firstman Wolał bym sobie mosznę odjąć 23.03.06, 12:33 niżli dać choć grosik owsiakowi czy innym zawodowym wyciągaczom z cudzych kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Wolał bym sobie mosznę odjąć 23.03.06, 12:41 bo dla debili tylko kler ma monopol na dobroczynosc ,ty cieciu jak bedziesz zdychal to koniecznie zaprotestuj jak zechca cie ratowac sprzetem darowanym przez Owsiaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19741 Re: Wolał bym sobie mosznę odjąć 23.03.06, 12:47 Powiedz co mamie, która urodziła niedawno córeczkę w szpitalu w którym pracuję (wolę nie pisać gdzie), a którą uratowano - córkę - dzięki sprzętowi od WOŚP. Powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 fristman.. moszna? już dawno nie masz! 23.03.06, 13:54 popatrz, dziewczynko w krocze.. co widzisz?.. bez jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Co to znaczy, robta co chceta? 23.03.06, 12:33 Czy robta na co macie ochte ... i macie na to moje blogoslawienstwo! / pirwszy post nie poszedl, wic podobny powtarzam/. Ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu To powiedzenie ma glebsze znaczenie niz 23.03.06, 12:58 Ci sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 mysz_polna5.. masz dzieci? 23.03.06, 13:17 jeżeli masz dzieci,wnuki, zdrowe to dobrze!.. wiesz ilu dzieciakom chorym, pomogła fundacja Owsiaka?.. znasz ból rodziców chorych dzieci, którym nikt nie pomógł?.. OrkiestraSP/ pomaga wszystkim dzieciakom, bez oglądania sie na wyznanie,pochodzenie!...pokaż mi jedno dziecko,uratowane przez rydzyka?... zabija cie nienawiść!..idż, powiedz rodzinom uratowanych dzieciaków, że Owsiak jest zły!... zobaczysz co cie spotka!.. nie razi cie to, okrada Polaków? że rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Re: Co to znaczy, robta co chceta? 23.03.06, 14:08 A wiesz, polna myszko, że był taki jeden co to mówił "Kochaj i rób co chcesz". Święty Augustyn się nazywał. Odpowiedz Link Zgłoś
anielica99 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 12:34 "Nie słuchałam pana Owsiaka, ale nawet bez znajomości szczegółów jestem przeciwna, żeby prowadził program pierwszej pomocy w szkołach. Jak dotąd więcej zrobił szkody niż pożytku w procesie wychowania młodego pokolenia (...) Niesprawdzonych osób (albo wręcz takich, które nie wykazały się jeszcze niczym pozytywnym) nie powinno się zapraszać do szkoły. Patrząc na przeszłość, obawiałabym się nawet, że może to przynieść więcej złego niż dobrego". Pani Maria Nowak jest po prostu the best... rozbawiła mnie :lol: niestety, taka kompletna ignorancja bardzo mie wkurza... :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab 3 Maja święto wolnej myśli.Zaprotestujmy w tym 23.03.06, 12:34 dniu, przed parlamentem, przeciw pętaniu wolnej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
firstman Re: 3 Maja święto wolnej myśli.Zaprotestujmy w ty 23.03.06, 12:38 krzych.korab napisał: > dniu, przed parlamentem, przeciw pętaniu wolnej myśli. Idźcie i zaprotestujcie. Tylko nie zawracajcie innym głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: 3 Maja święto wolnej myśli.Zaprotestujmy w ty 23.03.06, 12:43 a jezeli maja niezawracac inny glowy to moze spadaj do tadka na forum i tam niech ci glowe zawracaja nr kont dla tadzia!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Obyś nigdy nie musiał korzystać z pomocy 23.03.06, 12:53 wyszkolonego przez Owsiaka człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
saed Re: 3 Maja święto wolnej myśli.Zaprotestujmy w ty 23.03.06, 12:52 Dzieki za info! Na 100% pojde i zaprotestuje. Ja i grupka moich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
ir3 4 kwietnia o 12.00 i 18.00 trąbimy w całej Polsce 23.03.06, 12:56 Proponuję 4 kwietnia (ma ruszyć program Owsiaka) o godz. 12.00 (i/lub 18-ej)użycie klaksonów samochodowych (prywatnych, taksówek itd.). Kto nie ma klaksonu,używa czegokolwiek innego, co robi hałas. W ten sposób nasze poparcie dla Owsiaka będzie słychać, będzie wreszcie słychać także nasz protest przeciwko zamykaniu ust! 3 maja możemy powtórzyć. Podaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamann Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 12:36 Pani vice-przewodnicząca miała już wypadek, upadła na g....., miała pecha nikt jej nie pomógł, bo może byłaby mądrzejsza w swoich wypowiedziach! Zawsze twiedzę, że głupota ludzka nie zna granic, chyba że są to granice naszego katolandu. Odpowiedz Link Zgłoś
woytek78 Na co wydają kase Owsiak-Rzad 23.03.06, 12:38 Owsiak: - defibrylatory automatyczne (latwe do uzytku przez zwyklych ludzi, nie lekazy), - aparaty do badania sluchu noworodkow (jestesmy jedynym krajem, w ktorym dzieki Owsiakowi KAZDY bobasek jest badany, mój też byl) - szkolenie dzieci, zeby nie baly sie (jak niektorzy nasi Policjanci) pomagac potrzebujacym - inkubatory dla wcześniaków (moje dziecko też w takim siedziało) - różnego rodzaju sprzęt dla szpitali Rzad: - limuzynki (do dyspozycji Rydzyka) - swiatynia opa"cz"nosci ;) - marmury dla urzedow skarbowych - marmury w sejmie - diety dla "myslacych inaczej" poslow Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Na co wydają kase Owsiak-Rzad 23.03.06, 12:50 dlatego wlasnie owsiak jest be , a pis cacy . Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus6 Re: Na co wydają kase Owsiak-Rzad 23.03.06, 13:12 Do listy wydatków "rządowych",które znacznie obciążają nas wszystkich można dodac jeszcze wiele.Najnowwszy,publikowany dot uprzywilejowanych górników. Wzięli potężne odprawy odchodząc na różnego rodzaju zasiłki i emerytury będąc w pełni sił,brali "Barburki","13-ki" i "14-ki" i teraz mogą wracać do zawodu.Reszta Polaków niech znowu zgrzyta zębami. No ale wracając do tematu - jestem szczęśliwy,że nie mam w rodzinie przedstawiciela PiS-u.Całe szczęście, że ani posłanka Maria Nowak,ani Rydzyk nie należą do mojej rodziny. Gdyby tak było, musiałbym się ich wyrzec. Mario Nowak dawno takich kretynizmów nie czytałem jak Twoje wypociny zamieszczone w GW.Sprawiły one,że wstydzę się.Wstydzę się ,że należymy do tego samego pokolenia Polaków,wstydzę się że są Polacy reprezentujący tak ograniczone i krzywdzące WOŚP poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
kryster Przejsc na islam 23.03.06, 12:47 radze aby caly pis i ich zwolennicy kupili sobie bilety na samolot do Afganistanu tam zrobiliby z nimi krotkie ciecie a pierwsza w kolejce bylaby Miss NOWAK stara lampucera Odpowiedz Link Zgłoś
sebeqqq Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 12:47 U 'Pokojowych" patroli pana P na "woodstocku" można było kupić marychę...dość osobliwa "pierwsza pomoc" tego też będą uczyć w szkołach?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej19741 Re: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 12:55 Taaak? Niesamowite. Czemu nie zgłosiłeś tego policji? Bo jakoś nie przypominam sobie, żeby którakolwiek z gazet ogólnopolskich lub regionalnych napisała, że spece z Pokojowego Patrolu sprzedawali marychę. Za pomawianie jest kodeks karny Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 12:56 Mhm, oczywiście masz na to dowody i skoro tak, to zawiadomiłeś prokuraturę o przestępstwie, a nie powtarzasz łgarstwa rydzykowych prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sebeqqq Re: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 13:01 ale przecież na tym forum ....można łgać....prawda? to o to tu chodzi:) no ja je tak przynajmniej odbieram... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia19765 Aniol Panski zamiast pierwszej pomocy 23.03.06, 12:59 Lepiej pospiewac z radiem, niz uczyc sie ratowac zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Wpuscic Owsika przed szkole 23.03.06, 12:48 Bedzie sprzedawal jointy i belty, i wten sposob nauczy mlodziez przedsiebiorczosci; aha, zapomnialem jeszcze o prezerwatywach Odpowiedz Link Zgłoś
aussieozz Re: Wpuscic Owsika przed szkole 23.03.06, 12:55 nie zapomnij o wytrychu do skarbonek ( tak na wszelki wypadek) Odpowiedz Link Zgłoś
monachus Re: Wpuscic Owsika przed szkole 23.03.06, 12:56 mam nadzieje osle monachijski ze jak bedziesz kiedys zdychal w polskim szpitalu ,to jak prawy sluga tadka z torunia poprostu odmowisz aby do ratowania twego go... no wartego zycia uzyto sprzetu medycznego podarowanego od Owsiaka!! Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Wpuscic Owsika przed szkole 23.03.06, 13:01 Szkoda ze Twoi rodzice nie dostali od kogos prezerwatywy Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy.olek Re: Wpuscic Owsika przed szkole 23.03.06, 13:41 mistrzkungfu napisał: > Szkoda ze Twoi rodzice nie dostali od kogos prezerwatywy Miszczu kun-gfu/wu-shu, czy miszcz nie mógłby być mniej obrzydliwy choć przez chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Najwyraźniej w ramach zbliżającej się kampanii 23.03.06, 13:09 wyborczej PiS zacieśnia sojusz z Ojdyrem; głowa Owsiaka będzie tu mile widzianym prezentem :-)). Założę się, że WOŚP juz sobie nie zagra, pewnie i da się też Owsiaka wkręcić w Układ. silesius.monachijski napisał: > Bedzie sprzedawal jointy i belty, i wten sposob nauczy mlodziez > przedsiebiorczosci; aha, zapomnialem jeszcze o prezerwatywach Odpowiedz Link Zgłoś
meggi34 Re: Wpuscic Owsika przed szkole 23.03.06, 15:53 silesius.monachijski napisał: > Bedzie sprzedawal jointy i belty, i wten sposob nauczy mlodziez > przedsiebiorczosci; aha, zapomnialem jeszcze o prezerwatywach Ty tygrysku sprzedajesz jad.A prezerwatywę załóż sobie na głowę,ślicznie będziesz wygłądał z mopem w brunych łapach i gumą na pustej głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Jak masz przed soba Gniazdo Wybiórczych Żmij 23.03.06, 12:49 w przedszkolach macie komputery ? Odpowiedz Link Zgłoś
irekj0 niedawno PiS ostrzegał przed ekologami w szkołach 23.03.06, 12:49 a teraz to! Dzisiaj po raz pierwszy od 15 lat na poważnie zastanowiłem się, czy nie wyjechać z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e owsiak do...szkoly 23.03.06, 12:52 ...prezydent po zawodowce...ewentualnie magister...robta co chceta tez nie ma szkoly a chce w szkole nauczac...internacjonalistyczna bolszewia wciska sie do szkoly...ma zamiar dzieci klonowac...na wlasne potrzeby... Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Me-e do lekarza 23.03.06, 12:58 me-e napisał: > ...prezydent po zawodowce...ewentualnie magister...robta co chceta tez nie ma > szkoly a chce w szkole nauczac...internacjonalistyczna bolszewia wciska sie do > szkoly...ma zamiar dzieci klonowac...na wlasne potrzeby... Idź się leczyć, mniej będziesz bredzić, bo nic się nie da zrozumieć z tego bełkotu... Co Ty zrobiłeś aby pomóc dzieciom moherowy ciulu?... Tak myślałem. Ale pluć potrafisz. Jakie to chrześcijańskie, słuchaj dalej debila-dyrektora, daleko na tym zajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Me-e do lekarza 23.03.06, 13:24 y.y napisał: > me-e napisał: > > > ...prezydent po zawodowce...ewentualnie magister...robta co chceta tez ni > e ma > > szkoly a chce w szkole nauczac...internacjonalistyczna bolszewia wciska s > ie do > > szkoly...ma zamiar dzieci klonowac...na wlasne potrzeby... > > Idź się leczyć, mniej będziesz bredzić, bo nic się nie da zrozumieć z tego > bełkotu... Co Ty zrobiłeś aby pomóc dzieciom moherowy ciulu?... Tak myślałem. > Ale pluć potrafisz. Jakie to chrześcijańskie, słuchaj dalej debila-dyrektora, > daleko na tym zajdziesz Sam się idź leczyć odmóżdżony lewacki przygłupie. Wy lewacy nie macie mózgów. Media płukają wam puste czaszki do cna. Od Me-e się odwal lewacka szumowino. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Me-e do lekarza 28.03.06, 12:01 > Sam się idź leczyć odmóżdżony lewacki przygłupie. > Wy lewacy nie macie mózgów. Media płukają wam puste czaszki do cna. > Od Me-e się odwal lewacka szumowino. 1) Naucz się polski język pajacu. Ja wiem, polska język trudna być, ale "płukiwać" w nim nie wsytępuje. 2) Wracaj do szkoły kretynie i niech Cie tam nauczą, co to znaczy lewak, bo najwyraźniej nie wiesz i bredzisz. 3) Nie ty mi będziesz synku mówił, czy mogę się do kogoś przywalić czy nie, bo niestety mylisz mnie z kimś kogo obchodzą twoje brednie. Mózgu to nie ma chołota waszego pokroju. Ile dzieci uratowałeś jeden z drugim? Ile pieniędzy zebrałeś? Ile ojciec dyrektor nakradł od starszych osób np. na stocznię? Gdzie ta kasa. To ci k...a nie przeszkadza. Banda łgarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
longiner Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 12:52 To właśnie najlepszy cytat i esencja myślenia niektórych zakutych łbów "Nie słuchałam ale i tak jestem przeciw". "Owsiak nie zrobił nic dobrego", gdyby pani Nowak zrobiła chociaż w 1% tyle dobrego ile zrobił Owsiak miałaby prawo się wypowiadać. Na pocieszenie wszystkim: To przeminie, spokojnie! W końcu ludzie zobaczą że na samej krytyce nie da się budować kraju i tych wszystkich "pseudopraworządnych" krótko mówiąc kopną w d... Ale! Do tego trzeba mieć jakąś alternatywę, którą na razie PO stara się być, ale NIE JEST. Panią Nowak i jej podobnych przyprószy kurz historii i za kilka lat nikt nie będzie pamiętał o jej erudycji i inteligencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl A mnie to nawet cieszy 23.03.06, 12:52 Nagonka na Owsiaka przyniesie dokładnie odwrotny skutek od zamierzonego. Nijak nie uda sie tym kretynom z pisu udowodnic ze Owsiak jest z układu... Chociaż i tego może jaruś sprobować, z nim nigdy nic nie wiadomo, jak to z paranoikami. Na naszych oczach Pis kopie sobie piękny, głęboki, trwały, drogi, ładny, szeroki, uniwersalny, wygodny, wieczny GRÓB POLITYCZNY. Teraz tylko czekać, aż zaatakowaną zostane inne autorytety, jaruś to niedlugo i papieza opluje, tak sie niesamowicie miota w tej swojej manii. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Nie doceniasz ich - uda się, uda... 23.03.06, 14:29 prozac.pl napisał: > Nagonka na Owsiaka przyniesie dokładnie odwrotny skutek od zamierzonego. Nijak > nie uda sie tym kretynom z pisu udowodnic ze Owsiak jest z układu... Chociaż i > tego może jaruś sprobować, z nim nigdy nic nie wiadomo, jak to z paranoikami. N > a > naszych oczach Pis kopie sobie piękny, głęboki, trwały, drogi, ładny, szeroki, > uniwersalny, wygodny, wieczny GRÓB POLITYCZNY. Teraz tylko czekać, aż > zaatakowaną zostane inne autorytety, jaruś to niedlugo i papieza opluje, tak si > e > niesamowicie miota w tej swojej manii. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga1003 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 12:53 To skandal! Niech posłowie i ministerstwo nie mówią o stronie merytorycznej. Kłamią, a to grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
babagamusz Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 12:54 PIS-OWSCY KRETYNI - KOMUCHY W NOWYM OPAKOWANIU Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper PIS na ksieżyc!!! 23.03.06, 12:54 Dlaczego Ci nieudacznicy zawsze maja cos do powiedzenia?Kto na nich głosował, imiennie proszę, niech się przedstawiaja czas tworzyc listy popierajacych.Niedługo będzie lustracja. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: PIS na ksieżyc!!! 23.03.06, 13:22 a.k.traper napisał: > Dlaczego Ci nieudacznicy zawsze maja cos do powiedzenia?Kto na nich głosował, > imiennie proszę, niech się przedstawiaja czas tworzyc listy > popierajacych.Niedługo będzie lustracja. Módl się do Boga o rozum , który wypłukała ci z głowy gazeta wybiórcza i inne polskojęzyczne media. Módl się człoweieku. Pan Bóg wysłuchuje tych ,którzy proszą. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Re: PIS na ksieżyc!!! 23.03.06, 15:29 jak bym miał taka głowe to bym na niej siedział i prosił o rozum, faktycznie.Bóg jest nieograniczenie miłosierny a PIS niemiłosiernie ograniczony, stąd te porażki, tak spektakularne. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kalicinski Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 12:54 Kochani, jeśli jesteście tak samo jak ja i wiele innych osób oburzeni takim zachowaniem Pani Poseł, oraz macie dość tego, że wybór dopuszczalnej publicznie akcji społecznej będzie podejmowany pod kątem kryteriów światopoglądowych rodem z ciemnogrodu, to napiszcie do Pani Poseł, przeklejając poniższy tekst. Adres: maria.nowak@sejm.pl Treść listu (proszę modyfikować wedle uznania): Szanowna Pani, Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie jestem osobą związaną z WOŚP ani z Panem Owsiakiem, nie mniej jednak uważam, że Pani wypowiedź na temat działaności WOŚP i sprzeciw wobec programu "Uczymy Pomagać" to hańba i obraza dla wszystkich myślących Polaków. Chciałbym, żeby odpowiedziała Pani na pytanie jak może Pani uważać Owsiaka za osobę która nie wykazała się niczym pozytywnym? Proszę Pani! Dzieki fundacji WOŚP i aparaturze którą podarowała chociażby np. Centrum Zdrowia Dziecka w Warszawie czy tysiącom innych szpitali w całej Polsce, co roku leczy się i ratuje tysiące małych dzieci. Bezinteresowna pomoc tego Pana jest nieoceniona i bez precedensu na skalę całej Europy. Akcji tej zazdrości nam cały świat i co roku gorąco ją dopinguje. Szkoda, że ludzie tacy jak Pani nie potrafią tego dostrzec i obiektywnie docenić. Pani wypowiedź świadczy chyba o wyjątkowej ślepocie i zaciemnieniu intelektualnym panującym w Pani Komisji. Osoby o poglądach, które Pani przedstawia nie powinny pełnić żednych funkcji publicznych. Dlatego też zamierzam wystosować list i zebrać podpisy wszystkich znajomych oraz osób z prośbą o usunięcie Pani z sejmowej komisji edukacji i młodzieży serdecznie pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
obserwator1977 Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 12:55 ..."Do szkół powinny być wpuszczane organizacje, które nie budzą kontrowersji." Pewnie, tez tak mysle. Uczmy na odleglosc, bezpiecznie, ratujmy zycie ludzi, ale bez zblizen, bo posadza was o homoseksualizm lub cos innego. Swietne instytucje to oczywiscie radio M. i telewizja moze nie przeTRWAM z ociekajacym dostatkiem gouru na czele w moherowej oprawie. Jurek Owsiak zrobil wiecej dobrego niz politycy PIS do kupy wzieci. On przynajmniej dziala, sluzy ludziom, a nie gada o dzialaniach i to wbrew spoleczenstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
beyzi Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 12:56 "Nie słuchałam pana Owsiaka, ale nawet bez znajomości szczegółów jestem przeciwna, żeby prowadził program..." Czyli takie sprzeciwianie się dla samego sprzeciwiania... "nie wiem o co chodzi, ale spier..." Powiedzmy sobie szczerze: świadomość (nie mówię tylko o wiedzy, ale przede wszystkim o "nastawieniu") Polaków w kwestii udzielania pierwszej pomocy jest po prostu tragiczna. Albo coś z tym zrobimy, albo nadal w naszym kraju niepotrzebnie będą umierać ludzie. AKCJĘ POPIERAM - obojętnie czy prowadziłby ją Owsiak czy Rydzyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ankabl Re: PiS: Owsiak, precz ze szkoły! 23.03.06, 13:04 Zasatanawiam sie kiedy nasz narod zmadrzeje?? Mam dość tych cholernych pisowskich rządów!!! szkoda gadać!!! Płakać sie chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rekmare Re: A jednak Wybiórcza Hołota to prymitywna chamó 23.03.06, 12:58 Jakaz perelka! Przeblysk nadprzecietnej inteligencji? Dowod na boskie pochodzenie tych, ktorzy "widza inaczej". Przed wojna u mojego Dziadka plotl bys w warkocze konskie ogony. Inteligent z nadania sie znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś