Dodaj do ulubionych

Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi

• panzwami Czemu w tym kraju tylko lekarze kretyni mogą się.. 05.01.06, 22:19
      przebić? W mediach mówi się tylko o lekarzach alkoholikach, łapówkarzach,
      aferantach, partaczach albo debilach i oszołomach typu pani internistka z radia
      maryja? Napiszcie czasem w gazecie o porządnych lekarzach, którzy wbrew
      okolicznościom ratują ludziom zdrowie i życie. I wcale nie trzeba długo szukać
      bo dzieje się to każdego dnia na wielu oddziałach. "Gó..ane" sprawy zostawcie
      Faktowi i SE.
      • karbat Re: Czemu w tym kraju tylko lekarze kretyni mogą 05.01.06, 22:27
        Ludzie w Polsce daja sie traktowac jak duze dzieci
        ksiunc i jego pieski robiace kariery cos powiedza
        i narod ma sie tym kierowac

klechy swe madrosci gloscie w kosciele i egzekwujcie je od swoich owiec i
        baranow
        • terror.ortodoksa Re: Czemu w tym kraju tylko lekarze kretyni mogą 05.01.06, 22:38
          Ejżeee! 60 - 70 % Polaków popiera antykoncepcję.
          A jak popiera to i używa - Polak to już nie jest ciemny katolik, choć wielu
          niedoinformowanym innowiercom tak się wydaje.
    • obserwatorek44 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 22:34
      Nie jestem zlosliwy, ale w zwiazku z tymi myslami przytaczanymi w artykule zycze
      (trudno jestem zly) Pani Wujkowskiej (jest atrakcyjna)i Panu Wojciechowi
      Wierzejskiemu zeby Pani a ze strony Pana Wjerzajskiego (i innych z LPR itd)
      przydazyl sie taki przypadek gwaltu (u Pana Wjerzajskiego niech to bedzie np
      zona lub siostra). Wtedy po owocach ich poznamy. Zobaczymy jak wprowadzaja swoje
      slowa w czyn. Obym sie mylil, ale chyba wiem co by zrobili.
    • lipniak NA ULICE! 05.01.06, 22:35
      Dlaczego jeszcze siedzicie w domach?
      • terror.ortodoksa Re: NA ULICE! 05.01.06, 22:49
        Nie ma sensu - takie kwiatki to efekt tego, że PiS musi płacić tym durniom
        LPRom haracz za poparcie.
        Kaczyńscy mają bardzo rozsądne i cywilizowane poglądy n/t związków religii w
        polityce, ale co mogą zrobić z lufą przy skroni.
        • colombina poniekad prawda 06.01.06, 00:00
          Ale sami sobie ta lufe do lbow przystaili
          • terror.ortodoksa Re: poniekad prawda 06.01.06, 00:07
            Zgoda, ale częściowa - PO też nie jest bez winy.
            Moim zdaniem odpowiedzialność za fiasko koalicji PiS i PO rozkłada się po obu
            stronach ze wskazaniem na PiS - posiadając prezydenta ze swojego obozu powinni
            być bardziej skłonni do ustępstw na rzecz Platformy.
            • colombina Zgoda 06.01.06, 01:41
              Gdy tylko pomysle jak by wygladala polska scena polityczna z koalicja PiS- Po to
              mnie szlag trafia. Mielibysmy najlepszy z dwoch swiatow, PO zajeloby sie
              gospodarka a PiS robieniem porzadkow w sadownictwie i na arenie miedzynarodowej.
              Przez zapedy kaczorow, wszystko stracone, watpie czy da sie kiedykolwiek
              doprowadzic do tego malzenstwa. Miales chamie zloty rog.
          • silesius.monachijski Re: poniekad prawda 06.01.06, 00:13
            jaka sciema? josef tusk byl zolnierzem wehrmachtu, ktory w pazdzierniku 1944
            roku zostal wziety do niewoli pod aachen przez wojska alianckie, a w
            listopadzie 1944 roku poprosil o przyjecie do brygady generala maczka (andersa
            tam napewno nie bylo: kolejne klamstwo donusia tuska), bo mu jeniecka zupa nie
            smakowala; trzeba znac fakty, zeby moc dyskutowac
            colombina napisała:

> Ale sami sobie ta lufe do lbow przystaili
            >
            • colombina Re: poniekad prawda 06.01.06, 01:44
              moja syganturka to cytat z Jacka Kurskiego, dyskutuj z nim.
              • silesius.monachijski Re: poniekad prawda 06.01.06, 02:00
                wiec krytykuj kurskiego - choc intuicje mial, niestety, sluszna -, ale nie bron
                tuska; klamal jak najety; poczytaj zreszta o sopocie (tam mieszka tusk),
                dzialaczach po, i ich przekretach; ciagle oszukuja
                .
                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3099699.html
                colombina napisała:

> moja syganturka to cytat z Jacka Kurskiego, dyskutuj z nim.
                >
                • colombina Re: poniekad prawda 06.01.06, 02:19
                  Silesius, postaraj sie zrozumiec jedno proste zdanie ktore napisalam, ze ja po
                  prostu cytuje Kurskiego. Nikogo nie krytykuje ani nkiogo nie bronie, a wnioski
                  pozostawiam czytajacemu.
                  • silesius.monachijski Re: poniekad prawda 06.01.06, 02:26
                    oczywiscie, ze rozumiem; ale Ty pewnie tez rozumiesz, ze istnieje cos takiego,
                    jak "kontekst wypowiedzi"; stad i moja polemika; nie do konca jestem
                    przekonany, ze chodzilo Ci tylko o kurskiego (choc i jego wypowiedz byla
                    kwestionowana; wiarygodnosc lisa jest dla mnie wielce ograniczona, i to nie z
                    powodu tego incydentu); mysle, ze jednak chodzilo Ci o "caloksztalt"; Pis,
                    kaczory, itd., itp; raz jeszcze przywolam ciekawa wypowiedz pewnego szweda na
                    temat tego, co obecnie dzieje sie w polsce; daje do myslenia;
                    .
                    pozdrawiam

www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=10035
                    colombina napisała:

> Silesius, postaraj sie zrozumiec jedno proste zdanie ktore napisalam, ze ja po
                    > prostu cytuje Kurskiego. Nikogo nie krytykuje ani nkiogo nie bronie, a
                    wnioski
                    > pozostawiam czytajacemu.
                    >
                  • silesius.monachijski Z pozdrowieniami; madry "przyczynek" do rozwazan 06.01.06, 03:14
                    na nowy rok

www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=706
                    colombina napisała:

> Silesius, postaraj sie zrozumiec jedno proste zdanie ktore napisalam, ze ja po
                    > prostu cytuje Kurskiego. Nikogo nie krytykuje ani nkiogo nie bronie, a
                    wnioski
                    > pozostawiam czytajacemu.
                    >
                    • colombina dzieki za link 06.01.06, 03:39
                      na szczescie prezio to juz przeszlosc, przynajmniej na najblizsze 5 lat
                      • silesius.monachijski Re: dzieki za link 06.01.06, 03:52
                        obys miala racje; jezeli - ograniczenie - popieram PiS, to za to, ze staraja
                        sie (przede wszystkim prof Kaczynski, prezydent), zeby w Polsce znow bylo
                        normalnie; nie wiem, czy im sie uda; glowne media - publiczne i prywatne -
                        niszcza ich, jak moga (widac, ze maja w tym swoj interes); oby Polska stala sie
                        normalna; raz jeszcze przesylam Ci link Szweda, Svena, ktory ciekawie o Polsce
                        pisze; oby bylo w koncu "normalniej";
                        .
                        pozdrawiam

www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=10035.
                        P.S. lubie powazna dyskusje; polubilem Ciebie, bo mozemy powaznie porozmawiac;
                        a to jest najwazniejsze; roznice pogladow sa tylko uzupelnieniem madrej i
                        powaznej rozmowy; wazne, ze dwie osoby chca rozmawiac, a nie sobie "napyskowac";

colombina napisała:

> na szczescie prezio to juz przeszlosc, przynajmniej na najblizsze 5 lat
                        >
                        • sclavus Re: dzieki za link 06.01.06, 21:21

• adamowicz_adam Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 22:41
      Witam forumowicze !
      Zycze Pani Wujkowskiej aby zostala zgwalcona czy jak to ladnie ujela "Nieważne,
      czy jest chore, czy poczęte w bolesny sposób" to zobaczymy jak bedzie spiewac
      co? a kto bedzie lozyl na utrzmanie dziecka co? moze nasz kochany rzad co? No
      nie przeciez mamy maja becikowe.....Nich sie lepiej wezma za pozadne rzeczy a
      nie o pie..ch dyskutuja, a co do antykoncepcji to jest juz absurd. Niech nie
      bedzie refundacji to Panstwo bedzie miec wiekszy przyrost naturalny i co za tym
      idzie wieksze wydatki... zalosne,,,, a tak na marginesie niech sobie Panie sama
      moze zadba o rodzinke co? Jak Pani taka madra to niech rzad finansuje i
      utrzymuje takie dziedzi "....chore, czy poczęte w bolesny sposób...." przez
      cale zycie .... oceni Pania spoleczenstwo. Ja mowie nie dla takich osob jak
      Pani !!!!!!!!!! Jedno miejsce Dymisja !!!
      • t324911 Ja tez doradze Marcinkiewiczowi 05.01.06, 22:46
        Zamknij ta babe w jakims zakladzie bo i rzad padnie i wyborcow stracicie . Na
        takie cos nie ma lekarstwa ale mozna ja przynajmniej odizolowac .
        • terror.ortodoksa Re: Ja tez doradze Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:05
          Widziałem ją w TVP2 u Pospieszalskiego, jak gęgała w jednym chórze razem
          z "Frondystami", Wildsteinem i Wszechpolakami.
          Baty na tyłek wszystkim - zaraz im przejdzie ochotka do wpychania swego nosa w
          życie i decyzje innych.
    • blackpearl7 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 22:43
      Skrajna lewica, skrajna prawica, kraj oszołomów, szowinistów i palantów ,
      którzy gwałcą, krzywdzą, naużywają władzy a to kobieta ma ponieść za ich czyny
      karę. Pani Wujkowska chyba jest facetem skoro działa przeciwko skrzywdzonym
      dziewczynom, kobietom a napewno chce się dorwadź do władzy i profitów skoro jej
      poglądami rządzą panowie w sukienkach i męskie dominanty. I tak w tym męskim
      świecie panowie poświęcą panią dla własnej rządzy pieniądza i władzy.
    • jama314 O tempora o mores 05.01.06, 22:45
      Jak było do przewidzenia elementarna przyzwoitość poglądów denerwuje nie tylko
      "Gazetkę" ale i wielu jej czytelników. "Ekstremizm", "radykalizm poglądow",
      "klechy" i podobne epitety wygłaszane przez ludzi skarlałych intelektualnie z
      wypranym przez liberalne media mózgiem brzmią żałośnie. Ciśnie się na usta
      pytanie dla nich: Człowieku jak nie musisz to dlaczego się odzywasz . Czy musisz
      innych epatować swoją nędzę umysłową, porażać brakiem wiedzy i duchową pustką?
      • t324911 Re: O tempora o mores 05.01.06, 22:51
        jama314 napisał:

> Jak było do przewidzenia elementarna przyzwoitość poglądów denerwuje nie tylko
        > "Gazetkę" ale i wielu jej czytelników. "Ekstremizm", "radykalizm poglądow",
        > "klechy" i podobne epitety wygłaszane przez ludzi skarlałych intelektualnie z
        > wypranym przez liberalne media mózgiem brzmią żałośnie. Ciśnie się na usta
        > pytanie dla nich: Człowieku jak nie musisz to dlaczego się odzywasz . Czy
        musis
        > z
        > innych epatować swoją nędzę umysłową, porażać brakiem wiedzy i duchową pustką?

A moze by tak demokratycznie przeprowadzic referendum w tej sprawie ??. Zgaduje
        referendum nie bedzie bo jego wynik jest znany .
      • terror.ortodoksa Re: O tempora o mores 05.01.06, 22:58
        Elementarna ludzka przyzwoitość nakazuje szacunek dla cudzych poglądów i postaw
        i nienarzucanie swoich siłą innym.
        Bóg dał człowiekowi przykazania, rozum i wolną wolę - i nie przypominam sobie
        w tym zestawie Giertycha ani nawiedzonej oszołomskiej "aktywistki" z prawicy.
      • jeskk69 Re: O tempora o mores 06.01.06, 10:41
        no wlasnie... czy musisz? lepiej bylo siedziec cicho
    • kamra Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:02
      nie rozumiem jakim cudem ograniczeni faszyści zdobywają tytuły naukowe, a
      jeszcze bardziej nie rozumiem tego,że usiłują ubezwłasnowolnić kobiety,mianując
      się bogami rzeczywistośći,banda bałwanów których należy ignorować,zwłaszcza
      panią doktor hi hi,czy aby na pewno to pani?podrzewam zgrzybiałego staruszka w
      przebraniu............
    • diuna2 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:15
      O mój Boże...czego jej życzyć: gwałtu, bezdzietność, męża tyrana...,wszystko na
      raz
    • the.gypsy Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:17
      faszystowski pojebus.
      • terror.ortodoksa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:30
        To jest forpoczta tzw. "ruchów w obronie życia" protestanckich
        fundamentalistów ze Stanów, znanych z mordowania lekarzy wykonujących aborcje.
        Trzeba to-to brać za łeb od razu - nie czekać aż się rozzuchwali i zamiast
        palca zacznie brać rękę...
        N/m - to właśnie o tych ruchach "mądrala" Jarosław Gowin ( senator PO) z
        Krakowa pisał niedawno, że jest to "religia XXI wieku" , i że my Europejczycy
        w stosunku do nich jesteśmy zacofani ( no to chyba dobrze, panie
        tradycjonalisto?)
    • alexcomp Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:25
      Z czystym sumieniem życzę tej Pani udanych gwałtów. Udanych czyli zakończonych
      poczęciem. No i udanych wielu porodów.
      • terror.ortodoksa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:35
        Prawicowa konserwa całkiem już zdurniała, wszyscy powinni trafić na kozetkę do
        dobrego psychiatry - łącznie z tym pacanem Wildsteinem, który
        swoimi "genialnymi" tezami w ostatnim WPROST znów dał popis swojego nieuctwa i
        antykomunistycznej manii :D
    • 123rbr Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:33
      Przecież Marcinkiewicz sam jest katolicką ekstremą ( były ZCHN-owiec ), czego
      więc się po tym facecie spodziewacie?
      • terror.ortodoksa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:40
        Nie doszłoby do tego gdyby nie nacisk LPRowskiego oszołomstwa , sami Kaczyńscy
        mają bardzo rozsądną wizję związków Kościoła i Państwa - dążą to stworzenia
        obozu umiarkowanej chadecji.
        Trudno się dziwić że nie wszystko im wychodzi - w tych warunkach mają raczej
        niewielkie możliwości manewru.
    • matador10 Poeta pamięta... 05.01.06, 23:35
      Michnik: Rozumiem. Może nie powinienem tego mówić. Ale zastanawiam się, jak ma
      reagować władza, kiedy - w najsłuszniejszym, najbardziej uzasadnionym proteście
      - ludzie podpalają budynki administracji publicznej.

Są inne sposoby. Polewanie wodą...

Kiszczak: To w pewnym momencie przestaje być skuteczne. Bo podpalają nadal.

Według Pana są takie momenty, gdy władza zmuszona jest strzelać do obywateli?

Michnik: Tak. Tak uważam.

Kto więc miał rację w Grudniu '70?

Michnik: Ja miałem rację - i oni mieli rację. Ja nie identyfikowałem się z tym
      państwem. Ale - wbrew temu, co ja wtedy sądziłem - duża część tamtej strony też
      miała jakąś rację. Nic nie jest ani do końca czarne, ani do końca białe.
      Oczywiście, ja się z tym nigdy nie pogodzę, że strzelano do ludzi. Ale
      jednocześnie wiem, że jeśli ktoś identyfikuje się z państwem, to chce tego
      państwa bronić, gdy widzi, że w imię jakiejś - choćby szlachetnej - idei ktoś to
      państwo rozwala. To państwo, którego nie było przez 123 lata.

Czy dziś usprawiedliwia Pan gen. Jaruzelskiego?

Michnik: To nie generał strzelał. To strzelał system dyktatury komunistycznej,
      którego jednym z elementów był generał.
      OTWORZCIE OCZY LUDZIE
      • dziwak4 Re: Poeta pamięta... 05.01.06, 23:48

Uwazam,ze Dr.H.Wujkowska jest wlasciwym czlowiekiem na
        tym stanowisku.
        Aborcji trzeba powiedziec "NIE" w sposob totalny,bo inaczej
        bedzie chodzic w tym swinskim krajdolku w ten i spowrotem.
        To to samo, co mowic czlowiekowi skazanemu na smierc, zeby wybral
        sobie jej rodzaj (to ma byc bardziej "humanitarne").
        Niestety,w sprawach moralnych dotyczacych etyki ludzkiej nie ma kompromisu;
        gdyz kazdy z nich powoli oddala nas od tych zasad, zaprzeczajac im w koncu.
        pozdr.
        • terror.ortodoksa Re: Poeta pamięta... 06.01.06, 00:00
          Możesz sobie mówić nawet i 100 razy NIE - ale WE WŁASNYM DOMKU, ŻONCE,
          DZIECIOM I SWOJEMU PSU KANAPOWEMU.
          Nikomu nie będziesz dyktować co robić i jak żyć - to nie twoja sprawa.
          ZROZUMIAŁEŚ ?
    • suuuka Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:40
      AUU, AUUUUUU...
      a jednak wciąż wyć się chce kiedy czytam takie wiadomości :(
      • zbyszko Wujkowska........................ ................. 05.01.06, 23:51
        a sama se ródź te dzieci zwyrodnialców lampucero, życzę ci wielu!

..i przeczytaj 'piekło kobiet' boya w ramach rekolekcji intelekualnych ..głupota
        nie zwalnia od myślenia ..nawewt na stanowisku (na stolcu jak mawiają twoje
        koleżanki z samoobrony)
    • zbyszko żenada 05.01.06, 23:47
      a sama se ródź te dzieci zwyrodnialców lampucero

..i przeczytaj 'piekło kobiet' boya w ramach rekolekcji intelekualnych ..głupota
      koleżanki z samoobrony)
    • zbyszko Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:49
      a sama se ródź te dzieci zwyrodnialców lampucero, życzę ci wielu!

koleżanki z samoobrony)
      • dziwak4 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:59

Trudno mi jest zrozumiec osoby tutaj wypowiadajace sie.
        Ciekawy jestem z jakich srodowisk pochodza.
        Niestety,ale prawo totalnej aborcji jest prawem ludzkim,
        i w stosunku do tych osob ktore je lamia (a nawet szerza
        propagande potepiejaca aborcje) powinny zostac wyciagniete surowe
        konsekwencje i kary.
        Czlowiek ktory zyje w spolecznosci ludzkiej,musi to zrozumiec,inaczej
        powinien byc traktowany jak zwierze,i taki tez los powinien go spotkac.
        pozdr.
        • terror.ortodoksa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 00:02
          W Polsce masz totalną aborcję ?
          Łeb pod prysznic, oszołomku i wróć na forum jak zaczniesz gadać do rzeczy.
    • marczydlo Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:57
      Narodziny po gwałcie....to chyba dlatego, ze te lumpy z LPR i ich młodzieżówki
      inaczej by sie nie rozmnożyły.
      • vinc0 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 00:16
        Wujkowska to ta kierowniczka przychodni z Zielonki co ją wywalili dyscyplinarnie?
    • akaida chuykowska to guupiaa pyynda co nie wie nic o życi 06.01.06, 00:02
      u
      • dziwak4 Wujkowska a aborcja 06.01.06, 00:21

Oczywiscie w moim ostatnim poscie slowo aborcja nalezy
        zastapic antyaborcja.
        Przepraszam ale przez chwile mi sie w glowie zakrecilo
        od tych bzdur co sie naczytalem,rzeczywiscie mozna
        dostac krecka.
        Aborcja jest morderstwem,a jakiz to kraj dopuszcza stosowanie
        zbrodni? Kraj dziki,gdzie rzadza prawa klow i krwi,czyli populacja
        zwierzeca.A zatem ci co sa za aborcja postepuja jak zwierzeta i tak
        tez powinno sie ich traktowac.
        Nalepiej (bo to zgodnie z ich swiatopogladem najbardziej humanitarne)
        usypiac.
        pozdr.
        • the.truth Re: Wujkowska a aborcja 06.01.06, 00:31
          A jak nazwać efekt zakazu stosowania antykoncepcji : śmierć setek ( utopionych,
          uduszonych ) noworodków ?
          • dziwak4 Re: Wujkowska a aborcja 06.01.06, 01:25

Zakaz stosowania antykoncepcji prowadzi pary malzenskie
            wychowane w duch katolickim ku wstrzemiezliwosci a zatem
            ku poglebienia obustronnej milosci malzenskiej.
            Nie mowie tutaj o statounkch przed malzenskich,bo takie sa
            grzechem z definicji i to ciezkim.
            A zatem pytanie "jak nazwac efekt zakazu stosowania antykoncepcji?"
            wlasciwym wyborem w zyciu,bo polega ono nie tylko na jakiejs tam
            przyjemnosci seksualnej,ale na odpowiedzialnym zyciu.
            Poza tym czlowiek zaczyna swe zycie od poczecia sie a nie wtedy kiedy
            jest jedna z komorek meska lub zenska i to nie wiadomo czyja,bo z tego
            zycia nie ma,ale jest jak juz powiedzialem z polaczenia,a do tego potrzebne
            sa dwie komorki a zatem i decyzja dwojga ludzi za to poczecie odpowiedzialnych.
            pozdr.
            • silesius.monachijski Re: Wujkowska a aborcja 06.01.06, 02:03
              pieknie i madrze napisane; ale kto to zechce przeczytac i zrozumiec? wielu
              milosc myli sie z seksem, utozsamiaja jedno z drugim, nieswiadomi, jak bardzo
              przez to sie okaleczaja; pozdrawiam, bo cenie madrych ludzi,i ich madre
              wypowiedzi

dziwak4 napisał:

>
              > Zakaz stosowania antykoncepcji prowadzi pary malzenskie
              > wychowane w duch katolickim ku wstrzemiezliwosci a zatem
              > ku poglebienia obustronnej milosci malzenskiej.
              > Nie mowie tutaj o statounkch przed malzenskich,bo takie sa
              > grzechem z definicji i to ciezkim.
              > A zatem pytanie "jak nazwac efekt zakazu stosowania antykoncepcji?"
              > wlasciwym wyborem w zyciu,bo polega ono nie tylko na jakiejs tam
              > przyjemnosci seksualnej,ale na odpowiedzialnym zyciu.
              > Poza tym czlowiek zaczyna swe zycie od poczecia sie a nie wtedy kiedy
              > jest jedna z komorek meska lub zenska i to nie wiadomo czyja,bo z tego
              > zycia nie ma,ale jest jak juz powiedzialem z polaczenia,a do tego potrzebne
              > sa dwie komorki a zatem i decyzja dwojga ludzi za to poczecie
              odpowiedzialnych
              > .
              > pozdr.
              • the.truth Re: Wujkowska a aborcja 06.01.06, 12:42
                Panie odrealniony - z umoralniającymi kazaniami proszę DO KOŚCIOŁA i swojego
                domu.
                Na razie żyjemy w wolnym demokratycznym kraju i państwo to państwo, a Kościół
                to Kościół.
            • the.truth Re: Wujkowska a aborcja 06.01.06, 12:38
              Bleblanie j.w. zostaw sobie na herbatki u Cioci.
              Pytam jeszcze raz : co z efektami niestosowania antykoncepcji czyli mordowaniem
              milionów poczętych dzieci i czekam na odpowiedź.
              A propos wyboru - jest nam on dany przez Boga i zagwarantowany w Konstytucji
              zapisem o wolności sumienia.
              Własny wolny wybór a przepis prawny - jeśli nie potrafisz odróżnić tych pojęć
              zmiataj do Iranu.
            • karbat Re:dziwaku 07.01.06, 19:13
              dziwak4 napisał:

>
              > Zakaz stosowania antykoncepcji prowadzi pary malzenskie
              > wychowane w duch katolickim ku wstrzemiezliwosci a zatem
              > ku poglebienia obustronnej milosci malzenskiej.
              > Nie mowie tutaj o statounkch przed malzenskich,bo takie sa
              > grzechem z definicji i to ciezkim.

dziwaku to stosuj te swoje zasady a od normalnych ludzi sie odpieprz
              mnie nie interesuje co ty rbisz ze swoim penisem i pochwa twojej zony
    • sineguanon Mrolizatorka która oszukiwała pracodawcę 06.01.06, 00:14
      Została wyrzucona za rażące naruszenie obowiazków słuzbowych.
      • vinc0 Re: Mrolizatorka która oszukiwała pracodawcę 06.01.06, 00:23
        Nowe propozycje rządu:
        wszystkie ociągające się z obowiązkiem prokreacyjnym obywatelki pozbawi praw
        publicznych na lat 10.
        Notorycznie ociągające się mają zapładniac,lotne brygady MW .
        Najbardziej oporne należy wybatożyc ,a potem zgwałcic publicznie.
    • jan_kochanowski Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 00:18
      Ja pier... To już koniec
    • janisjo Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 00:21
      Co za głupia baba!!! CZY JUŻ MAMY KRAJ KATOLICKICH TALIBÓW? To może jeszcze
      zasiłek dla gwałcicieli w ramach polityki prorodzinnej?
      • terror.ortodoksa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 00:33
        Najlepiej od razu wprowadźmy prawo szariatu.
        I pozamiatane.
    • margos77 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 01:00
      Delikatnie mówiąc to wariatka. Patrząc na jej poglądy dot. antykoncepcji i jej
      wpływu na płodność nie powinnam mieć teraz cudownej pięciomiesięcznej córeczki.
      Oj dostanie się nam dziewczyny ;), mamy rodzić i nie patrzyć na nic, przyrost
      naturalny najważniejszy :))
      • t-mon Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 01:07
        według mnie bezmiar niekompetencji tej baby niepozwala jej pełnić jakiejkolwiek funkcji-a jeśli już to reproduktorki jeśli taka skora jest do rodzenia dzieci z gwałtu!!
      • t-mon Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 01:09
        według mnie bezmiar niekompetencji tej baby niepozwala jej pełnić jakiejkolwiek funkcji-a jeśli już to reproduktorki jeśli taka skora jest do rodzenia dzieci z gwałtu!!!!
    • heniobe Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 12:45
      durne talib-baby, ciekawe czy jak by jej córeczke zgwałcili to by wnusia
      miłowała ???
    • anna_deszczowa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 12:48
      o moj boze... ja sie wyprowadzam z tego kraju!
    • very_famous Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 13:19
      Przy takich poglądach doradcy premiera to na pewno nie wzrośnie ilość urodzeń w
      Polsce. Wręcz przeciwnie. I żadne becikowe nie pomoże. Życzę tej pani aby
      dokonano na niej gwałtu zbiorowego i OBY zaszła w ciążę.
      • karbat Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 13:35
        wujkowska wprowadzi to co sobie postanowili klechy w zamian dostanie jakas
        placowce moze w RZymie a Polki ubogacene beda rodzic ku chwale katolandu .

rydzyk steruje radyjem rzad rzad steruje rozrodczoscia Polek
    • reflexion Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 07.01.06, 18:43
      no coz, gdyby nie to równouprawnienie, Pani Wujkowska nie byłaby tym kim jest.
      nie pozwolono by jej się kształcić, tylko kazano wyjść za mąż za wybranego przez
      rodzinę faceta i rodzić całą masę nieznośnych bachorów.

jak tak dalej pójdzie, to będzie jak w czasach komunizmu w Rumunii gdzie każda
      kobieta miała obowiązek co trzy miesiące chodzić do ginekologa ....a nóż może
      tam jest jakiś niemowlak w drodze, którym "zaopiekuje się" nasz drogi rząd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka