kazen 28.12.05, 10:34 Na zdjeciu obok widac ostoje Polskosci, katolickosci i moheryzmu - czyli Polska wies w pigułce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jimmyjazz Re: Wolontariusz odwiezie pijanego 28.12.05, 10:47 kazen napisała: > Na zdjeciu obok widac ostoje Polskosci, katolickosci i moheryzmu - czyli > Polska wies w pigułce A gdzie ty tam widzisz katolicyzm i moheryzm? Ja tam widze pijanego chłopa z rowerem. Odpowiedz Link Zgłoś
da_markos KAZEN NIE WSYDZ SIE TATY:)rodziciela nie poznajesz 28.12.05, 17:14 ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewerek Nosy 06.01.06, 16:52 oj oj przydali by sie w wawie tacy wolontariusze pozdro Tanio, szybko i bezpiecznie! Viaja Barato, Wyjazdy zPolski Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Ale głupoty pleciesz 28.12.05, 10:48 A każdy ateista to oczywiście abstynent... loooooool :))))))) Hmm, to wyjaśnij mi zatem zagadkę bolącej goleni w Charkowie... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a_man_of_the_world Zdjęcie Roku 28.12.05, 11:19 Ludzie, Trochę się posmiejmy, zamiast narzekać. Przecież tak znakomite zdjęcie ze wspaniałym komentarzem - to jest warte śmiania się (chociaż mi też trochę smutno, gdy patrzę na zdjęcie, bo zaraz się różne emocje pojawiają). Pewien Włoch powiedział: "Jaki jest narodowy sport Polaków? Nie football, o nie. NARZEKANIE jest NARODOWYM SPORTEM POLAKÓW. PS. Moim też. Odpowiedz Link Zgłoś
h.bosh Re: Zdjęcie Roku 29.12.05, 20:17 Racja. Komentarz genialny. Samo zdjecie, tez bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
wiebial po swietach... 28.12.05, 11:38 najpierw post a potem obzarstwo i pijanstwo - polski sport narodowy Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: Wolontariusz odwiezie pijanego 28.12.05, 11:45 <Szef nowej organizacji powiedział, że zmęczenie i alkohol są główną przyczyną śmierci na drogach, zwłaszcza w okresie świątecznym i zwłaszcza młodzieży hiszpanska mlodziez w moherowych beretach <lol> pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: Wolontariusz odwiezie pijanego 28.12.05, 12:06 "z racji na ilość" - coz to za ekwilibrystyczna forma?! Czy nikt nie weryfikuje tekstu przed publikacja?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.hell najmoralnieści z najmoralniejszych!!! 28.12.05, 12:45 go hell! ]:O)) na trzeźwo buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pskrzyn rewelacyjne zdjecie! rower prowadzacy menela! 28.12.05, 12:50 jak dla mnie murowany faworyt do World Press Foto 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: rewelacyjne zdjecie! rower prowadzacy menela! 28.12.05, 13:19 Cyt "każdy ateista to oczywiście abstynent... loooooool :))))))) Hmm, to wyjaśnij mi zatem zagadkę bolącej goleni w Charkowie... :)))))))) Słusznie. Nasz wykładowca od ekonomii politycznej socjalizmu napił się i zeszczał w spodnie, na wycieczce naukowej Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: rewelacyjne zdjecie! rower prowadzacy menela! 28.12.05, 15:07 Niestety, zdjecie jest nienowe i bylo juz publikowane chyba w 2004, wiec na WP Photo 2006 sie nie nada :-( Poza tym z tym komentarzem jest genialne, ale bez... po prostu smutne. f. Odpowiedz Link Zgłoś
langston DO KAZEN-DAJ SWOJA FOTKE!!! 28.12.05, 13:21 Oswiec nas drogi wyksztalcony trzezwy madry bogaty mlody czlowieku niech wszyscy zobacza twoje jasniejace oblicze. Podaj link do swojej fotki! Podejzewaz ze smialibysmy sie jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: DO KAZEN-DAJ SWOJA FOTKE!!! 28.12.05, 13:27 A moze to tata kazena lub tez inny "praszczur" :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanslipke Re: Wolontariusz odwiezie pijanego 28.12.05, 15:25 i wyczyści kieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
slovas Dlaczego wolontariusze? 28.12.05, 16:30 W Londynie funkcjonuje firma, która odwozi pijanych do domów. Podobno nieźle prosperuje i zatrudnia kilkudziesięciu pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
miraclees Re: Dlaczego wolontariusze? 29.12.05, 13:10 W Japonii tez... przynajmniej jesli wierzyc ksiazkom pisanym przez zmagajacych sie z bezsennoscia w Tokio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
biala81 Re: Wolontariusz odwiezie pijanego 28.12.05, 17:41 bez sensu...jak kogoś było stać, żeby się uwalić jak świnia, to stać go tez na taksówkę...albo niech jedna osoba z towarzystwa się powstrzyma od picia... nie ma to jak kogos wykorzystywac bez sensu...zeby z tego jeszcze jakiś pozytek był to rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Wolontariusz odwiezie pijanego 28.12.05, 19:29 kazen ma rację!!!! Bo tak to właśnie na wsi wygląda (obejrzałem to z bliska w niedzielę) i oczywiście msza obowiązkowo była wcześniej. I ważne zatrzeżenie, dla was wszystkich, czujnych rydzykoidów. Ja byłem trzeźwy, bo jestem bezwyznaniowym abstynentem (bez przymusu, po prostu tak jak ktoś nie lubi golonki, ja nie lubię gorzały, ani jej pochodnych) Odpowiedz Link Zgłoś
logar Nowosc z myszka ... 28.12.05, 21:27 W Kanadzie ta akcja byla zapoczatkowana 21 lat temu wiec radze przed napisaniem nastepnej "nowosci" sprawdzic : Red Nose was established in 1984 in Quebec City by Jean-Marie De Koninck when he became aware that 50 percent of all fatal car accidents involved drunk drivers. He quickly set about instituting a type of volunteer taxi service in the Quebec City area and Operation Nez Rouge (a.k.a. Operation Red Nose) was born. Since then, Red Nose has become firmly established in Quebec and has made inroads throughout the rest of Canada and even Europe. www.ottawaplus.ca/portal/profile.do?sectionID=150&categoryID=16&contentType=1&profileID=1038710 Odpowiedz Link Zgłoś
jdolicki Re: Nowosc z myszka ... 31.12.05, 12:48 W pelni sie z Toba zgadzam. W dobie internetu nie jest przeciez trudno wpisac w wyszukiwarce haslo "red nose" i zobaczyc, ze oprocz Kanady takze w Europie inicjatywa ta nie jest nowa. Np. w Szwajcarii akcje tego typu odbywaja sie regularnie od 1990 roku pod nazwa "Nez rouge". Patrz: www.nezrouge.ch/indexd.html www.nezrouge.ch/deutsch/pressed/dossiercompletd161105.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
coobec Re: Wolontariusz odwiezie pijanego 28.12.05, 21:35 podpis pod zdjęciem pierwsza klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
polemista_x Re: Wolontariusz odwiezie pijanego 30.12.05, 15:53 Zdjęcie przedstawia typową tzw "Śrubę Browersa", nic nowego na polskich drogach. Z tym wolontariuszem to chyba prima aprilis, nie wiedzą co mówią, chyba, że w Hiszpanii jeździ się na soku pomidorowym. Odpowiedz Link Zgłoś