ambientnights 09.02.06, 08:37 Rząd niech się wynosi na Madagaskar ze swoimi pomysłami!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerzy30 Re: Becikowe od dziś dwa razy i wiecej !!!!!!!!!! 09.02.06, 08:58 - wystarczy sie przemeldowac do innej gminy i mozna brac po raz drugi - mozna tez tak - ojciec bierze w gminie, matka w pomocy spolecznej NIKT TEGO NIE JEST w stanie sprawdzic bo nie ma ogolnopolskiej ewidencji Odpowiedz Link Zgłoś
der.die.das Żegnaj rozwoju gospodarczy! Witaj ciemnogrodzie!!! 09.02.06, 10:20 www.amikoj.com www.gazeta-bawarska.pl www.strzelin.info www.wiazowianie.boo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Re: Becikowe od dziś 09.02.06, 11:12 "Jezu jak się cieszę..." Zara lecem sie ubzdryngolić z tego szęsia Odpowiedz Link Zgłoś
zsunaj23 Re: Becikowe od dziś 09.02.06, 09:11 dla mnie to wuzek, łuzeczko cała wyprawka i pieluchy na 3 miesiece jesli ktos osczedza to moze wiele kupic na początek i jestem z tego zadowlony bardzo wkoncu cos ruszylo Odpowiedz Link Zgłoś
olciapolcia Re: Becikowe od dziś 09.02.06, 09:45 A po tych trzech miesiacach co? zsunaj23 napisał: > dla mnie to wuzek, łuzeczko cała wyprawka i pieluchy na 3 miesiece jesli ktos > osczedza to moze wiele kupic na początek i jestem z tego zadowlony bardzo > wkoncu cos ruszylo Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta111 Re: Becikowe od dziś 09.02.06, 09:54 zsunaj23 napisał: > dla mnie to wuzek, łuzeczko cała wyprawka i pieluchy na 3 miesiece jesli ktos > osczedza to moze wiele kupic na początek i jestem z tego zadowlony bardzo > wkoncu cos ruszylo Mój drogi, trzeba było się uczyć zamiast płodzić dzieci i nie miałbyś wtedy takich wydatków, za to pisałbyś ortograficznie. A skoro już wolałeś płodzić to teraz pracuj na to dziecko zamiast oglądać się na państwo i siedzieć w internecie!!!!!!!! Skąd sie w tobie bierze to przekonanie, że inni mają ci coś dać??????? Odpowiedz Link Zgłoś
xf2 Re: Becikowe od dziś 09.02.06, 10:03 Wczoraj kupowałam część wyprawki dla malucha.. Ręcznik, pieluchy flanelowe, kocyk, pantofelki, przewijak dwa śliniaczki kosztowały oprwaie 200 złotych ( z rabatem!!), do tego komplecik ubranek po 3 sztuki wszystkiego - 160 złotych. Już mamy 360 do tego wózek , ok 700 złotych i ... brakło na łożeczko, kosmetyki itd. Becikowe jest pomylonym pomysłem, trzeba było zamiast tego przygotować ustawę o tym, że kobieta wracająca do pracy po urlopie macierzyńskim, ma gwarancje, że nikt jej przez najbliższy rok nie zwolni, oraz że wróci na proprzednie stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
pluteq Re: Becikowe od dziś 09.02.06, 09:22 ambientnights napisał: > Rząd niech się wynosi na Madagaskar ze swoimi pomysłami!!! No to społeczeństwo ma to na co głosowało. Zamiast niższych podatków i prostego systemu - becikowe! Odpowiedz Link Zgłoś
julko Re: Becikowe od dziś 09.02.06, 10:22 To Platforma Obywatelka razem z LPR glosowała za becikowem.Mieli nawet w klubie JM Rokity dysyplinę partyjną.Chwała im. Odpowiedz Link Zgłoś
julko Re: Becikowe od dziś 09.02.06, 10:27 Becikowe uchwaliła Platforma Obywatelska z LPR.W Platformie nawet wprowadzono dyscyplinę partyją na czas głosowania. Gdzie mają się wynosić ?.Czy też na Madagaskar.Tam się pozabijają. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 wyborcy PO-podziękujcie tuskowi za becikowe 09.02.06, 11:21 na złość pisowi i dla destabilizacji budżetu uchwalili razem z lpr-em becikowe dla wszystkich,jest to wyjątkowy przejaw działań antypaństwowych ,czemu media nie podjeły tego tematu -też antypaństwowe(czym gorzej tym lepiej?) Odpowiedz Link Zgłoś
compadre_pl Re: Becikowe od dziś 09.02.06, 12:08 Drodzy Rodzice! W ramach protestu przeciwko takim groteskowym formom polityki "prorodzinnej", my z żoną wpłacamy nasze becikowe na jedną z fundacji, które będą potrafiły te pieniądze wykorzystać na rzecz naprawdę potrzebujących. Może Wy też się "przyłączycie"? Odpowiedz Link Zgłoś
compadre_pl Tą "łapówkę" wpłacajmy na pożyteczne fundacje! 09.02.06, 12:11 Drodzy Rodzice! W ramach protestu przeciwko takim groteskowym formom polityki "prorodzinnej", my z żoną wpłacamy nasze becikowe na jedną z fundacji, które będą potrafiły te pieniądze wykorzystać na rzecz naprawdę potrzebujących. Może Wy też się "przyłączycie"? Odpowiedz Link Zgłoś