skin.pl 20.01.06, 22:32 bez Nowaka? przeciez Jerzy Robert Nowak żyje i ma się dobrze, niedawno został honorowym obywatelem Jedwabnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi333 KAŻDA PROPAGANDA ZNAJDZIE AMATORÓW? 21.01.06, 03:04 Nie lubię obu Kurskich. Obaj mnie denerwują. Powyższy tekst jest pełen uproszczeń,banałów i propagandowych schematów. Nie mam ani sił,ani czasu na polemikę. Ograniczę się tylko do spostrzeżenia,że p. Kurski się powtarza - część jego dzisiejszego artykułu wykazuje duże podobieństwo do fragmentów tekstu,sprzed roku,z "Dużego Formatu". Odpowiedz Link Zgłoś
aferal.z.partii.demokratycznej do Skina 21.01.06, 11:15 ty debilu! wpierw przeczytaj o czym lub o kim jest ten tekst a potem komentuj! Jan Nowak Jeziorański to nie Jerzy Robert Nowak, poza Nazwiskiem ci panowie nie maja ze soba absolutnie nic wspólnego! Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster To dziwne,ze nasz Kurski jest antyteza bullteriera 21.01.06, 15:28 Ze w jednej rodzinie moze byc dwoch tak odleglych braci. A co do pana Jezioranskiego-no coz,juz takich jak On Polakow nie ma.Wymarli lub zostali wybici w Katyniu i w latach wczesnej komuny.Kurier z Warszawy zawsze bedzie dla mnie wzorcem patriotyzmu i madrosci politycznej.Chwala Mu... Odpowiedz Link Zgłoś
vbill Re: Rok bez Nowaka 22.01.06, 12:54 Dla zachowania rownowagi polecam przeczytanie artykulu "Jadwiga "Greta" Jezioranska" w dziale "Portrety kobiet" w "Wysokich obcasach". Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 [...] 22.01.06, 17:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 Re: Rok bez Nowaka 23.01.06, 13:15 Bardzo uprzejmie proszę o nie-bicie się w MOJE piersi za NIE MOJE winy. To nie jest złamanie prawa... Odpowiedz Link Zgłoś