rakunica Czyje sukcesy? 23.02.06, 18:01 (...)a wyniki wyborów prezydenckich "niejako potwierdziły ów sukces"(...) Drogi Prezydencie! Mowi Pan tu o sukcesie wyborczym. Ja - wyborca - glosowalam za zmianami, na ktore mialam nadzieje w 89 r. Sukces wyborczy PiS to sprawa w zasadzie wewnatrzpartyjna. Mnie jako wyborce Pisu interesuje realizacja oferty przedwyborczej. Malo tego - przypominam platformistom i innym, ze oni tez obiecywali radykalne zmiany i naprawe Rzeczpospolitej. Gdzie sie podzialy wasze obietnice - stolkowicze parlamentarni? Wasi wyborcy tez was rozlicza. Wychodzi spodziewane szydlo z worka platformistow, jakimi to oszustami zachlannymi tylko na upatrzone stolki sa teoretyczni sojusznicy. Cieniasy i blazenada. Przeciez wy tez jestescie w parlamencie i gdzie indziej i tez za darmo nie mozecie tam siedziec za pieniadze podatnikow. To nie konkurs pieknosci - tu trzeba myslec dla dobra wiecznie mamionego narodu. Moze juz dosyc udawania, ze sie jest na sluzbie? Czas wziac sie za robote. Schowajcie swoje prywatne bole przegranych i radosci zwyciezcow i wezcie sie wspolnie do stworzenia przyzwoitych warunkow zycia i pracy swoim wyborcom, zgodnie z poszanowaniem praw, zgodnie z obietnicami. Nie ma mieszkan? Trzeba zbudowac - i to jak najszybciej. Bedzie praca. Mieszkania trzeba wyposazyc - praca. Zbudowac drogi, urzadzic place zabaw - praca. Uslugi - praca. To jakas paranoja, ze w kraju tyle spraw lezy odlogiem (czytaj: wiele pracy do wykonania) - a ludzie jezdza pracowac u obcych jak niewolnicy chinscy budujacy koleje w Kanadzie ponad wiek temu. (Nawet zon im nie wolno bylo sprowadzic). O sukcesie mozna bedzie mowic jesli ludzie beda mogli pracowac, zyc, zarabiac we wlasnym kraju. Po to macie glowy nie od parady, poslowie i madrale w ministerstwach zeby te podstawowe prawdy zycia zrealizowac. Za to bierzecie pieniadze. Wasze partyjne sukcesy wyborcze obchodza tylko was i waszych najblizszych. Wyborcy czekaja na swoj sukces z wlasciwego wyboru "glowkujacych". Nie mowcie o trudnosciach - nawet tepak wie, ze zycie nie jest latwe, ze w Polsce sa ponad wiekowe zaniedbania. Skoro wasi doradcy sobie nie radza z rozwiazywanie problemow - wyrzuccie ich. Wezcie do porad energiczne gospodynie domowe bez tytulow profesorskich, wezcie mlodych odwaznych ludzi, ktorzy chca cos zrobic dla siebie i innych i pala sie do tego. Zrobcie publiczne burze mozgow w telewizji. Chciec to moc. Sposob musi sie znalezc. Inaczej biada obiecywaczom. Moze sie okazac, ze aksamitne rewolucje wyjda bokiem w aksamicie i nikomu nie bedzie milo. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Nie tylko Ciebie te dwa obrzydliwe karły oszukały. 23.02.06, 18:10 Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 i gdybym byl okrutny(ale nie jestem) to bym 23.02.06, 18:13 teraz powiedzial: a nie mowilem, lub ja wiedzialem ze tak bedzie :> no ale lepiej pozno niz wcale hehehe, przemeczymy sie 4 lata(albo krocej) i znowu bedzie wiele nadzieji a pozniej nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski nie da rady... oni zostawia same zgliszcza (:-( 23.02.06, 18:17 Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 alez zawsze zostanie cos co mozna spieprzyc 23.02.06, 18:25 czy jeszcze nie nauczyles sie, ze nie wolno ignorwac polskich politykow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Niestety te podłe karły pragną zniszczyc Polakow.. 23.02.06, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 A ty jesteś Polak? 23.02.06, 18:31 Twoje metody ubeckie, podszywanie się pod innego forumowicza, świadczą o twoim pochodzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 18:41 kika113 napisała: > Twoje metody ubeckie, podszywanie się pod innego forumowicza, świadczą o twoim > pochodzeniu. ... nie wiedziałes??? to ten drugi nie jest Polakiem i podszywa się tylko pod Polaka... a z jakimi błędami ortograficznymi i myślowymi - bodajże go... nawet polskiego przedszkola za sobą nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 18:43 Metody rodem ze stalinizmu sileNIUsa. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 18:44 kika113 napisała: > Metody rodem ze stalinizmu sileNIUsa. Napisz proszę co ty wiesz o staliniźmie... w polsce... No! Gó..arzu... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 18:48 wystarczy poczytac posty sclavusa, i juz sie wie sclavus napisał: > kika113 napisała: > > > Metody rodem ze stalinizmu sileNIUsa. > > Napisz proszę co ty wiesz o staliniźmie... w polsce... No! > Gó..arzu... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A jakze! przeciez sclavus to francuski komunista 23.02.06, 18:47 I calvadosa z Krasuckiem pijal; sam sie tym chwalil kika113 napisała: > Metody rodem ze stalinizmu sileNIUsa. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 18:55 kika, takie metody są znane od wieków..;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 19:00 najgorsze jest to, ze druga strona tez je stosuje isa.stern napisała: > kika, takie metody są znane od wieków..;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 19:02 wszyscy politycy stosują metody, o których trudno powiedzieć, ze maja coś wspólnego z etyką i moralnością, no chyba że opatrznie pojętą...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 19:08 Nie dramatyzuj Izo; politycy tacy sami, jak my: ani lepsi moralnie, ani gorsi. czasami tylko jedni maja lepsze pomysly na panstwo od innych, i wygrywaja wybory; glupio sie robi, jak przegrani traktuja taka sytuacje jako rezultat glupoty narodu, o ktorego wzgledy sami sie wczesniej dopraszali; i kto tu jest glupi? narod czy obrazeni politycy? isa.stern napisała: > wszyscy politycy stosują metody, o których trudno powiedzieć, ze maja coś > wspólnego z etyką i moralnością, no chyba że opatrznie pojętą...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 19:13 kika113 napisała: > Twoje metody ubeckie, podszywanie się pod innego forumowicza, świadczą o twoim > pochodzeniu. A to dlatego, ze tan jak go nazywasz forumowicz, jest niemcem ktory wyzekl sie Polskiego obywatelstwa i ma czelnosc mowic nam Polakom jak mamy byc rzadzeni i przez kogo;) Przemysl jeszcze raz, czy stawiasz sie za wlasciwa osoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 19:21 Czytam jesgo wypowiedzi i zgadzam się z nimi, więc jestem po stronie dobra i rycerzy Jedi, a was ogłupił Lord Wader. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 19:24 kika113 napisała: > Czytam jesgo wypowiedzi i zgadzam się z nimi, więc jestem po stronie dobra i > rycerzy Jedi, a was ogłupił Lord Wader. BUAAAHAAAHAAAHAHAHAHAHAAAAAAAa!!!!!!!!!:)))))))) Ty, jedi, zejdz juz lepiej na ziemie i zrob sobie przysloge, zamiilcz;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 19:26 na wiecej Cie nie stac? to przeciez nie forum tabloidu; potrzyj sobie glowe, to moze i szare komorki odzyja i synapsy zaskocza kralik11 napisał: > kika113 napisała: > > > Czytam jesgo wypowiedzi i zgadzam się z nimi, więc jestem po stronie dobr > a i > > rycerzy Jedi, a was ogłupił Lord Wader. > > > BUAAAHAAAHAAAHAHAHAHAHAAAAAAAa!!!!!!!!!:)))))))) > > Ty, jedi, zejdz juz lepiej na ziemie i zrob sobie przysloge, zamiilcz;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: A ty jesteś Polak? 23.02.06, 19:32 silesius.monachijski napisał: > na wiecej Cie nie stac? to przeciez nie forum tabloidu; potrzyj sobie glowe, to > > moze i szare komorki odzyja i synapsy zaskocza > > kralik11 napisał: > > > kika113 napisała: > > > > > Czytam jesgo wypowiedzi i zgadzam się z nimi, więc jestem po stroni > e dobr > > a i > > > rycerzy Jedi, a was ogłupił Lord Wader. > > > > > > BUAAAHAAAHAAAHAHAHAHAHAAAAAAAa!!!!!!!!!:)))))))) > > > > Ty, jedi, zejdz juz lepiej na ziemie i zrob sobie przysloge, zamiilcz;))) > )))) Oh, stac mnie na duzo wiecej, ale jak sam zauwazyles nie jest to forum tabloidu i moj post, dostatecznie opisujacy twoja smieszna osobe, bylby skasowany, a za tem nie zdal by sie na nic, tak samo jak ty nie nadajesz sie do niczego. Wyzekles sie Polskosci, pamietasz medo? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski nie "wyzeklem" sie 23.02.06, 19:35 kralik11 napisał: > Oh, stac mnie na duzo wiecej, ale jak sam zauwazyles nie jest to forum tabloidu > i moj post, dostatecznie opisujacy twoja smieszna osobe, bylby skasowany, a za > tem nie zdal by sie na nic, tak samo jak ty nie nadajesz sie do niczego. > Wyzekles sie Polskosci, pamietasz medo? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski nie "wyzeklem"; nie zauwazyles, ze Ty "prawdziwy 23.02.06, 19:41 Polak" strzelasz jednego byka za drugim? ja sie pomylic moge - w koncu jestem "folksdeuczem", ale Ty? prawdziwa perla najczystszej polskosci? wstyd mi za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: nie "wyzeklem"; nie zauwazyles, ze Ty "prawdz 23.02.06, 19:51 silesius.monachijski napisał: > Polak" strzelasz jednego byka za drugim? ja sie pomylic moge - w koncu > jestem "folksdeuczem", ale Ty? prawdziwa perla najczystszej polskosci? wstyd mi > > za Ciebie Ty sie moich bykow nie czepiaj, przeciez ja to do ciebie pisze, i poprawnie jakos samo nie wychodzi. Widzisz, ja naprawde chce zebys zrozumial to, jak bardzo jestes podly :))))))) I jeszcze jedno "folksdeuczem" nie jest to blad gramatyczny, to zwykla pomylka na klawiaturze, ale skad ty bys o tym mogl wiedziec bedaac na tyle glupim, zeby zwracac komus uwage na jego bledy, a zarazem nie majac zielonego pojecia o polskiej gramatyce. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: nie "wyzeklem"; nie zauwazyles, ze Ty "prawdz 23.02.06, 19:55 kralik11 swiete slowa !!ta monachijska pchla caly czas kiedy juz niema jak sie odgryzc, wali wycieczki osobiste do sposobu pisania ,poprostu kato oszolom nie ma innych argumentow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 19:35 Wtedy odpisałam żartem, ale trzeba być inteligentnym, żeby to zrozumieć. Wielu prawdziwych patriotów żyło na emigracji. Zagrożeniem jest relatywizm propagowany przez Michnikopodobnych "Polaków" żyjących w Polsce i tu szkodzących. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 19:37 kralik jest gorszy od stu michnikow; to skin z nop-u kika113 napisała: > Wtedy odpisałam żartem, ale trzeba być inteligentnym, żeby to zrozumieć. Wielu > prawdziwych patriotów żyło na emigracji. Zagrożeniem jest relatywizm > propagowany przez Michnikopodobnych "Polaków" żyjących w Polsce i tu > szkodzących. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 19:42 Skini to kretyni, ale nop? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 19:44 narodowe odrodzenie polski; w sumie sa nieliczni, i malo grozni kika113 napisała: > Skini to kretyni, ale nop? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 19:55 silesius.monachijski napisał: > narodowe odrodzenie polski; w sumie sa nieliczni, i malo grozni > > kika113 napisała: > > > Skini to kretyni, ale nop? Wiesz co, glupcze? Gdybym byl skinem to pojechal bym do Monachium i stukl ta twoja pedalska mordke, ale nie jestem i nie stluke ci tej pedalskiej minki, poniewaz ty mi nie zawadzasz jako pedal, lecz mam obiekcje co do twoich praw zabierania glosu o sprawach narodu, ktorego sie wyzekles, smieciu ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 19:44 kika113 napisała: > Wtedy odpisałam żartem, ale trzeba być inteligentnym, żeby to zrozumieć. Wielu > prawdziwych patriotów żyło na emigracji. Zagrożeniem jest relatywizm > propagowany przez Michnikopodobnych "Polaków" żyjących w Polsce i tu > szkodzących. Czy ty czytasz to co piszesz, czy piszesz co czytasz, a napisane jest to przez sztabowcow PiS??? Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 19:58 Ze skinami nie dyskutuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 20:11 kika113 napisała: > Nazi skin-Fuck off. PiSdaczek anglielskiego na PiSkursach sie uczy :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski a ty sie pajacyku naucz polskiego (i kultury) 23.02.06, 20:16 kralik11 napisał: > kika113 napisała: > > > Nazi skin-Fuck off. > > PiSdaczek anglielskiego na PiSkursach sie uczy :))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: ja cioto znam polski, lepiej niz ty niemiecki 23.02.06, 20:25 A o kulturze to ty lepiej nie wspomonaj, bo to jest tylko nic nieznaczasce slowo w twoich zasranych ustach:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: nie da rady... oni zostawia same zgliszcza ( 23.02.06, 18:44 Mam wciaz nadzieje, ze ze zgliszcz wyczolga sie w koncu jakis feniks, chociaz z pewnoscia z opalonymi skrzydlami. Najgorsze jest odbieranie nadziei tym co chca zmian na lepsze i normalniejsze zycie bez strachu o dzis i jutro, bez upodlen i niemoralnych wyborow. Wybory to nie koniec. Cale spoleczenstwo odpowiada za pomoc w robieniu porzadkow. Wszyscy jednakowo musza sie wlaczyc z pomyslami i rekami (szarymi komorkami tez) do pracy. Przypominam mediom, ze jako czwarta wladza - bardzo wazna - tez ma ogromne obowiazki, sposrod ktorych rzetelna informacja jest naczelnym zadaniem. Tytuly nie moga siac defetyzmu i dezinformacji - co jest nagminne. Oceniajac z daleka 100 dni - widze w tle ogromna pozytywna prace rzesz ludzi. Nie czas myslec co ktora partia stracila czy zyskala. Czas przestac gadac bezproduktywnie i zakasac rekawy bez wzgledu na sympatie i antypatie. Zadna partia nie moze czuc sie wlascicielem Polski i jej zawartosci. Konstytucja mowi to wyraznie, prosze partyjniakow, kolesi, towarzyszy i nalecialosci z wielkiego swiata. Kaczory sa na dobrej drodze i nalezy ich wspomagac w tym co sluszne i dobre dla calego narodu. Po ponad pol wieku niewoli czas zyc i pracowac ludziom po ludzku - dla siebie i u siebie. Anna Kozlowska Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 18:38 ... alez ta baba pieprzy.. od dłuższego juz czasu... Nie szkoda ci go, rakunico... tego czasu... na pieprzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 18:40 Ona ma coś do powiedzenia, w przeciwieństwie do ciebie, zatwardziały przeciwniku, dla swoich racji Polska niech zginie, byle wyszło na wasze. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 18:42 kika113 napisała: > Ona ma coś do powiedzenia, w przeciwieństwie do ciebie, zatwardziały > przeciwniku, dla swoich racji Polska niech zginie, byle wyszło na wasze. Właśnie... Ona ma aż tyle do powiedzenia, ze lepiej by zamilkła... Ty też zresztą :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 18:45 Chłopczyku zrozum, ty naprawdę nie masz nic do powiedzenia ciekawego, dlatego nie uciszaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 18:58 kika, no chyba jednak odrobinę przesadziłaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 18:59 isa.stern napisała: > kika, no chyba jednak odrobinę przesadziłaś!!! Kika jest pewnie "świeży"!:D Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:02 Czy obraziłam jakiegoś waszego forumowego proroka? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:04 a nie wiem, Sclawusie, co Ty na to?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: kika, ty masz działanie wymiotne! 23.02.06, 19:09 He, he, od dziecka nie trawiłam komuchów, wszelkiej maści i odmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: kika, ty masz działanie wymiotne! 23.02.06, 19:10 kika113 > a od kturego dziecka 6 czy 8 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "od kturego"? od burego 23.02.06, 19:32 kolter napisał: > kika113 > a od kturego dziecka 6 czy 8 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: "od kturego"? od burego 23.02.06, 19:37 jako dobra matka polka katoliczka musi miec troche tego drobiazgu! ale zastanawia ,czemu kosciul za wzor stawia rodzine Jezusa czyli matka ojciec i jedno dziecko?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "kturego"? bureczku, znow popelniasz bledy 23.02.06, 19:42 kolter napisał: > jako dobra matka polka katoliczka musi miec troche tego drobiazgu! ale > zastanawia ,czemu kosciul za wzor stawia rodzine Jezusa czyli matka ojciec i > jedno dziecko?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: "kturego"? bureczku, znow popelniasz bledy 23.02.06, 19:43 wisi mi to czy wale byki wazne ze to co pisze dociera do adresata!! Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski kika, ty masz działanie wymiotne! 23.02.06, 19:10 no to zwroc na silesiusa, on potrzebuje ludzkiego ciepła... ):-D) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: kika, ty masz działanie wymiotne! 23.02.06, 19:15 Silenius ty działasz wymiotnie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski kika, ty masz działanie wymiotne! 23.02.06, 19:17 ale ja nie moge na niego zwymiotowac, ja jestem jego treserem! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: kika, ty masz działanie wymiotne! 23.02.06, 19:18 to walni na niego brazylijski kawior!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 UB - ekom się wydaje 23.02.06, 19:55 że są ważnymi personami w życiu społecznym, a można je porównać do pcheł. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: UB - ekom się wydaje 23.02.06, 19:58 ubecy sa bardzo wazni w tym kraju ,bo trzymaja za jaj polowe kleru i politykow katoprawicowych ,dlatego w polsce tylko o lustracji sie pisze i mowi!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: UB - ekom się wydaje 23.02.06, 20:18 a twoja glowa juz od dawna w lapach demona glupoty kolter napisał: > ubecy sa bardzo wazni w tym kraju ,bo trzymaja za jaj polowe kleru i politykow > katoprawicowych ,dlatego w polsce tylko o lustracji sie pisze i mowi!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: UB - ekom się wydaje 23.02.06, 20:39 moze i mam demona glupoty ,ale sam wiesz ilu twoich braci w sukienkach za swoje parszywe grzeszki ,sluzylo wiernie komunie ,wystarczylo tylko takiemu klesze milego chlpoca podeslac a ten odrazu zabieral sie za amory i juz go sb w swoich pazurkach mialo!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: kika, ty masz działanie wymiotne! 23.02.06, 19:12 znakomicie; to w ocenie sileniusa mamy podobne odruchy kika113 napisała: > He, he, od dziecka nie trawiłam komuchów, wszelkiej maści i odmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:07 isa.stern napisała: > a nie wiem, Sclawusie, co Ty na to?! ;))) powinienem: NMC-NR (No More Comments - No Respons(.. Ale przecie mu odpowiedziałem a że nie chce słuchac??? Takie te dzieci dzisiaj są.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:10 Bardzo Cie Izo przepraszam, ale sclavus jest ostatnia osoba, ktora powinna sie czuc o0brazona na tym forum; malo kto jest tak zlosliwy, zgryzliwy, a czasami nawet i chamski, jak on; kto ciegi rozdaje, ten sam ciegi zbiera isa.stern napisała: > a nie wiem, Sclawusie, co Ty na to?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:27 silesius.monachijski napisał: > Bardzo Cie Izo przepraszam, ale sclavus jest ostatnia osoba, ktora powinna sie > czuc o0brazona na tym forum; malo kto jest tak zlosliwy, zgryzliwy, a czasami > nawet i chamski, jak on; kto ciegi rozdaje, ten sam ciegi zbiera > > isa.stern napisała: > > > a nie wiem, Sclawusie, co Ty na to?! ;))) Dlatego nie obrazisz sie jak wykozystam twoje slowa i nazwe cie tym czym jestes, faszystowski pomiocie, folksdojczu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:34 nie obrazilem sie; polecam pojscie do chirurga, i podleczenie lokcia; na glowe jest juz za pozno kralik11 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > Bardzo Cie Izo przepraszam, ale sclavus jest ostatnia osoba, ktora powinn > a sie > > czuc o0brazona na tym forum; malo kto jest tak zlosliwy, zgryzliwy, a cza > sami > > nawet i chamski, jak on; kto ciegi rozdaje, ten sam ciegi zbiera > > > > isa.stern napisała: > > > > > a nie wiem, Sclawusie, co Ty na to?! ;))) > > Dlatego nie obrazisz sie jak wykozystam twoje slowa i nazwe cie tym czym jestes > , > faszystowski pomiocie, folksdojczu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:37 silesius.monachijski napisał: > nie obrazilem sie; polecam pojscie do chirurga, i podleczenie lokcia; na glowe > jest juz za pozno > Tylko, ze nia ja mam problemy ze swoja osobowoscia, no nie folksdojczu? :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Kralik: Ty masz problemy z polska ortografia 23.02.06, 19:43 kralik11 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > nie obrazilem sie; polecam pojscie do chirurga, i podleczenie lokcia; na > glowe > > jest juz za pozno > > > > > > Tylko, ze nia ja mam problemy ze swoja osobowoscia, no nie folksdojczu? > :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Kralik: Ty masz problemy z polska ortografia 23.02.06, 20:17 silesius.monachijski napisał: > kralik11 napisał: > > > silesius.monachijski napisał: > > > > > nie obrazilem sie; polecam pojscie do chirurga, i podleczenie lokci > a; na > > glowe > > > jest juz za pozno > > > > > > > > > > > Tylko, ze nia ja mam problemy ze swoja osobowoscia, no nie folksdojczu? W ktorym miejscu folksdojczu mam problemy ze swoja ortografia????? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kralik: Ty masz problemy z polska ortografia 23.02.06, 20:19 poczytaj wszystkie swoje posty na tym watku; nie ulatwie ci zadania kralik11 napisał: > W ktorym miejscu folksdojczu mam problemy ze swoja ortografia????? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Kralik: Ty masz problemy z polska ortografia 23.02.06, 20:21 silesius.monachijski napisał: > poczytaj wszystkie swoje posty na tym watku; nie ulatwie ci zadania > > kralik11 napisał: > > > W ktorym miejscu folksdojczu mam problemy ze swoja ortografia????? :))))) Czytam i co??? Za to widze bledy w kazdym z twoich postow, glupcze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kralik: Ty masz problemy z polska ortografia 23.02.06, 20:23 to se kupcie lokulary lojciec kralik11 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > poczytaj wszystkie swoje posty na tym watku; nie ulatwie ci zadania > > > > kralik11 napisał: > > > > > W ktorym miejscu folksdojczu mam problemy ze swoja ortografia????? > :))))) > > > Czytam i co??? > Za to widze bledy w kazdym z twoich postow, glupcze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Kralik: Ty masz problemy z polska ortografia 23.02.06, 20:27 to se kupie i bede mial glupcze, a ty i tak pozostaniesz wypanstwowionym scierwem i tego smieciu, juz nigdy, zadnym klamstwem nie zmienisz;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:10 kika113 napisała: > Czy obraziłam jakiegoś waszego forumowego proroka? chłopczykiem Pana Profesora nazywać...kika wstydź się;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:13 profesora czego? mniemanologii stosowanej? veglie napisał: > kika113 napisała: > > > Czy obraziłam jakiegoś waszego forumowego proroka? > chłopczykiem Pana Profesora nazywać...kika wstydź się;) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:24 silesius.monachijski napisał: > profesora czego? mniemanologii stosowanej? > veglie napisał: > > > kika113 napisała: > > > > > Czy obraziłam jakiegoś waszego forumowego proroka? > > chłopczykiem Pana Profesora nazywać...kika wstydź się;) Panie magistrze moherologi i asystencie w Instytucie Rzucania Beretem proszę bez takich głupawych pytań!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:28 pytam, bo niedowierzam: jeszcze nigdy nie spotkalem "profesora", ktory dniami calymi goni po gazetowym forum i obszczekuje innych veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > profesora czego? mniemanologii stosowanej? > > veglie napisał: > > > > > kika113 napisała: > > > > > > > Czy obraziłam jakiegoś waszego forumowego proroka? > > > chłopczykiem Pana Profesora nazywać...kika wstydź się;) > Panie magistrze moherologi i asystencie w Instytucie Rzucania Beretem proszę be > z > takich głupawych pytań!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:32 no to jest wlasnie dziwne ,gdzies czytalem silesiusie jakie to ty masz stopnie naukowe ,ale masz tak duzo czasu na pisanie kitow,pewno nikt poza pewna rozglosnia niechce uznac twych dyplomow!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:05 ten "chlopczyk" ma pewnie ok. 60-tki, i chyba calkime niezla lysine; kika113 napisała: > Chłopczyku zrozum, ty naprawdę nie masz nic do powiedzenia ciekawego, dlatego > nie uciszaj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:20 kika113 napisała: > Chłopczyku zrozum, ty naprawdę nie masz nic do powiedzenia ciekawego, dlatego > nie uciszaj innych A czy ty sam zdajesz sobie sprawe z tego, ze kazdy kto czyta twoje posty dostaje sraczki? Czlowieku, ty sam nie masz nic, ale to nic do powiedzenia, bo wszystkie twoje argumety sprowadzaja sie do jednego, do odwracania kota ogonem i sam nie przyjmujesz zadnych cudzych argumetow. Wiec lepij, chlopczyno sam sie ucisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 19:48 już widzę jak siedzisz przed kompem cały w sraczce, ha ha cieszę się że dzięki mnie skin-palant zesrał się w swoje spodenki i obesrał sznuruweczki. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 20:00 nie pisz tak, bo sie ten skiniu kralik bejsbolem zamachnie, i jeszcze w sowja lepetynke trafi; ale wtedy "zapachnie" na forum; a fe! kika113 napisała: > już widzę jak siedzisz przed kompem cały w sraczce, ha ha cieszę się że dzięki > mnie skin-palant zesrał się w swoje spodenki i obesrał sznuruweczki. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 20:19 silesius.monachijski napisał: > nie pisz tak, bo sie ten skiniu kralik bejsbolem zamachnie, i jeszcze w sowja > lepetynke trafi; ale wtedy "zapachnie" na forum; a fe! > > kika113 napisała: > > > już widzę jak siedzisz przed kompem cały w sraczce, ha ha cieszę się że > dzięki > > mnie skin-palant zesrał się w swoje spodenki i obesrał sznuruweczki. HAHAHAA kto ci pisze te buraczane teksty??????? smierdzielu wypanstwowiony:) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: kralik11 ale beton z ciebie 23.02.06, 20:16 kika113 napisała: > już widzę jak siedzisz przed kompem cały w sraczce, ha ha cieszę się że dzięki > mnie skin-palant zesrał się w swoje spodenki i obesrał sznuruweczki. Nie pisz takich rzeczy na forum bo latwo cie zlokalizowac przez twoje IP glupcze, skini to przeczytaja i jutro ci stuka ta pedalka buzke, nie rob sobie tego, twoja ciotka silesjus przyjezdza do ciebie w weekend, jak mu roweczek zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 18:45 kika113 napisała: > Ona ma coś do powiedzenia, w przeciwieństwie do ciebie, zatwardziały > przeciwniku, dla swoich racji Polska niech zginie, byle wyszło na wasze. Słyszałeś!Masz milczeć...albo z Kozłowską w maglu dyskutujcie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:01 veglie, a Ty co miałeś robić, marsz do pokoju i brać sie za książki...;))) tylko mu laki w głowie...:P Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:07 isa.stern napisała: > veglie, a Ty co miałeś robić, marsz do pokoju i brać sie za książki...;))) > tylko mu laki w głowie...:P Już idę...:( Aha!Lalkę barbie Tobie jutro podrzucę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:42 cheche... ale ja wolę misie...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:45 a co z rybkami? isa.stern napisała: > cheche... ale ja wolę misie...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:59 no chyba, że "Gdzie jest Nemo?" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:02 albo "Rybka zwana Wanda" isa.stern napisała: > no chyba, że "Gdzie jest Nemo?" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:09 raczej nie... "Gdzie jest Nemo?" to bajka rysunkowa o małej rybce, którą szuka tata...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:12 hmm, maly to raczej nie jestem (prawie 2 metry), taty juz nie mam; to raczej nie Nemo: no bo kto chcialby - moglby mnie szukac? inna bajke prosze isa.stern napisała: > raczej nie... > "Gdzie jest Nemo?" to bajka rysunkowa o małej rybce, którą szuka tata...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:21 Nie znam tej bajki; opowiedz mi, prosze isa.stern napisała: > "Potwory i spółka" Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:23 Bajka zaczyna się tak: "Były sobie świnki trzy" a kończy: "I tak powstał pakt deStabilizacyjny". Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:26 a nie mowilem, ze sclavus, uu1 i veglie trzymaja sie razem? czyli: jestescie juz po plenum, i bajke na nastepna pieciodniowke napisaliscie? dobra robota towarzysze uu1 napisała: > Bajka zaczyna się tak: "Były sobie świnki trzy" a kończy: "I tak powstał pakt > deStabilizacyjny". Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:32 dziekuje za tak wspanialy komplement; ze tez sobie akurat u Was nan zasluzylem? hmm uu1 napisała: > Mówiłeś? No, to wreszcie miałeś rację. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:44 silesius.monachijski napisał: > a nie mowilem, ze sclavus, uu1 i veglie trzymaja sie razem? czyli: jestescie > juz po plenum, i bajke na nastepna pieciodniowke napisaliscie? dobra robota > towarzysze > > uu1 napisała: > > > Bajka zaczyna się tak: "Były sobie świnki trzy" a kończy: "I tak powstał > pakt > > deStabilizacyjny". Silesio!Zajmij się opowiadaniem bajek... forumowiczkom!Wyciąganie wniosków i myślenie... delikatnie mówiąc to Twoja słaba strona strona!:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:49 Wasze forumowe posty: Twoje, sclavusa i uu1, to jedno wielkie bajanie; wiec bajki pisac nam trzeba, bajki towarzysze! veglie napisał: > Silesio!Zajmij się opowiadaniem bajek... forumowiczkom!Wyciąganie wniosków i > myślenie... delikatnie mówiąc to Twoja słaba strona strona!:) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:57 silesius.monachijski napisał: > Wasze forumowe posty: Twoje, sclavusa i uu1, to jedno wielkie bajanie; wiec > bajki pisac nam trzeba, bajki towarzysze! > > veglie napisał: > > > Silesio!Zajmij się opowiadaniem bajek... forumowiczkom!Wyciąganie wnioskó > w i > > myślenie... delikatnie mówiąc to Twoja słaba strona strona!:) Magistrze moherologi.....przestań waść...wstydu sobie oszczędź!;D Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:26 chachacha... dobre ;))) no i prawdziwe...:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:28 dziekuje; a co z ta rybka? isa.stern napisała: > chachacha... dobre ;))) > no i prawdziwe...:) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:47 no to akurat było do tekstu uu1...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:51 a moj tekst niby gorszy? no wiesz? chachacha, dobra z Wami tutaj zabawa dzisiaj; milo sie zrobilo isa.stern napisała: > no to akurat było do tekstu uu1...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 21:04 isa.stern napisała: > no to akurat było do tekstu uu1...;)))) Silesio jak czuję kobietę staje się jeszcze mniej "kumaty" niż jest!;D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 21:31 ach, jakze mily "komplement"; sam na to wpadles, czy ustaliscie na plenum ze sclavusem i uu1? veglie napisał: > isa.stern napisała: > > > no to akurat było do tekstu uu1...;)))) > Silesio jak czuję kobietę staje się jeszcze mniej "kumaty" niż jest!;D Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 21:48 Przegrywasz na każdym okrążeniu. Nie wstyd Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:29 za długo by opowiadać, ale bajka jest przeurocza, przesympatyczna i co najważniejsze dobrze się kończy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 20:35 dzieki Bogu; a juz stawalem sie hipochondrykiem, i nie wierzylem, ze cokolwiek sie dla mnie dobrze skonczy (nawet te skiny: kolter, silenius i kralik chca juz mi przylac: trza mi bylo ich zaczepiac?); a - jak mawiaja Francuzi: "Poisson sans boisson c`est poison", to i wypijmy - chocby i te jedna lampke za nasze forumowe "rybki" isa.stern napisała: > za długo by opowiadać, ale bajka jest przeurocza, przesympatyczna i co > najważniejsze dobrze się kończy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 18:48 co za kultura starszego pana! sclavus napisał: > ... alez ta baba pieprzy.. od dłuższego juz czasu... > Nie szkoda ci go, rakunico... tego czasu... na pieprzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:00 sclavus napisał: > ... alez ta baba pieprzy.. od dłuższego juz czasu... > Nie szkoda ci go, rakunico... tego czasu... na pieprzenie? Widze, ze ktos zauwazyl moje pieprzenie. To dodawanie smaku do mdlych nijakich opinii majacych na celu omamienie mlodocianej i naiwnej "przyszlosci narodu". Jestem po stronie mlodych, czesto wyksztalconych, szukajacych swojego miejsca u bauera lub holenderskiego uprawiacza cebulek ozdobnych. Tym mlodym potrzebna jest sensowna praca we wlasnym kraju. Potrzebne sa mieszkania zeby mogli zalozyc rodziny i cieszyc sie z tego jak im zdrowo i rozumnie dzieci rosna na pozytek. Jestem po stronie takich jak ja - z Pierwszej i Drugiej (wykantowanej na okraglo) Solidarnosci. Mam swoje doswiadczenia zyciowe, na ktorych opieram wlasne opinie. Jestem po stronie pokolenia moich rodzicow, ktorzy mieli przechlapane zycie po wojnie, w ktorej moj ojciec i inni czlonkowie mojej rodziny walczyli o wolna i sprawiedliwa Polske (a niektorzy oddali nawet dla niej zycie). Jestem przeciwko oklaskom na haslo, na milczenie jesli cos mnie kluje w bok. Swoim pieprzeniem zaklocam blogi spokoj takim, ktorzy nie maja szacunku do tego co dla mnie wazne. Mam jeszcze duzo, duzo energii i cale zasobniki sprejow z pieprzem sclavusie. I co najwazniejsze - nie biore za to zaplaty. Podsypuje tym pieprzem w wolnej chwili - wiec nie za czesto. pelna pieprzu Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:25 piekne! czekam na replike naszego francuskiego komuszka Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 19:29 Ty lepiej drzyj przed francuskim komunizmem !!co w seminarium wam nie mowili co rewolucja francuska zrobila ze zlodziejskim klerem we francji !!nauczyli ich tam tak porzadku ze do dzis w kacie siedza ,a prawicowy prezydent ratowal preambule konstytucji europejskiej od wciskania kitu o tradycji chrzescijanskiej w europie Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski kolter jest szklarzem; ciagle by tylko "kit" wcisk 23.02.06, 19:39 kolter napisał: > Ty lepiej drzyj przed francuskim komunizmem !!co w seminarium wam nie mowili co > > rewolucja francuska zrobila ze zlodziejskim klerem we francji !!nauczyli ich > tam tak porzadku ze do dzis w kacie siedza ,a prawicowy prezydent ratowal > preambule konstytucji europejskiej od wciskania kitu o tradycji > chrzescijanskiej w europie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: kolter jest szklarzem; ciagle by tylko "kit" 23.02.06, 19:42 szklarz to dobra profesja pozyteczna, twoja mitomania to choroba pora odwiedzic specjaliste!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czyje sukcesy? 23.02.06, 21:13 rakunica napisała: > sclavus napisał: > > > ... alez ta baba pieprzy.. od dłuższego juz czasu... > > Nie szkoda ci go, rakunico... tego czasu... na pieprzenie? > > Widze, ze ktos zauwazyl moje pieprzenie. To dodawanie smaku do mdlych nijakich > > opinii majacych na celu omamienie mlodocianej i naiwnej "przyszlosci narodu". > > Jestem po stronie mlodych, czesto wyksztalconych, szukajacych swojego miejsca u > > bauera lub holenderskiego uprawiacza cebulek ozdobnych. > > Tym mlodym potrzebna jest sensowna praca we wlasnym kraju. Potrzebne sa > mieszkania zeby mogli zalozyc rodziny i cieszyc sie z tego jak im zdrowo i > rozumnie dzieci rosna na pozytek. > > Jestem po stronie takich jak ja - z Pierwszej i Drugiej (wykantowanej na > okraglo) Solidarnosci. Mam swoje doswiadczenia zyciowe, na ktorych opieram > wlasne opinie. > > Jestem po stronie pokolenia moich rodzicow, ktorzy mieli przechlapane zycie po > wojnie, w ktorej moj ojciec i inni czlonkowie mojej rodziny walczyli o wolna i > sprawiedliwa Polske (a niektorzy oddali nawet dla niej zycie). > > Jestem przeciwko oklaskom na haslo, na milczenie jesli cos mnie kluje w bok. > > Swoim pieprzeniem zaklocam blogi spokoj takim, ktorzy nie maja szacunku do tego > > co dla mnie wazne. Mam jeszcze duzo, duzo energii i cale zasobniki sprejow z > pieprzem sclavusie. I co najwazniejsze - nie biore za to zaplaty. Podsypuje > tym pieprzem w wolnej chwili - wiec nie za czesto. > > pelna pieprzu > Anna Kozlowska > > Po takim tekscie możnaby wnosić, że jesteś jak ten lis co na końskie gó.. złapać się nie da... a jednak... Coś mi mówi, że dałaś się właśnie tak nabrać: hasełka o oczyszczaniu i lustrowaniu są chwytliwe, ale własnie tobie powinny dać do myślenia: już byli tacy, co to budowali socjalizm... i na nic więcej nie mieli juz czasu.... Toż samo i teraz: będą oczyszczać, lustrować, szpiegować... i na nic więcej nie znajdą juz czasu... Nie pozostanie ci nic innego jak bycie po stronie, tej co to ja wymieniłaś.... A przecież wystarczy szerzej otworzyć oczy i... sypnąć tym pieprzem co go masz tam gdzie należy.... Kaczorom w kuper... Odpowiedz Link Zgłoś
jorlo PiSiory pokazują swoją impotencję 23.02.06, 18:42 Bracia Kaczyńscy zawsze byli politycznymi nieudacznikami. Obiecaniem gruszek na wierzbie jak widac można wygrać wybory, ale z takimi ptasimi móżdżkami rządzić - co również widać -się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 18:53 ciagle na Kaczynskich, chyba zbyt duza sobie zycza za te wypisywane bzdety, bo Agora ledwo zipie; nowy dzien juz poszedl pod topor; kolezanki i koledzy, towarzyszki i towarzysze, wszyscy kochani najmici GW: nie wymagajcie tak wiele; w koncu na dziady bedzie musial pojsc i Adas, a my gdzie sie bedziemy spotykac? Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 18:54 Już zaczynam żałować, takie fajne forum, było o czym podyskutować :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 19:02 no wlasnie; a ci nienasyceni krwiopijcy, czerwono- rozowe towarzystwo tyle kasy od Michnika chce, ze ten juz nie ma z czego im placic; litosci nie znaja kika113 napisała: > Już zaczynam żałować, takie fajne forum, było o czym podyskutować :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 18:56 a my gdzie sie bedziemy spotykac? W CBA. Po różnych stronach biurka. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 19:04 nie wiedzialem, ze mi juz ten etat zatwierdzili; dziekuje za informacje; widze, ze "stare sluzby" jeszcze calkiem niezle dzialaja; gratuluje uu1 napisała: > a my gdzie sie bedziemy spotykac? > W CBA. Po różnych stronach biurka. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 19:12 > nie wiedzialem, ze mi juz ten etat zatwierdzili; dziekuje za informacje; widze, > > ze "stare sluzby" jeszcze calkiem niezle dzialaja; gratuluje Poziom piaskownicy, popraw się. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 19:15 oczywiscie masz na mysli Twoj poziom uu1 napisała: > > nie wiedzialem, ze mi juz ten etat zatwierdzili; dziekuje za informacje; > widze, > > > > ze "stare sluzby" jeszcze calkiem niezle dzialaja; gratuluje > Poziom piaskownicy, popraw się. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 19:17 Przekopujesz się przez piaskownicę? Strasznie gonisz w piętkę. Brak wytycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 19:31 wlasnie u Ciebie iwdze brak wytycznych, i to mnie martwi; a zwolajcie ze sclavusem, veglie i paroma innymi Plenum i przedyskutujcie sytuacje na forum, i wytyczajcie zadania na nastepna - np. - pieciodniowke; mysle, ze pomysl warty zastanowienia uu1 napisała: > Przekopujesz się przez piaskownicę? Strasznie gonisz w piętkę. Brak wytycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 19:55 Powiem Ci w zaufaniu. Bardziej zabawny jesteś gdy próbujesz (wprawdzie nieudolnie) naśladować barona Munchasena. W Twoim wieku pewne teksty już nie przystoją. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 20:03 a uzgodniles to z innymi "czlonkami i czlonkiniami waszej partii"? a coz to za niesubordynacja uu1 napisała: > Powiem Ci w zaufaniu. Bardziej zabawny jesteś gdy próbujesz (wprawdzie > nieudolnie) naśladować barona Munchasena. W Twoim wieku pewne teksty już nie > przystoją. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 20:16 Znowu pomidorowa? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 20:22 a u was chyba podawali grochowke; cos tak dziwnie zapachnialo na forum uu1 napisała: > Znowu pomidorowa? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 20:25 Odróżniasz może prostotę od prostactwa? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 20:27 pisalem o zapachu zupy (majac w podswiadomosci jej smak); a Ty o czym pomyslales? uu1 napisała: > Odróżniasz może prostotę od prostactwa? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 20:31 O tym, czy odróżniasz prostotę od prostactwa? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 20:36 czyli: pomidorowa to prostota, a grochowka to prostactwo? a czemu nie odwrotnie? uu1 napisała: > O tym, czy odróżniasz prostotę od prostactwa? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Napisałem Ci wczoraj ale 23.02.06, 21:17 Twoja pamięć szwankuje. Jesteś jedną z dwóch osób na świecie, która potrafi ugotować zupę z samych grzybów. Pomidorową. PS. To w nawiązaniu do odpowiedzi nie na temat, które zwykle serwujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 19:02 silesius.monachijski napisał: > ciagle na Kaczynskich, chyba zbyt duza sobie zycza za te wypisywane bzdety, bo > Agora ledwo zipie; nowy dzien juz poszedl pod topor; kolezanki i koledzy, > towarzyszki i towarzysze, wszyscy kochani najmici GW: nie wymagajcie tak wiele; > > w koncu na dziady bedzie musial pojsc i Adas, a my gdzie sie bedziemy spotykac? Silesio!Jak GW padnie co Ty poczniesz....;D Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski No właśnie, jak ty utrzymasz kontakt z Krajem? 23.02.06, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Chachacha; "etatowi" forumowicze GW, plujacy 23.02.06, 19:17 odkupie tytul od adasia, a jego samego zrobie "najwyzszym adminem" forum; napewno bedzie dbal, zeby nietykiete przestrzegali veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > ciagle na Kaczynskich, chyba zbyt duza sobie zycza za te wypisywane bzdet > y, bo > > Agora ledwo zipie; nowy dzien juz poszedl pod topor; kolezanki i koledzy, > > > towarzyszki i towarzysze, wszyscy kochani najmici GW: nie wymagajcie tak > wiele; > > > > w koncu na dziady bedzie musial pojsc i Adas, a my gdzie sie bedziemy spo > tykac? > Silesio!Jak GW padnie co Ty poczniesz....;D Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 silesius.monachijski...tłuku.. 23.02.06, 19:05 dlaczego, chamie, tu jesteś! taka paskudna gazeta, a ty ciągle ją czytasz? twój patron rydzyk nie chce cie przygarnąc? won ćwoku, i nie psuj powietrza! Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski bardzo słuszny i całkiem poetycki tekst, popieram! 23.02.06, 19:06 Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 silesiusie.monachijski - pisolizie - uwazaj bo ci 23.02.06, 19:55 kaczki jezor obetna Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: silesius.monachijski...tłuku.. 23.02.06, 19:07 Zostaw silesiusa on lubi sie powymadrzac ,a u tadka na forum moze tylko lizac dupe moherom i zero wlasnego zdania!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: silesius.monachijski...tłuku.. 23.02.06, 19:18 juz nie ma czego psuc; rozowo-czerwona ferajna juz dawno "usportila wozduch" wilmor1 napisał: > dlaczego, chamie, tu jesteś! taka paskudna gazeta, a ty ciągle ją czytasz? > twój patron rydzyk nie chce cie przygarnąc? won ćwoku, i nie psuj powietrza! Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 19:05 Kaczyński zaznaczył, że sposób realizacji tego programu jest kwestią "związaną z kompetencjami prezydenta RP". Przypomniał, że choć zasady współpracy prezydenta i Rady Ministrów są regulowane konstytucją, to jest też, "praktyka dnia codziennego", która powinna czynić tą współpracą najbardziej efektywną. Czy ktos potrafi w dwoch zdaniach prostych przetlumaczyc jaki jest przekaz tej nowomowy? Czy prezydent ma nam cos do przekazania, czy mowi zeby mowic??? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 19:15 Mówi, żeby mówić. I w dodatku robi to w sposób fatalny pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 19:25 A ten podzial na partie 'dobre' i 'zle' to juz kompromitacja. Prezydent, nie oglaszajac tego publicznie, powinnien stawac na glowie zeby prawica sie dogadala a parlament funkcjonowal efektywnie. Szkoda ze ten prezydent nie dorosl do swoich obowiazkow :( Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 19:45 no i znów o niewielkim wzroście p. prez. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 19:48 On nie jest niewielkiego wzrostu. Jest krótszy. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 19:52 jak to krótszy...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 19:56 No, nie jest tak dornowato długi. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 20:00 niom, sięga doornowatemu do pasa...;D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 19:50 a tak wogole to wole juz tego o malym wzroscie, ktory przynajmniej wie, czego chce (a ludzie wiedza, z czego go oceniac) niz Tuska, ktory zadej sie nic nie wiedziec; nie wie o konflikcie Piskorskiego z Pitera, nie wie o tym, ze Piskorski z Komorowskim probuja przejac wladze nad partia; on woggole zdaje sie nic nie wiedziec isa.stern napisała: > no i znów o niewielkim wzroście p. prez. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 19:53 Sil, wszyscy już o tym wiedzą, bo prasa pisała, więc Tusk też... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 20:06 Ale w wywiadzie dla GW udaje, ze niby nic nie wie; co Ty na to Izo? czyzby "glupa rznal", ze odwolam sie do kollokwializmu isa.stern napisała: > Sil, wszyscy już o tym wiedzą, bo prasa pisała, więc Tusk też... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 20:13 o którym wywiadzie myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 20:25 te dwa ostatnie (wczoraj i dzisiaj byly na forum: jeden z nowego dnia, adrugi z rzepy; dziennikarze nawet niezle go zaczepiali, a on jak ten sfinks: zmilczal); poszukam dla Ciebie, i podam linki isa.stern napisała: > o którym wywiadzie myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 20:45 silesius.monachijski napisał: > te dwa ostatnie (wczoraj i dzisiaj byly na forum: jeden z nowego dnia, adrugi z > > rzepy; dziennikarze nawet niezle go zaczepiali, a on jak ten sfinks: zmilczal); > > poszukam dla Ciebie, i podam linki > > isa.stern napisała: > > > o którym wywiadzie myślisz? Silesio!Przestań tokować!:D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 20:54 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3177000.html. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3179390.html. nie tokuje; przytaczam "zrodlo" veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > te dwa ostatnie (wczoraj i dzisiaj byly na forum: jeden z nowego dnia, ad > rugi z > > > > rzepy; dziennikarze nawet niezle go zaczepiali, a on jak ten sfinks: zmil > czal); > > > > poszukam dla Ciebie, i podam linki > > > > isa.stern napisała: > > > > > o którym wywiadzie myślisz? > Silesio!Przestań tokować!:D Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 21:01 silesius.monachijski napisał: > nie tokuje; przytaczam "zrodlo" > > > > > > > > o którym wywiadzie myślisz? > > Silesio!Przestań tokować!:D Nie męcz się....bo i po co!;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 21:18 Z niego taka więcej ...Aretuza. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 21:21 veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > nie tokuje; przytaczam "zrodlo" > > > > > > > > > > > o którym wywiadzie myślisz? > > > Silesio!Przestań tokować!:D > Nie męcz się....bo i po co!;) A próbowałes zobaczyć co on podał??? "Page not found" - taki jest link tego frustrata... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Jak znajdziesz wyiwad Tuska o cieniasach 23.02.06, 21:30 juz wczoraj GW to "wycinala", bo bylo zenujace; wpisujesz w wyszukiwarce "cieniasy", i wyskakuje wywiad z Tuskiem; i sobie poczytajcie sclavus napisał: > veglie napisał: > > > silesius.monachijski napisał: > > > nie tokuje; przytaczam "zrodlo" > > > > > > > > > > > > > > o którym wywiadzie myślisz? > > > > Silesio!Przestań tokować!:D > > Nie męcz się....bo i po co!;) > > A próbowałes zobaczyć co on podał??? "Page not found" - taki jest link tego > frustrata... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski WAZNE: "Dwa linki" z wywiadami z Tuskiem; jak 23.02.06, 21:36 znalezc?? poniewaz ciagle pisza, ze "strony nie znaleziono; piewrwszy link: wpisujemy w wyszukiwarce "cieniasy" i klikamy szukaj; wyskakuje wywiad z tuskiem o cieniasach; . Drugi link: klikamy "wiadomosci" do oporu (chyba teraz to juz 10 strona), i jest wywiad z Tuskiem, ze nie zamierza rezygnowac z szefa PO na rzecz Piskorskiego i Komorowskiego; Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski btw, "cieniasy" to plagiat, p. pacynki... 23.02.06, 21:50 poczytaj polską prasę panie zagramaniczny... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 19:48 dogadaj sie z PO; zycze powodzenia; przeciez tam nawet nie wiadomo, czy Tusk dalej bedzie rzadzil, czy tez mafioso Piskorski; i z kim tu sie dogadywac? fervex.adult napisał: > A ten podzial na partie 'dobre' i 'zle' to juz kompromitacja. Prezydent, nie > oglaszajac tego publicznie, powinnien stawac na glowie zeby prawica sie dogadal > a > a parlament funkcjonowal efektywnie. Szkoda ze ten prezydent nie dorosl do > swoich obowiazkow :( Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: silesius..smiecmonachijski.. 23.02.06, 19:52 pewnie wypowiadajac tak skomplikowana kwestie na tym forum doznawales yntelektualnego orgazmu? Odpowiedz Link Zgłoś
gp3 Nie masz nic ciekawego do powiedzenia... 23.02.06, 20:45 kaczy piesku na krótkiej smyczce... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 19:51 ale z małą poprawką, jak rząd mówi, że coś zrobi, to znaczy, że tylko mówi... ;)) a w mówieniu jest najlepszy, bo PR mają efektywne, w końcu Marcinkiewicz cieszy się prawie 80 proc. poparciem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 20:17 Wytłumaczę Ci to - otóż Lech Kaczyński nie zamierza być prezydentem biernym, zamierza sam wymuszać na własnej partii zmiany, w tamten głośny poniedziałek poważnie myślał o rozwiązaniu parlamentu gdyż miał szczere wątpliwości w możliwość skutecznej koalicji z LPR i SO. Aby jednak to pojąć trzeba porzucić chore emocje i pojąć że Lech Kaczyński nie jest żadną "małą Kaczką" tylko myślącym i rozsądnym człowiekiem, Prezydentem RP z wyboru jej obywateli i stara się wypełniać ten mandat. Dla 99 % forumowiczów jest to nie do pojęcia gdyż widzą w nim co najmniej demona... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 20:40 > Wytłumaczę Ci to - otóż Lech Kaczyński nie zamierza być prezydentem biernym, > zamierza sam wymuszać na własnej partii zmiany, Podobno prezydent nie ma w ł a s n e j partii. > Dla 99 % forumowiczów jest to nie do pojęcia gdyż widzą w nim co najmniej demona Przesadzasz. Najwyżej trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 20:46 uu1 jednak stanowczo za czesto spoglada w lustro uu1 napisała: > > Wytłumaczę Ci to - otóż Lech Kaczyński nie zamierza być prezydentem biern > ym, > > zamierza sam wymuszać na własnej partii zmiany, > Podobno prezydent nie ma w ł a s n e j partii. > > Dla 99 % forumowiczów jest to nie do pojęcia gdyż widzą w nim co najmniej > demona > Przesadzasz. Najwyżej trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 21:05 > uu1 jednak stanowczo za czesto spoglada w lustro Fakt. Patrzę i myślę - żebym się nie stał podobnym do sila. Tylko nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 21:08 chcialbys; i tak Ci sie nie uda byc podobnym; jestem wyjatkowy: jak Witkacy i Wlodzimierz Wysocki uu1 napisała: > > uu1 jednak stanowczo za czesto spoglada w lustro > Fakt. Patrzę i myślę - żebym się nie stał podobnym do sila. Tylko nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 21:22 > chcialbys Jak Ty czytasz, wspak? Przecież napisałem - tylko nie to. > i tak Ci sie nie uda byc podobnym; jestem wyjatkowy: Fakt. Jak J. Pietrzak z M. Dańcem na trapezie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 21:28 uu1 napisała: Jak J. Pietrzak z M. Dańcem na trapezie. Czyli: uu1 z zona w tancu tlustoczwartkowym Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Puste przemowy prezydenta porazaja 23.02.06, 20:52 A co takiego sie wydarzylo w tamten glosny poniedzialek ze jego "szczere" watpliwosci zniknely? Mysle ze go bronisz bo z nim sympatyzyjesz, i ciekawe kiedy zauwazysz ze Kaczynski potraktowal wybory prezydenckie jako droge do zaspokojenia osobistych ambicji, co zreszta widac po jego "majestatycznym" zachowaniu i stanie "wniebowziecia". Wspolny interes WSZYSTKICH Polakow go malo obchodzi, bo to przeciez on dzieli kraj na "dobrych" i na "zlych". nie zapominaj tez ze Kaczynski dal sie juz poznac... jako prezydent Warszawy. Czemu Warszawa nie wybrala go na prezydenta Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
zasmucony1 Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 19:17 A kiedy się pochwalicie ,że zniknął z rynku "Nowy Dzień" :))))))Małe a cieszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 19:47 ojej, o tym to my dwa dni temu rozmawialiśmy dzisiaj o RG...;P Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 20:08 napewno zaloza teraz "Zwietrzale jutro" zasmucony1 napisał: > A kiedy się pochwalicie ,że zniknął z rynku "Nowy Dzień" :))))))Małe a > cieszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 20:18 > napewno zaloza teraz "Zwietrzale jutro" "Zwietrzałe jutro czyli w objęciach PiS-u". Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 20:30 Nie, raczej "Zwietrzale jutro, czyli Kwach i Jolcia kochaja Cie; cale noce i dnie" uu1 napisała: > > napewno zaloza teraz "Zwietrzale jutro" > "Zwietrzałe jutro czyli w objęciach PiS-u". Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski A ty syfilesie jesteś zdrajcą Polski, wybrałeś... 23.02.06, 20:41 patriotyzm niemiecki, a polski stosujesz zaocznie, anonimowo i cynicznie. Jak juz wyskamlesz ten niemiecki paszport to sobie triumfalnie przyjedziesz do Polski tym 11-letnim podrasowanym golfem- turbo GTI. Na szczescie jestem jeszcze ja, twoj treser- zbawiciel. Niedługo naucze cie paru sztuczek, m.in. stania na tylnych łapach. To ci sie przyda w udoskonaleniu twej słuzalczości wobec Herrenvolku, ktorego jestes członkiem-aspirantem. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 20:45 > Nie, raczej "Zwietrzale jutro, czyli Kwach i Jolcia kochaja Cie; cale noce i > dnie" Obawiam się, że rymy częstochowskie przy Twojej twórczości to poezja wysokich lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 20:32 PiS, to przebrzmiała melodia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 20:38 zas nowy hym SLD to: "Graj czerwony cyganie"; zas Piskorski - walczac o wladze w PO, ma na ustach: "Nie placz Donald, bo tu miejsca brak, na twe kaszubskie lzy" isa.stern napisała: > PiS, to przebrzmiała melodia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 20:42 Retro zawsze w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 20:50 w przypadku PiS - retro na głowie (albo jak kto woli - w głowie) ....:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 21:00 jak ja kocham te moherowe berety! co mi tam aksamitne kapelusze? w Lizbonie i tak bede chodzil w kapeluszu lnianym isa.stern napisała: > w przypadku PiS - retro na głowie (albo jak kto woli - w głowie) ....:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 21:08 Sil, retro to także rodzaj fryzury nie tylko styl mody, a co do beretów z moheru - to mi to nakrycie głowy nie przeszkadza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 21:14 i tak nie nosze beretow, bo jest mi ciagle zimno; juz wole czapke na uszy isa.stern napisała: > Sil, retro to także rodzaj fryzury nie tylko styl mody, a co do beretów z > moheru - to mi to nakrycie głowy nie przeszkadza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niknik Podciągnął się Kaczor nad stołu blat 23.02.06, 19:17 i rzekł: IV RP od dziś Krajem Rad Kaźmirz z wrażenia aż całkiem zbladł... - Oj nie dziw się Kaźmirz, tak kazał mój brat. - Lecz cóż na to media i łże-elity? - Nie przejmuj się Kaźmirz: Znajdziemy kwity! Wszak mamy ich i ich dziadków teczki. Zrobimy porządek, porządek radziecki! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzadzanie 23.02.06, 19:53 krajem to taka prosta sprawa - go..no prawda - przejechali sie Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 19:55 Jerzy, jesteś w błędzie, kaczki nadal tak myślą i to całe nieszczęście...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 20:10 Trudno wygrać z Michnikopodobnymi to fakt, oni są dobrzy we wprowadzaniu zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 20:17 kika, a Ty tym razem o czym dokładnie i co to ma wspólnego z moim postem?! :P Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:25 a przewidujesz ich weryfikowanie?! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:35 Był taki pisarz Anatol Stern, bardzo lubiłam jego opowiadania. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:41 skini to raczej twoja dzialka to ty kochasz katoprawice a zdaje sie ze skini sa teraz pod berlem dobrego katolika romusia lebkonskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:43 Ha, ha, pudło, posługiwanie się stereotypami prowadzi do błędnych wniosków Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:44 nie przejmuj sie kiko: kolter zan tylko jednego Anatola: tego "ktory szukal miliona"; Stern i France sa mu obcy; to dla niego Marsjanie kolter napisał: > skini to raczej twoja dzialka to ty kochasz katoprawice a zdaje sie ze skini sa > > teraz pod berlem dobrego katolika romusia lebkonskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:45 o widzę że masz obrońcę, a co do skinów to kralik 11 czy karlik11, skin jest po waszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:01 tylko - bron Boze - nie po mojej; ja ze skinami mam na pienku; zawsze kika113 napisała: > o widzę że masz obrońcę, a co do skinów to kralik 11 czy karlik11, skin jest po > > waszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:48 Faszyści stworzyli religię opartą na starogermańskich wierzeniach, doucz się kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:56 a wloscy faszysci tez sworzyli religie oparta na starogermanskich wierzeniach?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:07 kazdy szukal swego: wloscy faszysci (przede wszystkim duce glupio nasladowal Cezara)odwolywali sie do Starozytnego Rzymu; Hitlerowi "odbilo Walhalla" i wierzeniami starogermanskimi (w ten sposob "upodlil" piekna muzyke Wagnera), zas komunisci odwolywali sie do mitu Mesjasza z religii zydowskiej (madrze pisal o tym Kolakowski: "Proletariat to kolektywny Mejsasz, Wybawiciel"); kazda idelologia (nie religia) mas konczy sie wielka zbrodnia; kolter napisał: > a wloscy faszysci tez sworzyli religie oparta na starogermanskich wierzeniach?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:25 a fenomen torunski to religia czy ideologia ?????raczej z wiara w Boga to niema nic wpolnego,wiec ideologia moheru ,a kto z moherem wojuje ten sie musi otrzepac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:54 kolter, tak tylko dla porządku, są także red skini i gdyby nie kolor, który bardzo drażni PiS, to pasowałoby do ich bojówek...;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:09 a blueskini? cos Tusk ostatnio wspominal isa.stern napisała: > kolter, tak tylko dla porządku, są także red skini i gdyby nie kolor, który > bardzo drażni PiS, to pasowałoby do ich bojówek...;) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:16 szczerze mówiąc, to nie bardzo mnie interesuje, co ma Tusk do powiedzenia, ja wsłuchuję się w to, co mówią osoby majace faktyczną władzę, ale niestety nie słyszę nic optymistycznego, natomiast Ty masz jakiś wyrażny uraz na jego punkcie...;))) to może być niebezpieczne...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:21 nie mam specjalnego; drazni mnie jego - i Rokity "medrkowanie", choc i tak kazdy widzi "jaki kon, czyli PO, jest"; a ze mialem okazje poznac osobiscie i Tuska i Rokite, i conieco z nich wydaje mi sie, ze rozumiem, to tym wieksza zacheta do "przesmiechow" i zlosliwostek, tym bardziej kiedy wielu na forum probuje z nich czynic "mesjaszy" nowej polskiej prawicy liberalnej isa.stern napisała: > szczerze mówiąc, to nie bardzo mnie interesuje, co ma Tusk do powiedzenia, ja > wsłuchuję się w to, co mówią osoby majace faktyczną władzę, ale niestety nie > słyszę nic optymistycznego, natomiast Ty masz jakiś wyrażny uraz na jego > punkcie...;))) to może być niebezpieczne...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:32 Isa to temat do długiej dyskusji i chyba nie ma tu na nią miejsca, osobiście nie mam nic do ciebie (bardzo Ciebie cenię) myślę tylko, że istnieje konflikt forsowanych światopoglądów, a każdy ma swoje racje wynikające z historii itd. Niestety są one w konflikcie. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:43 kika, rozumiem, że trzymasz kciuki za PiS, ja też bym to robiła, gdyby tak drastycznie nie sprzeniewierzył się głoszonym wcześniej wartościom! Czy zdajesz sobie sprawę z tego, że dobry rząd najtrudniejsze reformy przeprowadza w pierwszych 6 miesiącach urzędowania, PiS rozdaje tylko kasę, to jest makrokorupcja!!! Uważam także, że próby usprawiedliwiania się, czy też zasłaniania się historią są dobre dla ludzi słabych, nawet w polityce zagranicznej nie liczą się sympatie i histoiria tylko pieniądze; polecam Twojej uwadze termin ekonomizacja dyplomacji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 20:53 Jeśli nie PiS i społeczeństwo, to kto? Skorumpowane PO czy SLD? Widzisz jakąś alternatywę? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:02 kiko, PiS od SLD niczym się nie różni poza niektórymi akcentami Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:13 A ja sie nie zgadzam Izo; wypowiedz polemiczna, ok; ale dla mnie roznica jest zasadnicza; i geneza powstania jednej i drugiej partii, i program, i "moralnosc struktury"; tych dwoch partii nie da sie powrownac; mozna mowic, ze PiS "socjalizuje"; ale to nie ma nic wspolnego z SLD isa.stern napisała: > kiko, PiS od SLD niczym się nie różni poza niektórymi akcentami Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:12 kika113 napisała: > Jeśli nie PiS i społeczeństwo, to kto? Skorumpowane PO czy SLD? Widzisz jakąś > alternatywę? Brawo! Najprostsze i pierwsze pytanie, jakie przychodzi do glowy. Watpie jednak, abys doczekala sie konkretnej odpowiedzi (chcialbym sie mylic). Wszyscy przeciwnicy PiS tylko neguja, krytykuja - lub udzielaja wymijajacych odpowiedzi. No ale takie maja zadanie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:22 A Agorze brakuje kasy na oplacanie antypisowskich postow; Nowy Dzien juz padl czat-man napisał: > kika113 napisała: > > Jeśli nie PiS i społeczeństwo, to kto? Skorumpowane PO czy SLD? Widzisz j > akąś > > alternatywę? > > Brawo! > Najprostsze i pierwsze pytanie, jakie przychodzi do glowy. Watpie jednak, abys > doczekala sie > konkretnej odpowiedzi (chcialbym sie mylic). Wszyscy przeciwnicy PiS tylko negu > ja, krytykuja - lub > udzielaja wymijajacych odpowiedzi. > No ale takie maja zadanie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:34 a jakie jest twoje zadanie szat(m)anie? bo chyba nie polemizowanie? może s- sianie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:11 Izo, takie niewinne pytanie: pieniadze czy wartosci? myslisz, ze daje sie to bezproblemowo "pozenic"? Moze jestem takim podstarzalym defetysta, ale mam duze watpliwosci isa.stern napisała: > kika, rozumiem, że trzymasz kciuki za PiS, ja też bym to robiła, gdyby tak > drastycznie nie sprzeniewierzył się głoszonym wcześniej wartościom! > Czy zdajesz sobie sprawę z tego, że dobry rząd najtrudniejsze reformy > przeprowadza w pierwszych 6 miesiącach urzędowania, PiS rozdaje tylko kasę, to > jest makrokorupcja!!! > Uważam także, że próby usprawiedliwiania się, czy też zasłaniania się historią > są dobre dla ludzi słabych, nawet w polityce zagranicznej nie liczą się > sympatie i histoiria tylko pieniądze; polecam Twojej uwadze termin ekonomizacja > > dyplomacji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ja tylko stwierdzam 23.02.06, 21:32 > Izo, takie niewinne pytanie: pieniadze czy wartosci? myslisz, ze daje sie to > bezproblemowo "pozenic"? W ZSRR zapytano gostka co woli: Order Lenina czy 100 rubli. "A ile ten order kosztuje w sklepie?". "Pięć rubli". "To poproszę order i 95 rubli". Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 20:21 isa.stern napisała: > kika, a Ty tym razem o czym dokładnie i co to ma wspólnego z moim postem?! :P To tylko powtórka z otrzymanych wytycznych. Tak jak przed klasówką. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 20:42 ot, czlonek plenum sie odezwal; z wytycznymi na pieciodniowke; kika113 napisala mile i kulturalnie do "adwersarza", czyli isy.stern, wiec czujne "oko partii" i wiadome sluzby, wzieli sie do roboty; jak to mowiono u was uu1 wlatach 80- tych? jatrzyc w obozie wroga? czy cos podobnego; za chwile wlaczy sie sclavus i veglie (chyba, ze wytyczne mowia co innego?) uu1 napisała: > isa.stern napisała: > > > kika, a Ty tym razem o czym dokładnie i co to ma wspólnego z moim postem? > ! :P > To tylko powtórka z otrzymanych wytycznych. Tak jak przed klasówką. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 20:54 silesius.monachijski napisał: > ot, czlonek plenum sie odezwal; z wytycznymi na pieciodniowke; kika113 napisala > > mile i kulturalnie do "adwersarza", czyli isy.stern, wiec czujne "oko partii" i > > wiadome sluzby, wzieli sie do roboty; jak to mowiono u was uu1 wlatach 80- > tych? jatrzyc w obozie wroga? czy cos podobnego; za chwile wlaczy sie sclavus i > > veglie (chyba, ze wytyczne mowia co innego?) > > uu1 napisała: > > > isa.stern napisała: > > > > > kika, a Ty tym razem o czym dokładnie i co to ma wspólnego z moim p > ostem? > > ! :P > > To tylko powtórka z otrzymanych wytycznych. Tak jak przed klasówką. Silesio!Ty sobie panem Veglie mordki nie wycieraj!;D Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:03 Dzióbka też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:20 uu1 napisała: > Dzióbka też nie. Kłapie i kłapie tym dziobem...silesio kaczysta!;D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "Uderzylem w klawisze, i....wyskoczyl veglie" 23.02.06, 21:16 veglie napisał: > Silesio!Ty sobie panem Veglie mordki nie wycieraj!;D Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: "Uderzylem w klawisze, i....wyskoczyl veglie" 23.02.06, 21:28 silesius.monachijski napisał: > veglie napisał: > > > > Silesio!Ty sobie panem Veglie mordki nie wycieraj!;D Silesio!Ty nie tylko w klawisze uderzyłeś.....następnym razem załóż garnek na głowę...zamortyzuję inne uderzenia1;D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: "Uderzylem w klawisze, i....wyskoczyl veglie" 23.02.06, 21:39 nieprzyjemnie mnie zaskoczyles; myslalem, ze byles tylko normalnym, no.. tym czlonkiem pzrpr; a tu sie okazuje, ze byles (i pewnie jeszcze jestes) zomowcem, ktory kiedys bil po glowie mnie i M. Gretkowska w Krakowie pod Wawelem, a teraz jeszcze by mi przylal; a fe; lewacki skin veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > veglie napisał: > > > > > > > Silesio!Ty sobie panem Veglie mordki nie wycieraj!;D > Silesio!Ty nie tylko w klawisze uderzyłeś.....następnym razem załóż garnek na > głowę...zamortyzuję inne uderzenia1;D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: "Uderzylem w klawisze, i....wyskoczyl veglie" 23.02.06, 21:44 AAAAAAAAAAAAAAAA to juz wiadomo ,to pewno od tego uderzenia tak ci sie we lbie popi.... o !!to moze rente na glowe wyrwiesz???dostaniesz z 500 zl i mozesz szalec w wolnej ,demokratycznej polsce ,aha niezapomni ze tylko pod smietnikiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: "Uderzylem w klawisze, i....wyskoczyl veglie" 23.02.06, 21:52 silesius.monachijski napisał: > nieprzyjemnie mnie zaskoczyles; myslalem, ze byles tylko normalnym, no.. tym > czlonkiem pzrpr; a tu sie okazuje, ze byles (i pewnie jeszcze jestes) zomowcem, > > ktory kiedys bil po glowie mnie i M. Gretkowska w Krakowie pod Wawelem, a teraz > > jeszcze by mi przylal; a fe; lewacki skin > Silesio!Co Ty piszesz?Rozumiem Cię jednak....wypiłeś ponad normę...odpocznij trochę..dobrze radzę!;D Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: "Uderzylem w klawisze, i....wyskoczyl veglie" 23.02.06, 21:58 Przekroczył barierę dźwięku. Nie pierwszy raz. Ale dzięki temu jest sobą. Ja się poddaję. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: "Uderzylem w klawisze, i....wyskoczyl veglie" 23.02.06, 23:36 oj nie; z Manuela razem studiowalem; jezeli ktos na tym forum "popil", to "nieswieta partyjna trojca": veglie, sclavus i uu1; skonczyli plenum, wydali wytyczne, i biora sie - choc kro chwiejny - "do roboty" veglie napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > nieprzyjemnie mnie zaskoczyles; myslalem, ze byles tylko normalnym, no.. > tym > > czlonkiem pzrpr; a tu sie okazuje, ze byles (i pewnie jeszcze jestes) zom > owcem, > > > > ktory kiedys bil po glowie mnie i M. Gretkowska w Krakowie pod Wawelem, a > teraz > > > > jeszcze by mi przylal; a fe; lewacki skin > > > Silesio!Co Ty piszesz?Rozumiem Cię jednak....wypiłeś ponad normę...odpocznij > trochę..dobrze radzę!;D Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:02 Kiedy mojemu siostrzeńcowi wyrzynały się pierwsze ząbki, leciał takimi tekstami. Ale Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:18 zabolalo? a czemu? przeciez jestescie "lewizna", tak jak i ja pisuarem; i historia nieboszczki pzpr nie jest wam obca uu1 napisała: > Kiedy mojemu siostrzeńcowi wyrzynały się pierwsze ząbki, leciał takimi tekstami > . > Ale Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:28 Co miało zaboleć? Marudzenie przy wyrzynaniu ząbków? Żartujesz. A przy okazji nigdy Ci nie napisałem, że jesteś pisuarem. Przecież to bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:38 no tak pisuary choc sa potrzebne!! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:05 Sil, zgodnie z Twoją nomenklaturą to ja też powinnam być "wy"!!!! Czy Ty przypadkiem nie przesadzasz, cio...?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:10 Nie. Jemu skończył się longplay i leci od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:19 chachacha... być moze i tak...;) miłego klikania uu1, ja juz znikam papapapapapppapa Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:41 Dla was nagrywam nowego longplaya; juz za chwile nowe single uu1 napisała: > Nie. Jemu skończył się longplay i leci od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:26 Ty nie jestes "wy"; Ty jestes na swoim miejscu, i nie masz zwiazku z "zapasami" silesiusa, czat-mana, i kiki z forumowa "lewizna"; Ty jestes po prostu Isa.Stern; i wspaniale, ze tu jestes; chcesz zmian, ale nie podoba Ci sie to, co jest; ja to rozumiem i akceptuje; nie lubie tylko bezpardonowego atakowania Kaczynskich z pozycji SLD i PO, kiedy nawet male dzieci wiedza, ile te partie maja "na sumieniu"; z tym walcze; z Toba - wydaje mi sie, ze grzecznie - polemizuje isa.stern napisała: > Sil, zgodnie z Twoją nomenklaturą to ja też powinnam być "wy"!!!! Czy Ty > przypadkiem nie przesadzasz, cio...?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:44 a duże dzieci wiedzą ile pis ma na sumieniu. Nowe sprawy ciągle wychodzą i będą ukazywane. Prawdziwej, nie piss'owskiej sprawiedliwości stanie się zadość Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 21:54 Używasz bardzo pokrętnej argumentacji, w stylu: wprawdzie przejechałem po pijanemu przechodnia ale wypiłem tylko ćwiartkę a sąsiad przejechał po pół litrze. To o co do mnie pretensje. Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 22:20 Przepraszam, ze sie wtracam, ale nie moge sobie odmowic pewnej uwagi. Ten sposob argumentacji jest dzis jedna z najczesciej stosowanych przez obecnych rzadzacych. Przypomne tylko dwie duze sprawy, w ktorych nalezaloby posypac glowy popiolem i powiedziec przepraszam, a uzyto tego rodzaju argumentu: - tak, puscilismy informacje o dziadku p. Tuska, ALE, H.Gronkiewicz-Waltz zrobila wieksze swinstwo mowiac o hospicjach - tak, to byla niezrecznosc zaprosic tylko tw. Trwam na podpisanie, ALE to co zrobili potem dziennikarze bylo znacznie gorsze itd., itp. Nawet, jezeli przyjac za dobra monete podobne rozumowanie, to okaze sie, ze "samo dobro" to zlo, tyle ze mniejsze. W kazdym razie wykuwa sie nowa polska szkola dialektyki. Jest prosta i ma te zalete, ze poslowie beda sie nia mogli, bez obaw, ze beda niezrozumiani, poslugiwac rowniez w komunikacji ze swoimi dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 20:40 isa.stern napisała: > kika, a Ty tym razem o czym dokładnie i co to ma wspólnego z moim postem?! :P kika nie wie, kika pisac bo kice kazac :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: kaczki mysleli ze sprawowanie wladzy i zarzad 23.02.06, 20:45 a kralikowi cmic pod kopula kralik11 napisał: > isa.stern napisała: > > > kika, a Ty tym razem o czym dokładnie i co to ma wspólnego z moim postem? > ! :P > > kika nie wie, kika pisac bo kice kazac :) Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars O Silesius!!! znow wpadles "z rzadka" 23.02.06, 21:21 podobno rzadko tu bywwasz a widze aktywnosc w pelni. Znow Ci rydzyk kazal cos napisac w obronie PiS? .Widzisz jak sie wali PiSowy moloch na glinianych nogach....Oj chyba wiec nie wrociosz do raju pod tytulem Polska....a tak czekalismy na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
brynk krytykować za 20 000 zł diety to ja jest "wyczyn" 23.02.06, 20:07 Tusk - powiedz coś dobrego zrobił dla Polski ? , bo co zrobił Rokita to juz wiemy, on już szkodzi Polsce od czasów rzadów Suchockiej . Aby was piorun trzasł !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: krytykować za 20 000 zł diety to ja jest "wy 23.02.06, 20:38 brynk napisał: > Tusk - powiedz coś dobrego zrobił dla Polski ? , bo co zrobił Rokita to juz > wiemy, on już szkodzi Polsce od czasów rzadów Suchockiej . Aby was piorun trzas > ł > !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak brynku, taaaak, lepiej juz??? ulzyl bol glowy??? no to teraz sie polz i odpocznnij ;) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: krytykować za 20 000 zł diety to ja jest "wy 23.02.06, 20:47 kralik11 napisał: > brynk napisał: > > > Tusk - powiedz coś dobrego zrobił dla Polski ? , bo co zrobił Rokita to j > uz > > wiemy, on już szkodzi Polsce od czasów rzadów Suchockiej . Aby was piorun > trzas > > ł > > !!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > > Tak brynku, taaaak, lepiej juz??? ulzyl bol glowy??? > no to teraz sie polz i odpocznnij ;) > > Dobranoc. kralik - ty mi mozesz skoczyc na ...., , najwazniejsze ze mnie czytasz ,za co tobie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: krytykować za 20 000 zł diety to ja jest "wy 23.02.06, 22:27 brynk napisał: > kralik - ty mi mozesz skoczyc na ...., , najwazniejsze ze mnie czytasz ,za co > tobie dziekuje Nie, brynk, ja ciebie nie czytam, ja podobnie jak wszyscy czyam post wszystkich, ale nie ciebie glupcze;))) A skakal tobie tez nie bede, nie jestem tym, czym jest albo nie jest J.Kaczynski, twoj chlopaczek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cycory Re: krytykować za 20 000 zł diety to ja jest "wy 23.02.06, 22:37 Kto nam nie skoczy ten będzie skazany. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski kralik11 to biedny "szary czlowiek" 23.02.06, 23:39 kupuje - ukradkiem - "Nie" pod kosciolem polskim w Monachium i udaje polskiego patriote kralik11 napisał: > brynk napisał: > > > kralik - ty mi mozesz skoczyc na ...., , najwazniejsze ze mnie czytasz ,z > a co > > tobie dziekuje > > > Nie, brynk, ja ciebie nie czytam, ja podobnie jak wszyscy czyam post wszystkich > , > ale nie ciebie glupcze;))) > A skakal tobie tez nie bede, nie jestem tym, czym jest albo nie jest > J.Kaczynski, twoj chlopaczek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Zawsze mówiłem, że trzeba ich do lasu. Póki czas. 23.02.06, 20:13 Kompania zwartych oddziałów, troche piasku, dużo worków i........ Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Może mają się spotykać w parku z flaszkami? 23.02.06, 20:18 Tuskowi i Rokitce tylko to pozostaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 myslal kaczor o niedzieli a sobote leb ucieli 23.02.06, 20:30 tym razem bedzie nieco inaczej - kaczce lis lepper szyjke ukreci - i to jest nadzieja ze pakt sie rozpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Zwolennik zdrowego odżywiania na mięchu. 23.02.06, 22:43 I co z tą nadzieją? Komu chciałbyś sie podlizać? Nieumiejącemu się wysłowić, nie wspominając o myśleniu, Tuskowi. Może zdufanemu i niemającemu pojęcia o przyzwoitości Rokicie. W niedzielę msza, cholera trza na imprezę w sobotę wpaść, jest sobota po piciu w piątek cholera znowu impreza, koniec tygodnia nareszcie można sie porządnie napić - cholera. Czwartek, z tym zdrowym odżywianiem to chyba przesada: Kaczka tak, kaczta owak, dwie kaczki, coś w buraczkach? Viva la kaczystan - no nie to nieprzyzwoite. :) Odpowiedz Link Zgłoś
koalanw Muniu nie wystąpił gdzieś, kuku:) 23.02.06, 23:25 Autobusy i tramwaje... Odpowiedz Link Zgłoś
juras31 Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 23.02.06, 20:31 a może wezwać Chaka Norissa wykona uderzenie z półobrotu i : 1.wyleczy nas z kaczej grypy 2.ruszy z posad paru kolesi /też półobrotem/ 3.tak przestraszy plany pis-u ,że same się zrealizują, nawet te które są w "domyśle". Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l wszystko przez tego TUSKA i czerwonych 23.02.06, 20:43 i przez żydów, pederastów, masonów, ubeków, ateistów i qagentów wrogich wywiadów. Jak ten kraj zostanie za kilka lat zlicytowany przez Niemców i Rosję to też będą winni wszyscy z wioskowymi wiedźmami i cialakiem o dwóch głowach włącznie. PIS przecież mądry, fachowy, szczery, prawy i sprawiedliwy i nie przez nich wszystko się sypie pamiętam jak towarzysze z LSD 2 lata po rozpoczęciu działalności po AWS też winę zwalali na Buzka i społkę Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: wszystko przez tego TUSKA i czerwonych 23.02.06, 20:51 Prasa już jest niemiecko-francusko-duńsko-nowojorska więc twoja halucynacja nie jest to odległa przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: wszystko przez tego TUSKA i czerwonych 23.02.06, 21:02 > Prasa już jest niemiecko-francusko-duńsko-nowojorska więc twoja halucynacja nie > tylko dlatego że każda inicjatywa Polaków jest niszczona też przez Polaków to takie polskie i takie katolickie. Komu zresztą zalezy na tym kraju i jego gospodarce? Tu lepiej nigdy nie będzie a gorzej już wkrótce jest jeszcze Nasz Dziennik polską prasą ale wolę niemiecki papier toaletowy, nie kaleczy doopy Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: wszystko przez tego TUSKA i czerwonych 23.02.06, 21:18 kika113 napisała: > Prasa już jest niemiecko-francusko-duńsko-nowojorska więc twoja halucynacja nie > > jest to odległa przyszłość. Jak wymieniasz państwa to nie mieszaj ich z miastami!;) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski silesius.monachijski to zdrajca Polski, wybrał.... 23.02.06, 20:48 patriotyzm niemiecki, a polski stosuje zaocznie, anonimowo i cynicznie. Skutecznie uchamia Niemcy. Jak juz wyskamle ten niemiecki paszport to sobie triumfalnie przyjedzie do Polski tym wycackanym 11-letnim podrasowanym golfem- turbo GTI. Na szczescie jestem jeszcze ja, jego nieubłagany treser- zbawiciel. Niedługo naucze go paru sztuczek, m.in. stania na tylnych łapach. To mu sie przyda w udoskonaleniu swej słuzalczości wobec Herrenvolku, ktorego jest członkiem-aspirantem. Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Prawda, polskich patriotow udaje... 23.02.06, 21:04 takie barachło... (:-{ Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 ty jesteś barachło 23.02.06, 21:08 nawet nie masz swojego nicka, poszywasz się pod cudzy Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Re: ty jesteś barachło 23.02.06, 21:16 Bez, obrazy, kika, ale ty chyba jestes troszeczke siusiumajtka ktora uzywa nieznanych sobie slow i zwrotow. A poza tym, po co sie podszywac pod kogos kto nie ma wlasnego zdania a jedynie goraczkowo probuje zwrocic na siebie uwage bzdetnym i niekonsekwentnym brylowaniem? Poczytaj te jego wypracowania i zapraszam cie do wsparcia mojego treserskiego trudu wobec tego ciezkiego przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski kika zaraz pozyskasz podziekowanie tego psychopaty 23.02.06, 21:30 za to ze sie za nim wstawilas. nastepnie napisze ze sie nade mna lituje. To typowe przy ataku schizofrenii... powtarzanie bezsensownych formulek. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: ty jesteś barachło 23.02.06, 21:26 skoro jest pod cudzym nickiem to komu odpisujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Najgorsze sovieckie 23.02.06, 21:06 masz na myśli rydzyka i lepera? bo obaj działają na polecenie kgb dla dobra tego kraju i jego prawych i sprawiedliwych obywateli ( tzw rdzennych polaków ) Odpowiedz Link Zgłoś
fervex.adult Re: Najgorsze sovieckie 23.02.06, 21:08 Kika113, po Twych postach widac ze jestes jeszcze bardzo mloda. Naprawde wyrazy: sowieckie, komuchy, ubecy brzmia w Twoim wydaniu troche komicznie. Skad Ty bierzesz wzorce? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Najgorsze sovieckie 23.02.06, 21:29 kika113 napisała: > mendy, podszywają się pod innych Spręż sie!Wymyśl coś bardziej orginalnego!:) Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 21:08 to forum, a tu niestety taka niemiła niespodzianka na koniec ciężkiego dnia i tygodnia. Ostatnio był tu spokój i rozsądek... Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 21:15 sisius.monachomachijski napisał: > to forum, a tu niestety taka niemiła niespodzianka na koniec ciężkiego dnia i > tygodnia. Ostatnio był tu spokój i rozsądek... Za wczesnie przyszedles. Idz sie wysiusiaj sisiusiu :D Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 21:43 a on ma czym? i ma co? jak w tym starym zydowskim kawale z dluuuga broda czat-man napisał: > sisius.monachomachijski napisał: > > to forum, a tu niestety taka niemiła niespodzianka na koniec ciężkiego dn > ia i > > tygodnia. Ostatnio był tu spokój i rozsądek... > > Za wczesnie przyszedles. Idz sie wysiusiaj sisiusiu :D Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 21:46 on czyli kto? sza(t)man? nie martw się o niego. Spójrz na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa M. Olejnik i jej cytat roku 23.02.06, 21:59 Olejnik: Jak pan mógł premierze pozwolić na zwolnienie profesora Waltosia. Premier: To jest jeden profesor. Olejnik: To nie jest zwykły człowiek to jest WIELKI CZŁOWIEK. Pani Olejnik już do końca odbija palma. Uważa ona że raz nominowany przez Belkę na doradcę rządowego człowiek(może pani Olejnik ma inne informacje) jest nieodwoływalny ze swojego stanowiska. Rząd ma mu płacić do końca życia za doradztwo mimo iż nie chce on mu dorzadzać tylko zwalczać jego pomysły. Brawo. Oto mimo że nie mieszkamy w Indiach mamy święte krowy. Niem wolno krytykować, zwalniać ze stanowiska tak wielkiej postaci naszych czasów jaką jest prof. Waltoś twórca kodeksu karnego który był poprawiany 250 razy, a sędziowie uważają że nadal wymaga zmian bo nie da się go stosować. Już w rok po powstaniu tego arcydzieła na skalę światową, utworzono komisję która zajmowała się szybką naprawą tego cuda bo nie można było go stosować w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski No dobra, a co Kazio w odpowiedzi wydukał? 23.02.06, 22:06 To było dopiero żenujace... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: M. Olejnik i jej cytat roku 23.02.06, 22:12 Porównaj premiera - pacynkę z wybitnym prawnikiem. Nauczyciel fizyki vs. autorytet. Lekcje (choć lata temu) vs. wykłady i publikacje. PR vs. solidny dorobek. To co piszesz ma sens, ale w świecie układów, podejrzeń i zarzutów wykreowanym przez piss.. Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi tak się zdobywa AUtoryTET ...na Śląsku 23.02.06, 22:52 ona go zrobiła w dudka a on ją wydutkał na strychu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Legutko i Krzeminski u Olejnik 23.02.06, 22:38 Obejrzyjcie sobie kulture PiSu (prof Legutko) i "kulture" opozycji (prof. Krzeminski); Boze, jak ten Legutko go osmieszal! nawet po Olejnik bylo widac, ze patrzy z coraz wiekszym podziwem na Legutke, i z coraz wiekszym politowaniem na Krzeminskiego; musicie to zobaczyc; to po prostu prawdziwy obraz - niezafalszowany - stanu ducha PiSu - i opozycji; sam przez te 15 minut ciagle kiwalem glowa ze zdumieniem premier.z.krakowa napisała: > > Olejnik: Jak pan mógł premierze pozwolić na zwolnienie profesora Waltosia. > Premier: To jest jeden profesor. > Olejnik: To nie jest zwykły człowiek to jest WIELKI CZŁOWIEK. > > Pani Olejnik już do końca odbija palma. > Uważa ona że raz nominowany przez Belkę na doradcę rządowego człowiek(może pani > Olejnik ma inne informacje) jest nieodwoływalny ze swojego stanowiska. Rząd ma > mu płacić do końca życia za doradztwo mimo iż nie chce on mu dorzadzać tylko z > walczać jego pomysły. > > Brawo. Oto mimo że nie mieszkamy w Indiach mamy święte krowy. > > Niem wolno krytykować, zwalniać ze stanowiska tak wielkiej postaci naszych czas > ów jaką jest prof. Waltoś twórca kodeksu karnego który był poprawiany 250 razy, > a sędziowie uważają że nadal wymaga zmian bo nie da się go stosować. > > Już w rok po powstaniu tego arcydzieła na skalę światową, utworzono komisję któ > ra zajmowała się szybką naprawą tego cuda bo nie można było go stosować w prakt > yce. Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Legutko i Krzeminski u Olejnik 23.02.06, 22:43 Legutko? te obrotowe oczy...miodny pan. Nie jest to niestety z całym szacunkiem dla w. filozofa polityk ze zdolnościami polemicznymi. Widziałem go wiele razy, niestety wypada źle, jest absolutnie nieprzekonuący Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Legutko i Krzeminski u Olejnik 23.02.06, 22:50 zobacz sobie ten program; bez emocji; przeciez tam Krzeminski wychodzil z siebie, zeby cos sensownego powiedziec; i caly czas robil z siebie "emocjonalnie nabuzowanego" glupka; Legutko mial go - i cala dyskusje - caly czas pod kontrola sisius.monachomachijski napisał: > Legutko? te obrotowe oczy...miodny pan. Nie jest to niestety z całym szacunkiem > > dla w. filozofa polityk ze zdolnościami polemicznymi. Widziałem go wiele razy, > niestety wypada źle, jest absolutnie nieprzekonuący Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Legutko i Krzeminski u Olejnik 23.02.06, 22:53 kwestia gustu, Legutko mnie nie przekonał. Zerknij na Polsat - Edgar i Zbig polegli za wiarę.... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 22:32 czat-man napisał: > sisius.monachomachijski napisał: > > to forum, a tu niestety taka niemiła niespodzianka na koniec ciężkiego dn > ia i > > tygodnia. Ostatnio był tu spokój i rozsądek... > > Za wczesnie przyszedles. Idz sie wysiusiaj sisiusiu :D To jak to bylo? Idz sie wysiusiac PiSiu PiSiu PiSiu ??? :)))))))))) dobrze to wykombinowales PiSiu ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 22:51 ile juz wypiles, skinie? kralik11 napisał: > czat-man napisał: > > > sisius.monachomachijski napisał: > > > to forum, a tu niestety taka niemiła niespodzianka na koniec ciężki > ego dn > > ia i > > > tygodnia. Ostatnio był tu spokój i rozsądek... > > > > Za wczesnie przyszedles. Idz sie wysiusiaj sisiusiu :D > > To jak to bylo? > Idz sie wysiusiac PiSiu PiSiu PiSiu ??? :)))))))))) > dobrze to wykombinowales PiSiu ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 23:00 silesius.monachijski napisał: > ile juz wypiles, skinie? jeszcze za malo zeby ci dupcie zdrzyzgac, wynarodowiona cioto :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Andrzej. 23.02.06, 23:09 Rysiek 22:59:05 Kazik 22:59:27 Rysiek 22:59:54 Kazik 23:00:03 co tam u was Rysiek 23:00:07 co ciekawego Kazik 23:00:13 bida Rysiek 23:00:32 na razie Kazik 23:00:41 aha Rysiek 23:00:57 Kazik 23:01:24 gdzie idziesz z reksem Rysiek 23:01:56 Rysiek 23:03:45 Kazik 23:04:11 aha Rysiek 23:04:45 Kazik 23:05:16 Rysiek 23:05:28 dawaj Kazik 23:06:20 nie mam Rysiek 23:07:12 to co robisz fotkê Kazik 23:07:30 ok ide spac Kazik 23:07:33 pu pa Rysiek 23:08:02 , pa, ap Rysiek 23:08:32 Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarn¹ sukienkê ma ten kole¿ka. Uczy, t³umaczy w Radiu Maryja kto godny chwa³y a kto wrêcz kija. Leje na serce miód swoim goœciom do adwersarzy zionie mi³oœci¹. ¯yda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi oprócz cz³owieka. Glemp traci nerwy: "Rydzyk - ³obuzie", Tadzio z uœmiechem nadyma buziê. Pieronek b³aga: "Daj na wstrzymanie", to on rozkrêca now¹ kampaniê. ¯yciñski prosi: "weŸ - odpuœæ sobie", a Rydzyk: "spadaj, co zechcê - zrobiê". Rz¹d go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pok³ony wali. Czuje siê bosko jak w siódmym niebie do Sejmu wchodzi tak jak do siebie. A gdy podskoczyæ ktoœ mu próbuje armiê BERETÓW mobilizuje. Ich nie obchodzi, co s¹dzi prasa - ¿e dla Rydzyka Bogiem jest KASA. Mohery wielbi¹ swego pasterza dla nich wa¿niejszy jest od PAPIE¯A! Autor nieznany Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Nie obrazaj tego zagranicznego Patrioty ( :-D)) 23.02.06, 23:12 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 21:28 silesius cos sie chwalil ze chlopak zabral go do portugali ??dlatego cos go ze 2 dni nie bylo!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 22:15 kolter napisał: > silesius cos sie chwalil ze chlopak zabral go do portugali ??dlatego cos go ze > 2 dni nie bylo!! Nie za blisko "ta" Portugalia??? Nawet z Bawarii - choć bliżej - też "cuś" za blisko by było?? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 22:19 pewno byli w jakims sanktuarium najswietszej panience wyjawic swa prawdziwie meska milosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
cycory Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 22:27 kolter napisał: > pewno byli w jakims sanktuarium najswietszej panience wyjawic swa prawdziwie > meska milosc!! Co ty, Batszeby hucie zaspokajali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 23:31 pogadali sobie pajace sclavus napisał: > kolter napisał: > > > silesius cos sie chwalil ze chlopak zabral go do portugali ??dlatego cos > go > ze > > 2 dni nie bylo!! > > Nie za blisko "ta" Portugalia??? Nawet z Bawarii - choć bliżej - też "cuś" za > blisko by było?? > :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 23.02.06, 23:59 w miedzyczasie wiem kto to jest ten Silenius, niegrozny w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 24.02.06, 00:24 to się dowiedz w międzypissie co jest to eat, i eat it Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 24.02.06, 00:27 ale po angielsku nigdy za dobrze nie umiales:) but it tastes well.. yess Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Myślałem, że si(le)sius opuścił.. 24.02.06, 00:40 tastes? chyba raczej to tales jest smak-kuśny dla cię ,ja tego cmaka nie podzielam.... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1965 Tusk to juz polityczny trup. To jego ostatnie 23.02.06, 21:12 podrygi, miejmy nadzieje. Oby majowy kongres PO wymiotl tego nieudacznika z decyzyjnych kregow partii. Jedno, co mu zostalo, to wymyslanie zlosliwostek przed kamerami TV. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 sisius i silenius -transwestyci buszujący po forum 23.02.06, 21:15 w poszukiwaniu podobnych psychopatycznych monstrów! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 21:23 dlaczego nazywasz silesiusa monachijskiego psychopatycznym monstrum? przeciez on ma poglady podobne do twoich????? W koncu macie tego samego pracodawce... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 21:27 Czytaj uważnie, grzdylu! Jak masz z tym problemy, to won z forum! Odpowiedz Link Zgłoś
gp3 Won to se możesz we własnym kiblu powiedzieć... 23.02.06, 21:34 kolejny kurde kaczy kuper, to wam i tak nie pomoże Pis-da sie kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 21:37 tales1 napisał: > Czytaj uważnie, grzdylu! Jak masz z tym problemy, to won z forum! oj, ale sz. Talesieziobro zbalansowana kwestia godna sympatyka piss'u Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 22:54 tales1 napisał: > Czytaj uważnie, grzdylu! Jak masz z tym problemy, to won z forum! tales1 nie irytuj sie, nerwy ci puszczaja i zaczynasz byc przykry, zaraz twoj treser tales11 przyjdzie i znowu cie bedzie upokazal, po co ci to chlopku roztropku??? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 24.02.06, 16:54 Takich pacanów jak tyy, to ja noisem wciągam i zwieraczem wydalam! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 21:30 poczytaj trochę i wróć po maturze. Taki nick - chyba zobowiązuje - a za nim Ziobro (oj przepraszam z...) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 21:33 tale1 ,przestan ,to pewno sam silesius te klony tworzy zeby potem w pamietnikach napisac ze 17 lat po upadku komuny na forum gazety jeszcze go SB przesladowalo!!wiesz jak nic sie dla ojczyzny nie zrobilo to trzeba sobie historie stworzyc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 21:54 tales1 napisał: > w poszukiwaniu podobnych psychopatycznych monstrów! Jeszcze ciebie właśnie brakowało... teraz już cała trójca, niemal przenajświetsza: kika-gó..arz, silesiusz-frustrat i tales1-mistrz(w czytaniu miedzy linijkami)... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 22:04 po kilku "odkrywczych" postach zila monachsteina z ostatniego wtorku jego fanatyzm stał się jasny jak czupryna p. Prezydenta. Nie jestem tylko pewien, czy piss byłby zachwycony takim fanem.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 22:08 sisius.monachomachijski napisał: > po kilku "odkrywczych" postach zila monachsteina z ostatniego wtorku jego > fanatyzm stał się jasny jak czupryna p. Prezydenta. Nie jestem tylko pewien, > czy piss byłby zachwycony takim fanem.... to frustrat... jedni mówią, ze biedny bo nikt go nie kocha, nikt go nie lubi... inni mówią, że miał do szkoły pod górkę... jeszcze inni, ze sie nie wkomponował w Bawarię i odreagowuje... ... ja nic nie mówię - ja go totalnie olewam... to-tal-nie.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Ty go olewasz a ja go tresuje... 23.02.06, 22:12 i zapewniam was ze juz niedlugo bedzie umial stawac na tylnych lapach. A w ciagu pol roku naucze go aportowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Ty go olewasz a ja go tresuje... 23.02.06, 23:17 silenius.monachijski napisała: > i zapewniam was ze juz niedlugo bedzie umial stawac na tylnych lapach. A w ciag > u > pol roku naucze go aportowac!!! W tobie teraz nadzieja;) Wiem, ze to jest bardzo ciezka praca, jako ze sam osobiscie od dluzszego czasu tresuje fritz.fritza i musze przyznac, ze czasami mam chwile zalamania, chodzi mi o to, ze czasami trace wiare czy takie kundle maja na tyle inteligecjii zeby zalapac tresure? Pozdrawiam;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Ach, drogi przyjacielu- treserze... 23.02.06, 23:33 Zalozmy forum dla treserow tych bestii! Nie zalamuj sie! Zajmowalem sie - Z PELNYM POWODZENIEM!!! - tresura strasznej kreatury o imieniu ksiadz.robak... i co? i zrobilem z niego prawie-czlowieka!!! Ale owszem, przyznaje, ze ten fritz.fritz to jakies dziwne bydle ale nie zalamuj sie, napewno zdolasz go nauczyc paru sztuczek! Mam do ciebie prosbe. Otoz w sobote lece na tydzien do Stanow i musze przerwac tresure silesiusa. Czy moglbys sie nim od czasu do czasu zajac? A konkretnie to daj mu tak ze dwa razy na dzien porzadnego kopa. To wystarczy. Z gory dziekuje. Aha, nie nabieraj sie na jego skowyt o litosc. Ty sie odwracasz a on zaraz cie capnie w lydke! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Ach, drogi przyjacielu- treserze... 23.02.06, 23:50 Nie zawiode Cie napewno,a nawet wykaze sie w pewien sposob nadgorliwoscia w pomocy ujazmienia takiej bestyjki jak silesiusz, co do fritzka to nie zalamie sie, i moze nawet na dyktando zacznie spiewac hymn Polski :) Jezeli tez postanowisz nauczyc tej sztuczki swojego kundla, bardzo milo mi bedzie z toba wspolpracowac;) P.S.Takie forum to calkiem niezla mysl, wrocimy do tego po twoim powrocie, tymczasem zycze Ci milego pobytu w US a jak kiedys bedziesz w Londynie to daj cynk, wyskoczymy na piwko;) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Re: Ach, drogi przyjacielu- treserze... 24.02.06, 00:04 Dam cynk na pewno, dziekuje za zaproszenie. W maju sie wybieramy z zona do Londynu i do Ashridge (to obok Berkhamsted), dam znac. A przede wszystkim, DZIEKI ze mnie wyreczysz w ujarzmianiu tego potwora. Z tym kretynem f.f. na pewno ci pomoge, licz na mnie spokojnie. I pamietaj, u tego cwoka sil.m nie wolno sie nabrac na jego skowyt o litosc! To bestia! To jest wspanialy pomysl zeby go nauczyc spiewac hymn Polski... wroce do tego tematu z prosba o porade a moze wspolnie tez urzadzimy jakis workshop. Jest nas wiecej, czas wyjsc z konspiracji... przedstawie ci kumpli z mojej siatki. Na razie lece sie troche pogrzac w Kalifornii, a po powrocie przedstawie ci moje nowe pomysly ujarzmiania tych prawie-ludzi. Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 22:17 to źle, gdyż jedna kropla nie jest w stanie tej "stalowej" konstrukcji skorodować. Im mniej takich zgorzkniałych biedaków tym lepiej dla forum, im więcej głosów na nie, tym leppier.... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 22:27 sisius.monachomachijski napisał: > to źle, gdyż jedna kropla nie jest w stanie tej "stalowej" konstrukcji > skorodować. Im mniej takich zgorzkniałych biedaków tym lepiej dla forum, im > więcej głosów na nie, tym leppier.... Mam swoje powody... jeszcze parę miesięcy temu "polemizowałem" z nim.. Dzisiaj juz nie - olewam... A on białej gorączki dostaje.. a nawet jeszcze bielszej... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 22:46 ja też, lecz co jakiś czas trafia mnie jego gumowa bułowatość i .....zm Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 22:54 przeciez ja sie tylko z Ciebie smieje sclavusie: na forum i na privie; i ciagle udaje mi sie Ciebie - starego blazna - podpuscic; a Ty sie wwpieklasz i popadasz w sprzecznosci: "silesius mnie wogole nie interesuje"; chachacha; to po co o mnie piszesz? naprawde: jestes najwiekszym blaznem na forum sclavus napisał: > sisius.monachomachijski napisał: > > > to źle, gdyż jedna kropla nie jest w stanie tej "stalowej" konstrukcji > > skorodować. Im mniej takich zgorzkniałych biedaków tym lepiej dla forum, > im > > więcej głosów na nie, tym leppier.... > > Mam swoje powody... jeszcze parę miesięcy temu "polemizowałem" z nim.. > Dzisiaj juz nie - olewam... A on białej gorączki dostaje.. a nawet jeszcze > bielszej... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 22:42 Ach sclavusie: widze - i przede wszystkim czuje - to twoje olewanie; co za cudowny zapach, kartonikowych winek paryskich kloszardow; sclavus w calej okazalosci sclavus napisał: > to frustrat... > jedni mówią, ze biedny bo nikt go nie kocha, nikt go nie lubi... > inni mówią, że miał do szkoły pod górkę... > jeszcze inni, ze sie nie wkomponował w Bawarię i odreagowuje... > ... ja nic nie mówię - ja go totalnie olewam... to-tal-nie.. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 22:48 dał głos pachnący plastikowym piwskiem gastarbajter bogaty duchem (ups.. chuchem) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Nieprawda: on pija bełta "Sen Sołtysa", 23.02.06, 23:01 rodzina mu podsyła. A jak mu sie zapas konczy to chleje siaruche p.t. Zinfandel - Ernest&Julio Gallo. A w przerwach "z rzadka" wpada na to forum zeby sie ulitowac nad forumowiczami. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Orelka - klon tranwestyta - jak zawsze na bani 23.02.06, 23:41 inaczej nie moze silenius.monachijski napisała: > rodzina mu podsyła. A jak mu sie zapas konczy to chleje siaruche p.t. Zinfandel > - Ernest&Julio Gallo. > A w przerwach "z rzadka" wpada na to forum zeby sie ulitowac nad forumowiczami. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Ilu dzisiaj macie tranwestytow na imprezie 23.02.06, 23:59 Orelko? silenius.monachijski napisała: > ciotulcu?? Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Ilu dzisiaj macie tranwestytow na imprezie 24.02.06, 00:15 a wy Edgarku? Edku? Edmundku?.... Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski sisius, przejmij go, ja ide pare godzin spac 24.02.06, 00:28 pozniej cie zluzuje. I pamietaj: jak trzeba to kopa bez ceregieli i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski orelka; do budy; a za chamskie pomowienie 24.02.06, 00:45 o "pedofilie" i w Polsce cie, tranwestyto, dopadne silenius.monachijski napisała: > pozniej cie zluzuje. I pamietaj: jak trzeba to kopa bez ceregieli i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 23:22 silesius.monachijski napisał: > Ach sclavusie: widze - i przede wszystkim czuje - to twoje olewanie; co za > cudowny zapach, kartonikowych winek paryskich kloszardow; sclavus w calej > okazalosci Och jak ty tego moczu na buzce musisz bardzo pragnec, ze nawet na forum nie byles w stanie tego przemiilczec, teraz rozumiem skad bierze sie twoj fanatyzm osoba J.Kaczynskiego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "Profesor" sclavus sie odezwal; gdzie wykladasz 23.02.06, 22:39 te kafelki? na Paris VIII ("komunistyczna czasc" bylej Sorbony)? sclavus napisał: > tales1 napisał: > > > w poszukiwaniu podobnych psychopatycznych monstrów! > > Jeszcze ciebie właśnie brakowało... teraz już cała trójca, niemal > przenajświetsza: kika-gó..arz, silesiusz-frustrat i tales1-mistrz(w > czytaniu miedzy linijkami)... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 23:10 sclavus napisał: > tales1 napisał: > > > w poszukiwaniu podobnych psychopatycznych monstrów! > > Jeszcze ciebie właśnie brakowało... teraz już cała trójca, niemal > przenajświetsza: kika-gó..arz, silesiusz-frustrat i tales1-mistrz(w > czytaniu miedzy linijkami)... Brakuje tylko jeszcze fritzka.cycka i m15, ale oni teraz sa zajeci, fritzek wlasnie znajduje sie w bardzo niewygodnej pozycji dla wiekszosci mezczyzn, gdyz w pozycji skulonej grzebie silesjuszowi zebami przy ... no tam na dole, a m15 w podobny sposob obsluguje talesa1, tylko ze tym razem nie znajduje sie w pozycji skulonej, lecz raczej lokciami oparty o klawiature siedzi rozkrakiem na kolankach talesowi pierwszemu, trzesac sie przy tym niemilosiernie, jak by owsiki w dupie to to mialo;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 23:46 no, nie wiedzialem.... ale swintuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: sisius i silenius -transwestyci buszujący po 23.02.06, 23:58 silenius.monachijski napisała: > no, nie wiedzialem.... ale swintuchy! Nie wiedziales?? To jeszcze nic, oni tak potrafia 36godzin na dobe!!!! 36 bo to tak po Niemiecku, no i zawsze to lepiej niz 24, ja to tlumaczylem glupkowi jednemu i drugiemu, ze doba ma tylko 24h, ale oni sa taaaacy uparci, nie przegadasz ich,zreszta to jest niewazne, wazne jest, to, ze oni naprawde z siebie praktycznie nie schodza!!! A wiem to wszystko od fritzka, bo raz mi to opowiadal podczas lekcjii szczekania na zawolanie, pomylily mu sie komedy i rozpoczal spowiedz swieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski a wiedziales ze s.m. molestuje 5letnie dziewczynki 24.02.06, 00:12 moge ci to opisac ale, stary.... nie chcesz znac szczegolow... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: a wiedziales ze s.m. molestuje 5letnie dziewc 24.02.06, 00:25 no nie przesadzaj ze ministrantow molestuje to wiadomo ale dziewczynki ,to nie zgodne z wytycznymi jarka!! Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski mam kopie jego oblesnych postow, jutro ci podesle! 24.02.06, 00:29 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Masz proces, tranwestyto, jak w banku 24.02.06, 00:53 przytocz te posty, debilu: gdzie tam pedofilia? a ojciec dziewczynki chetnie zezna przed sadem; wiesz dlaczego? bo takie debilarne tranwestyty przywolaly kiedys policje do Parku Angielskiego, ktora zaczela go wypytywac, co porabia z 3-letnia dziewczynka. Kiedy udowodnil, ze to jego corka, to zapytali, czemu wogole ja dotyka; skonczylo sie na tym, ze wygral i proces z policja; na chamstwo zawsze trzeba z cala brutalnoscia reagowac; i egzekwowac wszystko (a niech padaja z glodu) co tylko sadownie da sie wyegzekwowac; poczytajcie co pisza adminy: za tresci waszych chamskich, prymitywnych i wulgarnych oskarzen, jestescie sami odpowiedzialni; a GW musi was wydac; a ja zrobie wszystko, zeby was dopasc; juz ja wam pokaze "pedofilie" silesiusa; zaplacicie za te glupote i chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Masz proces, tranwestyto, jak w banku 24.02.06, 16:48 A skad bystrzacho wiesz ze to o tobie? Masz cos na sumieniu? No to opowiedz nam... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Masz proces, tranwestyto, jak w banku 28.03.06, 01:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=37357654&wv.x=1&a=37405930 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "oblesne" posty bedziesz mogl przedstawic sadowi 24.02.06, 01:07 orelko/tranwestyto; i tak nie masz szans Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP sprawdza 24.02.06, 00:42 i zmusza GW do wydania wszelkich informacji (poczytaj prawo niemieckie); masz proces, jak "w banku"; o znieslawienie; dyskutowalem teraz przez 10 minut z przyjacielem adwokatem, jak "cie dostac"; nie bedziesz mial szans; ciekawe, czy masz tyle z tego socjalu, zeby za proces, i za odszkowanie (za szkalowanie) moc zaplacic; kolter napisał: > no nie przesadzaj ze ministrantow molestuje to wiadomo ale dziewczynki ,to nie > zgodne z wytycznymi jarka!! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Obudź się, jesteś w Polsce.. 24.02.06, 00:49 dyskutowałem właśnie (20 min.) z moim niemieckim adwokatem jak cię namierzyć; już prawie są na tropie, a prawo niemieckie nie lubi antysemitów, oj nie lubi - nawet tych piszących po polsku.. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Obudź się, jesteś w Polsce.. 24.02.06, 00:54 udowodnij antysemityzm! pierdoly piszesz; i sam o tym wiesz; a za koltera i sileniusa sie zabiore; sisius.monachomachijski napisał: > dyskutowałem właśnie (20 min.) z moim niemieckim adwokatem jak cię namierzyć; > już prawie są na tropie, a prawo niemieckie nie lubi antysemitów, oj nie lubi - > > nawet tych piszących po polsku.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Obudź się, jesteś w Polsce.. 24.02.06, 01:11 palancie antysemickie ,antymichnikowe posty walisz wiec ja tez pedale moge ci wytoczyc proces a wiesz jak tu w niemczech nie lubia antysemitow!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski To mi to udowowodnisz 24.02.06, 01:25 Masz juz ubezppieczenie od spraw prawnych? jesli nie, to "po ptokach" (nawet gdybys teraz wykupil, to masz od 3 miesiecy do pol roku karencji); ja mam, wiec moich adwokatow (a sprawa o znieslawienie jest ubezpieczona) placi ubezpieczelnia; Ty wszystkie koszty sam poniesiesz; nie miej zludnej nadziei, ze zapomne; nie: bede Cie scigac kolter napisał: > palancie antysemickie ,antymichnikowe posty walisz wiec ja tez pedale moge ci > wytoczyc proces a wiesz jak tu w niemczech nie lubia antysemitow!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 00:55 silesius.monachijski napisał: > i zmusza GW do wydania wszelkich informacji (poczytaj prawo niemieckie); masz > proces, jak "w banku"; o znieslawienie; dyskutowalem teraz przez 10 minut z > przyjacielem adwokatem, jak "cie dostac"; nie bedziesz mial szans; ciekawe, czy > > masz tyle z tego socjalu, zeby za proces, i za odszkowanie (za szkalowanie) moc > > zaplacic; > > kolter napisał: > > > no nie przesadzaj ze ministrantow molestuje to wiadomo ale dziewczynki ,t > o > nie > > zgodne z wytycznymi jarka!! HAHAHA tos sie spienil, a ostrzegalem.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Nie spienil! Za oszczerstwo sie placi! 24.02.06, 01:05 Mieli odwage - a kolter mieszka w Niemczech (w Mannheim) na forum na mnie wulgarnie "naszczekac", to beda musieli to z sileniusem/orelka odszczekac; nie popuszcze im tej chamskiej obelgi, ze jestem "pedofilem"; a ojciec dziecka bedzie mnie popieral; zobaczymy, jak kolter i silenius beda sie "smiali" przed sadem;ja o rezultat - i tutaj, i w Polsce (pod rzadami Ziobry) jestem pewny; chamstwo nie poplaca! kralik11 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > i zmusza GW do wydania wszelkich informacji (poczytaj prawo niemieckie); > masz > > proces, jak "w banku"; o znieslawienie; dyskutowalem teraz przez 10 minut > z > > przyjacielem adwokatem, jak "cie dostac"; nie bedziesz mial szans; ciekaw > e, czy > > > > masz tyle z tego socjalu, zeby za proces, i za odszkowanie (za szkalowani > e) moc > > > > zaplacic; > > > > kolter napisał: > > > > > no nie przesadzaj ze ministrantow molestuje to wiadomo ale dziewczy > nki ,t > > o > > nie > > > zgodne z wytycznymi jarka!! > > > HAHAHA tos sie spienil, a ostrzegalem.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Nie spienil! Za oszczerstwo sie placi! 24.02.06, 01:15 silesius.monachijski napisał: > Mieli odwage - a kolter mieszka w Niemczech (w Mannheim) na forum na mnie > wulgarnie "naszczekac", to beda musieli to z sileniusem/orelka odszczekac; nie > popuszcze im tej chamskiej obelgi, ze jestem "pedofilem"; a ojciec dziecka > bedzie mnie popieral; zobaczymy, jak kolter i silenius beda sie "smiali" przed > sadem;ja o rezultat - i tutaj, i w Polsce (pod rzadami Ziobry) jestem pewny; > chamstwo nie poplaca! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Idz sie lepiej przespij, jutro to przemyslisz i przez tydzien ze wstydu sie nie pokazesz na forum, ale pozniej wrocisz, jak wszystkie kundle i dalej bedziemy cie tresowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie spienil! Za oszczerstwo sie placi! 24.02.06, 01:21 ja nie jestem psem wiec nie szczekam ,zrobie ci proces ze mnie psem nazywasz silesiusie Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nie spienil! Za oszczerstwo sie placi! 24.02.06, 01:36 to mnie nie obchodzi; zapytaj sie adwokatow: oskarzenie o pedofilie jest scigane przez prawo; naucz sie w koncu czegos w tych Niemczech; ja poruszam sie zawsze w granicach prawa; ty i silenius poszliscie za daleko; i dlatego zaplacicie; proste? prawda? kolter napisał: > ja nie jestem psem wiec nie szczekam ,zrobie ci proces ze mnie psem nazywasz > silesiusie Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Nie spienil! Za oszczerstwo sie placi! 24.02.06, 01:40 no dobra ,ja tez cie pozwe mmalo to razy mnie tu obrazales!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nie spienil! Za oszczerstwo sie placi! 24.02.06, 01:31 mylisz sie kochany pajacyku; ja te sprawe "pociagne"; moze za niedlugo twoj przyjaciel kolter nie bedzie mial kaski na internet, i nie bedzie mogl mnie szkalowac na forum; nie ludz sie; tego nie odpuszcze kralik11 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > Mieli odwage - a kolter mieszka w Niemczech (w Mannheim) na forum na mnie > > wulgarnie "naszczekac", to beda musieli to z sileniusem/orelka odszczekac > ; nie > > popuszcze im tej chamskiej obelgi, ze jestem "pedofilem"; a ojciec dzieck > a > > bedzie mnie popieral; zobaczymy, jak kolter i silenius beda sie "smiali" > przed > > sadem;ja o rezultat - i tutaj, i w Polsce (pod rzadami Ziobry) jestem pew > ny; > > chamstwo nie poplaca! > > > > HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA > Idz sie lepiej przespij, jutro to przemyslisz i przez tydzien ze wstydu sie nie > pokazesz na forum, ale pozniej wrocisz, jak wszystkie kundle i dalej bedziemy > cie tresowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Nie spienil! Za oszczerstwo sie placi! 24.02.06, 01:38 silesius.monachijski napisał: > mylisz sie kochany pajacyku; ja te sprawe "pociagne"; moze za niedlugo twoj > przyjaciel kolter nie bedzie mial kaski na internet, i nie bedzie mogl mnie > szkalowac na forum; nie ludz sie; tego nie odpuszcze Ja wiem ze ty "te prawy pociagniesz" zawsze to robisz, to znaczy ciagniesz te sprawy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Nie spienil! Za oszczerstwo sie placi! 24.02.06, 01:51 o tak: nazwij mnie "pedofilem", to znajdziesz sie w "doborowym" towarzystwie kralik11 napisał: > silesius.monachijski napisał: > > > mylisz sie kochany pajacyku; ja te sprawe "pociagne"; moze za niedlugo tw > oj > > przyjaciel kolter nie bedzie mial kaski na internet, i nie bedzie mogl mn > ie > > szkalowac na forum; nie ludz sie; tego nie odpuszcze > > Ja wiem ze ty "te prawy pociagniesz" zawsze to robisz, to znaczy ciagniesz te > sprawy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Nie spienil! Za oszczerstwo sie placi! 24.02.06, 02:11 straszysz? prawie sie boje, prawie robi mi to jakas rozice;) powodzenie w sadach palancie;) Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Nie spienil! Za oszczerstwo sie placi! 24.02.06, 01:16 nie spienił lecz w sportowym slangu się "zagrzał", a może się zgrzał po ciężkim treningu na forum. Przyznaje się mieszkam w "Aachen ze strachem", już teraz nie wiem co robić... (adwokaci? Advokat?) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:07 a niech sie ciocia wali Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:17 Masz ostatnia szanse: albo publicznie odszczekasz - ty i silenius, ze niejestem "pedofilem", i przeprosisz za glupote, albo masz proces; mnie na to stac; zobaczymy, czego sie sad nauczy (skoro szkoly nie nauczyly); Mannheim to tylko ok. 400 km od Monachum; Mareike tam pojedzie; i Karl tez; stac mnie na paociag dla nich (ICE jedzie ok 2,5 godziny) kolter napisał: > a niech sie ciocia wali Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:24 wiec chcesz przeprosin ,to najpierw przepros ze Jacka Kuronia nazywales na tym forum pijusem i chamanem, chcesz przeprosin to przepros narod zydowski ktory tu wielokrotnie szkalowales ,wtedy ja przeprosze jezeli nie jestes pedofilem!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:42 o Kuroniu napisalem to, co wiele osob wie (dlatego nikt nie smie molestowac mnie procesem): dla Ciebie "autorytet", dla mnie nie; naduzywal alkoholu (podobnie jak Michnik); kto chcial, ten o tym wiedzial; i bywal - Kuron- wulgarny: kto chcial, ten uslyszal; ja - podobnie jak wielu innych - o tym wiedzielismy, dlatego NIE MA ZADNYCH PODSTAW DO OSKARZEN O OSZCZERTSWO; ty mnie oczerniles; i za to (i tylko za to): za bezczelne, chamskie, klamliwie posadzenie o "pedofilie" zaplacisz; nie za Twoje polityczne czy inne poglady; . P.S. Dwoch moich bliskich przyjaciol w Monachium to polscy Zydzi; Ty znasz wogole Zydow? wiesz kim sa? co mysla? rozmawiasz z nimi? kolter napisał: > wiec chcesz przeprosin ,to najpierw przepros ze Jacka Kuronia nazywales na tym > forum pijusem i chamanem, chcesz przeprosin to przepros narod zydowski ktory tu > > wielokrotnie szkalowales ,wtedy ja przeprosze jezeli nie jestes pedofilem!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:46 a czy ci twoi przyjaciele wiedza ile razy kpiles z ich ziomkow ?? Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski gęba weg od Kuronia.... 24.02.06, 01:56 ..a to kóltóra: "molestować procesem"...Kto wie (wiele) o Kuroniu? przykłady g- bajterze bite (bitte?) - prostaq.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: gęba weg od Kuronia.... 24.02.06, 02:07 ja nie nazwalem tego cwoka pedofilem ,a na to co sugerowal silenius ,odpisalem ze on woli ministrantow ,w moim rodzinnym miescie jest taki facet on ma ponad 40 lat i jest nadal ministrantem ,nic mi nie udowodni na temat tego ze nazwalem go pedofilem ,bo tak nie bylo!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:30 Nazywanie kogos sprzataczem w amerykanskich koszarach to nie jest znieslawienie ?? tez mnie to obraza !!!!wiec rob mi procesy a ja zrobie tobie !! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:50 nie,; mnie mozna nazwac "folksdojczem"; natomiast pedofilia jest ciezka zbrodnia; i nazwanie mnie "pedofilem", to oskarzenie mnie o zbrodnie; a tego nie odpuszcze; mozesz sobie pisac o mnie, co chcesz; natomiast oskarzenie mnie o najbardziej ohydna zbrodnie - nienawidze pedofilow - , tego ani tobie, ani sileniusowi nie odpuszcze kolter napisał: > Nazywanie kogos sprzataczem w amerykanskich koszarach to nie jest > znieslawienie ?? tez mnie to obraza !!!!wiec rob mi procesy a ja zrobie tobie ! > ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:54 misiu silenius napisal ze wolisz 5 letnie dziewczynki a ja mu nato ze nie bo wolisz ministrantow ,wiec o tej dziewczynce nic nie pisalem!! do tego znam kilku ministrantow ktorzy maja juz powyzej 15 -20 lat ,wiec ciezko ci bedzie udowodnic ze nazwalem cie pedofilem ciolku!! Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers Proponuje azeby tą dyskusje przenieść 24.02.06, 01:57 tutaj chodzi o sprawy Polski i rządu, a nie o raczej prywatna dyskusję psychopatów w Niemczech. Wygląda prawie na to, że ktos specjalnie chce ten watyek zniszczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Proponuje azeby tą dyskusje przenieść 24.02.06, 02:09 a ty co spania niemasz idz juz spac!! dobry czleku Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers Re: Proponuje azeby tą dyskusje przenieść 24.02.06, 02:23 ja pracuje.. siedze tutaj w centrali i wasze IP notuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Proponuje azeby tą dyskusje przenieść 24.02.06, 02:26 notuj ,dobry czleku!! Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:08 nie wiem o co chodzi ale nie strasz za bardzo... takie "zmuszenie" GW to bzdura, poza tym (znam prawo niemieckie lepiej od ciebie i twojego 10-minutowego adwokata) zniesławienie razadko jest scigane z urzedu, oznacza to, ze ta "kase" ty musisz najpierw wylozyc... jak bedziesz mial wyrok z Monachium (pierwsza instancja) to bedziesz go musial sam wyegzekwowac.. a nawet nie wiesz kogo skarzyc, najpierw przeciwko nieznanym (unbelannte), sad pierwszej instancji odzruci pozew... itd itd... ustalenie IP w Polsce na takich podstawach to marzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:21 glupoty gadasz: prawo niemieckie jest radykalne; byly kanclerz Schroeder wygral w I instancji z Bildem (koncern Springera, wydawca Faktu w Polsce)proces o "duperele": chodzilo o to, ze Bild napisal, ze farbuje wlosy, a to okazalo sie nieprawde; za znieslawienie, w postaci publicznego, falszywego oskarzenia o pedofilie, wyrok jest jeszcze bardzie radykalny: znam 3 casusy; na cos takiego w Niemczech nie bylo (i nie ma) przyzwolenia; koltera szybko "dopadne" sileniusa tez; eat.pussy napisał: > nie wiem o co chodzi ale nie strasz za bardzo... takie "zmuszenie" GW to bzdura > , poza tym (znam prawo niemieckie lepiej od ciebie i twojego 10-minutowego adwo > kata) zniesławienie razadko jest scigane z urzedu, oznacza to, ze ta "kase" ty > musisz najpierw wylozyc... jak bedziesz mial wyrok z Monachium (pierwsza instan > cja) to bedziesz go musial sam wyegzekwowac.. a nawet nie wiesz kogo skarzyc, n > ajpierw przeciwko nieznanym (unbelannte), sad pierwszej instancji odzruci pozew > ... itd itd... ustalenie IP w Polsce na takich podstawach to marzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:26 wielokrotnie nazywales mnie na tym forum miernota ,sugerowales tepote i rozne takie ,wiec rob mi procesy a ja je zrobie tobie ,co za roznica jakich slow uzywamy skoro obydwoje czujemy sie skrzywdzeni!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:43 klamiesz; mozna mnie nazwac "folksdojczem", szwabem, itd; i ja moge tobie to i owo zarzucic; ale nie wolno ci - za to zaplacisz - nazwac mnie pedofilem; kolter napisał: > wielokrotnie nazywales mnie na tym forum miernota ,sugerowales tepote i rozne > takie ,wiec rob mi procesy a ja je zrobie tobie ,co za roznica jakich slow > uzywamy skoro obydwoje czujemy sie skrzywdzeni!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:48 nigdy nie nazywalem cie na tym forum folksdojczem ,a ty mnie wiele razy pennerem ,smieciarzem w amerykanskich bazach ,wiec to co ja niby zaplace tobie to ty mi oddasz spowrotem?? nie ty jeden masz adwokata !! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Kolter; koniec dyskusji; albo odszczekasz publiczn 24.02.06, 01:53 ie (Ty i silenius - Orelka) tego "pedofila", albo proces; . dobranoc (i nie licz, ze zmiekne; w tej sprawie: NIGDY) kolter napisał: > nigdy nie nazywalem cie na tym forum folksdojczem ,a ty mnie wiele razy > pennerem ,smieciarzem w amerykanskich bazach ,wiec to co ja niby zaplace tobie > to ty mi oddasz spowrotem?? nie ty jeden masz adwokata !! Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: Kolter; koniec dyskusji; albo odszczekasz pub 24.02.06, 05:19 sielsius ty slaski giermku bawarskich panow: moze i mnie poszukasz przez swoich heroldow? Chetnie rzuce ci rekawice w twoj szkubelski pysk! Ale poniewaz jest to niemozliwe to walnij se w leb! Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: Kolter; koniec dyskusji; albo odszczekasz pub 24.02.06, 13:54 Cos sie nie zglaszasz? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Re: Kolter: moi adwokaci w Monachium Twoj IP spra 24.02.06, 01:30 Schroeder łatwo się obrażał (i ośmieszał)... Bild osiągnał swój cel i może zapłącił 1000 euro na sieroty... jakby Bild się odwoływał do wyższych instancji to taki proces trwałby latami, wzbogacając adwokatów... sam głupoty gadasz, prawo niemieckie jest (za bardzo) liberalne... sam słynny "kanibal" robi sobie posmiewisko.. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: a wiedziales ze s.m. molestuje 5letnie dziewc 24.02.06, 01:56 no nie przesadzaj ze ministrantow molestuje to wiadomo ale dziewczynki ,to nie zgodne z wytycznymi jarka!!<<<<<<<<<<< to jest to o co sie tak pienisz Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: a wiedziales ze s.m. molestuje 5letnie dziewc 24.02.06, 01:58 moze zabraklo w moim tekscie interpunkcji ale tam powatpiewam czy wolisz dziewczynki sugeruje ze wolisz ministrantow ,a to juz inna bajka ministanci bywaja dorosli!! Odpowiedz Link Zgłoś
jedrunio Re:silesius 24.02.06, 02:14 ...i widzisz Silesius, wszystko w rękach adwokatów, których Ty tak cholernie nienawidzisz!!! MALI ŹLI I BRZYDCY WASZ KONIEC JEST NIEUCHRONNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: a wiedziales ze s.m. molestuje 5letnie dziewc 24.02.06, 02:16 kolter napisał: > moze zabraklo w moim tekscie interpunkcji ale tam powatpiewam czy wolisz > dziewczynki sugeruje ze wolisz ministrantow ,a to juz inna bajka ministanci > bywaja dorosli!! Dziewczynki tez bywaja dorosle, np. jak idziesz do burdelu to mowisz ze idziesz na dziewczynki, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: a wiedziales ze s.m. molestuje 5letnie dziewc 24.02.06, 02:19 ok ale silenius cos palnol o 5letnim dziecku Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: a wiedziales ze s.m. molestuje 5letnie dziewc 24.02.06, 02:00 w tym tekscie raczej nazywam cie homoseksualista a nie pedofilem ,cmolu monachijski!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: a wiedziales ze s.m. molestuje 5letnie dziewc 28.03.06, 01:54 czy ja w tym poscie napisalem ze silesius molestuje dzieci???wrecz napisalem ze nie, ze raczej ministrantow ,ale czy z tego wynika ze ci ministranci to dzieci?? ja znam 40 letniego ministranta?? czy padlo slowo pedofil?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski jestes ciezko chory (na mozg, nie na lokiec) 24.02.06, 00:27 wczoraj znow bylem w tej reastauracji; gralismy z owa 5-letnia dzeiwczynka i jej tata w chinczyka (bo bylo mniej gosci); i ojciec mnie juz zna; i wie, kim jestem, co robie, gdzie mieszkam (zeby nie bylo niejasnosci); kocham dzieci, ale nigdy nie bylem, nie jestem i nie bede pedofilem; jezeli jeszcze raz cos podobnego, podly chamie, orelko, napiszesz, to poprasze admina o namierzenie twojego IP; i wytocze cie proces o znieslawienie; z takimi chamami jak ty nie bede sie certolil; dno! kompletne dno! silenius.monachijski napisała: > moge ci to opisac ale, stary.... nie chcesz znac szczegolow... Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski znieslawienie anonima!!! ale jaja... 24.02.06, 00:31 zazyj chlopku Prozac bo znowu halucynacje masz... i bedziesz sikal obok sedesu. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: znieslawienie anonima!!! ale jaja... 24.02.06, 00:56 Prawo nie rozroznia miedzy "anonimem", a osoba wystepujaca pod konkretnym imieniem i nazwiskiem (tak jest i w Niemczech i w Polsce); za te "pedofilie" zaplacisz Ty i kolter; obiecuje; silenius.monachijski napisała: > zazyj chlopku Prozac bo znowu halucynacje masz... i bedziesz sikal obok sedesu. Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: jestes ciezko chory (na mozg, nie na lokiec) 24.02.06, 00:44 silesius.monachijski napisał: > wczoraj znow bylem w tej reastauracji; gralismy z owa 5-letnia dzeiwczynka i > jej tata w chinczyka (bo bylo mniej gosci); i ojciec mnie juz zna; i wie, kim > jestem, co robie, gdzie mieszkam (zeby nie bylo niejasnosci); kocham dzieci, > ale nigdy nie bylem, nie jestem i nie bede pedofilem; jezeli jeszcze raz cos > podobnego, podly chamie, orelko, napiszesz, to poprasze admina o namierzenie > twojego IP; i wytocze cie proces o znieslawienie; z takimi chamami jak ty nie > bede sie certolil; dno! kompletne dno! > > silenius.monachijski napisała: przypomnieć ci co pisałeś o śp Kuroniu 2 dni temu? Admin też cię znajdzie + kilka inych służb. Myślę, iz chętnych do wytoczenia procesu nie zabraknie Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Ja pamiętam...nie zapomnę co napisałeś.. 24.02.06, 01:10 bełkot tu nie pomoże. Jest to już nagrane i udokumentowane .... panie "krystal"liczny Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: jestes ciezko chory (na mozg, nie na lokiec) 24.02.06, 01:14 o wlasnie nazywanie polskiego patrioty Jacka Kuronia chamem i pijusem jest tez zniewaga ty cholerny mitomanie parowo monachijska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Tak, to boli, i tego nie można zostawić.... 24.02.06, 01:19 ...homofobowi. To zbyt poważne.... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: jestes ciezko chory (na mozg, nie na lokiec) 24.02.06, 01:29 to opinia na temat tzw. "autorytetu"; wszedzie dopuszczalna (np. chamski wywiad Zakowskiego z p. Herbertowa na temat "choroby psychicznej Herberta"); Ty mnie publicznie oskarzyles o pedofilie; to jest scigane przez prawo; przeczytaj sobie niemieckie kodeksy prawa; i ci nie odpuszcze; bo chce cie ukarac kolter napisał: > o wlasnie nazywanie polskiego patrioty Jacka Kuronia chamem i pijusem jest tez > zniewaga ty cholerny mitomanie parowo monachijska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Admin, proszę o objektywną interwencję... 24.02.06, 01:41 co to jest?... Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 TALES1 mówi: PO tonie, Tusk wariuje! 23.02.06, 21:22 Każdy to widzi! kto nie widzi ma zaćmę ewentualnie pomroczność jasną i potrzebuje wsparcia psychicznego przy pomocy psychotropów! Niedługo wszyscy w PO bedą "ćpali" z frustracji, rozpiją się, rozłajdaczą i ... bedą się wzajemnie wypłakiwać w klapy "aksamitnych" marynarek! Odpowiedz Link Zgłoś
gp3 Hehe, myślisz że nie wiemy pisiorku... 23.02.06, 21:30 ...że jesteś sponsorowany? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: TALES1 mówi: PO tonie, Tusk wariuje! 23.02.06, 23:26 tales1 napisał: > Każdy to widzi! kto nie widzi ma zaćmę ewentualnie pomroczność jasną i > potrzebuje wsparcia psychicznego przy pomocy psychotropów! Niedługo wszyscy w > PO bedą "ćpali" z frustracji, rozpiją się, rozłajdaczą i ... bedą się wzajemnie > > wypłakiwać w klapy "aksamitnych" marynarek! My to juz wiemy tales1, ze jestemy idiotami, glupcami, no i w ogole lekarza nam trzeba, bo to twoj prezydet nam to powiedzial, a to tyczy sie jakies 90% spoleczenstwa Polskiego. Ty oczywiscie zaliczasz sie do tej 10% WIEKSZOSCI Polakow co cie jednoznacznie czyni tym "inteligietkim" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: TALES1 mówi: PO tonie, Tusk wariuje! 23.02.06, 23:47 kralik11 napisał: > tales1 napisał: > > > Każdy to widzi! kto nie widzi ma zaćmę ewentualnie pomroczność jasną i > > potrzebuje wsparcia psychicznego przy pomocy psychotropów! Niedługo wszys > cy w > > PO bedą "ćpali" z frustracji, rozpiją się, rozłajdaczą i ... bedą się wza > jemnie > > > > wypłakiwać w klapy "aksamitnych" marynarek! > > > My to juz wiemy tales1, ze jestemy idiotami, glupcami, no i w ogole lekarza nam > trzeba, bo to twoj prezydet nam to powiedzial, a to tyczy sie jakies 90% > spoleczenstwa Polskiego. > Ty oczywiscie zaliczasz sie do tej 10% WIEKSZOSCI Polakow co cie jednoznacznie > czyni tym "inteligietkim" ;) > > Rzeczywiście, jakie to proste... cholera! mogłem na to wpaść... Ciągle tylko "mohairowe berety" a nawet "moherowe berety" a oni są po prostu inteligiętcy i to właśnie stąd ta łatwość prowadzenia ich na pasku - czy to PiSiorowym, czy to rydzykowym, czy choćby tylko na tym od sutanny przewielebnego... INTELIGIĘTCY... hehe... cudownie to wymyśliłeś!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Kralikowi brakuje "kindersztuby", szkoly, kajetu 24.02.06, 00:02 i porzadnego nauczyciela z rozga, ktory by mogl mu to i owo rozga uswiadomic Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Kralikowi brakuje "kindersztuby", szkoly, kaj 24.02.06, 00:19 silesius.monachijski napisał: > i porzadnego nauczyciela z rozga, ktory by mogl mu to i owo rozga uswiadomic Ja wiem, ze ty lubujesz sie w rozgach, zadawania bolu,bo to wlasnie cechuje was podszywanych trzesacymi portkami ze strachu wynarodowionych faszyzujacych pedalkow, nie zebym mial cos przeciwgo gay'om, bo mnie nie ruszaja, ale nie moge znniesc takich zboczencow metnalnych,zadawalajacych sie podlym samogwaltem wyzeczenia sie swojej nacjii, jak ty smierdzielu monachijski :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Blad za bledem tepaku; ile juz beltow "patriotyczn 24.02.06, 00:30 ych "wychlales"? "znniesc takich zboczencow metnalnych,zadawalajacych sie podlym samogwaltem wyzeczenia sie swojej nacjii, jak ty smierdzielu monachijski :)" . To cytat z notorycznego forumowego alkoholika Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Blad za bledem tepaku; ile juz beltow "patrio 24.02.06, 00:49 silesius.monachijski napisał: > ych "wychlales"? > > "znniesc takich zboczencow metnalnych,zadawalajacych sie podlym samogwaltem > wyzeczenia sie swojej nacjii, jak ty smierdzielu monachijski :)" > . > To cytat z notorycznego forumowego alkoholika Forumowy alkoholik??? ok,moze byc, lepsze to niz byc w rzeczywistosci smierdzielem ktory wyzekl sie swojej nacjii ty kundlu, ale poczekaj no jeszcze troche, razem z kolega sileniuszem nauczymy cie jeszcze spiewac POLSKI HYMN NARODOWY. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Blad za bledem tepaku; ile juz beltow "patrio 24.02.06, 01:17 a przy okazji nauki HYMNU ,przypomnijcie silesiusowi ze nazywajac kogos zboczencem mentalnym tez mozna za to beknac ,wiec zanim debilowaty pieniaczu cos zrobisz to pamietaj ze my tez mozemy ci zrobic kontrproces!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Ok, kolter; koniec dyskusji; masz proces 24.02.06, 01:33 sprawdz, czy masz "Rechtschutz"? jesli nie, to multum kasy stracisz kolter napisał: > a przy okazji nauki HYMNU ,przypomnijcie silesiusowi ze nazywajac kogos > zboczencem mentalnym tez mozna za to beknac ,wiec zanim debilowaty pieniaczu > cos zrobisz to pamietaj ze my tez mozemy ci zrobic kontrproces!! Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: Ok, kolter; koniec dyskusji; masz proces 24.02.06, 22:11 srac na hymn, i na ciebie, pajacu, kogo chcesz postraszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Kralikowi brakuje "kindersztuby", szkoly, kaj 24.02.06, 00:20 no cóż Zil, tiebie tolka nahajka, bliat' możet pamoc' Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Nasz bat'ko jak i inni bat'kowie 23.02.06, 21:31 Taka juz wsrod bat'kow tradycja, ze co jakis czas musza pokazac, ze o swoje gumno dbaja. Tak i bat'ko Putin czasem kamery kaze na kremlu ustawic i narod moze poogladac, jak tego mistra gani innego zas chwali. Bat'ko Lukaszenko, takoz. A to kaze wiecej zboza zebrac, tam znowu wiecej krow wydoic, jakiemus innemu zas ministrowi oberwie sie za zaopatrzenie sklepow, innemu za ceny benzyny itd. I wszystko w telezwizji, z pompa, zeby nikt watpliwosci nie mial. Tak i nasz bat'ko sie zatroskal. Wiec zebral dziatwe i kazal bezrobocie likwidowac i budowac mieszkania. Ale, ze panisko wyjatkowo ludzkie to tylko na poczatku do telewizorni zafrasowana mine zrobil, a potem juz tylko chwalil, chwalil i nachwalic sie nie mogl. Milo zasnac spokojnie wiedzac, ze bat'ko sie za nas martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Kaczyzm pełnym dziobem :DDDD 23.02.06, 22:13 KWASNIEWSKI!!! WRACAJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Re: Kaczyzm pełnym dziobem :DDDD 24.02.06, 03:22 "KWASNIEWSKI!!! WRACAJ!!!" KOMISJA CZEKA! Odpowiedz Link Zgłoś
cycory david 23.02.06, 22:18 dmuchnął był laskę męża będącego na wojażach. Biermy z niego przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
cycory Re: Kolter, jesteś tam?! 23.02.06, 23:17 miało nie być tak ostro.... . Pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Kolter, jesteś tam?! 23.02.06, 22:57 zawsze mi sie wydawalo ze po wyborach prezydent jest prezydentem wszystkich polakow ...czyli dba o narod..a nie o opcje tylko swojej partii...ma szerokie myslenie o calosci a nie zajmuje sie walka polityczna ....od tego sa politycy no coz...jezeli tak ma byc to co reszta ..nie nalezy do tego panstwa...bo nie zgadza sie z linia jedynej partii...marzyloby mi sie zeby juz przestano atakowac ludzi o nieco innych pogladach a zajeto by sie gospodarka zeby WSZYSTKIM ludziom zylo sie lepiej...tak widze role prezydenta...łagodzic a nie zostrzać i zwalać na innych naprawde szarych ludzi to nie obchodzi > ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Kolter, jesteś tam?! 23.02.06, 23:15 a co ty boryska1 z jehowych jestes kogo to tu na tym forum obchodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kolter, jesteś tam?! 23.02.06, 23:45 Trafilas - niestety - na zle forum; to chodzi o to, zeby oplugawic, zwyzywac od najgorszych, i obrzucic obelgami pierwszego (moja opinia prywatna) "normalnego" prezydenta RP, ktory ani "nocnych zmian" nam nie fundowal, ani nie klamal: i z "magistrem" i z Alganowem, etc. Chyba ta okolicznosc, ze zdaje sie byc normalny i uczciwy, wywoluja taka agresje boryska1 napisała: > zawsze mi sie wydawalo ze po wyborach prezydent jest prezydentem wszystkich > polakow ...czyli dba o narod..a nie o opcje tylko swojej partii...ma szerokie > myslenie o calosci a nie zajmuje sie walka polityczna ....od tego sa politycy > no coz...jezeli tak ma byc to co reszta ..nie nalezy do tego panstwa...bo nie > zgadza sie z linia jedynej partii...marzyloby mi sie zeby juz przestano > atakowac ludzi o nieco innych pogladach a zajeto by sie gospodarka zeby > WSZYSTKIM ludziom zylo sie lepiej...tak widze role prezydenta...łagodzic a nie > zostrzać i zwalać na innych naprawde szarych ludzi to nie obchodzi > > > ? Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Kolter, jesteś tam?! 24.02.06, 00:31 silesius.monachijski napisał: > Trafilas - niestety - na zle forum; ....... a ty monachstein, nie pomyliłeś się czasem? Są takie antysemickie, ksenofobiczne, ultra-prawicowe, zgorzkniałe, ...., nudne, marskie, stetryczałe......, fora. Produkuj się tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.pussy Wybory już niedługo 24.02.06, 00:40 www.wybory.gorzow.pl/ w mieście rodzinnym pana premiera:)) Odpowiedz Link Zgłoś
willie1950 sprawy osobiste 24.02.06, 03:18 Krytyka prezydenta Kaczora przez oponentów politycznych to są ich "sprawy osobiste". Tupetu temu kurduplowi doprawdy nie brakuje. Urban przy nim to krynica prawdomówności... Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: Rada Gabinetowa: "Problem z realizacją progra 24.02.06, 05:45 JAKIEGO PROGRAMU?TOĆ PROGRAM ODDAWANIA POLSKI W ŁAPY KLECHÓW JES REALIZOWANY W 100 PROCENTACH!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika tu jest wszystko - Cyrankiewicza z 1956 odrabywani 24.02.06, 09:48 rak, Gierka - Pomozecie? Gomulki o syjonistach do Syjamu i wichrzycielach, Jaruzelskiego o zagrozeniu panstwa i grozbach przyjaciol. Czyli, CDN w wykonaniu artysty ludowego i jego brata. Taka polityczna Cepelia. Niby doktor, prawie profesor, a zupelnie bez fantazji. Jak NIE-Polak. Odpowiedz Link Zgłoś