Gość: lelek2 IP: *.tbcn.telia.com 08.11.05, 21:15 czy ktoś mi może powiedzieć co się dzieje z BETACOM, kupiłem po 30 pln i od kilku dni spada.To spółka o o bardzo dobrym standingu finansowym , polecana przez wiele osób??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bcm Re: BETACOM IP: *.ghnet.pl 09.11.05, 12:58 To się dopiero nazywa kupić na górce... Nie pozostaje ci nic innego jak uśredniać. Sprzedający chyba się już wypstrykali. I o ile spółka nas nie zaskoczy negatywnym komunikatem powinno byc juz ok... Ja sam dokupowałem we wtorek na tej mega panice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek2 Re: BETACOM IP: *.tbcn.telia.com 10.11.05, 16:51 Pytanie do tych co wiedzą coś na temat interpretacji wykresów i AT, czy coś z AT wskazywało, że to aż taka górka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogrywacz Re: BETACOM IP: *.aster.pl 15.11.05, 18:27 Z AT moim zdaniem nic nie wskazywało na to, że to już koniec wzrostów. Poza tym inne wskaźniki C/Z mówiły, że społa jest niedowartościowana przez rynek. Wszedłem też praktycznie na górce, bo przy cenie 28.80 i jak do tej pory to wtopiłem tyle, że nawet nie chce mi się liczyć. Pocieszajace jest to, że mimo tego że cena spada, ale dzieje się to przy bardzo skromnym wolumenie obrotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek2 Re: BETACOM IP: *.tbcn.telia.com 15.11.05, 19:06 ja też wciąż trzymam, choć straciłem już sporo, ale ciągle wierze we wzrosty, czy ktoś zainteresoawnany może skomentować czy ten dzisiejszy spadek można uważać już za wyłamanie sie z kanału trendu wzrostowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudor Re: BETACOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:37 Troszeczke minie zanim się doczekasz jakiegoś wzrostu. Lepiej Sprzedaj nawet z dużą stratą bo szkoda czasu. Kupuj próchniki fony strzelce enapy albo JAGO (dzisiaj straciła może jutro też, ale za tydzień). Kto nie ryzykuje ten nie ma. Na nich teraz można zarobić. Czasami trzeba dużo stracić żeby więcej zyskać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś