lekarzzewsi W kamasze ich !!!! 24.03.06, 09:01 Moim zdaniem członków trybunału należy powołać do wojska, a następnie wydać im rozkaz, żeby nie mieli zastrzeżeń do ustawy. Gdzie jest DORN ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
dupaaa1 Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:05 PiS - Paranoja i Schizofrenia Odpowiedz Link Zgłoś
op_par Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:13 Ten bełkot J.K. to potworne! Ci ludzie decydują i mogą przy pomocy mniej wykształconych, urobionych rydzykiem i zastraszonych kruien ludzi te idiotyzmy rozszerzać! Już Pan Prezydent dodaje nam chwały i reklamuje swoje kompleksy jako nasze narodowe poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:07 No proszę kto wydaje takie obrazoburcze wyroki PiSdzielec o krótkich raczkach i b małym rozumku. Jeszcze trochę i prymasa też sobie zmienią. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:07 Ten facet ma racje.Po co nam Trybunal Konstytucyjny,skoro mamy Kaczynskiego i Rydzyka.Wezmy do tego jego brata i tego tegiego,Gosiewski sie nazywa i juz mamy.Chinska prasa napisalaby:the gang of four.I po co nam wolnosc slowa? Czlowiek placze sie tylko.Wyobrazmy sobie:kazdy ma prawo powiedziec co mysli, nie. Dokad to prowadzi?I po co wogole samodzielnie myslec?Partia glowa i anus mundi narodu.Stare to juz kiedys bylo.Panowie kapelusze w rece i do knajpy, tam mozecie sobie do woli pohalucynowac.Przy kuflu. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.sygula Jarosław Kaczyński to zakompleksiony Paranoik 24.03.06, 09:09 posługuje się tezami, których nie da się udowodnić, osławiony układ-czworokąt władzy to według mnie: Jarek K.&"?.K." + Marx&Engels + Lenin&Stalin + Lepper&Giertych i co Wy na to ?? moja teza też nie da się udowodnić :):):) Spytajcie Kurta Godel'a dlaczego ? Każde twierdzenie rodzi nowe pytania bez odpowiedzi - które są nie do udowodnienia, jeśli ktoś uznaje je za dowód to PARANOIK !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rysiob1 Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:10 Jedyny w Polsce zespół mędrców to KACZYńSKI J.i KACZYńSKI L.,w przebłyskach pan Gosiewski"Edgar"P.jak twierdzą niektórzy.I koniec!Więcej nikogo nie ma! Naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
chacko do jarka k: W Y N O C H A !! 24.03.06, 09:23 dziadu, jestes prymitywem. niby nic mi do tego, ale to tak naprawde juz nie tylko twoj problem. rozchrzaniasz nam porzadek, nawet jesli tylko pozorny. a ja juz wole taki pozorny lad, niz te twoje kaczo-rozpie..nki. czlowieku, wstydz sie!! i spadaj daleko stad, najlepiej do san francisco. tam moze dobrzy ludzie sie toba zajma, zaakceptuja, naucza luzu. zapomnisz o swoim codziennym stresie, uspokoisz sie. a po latach, jesli w ogole zechcesz wrocic, polska normalna powita ci jak syna marnotrawnego. i nawet bedziesz mogl sie bez obaw po nowym swiecie przejsc podczas manify. nikt cie nie nie wysmieje. bo przez czas twojej kuracji narod calkowicie wyleczy sie z koltunstwa. ale na dzien dzisiejszy: PRECZ PRECZ PRECZ Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:17 "Kasia jes gupia bo mi wiaderko zabrała! Łeeeeeee!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Zniszczyć PiS a resztki wywieść na Białoruś 24.03.06, 09:18 Ta zbieranina partackich polityków próbuje zatrzymać naturalny rozwój Polski w tym rozwodnić integrację z Unią Europejską. Odpowiedz Link Zgłoś
entuzjazm Re: Zniszczyć PiS a resztki wywieść na Białoruś 24.03.06, 09:24 To nie Kaczyzm... To KATO-FASZYZM.... Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza swiat wedlug Kaczek 24.03.06, 09:25 NIKT nie ma prawa sprzeciwiac sie PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
entuzjazm Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:22 Jasne... Podwazyc autorytet TK, podwazyc wiarygodnośc dziennikarzy. Podwazyc wiarygodnośc wszystkiego i wszystkich, ktorzy stoją na drodze do absolutnej wladzy duetu Kaczyńskich. Czy nikt tego nie widzi, że nadchodzi czas KATO- FASZYZMU? Czy naprawde jesteśmy tak glusi i ślepi, by tego nie dostrzegac? Przeciez strategia PiS jest jasna i oczywista. Cenzura obyczajowa,stworzenie panstwa wyznaniowego itd. A wszystko pod pozorem "rozwalania ukladów"... Odpowiedz Link Zgłoś
a781936 Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:25 Bracia Kaczynscy i ich partia to są osoby najmodrzejsze,w całym SwiecWraz z Nimi o.RYDZYK i jego radioi telewizja.ie.TO DOPIERO MEDRCY.WIELBICIEL HA HA. Odpowiedz Link Zgłoś
fastforward Konstytucja to nie ustawa zasadnicza 24.03.06, 09:27 "Traktowanie Konstytucji jako zespołu zasad, które nie podlegają żadnej krytyce i z całą pewnością w każdej sprawie chronią obywateli przy pomocy odpowiednich zapisów, traktowanych jako zespół norm poddawanych interpretacji przy pomocy jakiś powszechnie przyjętych reguł jest nieporozumieniem. I to bardziej nieporozumieniem podstawowym, które odnosi się do samej istoty ustawy zasadniczej" Odpowiedz Link Zgłoś
irekj0 wszyscy dziadkowie sędziówTK służyli w Wehrmachcie 24.03.06, 09:28 to mówi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierepielicyn oczywiscie że to nie są świete krowy 24.03.06, 09:35 członkowie trybunału to nie święte krowy i podlegają krytyce jak każdy inny.Brawo panie Jarosławie Kaczynski niech pan robi porządek z wszystkimi darmozjadami,rządzili Polską tyle lat i na każdym kroku widać tylko biedę i największe w Europie bezrobo9cie Odpowiedz Link Zgłoś
chacko Re: oczywiscie że to nie są świete krowy 24.03.06, 09:44 w ten sposob mozna dojdziesz w koncu do wniosku, ze jedynym nie-darmozjadem jestes ty i twoj wodz kaczynski. dobrana parka! lepiej wracaj skad przyjechales pierepielicyn Odpowiedz Link Zgłoś
topimek Re: oczywiscie że to nie są świete krowy 24.03.06, 10:34 Dodam od siebie że widac wyranie z twojego postaq że potrzebujesz silnego wodza który cię za roczkę poprowadzil to już było... za Stalina, Gierka, Gomułki, Łukaszenki! (mam wymieniac dalej?) Ale Kaczorek jest inny, on dba o ludzi powiesz. Poszukaj haseł wyborczych Łukaszenki i Hitlera. Podobieństwo uderzające. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Nie podkopuj wiarygodność instytucji publicznych ! 24.03.06, 09:46 Niedługo każdy polak w wieku 4-100 lat stanie przed kaczuchą i będzie weryfikowany. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: faszyzacja kraju 24.03.06, 10:20 Skoro Katolicy gora ? Nic lepszego spodziewac sie nie bylo mozna. czekam na znak od Boga. Bog jest rzekomo milosierny. Ale w tym wypadku moglby zrobic wyjatek i powtorzyc Sodome Gomore. Odpowiedz Link Zgłoś
atszgo Łże-motłoch 24.03.06, 09:47 Tylko łże-motłoch ma rację tym bardziej że czuje się zakomleksiony względem łże-elity Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Jak wydadzą manifest: 24.03.06, 09:51 "Kto jest najmądrzejszymi ludźmi na świecie i dlaczego Lech i Jarosław K." przebaczą im. Każdy ma prawo popełniać błędy, o ile zrozumie swą winę. Odpowiedz Link Zgłoś
dawo Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:54 No cóż, Łukaszenka ma niezłego ucznia. Zamiast IV RP - I Duckland. Mam wrażenie, że kaczorki były za młodu "lane" na podwórku z racji mikrej postury i wrodzonej brzydoty. Stąd im została chroniczna nienawiść do świata. Ci, którzy brali udział w tym niecnym procederze powinni zawczasu emigrować, bo dni ich są policzone. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamyszka kto jest mędrcem ? 24.03.06, 09:55 Powtórze , to co dzis rano napisałam o walce ze śmiechem przez Panów Kaczyńskich . Jakąkolwiek otworzę stronę to wszędzie, wsyscy są źli tylko nieliczni są "cacy" . To chyba nie zdrowe . Chyba rzeczywiście przyszedł czas na porządne wybory . Nikt nie stoi ponad prawem . Jeśli ktos chce być na szczycie musi liczyć sie z tym , ze wierzchołek góry jest najlepiej widoczny . Z wszyscy zyczymy sobie jasnego Pańswta , Jesli zaś szczyt rozpuszcza mgłe zeby jak najmniej go było widac i słychac , to po co nam taki szczyt zeby na niego nei patrzec , żeby zabłądzić w ciemnosci ? To chyba juz szczyt wszystkiego . Konieczne sa wybory . A tak naprawde , to moim zdaniem , szczyt czuje ruchy wulkaniczne i otacza sie gęstymi zasiekami . Niestety nic to nie pomoze . jesli ziemia od spody zadrży to napewno wybuchnie , chocby zasieki wydawały sie nie do przebicia . Na wybory juz czas . A ja naprawde płakałam ze szczęscia jak kiedyś wygrała Solidarność a Jacek Kaczmarski śpiewał " a mury runa ... i pogrzebia stary ład " A jednak dzieje sie chyba troszke na opak " a mury rosna , rosna rosna "... Na wybory juz czas . Odpowiedz Link Zgłoś
qc Zrobmy krok dalej 24.03.06, 10:04 Skoro juz nic ani nikt nie ma autorytetu w panstwie. Czym jest prezydent Rp. Stosujac sie do ogolnego klimatu destrukcji i podcinania filarow panstwa, nazwijmy rzecz po imieniu, obecny prezydent to lump. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja76 Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 10:11 Na początku (tuż po wyborach) na te wszystkie wybryki bliźniaków i spółki człowiek patrzył z pobłażliwym politowaniem - ot, dorwały się matołki do władzy i zachłysnęły. Ale im więcej czasu upływa i coraz to bardziej kuriozalne pomysły i opinie bliźniaki i spółka przedstawiają albo próbują wprowadzać w życie - tym większe przerażenie mi się w duszy budzi - to jakiś koszmar, czas najwyższy już się obudzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marekkrukowski Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 10:32 > Na początku (tuż po wyborach) na te wszystkie wybryki bliźniaków i spółki > człowiek patrzył z pobłażliwym politowaniem - ot, dorwały się matołki do > władzyi zachłysnęły. Ale im więcej czasu upływa i coraz to bardziej > kuriozalne pomysły i opinie bliźniaki i spółka przedstawiają albo próbują > wprowadzać w życie - tym większe przerażenie mi się w duszy budzi - to jakiś > koszmar, czas najwyższy już się obudzić!!! To jest czlowiek opętany. I tu nie chodzi o kwestie racji, czy nie racji - bo oczywiście jest prawdą, że Trybunał nawet Konstytucyjny, jest tylko trybunałem. bo układ jakis pewnie istniej i warto go rozwalić. Tu chodzi o smaa zasdę, jaka kieruje sie on w komunikacji - o to ze wartosci śa dla niego tylko srodkiem do wzniecania nienawiści. Tym powinien zając się wreszcie Kościół Katolicki, bo ten opętany przez Szatana człowiek wykorzystuje tę instytucję do swojej akcji, która z punktu widzenia chrześcijanskich wartości, nie jest niczym innym, jak promocją grzechu przeciw Duchowi Świętemu. Wkrótce wymaże całe duchowe dobro, jakiego dokonał JPII. Tu potrzebne są egzorcyzmy i ekskomunika, bo inaczej nic nas nie uratuje przed totalnym zniszczeniem Europy. Precz z Szatanem! Odpowiedz Link Zgłoś
jag.ski Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 10:12 Trybunał Konstytucyjny musi się mylić. To przecież niemożliwe, żeby prezydent. doktor praw, podejmował niekonstytucyjne decyzje. Przecież on wie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 szkoda że nasz rząd też nie jest "zespołemmędrców" 24.03.06, 10:17 kiepsko z nami. sami idioci chyba, ja już nie wiem, no i ten owsiak... Odpowiedz Link Zgłoś
scubabe Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 10:21 No tak jak już ktoś mówi coś innego niż pan Kaczyński chciałby usłyszeć tzn że jest w układzie i najlepiej to ich zlikwidować. Nie nie co ja mówie trzeba wstawić tam swoich ludzi nie ważne że nic wspólnego z prawem nie mają ale przynajmniej bedą mówić to co PiS chce usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś