kayakto 20.01.06, 07:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jb777 Co jest gane - komentarz godzien muzyka 20.01.06, 07:51 róbmy swoje - jeden zdrowiej myślący Odpowiedz Link Zgłoś
jolkakur czy te parę groszy przeważy 20.01.06, 14:18 Panie Cugowski, Ladnie Pan śpiewasz, ale jesteś Pan mieczak, powiedziałeś Pan , że jak tak dalej pójdzie to sie Pan z tego bardaku wypiszesz i co , czyżby te parę groszy co Panu dają przechyliło szalę na zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: czy te parę groszy przeważy 20.01.06, 15:34 jolka, z tym śpiewaniem to przegięłaś :D ja tam nie mogę go słuchać, gorzej się tylko czuję, gdy na niego patrzę.... brrrry a reszta się zgadza: jakieś ze 20 tys. co miesiac - za nic i na nagrobku "senator", to jest coś... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kszmigie Romek Lipko na premiera !! he he 20.01.06, 16:08 Kiedys to byla Budka, a teraz to buda zostala... chala za chala i tak do emerytury.... Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa ważne by odsunął obwodnicę od swojego domu!! 20.01.06, 17:07 tak mi mówili znajomi z Lublina. To by nie świadczyło o nim dobrze. Oby się mylili Odpowiedz Link Zgłoś
wk-norma Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 07:56 BO PAN,PANIE KRZYSIU JEST NA TĄ ZABAWĘ ZA UCZCIWY! Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskookidln CO ON GADA? wybory uzupelniające są do Senatu 20.01.06, 07:57 jesli chodzi o Sejm wchodzi następny z listy ktory mial największą liczbę głosów No ale kto by wymagał znajomości prawa od posłow w Sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
bilo Re: CO ON GADA? wybory uzupelniające są do Senatu 20.01.06, 08:03 niebieskookidln napisał: > jesli chodzi o Sejm wchodzi następny z listy ktory mial największą liczbę głosó > w > No ale kto by wymagał znajomości prawa od posłow w Sejmie tyle e on jest w SENACIE:) przeczytaj raz jeszcze, a potem komentuj Odpowiedz Link Zgłoś
pulatow Re: CO ON GADA? wybory uzupelniające są do Senatu 20.01.06, 08:50 Wie co gada, jest senatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 07:58 Przynajmniej jest "mądry po szkodzie" i ma odrobinę przyzwoitości by przyznać się do błędu. Jak wynika z sondaży większość jest po szkodzie nadal głupia jak była. I nawet oczywiste fakty niczego nie zmienią - gdy fakty przeczą jedynej słusznej ideologii, tym gorzej dla faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
jarwlos Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 07:59 Tylko nie zacznij spiewac: Znowu w zyciu mi nie wyszlo :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 Czym się różni Samoobrona od PO, niczym, tu i tu 20.01.06, 08:03 są złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
bilo Re: Czym się różni Samoobrona od PO, niczym, tu i 20.01.06, 08:06 walesa4 napisała: > są złodzieje a w takim razie czym roznia sie obie od PiSu?? rozumiem ze wsrod tych tysiecy czlonkow naszej wiodacej partii nie ma nikogo, kto cos kiedys ukradl?? myslenie nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
1111a16 Re: Czym się różni Samoobrona od PO, niczym, tu i 20.01.06, 09:02 A czym się różni PiS od Stalina? Niczym.Tu i tu są ludzie chorzy na władzę i idą po trupach do absolutnej władzy oszukując społeczeństwo. Mataczą, pomawiają, robią destrukcje w całym państwie. Po PiS to już tylko potop będzie straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: do-1111a16- " 20.01.06, 15:11 1111a16 napisała: > A czym się różni PiS od Stalina? Niczym.Tu i tu są ludzie chorzy na władzę i id > ą > po trupach do absolutnej władzy oszukując społeczeństwo. Mataczą, pomawiają, > robią destrukcje w całym państwie. Po PiS to już tylko potop będzie straszny. Myślisz że to taka silna partia? To dobrze wlaśnie takie rządy potrzebne są teraz w Polsce ,tylko może po trupach to niech oni nie idą do władzy.I nie bądz tak przestraszona/y-tobie nic nie grozi,spokojnie,wyluzuj, myśl realnie i przeanalizuj to co przeczytasz w GW - może herbatkę uspokajającą? Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 08:22 Tak jak my takich polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 08:27 Przecież to było wiadomo. Cugowski był potrzebny, aby " zrobić twarz" PiS-owi i teraz pan Krzysztof czuje sie jak pisuar Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 08:29 To po cholerę głowe ludziom zawracał?. Jesli jest taka mimoza to niech siedzi cicho i nie próbuje uszczesliwiać Polski jako "polityk". To jest z jego strony wyraz lekceważenia rodaków. Parafrazujac bajkopisarza "Dla niego to zabawa, nam (Polakom) chodzi o zycie". Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 08:42 polityczny nieudacznik i antyprzykład po co to w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 Możesz zrobić wiele dobrego. 20.01.06, 08:51 Rozumiem, ze Cugowski się pogubił. Chce być lojalny, ale nie chce być lokajem. I dobrze! Panie Krzysztofie, na senatora wybrano Pana, a nie PiS. Może Pan uświadomić Polakom, że w wyborach do Senatu RP wybiera się ludzi, a nie partie. Że senatorowie mają prawo do osobistych poglądów i osobistych oglądów sytuacji. Może Pan wykazać wady i zalety ordynacji większościowej, a Sejm może wykazać wady i zalety ordynacji proporcjonalnej. Najwyższy czas żeby Senat (jeśli ma być w czymkolwiek pożyteczny) zaczął się "odpartyjniać". Nie jestem naiwny, żeby wierzyć, że stanie się to przez jakąś deklarację czy ustawę. To będzie proces długotrwały, ale Pana postawa może temu procesowi bardzo pomóc. Jeśli już Pan wdepnął w ten interes, niech Pan wykorzysta swoją funkcję najmądrzej i najuczciwiej jak Pan potrafi. Lojalność nie musi oznaczać bezkrytyczności i hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Możesz zrobić wiele dobrego. 20.01.06, 09:04 ale On mówi że nic z tego de facto nie rozumie, z polityki i tego co sie dzieje w polityce, więc może lepiej żeby nic nie robił i nic nie mówił? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: Możesz zrobić wiele dobrego. 20.01.06, 15:42 loppe napisał: > ale On mówi że nic z tego de facto nie rozumie, z polityki i tego co > sie dzieje w polityce, więc może lepiej żeby nic nie robił i nic nie mówił? jakbys nie zauwazyl to jego wypowiedz wyraza w zawoalowany sposob rozczarowanie i niezadowolenie tym co robi jego wlasna partia. po prostu to co sie dzieje odbiega od oczekiwan i nadzei cugowskiego. i nie jest to dziwne bo polityka kaczynskich jest w najlepszym razie nieprzejrzysta a w najgorszyzm po prostu zla dla kraju Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 08:51 Ej, Krzysiek, Krzysiek, a Ty myslałem że tam ładnie jak w Lublinie?PIS to szuje, a jedyna filozofia to TKM.Rzuc to w diabły, lepiej się z menelem wina napic niz z Kaczyńskim się pokazywać.POzdrowionka ze Świdnika Odpowiedz Link Zgłoś
rafaum Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 08:51 To po cholerę się tam pchał? Co on, dziecko jest, że nie wiedział jak jest w sejmie? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkinator Jak się ktoś Cug.. urodził to kanarkiem nie będzie 20.01.06, 08:51 I on mówie że nie wie o co chodzi <rotfl> :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_junak Re: Jak się ktoś Cug.. urodził to kanarkiem nie b 20.01.06, 08:58 hehe, glupiutki grubasek.. to nie wiedzial na czym polega polityka pol roku temu jak sie pchal tam z buciorami?.. tv nie oglada, prasy nie czyta? na kase sie pchal.. gorszy z niego polityk niz z niejednego posla samoobrony - rolnika lub awanturnika bez wyksztalcenie, bo taki to chociaz czegos chce i do czegos dazy, a cugowski?.. chyba tylko chcial sie w mediach polansowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
zbukov Re: Jak się ktoś Cug.. urodził to kanarkiem nie b 20.01.06, 09:43 Wiedział jaka jest i uwierzył, że z PiSiorami coś zmieni. I tu faktycznie był głupiutki, ale nie pchał się na kasę, bo on, w przeciwieństwie do wsiowych krzykaczy, ma i więcej mu nie trzeba. Lansu też mu starczy, ale poczuł zew Ojczyzny, tylko się nie zorientował, że Kaczory wykorzystają znaną twarz do swojego lansu. Panie Krzysiu, wracaj Pan do Lublina, tu przynajmniej Pana szanują :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Obiecał Pan odejść gdy pakt z Lepperem 20.01.06, 09:47 podpiszą. Trzymam za słowo. Myślę jednak, że wcześniej Pana wyrzucą z klubu. Pozdrawiam. Jedyny z PiS, który ma odwagę postawić sie oszołomom. Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Artysta... nie polityk 20.01.06, 10:36 Zacytuję M. Borowskiego: "Polityka to nie jest branża dla sentymentalnych panienek ani sentymentalnych poetów". Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: A kto to jest Cugowski? 20.01.06, 11:10 Hmm, dziwne wyznanie. Czyżby wkrótce song "Czyste ręce"? -- fotografujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Obiecał Pan odejść gdy pakt z Lepperem 20.01.06, 16:39 O!!! Dwa tygodnie czekałem na głos PiSowca, który nie mantruje w kółko wypowiedzi Gosiewskiego. A już myślałem, że w PiS nie ma własnego zdania jest tylko zdanie wspólne (bez urazy, jestem mile zaskoczony) Odpowiedz Link Zgłoś
andrew450 pierwszy zwolennik PiS który zrozumiał o co chodzi 20.01.06, 08:56 Muzyka, którą stworzył jest czymś za co koch go całe pokoleni. Powinien zdystansować się od PiS i paskudnych krętactw braci Kaczyńskich i ich popleczników. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Sosnierz - pierwszy zwolennik PO , który zrozumiał 20.01.06, 09:17 ...co jest grane w PO Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Sosnierz - pierwszy zwolennik PO , który zroz 20.01.06, 09:33 Nie żartuj idioto, to pierwszy, który poszedł do Sejmu wyłącznie dla własnych korzyści. A ponieważ w PO tego nie otrzymał to na czterech do pisiorków pognał. Może masz jakiś lepszy przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 zwolennik PO , który zroz 20.01.06, 14:47 a ja myślę, że on zrozumiał, że po stronie PO nie będzie miał wpływu na nic. Ciągle tylko ryci, obstrukcja i pretensje - a facet swoje lata ma i każde 4 lata to dla niego strata. Pokazał że jest dobrym organizatorem i wierzę, że ma jeszcze coś do zrobienia dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Sosnierz - pierwszy zwolennik PO , który zroz 20.01.06, 09:43 > ...co jest grane w PO Raczej pierwszy tani koniunkturalista. Przy "wadzy" zawsze cieplej... Odpowiedz Link Zgłoś
andrew450 zrobić coś dobrego dla Polski - 20.01.06, 09:03 Przytaczam nie mój komentarz (patrz 3 komentarze wyżej) ale myśle, że odzwierciedla on poglądy świadomej tego co się dzieje części spółeczeństwa, otwartej na przyszłość i postępowej. Dodam tylko, że odsunięcie PiS od władzy może by pomogło w spojrzeniu w przyszłość nie przeszłość. PONIŻEJ CYTAT Rozumiem, ze Cugowski się pogubił. Chce być lojalny, ale nie chce być lokajem. I dobrze! Panie Krzysztofie, na senatora wybrano Pana, a nie PiS. Może Pan uświadomić Polakom, że w wyborach do Senatu RP wybiera się ludzi, a nie partie. Że senatorowie mają prawo do osobistych poglądów i osobistych oglądów sytuacji. Może Pan wykazać wady i zalety ordynacji większościowej, a Sejm może wykazać wady i zalety ordynacji proporcjonalnej. Najwyższy czas żeby Senat (jeśli ma być w czymkolwiek pożyteczny) zaczął się "odpartyjniać". Nie jestem naiwny, żeby wierzyć, że stanie się to przez jakąś deklarację czy ustawę. To będzie proces długotrwały, ale Pana postawa może temu procesowi bardzo pomóc. Jeśli już Pan wdepnął w ten interes, niech Pan wykorzysta swoją funkcję najmądrzej i najuczciwiej jak Pan potrafi. Lojalność nie musi oznaczać bezkrytyczności i hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Cugowski ? - a co to za autorytet w polityce .... 20.01.06, 09:12 ...to przeciez zwykły Polak , on umie tylko umie wyć na estradzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Cugowski ? - a co to za autorytet w polityce 20.01.06, 09:30 a ciebie brynk... przekreśliłem. Jesteś po prostu totalny idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Cugowski ? - a co to za autorytet w polityce 20.01.06, 09:45 sumienie.lk napisał: > a ciebie brynk... przekreśliłem. Jesteś po prostu totalny idiota. ...najwazniejsze , ze mnie czytasz i za to Tobie dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
stankot Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 09:14 '" BO DO TANGA TRZEBA DWOJGA" BO TO JEST " CIEŃ WIELKIEJ GÓRY ", WŁĄCZ PAN " V BIEG" WSIĄDŻ "NA SZLONEGO KONIA" I OPUŚĆ PAN TEN CYRK,LEPIEJ BĘDZIE JAK COŚ USŁYSZYMY NOWEGO W PANA TWÓRCZOŚCI MUZYCZNEJ ..TU SIĘ PAN SPRAWDZIŁ..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard ciepła posadka 20.01.06, 09:44 Potencjał twórczy wcześniej czy później każdemu się wyczerpuje. Widocznie on uznał, że w muzyce nie jest już w stanie nic nowego i ciekawego wykrzesać, a żyć za coś trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 16:42 Już się Stankot bałem, że z rozpędu dopiszesz mu za ostatni grosz Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Tzw. " autorytetetem " to jest ...Niesiołowski !!! 20.01.06, 09:14 ...ten od robaków ...., PO- owiak Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: Cugowski ma już dość polityki 20.01.06, 09:26 Cugowski bardziej się nadaje na polityka (osobę mnie reprezentującą i dla mnie pracującą) niż te chciwe władzy, spocone trole. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Nie dziwię się normalnemu człowiekowi... 20.01.06, 09:28 Wzsak przebywanie wśród oszołomów jest naprawdę trudnym, traumatycznym przeżyciem. A przebywanie wśród oszołomów naznaczonych znamieniem oszustwa i nieprawości to autentyczny dyskomfort. Zanim Cugowski wyjdzie ostatni raz z Senatu niech zgłosi projekt ustawy o samorozwiązaniu ogłupiałego Parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Panie Cugowski - zamknij sie w swojej budce. 20.01.06, 09:31 .... bo sufler z Pana nędzny Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: Panie Cugowski - zamknij sie w swojej b 20.01.06, 10:36 Ten komentarz to efekt siłowania się z formą czy z brakiem treści? Odpowiedz Link Zgłoś