panmarcin 21.07.05, 08:05 Jak byście zareagowały, gdyby facet, którego nie znacie powiedział wam, że wpadłyście mu w oko i chciałby was poznać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciszaprzedburza Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 21.07.05, 08:46 Dużo zależy od sposobu, w jaki by to zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
panmarcin Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 21.07.05, 08:54 ps. i zrobiłby to w miły i kulturalny sposób Odpowiedz Link Zgłoś
ciszaprzedburza Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 21.07.05, 09:00 Miły i kulturalny tak, ale dobrze by było czymś ją zaskoczyć i zaintrygować, tak aby chciała kontynuować rozmowę (choćby z ciekawości). Wiesz o niej coś więcej, czy tylko patrzysz i podziwiasz? P.S. Na mnie zdecydowanie działa poczucie humoru - jeśli facet mnie rożśmieszy to już połowa sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
leigif Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 21.07.05, 12:43 ja np. kiedys sie zogdzilam Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 21.07.05, 09:50 Umów się z nim, ale bądź ostrożna. Odpowiedz Link Zgłoś
tableteczka Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 21.07.05, 13:38 raczej pozytywnie..pod warunkiem ze dana osoba wzbudzalaby zaufanie Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 21.07.05, 13:43 Hipotetycznie: to zależy w jaki sposób by to zrobił i czy by mi sie podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
jakfajnie Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 21.07.05, 18:01 panmarcin napisał: > Jak byście zareagowały, gdyby facet, którego nie znacie powiedział wam, że > wpadłyście mu w oko i chciałby was poznać? - no to poznawaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwa76 Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 22.07.05, 10:38 miałam taką historię, umówiłam się :) nic dobrego z tego nie wyszło, ale było wesoło.... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna13 Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 06.08.05, 22:53 To zależałoby od tego czy mi się facet podobał jeżeli tak to dla poprawienia sobie nastroju mogłabym się z nim umówić,a nóż by coś z tego wyszło ,a jak nie to trudno Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 07.08.05, 00:30 Hm, ja z natury jestem osobą bardzo powściągliwą i nieufną, no i nieśmiałą strasznie, i choćby z tego powodu nie ma szans ;p Chociaż gdyby facet wyglądał sympatycznie, był miły i wzbudzał zaufanie to kto wie.. Zaznacze, że czasami jak chłopak naprawdę mi sie spodoba to to bardzo mnie "napędza" (bez podtekstów ;)). Najbardziej nieznosze, jak facet mówi coś co brzmi składnie i przyzwoicie, ale przy tym mierzy cię z tym lubieżnym uśmieszkiem. anka Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja.taka Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 07.08.05, 00:25 Mozna sie umowic. przeciez nic sie nie traci. Sproboj jesli jakas Ci w to oko wpadla. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 07.08.05, 19:06 to jest podobny do twoje go watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=24352844&v=2&s=0 a odpowiedzi generalie pozytywne wiec....:) Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 07.08.05, 19:12 a zresztą.. do boju! :D jestem za. anka Odpowiedz Link Zgłoś
ipekakuana Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 08.08.05, 02:12 Tekst wyświechtany, z czego wnioskowałabym, że autor jest osobnikiem przeciętnym, czyli nieciekawym. Odpowiedz Link Zgłoś
ar.marika Re: Dziewczyny! Jak byście zareagowały? 08.08.05, 22:03 To zależy jeśli by się wydal ciekawy umówiłabym się, miałam kilka takich sytuacji, ale tekst w stylu podobasz mi się, nie zadziała. Poprostu musisz zagaić pogadać chwile... tylko bez narzucania się wtedy jesteś z góry przegrany. Spróbuj, nawet jeśli się nie umówi, to nie pomyśli nic złego... to coś w rodzaju komplementu, dowiedzieć się że się komuś podoba... Odpowiedz Link Zgłoś