koham.mihnika najwieksze oszustwo wyborcze 03.02.06, 07:06 PiS nie dotrzymal slowa, PiS manewruje prawem lepiej niz Falandysz, SO i LPR sprzedali swoich wyborcow za pare posadek. Do tego podpisanie w przed kamerami tvsram. Takiego lekcewazenia ludzi i mediow nie bylo. To jest bagno na miare PZPR w 70-80. sami chcieliscie. do tego zeroziobro kombinuje z wyrokiem niezawislego sadu. wyrok byl zly, ale nie byl podwazony na czas. pan minister powinien sobie dac spokoj. ale tu chodzi o mieszanie glupcom w pustych glowach. jak to mawial pewien elektryk - nie chcem ale muszem. ziobro tez, nie chce ale musi (pieprzyc glupoty) ktorych zaden szanujacy sie prawnik by nie powiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 07:12 hihihi :) wychodzi na to, że gwiazdy naszego dziennikarstwa śledczego i nie tylko, gorsze są od kolegów z tak postponowanej TV Trwam ;) i do tego obrażalskie :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 07:36 Brak słów na to bagno. Nie będę więcej pisac bo musiłbym bluzgac na cały ten bajzel narodowo-rydzykowy, śliny nawet szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
ute_ute Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 07:40 losiu4 napisał: > hihihi :) wychodzi na to, że gwiazdy naszego dziennikarstwa śledczego i nie > tylko, gorsze są od kolegów z tak postponowanej TV Trwam ;) i do tego > obrażalskie :) > > Pozdrawiam > > Losiu to już do sejmu muszą wysyłać dziennikarzy śledczych? no ale w sumie racja, taka koalicja to tylko śledczych wysłać... a to "hihihi" to w jakiej sprawie? chyba z tego, że nasz kraj schodzi na psy, gratuluję poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 11:52 ute_ute napisała: > to już do sejmu muszą wysyłać dziennikarzy śledczych? "śledczego i nie tylko" ;) > a to "hihihi" to w jakiej sprawie? a "hihihi" to w sprawie tego, że ze stosunkowej błahostki robi się problem na skale wszechświata :) jakoś nikt szat nie rwał (i słusznie), gdy TV Trwam nie było na jakiejś konferencji, zostało pominięte, czy obrazało sie na cały świat Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 07:37 Czas spieprzać z tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:35 Ucieczke ludzi madrych zaczeli komunisci a skonczy ja kaczory,faszysci i ciemnota z samoobrony... Tak sie pchali do wladzy a ewekt ..ucieczka Polakow przed zgroza!!!! Rydzyka bym na jajach powiesil!!!!!!! cHOCIAZ CALY KOSCIOL ODPOWIEDZIALNY Z ATO CO SIE DZIEJE:: Biedny i szczesliwy zarazem nasz Papierz iz tego nie przezywa... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina pis=komuna bis! 03.02.06, 07:47 kilka dni temu to napisalam na forum... i prosze. chyba jestem prorokiem. znowu mamy rownych i rowniejszych. moze sejm przeniosa do torunia? bylby swiety spokoj! kaczynski, lepper, giertych maja nas gdzies. nie jestem zaskoczona tym faktem, ale sadzilam, ze beda zachowywali chociaz pozory. pis=komuna bis Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:00 NiktPiSu nie zatryma, sami wpadną,zbyt się nadyma, w końcu naród przekłuje ten balon,naród traci, a kto za smród zapłaci? tylko czekać opłakanych wyników, niema sprawy,doczeka mądry, jak dyktatura skończy rządy, Gosiewski zadziwia figórą,krótkimy rączkami, głupim wyrazem twarzy,nami się bawi, usmiech Marka Suski,pisał Sienkiewicz, szczerzy zęby od rzeczy, a nóż w plecy. Rozgoryczone,przestarzałe,Elżbieta,dewotki, tęsknią za starym systemem, media zabrały im sens życia,plotki. Co robią z mediami?media są jak rtęć, nie można ich złapać, choć nie jeden ma chęć. Omijajcie Radio Rydzyka, który po polityce jak zając po polu kica, , nie chodzcie do radia które prawo wymija, jedzcie do Częstochowy tam istnieje Królowa Polski Swięta Matka Maryja, może pomogą Swięci! Będzie Rząd trzech rydzyków hańbą w pamięci. Giertychu!a czarny sen się dopiero zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś
rudex1 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:01 No to mamy układ SLD bis . Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:06 LSD mowilo tylko TKM a obecni socjalisci wrzeszczeli cos o naprawie panstwa. LSD to byli tylko kolesie, a obecni socjalisci to bezczelni klamcy i kolesie. to nie LSD bis to IV RP rudex1 napisał: > No to mamy układ SLD bis . Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:10 To co sie stalo plus aroganckie odpowoiedzi że wśród mediów sa też równi i równiejsi zostawia na lodzie całą dużą grupę wyborców maja cych glowe na karku i popierających PIS z nadzieją na, rzeczywiście lepszą rzeczywistość w najblizszych latach. Teraz zostali wyślizgani przez swoja ukochana partię. I co, będą popierać tego parlamentarnego potwora?. Szlag trafia że Polski nie stac na normalność. Szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Nowa partia: Prawo i Samoobrona 03.02.06, 08:07 Panie Kaczynski, ze pan sie wlasnego odbicia w lustrze nie wstydzi. Z Lepperem sie prowadzac. Czy uda sie Panu nizej upasc? Odpowiedz Link Zgłoś
narat Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:08 Pakt stabilizacyjny podpisano w jedynie słusznej telewizji OJCA-DYKTATORA (nie dyrektora). Przecież to już naród przerabiał, a jak się skończyło dla rządzących - wszyscy wiemy, oni chyba nie wyciągnęli wniosków z lekcji historii. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_wz Nie mój rząd i nie mój prezydent :D 03.02.06, 08:29 A wiecie ze chuk noris głosował na tuska ale niestety nawet chuk niema takich wpłwów jak ojciec dyrektor :D Chociaz z drugiej strony nie jest zle mamy pierwszego peremiera sterowanego radiem i jako jedyni na swiecie mamy kopie zapasową prezydenta.:) Odpowiedz Link Zgłoś
janitor79 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:21 Skąd u was ten płaczliwy ton dziennikarze GW? Nie pozwolono wam się bawić na cudzym podwórku, więc zabraliście zabawki mówiąc nie będziemy już w ogóle się bawić. Oby tak już na zawsze Panie i Panowie z GW, wolne dziennikarstwo tylko na tym zyska, a Maleszka może wreszcie straci pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Tak. Szczególnie wtedy jak Ciebie przygrzeje w... 03.02.06, 08:42 ...tyłek. A "wspaniała postawa ludzi władzy", nie pozwoli Ci tego nagłośnić. Co powiesz wtedy? Takie są reguły. Jakims cudem za Odrą mimo "panoszenia się mediów". Rządy trzymają się po kilka kadencji. U nas nie. Pytanie: Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 [...] 03.02.06, 08:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:22 SMIEJE SIE CALY SWIAT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia BRAVO !!! ktoś musiał ich sprowadzić na ziemię 03.02.06, 08:24 poczuli się 4 władzą od 6 miesięcy plują i łgają na rządy pisu dostali za swoje patałachy Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: BRAVO !!! ktoś musiał ich sprowadzić na ziemi 03.02.06, 08:26 O ZGROZO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
amfek [...] 03.02.06, 09:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piss2pis Re: BRAVO !!! ktoś musiał ich sprowadzić na ziemi 03.02.06, 09:33 A Wam tylko wydaje się, że wyszliście na wyżyny. Przecie to jest poziom PISuaru inna opcja (widząc jeszcze niżej) określa to kloaką. Wychodzę bo śmierdzi jak 100 kaczorków. Odpowiedz Link Zgłoś
nacienalamo Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:25 coraz bliżej do Białorusi,jak teraz bezkrytyczni zwolennicy moherowej koalicji na czele z PIS się miewają?kopary opadają?nie dziwota,że PO nie chciała wejść w koalicję i chwała jej za to! Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 PAKT FASZYSTOW ;CIEMNIAKOW I DYKTATOROW ! 03.02.06, 08:30 GRATULUJE::O PLSKO ILE TY SIE JESZCZE NACIERPISZ !!!???? A TAKIE BYLY NADZIEJE::: Kaczynscy sprzedali wszystkie wartosci ..mam nadzieje ,ze juz nibawen stana za to przed sadem wborcow...zaprzepaszczono najwieksza szanse dla polski od conajmniej 25 lat !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Ponoć prawdziwa cnota krytyk się nie boi. 03.02.06, 08:35 Myślę, że dotyczy to również PiS i "krwiożerczych" mediów. A jeśli się boi, to wypadałoby się zastanowić czy to faktycznie cnota. Odpowiedz Link Zgłoś
maggisterr Chyba nie wątpisz w cnotę Prezesa JK :-) 03.02.06, 10:13 gelimer napisał: > Myślę, że dotyczy to również PiS i "krwiożerczych" mediów. A jeśli się boi, to > wypadałoby się zastanowić czy to faktycznie cnota. Ale kto o tej cnocie i krytyce napisał - lewicujący oświeceniowy biskup-pismak Krasicki. Nie sądzisz chyna, że jest to jakikolwiek autorytet dla tytanów intelektu z kręgu Radyja i Telewizyji :-). Odpowiedz Link Zgłoś
szalaput IV Ropucha 03.02.06, 08:37 NOWY SERIAL: IV Ropucha W świecie zwierząt powstaje film „IV Ropucha”. Kręci go i transmituje Telewizja Truteń. Występują szefowie partii parlamentarnych: Ptaszek, Wół i Żyrafa. Z aktorami filmu widzowie spotykają się dziś w Zwierzęcym Parlamencie. Okazja: podpisanie paktu stabilizującego Zwierzyniec. Pytanie z sali, od Króliczka: - Podobno aktorzy "IV Ropuchy" podpisali dziś pakt stabilizacyjny, który pozwoli pozostawać Wam na ekranach telewizorów przez kolejne 12 miesięcy? - Tak, mamy zapewnioną obecność na ekranie przynajmniej na 12 miesięcy - odparł Ptaszek. - Co postanowiliście? - Będziemy prowadzić politykę gospodarczą, która uwzględni nie tylko interesy Grubych Świń, ale też Małych Misiów. Małe Misie otrzymają becikowe na kolejny miot, a także akcesoria modlitewne, by mogły urozmaicić sobie czas. - Urozmaicić czas w oczekiwaniu na co? - Chociażby na spokojną śmierć, bo nie leczymy misiów powyżej 65 roku życia. - A co z młodszymi? - Będziemy ich oczywiście hospitalizować, a w razie konieczności – operować, pod warunkiem, że kupią sobie nici chirurgiczne. Kolejne pytanie z sali, od pani Mały Miś: - Tak tu pięknie mówią panowie o Małych Misiach. Jestem w ciąży i niedługo urodzę Małego Misia. Na co mogę liczyć? - Oczywiście, otrzyma Pani becikowe. - A na co ono wystarczy? - Na dwa słoiki miodu drugiej i trzeciej kategorii oraz jeden pierwszej. - A co później, chciałabym dobrze wychować Misia, żeby było dobrym obywatelem i znało języki. - Proszę pani! Pani Miś ma być przede wszystkim dobrym wyznawcą wiary w Króla Lwa, a języków znać nie musi. Wystarczy, że opanuje misiowy. - Ale przecież jesteśmy w Unii Zwierząt Europejskich i mówi się w niej kilkunastoma językami. Nagle z sali zagrzmiał gromki głos kolektywu: - Co też Pani sobie wyobraża, proszę siadać! Hańba! Jak można szargać dobre imię Ptaszka! Prosimy o słuszne i naturalne pytania! Pytanie z sali, zadaje je małpka Bonobo: - Dlaczego serialu nie filmują kamery ze świata ludzi? Czemu nie ma telewizji TVN, Polsat? Brakuje dziennikarzy Rzeczpospolitej i Wyborczej? - Telewizje i gazety, które mówią ludzkim głosem, są nie do zniesienia. Nasze zwierzęce uszy nie trawią stronniczego głosu Justyny Pochanke i Tomasza Lisa. Proszę sobie wyobrazić, że Lis przybrał wręcz zwierzęce nazwisko, by pod pozorem obiektywizmu dziennikarskiego przedostać się do świata zwierząt. - Rozumiem, ale nie jestem wyznawcą Króla Lwa i chciałbym oglądać po prostu Kaczora Donalda. Spontaniczne okrzyki zagrzmiały po raz wtóry: - To prowokacja! To nie jest Małpa, to Człowiek za Bonobo przebrany! Następne pytanie! - Ja mam pytanie - podnosi się Mały Żuczek. - Słuchamy - zgodnie kiwają Ptaszysko, Wół i Żyrafa. - Co ja, emeryt od znojnego, gó..anego życia, będę miał z podpisania paktu? - Drogi Panie - odezwał się Wół. - Od dzisiaj mogą czuć się spokojnie wszystkie uczciwe zwierzęta, wszyscy, którzy działali zgodnie z prawem, którzy postępowali zgodnie z prawem i mogą mieć nadzieję i być pewni, że pomożemy wszystkim tym, którzy ponieśli koszty tych 17 lat przemian w ZOO, którym nie dano nic. Stare Ropuchy, Koślawe Pieski, Trutnie, pracownicy Gospodarstw Rolnych, Pszczółki, Mrówki, wszystkie uczciwe zwierzęta mogą być z tego, co się przed chwilą stało zadowoleni. - A dlaczego mam być zadowolony? Głosy z sali: - Śmierdzący Żuczku! Umyj się najpierw, a nie przychodzisz w towarzystwo między kulturalne zwierzęta. Po emisji w Telewizji Truteń granice Zwierzyńca opuściła pani Miś, która niebawem urodzi Małego Misia. Znalazła sobie niedźwiedzia w Amsterdamie. Wyjechał też Mały Żuczek. Pojechał do córki mieszkającej w Berlinie. Ta zapewniła go w liście, że tam milej mu będzie pchać znojny żywot. I lekarz przyjmie, mimo że siedemdziesiątka na karku. Czekamy na kolejne emisje „IV Ropuchy”, póki serial oglądają Króliczek i Bonobo. Odpowiedz Link Zgłoś
tysonik J + A + R 03.02.06, 08:38 Dzisiaj w radiu usłyszałem fajny tekst, że teraz już nie będziemy pisać po Trzech Królach K + M + B, bo mamy nowych Jarosław, Andrzej i Roman :) Odpowiedz Link Zgłoś
joris Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:38 Po 16 latach od upadku real socjalizmu Polska stala sie europejskim Iranem czyli panstwem absolutnie wyznaniowym: nad prawami Rzeczpospolitej stoja tzw. prawa naturalne czyli inaczej mowiac prawa wymyslone przez oligarchow koscielnych. Wojsko w szyku zwartym i pod bronia uczestniczy w uroczystosciach religijnych. Zamiast walki z bezrobociem bedziemy mieli duszpasterza bezrobotnych o ile takowy juz nie istnieje. Lekarze grupuja sie w zwiazki lekarzy katolickim tak samo jak w krajach muzulmanskich. Rozwody sa fikcja skoro malzenstwo zawarte w Kosciele jest wlasciwie obowiazujace. Parlamentarzysci zamiast myslec samodzielnie i sluchac ew. wykladow fachowcow od ekonomii pedza na Jasna Gore sluchac pouczen jakiegos eks-kmiota w ksiezej sukience.Z katastrofy w Katowuicach pan prezydencik - karzel w strazackim helmie i jego krzywogeby premierek zrobioli operetke a akcentami koscielnymi. Niewatpliwie Polska jest obecnie skansenem Europy. Z tego wszystkiego cieszy sie Putin i madrzy politycy rosyjscy bo nad tym wszystkim panuje ich agent ojcaszek Rydzyk. Rosja zawsze sobie dawala dobrze rade z arcy katolicka Polska, gorzej bylo jak u rzadu w Polsce byli ludzie bardziej samodzielnie myslacy. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 "Operetka z akcentami kościelnymi" , joris to jest 03.02.06, 08:43 ...to czego szukałem, dzięki. "Za miłość - wszystko wybaczę !..." Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 "Domek Trzech Dziewcząt" czy może... 03.02.06, 08:39 "Upiór w Operze", w 3 odsłonach...? Farsa, wodewil czy tragedia...toruńska ? Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: "Domek Trzech Dziewcząt" czy może... 03.02.06, 09:00 mysle ze naprawde nie ma czym sie tak podniecac. Moze jedynie tym, jak dlugo to Trojprzymierze wytrzyma (moj typ: 3 tygodnie) oraz kto pierwszy zacznie podskakiwac (nie mam typu - podskakiwal kazdy z tych pseudopolitykow od zawsze) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.pustelnik Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:42 To niebywałe, że PIS ma wyborców głęboko w D.... Wyborcy dokonali wyboru stawiając na II miejscu PO, a nie LPR, czy Samoobrone. A sam fakt podpisania tego układu w TV Trfam biorąc pod uwagę oglądalność i udziału w rynku mediów jest kpiną z demokracji. W żadnym normalnym kraju żadna sekta ani niobiektywne media nie są angarzowani przez Rząd, no ale jak zaznaczyłem to w normalnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
koral_wz Nie mój rząd nie mój prezydent 03.02.06, 08:43 A wiecie ze chuk noris głosował na tuska ale niestety nawet chuk niema takich wpłwów jak ojciec dyrektor :D Chociaz z drugiej strony nie jest zle mamy pierwszego peremiera sterowanego radiem i jako jedyni na swiecie mamy kopie zapasową prezydenta.:) Odpowiedz Link Zgłoś
terence ale jaja... buraki w sekcie... 03.02.06, 08:57 podpisywać takie coś w prywatnej "niszowej" sekciarskiej telewizji??? imperium kontratakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:44 Jestem spokojny. Budżetówka zatroszczy się o mnie. ZUS zedrze ze mnie ostatnie ubranie, a NFZ nadal będzie mnie oszukiwał, że mnie leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteshorski US dowali ci jeszcze podatek solidarnościowy 03.02.06, 08:51 dzeicko do szkoły będzie musiało zabierać dwie bułki-jedną dla siebie, jedną dla kolegi, którego tata stracił pracę nie ze swojej winy i pobiera zasiłek, ale pracuje na czarno. Samochód też będziesz musiał pożyczać sąsiadom bo to przecież dobro na które nie każdy może sobie pozwolić. Jak masz większe mieszkanie to ci kogoś dokwaterują... Odpowiedz Link Zgłoś
bardzomilywlasciciel Re: Podpisanie umowy stabilizacyjnej o godz. 17.3 03.02.06, 08:55 Chciałem się pożegnać. Wyper..lam stąd. A byłem takim patriotom. Dzieki Jarek, dzieki Lechu. Co za głąby..... Odpowiedz Link Zgłoś
lubelskie SKANDAL !!!!! 03.02.06, 08:48 co za dureń głosował na PIS ???!!! - polaczek małomiasteczkowy !! Odpowiedz Link Zgłoś