panzwami Czemu w tym kraju tylko lekarze kretyni mogą się.. 05.01.06, 22:19 przebić? W mediach mówi się tylko o lekarzach alkoholikach, łapówkarzach, aferantach, partaczach albo debilach i oszołomach typu pani internistka z radia maryja? Napiszcie czasem w gazecie o porządnych lekarzach, którzy wbrew okolicznościom ratują ludziom zdrowie i życie. I wcale nie trzeba długo szukać bo dzieje się to każdego dnia na wielu oddziałach. "Gó..ane" sprawy zostawcie Faktowi i SE. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Czemu w tym kraju tylko lekarze kretyni mogą 05.01.06, 22:27 Ludzie w Polsce daja sie traktowac jak duze dzieci ksiunc i jego pieski robiace kariery cos powiedza i narod ma sie tym kierowac klechy swe madrosci gloscie w kosciele i egzekwujcie je od swoich owiec i baranow Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: Czemu w tym kraju tylko lekarze kretyni mogą 05.01.06, 22:38 Ejżeee! 60 - 70 % Polaków popiera antykoncepcję. A jak popiera to i używa - Polak to już nie jest ciemny katolik, choć wielu niedoinformowanym innowiercom tak się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorek44 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 22:34 Nie jestem zlosliwy, ale w zwiazku z tymi myslami przytaczanymi w artykule zycze (trudno jestem zly) Pani Wujkowskiej (jest atrakcyjna)i Panu Wojciechowi Wierzejskiemu zeby Pani a ze strony Pana Wjerzajskiego (i innych z LPR itd) przydazyl sie taki przypadek gwaltu (u Pana Wjerzajskiego niech to bedzie np zona lub siostra). Wtedy po owocach ich poznamy. Zobaczymy jak wprowadzaja swoje slowa w czyn. Obym sie mylil, ale chyba wiem co by zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: NA ULICE! 05.01.06, 22:49 Nie ma sensu - takie kwiatki to efekt tego, że PiS musi płacić tym durniom LPRom haracz za poparcie. Kaczyńscy mają bardzo rozsądne i cywilizowane poglądy n/t związków religii w polityce, ale co mogą zrobić z lufą przy skroni. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina poniekad prawda 06.01.06, 00:00 Ale sami sobie ta lufe do lbow przystaili Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: poniekad prawda 06.01.06, 00:07 Zgoda, ale częściowa - PO też nie jest bez winy. Moim zdaniem odpowiedzialność za fiasko koalicji PiS i PO rozkłada się po obu stronach ze wskazaniem na PiS - posiadając prezydenta ze swojego obozu powinni być bardziej skłonni do ustępstw na rzecz Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Zgoda 06.01.06, 01:41 Gdy tylko pomysle jak by wygladala polska scena polityczna z koalicja PiS- Po to mnie szlag trafia. Mielibysmy najlepszy z dwoch swiatow, PO zajeloby sie gospodarka a PiS robieniem porzadkow w sadownictwie i na arenie miedzynarodowej. Przez zapedy kaczorow, wszystko stracone, watpie czy da sie kiedykolwiek doprowadzic do tego malzenstwa. Miales chamie zloty rog. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: poniekad prawda 06.01.06, 00:13 jaka sciema? josef tusk byl zolnierzem wehrmachtu, ktory w pazdzierniku 1944 roku zostal wziety do niewoli pod aachen przez wojska alianckie, a w listopadzie 1944 roku poprosil o przyjecie do brygady generala maczka (andersa tam napewno nie bylo: kolejne klamstwo donusia tuska), bo mu jeniecka zupa nie smakowala; trzeba znac fakty, zeby moc dyskutowac colombina napisała: > Ale sami sobie ta lufe do lbow przystaili > Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: poniekad prawda 06.01.06, 01:44 moja syganturka to cytat z Jacka Kurskiego, dyskutuj z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: poniekad prawda 06.01.06, 02:00 wiec krytykuj kurskiego - choc intuicje mial, niestety, sluszna -, ale nie bron tuska; klamal jak najety; poczytaj zreszta o sopocie (tam mieszka tusk), dzialaczach po, i ich przekretach; ciagle oszukuja . wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3099699.html colombina napisała: > moja syganturka to cytat z Jacka Kurskiego, dyskutuj z nim. > Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: poniekad prawda 06.01.06, 02:19 Silesius, postaraj sie zrozumiec jedno proste zdanie ktore napisalam, ze ja po prostu cytuje Kurskiego. Nikogo nie krytykuje ani nkiogo nie bronie, a wnioski pozostawiam czytajacemu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: poniekad prawda 06.01.06, 02:26 oczywiscie, ze rozumiem; ale Ty pewnie tez rozumiesz, ze istnieje cos takiego, jak "kontekst wypowiedzi"; stad i moja polemika; nie do konca jestem przekonany, ze chodzilo Ci tylko o kurskiego (choc i jego wypowiedz byla kwestionowana; wiarygodnosc lisa jest dla mnie wielce ograniczona, i to nie z powodu tego incydentu); mysle, ze jednak chodzilo Ci o "caloksztalt"; Pis, kaczory, itd., itp; raz jeszcze przywolam ciekawa wypowiedz pewnego szweda na temat tego, co obecnie dzieje sie w polsce; daje do myslenia; . pozdrawiam www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=10035 colombina napisała: > Silesius, postaraj sie zrozumiec jedno proste zdanie ktore napisalam, ze ja po > prostu cytuje Kurskiego. Nikogo nie krytykuje ani nkiogo nie bronie, a wnioski > pozostawiam czytajacemu. > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Z pozdrowieniami; madry "przyczynek" do rozwazan 06.01.06, 03:14 na nowy rok www.gazetapolska.pl/?module=content&lead_id=706 colombina napisała: > Silesius, postaraj sie zrozumiec jedno proste zdanie ktore napisalam, ze ja po > prostu cytuje Kurskiego. Nikogo nie krytykuje ani nkiogo nie bronie, a wnioski > pozostawiam czytajacemu. > Odpowiedz Link Zgłoś
colombina dzieki za link 06.01.06, 03:39 na szczescie prezio to juz przeszlosc, przynajmniej na najblizsze 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: dzieki za link 06.01.06, 03:52 obys miala racje; jezeli - ograniczenie - popieram PiS, to za to, ze staraja sie (przede wszystkim prof Kaczynski, prezydent), zeby w Polsce znow bylo normalnie; nie wiem, czy im sie uda; glowne media - publiczne i prywatne - niszcza ich, jak moga (widac, ze maja w tym swoj interes); oby Polska stala sie normalna; raz jeszcze przesylam Ci link Szweda, Svena, ktory ciekawie o Polsce pisze; oby bylo w koncu "normalniej"; . pozdrawiam www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=10035. P.S. lubie powazna dyskusje; polubilem Ciebie, bo mozemy powaznie porozmawiac; a to jest najwazniejsze; roznice pogladow sa tylko uzupelnieniem madrej i powaznej rozmowy; wazne, ze dwie osoby chca rozmawiac, a nie sobie "napyskowac"; colombina napisała: > na szczescie prezio to juz przeszlosc, przynajmniej na najblizsze 5 lat > Odpowiedz Link Zgłoś
adamowicz_adam Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 22:41 Witam forumowicze ! Zycze Pani Wujkowskiej aby zostala zgwalcona czy jak to ladnie ujela "Nieważne, czy jest chore, czy poczęte w bolesny sposób" to zobaczymy jak bedzie spiewac co? a kto bedzie lozyl na utrzmanie dziecka co? moze nasz kochany rzad co? No nie przeciez mamy maja becikowe.....Nich sie lepiej wezma za pozadne rzeczy a nie o pie..ch dyskutuja, a co do antykoncepcji to jest juz absurd. Niech nie bedzie refundacji to Panstwo bedzie miec wiekszy przyrost naturalny i co za tym idzie wieksze wydatki... zalosne,,,, a tak na marginesie niech sobie Panie sama moze zadba o rodzinke co? Jak Pani taka madra to niech rzad finansuje i utrzymuje takie dziedzi "....chore, czy poczęte w bolesny sposób...." przez cale zycie .... oceni Pania spoleczenstwo. Ja mowie nie dla takich osob jak Pani !!!!!!!!!! Jedno miejsce Dymisja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Ja tez doradze Marcinkiewiczowi 05.01.06, 22:46 Zamknij ta babe w jakims zakladzie bo i rzad padnie i wyborcow stracicie . Na takie cos nie ma lekarstwa ale mozna ja przynajmniej odizolowac . Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: Ja tez doradze Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:05 Widziałem ją w TVP2 u Pospieszalskiego, jak gęgała w jednym chórze razem z "Frondystami", Wildsteinem i Wszechpolakami. Baty na tyłek wszystkim - zaraz im przejdzie ochotka do wpychania swego nosa w życie i decyzje innych. Odpowiedz Link Zgłoś
blackpearl7 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 22:43 Skrajna lewica, skrajna prawica, kraj oszołomów, szowinistów i palantów , którzy gwałcą, krzywdzą, naużywają władzy a to kobieta ma ponieść za ich czyny karę. Pani Wujkowska chyba jest facetem skoro działa przeciwko skrzywdzonym dziewczynom, kobietom a napewno chce się dorwadź do władzy i profitów skoro jej poglądami rządzą panowie w sukienkach i męskie dominanty. I tak w tym męskim świecie panowie poświęcą panią dla własnej rządzy pieniądza i władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 O tempora o mores 05.01.06, 22:45 Jak było do przewidzenia elementarna przyzwoitość poglądów denerwuje nie tylko "Gazetkę" ale i wielu jej czytelników. "Ekstremizm", "radykalizm poglądow", "klechy" i podobne epitety wygłaszane przez ludzi skarlałych intelektualnie z wypranym przez liberalne media mózgiem brzmią żałośnie. Ciśnie się na usta pytanie dla nich: Człowieku jak nie musisz to dlaczego się odzywasz . Czy musisz innych epatować swoją nędzę umysłową, porażać brakiem wiedzy i duchową pustką? Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: O tempora o mores 05.01.06, 22:51 jama314 napisał: > Jak było do przewidzenia elementarna przyzwoitość poglądów denerwuje nie tylko > "Gazetkę" ale i wielu jej czytelników. "Ekstremizm", "radykalizm poglądow", > "klechy" i podobne epitety wygłaszane przez ludzi skarlałych intelektualnie z > wypranym przez liberalne media mózgiem brzmią żałośnie. Ciśnie się na usta > pytanie dla nich: Człowieku jak nie musisz to dlaczego się odzywasz . Czy musis > z > innych epatować swoją nędzę umysłową, porażać brakiem wiedzy i duchową pustką? A moze by tak demokratycznie przeprowadzic referendum w tej sprawie ??. Zgaduje referendum nie bedzie bo jego wynik jest znany . Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: O tempora o mores 05.01.06, 22:58 Elementarna ludzka przyzwoitość nakazuje szacunek dla cudzych poglądów i postaw i nienarzucanie swoich siłą innym. Bóg dał człowiekowi przykazania, rozum i wolną wolę - i nie przypominam sobie w tym zestawie Giertycha ani nawiedzonej oszołomskiej "aktywistki" z prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jeskk69 Re: O tempora o mores 06.01.06, 10:41 no wlasnie... czy musisz? lepiej bylo siedziec cicho Odpowiedz Link Zgłoś
kamra Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:02 nie rozumiem jakim cudem ograniczeni faszyści zdobywają tytuły naukowe, a jeszcze bardziej nie rozumiem tego,że usiłują ubezwłasnowolnić kobiety,mianując się bogami rzeczywistośći,banda bałwanów których należy ignorować,zwłaszcza panią doktor hi hi,czy aby na pewno to pani?podrzewam zgrzybiałego staruszka w przebraniu............ Odpowiedz Link Zgłoś
diuna2 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:15 O mój Boże...czego jej życzyć: gwałtu, bezdzietność, męża tyrana...,wszystko na raz Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:17 faszystowski pojebus. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:30 To jest forpoczta tzw. "ruchów w obronie życia" protestanckich fundamentalistów ze Stanów, znanych z mordowania lekarzy wykonujących aborcje. Trzeba to-to brać za łeb od razu - nie czekać aż się rozzuchwali i zamiast palca zacznie brać rękę... N/m - to właśnie o tych ruchach "mądrala" Jarosław Gowin ( senator PO) z Krakowa pisał niedawno, że jest to "religia XXI wieku" , i że my Europejczycy w stosunku do nich jesteśmy zacofani ( no to chyba dobrze, panie tradycjonalisto?) Odpowiedz Link Zgłoś
alexcomp Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:25 Z czystym sumieniem życzę tej Pani udanych gwałtów. Udanych czyli zakończonych poczęciem. No i udanych wielu porodów. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:35 Prawicowa konserwa całkiem już zdurniała, wszyscy powinni trafić na kozetkę do dobrego psychiatry - łącznie z tym pacanem Wildsteinem, który swoimi "genialnymi" tezami w ostatnim WPROST znów dał popis swojego nieuctwa i antykomunistycznej manii :D Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:33 Przecież Marcinkiewicz sam jest katolicką ekstremą ( były ZCHN-owiec ), czego więc się po tym facecie spodziewacie? Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:40 Nie doszłoby do tego gdyby nie nacisk LPRowskiego oszołomstwa , sami Kaczyńscy mają bardzo rozsądną wizję związków Kościoła i Państwa - dążą to stworzenia obozu umiarkowanej chadecji. Trudno się dziwić że nie wszystko im wychodzi - w tych warunkach mają raczej niewielkie możliwości manewru. Odpowiedz Link Zgłoś
matador10 Poeta pamięta... 05.01.06, 23:35 Michnik: Rozumiem. Może nie powinienem tego mówić. Ale zastanawiam się, jak ma reagować władza, kiedy - w najsłuszniejszym, najbardziej uzasadnionym proteście - ludzie podpalają budynki administracji publicznej. Są inne sposoby. Polewanie wodą... Kiszczak: To w pewnym momencie przestaje być skuteczne. Bo podpalają nadal. Według Pana są takie momenty, gdy władza zmuszona jest strzelać do obywateli? Michnik: Tak. Tak uważam. Kto więc miał rację w Grudniu '70? Michnik: Ja miałem rację - i oni mieli rację. Ja nie identyfikowałem się z tym państwem. Ale - wbrew temu, co ja wtedy sądziłem - duża część tamtej strony też miała jakąś rację. Nic nie jest ani do końca czarne, ani do końca białe. Oczywiście, ja się z tym nigdy nie pogodzę, że strzelano do ludzi. Ale jednocześnie wiem, że jeśli ktoś identyfikuje się z państwem, to chce tego państwa bronić, gdy widzi, że w imię jakiejś - choćby szlachetnej - idei ktoś to państwo rozwala. To państwo, którego nie było przez 123 lata. Czy dziś usprawiedliwia Pan gen. Jaruzelskiego? Michnik: To nie generał strzelał. To strzelał system dyktatury komunistycznej, którego jednym z elementów był generał. OTWORZCIE OCZY LUDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
dziwak4 Re: Poeta pamięta... 05.01.06, 23:48 Uwazam,ze Dr.H.Wujkowska jest wlasciwym czlowiekiem na tym stanowisku. Aborcji trzeba powiedziec "NIE" w sposob totalny,bo inaczej bedzie chodzic w tym swinskim krajdolku w ten i spowrotem. To to samo, co mowic czlowiekowi skazanemu na smierc, zeby wybral sobie jej rodzaj (to ma byc bardziej "humanitarne"). Niestety,w sprawach moralnych dotyczacych etyki ludzkiej nie ma kompromisu; gdyz kazdy z nich powoli oddala nas od tych zasad, zaprzeczajac im w koncu. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: Poeta pamięta... 06.01.06, 00:00 Możesz sobie mówić nawet i 100 razy NIE - ale WE WŁASNYM DOMKU, ŻONCE, DZIECIOM I SWOJEMU PSU KANAPOWEMU. Nikomu nie będziesz dyktować co robić i jak żyć - to nie twoja sprawa. ZROZUMIAŁEŚ ? Odpowiedz Link Zgłoś
suuuka Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:40 AUU, AUUUUUU... a jednak wciąż wyć się chce kiedy czytam takie wiadomości :( Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Wujkowska........................ ................. 05.01.06, 23:51 a sama se ródź te dzieci zwyrodnialców lampucero, życzę ci wielu! ..i przeczytaj 'piekło kobiet' boya w ramach rekolekcji intelekualnych ..głupota nie zwalnia od myślenia ..nawewt na stanowisku (na stolcu jak mawiają twoje koleżanki z samoobrony) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko żenada 05.01.06, 23:47 a sama se ródź te dzieci zwyrodnialców lampucero ..i przeczytaj 'piekło kobiet' boya w ramach rekolekcji intelekualnych ..głupota nie zwalnia od myślenia ..nawewt na stanowisku (na stolcu jak mawiają twoje koleżanki z samoobrony) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:49 a sama se ródź te dzieci zwyrodnialców lampucero, życzę ci wielu! ..i przeczytaj 'piekło kobiet' boya w ramach rekolekcji intelekualnych ..głupota nie zwalnia od myślenia ..nawewt na stanowisku (na stolcu jak mawiają twoje koleżanki z samoobrony) Odpowiedz Link Zgłoś
dziwak4 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:59 Trudno mi jest zrozumiec osoby tutaj wypowiadajace sie. Ciekawy jestem z jakich srodowisk pochodza. Niestety,ale prawo totalnej aborcji jest prawem ludzkim, i w stosunku do tych osob ktore je lamia (a nawet szerza propagande potepiejaca aborcje) powinny zostac wyciagniete surowe konsekwencje i kary. Czlowiek ktory zyje w spolecznosci ludzkiej,musi to zrozumiec,inaczej powinien byc traktowany jak zwierze,i taki tez los powinien go spotkac. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 00:02 W Polsce masz totalną aborcję ? Łeb pod prysznic, oszołomku i wróć na forum jak zaczniesz gadać do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marczydlo Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 05.01.06, 23:57 Narodziny po gwałcie....to chyba dlatego, ze te lumpy z LPR i ich młodzieżówki inaczej by sie nie rozmnożyły. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 00:16 Wujkowska to ta kierowniczka przychodni z Zielonki co ją wywalili dyscyplinarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziwak4 Wujkowska a aborcja 06.01.06, 00:21 Oczywiscie w moim ostatnim poscie slowo aborcja nalezy zastapic antyaborcja. Przepraszam ale przez chwile mi sie w glowie zakrecilo od tych bzdur co sie naczytalem,rzeczywiscie mozna dostac krecka. Aborcja jest morderstwem,a jakiz to kraj dopuszcza stosowanie zbrodni? Kraj dziki,gdzie rzadza prawa klow i krwi,czyli populacja zwierzeca.A zatem ci co sa za aborcja postepuja jak zwierzeta i tak tez powinno sie ich traktowac. Nalepiej (bo to zgodnie z ich swiatopogladem najbardziej humanitarne) usypiac. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Wujkowska a aborcja 06.01.06, 00:31 A jak nazwać efekt zakazu stosowania antykoncepcji : śmierć setek ( utopionych, uduszonych ) noworodków ? Odpowiedz Link Zgłoś
dziwak4 Re: Wujkowska a aborcja 06.01.06, 01:25 Zakaz stosowania antykoncepcji prowadzi pary malzenskie wychowane w duch katolickim ku wstrzemiezliwosci a zatem ku poglebienia obustronnej milosci malzenskiej. Nie mowie tutaj o statounkch przed malzenskich,bo takie sa grzechem z definicji i to ciezkim. A zatem pytanie "jak nazwac efekt zakazu stosowania antykoncepcji?" wlasciwym wyborem w zyciu,bo polega ono nie tylko na jakiejs tam przyjemnosci seksualnej,ale na odpowiedzialnym zyciu. Poza tym czlowiek zaczyna swe zycie od poczecia sie a nie wtedy kiedy jest jedna z komorek meska lub zenska i to nie wiadomo czyja,bo z tego zycia nie ma,ale jest jak juz powiedzialem z polaczenia,a do tego potrzebne sa dwie komorki a zatem i decyzja dwojga ludzi za to poczecie odpowiedzialnych. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Wujkowska a aborcja 06.01.06, 02:03 pieknie i madrze napisane; ale kto to zechce przeczytac i zrozumiec? wielu milosc myli sie z seksem, utozsamiaja jedno z drugim, nieswiadomi, jak bardzo przez to sie okaleczaja; pozdrawiam, bo cenie madrych ludzi,i ich madre wypowiedzi dziwak4 napisał: > > Zakaz stosowania antykoncepcji prowadzi pary malzenskie > wychowane w duch katolickim ku wstrzemiezliwosci a zatem > ku poglebienia obustronnej milosci malzenskiej. > Nie mowie tutaj o statounkch przed malzenskich,bo takie sa > grzechem z definicji i to ciezkim. > A zatem pytanie "jak nazwac efekt zakazu stosowania antykoncepcji?" > wlasciwym wyborem w zyciu,bo polega ono nie tylko na jakiejs tam > przyjemnosci seksualnej,ale na odpowiedzialnym zyciu. > Poza tym czlowiek zaczyna swe zycie od poczecia sie a nie wtedy kiedy > jest jedna z komorek meska lub zenska i to nie wiadomo czyja,bo z tego > zycia nie ma,ale jest jak juz powiedzialem z polaczenia,a do tego potrzebne > sa dwie komorki a zatem i decyzja dwojga ludzi za to poczecie odpowiedzialnych > . > pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Wujkowska a aborcja 06.01.06, 12:42 Panie odrealniony - z umoralniającymi kazaniami proszę DO KOŚCIOŁA i swojego domu. Na razie żyjemy w wolnym demokratycznym kraju i państwo to państwo, a Kościół to Kościół. Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: Wujkowska a aborcja 06.01.06, 12:38 Bleblanie j.w. zostaw sobie na herbatki u Cioci. Pytam jeszcze raz : co z efektami niestosowania antykoncepcji czyli mordowaniem milionów poczętych dzieci i czekam na odpowiedź. A propos wyboru - jest nam on dany przez Boga i zagwarantowany w Konstytucji zapisem o wolności sumienia. Własny wolny wybór a przepis prawny - jeśli nie potrafisz odróżnić tych pojęć zmiataj do Iranu. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re:dziwaku 07.01.06, 19:13 dziwak4 napisał: > > Zakaz stosowania antykoncepcji prowadzi pary malzenskie > wychowane w duch katolickim ku wstrzemiezliwosci a zatem > ku poglebienia obustronnej milosci malzenskiej. > Nie mowie tutaj o statounkch przed malzenskich,bo takie sa > grzechem z definicji i to ciezkim. dziwaku to stosuj te swoje zasady a od normalnych ludzi sie odpieprz mnie nie interesuje co ty rbisz ze swoim penisem i pochwa twojej zony Odpowiedz Link Zgłoś
sineguanon Mrolizatorka która oszukiwała pracodawcę 06.01.06, 00:14 Została wyrzucona za rażące naruszenie obowiazków słuzbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Mrolizatorka która oszukiwała pracodawcę 06.01.06, 00:23 Nowe propozycje rządu: wszystkie ociągające się z obowiązkiem prokreacyjnym obywatelki pozbawi praw publicznych na lat 10. Notorycznie ociągające się mają zapładniac,lotne brygady MW . Najbardziej oporne należy wybatożyc ,a potem zgwałcic publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_kochanowski Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 00:18 Ja pier... To już koniec Odpowiedz Link Zgłoś
janisjo Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 00:21 Co za głupia baba!!! CZY JUŻ MAMY KRAJ KATOLICKICH TALIBÓW? To może jeszcze zasiłek dla gwałcicieli w ramach polityki prorodzinnej? Odpowiedz Link Zgłoś
terror.ortodoksa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 00:33 Najlepiej od razu wprowadźmy prawo szariatu. I pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
margos77 Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 01:00 Delikatnie mówiąc to wariatka. Patrząc na jej poglądy dot. antykoncepcji i jej wpływu na płodność nie powinnam mieć teraz cudownej pięciomiesięcznej córeczki. Oj dostanie się nam dziewczyny ;), mamy rodzić i nie patrzyć na nic, przyrost naturalny najważniejszy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 01:07 według mnie bezmiar niekompetencji tej baby niepozwala jej pełnić jakiejkolwiek funkcji-a jeśli już to reproduktorki jeśli taka skora jest do rodzenia dzieci z gwałtu!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 01:09 według mnie bezmiar niekompetencji tej baby niepozwala jej pełnić jakiejkolwiek funkcji-a jeśli już to reproduktorki jeśli taka skora jest do rodzenia dzieci z gwałtu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
heniobe Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 12:45 durne talib-baby, ciekawe czy jak by jej córeczke zgwałcili to by wnusia miłowała ??? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_deszczowa Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 12:48 o moj boze... ja sie wyprowadzam z tego kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 13:19 Przy takich poglądach doradcy premiera to na pewno nie wzrośnie ilość urodzeń w Polsce. Wręcz przeciwnie. I żadne becikowe nie pomoże. Życzę tej pani aby dokonano na niej gwałtu zbiorowego i OBY zaszła w ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 06.01.06, 13:35 wujkowska wprowadzi to co sobie postanowili klechy w zamian dostanie jakas placowce moze w RZymie a Polki ubogacene beda rodzic ku chwale katolandu . rydzyk steruje radyjem rzad rzad steruje rozrodczoscia Polek Odpowiedz Link Zgłoś
reflexion Re: Wujkowska doradzi Marcinkiewiczowi 07.01.06, 18:43 no coz, gdyby nie to równouprawnienie, Pani Wujkowska nie byłaby tym kim jest. nie pozwolono by jej się kształcić, tylko kazano wyjść za mąż za wybranego przez rodzinę faceta i rodzić całą masę nieznośnych bachorów. jak tak dalej pójdzie, to będzie jak w czasach komunizmu w Rumunii gdzie każda kobieta miała obowiązek co trzy miesiące chodzić do ginekologa ....a nóż może tam jest jakiś niemowlak w drodze, którym "zaopiekuje się" nasz drogi rząd Odpowiedz Link Zgłoś