polski_murzyn 05.03.06, 13:15 Lobby kurczakowe broni się przed spadkiem sprzedaży . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ireksp Jakaś paranoja z tym H5N1!! C2H5OH zabija od dawna 05.03.06, 13:16 i jakoś nikomu nie przeszkadza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toworzyszszmaciak C2H5OH to podstawa bytu Kaczolandu, podstawowe 05.03.06, 13:20 źródło dochodu i jako takie jest pod medialnym parasolem. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Co za różnica na co się zdechnie by pójść do Pana? 05.03.06, 13:25 Dlaczego tacy pobożni katolicy i wzorowi słuchacze Radia Maryja oraz namiętni oglądacze Telewizji Trwam tak się boją pójść do Pana? Powinni pragnąć iść do nieba w każdej chwili !!! Przecież zaraza jest już w Toruniu to może być jedyna szansa. Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspany_pawian Re: Co za różnica na co się zdechnie by pójść do 05.03.06, 13:29 Boją się pójść do Pana właśnie dlatego, że słuchają Radia Maryja i oglądają telewizję Trwam! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt "Wolne" media uświadamiają nas na szczęście 05.03.06, 13:46 "Wolne" media uświadamiają nas na szczęście i dzięki temu nie ulegamy propagandzie Radia Maryja że w Polsce rządzi salon. Skoro w gazecie piszą że nie rządzi to nie rządzi. Monika Olejnik dzisiaj rano w zetce zadała wspaniałe pytanie: "Czy Wy myślicie że ktoś mi dyktuje w taki sposób prowadzić program? Przygotowuje pytania?". Nie Pani Moniko. Pani jest po prostu głupia i dlatego Pani idealnie realizuje to czego salon oczekuje... nie trzeba nic Pani dyktować. Gdyby nagle się okazało że w jakiś sposób się Pani odchyli od oficjalnej linii partii to won z programu. (Przykład -> Ziemkiewicz) Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew A ja mam gości i dwie kaczki na obiad... 05.03.06, 14:48 A ja mam gości i dwie kaczki na obiad... Taka deklaracja z ust ministra mogłaby dopiero uspokoić sytuację! Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: A ja mam gości i dwie kaczki na obiad... 05.03.06, 19:22 Ależ to jest okrutne ;)))) Można dodać, że te dwie kaczki na obiad są z jednego lęgu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zzamiedzy Re: A ja mam gości i dwie kaczki na obiad... 05.03.06, 20:09 Jurgiel powiedzial, ze badania beda potwierdzone w Wielkiej Brytanii pod Londynem. No to wiemy gdzie lezy Wielka Brytania.Czy wszyscy wazni w pisie musza byc glupsi od Kaczynskiego? Czy wszyscy musza czytac z kartki? Czy wszyscy maja mowic belkotliwie i bez sensu? Domyslam sie, ze chodzilo o laboratorium pod Londynem w Wielkiej Brytanii, ale wyszlo Jurgielowi jak zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo Re: A ja mam gości i dwie kaczki na obiad... 05.03.06, 20:15 Jest taka baja z WB o Pinkim i Mózgu :) Odnosząc tę baję do PiSu stwierdzić należy, że Mózg a właściwie dwa Mózgi (przy czym starszy jest nadrzędny wobec młodszego :) to wiadomi bracia a cała reszta tej partii to klony myszki Pinky :) Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: A ja mam gości i dwie kaczki na obiad... 05.03.06, 23:25 Jurgiel mógłby zjeść i tatara z łąbędzie, a mnie by nie przekonał. To, co Jurgiel mówi nie jest dla mnie żadnym powodem do jedzenia lub niejedzenia czegokolwiek. A osoby, które panikują przed ptasią grypą powinien przekonywać ktoś wiarygodny, tak mi się przynajmniej wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Re: A ja mam gości i dwie kaczki na obiad... 05.03.06, 21:42 Swietnie dzieki tej blyskotliwej wypowiedzi wiemy gdzie lezy Wielka Brytania, a uczniowie na lekcjach geografii zawsze moga powolac sie na autorytet pana Ministra. Odpowiedz Link Zgłoś
oczeret Re: A ja mam gości i dwie kaczki na obiad... 06.03.06, 02:59 Zadał się Ojciec Dyrektor z kaczym pomiotem i w Toruniu strefa zapowietrzona. Czy to nie palec Boży i ostrzeżenie dla nas wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: "Wolne" media uświadamiają nas na szczęście 05.03.06, 21:13 mr_perfekt napisał: > "Wolne" media uświadamiają nas na szczęście i dzięki temu nie ulegamy > propagandzie Radia Maryja że w Polsce rządzi salon. > Skoro w gazecie piszą że nie rządzi to nie rządzi. > Monika Olejnik dzisiaj rano w zetce zadała wspaniałe pytanie: "Czy Wy myślicie > że ktoś mi dyktuje w taki sposób prowadzić program? Przygotowuje pytania?". Nie > > Pani Moniko. Pani jest po prostu głupia i dlatego Pani idealnie realizuje to > czego salon oczekuje... nie trzeba nic Pani dyktować. Gdyby nagle się okazało > że w jakiś sposób się Pani odchyli od oficjalnej linii partii to won z > programu. (Przykład -> Ziemkiewicz) Jasne, M. Olejnik jest głupia bo śmie atakować brunatnych i czerwonych, a Ziemkiewicz który w ostatnich latach w wyniku kolejnych niepowodzeń pisarskich sfiksował całkowicie jest szczytem inteligencji. A ty pewnie jesteś wyrocznią? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Re: "Wolne" media uświadamiają nas na szczęście 05.03.06, 23:37 Wywód Moniki Olejnik o tym że media są wolne bo Olejnik w nich pracuje jest szczytem głupoty. Jeśli ktoś tego nie widzi to niech czymprędzej złoży CV do gazety... Oni tam takich orłow potrzebują! Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: "Wolne" media uświadamiają nas na szczęście 06.03.06, 00:21 mr_perfekt napisał: > Wywód Moniki Olejnik o tym że media są wolne bo Olejnik w nich pracuje jest > szczytem głupoty. Jeśli ktoś tego nie widzi to niech czymprędzej złoży CV do > gazety... Oni tam takich orłow potrzebują! Powiedz wreszcie, czy media pana Rydzyka są wolne? Czy jak się tam zatrudnie, mogę pisać o tym, że trzeba przeprowadzić śledztwo, na co poszły wyłudzone od biednych emerytów pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Nie bojmy sie ptasiej grypy 05.03.06, 22:50 O wiele weiecej osob zginelo do tej pory poprzez kontakt z muzulmanami, a nikt nie kaze ich wybic i zakopac. Spokojnie, jakos to bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Nie lubie kurczakow ... 05.03.06, 13:21 Szczegolnie ,kiedy probuja z niego zrobic schabowego. Ale Chirac zezarl,to i w Polsce politycy beda zrec . Ja nie i smacznego ! Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka ptasia grypa jest u nas od dawna 05.03.06, 13:22 wystarczy spojrzec na mapę - dookoła jest a u nas nie ma. I raptem odnalazła sie w Toruniu, prawie w środku Polski. Lobby drobiarskie działa - od jutra nowe ceny na drób - obnizka 50 %. Chociaz biedacy podjedża sobie tanio Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta I tak pędzej czy później każdy umrze !!! 05.03.06, 13:22 Co za różnica czy na ludzką grypę, czy na ptasią, czy w wypadku, czy na serce albo udar, itd., itp. Zastanawia mnie dlaczego polacy, tacy pobożni katolicy i wzorowi słuchacze Radia Maryja oraz namiętni oglądacze Telewizji Trwam tak się boją pójść do Pana? Powinni pragnąć iść do nieba w każdej chwili a nie dopiero wtedy jak już zaczynają gnić za życia i śmierdzieć otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Re: Jakaś paranoja z tym H5N1!! C2H5OH zabija od 05.03.06, 21:36 Oj przeszkadza. W USA to nawet wprowadzili prohibicje, a w b. ZSRR za czasow I Sekretarza KP ZSRR Gorbatschova to ustalili czas otwarcia sklepow monopolowych na godz. 14-ta co doprowadzilo do paralizu calego panstwa, Polska z etapu PRL-u tez wprowadzila limit zakupow a nawet kartki w swej przedschylkowej fazie rozwoju. Z powodu choroby alkoholowe umieraja dziesiatki milionow ludzi a cierpia setki milionow. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: "Dziś na obiad zjem kurczaka" 05.03.06, 13:18 Potwierdziła się stara prawda: Siedliskiem zakaźnych chorób jest brud i niechlujstwo. Mam nadzieję, że nie obraziłem żadnej grupy społecznej ani narodowościowej. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 05.03.06, 13:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
toworzyszszmaciak Żądamy relacji na żywo z konsumpcji owego kurczaka 05.03.06, 13:19 i żadnego ściemniania z braniem do ust i wypluwaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: "Dziś na obiad zjem kurczaka" 05.03.06, 13:19 Jedz Krzysiu, tobie juz nic nie jest w stanie zaszkodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: "Dziś na obiad zjem kurczaka" 05.03.06, 13:21 ja także zjem dzis na obiad kurczaka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: "Dziś na obiad zjem kurczaka" 05.03.06, 14:57 Ja już zjadłem i jutro będę jeść!~ Co za głupie pitolenie na temat tej grypy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: "Dziś na obiad zjem kurczaka" 05.03.06, 18:21 Z tą ptasia grypą to jedno wielkie ściemnianie. Niedługo dowiemy się dlaczego nie wybuduje się 3000000 domów ,dróg itp - bo ptasia grypa pochłonęła fundusze. Głupio wydawać pieniadze kazdy potrafi. Jaki skutek maja te wszystkie działania poza wprowadzaniem chaosu i wydawaniem niepotrzebnie kasy . Wiadomo że ptaki fruwają wiec po co te dezynfekcje na granicy ?.Lepiej wydać pieniadze na badania wirusa i wyprodukowanie szczepionki. Chociaż z drugiej strony nik nie wie jak ten wirus bedzie wygladał i czy szczepionka będzie skuteczna. Szczepionki o ile wiem to robi sie kiedy juz wiadomo jaki ten wirus jest i jak działa. Nie da sie skutecznie walczyć z czymś czego jeszcze nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
vitek25 Kolejna masowa obsesja medialna 05.03.06, 13:22 Terroryści - koalicja - papież - ptasia grypa - Rywin - itd itp, zbiorowe dęcie w trąby na okragło, co ciekawe: ZAWSZE przy pominięciu jagokolwiek głebszego myślenia na temat jakiejkolwiek z tych kwestii... Odpowiedz Link Zgłoś
doleslaw Re: Kolejna masowa obsesja medialna 06.03.06, 08:16 Jeżeli dziennikarzami zostają ludzie nie potrafiący sklecić paru zdań bez użycia słów "tak naprawdę" a muszą(?) udawać że znają się na wszystkim, od katastrof budowlanych po immunologię to są takie efekty. No i ten język! Labolatorium zamiast laboratorium, padnięte ptaki zamiast padłe i.t.p. Odpowiedz Link Zgłoś
skin.polski Re: "Dziś na obiad zjem kurczaka" 05.03.06, 13:25 życzę smacznego panie ministrze! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud kto je drób ten ma ptasi dziób 05.03.06, 14:19 znowu potwierdzaja sie stare przyslowia ludowe religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wroxi Zjedz tego kurczaka Jurgielu w Toruniu na oczach 05.03.06, 13:30 Zjedz tego kurczaka Jurgielu w Toruniu na oczach moherowych beretow calej Polski, widzow telewizji Trwam. Nie zapomnij potem zalatwic bryke dla Rydzyka, aby szybko ewakuowac ojca dyrektora jak najdalej od zagrypionych labedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Zjedz tego kurczaka Jurgielu w Toruniu na ocz 05.03.06, 13:39 Oj Jurgielu Jurgielu ty sobie chłopie jaja robisz a nasze dwa dorodne kaczorki są zagrożone i dyktatura jest zagrożna czas aby łojciec Ryjdzyk wezwał mocherowe do zbiorowych modłów za zdrowie naszych drogich kaczorków. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh "Dziś na obiad zjem kaczke" 05.03.06, 13:34 Dlaczego w supermarketach kaczek nie sprzedaja sie parami? Przeciez tez sa identyczne? Dwie w cenie jednej! Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: "Dziś na obiad zjem kurczaka" 05.03.06, 13:34 Panie Jurgiel jak kurczaka to tylko z rydzykami no i oczywiście przy właczonym radiomarjka Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: "Dziś na obiad zjem kurczaka" 05.03.06, 13:38 coz rzec po takich deklaracjach przedstawicieli rzadu... chyba tylko: trzymamy kciuki za wirusa slowskowyt.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gravesen5 Re: "Dziś na obiad zjem kurczaka" 05.03.06, 13:39 Widzieliscie konferencję prasową Jurgiela ? Wyrazy dłuższe niż trzysylabowe to dla niego poważny problem :) Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Zakopać głęboko? 05.03.06, 13:43 "Martwe ptactwo należy głęboko grzebać, tak aby inne zwierzęta go nie odkopały i nie zjadły". A ja głupi byłem przekonany, że to nasze służby sanitarne i epidemiologiczne mają jakieś procedury utylizacji na wypadek epidemii. Polaku! Radź sobie sam! Odpowiedz Link Zgłoś
dobud Re: Zakopać głęboko? 05.03.06, 13:54 mają..........np. palą nimi w piecu c.o. powiatowego inspektoratu weterynarii Odpowiedz Link Zgłoś
punter "plan Balcerowicza" kosztował życie kilku tysięcy 05.03.06, 13:45 Polaków więc choroba szalonych kaczorów to pikuś w porównaniu ze skazaniem setek osób na śmierć głodową. Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: "plan Balcerowicza" kosztował życie kilku tys 05.03.06, 16:32 punter napisał: > Polaków więc choroba szalonych kaczorów to pikuś w porównaniu ze skazaniem > setek osób na śmierć głodową. gdzies ty czleku t przeczytal? w 'nowej fantastyce'? slowskowyt.blox.pl/ punter napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
mobileinmobili jurgiel, minister, ktory utopil interesy polskich 05.03.06, 13:50 upraw cukrowniczych, podczas obrad ue, uciekl z obrad. stwierdzil, ze i tak nie zna angielskiego, anie mial tlumacza, wiec i tak nie kapowal o co chodzi. Polska stracila miliony Euro, tznn. polscy rolnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Re: jurgiel, minister, ktory utopil interesy pols 05.03.06, 14:18 Minister "VIP-taxi" ma ważniejsze rzeczy do roboty. Chociażby pchanie na fotel podlaskiego kuratora oświaty człowieka, który ma zerowe pojęcie o tej materii. Kolesie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tabi2 A moze dzis kaczke? 05.03.06, 13:50 Ale radze by swiety minister zaprosil na ten obiad ojca derektora i wyslal po niego limuzyne. A tak poza tym to taki radyjny minister nie powinie nawolywac do jedzenia drobiu w poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
brunschwick Wielki Post 05.03.06, 13:52 Co oni zapomnieli że jest post, ojciec dyrektor będzie zły. Odpowiedz Link Zgłoś
siersciuchspenetrowany Re: Wielki Post 05.03.06, 14:22 brunschwick napisał: > Co oni zapomnieli że jest post, ojciec dyrektor będzie zły. Jest NIEDZIELA a nie PIĄTEK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brunschwick Re: Wielki Post 05.03.06, 15:19 Wielki Post, 40 dniowy słyszałeś o takim? Odpowiedz Link Zgłoś
tabi2 Apel o spokojne reakcje......? 05.03.06, 13:54 Jurgiel niech nie apeluje o spokojne reakcje. Dlaczego spokojnie nie reagowal na na telefon z prosba o limuzyne dla rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
brunschwick Re: Apel o spokojne reakcje......? 05.03.06, 14:10 Zareagował spokojnie i kulturalnie. Normalny człowiek kazałby sie pajacowi wypchać, ale nasz minister jest człowiekiem dobrze wychowanym i bardzo uczynnym. Jest to w naszym kraju zjawisko tak dziwne że nikt w to nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
toworzyszszmaciak Wszyscy przedstawiciele partii rządzącej powinni 05.03.06, 14:10 to zrobić solidarnie, na oczach kamer. Wtedy wróciłaby nadzieja w narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
berecik_wiadomo_jaki Re: "Dziś na obiad zjem kurczaka" 05.03.06, 14:13 > Lobby kurczakowe broni się przed spadkiem sprzedaży . ...a atakuje je lobby farmaceutyczne, producentów leków na ptasią grypę. Dotychczas na świecie zginęło na tę chorobę mniej osób niż dziennie w Polsce ginie na raka lub na zawał. Dlaczego tu nikt tym się tak nie zajmuje jak chorobą, na którą zginęło ze 100 osób w ciągu ostatnich 50 lat na całym świecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Ludzie!!! Jedzcie Kaczki !!! 05.03.06, 14:15 też są znakomite! :) religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Ludzie!!! Jedzcie Kaczki !!! 05.03.06, 14:25 Jakbym już taką kaczkę, jedną z drugą, zadźgał, brzydziłbym się na samą myśl włożenia jej do ust. Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: "Dziś na obiad zjem kurczaka" 05.03.06, 14:24 Jedz Pan kurczaka, jedz Pan. A może Pan akurat na tego co trzeba trafi? <yupi> Odpowiedz Link Zgłoś