silenius.monachijski Ktory Kaczor jest klonem ktorego? 27.01.06, 18:00 Niech zyje GW i jej wspanialy Admin! Odpowiedz Link Zgłoś
batler Re: Ktory Kaczor jest klonem ktorego? 27.01.06, 18:03 obydwaj są klonami trzeciego Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 UWAGA! ATAK "CZERWONYCH" KLONÓW! 27.01.06, 18:35 Pewnie wyhodowani z tego samego genu - odrobiny ślinki z kącików ust Donalda, miotajacego przekleństwa po swojej przegranej (łatwo było próbki pobrać, bo zapryskany był cały dziedziniec UW!) I powstały małe czerwone Donald Ducki! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: UWAGA! ATAK "CZERWONYCH" KLONÓW! 27.01.06, 19:32 Klony, podobnie jak PO i SLD razem wziete, bywaja "upierdliwe", ale nie sa w stanie nic zdzialac; sa tak samo bezzedna jak Tusk Rokita czy inny Olejniczak tales1 napisał: > Pewnie wyhodowani z tego samego genu - odrobiny ślinki z kącików ust Donalda, > miotajacego przekleństwa po swojej przegranej (łatwo było próbki pobrać, bo > zapryskany był cały dziedziniec UW!) I powstały małe czerwone Donald Ducki! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: UWAGA! ATAK "CZERWONYCH" KLONÓW! 27.01.06, 20:31 tales1 napisał: > Pewnie wyhodowani z tego samego genu - odrobiny ślinki z kącików ust Donalda, > miotajacego przekleństwa po swojej przegranej (łatwo było próbki pobrać, bo > zapryskany był cały dziedziniec UW!) I powstały małe czerwone Donald Ducki! Biedny Donald. Nie pojechal na dyspute do Torunia. Narazil sie "moherom", ktorzy w odwecie znokautowali go i jego PO - za co im wieczna chwala! Teraz Donald pyskuje ile wlezie. W koncu jednak musi przyjsc na niego cos takiego, co nazywa sie szczekoscisk! Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski GOSIEWSKI TO KLON KACZOROW!!! 27.01.06, 18:25 Tak samo cos pod nosem mamrocze, tak samo manipuluje, tak samo odpowiada na pytania. TO trzeci blizniak kaczorow. Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski PO DO WLADZY! PRECZ WARCHOLOM Z PiSuaru!!! 27.01.06, 18:27 Panie Donaldzie, jestes wielki. Choc manipulanci ukradli ci wybory ty nie poddajesz sie i walczysz o przyszlosc naszego kraju przeciw knowaniom i kwakaniom kaczorow i innych bestii im podobnych. WIWAT DONALD TUSK! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Czemu podszywasz się pod mądrzejszych? Kompleks 27.01.06, 18:31 malutkiego móżdżku? ...a może siusiaka? Nic nie poradzisz, chłopie, zrezygnuj z półśrodków i pisz na własne konto! Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Ten jest prawdziwy! Ten drugi to oszust. 27.01.06, 18:33 Niech zyje Admin Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusz.monachijski Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 19:28 Kategorycznie proszę zejść z mego nicka! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do "silesiusz.monachijski" 27.01.06, 19:58 silesiusz.monachijski napisał: > Kategorycznie proszę zejść z mego nicka! Wot, wot! - Pojawila sie na hozyzoncie jeszcze jedna skolonowana gwiazdeczka. Ale te pierdoly szbko sie mnoza!!! Bylo kiedys takie porzekadlo. Nie wiem czy jes znasz: oczy czarne, ..... ruda! - to wlasnie ty taka jestes, manekinie! Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusz.monachijski Re: do "silesiusz.monachijski" 27.01.06, 21:15 Nie znam - to z Matysiaków, "Klanu" czy "Zakazanych Piosenek" ? Zapytam babci, może będzie wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: do "silesiusz.monachijski" 28.01.06, 01:51 silesiusz.monachijski napisał: > Nie znam - to z Matysiaków, "Klanu" czy "Zakazanych Piosenek" ? Zapytam babci, > > może będzie wiedzieć. Rudy! - Do budy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 19:58 Jakią szmatą trzeba być, żeby w ten sposób uczestniczyć w dyskusji? Zastanówcie się, wzbudzacie tylko pogardę u wszystkich... Brak wyobraźni, żeby sobie samemu nicka wymyślić, czy zwykła złośliwość, tak czy inaczej świadczy to o znikomych kwalifikacjach moralnych. Jakbym miał takie pomysły, tobym się produkował na jakimś lokalnym forum, o zasięgu co najwyżej dzielnicy, buce... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:00 rafvonthorn napisał: > Jakią szmatą trzeba być, żeby w ten sposób uczestniczyć w dyskusji? Zastanówcie > > się, wzbudzacie tylko pogardę u wszystkich... Brak wyobraźni, żeby sobie samemu > > nicka wymyślić, czy zwykła złośliwość, tak czy inaczej świadczy to o znikomych > kwalifikacjach moralnych. Jakbym miał takie pomysły, tobym się produkował na > jakimś lokalnym forum, o zasięgu co najwyżej dzielnicy, buce... Twoja wypowiedz swiadczy o Tobie! Jestes taki sam bucu! Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:02 A gdzie ja się podszywam pod inny nick, hę? Czemu mówisz, że jestem taki sam, kiedy krytykuję zachowanie, które mi przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:06 Wet, ciołku, przecież nie pisałem do Ciebie, tylko do klonów silesiusa, zwracaj uwagę na ułożenie postów, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusz.monachijski Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:40 wet3 vel silesius.monachijski tradycyjnie ma kłopoty z kojarzeniem, jak widzę jesteś równie bystry jak on, baranku. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:38 rafvonthorn napisał: > A gdzie ja się podszywam pod inny nick, hę? Czemu mówisz, że jestem taki sam, > kiedy krytykuję zachowanie, które mi przeszkadza? Najpierw przepraszam za uzycie slowa "bucu". Poczytaj wpowiedzi klonow siejacych zamet! Pare dni temu oni pod tymi ksywami nie istnieli na tym forum. To jest dokladnie zorganizowana zadyma! Czy Ty tego nie widzisz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:43 tym bardziej, ze admin wycial innego klona (ktory ofecjalnie sie jako klon przedstawial), czyli block_bustera, zas w moim przypadku, jesli juz ktos zostanie zabanowany, to jak zwykle ja; znam reguly tej gry, wiec juz sie nie przejmuje, tylko niech nikt nie wazy sie cos wspominac o "tolerancji" i "kulturze" gw; "tolerancja" owszem, ale dla swoich; podobnie i z "kultura" wet3 napisał: > rafvonthorn napisał: > > > A gdzie ja się podszywam pod inny nick, hę? Czemu mówisz, że jestem taki > sam, > > kiedy krytykuję zachowanie, które mi przeszkadza? > > Najpierw przepraszam za uzycie slowa "bucu". Poczytaj wpowiedzi klonow > siejacych zamet! Pare dni temu oni pod tymi ksywami nie istnieli na tym forum. > To jest dokladnie zorganizowana zadyma! Czy Ty tego nie widzisz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusz.monachijski Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:53 Ależ ty nieziemsko nudzisz ; kogo obchodzą twoje klony, marudo? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:02 do tych "yntelygentow" to zadne argumenty nie trafiaja; poza tym to wydaje sie byc jedna osoba; chyba nawet wiem, kto, jeszcze tylko czekam, az "objawi sie" na tym forum jako "parweniusz.tez.bawarski"; po stylu latwo poznac, ze to raczej jedno biedne i chore stworzenie rafvonthorn napisał: > Jakią szmatą trzeba być, żeby w ten sposób uczestniczyć w dyskusji? Zastanówcie > > się, wzbudzacie tylko pogardę u wszystkich... Brak wyobraźni, żeby sobie samemu > > nicka wymyślić, czy zwykła złośliwość, tak czy inaczej świadczy to o znikomych > kwalifikacjach moralnych. Jakbym miał takie pomysły, tobym się produkował na > jakimś lokalnym forum, o zasięgu co najwyżej dzielnicy, buce... Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:05 Silesius, brzydzę się częscią Twoich poglądów, ale po prostu nie rozumiem tego typu zachowania. Jako Twój adwersarz po prostu jest mi przykro i żal, że tacy jak Ty potem stawiają takich durni jak te klony i mnie w jednym rzędzie. Trochę klasy i honoru nie zaszkodzi, apeluję o spróbowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusz.monachijski Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:06 najlepiej zapytaj o to silesius.monachijski ( czyli hanyska2 ), przypuszczam że jako stary rutyniarz doskonale się orientuje w meritum zagadnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:11 Daj spokój, widuję silesiusa na forum od dawna, nie mam wątpliwości, kto jest klonem. Jak chcecie się tak bawić, to idźcie gdzie indziej, z silesiusem da się pogadać, jeśli nawet nie, to ma prawo i wolność do bełkotania. Chodzi o klasę, honor i zasady, ja gardzę takim klonowym zachowaniem. Gratuluję dobrego zdania o sobie, ja bym się wstydził tak postępować... Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:12 Zresztą Chuck już o wszystkim wie, spodziewaj się kopa z półobrotu znikąd... Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusz.monachijski Re: Wszyscy jesteście nędznymi falsyfikatami! 27.01.06, 20:35 Ten komentarz to zapewne tak a propos " dużej klasy, honoru i zasad", jak mniemam - a nie pomyliłeś aby Chuck'a z Jackassem ? Zdecydowanie bardziej pasuje na twego idola. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Kloniki! Kloniki! Kloniki! 27.01.06, 18:37 Polecialy w szyki czerwonej bojowki i nadwerezaja swoje makowki! Odpowiedz Link Zgłoś
silesuis.monachijski WET=MOKRO PO ANGIELSKU! W GACIACH CI MOKRO CHYBA!! 27.01.06, 18:44 Chyba ci mokro w gaciach ze strachu. Wiwat Gazeta Wyborcza i nasz Przyjaciel Admin. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusz.monachijski Re: WET=MOKRO PO ANGIELSKU! W GACIACH CI MOKRO CH 27.01.06, 19:40 Do silesius.monachijski czyli silesuis, silenius etc. : przestań się klonować, żłobie bo to już nikogo nie bawi ( z wyjątkiem Ciebie - oczywiście ) i proszę natychmiast opuścić mój nick ! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do "silesuis.monachijski" 27.01.06, 19:46 silesuis.monachijski napisał: > Chyba ci mokro w gaciach ze strachu. > > Wiwat Gazeta Wyborcza i nasz Przyjaciel Admin. Miec mokro w gaciach - to nie wstyd, ale miec mokro w MOZGU - to PORUTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: do "silesuis.monachijski" 27.01.06, 19:47 ale przeciez "silesuis" nie ma mozgu; tylko resztki plynu mozgowego tomograf pokazal wet3 napisał: > silesuis.monachijski napisał: > > > Chyba ci mokro w gaciach ze strachu. > > > > Wiwat Gazeta Wyborcza i nasz Przyjaciel Admin. > > Miec mokro w gaciach - to nie wstyd, ale miec mokro w MOZGU - to PORUTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusz.monachijski Re: do "silesuis.monachijski" 27.01.06, 19:57 Dlaczego na forum GW ( mojej ulubionej gazety! ) promuje się infantylizm w wykonaniu takich samozwańczych "dowcipnisiów" jak wyżej? Nie rozumiem, nie rozumiem, nie rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kloniki! Kloniki! Kloniki! 27.01.06, 19:34 od kiego kloniki maja makowki? Oni maja wprawdzie na karku glowke, ale jest to glowka kapusty wet3 napisał: > Polecialy w szyki czerwonej bojowki i nadwerezaja swoje makowki! Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusz.monachijski Re: Kloniki! Kloniki! Kloniki! 27.01.06, 19:45 Znów ten wulgarny rozwklekły kopista, za co ja muszę tak cierpieć ? No za co ... adminie, dobij! Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Kloniki! Kloniki! Kloniki! 27.01.06, 20:00 Idź sobie gdzieś indziej, proszę jak człowiek. Przeszkadzasz w rozmowie... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Kloniki! Kloniki! Kloniki! 27.01.06, 20:20 rafvonthorn napisał: > Idź sobie gdzieś indziej, proszę jak człowiek. Przeszkadzasz w rozmowie... - Ot - jeszcze jeden klonik! Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusz.monachijski Re: Kloniki! Kloniki! Kloniki! 27.01.06, 20:47 co ty gadasz, ravonthorn nie jest autorskim klonem silesius.monachijski, natomiast z moich obserwacji wynika że jest nim wet3 ( czyli Ty) i hanyska2. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusz.monachijski Re: Kloniki! Kloniki! Kloniki! 27.01.06, 20:56 wet3 czyli autorski klon uwiarygadniający, stary i ograny numer replikantów. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Kloniki! Kloniki! Kloniki! 28.01.06, 01:46 silesiusz.monachijski napisał: > wet3 czyli autorski klon uwiarygadniający, stary i ograny numer replikantów. Ktos "wydutkal" SILESIUSZA.MONACHOIJSKIEGO na strychu i "poszedl sobie w sina dal". - Teraz wiem jak poswstaly te wszystkie kloniki. Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Tylko PO moze opanowac chaos wywołany przez PiS! 27.01.06, 18:31 Niech zyje Gazeta Wyborcza i jej kochany Admin. Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 18:46 Jak można być tak zakłamanym jak politycy PiS. Pewnie są uczniami Legutki który w artykule zamieszczonym 25.1.2006 w "Rzeczpospolitej" używał głównie inwektyw i pejoratywnych sformułowań uderzających bez uzasadnienia w PO: - sytuację w istocie swojej absurdalną - pomstowanie na PiS - absurd - obsobaczanie PiS - erupcja pretensji i złości - polityczna jałowość - kręci się w kółko - złośliwej jałowości - jałowość politycznej postawy - niedorzeczny - bezpodstawnej insynuacji - reakcja niczym u psa Pawłowa - tysiące klakierów - ideologiczne pisożerstwo (czy to jakiś termin z filozofii? - przypisek grali) - obraźliwe idiotyzmy - ilość nierozumu - ludzie młodzi i bez wyraźnych poglądów - atmosfera histerii - leczy swoje frustracje - histeryczne tyrady - politycy ci znajdują się faktycznie w stanie głębokiego wewnętrznego nieuporządkowania - poważny kryzys osobowy i koncepcyjny przywództwa - porażka zakłóca ostrość widzenia i blokuje polityczną energię - kryzys polityczny i osobowy i to w krótkim tekście. Widać teraz kto jest nauczycielem tych wszystkich demagogów pokroju J. Kurskiego,Kamińskiego, Bielana, Gosiewskiego (i wielu innych)z PiS, którzy swoje niepowodzenia próbują zrzucać na rozsądnych i uczciwych do bólu "przyjacół" z PO. Na końcu p. Legutko wyznaje: "nie jestem wrogiem Platformy" - gdyby nim był, to co by mówił i pisał? Nasuwa się stare powiedzonko "Boże ratuj mnie przed takimi przyjaciółmi, bo z wrogami to sobie poradzę". Wstyd i hańba i to ludzie z cenzusami, w dodatku! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_opolski1 TYLKO PO MOZE URATOWAC POLSKE!!! 27.01.06, 18:55 Nawet ja syn marnotrawy, katolik polski, nawrocilem sie na PO od warcholstwa z PiSuaru. Blagam o przebaczenie za me winy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do "katolik_opolski1" 27.01.06, 19:43 katolik_opolski1 napisał: > Nawet ja syn marnotrawy, katolik polski, nawrocilem sie na PO od warcholstwa z > PiSuaru. Blagam o przebaczenie za me winy. Taki z Ciebie katolik jak ze mnie Chinczyk! Chyba, ze opolskie jest katolickie "inaczej"? Odpowiedz Link Zgłoś
scept idol J.K. to Churchill 27.01.06, 19:03 wszak Anglicy zawsze walczyli do ostatniej kropli krwi- swojego alianta Odpowiedz Link Zgłoś
1957jan Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 19:23 Uważam, że Jarosław Kaczyński to kretyn! Gada same bzdetne ogólniki i sam się w nich gubi. Tak się zachowując ubliża całemu naszemu społeczeństwu. Jesteśmy ludźmi wykształconymi i ignoranta rozpoznajemy na kilometr. Nie na tym polega polityka Panie Jarosławie!!. Czego Pan jeszcze chce? Może tego , by doprowadzić społeczeństwo do otrzeźwienia i wzięcia sprawy w swoje ręce?. Panu potrzebny jest dobry lekarz, najlepiej psychiatra. Życzę miłego pobytu w Tworkach!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
berecik_wiadomo_jaki Wściekłe gacie 27.01.06, 19:31 Podobno Majster Popsuj kupił sobie wściekłe gacie, czy to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
nowicki2 Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 19:32 Obaj kaczyńscy rżną głupa i ośmieszają nas na oczach całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
berecik_wiadomo_jaki Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 19:35 nowicki2 napisał: > Obaj kaczyńscy rżną głupa i ośmieszają nas na oczach całego świata. nie muszą rżnąć: są nimi po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Srutututu kawał drutu 27.01.06, 19:45 Nic nie zmieni faktu, że pierwszym atakiem była lodówka, a drugim dziadek. To Kaczor zaczął, a teraz, jak zwykle ten ostentacyjny katolik z "chrześcijańską prawdomównośćią" łze jak najęty - dokładnie jak sobie zaplanował. Odpowiedz Link Zgłoś
oceanszczescia Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 19:46 Czytalem, ze polityk 80 procent swej energii przeznacza na walkę z innymi politykami, a 20 procent zostawia na inne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
korby Re: Gosiewski: Wściekły Atak.... 27.01.06, 20:07 ...to przeprowadzi Chuck Norris kiedy przyłoży temu knypkowi z półobrotu... Odpowiedz Link Zgłoś
maro133 Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 20:16 usiruf napisał: > Uaaaaaaaaaaaaaaaa. Gosiewski powiedz cos nowego. Przenieść sejm i całą resztę do Chotomowa na ul. Bagienną ! Odpowiedz Link Zgłoś
lemond F A R Y Z E U S Z E 27.01.06, 20:43 PiS z nimi, najbliższa wiosna pokaże prawdę, byle do wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski PORZADEK DNIA U J.M.ROKITY 27.01.06, 21:08 Program dnia posła PO na przykładzie J.M. Rokity: 6.30 - pobudka 8.00 - wywiad radiowy, temat: "Fiasko rządu PiS" 9.00 - konferencja prasowa: "Prezes PiS korumpuje posłów PO" 10.00 - wywiad dla prasy krajowej: "Prezes PiS złym cieniem (!?) Sejmu RP" 11.00 - wywiad dla prasy zagranicznej: "Eurofobie Prezesa PiS" 12.00 - lektura prasy krajowej: GW, Wprost, Przekrój 13.00 - obiad 14.00 - wywiad dla TV zagranicznej: "Prezes PiS gwałci Samoobronę" 15.00 - wywiad dla TV krajowej: "Niepohamowana żądza władzy Prezesa PiS" 16.00 - rozmowa telefoniczna z żoną - przypuszczalny temat: "nie zatańczę z tobą gdy gra Prezes PiS" 17.00 - odpoczynek 18.00 - talk-show: "Co zrobi Prezes PiS?" 19.30 - Wiadomości TV - "Co dziś powiedział Prezes PiS?" 21.00 - gość M. Olejnik: "To wszystko wina Prezesa PiS" 22.00 - Co z tą Polską?: "Prezes PiS - wielki destruktor" 23.30 - sen ok. 4.30 - faza REM - koszmar: "Zawieram układ z Prezesem PiS" 6.30 - pobudka... Odpowiedz Link Zgłoś
the.truth Re: PORZADEK DNIA U J.M.ROKITY 27.01.06, 22:29 We "Wprost" dobry artykuł n/t polityki Dużego Kaczora : www.wprost.pl/ar/?O=86230 Odpowiedz Link Zgłoś
fajkat Ważne! Skąd to fałszerstwo w wyborach prezydenckic 27.01.06, 21:11 Prosze sprawdzić – strona ambasady w Kuwejcie www.polambakuw.gov.kw podaje wynik: Kaczyński – 24, Tusk – 85. Z wyników ogłoszonych przez PKW (jest plik XLS dla wszystkich obwodów 11MB do pobrania) – Kaczyński 85, Tusk – 24! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Atak bombowy na PIS 27.01.06, 21:17 PISiak był gotowy na odłożenie "pewnych głosowań", odpowiedzią PO był "wściekły atak" na sali sejmowej przeprowadzony przez zmasowany nalot jednego bombowca i trzy myśliwce PO. Zrzucono 4 tony bomb i napalm. W ten sposób pogrzebano możliwość porozumienia lecz nas nie zniszczono, dzięki ofiarnej obronie wojsk LPR i S…..Y. Stosunki są nadal napięte, szare komórki lużne! Tak trzymać! Meldunek składa Państwu podpułkownik P.G. Nie drukujcie tych oświadczeń! Bo ja już nie wiem: Czy myślenie jest funkcją społeczną, czy funkcją mózgu? jak mówił S.J.Lec! Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 27.01.06, 22:05 tuż po zwyciestwie PiS było wiadomo ,że POobrażają się.Napuszone i zarozumiałe towarzystwo- szampanka przed czasem chciało pić. Pretensje to partii , która wygrała wybory ,że nie obsadza chcących jak najlepsze stanowiska POpowców - to jest śmieszne .A ich zachłanność widać w oczach.Bardzo kulturalnie - prawda. ------------------------------------ Napluję każdemu w twarz kto powie ,że nie jestem kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do unicef123 28.01.06, 02:02 unicef123 napisała: > tuż po zwyciestwie PiS było wiadomo ,że POobrażają się.Napuszone i zarozumiałe > towarzystwo- szampanka przed czasem chciało pić. > Pretensje to partii , która wygrała wybory ,że nie obsadza chcących jak > najlepsze stanowiska POpowców - to jest śmieszne .A ich zachłanność widać w > oczach.Bardzo kulturalnie - prawda. > ------------------------------------ > Napluję każdemu w twarz kto powie ,że nie jestem kulturalny. Masz moje poparcie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: do unicef123 28.01.06, 03:24 a poczytajcie wywiad z tuskiem: nowy hitlerek; ludzi na ulice by chcial wyprowadzac; tylko: gdzie on to swoje nowe SA znajdzie? wet3 napisał: > unicef123 napisała: > > > tuż po zwyciestwie PiS było wiadomo ,że POobrażają się.Napuszone i > zarozumiałe > > towarzystwo- szampanka przed czasem chciało pić. > > Pretensje to partii , która wygrała wybory ,że nie obsadza chcących jak > > najlepsze stanowiska POpowców - to jest śmieszne .A ich zachłanność widać > w > > oczach.Bardzo kulturalnie - prawda. > > ------------------------------------ > > Napluję każdemu w twarz kto powie ,że nie jestem kulturalny. > > Masz moje poparcie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gastmared Re: Gosiewski: PO odrzuciła nasza propozycję rozm 28.01.06, 14:13 A fe....., Master Gosiewski, kłamczuszek z Ciebie. Chyba tyko idioci w te brednie uwierzą. Po tych 100 dniach, to już nawet nie macie 10% społeczeństwa jako potencjalnych wyborców, bo część z nich, nieraz słyszała te kaczo - brednie i załapała pod mocherem, o co wam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Gosiewski-spasiony glos pisu! 29.01.06, 00:54 Ludzie, co zbladziliscie pewnego niedzielnego dnia wyborow, napatrzcie sie na te kreatury politykopodobne i nie bladzcie wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś