1sz-truten Re:kaktus mi wyrosnie kiedy przeprosza!!!! 01.03.06, 00:11 taka jest ta sprawiedliwosc w tym kraju dla sprawiedliwych Odpowiedz Link Zgłoś
hobe Ciekawe czy ktos zauwazyl... 01.03.06, 00:13 Albo mi sie wydaje albo zniknela koncowka artykulu na temat tych staruszek przed sala sadowa... czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: Ciekawe czy ktos zauwazyl... 01.03.06, 00:56 poprawnosc polityczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
start-line [...] 01.03.06, 00:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Było myć ręce przed jedzeniem 01.03.06, 00:37 to bys teraz nie miał solitera i nie rzygał:) W szkółce parafielnej tego nie uczyli Odpowiedz Link Zgłoś
me-e proces za procesem... 01.03.06, 00:44 ...wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/159034.html ...wiadomosci.ngo.pl/wiadomosci/159034.html Odpowiedz Link Zgłoś
me-e owsiak ...a wolnosc slowa... 01.03.06, 00:49 ...wbrew temu co widza oczy na koncertach...owsiaka...i tak zostaniesz ukarany...i bedziesz przepraszal tygodniami...a co nato wszechpolacy...i czy owsiak tez ich pozwie...))) ...www.pomorze.wszechpolacy.pl/wosp/ Odpowiedz Link Zgłoś
me-e owsiak... psychiczny symulant... 01.03.06, 01:01 ...www.naszdziennik.int.pl/viewpage.php?page_id=18 Odpowiedz Link Zgłoś
ninanana Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 00:47 Jezeli faktycznie przeprosza i to na antenie, to bedzie chyba pierwszy zarejestrowany przez telewizje cud! Odpowiedz Link Zgłoś
yoshikodayshiky Na Wodstocku była trawa! tylko jaka zielona czy su 01.03.06, 00:57 Na Wodstocku była trawa! tylko jaka zielona czy suszona :) w sumie tak na serio to mam mieszane uczucia Jurek Owsiak robi dobry program napewno lepszy od Eurowizji. Zdrugiej strony tez nie wierze sądom bo jak one orzekają że nie trzeba odśnieżać dachu ze sniegu napewno Owsiak i Rydzyk jest mocno przekoloryzowany znaczy ich moc oddziaływania. wszystkie media wszystko wyolbrzymiają żeby kasa leciała. Ludzie ! niedługo się dowiemy ze Rydzyk ma bombe atomową w komurce a Owsiak całego tira heroiny on przecież coś mówił o tirówkach :) Moim zdaniem normalni ludzie powinni się trzymać od tego całego cyrku z daleka nie rozumiem skąd tyle postów czemu tyle ludzi odpisuje na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Polski system sadownictwa na lopatkach. 01.03.06, 01:20 Ciekaw jestem do jakiej partii politycznej ten (ta) sedzia nalezy. Orzeczenie sadu jest PARODIA i kpina! Teraz rozumiem dlaczego NRA tak bardzo pyskowala Ziobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: Na Wodstocku była trawa! tylko jaka zielona c 01.03.06, 01:22 "Fundacja Lux Veritatis przeprasza fundację WOŚP za wyemitowanie komentarza do filmu 'Przystanek Woodstock - przemilczana prawda', który zawierał nieprawdziwe treści w zakresie informacji, że organizatorzy zezwalają na rozpijanie młodzieży, na polu namiotowym istnieją oflagowane punkty dystrybucji marihuany i jest ona rozpowszechniana wśród uczestników imprezy, a na ziemi pełno leżących ludzi odurzonych narkotykami oraz że impreza ma satanistyczny charakter poprzez powszechne użycie znaków satanistycznych na scenie". No to się rydzyki - kaczki - leppery - giertychy chyba pos.rają w gacie ze złości. Brawo tępić kłamców. Ale, ale czy aby sąd nie dołączył do układu, który wykluł sie w łepku psychicznie chorej kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 01:19 "Fundacja Lux Veritatis przeprasza fundację WOŚP za wyemitowanie komentarza do filmu 'Przystanek Woodstock - przemilczana prawda', który zawierał nieprawdziwe treści w zakresie informacji, że organizatorzy zezwalają na rozpijanie młodzieży, na polu namiotowym istnieją oflagowane punkty dystrybucji marihuany i jest ona rozpowszechniana wśród uczestników imprezy, a na ziemi pełno leżących ludzi odurzonych narkotykami oraz że impreza ma satanistyczny charakter poprzez powszechne użycie znaków satanistycznych na scenie". No to się rydzyki - kaczki - leppery - giertychy chyba pos.rają w gacie ze złości. Brawo tępić kłamców. Ale, ale czy aby sąd nie dołączył do układu, który wykluł sie w łepku psychicznie chorej kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
qbel2 Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 01:21 "Fundacja Lux Veritatis przeprasza fundację WOŚP za wyemitowanie komentarza do filmu 'Przystanek Woodstock - przemilczana prawda', który zawierał nieprawdziwe treści w zakresie informacji, że organizatorzy zezwalają na rozpijanie młodzieży, na polu namiotowym istnieją oflagowane punkty dystrybucji marihuany i jest ona rozpowszechniana wśród uczestników imprezy, a na ziemi pełno leżących ludzi odurzonych narkotykami oraz że impreza ma satanistyczny charakter poprzez powszechne użycie znaków satanistycznych na scenie". No to się rydzyki - kaczki - leppery - giertychy chyba pos.rają w gacie ze złości. Brawo tępić kłamców. Ale, ale czy aby sąd nie dołączył do układu, który wykluł sie w łepku psychicznie chorej kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Wyrok jest nieprawomocny! Zadam od o. Rydzyka 01.03.06, 01:36 podjecia dzialan, w celu niedopuszczenia do wykonania wyroku (do kasacji wlacznie) Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski A ja żądam od sądu natychmiastowej.. 01.03.06, 01:50 egzekucji tego wyroku. Czas Prawa i rychliwej Sprawiedliwości nastał....nareszcie. Dziękujemy ci preziu II... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: A ja żądam od sądu natychmiastowej.. 01.03.06, 02:10 to jest moj ostatni post na forum (na dluzszy czas znikam i nie mam ochoty tego GW-gowna wiecej komentowac): oczekuje, ze TV Trwam bedziue walczyc do ostatniej instancji (rozmawialem z tutejszym dziennikarzem: smial sie; oczywiscie, ze TV Trwam miala prawa taki material puscic; gdyby ten debil Owsik tutaj taki pozew zlozyl - skonczony idiota - toby go wszystkie media "zezarly" za atak na wolnosci obywatelskie - tak powiedzial Klaus); piszccie sobie co chcecie, i robcie co chcecie; mnie to jest zupelnie obojetne; nawet waszych wypocin - w ramach odpowiedzi - czytac nie bede; adresujcie te swoje bzdety do Herrn Michnika i Frau Rapaczynski sisius.monachomachijski napisał: > egzekucji tego wyroku. Czas Prawa i rychliwej Sprawiedliwości > nastał....nareszcie. Dziękujemy ci preziu II... Odpowiedz Link Zgłoś
pisiapisia1 Re: A ja żądam od sądu natychmiastowej.. 01.03.06, 02:21 silesius.monachijski napisał: > to jest moj ostatni post na forum (na dluzszy czas znikam i nie mam ochoty tego > > GW-gowna wiecej komentowac): oczekuje, ze TV Trwam bedziue walczyc do ostatniej > > instancji (rozmawialem z tutejszym dziennikarzem: smial sie; oczywiscie, ze TV > Trwam miala prawa taki material puscic; gdyby ten debil Owsik tutaj taki pozew > zlozyl - skonczony idiota - toby go wszystkie media "zezarly" za atak na > wolnosci obywatelskie - tak powiedzial Klaus); piszccie sobie co chcecie, i > robcie co chcecie; mnie to jest zupelnie obojetne; nawet waszych wypocin - w > ramach odpowiedzi - czytac nie bede; adresujcie te swoje bzdety do Herrn > Michnika i Frau Rapaczynski > > sisius.monachomachijski napisał: > > > egzekucji tego wyroku. Czas Prawa i rychliwej Sprawiedliwości > > nastał....nareszcie. Dziękujemy ci preziu II... Spokojnie Może jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: A ja żądam od sądu natychmiastowej.. 01.03.06, 02:23 przecie sad nie podwazyl tego ze w trwam poszedl film tylko ze zbraklo obiektywnego komentarza przez co caly film wypadl bardzo tendencyjnie i krzywdzaco rownie dobrze iranczycy mogliby sobie z filmow dokumentalnych z czasow drugiej wojny swiatowej powycinac ujecia z usmiechnietymi zydami w obozach i dowodzic ze zadnego holocaustu nie bylo a to ze ilestam ludzi zginelo to wina kosmitow a zydzi byli zadowoleni ze swojego nowego "miejsca zamieszkania" :) Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Gud baj mesydż, panie frustrat. 01.03.06, 02:33 silesius.monachijski napisał: > to jest moj ostatni post na forum (na dluzszy czas znikam i nie mam ochoty tego .. GW-gowna wiecej komentowac): .......; gdyby ten debil Owsik tutaj taki pozew zlozyl - skonczony idiota ..... adresujcie te swoje bzdety do Herrn Michnika i Frau Rapaczynski Znikaj, znikaj na długo...traw swe zgorzknienie w pustelniczych kazamatach P- ugalii, cierp i pokutuj oglądając ulubione bezkrytyczne kamienno-podobne tv- zera. Nawróć się, uwierz i zaufaj dobroci Kościoła. Michnika, Kuronia i wielu innych szlachetnych ludzi pozostaw w spokoju. Naucz się pozytywnej PISSTYKIETY, kóltórę zastąp .....kurą Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: Gud baj mesydż, panie frustrat. 01.03.06, 02:47 kurde ale ta s*.m* (sadomaso? :D)rodzina silesiusa sie rozrosla :) Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 [...] 01.03.06, 11:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: A ja z˙a˛dam od sa˛du natychmiastowej.. 01.03.06, 03:45 silesius.monachijski napisa?: > to jest moj ostatni post na forum (na dluzszy czas znikam i nie mam ochoty tego > > GW-gowna wiecej komentowac): oczekuje, ze TV Trwam bedziue walczyc do ostatniej > > instancji (rozmawialem z tutejszym dziennikarzem: smial sie; oczywiscie, ze TV > Trwam miala prawa taki material puscic; gdyby ten debil Owsik tutaj taki pozew > zlozyl - skonczony idiota - toby go wszystkie media "zezarly" za atak na > wolnosci obywatelskie - tak powiedzial Klaus); piszccie sobie co chcecie, i > robcie co chcecie; mnie to jest zupelnie obojetne; nawet waszych wypocin - w > ramach odpowiedzi - czytac nie bede; adresujcie te swoje bzdety do Herrn > Michnika i Frau Rapaczynski ============================================================================== idz do swojej sekty i nigdy nie wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: A ja żądam od sądu natychmiastowej.. 01.03.06, 04:09 silesius.monachijski napisał: > to jest moj ostatni post na forum Baruch Haszem! Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: Wyrok jest nieprawomocny! Zadam od o. Rydzyka 01.03.06, 01:56 a co folksdojcze maja do gadania w wolnej Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do pisiapisia1 01.03.06, 02:41 pisiapisia1 napisał: > I co? I co?!!!! Kto odpowie na to pytanie?! Odpowidzia na twoje pytanie jest: psi, psi, psi; pi,pi,pi! Odpowiedz Link Zgłoś
przejrzysty Murzynek Bambo 01.03.06, 03:10 Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka czarną sukienkę ma ten koleżka. Uczy, tłumaczy w Radiu Maryja kto godny chwały a kto wręcz kija. Leje na serce miód swoim gościom do adwersarzy zionie miłością. Żyda, Masona czuje z daleka wszystko w nim widzi oprócz człowieka. Glemp traci nerwy: "Rydzyk - łobuzie", Tadzio z uśmiechem nadyma buzię. Pieronek błaga: "Daj na wstrzymanie", to on rozkręca nową kampanię. Życiński prosi: "weź - odpuść sobie", a Rydzyk: "spadaj, co zechcę - zrobię". Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali. Czuje się bosko jak w siódmym niebie do Sejmu wchodzi tak jak do siebie. A gdy podskoczyć ktoś mu próbuje armię BERETÓW mobilizuje. Ich nie obchodzi, co sądzi prasa - że dla Rydzyka Bogiem jest KASA. Mohery wielbią swego pasterza dla nich ważniejszy jest od PAPIEŻA! Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras UWAGA!!!Kol.Przejzysty napisa? wspania?y wiersz!!! 01.03.06, 03:40 Serdeczne gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liliana77 jeszcze nie wygral, wyrok zostanie zmieniony... 01.03.06, 03:49 w II instancji Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 03:51 TV Trwam można oglądać online. Kiedy będą te przeprosiny? Chciałbym zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sanai Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 05:08 Na stronach ND jest artykul oczywiscie w tonie obronnym. Oto co tam miedzy innymi napisano: Możemy tam [na filmie] zobaczyć wstrząsające sceny z nastolatkami pijącymi alkohol, zażywanie narkotyków przez uczestników koncertu i grupy pijanej młodzieży. Autorzy filmu pokazali namioty oznaczone flagą z marihuaną, gdzie, według reporterów, można było kupić narkotyki. Wiele również mówił transparent z napisem "Polska młodzież za legalizacją" i rysunkiem konopii indyjskich. Wśród uczestników można było także zauważyć osoby noszące tzw. pacyfki, które są symbolem satanistycznym. To chyba nie wymaga komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Lux Veritatis musi przeprosic´ Owsiaka 01.03.06, 05:42 sanai napisa?: > Na stronach ND jest artykul oczywiscie w tonie obronnym. Oto co tam miedzy > innymi napisano: > > Moz˙emy tam [na filmie] zobaczyc´ wstrza˛saja˛ce sceny z nastolatkami pija˛cymi > alkohol, zaz˙ywanie narkotyków przez uczestników koncertu i grupy pijanej > m?odziez˙y. Autorzy filmu pokazali namioty oznaczone flaga˛ z marihuana˛, gdzie, > wed?ug reporterów, moz˙na by?o kupic´ narkotyki. Wiele równiez˙ mówi? transparent > z > napisem "Polska m?odziez˙ za legalizacja˛" i rysunkiem konopii indyjskich. Ws´ród > uczestników moz˙na by?o takz˙e zauwaz˙yc´ osoby nosza˛ce tzw. pacyfki, które sa˛ > symbolem satanistycznym. > > To chyba nie wymaga komentarza ============================================================================== gloryfikowanie hitlera za holokaust, publiczne podziekowanie klamcy oswiecimskiemu Ratajczakowi za slowa prawdy, umieszczenie portretu Goebbelsa obok Tygodnika Powszechnego w gablocie w Toruniu. To chyba nie wymaga komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
expertyzer owsik - kompromitacja 01.03.06, 06:15 Śmieszy mnie wypowiedź owsika dla TVN - chłopiec idący z puszką piwa wclae nie musiał mieć tam piwa, a był to może zbieracz puszek. Cóż za pusty człowiek. Wychodzi na to ,że TV TRWAM zrobiła komputerowe animacje ćpających i chwiejących się nastolatków. Przecież dobrze wiadomo ,że tam jeździ tzw. męt społeczny i ludzie nie mający zamiaru pracować czy uczyć się. Tylko naćpać się, nachalć , popie.przyć i już. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: Owsiak - kompromitacja rydzyka i jego sekty 01.03.06, 07:08 tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: owsik - kompromitacja 01.03.06, 08:57 Tak wlasnie wyglada ta Wasza katolicka moralnosc. Jak nie macie argumentow (rzeczowych, bo silowe to macie) to obrazacie ludzi, np przekrecajac ich nazwiska. Wyroku nie mogles zrozumiec, bo rozum Twoj zaczadzony czarna ideologia. Odpowiedz Link Zgłoś
morsick A tak wygląda 'moralność' antykatoli. Jak ktoś coś 01.03.06, 09:40 gada nie po ich myśli, to na pewno jest to katolik ze swoją fałszywą moralnością i czarną ideologią. Najwięcej prymitywnych wypowiedzi i idiotyzmów na forum jest pod adresem właśnie katolików, wliczając w to Twoją. Co do wyroku, to uważam, że jest on absurdalny i obnaża tylko terror politycznej poprawności. Pokazanie guru postępu w złym świetle jest niewybaczalnym wykroczeniem. Nawet, jeśli to wszystko prawda, choć pokazana z innnej strony (ciekawe z kolei, jakie media wypowiadają się obiektywnie?). Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: A tak wygląda 'moralność' antykatoli. Jak kto 01.03.06, 09:49 morsick napisał: > gada nie po ich myśli, to na pewno jest to katolik ze swoją fałszywą moralności Obrazasz ludzi i to nie jest po mojej mysli. Obrazanie, jest jednym z lagodniejszych srodkow stosowanych przez Katolikow wobec inaczej myslacych. I dlatego Ciebie rowniez o przynaleznosc do tej sekty podejrzewam. Moge sie mylic, ale to raczej malo prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
morsick Poczułeś się obrażony? Czyżbym coś zbyt 01.03.06, 10:18 trafne podsumował? Lekką ręką przypisujesz katolikom wszystko, co najgorsze a sam boisz się krytyki. Taka postawa jest niestety bardzo częsta. A jak się odniesiesz do argumentów przeze mnie przedstawionych? Też napiszesz, że to chora wizja ciemnego katola? Owszem, należę do tej "sekty" i sporo czytam głupot i często ewidentnych kłamstw na jej temat. Nie jestem tylko pewien z czego one wynikają?... Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Poczułeś się obrażony? Czyżbym coś zbyt 01.03.06, 10:32 Sorry, tak bezwarunkowo poparles 'expertyzera', ze dostalo sie i Tobie. Moj blad. Krew mnie zalewa gdy ktos przekreca nazwiska w sposob obrazliwy, co ma zastapic argumenty. Uwagi pod adresem KK w calosci podtrzymuje. Ewidentnym przykladem sa media Rydzyka. I tylko nie twierdz, ze Rydzyk to nie KK. Kakofonia koscielnych sygnalow na temat Rydzyka ma tylko sluzyc dezorientacji spoleczenstwa w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
morsick Ja bezwarunkowo poparłem 'expertyzera'? 01.03.06, 11:16 A niby gdzie i jak? Tylko nie pisz, że nie wjeżdżając na niego. Ja również nie lubię, gdy w dyskusji ktoś zaczyna innych obrażać czepiając się urody, nazwiska, wzrostu, fryzury itp., bo wtedy tak naprawdę nie ma o czym gadać. Ale również nie trawię uogólniania. W KK rozstrzał pomiędzy opiniami na różne tematy - w tym o. Rydzyka - jest jak pomiędzu GW a ND i gadanie, że postawa Rydzyka odzwierciedla poglądy KK jest trochę niepoważna (wybacz). A jeśli wypowiedzi hierarchów krytykujących Rydzyka traktujesz jako dezorientowanie społeczeństwa, a tych, co go popierają jako głos KK, to znaczy tylko tyle, że dopasowujesz rzeczywistość do własnych przypuszczeń. Rydzykowe media dość mocno odstają od 'salonowych', więc nie mają w nich co liczyć na obiektywne opinie. Ja ich (rydzykowych) nie czytam, nie słucham i nie oglądam i trzymam do nich pewien dystans, ale też ich tak paranoicznie nie atakuję, jak to czynią politycznie poprawne i postępowe 'elyty'. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Ja bezwarunkowo poparłem 'expertyzera'? 01.03.06, 12:02 OK. Nie wracajmy juz do przeszlosci! Rozumiem Twoj bol, ze jako Katolik, jestes konfrontowany z jedna z twarzy Kosciola (twierdze, ze ta najprawdziwsza). W tej kwestii, jak i w wielu innych, KK unika jak ognia stawiania sprawy "tak, tak, nie, nie". Kosciol jest bowiem mistrzem w maceniu wody tak, aby byla nieprzejzysta, bo w niej najlepiej sie porusza. I wtedy, na dobra sprawe, nic mu nie mozna zarzucic. Tak jest ze sztandarowym Rydzykiem, tak jest, z glosna ostatnio, sprawa Lux Veritatis, czy wydawnictwem Stella Maris i wieloma innymi. Kosciol profituje, ale jak co do czego to odium ma spasc na innych. Ja to nazywam po imieniu - obluda... Odpowiedz Link Zgłoś
morsick W porządku, nie twierdzę, że KK jest czysty, ale 01.03.06, 13:12 mój ból, jak to określiłeś, polega raczej na tym, że wielu ludzi dostrzega tylko tą jedną twarz KK, często prymitywnie zakłamaną i wypaczoną przez różnych "anty", a zupełnie nie obchodzi ich ta druga. W historii KK jest wiele kłamstw rozpowszechnianych przez jego przeciwników, no ale każdy ma prawo mówić co chce, tylko niektórym brakuje odwagi do bycia obiektywnym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: W porządku, nie twierdzę, że KK jest czysty, 01.03.06, 13:46 Oczywiscie, ze i w KK jest ta druga, przyjazna, twarz. Ale to nie jest twarz Kosciola i nie od niego pochodzi. Ta twarz to ludzka twarz, ktora znajdziesz wszedzie, w kazdej religii i poza nimi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: A tak wygląda 'moralność' antykatoli. Jak kto 01.03.06, 15:32 myli Ci się zdrwy rozsądek z poltyczną poprawnością! jak z czym się nie zgadzasz to zawsze mówisz że to jest "politycznie poprawne"? Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: owsik - kompromitacja 02.03.06, 02:00 expertyzer napisał: > Śmieszy mnie wypowiedź owsika dla TVN - chłopiec idący z puszką piwa wclae nie > musiał mieć tam piwa, a był to może zbieracz puszek. Cóż za pusty człowiek. > > Wychodzi na to ,że TV TRWAM zrobiła komputerowe animacje ćpających i > chwiejących się nastolatków. > > Przecież dobrze wiadomo ,że tam jeździ tzw. męt społeczny i ludzie nie mający > zamiaru pracować czy uczyć się. Tylko naćpać się, nachalć , popie.przyć i już. No oczywiście, "Przecież dobrze wiadomo". Jak rozumiem znasz wszystkich którzy tam jeżdżą i oczywiście to wszystko narkomani i zboczeńcy, bo ty tak powiedziałeś, a pacyfa to symbol statnizmu prawda kretynie? Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Jak ja kretyn to ty jesteś ch.uj ku.tasie 03.03.06, 20:59 hau hau hau ratlerku:) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Morda w kubeł sługusie urbana. 06.03.06, 01:55 :) Mylisz mnie z kimś kogo interesuje co masz do wyszczekania dzieciaczku:) To, że się pozamieniałes z koniem na rozumy, i ten koń jest na tym do przodu, to już niestety tylko twój problem:) Odpowiedz Link Zgłoś
expertyzer Re: Morda w kubeł sługusie urbana. 06.03.06, 12:09 Powiedziałem już ,żebyś trzymał ryja na kłódkę, więc nie wysilaj się efekcie psiego wytrysku. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Morda w kubeł sługusie urbana. 06.03.06, 14:43 No i co z tego, że napisałeś? Możesz sobie wypisywć co chcesz pajacu, średnio mnie to obchodzi:) poszczekać sobie możesz najwyżej na forum Odpowiedz Link Zgłoś
expertyzer Re: Morda w kubeł sługusie urbana. 06.03.06, 19:25 Widzę,że bez obicia twojej pijackiej mordy sie nie obejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Morda w kubeł sługusie urbana. 07.03.06, 10:01 expertyzer napisał: > Widzę,że bez obicia twojej pijackiej mordy sie nie obejdzie. Buehehe, strasznie się boję, ojejku już uciekłem:) Mi możesz naskoczyć debilowaty ciulu:) Odpowiedz Link Zgłoś
expertyzer Wydaje mi się,że 08.03.06, 19:09 wszystkie dzieci w szkole się z ciebie śmiały. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Wydaje mi się,że 09.03.06, 15:32 expertyzer napisał: > wszystkie dzieci w szkole się z ciebie śmiały. A kogo to obchodzi co Ci sie wydaje skoro mnie nie znasz matole?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 08:01 nareszcie, ktoś wygrał z Rydzykiem oby tak dalej:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
smierc666 Trudna sprawa 01.03.06, 08:38 Dziwię się troszku postawie Kościoła i biskupów. Wyhodowali na swoim łonie żmije. Wszelkie postulaty o. d. Rydzyka do złudzenia przypominają postawę Talibów - noszenie brody (a spróbuj nie nosić), kobiety full okrycie, pomniki bodajże Buddy rozwalić w pył a to wszystko w imie swego boga. Tu sytuacja jest identyczna a że jeszcze żyjemy w kraju demokratycznym więc skala jest zdecydowanie mniejsza. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Trudna sprawa 01.03.06, 08:52 smierc666 napisał: > Dziwię się troszku postawie Kościoła i biskupów. > Wyhodowali na swoim łonie żmije. Z tego jaja jakim jest KK moga rodzic sie tylko takie pokraki jak Rydzyk i jego "Zakon". W Kosciele to regula a nie wyjatek. Ze przypomne z historii Zakon Jezuitow, czy Opus Dei... Odpowiedz Link Zgłoś
grabowscy gowno prawda 01.03.06, 08:42 LuxVeritas ma przeprosci WOŚ. Dla pismakow to mala roznica. Tak samo mala jak wolnosc gloszenia przekonan a wolnosc manifestowania pedalstwa. ZGROZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kontoporanka Re: Lux Veritatis musi przeprosić Owsiaka 01.03.06, 08:51 brawo Jurek jeszcze chwile w RP są wolne sądy tylko coś rydzyk nisko wyceniony dla tego domu dziecka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Dlaczego tylko tysiąc ?.Dla takiej potęgi to nic d 01.03.06, 08:53 dla domu dziecka niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Nie,,MUSI" tylko MA przeprosić,kłamliwa infor... 01.03.06, 09:01 Nadgorliwość jest gorsza niż faszyzm.... Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Lux Veritatis MA przeprosić Owsiaka,nie musi 01.03.06, 08:58 buntownik_z_powodami napisał: > Żeby zobaczyć i usłyszeć te przeprosiny chyba zamówię doekoder TV TRWAM ZRÓB TO KONIECZNIE. WIELE MĄDREGO SIĘ NAUCZYSZ. I LV nie MUSI tylko MA przeprosić.Bo musi to na Rusi,a w Polsce jak kto chce...Dotyczy to równiez Owsiaka,ktory robi wiele dobrego,ale dla sławy dalby sobie publicznie jajka pomalować TYTUŁ INFORMACJI(że musi)TO ZNOWU NIESOLIDNOSĆ,,DZIECIACZKA-PISMACZKA" Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Lux Veritatis MA przeprosić Owsiaka,nie musi 01.03.06, 09:10 Ma czy musi, wszystko jedno. Wiadomo, ze Kosciol zignoruje ten nakaz. Ma gdzies cywilne sady i caly ten glupi narod. W koncu on tu rzadzi, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoo3 Re: Wyrok nieprawomocny 01.03.06, 09:56 Wyrok nieprawomocny a Wybiurcza juz go ogłasza ciekawe czy jesli Sąd II instancji uzna ,że Trwam miała rację to Wyborcza tez tak ochotnie będzie to trąbić wszem i wobec. czy mamy wolnąprasę? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: Wyrok nieprawomocny 01.03.06, 10:54 My tu generalnie nie lubimy koscielnego panoszenia sie. Wiec jak okaze sie, ze TVTrwam wygra w II instancji (juz Kosciol zadba, zeby tak bylo) to dopiero dostaniemy temat! Jeszcze sie zdziwisz jaka bedzie relacja, ze o forum nie wspomne. Najlepiej wtedy tu nie zagladaj... Odpowiedz Link Zgłoś
praepo Jeszcze poczekajmy ,jeszcze sie nie śpieszmy 01.03.06, 10:55 z ferowaniem wyrków-jest jeszcze apelacja i kasacja oraz przychylny TVTrwam minister Ziobro.Ten sie śmieje ,kto sie śmieje ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Ziobro!..rydzyk do paki! 01.03.06, 11:11 Minister Ziobro powinien powołać komisje śledczą w sprawie, wyłudzeń, oszóstw Rydzyka!..suma na jaką okradł społeczeństwo polskie, stawia go na pierwszym miejscu pośród aferzystów w naszym krajy!.. przy Rydzyku, Rywin to małe piwo! Odpowiedz Link Zgłoś