rsrh Trudno koledzy ! Wiatr historii gdy wieje to 31.12.05, 15:07 ludziom rosna skrzydła,natomiast trzesa sie portki pętakom!! (Gałczyński) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Trudno koledzy ! Wiatr historii gdy wieje to 31.12.05, 17:48 -------------------------------------------------------------------------------- To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
u3manka5 Re: Trudno koledzy ! Wiatr historii gdy wieje to 31.12.05, 18:07 Albo jestes napity albo jestes idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm TVP nie oglądałem i nie będę dalej oglądał 31.12.05, 15:22 więc zmiany mnie mało interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: TVP nie oglądałem i nie będę dalej oglądał 31.12.05, 15:33 a w tvp3 warto czasami obejrzeć programy krajoznawcze,historyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bsc1 Widmo Wildsteina krąży po TVP! 31.12.05, 15:33 Najpierw wykradł z IPN listy na zasadzie komu by tu jeszcze przy...łożyć, a teraz pcha się na ekrany TVP? Przerzucę się na programy prywatnych TV, bo tu widać, że cel uświęca środki. Pecunia non olet. To prawdziwy WilK-Stein. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Widmo Wildsteina krąży po TVP! 31.12.05, 17:48 To się przerzucaj nikt Ci nie karze oglądać tvp Odpowiedz Link Zgłoś
parob Łatwo tą pracę zdobyli to i łatwo powinni odejść 31.12.05, 15:43 Durczok - za pełną zgodność poglądow z każdym nowym szefem, Gawryluk - za wkopywanie kolegów i spowodowanie kilku zwolnień, Mosz - nie za to,że pracuje tam już długo ale za to , że jego program jest kompletnym bełkotem. Pospieszalski za to robi coś, co powinno byc jakimś wzorem. Nie ukrywa swoich poglądów więc i widz może brać poprawkę i nie łykać wszystkiego jak mu "obiektywne" dziennikarstwo raczy podać. Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Łatwo tą pracę zdobyli to i łatwo powinni ode 31.12.05, 16:25 poprawke, to moge sobie wziac na poglady durczoka w debacie, a nie pospieszalskiego w niewarto rozmawiac. nie moge wziac poprawki, bo program tak jest ustawiony, ze jakiekolwiek poprawki uniemozliwia. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Łatwo tą pracę zdobyli to i łatwo powinni ode 31.12.05, 17:47 Podzielam Twoją opinię w 100 %. Pospieszalski to rasowy dziennikarz nie ukrywa swoich poglądów nie mówi, ze jest obiektywny i bezstronny jest po porostu sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: Łatwo tą pracę zdobyli to i łatwo powinni ode 31.12.05, 22:32 Nie mówi że jest obiektywny, żeby mu nie zarzucono kłamstwa - to żadna chwała, ale jeśli wogóle o sobie niewiele mówi to może przypadkiem jest jeszcze skromny. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Łatwo tą pracę zdobyli to i łatwo powinni ode 31.12.05, 23:56 Widzisz a Olejnik, Durczok, Żakowski, Lis, Parandowski i inni tak móią dlatego zarzucam im kłamstwo. A redaktor Pospieszalki nie musi mówić o sobie bbpo to co robi świadczy najlepiej jakim jest wspaniałym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Łatwo tą pracę zdobyli to i łatwo powinni ode 01.01.06, 07:34 poglodek, ty naprawde nie rozumiesz mojej uwagi?! o bogini! Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek O co ten krzyk? 31.12.05, 15:47 Czerwoni tez obsadzali telewizje swoimi kmiotkami (patrz Gugała, Kwiatkowski i inni). Strona rzadzaca powinna miec kontrole nad mediami. TVP nie jest prywatna telewizja wiec sprawa wedlug mnie jest prosta. Niech sobie opozycja stworzy wlasna telewije! Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: O co ten krzyk? 01.01.06, 05:22 lavojtek napisał: > Czerwoni tez obsadzali telewizje swoimi kmiotkami (patrz Gugała, Kwiatkowski i > inni). Strona rzadzaca powinna miec kontrole nad mediami. TVP nie jest prywatna > > telewizja wiec sprawa wedlug mnie jest prosta. Niech sobie opozycja stworzy > wlasna telewije! ===================================================================== Czy tatus byl kacykiem PZPR bo twjoe poglady to poglady z bylego PRL. W panstwowej Telewizji powinny scierac sie wszystkie poglady ludzi i partii. Telewizje te zasilaja srodki calego spoleczenstwa . Telewizja panstwowa nie jest wlasnoscia Rzadu czy jakiejs partii Odpowiedz Link Zgłoś
verey Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 15:48 >> W Telewizji Polskiej wielki popłoch. - Obyśmy zobaczyli się w przyszłym roku - takie życzenia składają sobie pracownicy. Atmosfera przypomina pokład Titanica.<< To znaczy tez mysleli ze sa niezatapialni,najszybsi,najwieksi na swiecie i ze zaslepienie samouwielbieniem jest wystrczajacym substytutem profesjonalnosci,zdrowego rozsadku i serca? No to do dna. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:45 Wreszcie spotka ich kara za pyche Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 05:25 poglodek napisał: > Wreszcie spotka ich kara za pyche ============================================= A ciebie wczesniej czy pozniej spodka kara za glupote Odpowiedz Link Zgłoś
hwadu POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZASIE 31.12.05, 15:49 POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZASIE WYBORÓW, ABY NIE PRZESZKADZAŁ WYBRANIU TUSKA NA PREZYDENTA I W ZACHOWNAIU UKŁADU PO-SLD W TELEWIZJI. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 31.12.05, 16:31 Niestety to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 31.12.05, 16:45 Niestety, bo wygrał Kaczor, czy niestety, bo przegrał Tusk? A kto by wygrał, gdyby Pospieszalskiego nie zdjęli? :-) jola_z_dywit napisała: > Niestety to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 31.12.05, 17:31 Lem to demencja. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 31.12.05, 17:37 niestety - jego ostatni wywiad dla Przeglądu - mówi mi tylko jedno, że niestety ale chyba powinien już odejść, by nie zepsuć głupotami obecnymi, tego co kiedyś wielkiego stworzył Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 31.12.05, 18:51 Popatrz, popatrz, jak poglądy polityczne mogą wpłynąć na osąd. Prawda w oczy kole? A więc głoszący ją winien odejść? Jakie to charakterystyczne dla kaczolubów :-) jenna.jameson napisała: > niestety - jego ostatni wywiad dla Przeglądu - mówi mi tylko jedno, że > niestety ale chyba powinien już odejść, by nie zepsuć głupotami obecnymi, > tego co kiedyś wielkiego stworzył Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 31.12.05, 19:34 nie głupolu, ale to, że ktoś ma talent w pewnej dziedzinie nie predystynuje go do wyrażania się na wszelkie możliwe tematy, Życiorysy I.B. Singera, czy Dostojewskiego dobitnie o tym świadczą. Dlatego też, ze względu na wcześniejsze dokonania nie warto panu Lemowi szargać swojej opinii takimi wywiadami, bo już swoimi felietonami w TP udowodnił, że na polityce nie zna się kompletnie. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 01.01.06, 06:12 jenna.jameson napisała: > nie głupolu, ale to, że ktoś ma talent w pewnej dziedzinie nie predystynuje go > do wyrażania się na wszelkie możliwe tematy, > Życiorysy I.B. Singera, czy Dostojewskiego dobitnie o tym świadczą. > Dlatego też, ze względu na wcześniejsze dokonania nie warto panu Lemowi szargać > > swojej opinii takimi wywiadami, bo już swoimi felietonami w TP udowodnił, że na > > polityce nie zna się kompletnie. ============================================================ To jest idiodko twoje zdanie ,natomiast wiekszosc ludzi i profesjonalisci sa zupelnie innego zdania. Ta wypowiedzia dalas swiadectwo ze jestes zwyklym smieciem bo nie umiesz przyjac innego pogladu. Wspolczuje twoim partnerom zyciowym. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 01.01.06, 05:58 jenna.jameson napisała: > niestety - jego ostatni wywiad dla Przeglądu - mówi mi tylko jedno, że niestety > > ale chyba powinien już odejść, by nie zepsuć głupotami obecnymi, tego co kiedyś > > wielkiego stworzył =================================================== Typowa suka faszystowska, nie zycz komus smierci bo ona moze ciebie lub twoja rodzine wczesniej odwiedzic. Rzeczywiscie ogromna jego wina bo wyglosil swoje poglady niezgodne z twoimi .Ciebie nikt tu nie pyta o twoje poglady w pzeciwienstwie do Lema a szczekasz na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 01.01.06, 07:36 johnie_jasny, zgadzam sie w ogolnosci, ale ta suka... no bez przesady:) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 31.12.05, 18:54 Jola, ty znasz (i rozumiesz) takie trudne słowa? :-) jola_z_dywit napisała: > Lem to demencja. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 31.12.05, 19:37 Czytałam pasjami nie tego Lema,jego produkcje na zasadzie świątecznej kaszanki były dostępne wszędzie.Jako człowiek bez kręgosłupa ,pisał cokolwiek by w swei zamkniętej hedonistycznej i antypolskiej naturze zarobić na przychylność oka dystrybutorów paszportów i żarcia.Pisał bzdury o gwoździu w bucie tworzył teorię szczęśliwości,bacznie unikając rzeczywistości i nonkonformizmu.Sam się zadziwił poklaskiem swej literatury.Wypracowawszy przepustkę w twardej walucie ,wyemigrował do Szwajcari i skutecznie jezykiem starczych autorytetów,daje usust swoim frustracjom przedgrobowym teraz bacząc by nie obraźić szwajcarskiego rezydenta u którego się zainstalował.Skundlenie jest wszak zawsze skundleniem,a bycie kundlem w krwi pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 31.12.05, 19:40 Może się mylę ale zdaje mi się , że pan Lem mieszka w okolicach Krakowa > Czytałam pasjami nie tego Lema,jego produkcje na zasadzie świątecznej kaszanki > były dostępne wszędzie.Jako człowiek bez kręgosłupa ,pisał cokolwiek by w swei > zamkniętej hedonistycznej i antypolskiej naturze zarobić na przychylność oka > dystrybutorów paszportów i żarcia.Pisał bzdury o gwoździu w bucie tworzył teori > ę > szczęśliwości,bacznie unikając rzeczywistości i nonkonformizmu.Sam się zadziwił > poklaskiem swej literatury.Wypracowawszy przepustkę w twardej walucie > ,wyemigrował do Szwajcari i skutecznie jezykiem starczych autorytetów,daje usus > t > swoim frustracjom przedgrobowym teraz bacząc by nie obraźić szwajcarskiego > rezydenta u którego się zainstalował.Skundlenie jest wszak zawsze skundleniem,a > bycie kundlem w krwi pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 01.01.06, 06:16 jola_z_dywit napisała: > Czytałam pasjami nie tego Lema,jego produkcje na zasadzie świątecznej kaszanki > były dostępne wszędzie.Jako człowiek bez kręgosłupa ,pisał cokolwiek by w swei > zamkniętej hedonistycznej i antypolskiej naturze zarobić na przychylność oka > dystrybutorów paszportów i żarcia.Pisał bzdury o gwoździu w bucie tworzył teori > ę > szczęśliwości,bacznie unikając rzeczywistości i nonkonformizmu.Sam się zadziwił > poklaskiem swej literatury.Wypracowawszy przepustkę w twardej walucie > ,wyemigrował do Szwajcari i skutecznie jezykiem starczych autorytetów,daje usus > t > swoim frustracjom przedgrobowym teraz bacząc by nie obraźić szwajcarskiego > rezydenta u którego się zainstalował.Skundlenie jest wszak zawsze skundleniem,a > bycie kundlem w krwi pozostaje. ============================================================ A ty suko nie jestes kundlem Lepera. akiego skundlenia jeszcze nie widzialem jakie ty reprezentujesz. "Moj wodz moj Bog." Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 31.12.05, 19:19 Lem to autorytet! Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 31.12.05, 19:37 a i pewnie, niestety jednak nie we wszystkich dziedzinach, na polityce się nie zna kompletnie, a starość wychodzi u niego zgorzknieniem i wstrętem do wszystkiego i wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 01.01.06, 06:23 jenna.jameson napisała: > a i pewnie, niestety jednak nie we wszystkich dziedzinach, na polityce się nie > zna kompletnie, a starość wychodzi u niego zgorzknieniem i wstrętem do > wszystkiego i wszystkich. ================================================================== Potwierdzilas mi moje podejrzenia o wielkosci twojej glupoty. Przeciez dowodzi tego forma: Strzyzone czy golone" Poczytaj wypowiedzi Tatarkiewicza gdy mial 98lat. Ja nie wiem ile ty masz , ale glupota nie zalezy od wieku jest cecha wrodzona Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Owszem pesudoautorytet jeden z wielu wykreowanych 31.12.05, 21:24 przez Gazete ... ale obecnie te "autorytety" coraz bardziej upadaja, i niebawem będą szanowane tylkow świecie Michnixu ...a wsród normalnych ludzi będę pośmiewiskiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 01.01.06, 05:51 jola_z_dywit napisała: > Lem to demencja. =============================================== Ty glupia suko Lepera. Lem to czlowiek ktorego znaja czytelnicy 83 krajow swiata a ty suko tylko sie umiesz posuwac i tacy co nie gardzo takim scierwem to cie znaja. Wiem co za scierwem jestes, znam cie ze studiow nawet w jednym dniu mamy wpis od Kaczora w indeksie Bylas dziwka i jestes Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: POSPIESZALSKIEMU ZDJĘTO Z ANTENY PROGRAM W CZ 01.01.06, 07:38 oj buuu... no i co to wnosi do dyskusji o mediach publicznych, czyli naszych? no co?? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Nieprawda w czasie wyborów "Warto rozmawiać" 31.12.05, 17:44 cały czas było nadawane Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: TKM! 31.12.05, 17:41 -------------------------------------------------------------------------------- To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Wildsteina to psychopata 31.12.05, 17:41 -------------------------------------------------------------------------------- To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Dość komuchowizji, może bedzie normalnie.... 31.12.05, 15:56 Kto się boi, bo chyba nikt uczciwy..... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Paragraf 22 się kłania :-) 31.12.05, 16:55 Przypomnę, że jednym z wątków było podpisywanie deklaracji lojalności. Bo przecież, jak nie masz złych zamiarów, to podpiszesz?! Zaczęło się niewinnie, a potem musiałeś już podpisać deklarację lojalności, jak chciałeś wyjść na przepustkę, dostać posiłek, czy skorzystać z latryny :-) jaro_ss napisał: > Kto się boi, bo chyba nikt uczciwy..... Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: Paragraf 22 się kłania :-) 31.12.05, 17:33 A co z twoją pamięcią troglodyto odnośnie czasów PZPR i SLD - kto nie idzie z nami ten przeciwko nam! > Przypomnę, że jednym z wątków było podpisywanie deklaracji lojalności. > Bo przecież, jak nie masz złych zamiarów, to podpiszesz?! > Zaczęło się niewinnie, a potem musiałeś już podpisać deklarację lojalności, jak > > chciałeś wyjść na przepustkę, dostać posiłek, czy skorzystać z latryny :-) > > jaro_ss napisał: > > > Kto się boi, bo chyba nikt uczciwy..... > > Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Paragraf 22 się kłania :-) 31.12.05, 17:42 -------------------------------------------------------------------------------- To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Paragraf 22 się kłania :-) 01.01.06, 06:40 taziuta napisał: > Przypomnę, że jednym z wątków było podpisywanie deklaracji lojalności. > Bo przecież, jak nie masz złych zamiarów, to podpiszesz?! > Zaczęło się niewinnie, a potem musiałeś już podpisać deklarację lojalności, jak > > chciałeś wyjść na przepustkę, dostać posiłek, czy skorzystać z latryny :-) > > jaro_ss napisał: > > > Kto się boi, bo chyba nikt uczciwy..... ================================================================ wytlumacz to takim idiotom jak Jola_z_dywit,poglodek,jenna.jameson co to oznacza, ale tym synom corom rodzicow kacykow PZPRu nie wytlumaczysz. Sam bylem zmuszany do podpisywania deklaracji lojalnosci jako nauczyciel akademicki i nie skorzystalem z tej wspanialej propozycji i w ten sposob znalazlem sie w USA. Ten kraj mimo swoich niedoskonalosci jednak daje poczucie swobod demokratycznych i brak skrajnego oszolomstwa w stylu powyzej wymienionych.Zasciankowosc i narzucanie innym swojego pogladu to niestetyty polska przypadlosc, nawet tu w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Dość komuchowizji, może bedzie normalnie.... 31.12.05, 17:41 Masz racje, boją się tylko nieuczciwi którzy wysługiwali się różowo-czerwonemu salonowi Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak ... widmo Wildsteina 31.12.05, 15:57 ...i... "miales chamie zloty róg, ostal ci sie ino sznur"... Wildstein ma prawo - o ile zostanie powolany na TO stanowisko - do wlasnych decyzji i pomyslów. Problem nie lezy tam gdzie decyduje Wildstein - problem lezy tam, gdzie decyduje sie o wyborze Wildsteina... Jak narazie to Wildstein nie otworzyl buzi po "liscie Wildsteina"... wiec, jak mawial wszystkim znany filozof: '"MÒW! - Abym mógl cie ujrzec!" Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: ... widmo Wildsteina 31.12.05, 16:01 ja-polak napisał: > Jak narazie to Wildstein nie otworzyl buzi po "liscie Wildsteina"... wiec, jak > mawial wszystkim znany filozof: '"MÒW! - Abym mógl cie ujrzec!" Za to przedwczoraj nowy szef IPN pytany w "Pulsie wieczoru" o sprawę wycieku listy powiedział, że Wildstein zachował się jak rasowy dziennikarz natomiast osoba z IPN, która mu pomogła, postąpiła niezgodnie z regulacjami dotyczącymi udostępniania dokumnetów. Nazwał to typowym konfliktem interesów pomiędzy instytucją, która chce coś ukryć (to moje słowa) a dziennikarzem, który chce o tym p[oinformować opinię publiczną. Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek51 Re: ... widmo Wildsteina 31.12.05, 16:05 basia, basia, baś, basia, basia, basia, basia, baś ....... la la la la Odpowiedz Link Zgłoś
ja-polak Re: ... widmo Wildsteina 31.12.05, 16:52 basia.basia napisała: > ja-polak napisał: > > > > Jak narazie to Wildstein nie otworzyl buzi po "liscie Wildsteina"... wiec > , jak > > mawial wszystkim znany filozof: '"MÒW! - Abym mógl cie ujrzec!" > > Za to przedwczoraj nowy szef IPN pytany w "Pulsie wieczoru" o sprawę wycieku > listy powiedział, że Wildstein zachował się jak rasowy dziennikarz natomiast > osoba z IPN, która mu pomogła, postąpiła niezgodnie z regulacjami dotyczącymi > udostępniania dokumnetów. Nazwał to typowym konfliktem interesów pomiędzy > instytucją, która chce coś ukryć (to moje słowa) a dziennikarzem, który chce > o tym p[oinformować opinię publiczną. Mozna to takze rozpatrywac w kategoriach prawdy... Moze Wildstein chcial dac na prawde... pomimo tego, ze wiazala sie z tym popularnosc... na dobre i zle... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Dlaczego widmo? 31.12.05, 15:57 Osobiście jestem bardzo zadowolona z tej paniki:) Nareszcie znikną z telewizji komusze pomioty a jest ich tam bez liku, poukrywanych przed telewidzami. I to właśnie oni są widmami...prlu! Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Dlaczego widmo? 31.12.05, 16:08 GW sieje histerię odnośnie rządu PIS - straszyła Kaczyńskim, pogromami - a czy pamiętacie jak Michnik groził i litował się nad tymi tysiącami, którym ujawnienie listy Wildsteina miało zdruzgotać życie? Jakoś nic takiego nie miało miejsca. A były artykuły, jak to ludzie chcieli niemalże popełniać samobójstwa - ale zawsze byli to anonimowi czytelnicy w listach do redakcji;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Dlaczego widmo? 31.12.05, 21:27 Ja pamiętam, to taka metoda GW w ten sposób się sieje nieprawde, manipulacje tworzy tzw. Michnix ... a ci anonimowi czytelinicy to taka pozostałoś z czasów stalinowskich np: w Naszym Dzienniku zawsze sie podpisuja ... jest jeszcze mozliwsc ze ci co pisza do Gazety wstydza sie glupot ktore wypisuja ... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Komuchy to "pokuś", bić trzeba liberałów !! 31.12.05, 16:14 basia.basia napisała: > Osobiście jestem bardzo zadowolona z tej paniki:) Nareszcie znikną z telewizji > komusze pomioty a jest ich tam bez liku, poukrywanych przed telewidzami. I to > właśnie oni są widmami...prlu! A jak znikną komuchy, to oczywiscie trzeba będzie uderzyć we wroga własciwego , tysiackrotnie gorszego od "komuchów" czyli w liberałów. Zgodnie zresztą z dyrektywą przyjetą w czasie kampani wyborczej. A liberałem jest oczywiście kazdy kto jest wykształcony , energiczny , bez kompleksów , prowadzi własna działalność gospodarczą - choćby jednoosobową. I nieważne ,ze taki farbowany lis jest katolikiem , wazne ,ze jest krwiopijcą i wyzyskiwaczem, że chce zarabiac wiecej niz wynosi minimum socjalne, ze umie, o zgrozo, nawet po angielsku. Zgodnie z linią przyjetą w czasie kampani wyborczej tacy ludzie to zakała Najjasniejszej Rzeczpospolitej . Oni nam sa niepotrzebni , nasi wyborcy to bezrobotni , emeryci , homosovieticus i "wykształceni inaczej" . I tylko oni sie liczą. Oby było ich jak najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Komuchy to "pokuś", bić trzeba liberałów !! 31.12.05, 21:30 W tym momencie mnie obraziłeś jestem laureatem konkursu Parlamentaryzm w Polsce, zamierzam studiowac administracje lub historie nie wiem co zastanawiam sie, głosowałem na LPR w wyborach do Sejmu i Senatu a na Lecha Kaczyńskiego w wyborach prezydnckich (bo Maciej Giertych się wycofał :(), wiec nie jestem z tej grupy ktora to niby ma wylacznosc na popieranie Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Komuchy to "pokuś", bić trzeba liberałów !! 01.01.06, 06:58 poglodek napisał: > W tym momencie mnie obraziłeś jestem laureatem konkursu Parlamentaryzm w > Polsce, zamierzam studiowac administracje lub historie nie wiem co zastanawiam > sie, głosowałem na LPR w wyborach do Sejmu i Senatu a na Lecha Kaczyńskiego w > wyborach prezydnckich (bo Maciej Giertych się wycofał :(), wiec nie jestem z > tej grupy ktora to niby ma wylacznosc na popieranie Kaczyńskiego. ========================================================================= A kto ocenial ten konkurs? Nie musiales pisac zes glosowal na LPR to widac z twojego ubogiego rozumu. Przeciez czlonkowie SO i LPR to w 90% byli czlonkowie PZPR tylko w nowej szacie. Partie te jeszcze zwieksza swoja liczebnosc po rozwiazaniu SLD, chyba ze PIS jeszcze bardziej pojdzie w kierunku socjalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 15:57 Dzieki Bogu uchowa sie w miare "normalna" telewizja niepubliczna. Z pewnoscia znajdzie sie wielu ,ktorzy przestana placic abonament na TVP.Polakow nie potrzeba dworskiej telewizji.Ona i tak od dawna jest wyraznie "skrecona " w kierunku Kaczorlandu i kleru.Pokazcie mi druga w Europie telewizje publiczna o taim swiatopogladowym nastawieniu.No ,moze na Bialorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Wiesz może my oglądamy inną Telewizje Polską 31.12.05, 17:43 bo jakoś tak mi się wydaje po tym co o niej piszesz akurat jest na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI : NINA TERENTIEW 31.12.05, 15:59 NAZWISKO MÓWI SAMO ZA SIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Ona w pierwszej kolejnosci masz racje, a na 31.12.05, 21:36 stanowisku dyrektora programu 2 TVP widziałbym Grzegorza Górnego (ale odpada jest naczelnym OZONU i Frondy), to jak nie on to ktoś jego pokroju ... niech dadzą tam Macieja Pawlickiego (za czasów Wiesława Walendziaka dyrektora TVP 1 więc ma niezbędne doświadczenie) A to skarbnica wybitnych dziennikarzy: pl.wikipedia.org/wiki/Pampersi z tego środowiska. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Wspaniała wiadomość !! 31.12.05, 16:02 To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Wspaniała wiadomość !! 31.12.05, 16:30 poglodku! uwazam, ze za sformulowanie 'wiernych prawdzie' w kontekscie pospieszalskiego to powinienes tez na jaki stolek w nowej projektowanej propagandowce sie zalapac. masz kwalifikacje. ps: bo to mnie bardzo interesuje: na czym polega tendencyjnosc i stronniczosc debaty? ogladajac z szesc ostatnich odcinkow jej nie dostrzeglam, mozesz podac jakis przyklad?? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Wspaniała wiadomość !! 31.12.05, 17:27 Dziekuje Ci bardzo, ale jestem za młody (18 lat), może kiedyś w sumie podobałaby mi się taka praca. Tendencyjność "Debaty" polega na tym, że nie ma tam wystarczającej reprezentacji sił prawicowych wszelkiej maści za to jest nadreprezentacja wszelekiej maści lewicy i liberałów. Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Wspaniała wiadomość !! 31.12.05, 19:45 poglodku! prosze, wskaz mi, w ktorym z odcinkow zaszla opisana przez ciebie sytuacja: o becikowym, o marszu rownosci, o emeryturach gorniczych, o prawie laski, o hipermarketach, o prezydenturze aleksandra kwasniewskiego? no prosze, wskaz. niedawno przez feministyczna liste dyskusyjna,w ktorej uczestnicze, przetoczyla sie podobna dyskusja nt. debaty, gdzie zarzucono durczokowi zeswinienie dziennikarskie z powodu zaproszenia do programu pana posla straka i pani dwojga nazwisk z mlodziez wszechpolskiej /to o marszu/. widzisz, mozna na to tez spojrzec z tej strony - i choc solidaryzuje sie z pogladem, ze posla straka i tej pani nie powinno sie wywiadowac, w mysl zasady, ze polemika z glupstwem nobilituje je bez potrzeby, to wtedy, jak i teraz, bronilam takiego zestawu gosci. skoro juz ujawniles swoj wiek, zloze ci zyczenia: jak najszybszego wyrosniecia z gloszenia zaslyszanych gdzies piate przez dziesiate pogladow. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Wspaniała wiadomość !! 31.12.05, 16:34 no to obejrzę sobie jakiś progrm pana Pospieszalskiego,aby się przekonać.A za OZON to dziękuję bardzo i niech pozostanie tam gdzie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Wspaniała wiadomość !! 31.12.05, 17:31 A najbliższy program "Warto rozmawiać bedzie nadany 2 stycznia 2006, godz. 22.45 na temat "Polska 2005/2006 - Co się skończyło? Co się zaczyna? Teraz Młodzi?" Oto krótki opis tematu i goście: Czy 2005 rok był rokiem przełomowym? Czy sprawa listy Wildsteina pokazała, że przeszłość jest ważna także dla młodych? Czy papieskie wydarzenia kwietnia 2005 – udowodniły, że są sprawy, które łączą pokolenia? Czy nowa oś debaty politycznej to spór konserwatystów z liberałami i marginalizacja lewicy w parlamencie? Czy na te zmiany polityczne nakłada się odwieczny spór między starszymi i młodymi? Czy to dwudziestolatkowie dokończ± rewolucję Solidarności? Czy to przypadek, że jest ich aż tylu w obecnym parlamencie? Jaka będzie Polska w 2006 r? O tym warto rozmawiać. Goście: ● Konrad Ciesiołkiewicz - rzecznik rz±du ● Paweł Szałamacha – wiceminister skarbu ● Jakub Rutnicki - poseł PO ● Mateusz Piskorski - poseł Samoobrony ● Krzysztof Bosak – poseł LPR ● Szymon Ruman – asystent Marszałka Sejmu ● Tomasz Kalita - szef Rady Programowej SLD ● Sylwia Wilkos – specjalistka od marketingu politycznego ● Przemysław Wipler - prezes fundacji Odwiedzialność Obywatelska Ale mi i tak się wydaje, że OZON znajdzie się w TVP to osoby pokroju redaktora Pospieszalskiego ... nawet sporadycznie on tam pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Wspaniała wiadomość !! 31.12.05, 19:49 poglodku moj najdrozszy! jesli w tej zajawce nie dostrzegasz mega tendencyjnosci, to ja ci polecam jak najszybsza wizyte u okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: Wspaniała wiadomość !! 31.12.05, 17:14 poglodek napisał: > To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan > Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni > dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz > prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program > publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu > publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak > bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to > nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Widziałam tego chama Pospieszalskiego kilka razy. Dziwię się tym, którzy chcą z prymitywem rozmawiać, bo przecież wiadomo, że nie dopuści do głosu nikogo, kto ma choć troche inne poglądy niż on (i jego mocodawcy). Kariera speca od jakiegoś disco polo zadziwia mnie coraz bardziej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. No i niech nadejdzie. Jeszcze będziesz tęsknił za dzisiejszą telewizją. > Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze > w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego > korzystać. No, taaa, zwłaszcza ci z Pulsu - specjaliści od wyciągania publicznej kasy. > PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz > widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i > zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... W zjawiska nadprzyrodzone to wierzy prawica, ale nie stanie sie cud aż tak wielki, żebyś ty nabrał rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Wspaniała wiadomość !! 31.12.05, 17:33 A to coś dla ciebie najbliższy program "Warto rozmawiać bedzie nadany 2 stycznia 2006, godz. 22.45 na temat "Polska 2005/2006 - Co się skończyło? Co się zaczyna? Teraz Młodzi?" Oto krótki opis tematu i goście: Czy 2005 rok był rokiem przełomowym? Czy sprawa listy Wildsteina pokazała, że przeszłość jest ważna także dla młodych? Czy papieskie wydarzenia kwietnia 2005 – udowodniły, że są sprawy, które łączą pokolenia? Czy nowa oś debaty politycznej to spór konserwatystów z liberałami i marginalizacja lewicy w parlamencie? Czy na te zmiany polityczne nakłada się odwieczny spór między starszymi i młodymi? Czy to dwudziestolatkowie dokończ± rewolucję Solidarności? Czy to przypadek, że jest ich aż tylu w obecnym parlamencie? Jaka będzie Polska w 2006 r? O tym warto rozmawiać. Goście: ● Konrad Ciesiołkiewicz - rzecznik rz±du ● Paweł Szałamacha – wiceminister skarbu ● Jakub Rutnicki - poseł PO ● Mateusz Piskorski - poseł Samoobrony ● Krzysztof Bosak – poseł LPR ● Szymon Ruman – asystent Marszałka Sejmu ● Tomasz Kalita - szef Rady Programowej SLD ● Sylwia Wilkos – specjalistka od marketingu politycznego ● Przemysław Wipler - prezes fundacji Odwiedzialność Obywatelska Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Wspaniała wiadomość !! 31.12.05, 19:51 z pospieszalskim nie wszyscy chca rozmawiac, srodowiska feministyczne i lgbt oglosily bojkot tego programu /i dobrze/. i do poglodka: czy ktos oglosil bojkot debaty /no, rozszerzmy spektrum zainteresowania - kontrwywaidu w rmffm/? albo prosto w oczy /i goscia radia zet/? cos mi 'umklo'?? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Wspaniała wiadomość !! 31.12.05, 21:47 goffythedog napisała: > z pospieszalskim nie wszyscy chca rozmawiac, srodowiska feministyczne i lgbt > oglosily bojkot tego programu /i dobrze/. To dobrze, ze bojkotują bo ja nie mam ochoty ich oglądać w "Warto rozmawiać", zakłócaliby tylko przesłanie programu i utrudniali dyskusje. A i chyba redaktor Pospieszalski z tego powosu ze go zbojkotowali nie rozpacza. A dla mnie to dowod ze swoja bezkompromisowoscia powoduje zlosc tego skrajnego lewctwa. Wzbudzil tez moj podziw gdy przerwal Lizutowi z GW jak gadal ze cieszy sie ze magister prezio przeprosil za Jedwabne i powiedzial ze musi przerwac jako wzorocowy moherowy beret. PS. "Warto rozmawiać" to dla mnie szkoła jak dyskutowac, naśladuje ten styl w szkole na WOSie (ma 6), Religii (ksiądz też jest fanem Pospieszalskiego) i Polskim (nauczycielka popiera LPR i glosowala na Kaczyńskiego jako prezydenta) i zawsze tam wygrywam debaty ze swoimi przeciwnikami (bo tacy sa) i na koniec 90 % przyznaje mi racje. Więc oglądanie Pospieszalskiego i czytanie OZONU nie idzie na marne. Mozna tez podyskutowac na Geo itp. ten sam wynik .. chciaz tam tepie Eurokołchoz. i do poglodka: czy ktos oglosil > bojkot debaty /no, rozszerzmy spektrum zainteresowania - kontrwywaidu w rmffm/? > > albo prosto w oczy /i goscia radia zet/? cos mi 'umklo'?? Narazie nie, nie ma powodu ogłaszać bojkotu tych programów, a to dlatego, że trzeba się z prawdą starać dotrzeć wszedzię i wykorzystać do jej szerzenia każdą możliwość. I uwierz mi nie zieje jakąś szczególną nienawiścią do Durczoka prędzej bym Olejnik z TVP wyrzucił ... poprostu nie lubie Debaty wole Warto rozmawiac. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
goffythedog Re: Wspaniała wiadomość !! 01.01.06, 07:51 dziubek, znaczy poglodku! ty se jaja robisz, czy o droge pytasz? bo jak piszesz, doskonale zdajesz sobie sprawe z tego, ze okreslone srodowiska zbojkotowaly /nie/warto rozmawiac, z powodu tendencyjnosci owego programu. jesli ci to nie przeszkadza, to znaczy, ze akceptujesz pomysl na program pospieszalskiego, i nie oczekujesz dyskusji, tylko propagandowki, skoro piszesz o tym, ze zaklocaliby przeslanie programu. widzisz, ja mam wrazenie, ze w debacie to przeslanie wynika z dyskusji. a przynajmniej durczok porafi je jako takie sprzedac. nadal nie odpowiedziales mi na zadne z moich pytan - poza tym, ze namnazasz posty na forum, niechetne wszystkim, ktorzy nie sa pospieszalskim. widzisz, roznica miedzy nami jest taka, ze ja wole debate, wiec /nie/warto rozmawiac nie ogladam i nie przyjelabym od pospieszalskiego zaproszenia do programu. niemniej, nie snuje niepopartych jakimis dowodami dywagacji, jaki to pospieszalski jest do bani dziennikarz. wiec poprosze jeszcze raz, wskaz mi te tendencyjnosc czy stronniczosc durczoka, bo jak pisalam, dla mnie to on czasem jest zbyt przezroczysty, choc i tak cenie go za pewna... przyzwoitosc. bo widzisz, ja mam wrazenie, ze nie masz zadnego argumentu. jestes taki swietny - jak piszesz - znajdz jakis 'kontrwywiad' i pokaz mi punkt po punkcie, co? albo 'debate' obejrzyj. ps: u mnie nie mialbys szesc, tylko sztywna, bo nie umiesz uzasadnic swojego sadu i obrzucasz ludzi kalumniami znikad. zajmuje sie w zyciu medioznawstwem i dydaktyka Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden NORMALIZACJA 31.12.05, 16:03 Eh! W Czechosłowacji też zrobiono normalizację, po sowieckiej agresji w roku 1968. Jakoś to ludzie przeżyli. Skoro nie ma wyboru, to przeżyć gó.. trzeba. A niech będzie i Pan Wildstein, czy inny Pan Kaczor, co za różnica. Pan Kwiatkowski to był horror, teraz też będzie horror. Zmiany w gębach i w nazwiskach. Gdzie sa te czasy, kiedy Teatr Telewizji nadawał ambitne spektakle co tydzień? Gdzie są te czasy kiedy TVP patronowała ambitnym produkcjom filmowym? Takie miernoty jak Panowie Sulik i Kwiatkowski skutecznie zrobiły z TVP dosyć podłą jakościowo instytucję. A miernota i cwaniaczek od tworzenia fermentu, Pan Wildstein, nic tu przecież by nie zmienił, gdyby został szefem TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: NORMALIZACJA 31.12.05, 17:17 tomekjeden napisał: > Eh! W Czechosłowacji też zrobiono normalizację, po sowieckiej agresji w roku > 1968. Jakoś to ludzie przeżyli. Skoro nie ma wyboru, to przeżyć gó.. trzeba. A > niech będzie i Pan Wildstein, czy inny Pan Kaczor, co za różnica. Pan > Kwiatkowski to był horror, teraz też będzie horror. Zmiany w gębach i w > nazwiskach. Gdzie sa te czasy, kiedy Teatr Telewizji nadawał ambitne spektakle > co tydzień? Gdzie są te czasy kiedy TVP patronowała ambitnym produkcjom > filmowym? Takie miernoty jak Panowie Sulik i Kwiatkowski skutecznie zrobiły z > TVP dosyć podłą jakościowo instytucję. A miernota i cwaniaczek od tworzenia > fermentu, Pan Wildstein, nic tu przecież by nie zmienił, gdyby został szefem TVP. To se ne wrati... Lepiej już - niestety było. Dobrze, że się pozbyłam telewizora, to przynajmniej nie denerwuję sie na co dzień, tylko podczas wizyt u znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: NORMALIZACJA 31.12.05, 21:44 komorka25 napisał: > tomekjeden napisał: > > > Eh! W Czechosłowacji też zrobiono normalizację, po sowieckiej agresji w r > > 1968. Jakoś to ludzie przeżyli. Skoro nie ma wyboru, to przeżyć gó.. trze > ba. A > > niech będzie i Pan Wildstein, czy inny Pan Kaczor, co za różnica. Pan > > Kwiatkowski to był horror, teraz też będzie horror. Zmiany w gębach i w > > nazwiskach. Gdzie sa te czasy, kiedy Teatr Telewizji nadawał ambitne spek > takle > > co tydzień? Gdzie są te czasy kiedy TVP patronowała ambitnym produkcjom > > filmowym? Takie miernoty jak Panowie Sulik i Kwiatkowski skutecznie zrobi > ły z > > TVP dosyć podłą jakościowo instytucję. A miernota i cwaniaczek od tworzen > ia > > fermentu, Pan Wildstein, nic tu przecież by nie zmienił, gdyby został sze > fem > > > To se ne wrati... Lepiej już - niestety było. Dobrze, że się pozbyłam > telewizora, to przynajmniej nie denerwuję sie na co dzień, tylko podczas wizyt > u znajomych XXXXXXXXXXXXXXXXX Ja Ciebie, Szanowna komórko25, rozumiem. Taka emigracja wewnętrzna, jaj za czasów PRL-u. Ta emigracja teraz się ożywi. Pozdraiam. Do Siego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Tak to powrót do normalności 31.12.05, 17:34 -------------------------------------------------------------------------------- To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Tak to powrót do normalności 31.12.05, 17:37 poglodek napisał: PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz > widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i > zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Obaj to zjawisko nie z tej ziemi . Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek51 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 16:08 Czytając te posty , w zdecydowanej wiekszości.... Brawo!!!!!!!!!! Jestem wprost zachwycony!!!!!!!! Jednak "prawdziwy" katolicyzm w narodzie trwa!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:35 Alleluja . O.Rydzyk na krola . Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 21:53 Ale śmieszne ... jakie poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 21:52 Trwa, czały czas trwł tylko był tłumiony prze lewicow-liberalny różowy salon, ale teraz zaczął ponoscić głowe i gotowić się do walki aby załmac potęge różowego salonu i dokończyć rewolucje Solidarności. I w tym temacie polecam ten tekst: galba.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?734261 oraz aby wyjasnic zjawisko Michniksa, w ktorym zyje czesc polaków: wpisz.blox.pl/html/1310721,262146,13.html;jsessionid=FFDAB4E293A99543D4E441B7A67C1C65.tomcat2?708395 PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 16:17 Po prostu bagno. A PiS na pewno nie jest organizacja ktora stac na zrobienie porzadku gdziekolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Wildstein rzadzi TV, Szechter Agora, Berman 31.12.05, 16:35 szykuje nowa wersje UB. Niedlugo beda wysylali na zeslanie normalnych ludzi. Wszystko prawie jak za Bieruta. Z ta roznica ze oni teraz sa najbogatsi na tym co rozkradli a za Bieruta mieli tylko pitolety ktorymi zabijali czlonkow AK lub wieszali. Moim zdaniem ten caly Wildstein nadaje sie do czyszczenia klozetow a nie na szefa TVP. Mihnik takze. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:40 -------------------------------------------------------------------------------- To wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
wad Miotła na pieszczochów... 31.12.05, 16:33 wskazane odmłodzenie prezenterów(również nowa dyrekcja), realne gaże(nie gwiazdorskie kontrakty)i trochę normalności w TV za którą płacimy(może nie wszyscy) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Miotła na pieszczochów... 31.12.05, 21:56 Dokładnie tego samego chce. A oprocz tego proponowalbym aby do TVP wrocili tacy dziennikarze, wyrzuceni przez Kwiatkowskiego jak: Marcina Dominika Zdorta Cezarego Michalskiego Macieja Pawlickiego Adama Pawłowicza Grzegorza Górnego Rafała Smoczyńskiego Waldemara Gaspera Piotra Semkę Bogdana Rymanowskiego Jacka Łęskiego i wielu innych ... PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
bodo1983 WILDSTEIN PREZESEM TELEWIZJI PUBLICZNEJ? PRZECIEŻ 31.12.05, 16:40 to jeden z najbardziej zacietrzewionych zorientowanych na solidarnościową prawicę polskich dziennikarzy! Pod jego rządami TVP, obecnie nie wolna oczywiście od błędów, przeistoczy się w drugi WPROST albo drugi TYGODNIK SOLIDARNOŚĆ!To będzie tak tenecyjne,że nie da się wogle oglądać! JEZELI WILDESTEIN zostanie szefem TVP przestanę płacic ABONAMENT i Wam radzę! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek WILDSTEIN PREZESEM TELEWIZJI PUBLICZNEJ 31.12.05, 17:35 To wspaniała widomość. Włśnie z powodów o któych piszesz nim zostanie to są same pozytywy. Ja tam się ciesze, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: WILDSTEIN PREZESEM TELEWIZJI PUBLICZNEJ 31.12.05, 17:58 Ja sie martwie. No bo tak, pan Wildstein dopuscił się sporej prowokacji i w bardzo opinii wielu ludzi postapil nieetycznie. Sam ten fakt powinien go wykluczyc z grona ew. kandydatow. Tym bardziej, ze nie bardzo widze jak sie to ma do spojnosci deklarowanej przez PiS wizji mediow (patrz zapis o etyce w przeglowsowanej ekspresowo przez PiS ustawie). Jezeli chodzi o dziennikarstwo pana Widlsteina, to niezbyt je znam, ale zetknalem sie z publicystyka w jego wydaniu w telewizji Puls i musze powiedziec, ze nie uwazam by byla najwyzszych lotow. Na pewno w porownaniu z panem Durczokiem to jakies jedna/dwie ligi nizej. Jezeli chodzo o pania Olejnik, to jestem sie sklonny zgodzic. Natomiast co do pana Pospieszalskiego, to nie wiem jak okreslic jego program jezeli "debate" uwaza pan za tendencyjna. Tym niemniej, ciesze sie ze taki program jest. Mysle, ze dowodzi to jednak pewnego pluralizmu pogladow w telewizji, czego zapewne nie doswiadczymy pod wladza PiS-u. Generalnie rzecz biorac, raczej przerzuce sie na telewizje komercyjne, choc i tu zapewne macki komisarzy z PiS siegna tu wczesniej czy pozniej. W koncu maja KRRiTV juz praktycznie w swoich rekach i pociagaja juz za niemal wszystkie sznurki w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba3894 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 16:44 a coż to, czy w Polsce nie ma odpowiednich Polaków na stanowisko prezesa TVP? Czy na pewno musi być nim znowu Żyd? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:36 No prosze typowy zwolennik SLD antysemita !! A moze ty jestes z PD, antysemito !! Odpowiedz Link Zgłoś
adamk017 Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 16:58 Mam ponad 50 kanałów , zlikwidowałem TV Trwam , jak mi się niebędzie podobała TVP to też ją skasuję i po problemie i tak już teraz więcej słucham i czytam z internetu " niema problemu ". Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 POZBYC SIE TRZEBA PO PROSTRU ZGNILIZNY. 31.12.05, 17:13 A że czerwono - różowa hołota będzie to nazywać męczeństwem, to tylko obnaży ich podłość, bo każdy widzi jakie sa dzs media, jakie były w czasie wyborów i jak sa po prostu spaczone przez michnikowszczyzne. To widać. Nie widza trego tylko czerwono - różowi obłudnicy i cynicy Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: POZBYC SIE TRZEBA PO PROSTRU ZGNILIZNY. 31.12.05, 17:34 Ile ty masz pseudonimow ? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: POZBYC SIE TRZEBA PO PROSTRU ZGNILIZNY. 31.12.05, 17:37 Masz racje, trzeba to zrobić trzeba przywrócić normalność i to zostanie zrobione a lewactow i różowy salon będzie mógł tylko sobie krzyczeć Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: POZBYC SIE TRZEBA PO PROSTRU ZGNILIZNY. 31.12.05, 17:38 jak dobrze zyc w normalnym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
a.barbarus nie ma strachu 31.12.05, 17:14 jest jeszcze na szczęście parę innych stacji oprócz tvp, a "państwową" (bo już przecież nie "publiczną") będzie można sobie włączać dla śmiechu, jak za Gierka Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: nie ma strachu 31.12.05, 17:37 To się nazwya strach przed prawdą !! Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:15 Pośpieszalski to demagog i sługus czarnej sotni, wyjątkowo nieobiektywny. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Po rządach prawicowych politruków będzie szansa na dłuższy okres normalności Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:33 Za 60 lat bedziemy obchodzili 60-lecie rewolucji . a wnuk kaczynskiego zostanie kolejnym dynastycznym prezydentem . "Cala wladza w rece rad" . Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 31.12.05, 17:40 Obyś miał racje ... chociaż wolałby Kaczyskich jako prezdentów, zaś w Sejmie i rządzie większość dla LPR z udziałem w rządzie dla PiSu albo kogoś innego to byłoby najlepsze dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
john_jasny Re: Na Woronicza straszy widmo Wildsteina 01.01.06, 07:28 poglodek napisał: > Obyś miał racje ... chociaż wolałby Kaczyskich jako prezdentów, zaś w Sejmie i > rządzie większość dla LPR z udziałem w rządzie dla PiSu albo kogoś innego to > byłoby najlepsze dla Polski ========================================= Idiota - to taki przyszly twoj tytul naukowy no bo juz wykrales konkurs gdzie oceniali pupile Rydzyka.Przyjedz do USA dam ci mieszkanie i skieruje cie do dobrego psychiatry..A jesli cie nie stac na bilet to tylko dowodzi ze nie jestes glupi tylko bardzo glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek A ja lubue Pospieszalskiego i jestem stałym widzem 31.12.05, 17:38 jego programu, Dla mnie to wspaniała wiadomość, że tacy ludzi jak Bronisław Wildstein czy Jan Pospieszalski będą odgrywac większą rolę w TV. To fachowcy, wybitni dziennikarze. Szeczgólnie cieszy mnie to, że pan Pospieszalki będzie oprócz prowadzenia programu "Warto rozmawiać" (to najlepszy obecnie program publicystyczny w polskiej telewizji) drugi program lub zostanie szefem działu publicystyki. Włściwi to życze mu aby dostał i to i to. Gdyby było więcej tak bezkompromisowych i wiernych prawdzie dziennikarzy jak Jan Pospieszalski to nasza rzeczywistość wyglądałaby inczej. Mam tez nadzieje, że rzeczywiście Durczok i Gawryluk wylecą z TYP. Durczok za swój tendencyjny i stronniczy program "Debata" a Gawryluk za nierzetelność. Mam też nadziej, że nie będę już niebawem musiał oglądać w TYP programu "Prosto w oczy" Moniki Olejnik .. też wybitnie stronicza, nierzetelną i nie majca nic wspólnego z dziennikarestwem. Otwarcie wspiera w swoich programch opcje lewicowo-liberalną i opluwa polityków prawicy. Ale czas tych osób mam nadziej się kończy i nadejdzie czas takich ludzi jak Pospieszalki i Wildstain. Myśle, że skarbincą dobrych dziennikarzy publicystycznych i informacyjnych jest redakcja "OZONU" można by po nich sięgnąć. Są też dobrzy dziennikarze w "Newsweeku" ... jest dawna obsada TV Puls (tzw. pampersi) więc jest z czego korzystać. PS. Niedawno Gazeta pisała, że na Woornicza straszy widmo ojca Rydzyka, teraz widmo Wildsteina ...wychodzi na to że awangarda postępu uwierzył w duchy i zjawiska nadprzyrodzone hahahaha .... Odpowiedz Link Zgłoś