnego sukcesu. Jeżeli utrzyma pan wzrost gospodarczy na poziomie czterech procent przez cztery lata to ja będę pana chwalił jak pana niebios. Po tym sukcesie będę pańskim bałwochwalcą. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
elfz Re: Lech Kaczyński ? kto to jest ? 24.12.05, 22:14 czy Kongers USA zaliczy prezydenta polski lecha Kaczyynskiego w poczet LUDZI CYWILIZOWANYCH ? mysle ze tak jezeli ten czlowiek jest potmkiem kosciuszkowcow i wymordowanych w katyniu oficerow .Niewatpliwie nawet jezeli nie dokladnie jest potomkiem a ma dobra dyplomacje a nie zwykle WSZY z Urzedu na KOszt Podatnika "ma moja zgode jezeli stwierdze ze jest cywilizowany "i polacy beda zmiec zniesione wizy do USA w 2006 roku . Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus nic mu z tego nie wyjdzie... 24.12.05, 22:54 "Obejmując z woli Narodu urząd Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, uroczyście przysięgam...." dodając: "Tak mi dopomóż Bóg" - powiedział... Niestety, boga nie ma a sam nie da rady.... nawet we dwóch... z bliźniakiem nie dadzą rady... nie ten rozmiar... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: A skąd wiesz, że boga nie ma? :-) 25.12.05, 10:03 I to w wigilię takie bezeceństwa wypisywać! Czyżby cały świat zgłupiał? Świętujemy narodzenie niebytu? Choć z drugiej strony - skoro wierzymy, że to Ziemia krąży wokół Słońca, a nie odwrotnie, to i we wszystko inne też może gotowi jesteśmy uwierzyć (jeśli tylko dowody będą równie mocne :-) sclavus napisał: > "Obejmując z woli Narodu urząd Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, uroczyście > > przysięgam...." dodając: "Tak mi dopomóż Bóg" - powiedział... > Niestety, boga nie ma a sam nie da rady.... nawet we dwóch... z bliźniakiem nie > > dadzą rady... nie ten rozmiar... > Odpowiedz Link Zgłoś
elfz Re: Lech Kaczyński z.p przed Darmozjadmi 24.12.05, 23:00 pytanie czy prezydent kaczynski jest glupcem odpowiem ze NIE TO SA DWIE GLOWY szkoda ze zaczeli w Bizantyjskim Blaskiem uderzyla wladza w glowe ? ale jako wladza JESZCZE NIE ZOSTALI ZALICZENI W POCZET LUDZI CYWILIZOWNYCH przez Kongres USA moga na polske spasc JESZCZE rakiety szczgolnie zwracam uwage na czytajacych moja wypowiedz aby niezwolcznie opuscili "dobrodziestwa 'czerwonej zarazy.POLITYKA TO NIE ZABAWNA jak zreja na moj koszt i moich dzieci czasami taniej wyjdzie jednak F-16 z z rakietami niz utrzymanie swin I ICH RODZIN licznych /w korytach w panstwie czyli w polsce . Odpowiedz Link Zgłoś
elfz Re: Lech Kaczyńskia Potomni wymordowanych 24.12.05, 23:08 mamy obowiazek walczyc o stan posiadania z BOlSZEWCKIM POToMKIEM ZARAZY CZERWONEJ co nasi ojcowie wygnali pod Moskwe Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 23:12 Nastala Era Mohera Brawo!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!! Czekam Kiedy sasiedzi rozwala Polske Moherowa, Brawo zascianek .. Bedzie wesolo,.. Nawet lepiej niz w latach 50 siatych,. brawo mohery gora Gratuluje polskiej propagandzie... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: Lech Kaczyński złożył przysięgę prezydencką 24.12.05, 23:21 'pijani kolędnicy gubią szopki swe w otwarty pysk osiołka pada śnieg' (przechodziłam obok i zajrzałam co też się wypisuje o tej porze w necie w Wigilię, no i przeczytałam...idę dalej...) Odpowiedz Link Zgłoś
elfz Re: Lech Kaczyński Bedzie Medalmi Odznaczal ? 24.12.05, 23:17 ile pieniedzy zaplacimy na Ordery Orla Bialego i inne dla Mordecow ? naszych Ojcow w Katyniu ? przeciez to farsa ofiary bez talerza wigilnego 2005 a potomstwo mordercow zbrodniarzy w korycie CIEKAWE CZY KONGRES USA POTWIERDZI PREZYDENTURE KACZYNSKIEO zaliczajac go w poczet ludzi Cywilizowanch jezeli to Mordercy potomek na Wizy polacy poczekaja dziesieciolecia az wymrze kaczy rod .ITERAZ SOBIE ODPOWIEDZCIE KTO RM steruje Zastrzeleni czy strzelajacy ? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk O co chodzi w tej wypowiedzi? 25.12.05, 10:00 Czytam i czytam i... nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś