Dodaj do ulubionych

Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka

• 1sz-truten Re:kaktus mi wyrosnie kiedy przeprosza!!!! 01.03.06, 00:11
      taka jest ta sprawiedliwosc w tym kraju
      dla sprawiedliwych
    • hobe Ciekawe czy ktos zauwazyl... 01.03.06, 00:13
      Albo mi sie wydaje albo zniknela koncowka artykulu na temat tych staruszek przed
      sala sadowa... czemu?
      • tiamak Re: Ciekawe czy ktos zauwazyl... 01.03.06, 00:56
        poprawnosc polityczna :)
    • start-line [...] 01.03.06, 00:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • zirby Było myć ręce przed jedzeniem 01.03.06, 00:37
        to bys teraz nie miał solitera i nie rzygał:) W szkółce parafielnej tego nie
        uczyli
    • me-e proces za procesem... 01.03.06, 00:44
      ...wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/159034.html

...wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/159034.html
      • me-e owsiak ...a wolnosc slowa... 01.03.06, 00:49
        ...wbrew temu co widza oczy na koncertach...owsiaka...i tak zostaniesz
        ukarany...i bedziesz przepraszal tygodniami...a co nato wszechpolacy...i czy
        owsiak tez ich pozwie...)))

...www.pomorze.wszechpolacy.pl/wosp/

• me-e owsiak... psychiczny symulant... 01.03.06, 01:01
          ...www.naszdziennik.int.pl/viewpage.php?page_id=18
    • ninanana Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 00:47
      Jezeli faktycznie przeprosza i to na antenie, to bedzie chyba pierwszy
      zarejestrowany przez telewizje cud!
    • yoshikodayshiky Na Wodstocku była trawa! tylko jaka zielona czy su 01.03.06, 00:57
      Na Wodstocku była trawa! tylko jaka zielona czy suszona :)
      w sumie tak na serio to mam mieszane uczucia Jurek Owsiak robi dobry program
      napewno lepszy od Eurowizji.
      Zdrugiej strony tez nie wierze sądom bo jak one orzekają że nie trzeba odśnieżać dachu ze sniegu napewno Owsiak i Rydzyk jest mocno przekoloryzowany znaczy ich moc oddziaływania.
      wszystkie media wszystko wyolbrzymiają żeby kasa leciała.

Ludzie ! niedługo się dowiemy ze Rydzyk ma bombe atomową w komurce a Owsiak całego tira heroiny on przecież coś mówił o tirówkach :)

Moim zdaniem normalni ludzie powinni się trzymać od tego całego cyrku z daleka nie rozumiem skąd tyle postów czemu tyle ludzi odpisuje na ten temat.
      • wet3 Polski system sadownictwa na lopatkach. 01.03.06, 01:20
        Ciekaw jestem do jakiej partii politycznej ten (ta) sedzia nalezy. Orzeczenie
        sadu jest PARODIA i kpina! Teraz rozumiem dlaczego NRA tak bardzo pyskowala
        Ziobrze!
      • qbel2 Re: Na Wodstocku była trawa! tylko jaka zielona c 01.03.06, 01:22
        "Fundacja Lux Veritatis przeprasza fundację WOŚP za wyemitowanie komentarza do
        filmu 'Przystanek Woodstock - przemilczana prawda', który zawierał nieprawdziwe
        treści w zakresie informacji, że organizatorzy zezwalają na rozpijanie
        młodzieży, na polu namiotowym istnieją oflagowane punkty dystrybucji marihuany i
        jest ona rozpowszechniana wśród uczestników imprezy, a na ziemi pełno leżących
        ludzi odurzonych narkotykami oraz że impreza ma satanistyczny charakter poprzez
        powszechne użycie znaków satanistycznych na scenie".

No to się rydzyki - kaczki - leppery - giertychy chyba pos.rają w gacie ze
        złości. Brawo tępić kłamców. Ale, ale czy aby sąd nie dołączył do układu, który
        wykluł sie w łepku psychicznie chorej kaczki?
    • oko21 krew honor prawo i opus dei 01.03.06, 01:18
      czyim tatą jest tadex?
    • qbel2 Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 01:19
      młodzieży, na polu namiotowym istnieją oflagowane punkty dystrybucji marihuany i

• qbel2 Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 01:21

• silesius.monachijski Wyrok jest nieprawomocny! Zadam od o. Rydzyka 01.03.06, 01:36
      podjecia dzialan, w celu niedopuszczenia do wykonania wyroku (do kasacji
      wlacznie)
      • sisius.monachomachijski A ja żądam od sądu natychmiastowej.. 01.03.06, 01:50
        egzekucji tego wyroku. Czas Prawa i rychliwej Sprawiedliwości
        nastał....nareszcie. Dziękujemy ci preziu II...
        • silesius.monachijski Re: A ja żądam od sądu natychmiastowej.. 01.03.06, 02:10
          to jest moj ostatni post na forum (na dluzszy czas znikam i nie mam ochoty tego
          GW-gowna wiecej komentowac): oczekuje, ze TV Trwam bedziue walczyc do ostatniej
          instancji (rozmawialem z tutejszym dziennikarzem: smial sie; oczywiscie, ze TV
          Trwam miala prawa taki material puscic; gdyby ten debil Owsik tutaj taki pozew
          zlozyl - skonczony idiota - toby go wszystkie media "zezarly" za atak na
          wolnosci obywatelskie - tak powiedzial Klaus); piszccie sobie co chcecie, i
          robcie co chcecie; mnie to jest zupelnie obojetne; nawet waszych wypocin - w
          ramach odpowiedzi - czytac nie bede; adresujcie te swoje bzdety do Herrn
          Michnika i Frau Rapaczynski

sisius.monachomachijski napisał:

> egzekucji tego wyroku. Czas Prawa i rychliwej Sprawiedliwości
          > nastał....nareszcie. Dziękujemy ci preziu II...
          • pisiapisia1 Re: A ja żądam od sądu natychmiastowej.. 01.03.06, 02:21
            silesius.monachijski napisał:

> to jest moj ostatni post na forum (na dluzszy czas znikam i nie mam ochoty tego
            >
            > GW-gowna wiecej komentowac): oczekuje, ze TV Trwam bedziue walczyc do ostatniej
            >
            > instancji (rozmawialem z tutejszym dziennikarzem: smial sie; oczywiscie, ze TV
            > Trwam miala prawa taki material puscic; gdyby ten debil Owsik tutaj taki pozew
            > zlozyl - skonczony idiota - toby go wszystkie media "zezarly" za atak na
            > wolnosci obywatelskie - tak powiedzial Klaus); piszccie sobie co chcecie, i
            > robcie co chcecie; mnie to jest zupelnie obojetne; nawet waszych wypocin - w
            > ramach odpowiedzi - czytac nie bede; adresujcie te swoje bzdety do Herrn
            > Michnika i Frau Rapaczynski
            >
            > sisius.monachomachijski napisał:
            >
            > > egzekucji tego wyroku. Czas Prawa i rychliwej Sprawiedliwości
            > > nastał....nareszcie. Dziękujemy ci preziu II...

Spokojnie
            Może jeszcze raz?
          • tiamak Re: A ja żądam od sądu natychmiastowej.. 01.03.06, 02:23
            przecie sad nie podwazyl tego ze w trwam poszedl film tylko ze zbraklo
            obiektywnego komentarza przez co caly film wypadl bardzo tendencyjnie i krzywdzaco

rownie dobrze iranczycy mogliby sobie z filmow dokumentalnych z czasow drugiej
            wojny swiatowej powycinac ujecia z usmiechnietymi zydami w obozach i dowodzic ze
            zadnego holocaustu nie bylo a to ze ilestam ludzi zginelo to wina kosmitow a
            zydzi byli zadowoleni ze swojego nowego "miejsca zamieszkania" :)
          • sisius.monachomachijski Gud baj mesydż, panie frustrat. 01.03.06, 02:33

> to jest moj ostatni post na forum (na dluzszy czas znikam i nie mam ochoty
            tego .. GW-gowna wiecej komentowac): .......; gdyby ten debil Owsik tutaj taki
            pozew zlozyl - skonczony idiota ..... adresujcie te swoje bzdety do Herrn
            Michnika i Frau Rapaczynski

Znikaj, znikaj na długo...traw swe zgorzknienie w pustelniczych kazamatach P-
            ugalii, cierp i pokutuj oglądając ulubione bezkrytyczne kamienno-podobne tv-
            zera. Nawróć się, uwierz i zaufaj dobroci Kościoła. Michnika, Kuronia i wielu
            innych szlachetnych ludzi pozostaw w spokoju. Naucz się pozytywnej PISSTYKIETY,
            kóltórę zastąp .....kurą
            • tiamak Re: Gud baj mesydż, panie frustrat. 01.03.06, 02:47
              kurde ale ta s*.m* (sadomaso? :D)rodzina silesiusa sie rozrosla :)
            • wilmor1 [...] 01.03.06, 11:02
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • hatteras Re: A ja z˙a˛dam od sa˛du natychmiastowej.. 01.03.06, 03:45
            silesius.monachijski napisa?:

> to jest moj ostatni post na forum (na dluzszy czas znikam i nie mam ochoty
            tego
            >
            > GW-gowna wiecej komentowac): oczekuje, ze TV Trwam bedziue walczyc do
            ostatniej
            >
            > instancji (rozmawialem z tutejszym dziennikarzem: smial sie; oczywiscie, ze
            TV
            > Trwam miala prawa taki material puscic; gdyby ten debil Owsik tutaj taki
            pozew
            > zlozyl - skonczony idiota - toby go wszystkie media "zezarly" za atak na
            > wolnosci obywatelskie - tak powiedzial Klaus); piszccie sobie co chcecie, i
            > robcie co chcecie; mnie to jest zupelnie obojetne; nawet waszych wypocin - w
            > ramach odpowiedzi - czytac nie bede; adresujcie te swoje bzdety do Herrn
            > Michnika i Frau Rapaczynski
            ==============================================================================
            idz do swojej sekty i nigdy nie wracaj!
          • dccircle Re: A ja żądam od sądu natychmiastowej.. 01.03.06, 04:09

> to jest moj ostatni post na forum

Baruch Haszem!
      • ziuta38 Re: Wyrok jest nieprawomocny! Zadam od o. Rydzyka 01.03.06, 01:56
        a co folksdojcze maja do gadania w wolnej Polsce?
    • pisiapisia1 I co? 01.03.06, 01:44
      I co? I co?!!!! Kto odpowie na to pytanie?!
      • tiamak I SPAĆ :D 01.03.06, 02:24
      • wet3 do pisiapisia1 01.03.06, 02:41
        pisiapisia1 napisał:

> I co? I co?!!!! Kto odpowie na to pytanie?!

Odpowidzia na twoje pytanie jest: psi, psi, psi; pi,pi,pi!
    • pisiapisia1 Spoko 01.03.06, 01:48
      nie wierzyłem że było inaczej.
      • przejrzysty Murzynek Bambo 01.03.06, 03:10
        Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka
        czarną sukienkę ma ten koleżka.
        Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja
        kto godny chwały a kto wręcz kija.
        Leje na serce miód swoim gościom
        do adwersarzy zionie miłością.
        Żyda, Masona czuje z daleka
        wszystko w nim widzi oprócz człowieka.
        Glemp traci nerwy: "Rydzyk - łobuzie",
        Tadzio z uśmiechem nadyma buzię.
        Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie",
        to on rozkręca nową kampanię.
        Życiński prosi: "weź - odpuść sobie",
        a Rydzyk: "spadaj, co zechcę - zrobię".
        Rząd go popiera, prezydent chwali
        Lepper z Giertychem pokłony wali.
        Czuje się bosko jak w siódmym niebie
        do Sejmu wchodzi tak jak do siebie.
        A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje
        armię BERETÓW mobilizuje.
        Ich nie obchodzi, co sądzi prasa
        - że dla Rydzyka Bogiem jest KASA.
        Mohery wielbią swego pasterza
        dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA!
        • terence Re: Murzynek Bambo 01.03.06, 15:28
          heeh świetny wierszyk! gratulacje!
      • hatteras UWAGA!!!Kol.Przejzysty napisa? wspania?y wiersz!!! 01.03.06, 03:40
        Serdeczne gratulacje!!!
    • liliana77 jeszcze nie wygral, wyrok zostanie zmieniony... 01.03.06, 03:49
      w II instancji
    • lucky81 Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 03:51
      TV Trwam można oglądać online. Kiedy będą te przeprosiny? Chciałbym zobaczyć.
    • sanai Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 05:08
      Na stronach ND jest artykul oczywiscie w tonie obronnym. Oto co tam miedzy
      innymi napisano:

Możemy tam [na filmie] zobaczyć wstrząsające sceny z nastolatkami pijącymi
      alkohol, zażywanie narkotyków przez uczestników koncertu i grupy pijanej
      młodzieży. Autorzy filmu pokazali namioty oznaczone flagą z marihuaną, gdzie,
      według reporterów, można było kupić narkotyki. Wiele również mówił transparent z
      napisem "Polska młodzież za legalizacją" i rysunkiem konopii indyjskich. Wśród
      uczestników można było także zauważyć osoby noszące tzw. pacyfki, które są
      symbolem satanistycznym.

To chyba nie wymaga komentarza
      • 18261826www Re: Lux Veritatis musi przeprosic´ Owsiaka 01.03.06, 05:42
        sanai napisa?:

> Na stronach ND jest artykul oczywiscie w tonie obronnym. Oto co tam miedzy
        > innymi napisano:
        >
        > Moz˙emy tam [na filmie] zobaczyc´ wstrza˛saja˛ce sceny z nastolatkami
        pija˛cymi
        > alkohol, zaz˙ywanie narkotyków przez uczestników koncertu i grupy pijanej
        > m?odziez˙y. Autorzy filmu pokazali namioty oznaczone flaga˛ z marihuana˛,
        gdzie,
        > wed?ug reporterów, moz˙na by?o kupic´ narkotyki. Wiele równiez˙ mówi?
        transparent
        > z
        > napisem "Polska m?odziez˙ za legalizacja˛" i rysunkiem konopii indyjskich.
        Ws´ród
        > uczestników moz˙na by?o takz˙e zauwaz˙yc´ osoby nosza˛ce tzw. pacyfki, które
        sa˛
        > symbolem satanistycznym.
        >
        > To chyba nie wymaga komentarza
        ==============================================================================
        gloryfikowanie hitlera za holokaust, publiczne podziekowanie klamcy
        oswiecimskiemu Ratajczakowi za slowa prawdy, umieszczenie portretu Goebbelsa
        obok Tygodnika Powszechnego w gablocie w Toruniu.
        To chyba nie wymaga komentarza!
    • expertyzer owsik - kompromitacja 01.03.06, 06:15
      Śmieszy mnie wypowiedź owsika dla TVN - chłopiec idący z puszką piwa wclae nie
      musiał mieć tam piwa, a był to może zbieracz puszek. Cóż za pusty człowiek.

Wychodzi na to ,że TV TRWAM zrobiła komputerowe animacje ćpających i
      chwiejących się nastolatków.

Przecież dobrze wiadomo ,że tam jeździ tzw. męt społeczny i ludzie nie mający
      zamiaru pracować czy uczyć się. Tylko naćpać się, nachalć , popie.przyć i już.
      • 18261826www Re: Owsiak - kompromitacja rydzyka i jego sekty 01.03.06, 07:08
        tak trzymac!!!
      • piwi77 Re: owsik - kompromitacja 01.03.06, 08:57
        Tak wlasnie wyglada ta Wasza katolicka moralnosc. Jak nie macie argumentow
        (rzeczowych, bo silowe to macie) to obrazacie ludzi, np przekrecajac ich
        nazwiska. Wyroku nie mogles zrozumiec, bo rozum Twoj zaczadzony czarna
        ideologia.
        • morsick A tak wygląda 'moralność' antykatoli. Jak ktoś coś 01.03.06, 09:40
          gada nie po ich myśli, to na pewno jest to katolik ze swoją fałszywą moralnością
          i czarną ideologią. Najwięcej prymitywnych wypowiedzi i idiotyzmów na forum jest
          pod adresem właśnie katolików, wliczając w to Twoją. Co do wyroku, to uważam, że
          jest on absurdalny i obnaża tylko terror politycznej poprawności. Pokazanie guru
          postępu w złym świetle jest niewybaczalnym wykroczeniem. Nawet, jeśli to
          wszystko prawda, choć pokazana z innnej strony (ciekawe z kolei, jakie media
          wypowiadają się obiektywnie?).
          • piwi77 Re: A tak wygląda 'moralność' antykatoli. Jak kto 01.03.06, 09:49
            morsick napisał:

> gada nie po ich myśli, to na pewno jest to katolik ze swoją fałszywą
            moralności

Obrazasz ludzi i to nie jest po mojej mysli. Obrazanie, jest jednym z
            lagodniejszych srodkow stosowanych przez Katolikow wobec inaczej myslacych. I
            dlatego Ciebie rowniez o przynaleznosc do tej sekty podejrzewam. Moge sie
            mylic, ale to raczej malo prawdopodobne.
            • morsick Poczułeś się obrażony? Czyżbym coś zbyt 01.03.06, 10:18
              trafne podsumował? Lekką ręką przypisujesz katolikom wszystko, co najgorsze a
              sam boisz się krytyki. Taka postawa jest niestety bardzo częsta. A jak się
              odniesiesz do argumentów przeze mnie przedstawionych? Też napiszesz, że to chora
              wizja ciemnego katola? Owszem, należę do tej "sekty" i sporo czytam głupot i
              często ewidentnych kłamstw na jej temat. Nie jestem tylko pewien z czego one
              wynikają?...
              • piwi77 Re: Poczułeś się obrażony? Czyżbym coś zbyt 01.03.06, 10:32
                Sorry, tak bezwarunkowo poparles 'expertyzera', ze dostalo sie i Tobie. Moj
                blad. Krew mnie zalewa gdy ktos przekreca nazwiska w sposob obrazliwy, co ma
                zastapic argumenty. Uwagi pod adresem KK w calosci podtrzymuje. Ewidentnym
                przykladem sa media Rydzyka. I tylko nie twierdz, ze Rydzyk to nie KK.
                Kakofonia koscielnych sygnalow na temat Rydzyka ma tylko sluzyc dezorientacji
                spoleczenstwa w tej sprawie.
                • morsick Ja bezwarunkowo poparłem 'expertyzera'? 01.03.06, 11:16
                  A niby gdzie i jak? Tylko nie pisz, że nie wjeżdżając na niego. Ja również nie
                  lubię, gdy w dyskusji ktoś zaczyna innych obrażać czepiając się urody, nazwiska,
                  wzrostu, fryzury itp., bo wtedy tak naprawdę nie ma o czym gadać. Ale również
                  nie trawię uogólniania. W KK rozstrzał pomiędzy opiniami na różne tematy - w tym
                  o. Rydzyka - jest jak pomiędzu GW a ND i gadanie, że postawa Rydzyka
                  odzwierciedla poglądy KK jest trochę niepoważna (wybacz). A jeśli wypowiedzi
                  hierarchów krytykujących Rydzyka traktujesz jako dezorientowanie społeczeństwa,
                  a tych, co go popierają jako głos KK, to znaczy tylko tyle, że dopasowujesz
                  rzeczywistość do własnych przypuszczeń. Rydzykowe media dość mocno odstają od
                  'salonowych', więc nie mają w nich co liczyć na obiektywne opinie. Ja ich
                  (rydzykowych) nie czytam, nie słucham i nie oglądam i trzymam do nich pewien
                  dystans, ale też ich tak paranoicznie nie atakuję, jak to czynią politycznie
                  poprawne i postępowe 'elyty'.
                  • piwi77 Re: Ja bezwarunkowo poparłem 'expertyzera'? 01.03.06, 12:02
                    OK. Nie wracajmy juz do przeszlosci! Rozumiem Twoj bol, ze jako Katolik, jestes
                    konfrontowany z jedna z twarzy Kosciola (twierdze, ze ta najprawdziwsza). W tej
                    kwestii, jak i w wielu innych, KK unika jak ognia stawiania sprawy "tak, tak,
                    nie, nie". Kosciol jest bowiem mistrzem w maceniu wody tak, aby byla
                    nieprzejzysta, bo w niej najlepiej sie porusza. I wtedy, na dobra sprawe, nic
                    mu nie mozna zarzucic. Tak jest ze sztandarowym Rydzykiem, tak jest, z glosna
                    ostatnio, sprawa Lux Veritatis, czy wydawnictwem Stella Maris i wieloma innymi.
                    Kosciol profituje, ale jak co do czego to odium ma spasc na innych. Ja to
                    nazywam po imieniu - obluda...
                    • morsick W porządku, nie twierdzę, że KK jest czysty, ale 01.03.06, 13:12
                      mój ból, jak to określiłeś, polega raczej na tym, że wielu ludzi dostrzega tylko
                      tą jedną twarz KK, często prymitywnie zakłamaną i wypaczoną przez różnych
                      "anty", a zupełnie nie obchodzi ich ta druga. W historii KK jest wiele kłamstw
                      rozpowszechnianych przez jego przeciwników, no ale każdy ma prawo mówić co chce,
                      tylko niektórym brakuje odwagi do bycia obiektywnym. Pozdrawiam.
                      • piwi77 Re: W porządku, nie twierdzę, że KK jest czysty, 01.03.06, 13:46
                        Oczywiscie, ze i w KK jest ta druga, przyjazna, twarz. Ale to nie jest twarz
                        Kosciola i nie od niego pochodzi. Ta twarz to ludzka twarz, ktora znajdziesz
                        wszedzie, w kazdej religii i poza nimi. Pozdrawiam!
          • terence Re: A tak wygląda 'moralność' antykatoli. Jak kto 01.03.06, 15:32
            myli Ci się zdrwy rozsądek z poltyczną poprawnością! jak z czym się nie zgadzasz
            to zawsze mówisz że to jest "politycznie poprawne"?
      • y.y Re: owsik - kompromitacja 02.03.06, 02:00
        expertyzer napisał:

> Śmieszy mnie wypowiedź owsika dla TVN - chłopiec idący z puszką piwa wclae
        nie
        > musiał mieć tam piwa, a był to może zbieracz puszek. Cóż za pusty człowiek.
        >
        > Wychodzi na to ,że TV TRWAM zrobiła komputerowe animacje ćpających i
        > chwiejących się nastolatków.
        >
        > Przecież dobrze wiadomo ,że tam jeździ tzw. męt społeczny i ludzie nie mający
        > zamiaru pracować czy uczyć się. Tylko naćpać się, nachalć , popie.przyć i już.

No oczywiście, "Przecież dobrze wiadomo". Jak rozumiem znasz wszystkich którzy
        tam jeżdżą i oczywiście to wszystko narkomani i zboczeńcy, bo ty tak
        powiedziałeś, a pacyfa to symbol statnizmu prawda kretynie?
        • expertyzer Jak ja kretyn to ty jesteś ch.uj ku.tasie 03.03.06, 01:44
          • y.y Re: Jak ja kretyn to ty jesteś ch.uj ku.tasie 03.03.06, 20:59
            hau hau hau ratlerku:)
            • expertyzer Morda w kubeł sługusie urbana. 04.03.06, 19:13
              • y.y Re: Morda w kubeł sługusie urbana. 06.03.06, 01:55
                :) Mylisz mnie z kimś kogo interesuje co masz do wyszczekania dzieciaczku:) To,
                że się pozamieniałes z koniem na rozumy, i ten koń jest na tym do przodu, to
                już niestety tylko twój problem:)
                • expertyzer Re: Morda w kubeł sługusie urbana. 06.03.06, 12:09
                  Powiedziałem już ,żebyś trzymał ryja na kłódkę, więc nie wysilaj się efekcie
                  psiego wytrysku.
                  • y.y Re: Morda w kubeł sługusie urbana. 06.03.06, 14:43
                    No i co z tego, że napisałeś? Możesz sobie wypisywć co chcesz pajacu, średnio
                    mnie to obchodzi:) poszczekać sobie możesz najwyżej na forum
                    • expertyzer Re: Morda w kubeł sługusie urbana. 06.03.06, 19:25
                      Widzę,że bez obicia twojej pijackiej mordy sie nie obejdzie.
                      • y.y Re: Morda w kubeł sługusie urbana. 07.03.06, 10:01
                        expertyzer napisał:

> Widzę,że bez obicia twojej pijackiej mordy sie nie obejdzie.

Buehehe, strasznie się boję, ojejku już uciekłem:) Mi możesz naskoczyć
                        debilowaty ciulu:)
                        • expertyzer Wydaje mi się,że 08.03.06, 19:09
                          wszystkie dzieci w szkole się z ciebie śmiały.
                          • y.y Re: Wydaje mi się,że 09.03.06, 15:32
                            expertyzer napisał:

> wszystkie dzieci w szkole się z ciebie śmiały.

A kogo to obchodzi co Ci sie wydaje skoro mnie nie znasz matole?:)
                            • expertyzer cisza ubeku 13.03.06, 02:40
    • zuzaleczka Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 08:01
      nareszcie, ktoś wygrał z Rydzykiem
      oby tak dalej:)))))))))
      • smierc666 Trudna sprawa 01.03.06, 08:38
        Dziwię się troszku postawie Kościoła i biskupów.
        Wyhodowali na swoim łonie żmije. Wszelkie postulaty o. d. Rydzyka do złudzenia
        przypominają postawę Talibów - noszenie brody (a spróbuj nie nosić), kobiety
        full okrycie, pomniki bodajże Buddy rozwalić w pył a to wszystko w imie swego boga.

Tu sytuacja jest identyczna a że jeszcze żyjemy w kraju demokratycznym więc
        skala jest zdecydowanie mniejsza.

pozd.
        • piwi77 Re: Trudna sprawa 01.03.06, 08:52
          smierc666 napisał:

> Dziwię się troszku postawie Kościoła i biskupów.
          > Wyhodowali na swoim łonie żmije.

Z tego jaja jakim jest KK moga rodzic sie tylko takie pokraki jak Rydzyk i
          jego "Zakon". W Kosciele to regula a nie wyjatek. Ze przypomne z historii Zakon
          Jezuitow, czy Opus Dei...
    • grabowscy gowno prawda 01.03.06, 08:42
      LuxVeritas ma przeprosci WOŚ. Dla pismakow to mala roznica. Tak samo mala jak
      wolnosc gloszenia przekonan a wolnosc manifestowania pedalstwa.

ZGROZA!!!
    • kontoporanka Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 08:51
      brawo Jurek
      jeszcze chwile w RP są wolne sądy
      tylko coś rydzyk nisko wyceniony dla tego domu dziecka
      Pozdrawiam
    • krzych.korab Dlaczego tylko tysiąc ?.Dla takiej potęgi to nic d 01.03.06, 08:53
      dla domu dziecka niewiele.
      • slavik222 Nie,,MUSI" tylko MA przeprosić,kłamliwa infor... 01.03.06, 09:01
        Nadgorliwość jest gorsza niż faszyzm....
    • slavik222 Lux Veritatis MA przeprosić Owsiaka,nie musi 01.03.06, 08:58
      buntownik_z_powodami napisał:

> Żeby zobaczyć i usłyszeć te przeprosiny chyba zamówię doekoder TV TRWAM
      ZRÓB TO KONIECZNIE. WIELE MĄDREGO SIĘ NAUCZYSZ.
      I LV nie MUSI tylko MA przeprosić.Bo musi to na Rusi,a w Polsce jak kto
      chce...Dotyczy to równiez Owsiaka,ktory robi wiele dobrego,ale dla sławy dalby
      sobie publicznie jajka pomalować
      TYTUŁ INFORMACJI(że musi)TO ZNOWU NIESOLIDNOSĆ,,DZIECIACZKA-PISMACZKA"
      • piwi77 Re: Lux Veritatis MA przeprosić Owsiaka,nie musi 01.03.06, 09:10
        Ma czy musi, wszystko jedno. Wiadomo, ze Kosciol zignoruje ten nakaz. Ma gdzies
        cywilne sady i caly ten glupi narod. W koncu on tu rzadzi, no nie?
    • tersta TV Trwaj sobie w głupocie, trwaj :-))) 01.03.06, 09:51
    • kenzoo3 Re: Wyrok nieprawomocny 01.03.06, 09:56
      Wyrok nieprawomocny a Wybiurcza juz go ogłasza
      ciekawe czy jesli Sąd II instancji uzna ,że Trwam miała rację to Wyborcza tez
      tak ochotnie będzie to trąbić wszem i wobec.
      czy mamy wolnąprasę?
      • piwi77 Re: Wyrok nieprawomocny 01.03.06, 10:54
        My tu generalnie nie lubimy koscielnego panoszenia sie. Wiec jak okaze sie, ze
        TVTrwam wygra w II instancji (juz Kosciol zadba, zeby tak bylo) to dopiero
        dostaniemy temat! Jeszcze sie zdziwisz jaka bedzie relacja, ze o forum nie
        wspomne. Najlepiej wtedy tu nie zagladaj...
      • wilmor1 jest prawomocny! 01.03.06, 11:04
    • praepo Jeszcze poczekajmy ,jeszcze sie nie śpieszmy 01.03.06, 10:55
      z ferowaniem wyrków-jest jeszcze apelacja i kasacja oraz przychylny TVTrwam
      minister Ziobro.Ten sie śmieje ,kto sie śmieje ostatni.
    • wilmor1 Ziobro!..rydzyk do paki! 01.03.06, 11:11
      Minister Ziobro powinien powołać komisje śledczą w sprawie, wyłudzeń, oszóstw
      Rydzyka!..suma na jaką okradł społeczeństwo polskie, stawia go na pierwszym
      miejscu pośród aferzystów w naszym krajy!.. przy Rydzyku, Rywin to małe piwo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka