goldilock Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 18:29 Ten rzad nie przetrwa do lata. Oto slowo boze. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 18:32 goldilock napisała: > Ten rzad nie przetrwa do lata. Oto slowo boze. Rząd może odejdzie doradcy zostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
goldilock Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 18:34 a bardziej powaznie tego typu decyzje nalezy zostawic samej kobiecie dajac jej mozliwie najwieksza pomoc.Dyktaura jeszcze niczego nie rozwiazala- zwlaszcz dyktatura hipokrytow. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Kto to ma być???!!! 05.01.06, 18:30 Konserwatywna fanatyczka... Ja bym nie chciała mieć takich doradców. A w ogóle, to bym nie chciała takiego premiera w Polsce, jak Marcinkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
mips Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 18:39 Boże! Broń nas przed nawiedzonymi pokroju LPR! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa NALEŻY KATEGORYCZNIE ZABRONIĆ ROZWODÓW !!! 05.01.06, 18:45 Za zostawienie baby 10 lat paki ! Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 18:54 tak 3mac, a jak sie komus nie podoba to do paki. swiat sie konczy. ksiadz rydzyk wszystko wytloooooomaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
m824 PODZIEMIE ABORCYJNE 05.01.06, 18:55 ależ prosze bardzo - niech ta pani doradza premierowi, niech uchwalą, że nawet dziecko z gwałtu ma sie urodzić, a wtedy podziemie aborcyjne nie będzie dotyczyło 30.000 (trzydziestu tysięcy !) zabiegów rocznie, ale przynajmniej dwa razy tyle! albo firmy przewozowe zaczną zarabiać na biletach np. do Holandii. tak dlaej panie ministrze, a przejrzystość działań wszelakich w tym kraju spadnie do zera i bedziemy żyć już nie w mętnej wodzie a bagnie totalnym! Odpowiedz Link Zgłoś
rmk28 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 19:00 Czemu Polki nie sa feministkami? forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showforum=14 Odpowiedz Link Zgłoś
m824 Dr Hanna Wujkowska 05.01.06, 19:01 a czego sie spodziewać po osobie, która kończyła uniwerek Wyszyńskiego. ja kiedyś miałam okazję spotkać studentki tego univ i uwierzcie - młode pokolenia moherowych beretow! jak zobaczyliśmy te dziewczyny na korytarzu, to od razu było wiadomo, ze sa z KUL-u albo z Wyszyńskiego. tego po prostu nie da się nie zauważyć! a poza tym, jak ona jest ze Związku kobiet Katolickich, to niech tym paniom doradza. ja katoliczką nie jestem i chcę mieć pełne prawo do decydowania o mnie, moim ciele, moim zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek967 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 19:03 Ta kobieta chyba jest lekko mowiac nienormalna!!Jestem oburzony tym iz taka kobieta mialby zasiadac w rzadzie!! Nie wyobrazam sobie aby kobieta ktora zostala zgwalcona musialaby czuc uciazliwosci losu przez ok 10 miesiecy bo nie wiem czy w trakcie ciazy mozna "zalatwic" adopcje od razu po porodzie!!Nie wiem jak ta kobieta wyobraza sobie terapie takiej kobiety ktora potrzebuje zapomniec o gwalcie..A ona chce tym skrzywdzonym kobietom naprawde zniszczyc do konca psychike!!To beda meczranie dla tych kobiet wiec mam nadzieje ze albo nie dostanie nominacji(w co watpie) albo prtzynajmnierj zmieni swoje poglady rownbiez dotyczace refundowania srodkow antykoncepcyjnech!!Jestem nastolatkiem ktory korzysta z tego ze te srodki sa refundowane, bedzie mnie stac na nie nawet jezei nie beda refundowane ale...nie jestem wiekszoscia biednego polskiego spoleczenstwa(nie ublizam nikomu i nie uwazam sie za lepszego)...Jezli chce aby dziewczyny po 14 lat rodzily to zycze jej powodzenia!!Taniej sily roboczej i biedy w Polsce nie brakuje a takie zjawisko na pewno temu nie zapobiegnie a wrecz je wzmozy..Zaluje ze nie moge nic zmienic jako jednostka.. Odpowiedz Link Zgłoś
sanoy Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 19:03 Ośmieszy się cioteczka i skompromituje jeszcze łatwiej niż dostała nominację. Jak chce doradzać żeby zgwałcone też musiały rodzić to niech sama popróbuje! Własne doświadczenia dobrze robią na ksztłtowanie poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa ZA OPUSZCZENIE MSZY W NIEDZIELĘ - ARESZT !!!! 05.01.06, 19:06 Albo grzywna !!! Za spożywanie w piątek mięsa - 150 batów ! Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_cietej_riposty2 Re: ZA OPUSZCZENIE MSZY W NIEDZIELĘ - ARESZT !!!! 05.01.06, 19:11 A za pracę w sobote i jadanie schabowego ile kolega przewiduje? Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: ZA OPUSZCZENIE MSZY W NIEDZIELĘ - ARESZT !!!! 05.01.06, 19:13 100 dni o chlebie i wodzie ! I 250 zdrowasiek do o. Rydzyka ! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re:Klechy 05.01.06, 19:19 co ja robie w lozku z kim i jak wam g.. do tego radyjo steruje marcinkiewiczem on Polakami zamiast pomoc kobietom w ciezkiej sytuacji -niechciana ciaza -ciaza problematyczna -gwalt -ciaza maloletnich wielebni oswieceni ich pieski maja jedno panaceum RODZIC za 1000 zl Odpowiedz Link Zgłoś
m824 za mięso 05.01.06, 20:22 eeee tam - nie tylko w piątek. to ja proponuję w ogóle za spożywanie mięsa. przynajmniej coś dla nas (wegetarianów) będzie też na PLUS w tym nowym rządzie. hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_cietej_riposty2 Chyba nikt nie kupił takiej postawy? 05.01.06, 19:10 A już napewno nie środowiska wykonujące aborcje nielegalnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinbird Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 19:11 Skąd wzięli tą idiotkę ??? I jakich nauk jest doktorem ??? Co za głupia c.pa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz_cietej_riposty2 przekręciki?!!!?!?! 05.01.06, 19:19 "Nie zwolniłem pani dyrektor Hanny Wujkowskiej z pracy, ale odwołałem ją ze stanowiska dyrektora SPZOZ w Zielonce, proponując jednocześnie kontynuowanie dotychczasowej pracy lekarza w naszej przychodni. Przyczyną odwołania ze stanowiska było ciężkie naruszenie obowiązków pracowniczych m.in. świadczenie poza wiedzą burmistrza, czyli pracodawcy i przełożonego, pracy w innych miejscach niż SPZOZ-MOZ w Zielonce, w godzinach pracy SPZOZ-MOZ w Zielonce oraz nieprawidłowości przy wypłacaniu samej sobie comiesięcznych premii." reszta na: fakty.wwl.pl/2004/21/?id=02 Odpowiedz Link Zgłoś
wojt-ek To może by ją tak kto przeleciał??? zobaczymy czy. 05.01.06, 19:25 podtrzyma swoje zdanie;-) ps. z uwagi na nieprzewidywalność tego co się będzie działo w następnych 4 latach w naszym kraju oświadczam że to był tylko niewinny żart... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry59 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 19:28 Ciemnota i zabobon !!!!! Brak słów !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
spokofacet Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 19:54 a co wiesz o NPR? co jest ciemnota wiesz np. jak dlugo dojrzewaja plemniki? nikt nie uczy tego w szkole bo na ciemnocie latwo zarobic i antykoncepcja sie latwo sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 19:31 aborcja, jako zabijanie nienarodzonego dziecka (plodu), to zawsze bardzo kontrowersyjny temat. Stanowczo sprzeciwiam sie aborcji 'na zyczenie' (trzeba odpowiadac za swoje czyny, a nie zabijac niewinna istote) czy z powodu 'trudnych warunkow spolecznych' (mozna poprosic o pomoc, poszukac pracy albo oddac dziecko do adopcji, a nie zabijac niewinna istote). Jestem natomiast za legalnoscia aborcji, gdy plod zagraza zdrowiu lub zyciu kobiety (jest to wtedy OBRONA KONIECZNA). Co w przypadku gwaltu? Pomyslmy. Nie mozna mowic o odpowiedzialnosci za swoje czyny, bo kobieta zostala zgwalcona, wiec dziecko jest efektem przemocy. Plod nie zagraza jej zyciu, ale moze pokrzyzowac wiele planow zyciowych Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Wujkowska,ma chyba w rodzinie ginekologow. 05.01.06, 19:31 biznes aborcyjny rozkwitnie jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Ofiara gwaltu mezczyzny , a homoseksualisty ? 05.01.06, 19:31 Czy ma rodzic ofiara gwaltu homoseksualisty ? Czy oni maja byc wylaczeni z tych rygorystycznych przepisow. Jak rownosc , to rownosc. Odpowiedz Link Zgłoś
dorn Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 19:32 Rodzić ma także ofiara gwałtu...Pani doktor chce decydować o innych kobietach ponieważ jej uroda jest gwarantem że nikt nigdy jej nie zgwałci choćby szła roznegliżowana wśród skupisk bezdomnych. Z całym szacunkiem dla tych ostatnich. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 19:40 kobieta majaca piecioro dzieci "wpadla" ciaza niechciana ....... kto te dzieci wykarmi ? klecha ? musi uRoDZIC na chwale klechistanu bo tak ksiundz chce Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 00:13 A mnie się pani dr. podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 19:34 hehe droga pani ten solar co ma pani na twarzy jest na pewno bardziej szkodliwy niz pigulki ;p Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Jak wujkowską ktos zgwalci,bedzie to,nagła, 05.01.06, 19:36 niespodziewana przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
karkakinka Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 19:47 Żyjemy w coraz bardziej chorym kraju, w którym elita rządząca nie rozumie, że nie wszyscy Polacy to katolicy (i że nia ma w tym nic złego), i że połowa katolików nie jest chorymi antysemitami popierającymi tzw katolickie radio ma-ryja. Jestem coraz bardziej przerażona tym co się dzieje w Polsce coraz bardziej osaczona i ograniczana przez jakies fanatyczne lpry, skinheadów z młodzieży wszechpolskiej i radykalnych katolików z pisu (choc do religii katolickiej absolutnie nic nie mam) A ta Wujkowska to jakaś żenująca porażka (czy ona w ogole jest kobietą?myśle że to jakiś robot bez uczuć...hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
lara.croft żadna pani doktor! 05.01.06, 19:49 pani lekarz Wujkowska nie jest przecież doktorem, nie zrobiła nigdzie doktoratu, tytulowanie jej dr Wujkowską dodaje jej niezasłużonego prestiżu. Odpowiedz Link Zgłoś
lakare Re: żadna pani doktor! 05.01.06, 20:12 Chyba nie zrobiła doktoratu, specjalizację z interny ma... Ale tak sie na całym świecie tytułuje lekarzy (nawet odpowiednik angielski to MD=Medical Doctor). Jakkolwiek rzeczywiscie tytuł lekarz (czy lekarz dentysta czy lekarz weterynarii jest odpowiednikiem magistra. O rany; brzmi jakbym babsztyla broniła... Zdania na jej temat sobie oszczędzę bo jest zgodne z wiekszością z tej 500tki postów. lara.croft napisała: > pani lekarz Wujkowska nie jest przecież doktorem, nie zrobiła nigdzie > doktoratu, tytulowanie jej dr Wujkowską dodaje jej niezasłużonego prestiżu. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar biedne państwo wyznaniowe 05.01.06, 20:13 i do tego nie najmądrzejsi w osobach swoich reprezentantów... Ale pocieszę wszystkich euro jest najtańsze w historii więc to chyba dobrze że rząd zajmuje się tym co kobieta robi ze swoją pochwą a nie tym jak w szybkim tempie wyeliminować ryzyko kursowe rozkładające krajowych pracodawców. Przecież nie ważne czy Polska mądra i bogata czy biedna i głupia ważne że katolicka... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re:Wujkowska druga Suchocka 05.01.06, 20:17 klechy propaguja swoje racje WOLNO Im niech robia to w kOSCIELE ! ale zeby wprowadzac ustawy obowiazujace caly narod ... polska jeszcze nie klechistanem ja nie chce aby sukienkowy kadzidlem oczadzony mnie uszczesliwial i mi mowil co dla mnie jest dobre a co zle Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Ech Polacy często katolicy złodzieje i pijacy 05.01.06, 20:12 i do tego nie najmądrzejsi w osobach swoich reprezentantów... Ale pocieszę wszystkich euro jest najtańsze w historii więc to chyba dobrze że rząd zajmuje się tym co kobieta robi ze swoją pochwą a nie tym jak w szybkim tempie wyeliminować ryzyko kursowe rozkładające krajowych pracodawców. Przecież nie ważne czy Polska mądra i bogata czy biedna i głupia ważne że katolicka... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ech Polacy często katolicy złodzieje i pijacy 05.01.06, 20:32 :) kazdego kleche podnieca co tez Polacy robia w lozku ...musi byc to po Bozemu aby klechy i decydowaly z kim i jak to robie ... penis jest MOJ i go nie oddam Odpowiedz Link Zgłoś