haen1950 Kaziu, show wyborczy skończył się wczoraj 14.02.06, 18:24 Więc zacznij zachowywać się jak Premier RP a nie jak stara rura z Pigalaka wdzięcząc się do przechodniów płci męskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: ...a dzisiaj show robi znowu Tusk i Rokita! 14.02.06, 18:37 a ty cłeku ....z siebie!:( Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: ...a dzisiaj show robi znowu Tusk i Rokita! 14.02.06, 18:44 Martw się o siebie, homo erectusie (a z tym ostatnim problemik pewnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Re: ...a dzisiaj show robi znowu Tusk i Rokita! 14.02.06, 18:45 tales1.. zboczku.. miałes byc tylko na forum gejowskim! Odpowiedz Link Zgłoś
grabje Re: Kaziu, show wyborczy skończył się wczoraj 14.02.06, 18:34 DOKŁADNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wy Re: "CIENIASY" TO POLITYCZNI FRUSTRACI !!! 14.02.06, 18:24 Tuski,Rokity i reszta platfusow nie potrafi przegrywac Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "CIENIASY" TO POLITYCZNI FRUSTRACI !!! 14.02.06, 18:28 wy napisał: > Tuski,Rokity i reszta platfusow nie potrafi przegrywac Tiaaa... ty myślisz, że tu o jakiś "basket" chodzi... można tak myśleć - tylko po co o tym pisać... kwaczki tylko się dostaje ... czytając.. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Klamstwa PiSu 14.02.06, 18:39 >>> Tuski,Rokity i reszta platfusow nie potrafi przegrywac PiS za to potrafi wygrywac - uciekajac sie do najbardziej niskich instynktow (szczucei na "bogatych"), stwarzajac swiat jakiego nie ma (polska solidarna) i placac wyborczemu motlochowi z pieniedzy podatnika w ramach tej swojej "Polski solidarnej (emerytury gornicze, paliwko dla rolnikow) no i zwyczajnie oklamujac w brudny sposob wyborcow, naiwnych ale jednak wyborcow (3 mln mieszkan, "tanie panstwo" dzieki cieciom w administracji, itp.). Jednego tylko mozna PiSowi zazdroscic, skrzykniecia calej masy klakierow ktorzy krzycza na czarne biale i potrafia klamac w zywe oczy bez mrugniecia powieka. Dlaczego PiS przegra? Bo zamiast dobic gada w postaci SLD szuka na wszelkich polach konfrontacji z PO czego ta zalosna, sztubacka wypowiedz Marcinkeiwicza jest najlepszym przykladem. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Klamstwa PiSu 14.02.06, 18:47 junkier napisał: > >>> Tuski,Rokity i reszta platfusow nie potrafi przegrywac > > PiS za to potrafi wygrywac - uciekajac sie do najbardziej niskich instynktow > (szczucei na "bogatych"), stwarzajac swiat jakiego nie ma (polska solidarna) i > placac wyborczemu motlochowi z pieniedzy podatnika w ramach tej swojej "Polski > solidarnej (emerytury gornicze, paliwko dla rolnikow) no i zwyczajnie oklamujac > > w brudny sposob wyborcow, naiwnych ale jednak wyborcow (3 mln mieszkan, "tanie > panstwo" dzieki cieciom w administracji, itp.). > > Jednego tylko mozna PiSowi zazdroscic, skrzykniecia calej masy klakierow ktorzy > > krzycza na czarne biale i potrafia klamac w zywe oczy bez mrugniecia powieka. > > Dlaczego PiS przegra? Bo zamiast dobic gada w postaci SLD szuka na wszelkich > polach konfrontacji z PO czego ta zalosna, sztubacka wypowiedz Marcinkeiwicza > jest najlepszym przykladem. Tak to jest. jak na hasło "Damy", tłum amoku dostaje... i już tylko czeka aż... dadzą... A tu gó..: nowe hasło: "Damy".... i tak w koło Wojtuś... W koło PiSior - może... Odpowiedz Link Zgłoś
multanka Re: Klamstwa PiSu 14.02.06, 22:45 To ja "wyborczy motłoch", jak ładnie mnie nazwałeś szlachetny platformersie, naiwny, ale jednak wyborca, (nawet jednak człowiek) PiS nie przegra, gdyż to PO przegrało. Gadowi SLD rośnie natomiast druga głowa - PO Odpowiedz Link Zgłoś
ewski Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:24 Ciekawe, który syn premiera nazwał opozycję cieniasami, może ten , który żyje w grzechu i ma nieślubne dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
r202 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:29 Cóż, premier często z synem rozmawia. Szkoda tylko że o cieniasach z PO zamiast o tym, skąd się dzieci biorą... Odpowiedz Link Zgłoś
moher.gryzie a syn ojca rydzyka... 14.02.06, 18:33 a ja slyszalem ze syn ojca rydzyka mowi na marcinkiewicza i dorna 'grubasy'. a na te dwa kaczynskie woła 'dryblasy'. ale nie wiem czy to prawda, bede musial zadzwonic do radyjka. Odpowiedz Link Zgłoś
fagay A moj syn na premiera mowi 14.02.06, 18:27 takimi slowami, ze nie moge ich tu zacytowac bo mnie skresli admin. Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:28 Mója pomoc domowa mówi że Rząd Marcienkiewicza to coś podobnego do kozich bobkow. Odpowiedz Link Zgłoś
abba14 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 21:01 kroczak napisał: > Mója pomoc domowa mówi że Rząd Marcienkiewicza to coś podobnego do kozich > bobkow. > Czy Andrzej? Znalem takiego w Lubinie. Pozdrawiam Bolek Ps. Andrzej nie mial pomocy domowej. Odpowiedz Link Zgłoś
starling1 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:31 PO mogłoby uchodzić za cieniasy,gdyby chciało mieć COKOLWIEK wspólnego z PiSmakiem.O tym,że Kaczyńskiemu & Co brakuje zarówno klasy jak i honoru wiadomo było mniej więcej od listopada.Teraz tylko co jakiś czas dobitnie utwierdzają opinię publiczną w tym przekonaniu.Przykra farsa.Oby tylko Marcinkiewicz ze swoimi złotymi myślami nie skończył jeszcze gorzej niż Leszek M. Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Tak tylko moze powiedziec zwykly cham 14.02.06, 18:34 Gdyby byl swiety, nie pwoiedzialby NIC albo dobrze. Gdyby byl samokrytyczny, nie dodobilby sie nieslubnego dziecka. Gdby nie byl chamem to nie ublizalby ludziom. A premier to samo. Bo powtarzajac co inni mowia, sam sie pod tym podpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.gryzie Re: Tak tylko moze powiedziec zwykly cham 14.02.06, 18:36 Re: Tak tylko moze powiedziec zwykly cham nieprawda, potrzebny jest niezwykly! Odpowiedz Link Zgłoś
rojek40 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:36 Polacy sa chorym narodem. W chorym narodzie nie moze byc zdrowego rzadu. W zdrowym kraju tacy politycy jak Lepper, Giertycz czy Rydzyk nie mieliby zadnych szans politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 15.02.06, 00:39 Do rojka40- mylisz się rojek, następne wybory należeć będą do tych,których ty i tobie podobni chcieliby zepchnąć do niebytu. Dlatego cieszcie się, bo PiS to jak na razie orzeszek. A swoją drogą jak to jest tym z sezonem na TUSKawki? Jeszcze się nie zakończył? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk "MÓJ SYN" MA NIEŚLUBNE DZIECKO. 14.02.06, 18:36 I jak to się ma do wartości wyznawanych przez rodzinę Marcinkiewiczów? Odpowiedz Link Zgłoś
moher.gryzie Re: "MÓJ SYN" MA NIEŚLUBNE DZIECKO. 14.02.06, 18:39 a moze to w ogole nie jest jego syn? albo on tez ma nieslubne dziecko i to o tamto chodzi? a moze usynowil on gosiewskiego? tak sie sobie tylko guessinguje.... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "MÓJ SYN" MA NIEŚLUBNE DZIECKO. 14.02.06, 18:44 Nie sądzisz, że to jest z gatunku "dziadek w Wermachcie" czyli bez klasy? Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk PRZECIEŻ KURSKI JEST CACY. 14.02.06, 18:51 Niedlugo będzie wykladał u Rydzyka "etykę dziennikarską". Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PRZECIEŻ KURSKI JEST CACY. 14.02.06, 19:04 > Niedlugo będzie wykladał u Rydzyka "etykę dziennikarską". W to jestem gotów uwierzyć ale uważam, że lepszym sposobem jest kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
niemyte_mohery Re: "MÓJ SYN" MA NIEŚLUBNE DZIECKO. 14.02.06, 19:11 uu1 napisała: > Nie sądzisz, że to jest z gatunku "dziadek w Wermachcie" czyli bez klasy? Czy Ty nie starasz sie byc swietsza od papieza? Nikt nie jest uczciwszy i wiarydogniejszy od PiSu. Poprzeczka na standardy moralne zostala ustawiona wysoko przez kurskiego i rydzyka i nie ma sie co wychylac ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "MÓJ SYN" MA NIEŚLUBNE DZIECKO. 14.02.06, 19:16 > Czy Ty nie starasz sie byc swietsza od papieza? Nikt nie jest uczciwszy i > wiarydogniejszy od PiSu. Poprzeczka na standardy moralne zostala ustawiona > wysoko przez kurskiego i rydzyka i nie ma sie co wychylac ;-))) Ok. Tylko jaki związek z PiS ma to czy syn premiera ma ślubne dziecko czy nie? Premierowi możesz dołożyć z tysiąca powodów, bo je sam daje. Np. "Polska w siatkówce żeńskiej, męskiej czy każdej innej..". Nie wiem czy jasno piszę o co mi chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
niemyte_mohery Re: "MÓJ SYN" MA NIEŚLUBNE DZIECKO. 14.02.06, 19:29 Zartuje sobie, moim zdaniem syn premiera nie ma nic do sprawy. I gdyby premier nie powolal sie na nswego syna to pewnie by to nie wyszlo. Co innego ze ze premier JEST z PiSu i to PiS zrehabilitowal gnojka kurskigo. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "MÓJ SYN" MA NIEŚLUBNE DZIECKO. 14.02.06, 19:34 > Co innego ze ze premier JEST z PiSu i to PiS zrehabilitowal gnojka kurskigo. Fakt. Jeszcze go awansują. pozdro. Marek jurek, jarek lech niby czterech, a jest trzech. /pawel1803/ Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk [...] 14.02.06, 19:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 I jak tu nie kochać Kazia ?? 14.02.06, 18:37 On jest po prostu fantastyczny, w tej chwili jest już lepszy od Tuska i Rokity razem wziętych a Ci biedacy dalej razem płaczą. Popatrzcie sobie na proporcje w tym artykule: 1/4 to wypowiedź Marcinkiewicza, 3/4 Tuska i Rokity. Aż się chce śmiać nad tym obiektywizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: I jak tu nie kochać Kazia ?? 14.02.06, 18:48 Matematycznie zgadza się: 1/4 Premier Wszystkich Dwóch Bliźniaków, 1/4 Tusk, 1/4 Rokita i 1/4 Chlebowski ksywka "inteligent". Odpowiedz Link Zgłoś
niemyte_mohery Premier Wszystkich Dwóch Bliźniaków 14.02.06, 18:54 Brawo uu1! Fenomenalne okreslenie! Jest jeszcze Blizniak Wszysktich Ciemniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: Premier Wszystkich Dwóch Bliźniaków 14.02.06, 18:59 W sumie to mi was żal, możecie sobie tylko wymyślać nowe nicki i nowe określenia dla obecnych władz. Pewnie już z tęsknotą myślicie o pewnym Leszku. Biedacy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel949 a jak zrobić cały artykuł ze słów Marinetkiewicza? 14.02.06, 18:58 przecież on nic konkretnego powiedzieć nie umie. Cały czas bla bla bla - kampania trwa. Nie dziwię się że jak coś powiedział to zaraz artykuły o tym piszą! Odpowiedz Link Zgłoś
spar Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cienia 14.02.06, 18:38 zalosne stworzenie. kompletny dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
ojkoorde Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:38 a ja mówię półTuska półmózg Odpowiedz Link Zgłoś
arbaal Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:39 Co się mozna było spodziewać po Pisakodylach (bisakodyl środek na przeczyszczenie lub jak kto woli "oczyszczenie") Odpowiedz Link Zgłoś
dwa.kaczory Sam jest cieniasem 14.02.06, 18:40 Kukiełka kaczorów. Robi co mu karzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir A moj syn na Rząd pana Premiera mówi, 14.02.06, 18:41 oj nie, nie będę kapował na syna Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiek234 Chyba za dużo gada bez sensu. Z tego urodził się 14.02.06, 18:42 przedślubny? Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:43 premier zapomniał powiedzieć jak jego syn nazywa wujka,brata premiera,przestępce, którego chroni imunitet brata-premiera! Odpowiedz Link Zgłoś
niemyte_mohery ciekawy ktory to syn premiera.. 14.02.06, 18:50 jest taki opiniotworczy? Czy to nie ten ktory nawet nie wie jak robic zeby nie zrobic dziecka przed slubem. Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 Zona premiera.... 14.02.06, 18:54 Zona premiera twierdzi natomias ,ze widzi meza na koniec tygodnia.Jak moze miec wiec premier tak czesty kontakt z synem jak twirdzi. Cos mi tu smierdzi.Czyzby premier klamal? A moze zdziecinnial? W kazdym badz razie osmieszyl sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: A mój syn również mówił PO to cieniasy 14.02.06, 19:02 dzisiaj kiedy usłyszał wypowiedż premiera powiedział do mnie ale ja ich pierwszy tak określiłem.W sumie niewiadomo kto pierwszy ale kiedy wiele osób tak myśli to o czymś świadczy , prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A mój syn mówi na PiS 'debile' lub 'kretyni'. 14.02.06, 19:07 No, to jest źle wychowany. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:57 Jaki ojciec taki syn. Szydło zawsze z wora wyjdzie. Dotychczas nie obserwowałem zupełnie głupich wypowiedzi Marionetkiewicza - teraz nerwy mu puściły . Aby nie propagować rzucania mięsem nie napiszę jak o Kaczorach & His Boys mówi mój sąsiad - ale podoba mi się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 18:58 A na tatusia "pies kaczorow"?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Jaki rząd, takie "cienie" 14.02.06, 18:59 Zawsze można odwrócić sytuację. Panu premierowi nie podoba się "gabinet cieni", a co można powiedzieć o jego własnym w takiej np. sytuacji: "Jeśli będą nowe wybory to będzie i nowy rząd, a wtedy wielu Polaków może zapłakać za premierem Marcinkiewiczem. Jednak to wątpliwe by żal im było odejścia ministra rolnictwa Krzysztofa Jurgiela - tego, który zerwał się z unijnych negocjacji w sprawie cukru, bo był za dumny i pożyczył samochód reporterowi "Faktu", bo był za uczynny oraz ten, którego nie lubi nawet jego zastępca. Wiceminister Okularczyk grzmiała w poniedziałek na swego przełożonego i nie tylko. O kampanii wyborczej PiS miała do powiedzenia: "przedstawialiśmy różne bzdety"." wydarzenia.wp.pl/kat,33314,wid,8186869,wiadomosc.html Grubasy? Nieudolniasy? Głuptasy? Odpowiedz Link Zgłoś