Dodaj do ulubionych

Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców"

• lekarzzewsi W kamasze ich !!!! 24.03.06, 09:01
      Moim zdaniem członków trybunału należy powołać do wojska, a następnie wydać im
      rozkaz, żeby nie mieli zastrzeżeń do ustawy. Gdzie jest DORN ??!!
    • dupaaa1 Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:05
      PiS - Paranoja i Schizofrenia
      • op_par Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:13
        Ten bełkot J.K. to potworne! Ci ludzie decydują i mogą przy pomocy mniej
        wykształconych, urobionych rydzykiem i zastraszonych kruien ludzi te idiotyzmy
        rozszerzać!
        Już Pan Prezydent dodaje nam chwały i reklamuje swoje kompleksy jako nasze
        narodowe poglądy.
    • meritum3 Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:07
      No proszę kto wydaje takie obrazoburcze wyroki PiSdzielec o krótkich raczkach i
      b małym rozumku. Jeszcze trochę i prymasa też sobie zmienią.
    • pethate Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:07
      Ten facet ma racje.Po co nam Trybunal Konstytucyjny,skoro mamy Kaczynskiego
      i Rydzyka.Wezmy do tego jego brata i tego tegiego,Gosiewski sie nazywa i juz
      mamy.Chinska prasa napisalaby:the gang of four.I po co nam wolnosc slowa?
      Czlowiek placze sie tylko.Wyobrazmy sobie:kazdy ma prawo powiedziec co mysli,
      nie.
      Dokad to prowadzi?I po co wogole samodzielnie myslec?Partia glowa i anus mundi
      narodu.Stare to juz kiedys bylo.Panowie kapelusze w rece i do knajpy, tam
      mozecie sobie do woli pohalucynowac.Przy kuflu.
    • jacek.sygula Jarosław Kaczyński to zakompleksiony Paranoik 24.03.06, 09:09
      posługuje się tezami, których nie da się udowodnić, osławiony układ-czworokąt
      władzy to według mnie: Jarek K.&"?.K." + Marx&Engels + Lenin&Stalin +
      Lepper&Giertych

i co Wy na to ?? moja teza też nie da się udowodnić :):):)
      Spytajcie Kurta Godel'a dlaczego ?
      Każde twierdzenie rodzi nowe pytania bez odpowiedzi - które są nie do
      udowodnienia, jeśli ktoś uznaje je za dowód to PARANOIK !!!!!!!!!!!!
    • rysiob1 Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:10
      Jedyny w Polsce zespół mędrców to KACZYńSKI J.i KACZYńSKI L.,w przebłyskach pan
      Gosiewski"Edgar"P.jak twierdzą niektórzy.I koniec!Więcej nikogo nie ma! Naprawdę!
      • chacko do jarka k: W Y N O C H A !! 24.03.06, 09:23
        dziadu, jestes prymitywem. niby nic mi do tego, ale to tak naprawde juz nie
        tylko twoj problem. rozchrzaniasz nam porzadek, nawet jesli tylko pozorny. a ja
        juz wole taki pozorny lad, niz te twoje kaczo-rozpie..nki.

czlowieku, wstydz sie!! i spadaj daleko stad, najlepiej do san francisco. tam
        moze dobrzy ludzie sie toba zajma, zaakceptuja, naucza luzu. zapomnisz o swoim
        codziennym stresie, uspokoisz sie. a po latach, jesli w ogole zechcesz wrocic,
        polska normalna powita ci jak syna marnotrawnego. i nawet bedziesz mogl sie bez
        obaw po nowym swiecie przejsc podczas manify. nikt cie nie nie wysmieje. bo
        przez czas twojej kuracji narod calkowicie wyleczy sie z koltunstwa.

ale na dzien dzisiejszy: PRECZ PRECZ PRECZ
    • milena.rl Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:17
      "Kasia jes gupia bo mi wiaderko zabrała! Łeeeeeee!!!"
    • chris12 Zniszczyć PiS a resztki wywieść na Białoruś 24.03.06, 09:18
      Ta zbieranina partackich polityków próbuje zatrzymać naturalny rozwój Polski w
      tym rozwodnić integrację z Unią Europejską.
      • entuzjazm Re: Zniszczyć PiS a resztki wywieść na Białoruś 24.03.06, 09:24
        To nie Kaczyzm... To KATO-FASZYZM....
      • malpa-z-paryza swiat wedlug Kaczek 24.03.06, 09:25
        NIKT nie ma prawa sprzeciwiac sie PiS.

• entuzjazm Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:22
      Jasne... Podwazyc autorytet TK, podwazyc wiarygodnośc dziennikarzy. Podwazyc
      wiarygodnośc wszystkiego i wszystkich, ktorzy stoją na drodze do absolutnej
      wladzy duetu Kaczyńskich. Czy nikt tego nie widzi, że nadchodzi czas KATO-
      FASZYZMU? Czy naprawde jesteśmy tak glusi i ślepi, by tego nie dostrzegac?
      Przeciez strategia PiS jest jasna i oczywista. Cenzura obyczajowa,stworzenie
      panstwa wyznaniowego itd. A wszystko pod pozorem "rozwalania ukladów"...
    • a781936 Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:25
      Bracia Kaczynscy i ich partia to są osoby najmodrzejsze,w całym SwiecWraz z Nimi
      o.RYDZYK i jego radioi telewizja.ie.TO DOPIERO MEDRCY.WIELBICIEL HA HA.
    • fastforward Konstytucja to nie ustawa zasadnicza 24.03.06, 09:27
      "Traktowanie Konstytucji jako zespołu zasad, które nie podlegają żadnej krytyce
      i z całą pewnością w każdej sprawie chronią obywateli przy pomocy odpowiednich
      zapisów, traktowanych jako zespół norm poddawanych interpretacji przy pomocy
      jakiś powszechnie przyjętych reguł jest nieporozumieniem. I to bardziej
      nieporozumieniem podstawowym, które odnosi się do samej istoty ustawy
      zasadniczej"
    • irekj0 wszyscy dziadkowie sędziówTK służyli w Wehrmachcie 24.03.06, 09:28
      to mówi samo za siebie.
    • pierepielicyn oczywiscie że to nie są świete krowy 24.03.06, 09:35
      członkowie trybunału to nie święte krowy i podlegają krytyce jak każdy
      inny.Brawo panie Jarosławie Kaczynski niech pan robi porządek z wszystkimi
      darmozjadami,rządzili Polską tyle lat i na każdym kroku widać tylko biedę i
      największe w Europie bezrobo9cie
      • chacko Re: oczywiscie że to nie są świete krowy 24.03.06, 09:44
        w ten sposob mozna dojdziesz w koncu do wniosku, ze jedynym nie-darmozjadem
        jestes ty i twoj wodz kaczynski. dobrana parka!

lepiej wracaj skad przyjechales pierepielicyn
        • topimek Re: oczywiscie że to nie są świete krowy 24.03.06, 10:34
          Dodam od siebie że widac wyranie z twojego postaq że potrzebujesz silnego wodza
          który cię za roczkę poprowadzil to już było... za Stalina, Gierka, Gomułki,
          Łukaszenki! (mam wymieniac dalej?) Ale Kaczorek jest inny, on dba o ludzi
          powiesz. Poszukaj haseł wyborczych Łukaszenki i Hitlera. Podobieństwo uderzające.
    • zibi1010 PIS to napewno zespół "baranów"!!!! 24.03.06, 09:36
    • rudy_g Nie podkopuj wiarygodność instytucji publicznych ! 24.03.06, 09:46
      Niedługo każdy polak w wieku 4-100 lat stanie przed kaczuchą i będzie weryfikowany.

• arahat1 TK + M nadal aktualne..... 24.03.06, 09:47
      faszyzacja kraju???
      • qc Re: faszyzacja kraju 24.03.06, 10:20
        Skoro Katolicy gora ? Nic lepszego spodziewac sie nie bylo mozna.
        czekam na znak od Boga.
        Bog jest rzekomo milosierny. Ale w tym wypadku moglby zrobic wyjatek i
        powtorzyc Sodome Gomore.
    • atszgo Łże-motłoch 24.03.06, 09:47
      Tylko łże-motłoch ma rację tym bardziej że czuje się zakomleksiony względem łże-elity
    • smentuff Jak wydadzą manifest: 24.03.06, 09:51
      "Kto jest najmądrzejszymi ludźmi na świecie i dlaczego Lech i Jarosław K."
      przebaczą im. Każdy ma prawo popełniać błędy, o ile zrozumie swą winę.
    • dawo Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 09:54
      No cóż, Łukaszenka ma niezłego ucznia.
      Zamiast IV RP - I Duckland.

Mam wrażenie, że kaczorki były za młodu "lane" na podwórku z racji mikrej
      postury i wrodzonej brzydoty. Stąd im została chroniczna nienawiść do świata.
      Ci, którzy brali udział w tym niecnym procederze powinni zawczasu emigrować, bo
      dni ich są policzone.
    • tojamyszka kto jest mędrcem ? 24.03.06, 09:55
      Powtórze , to co dzis rano napisałam o walce ze śmiechem przez Panów
      Kaczyńskich . Jakąkolwiek otworzę stronę to wszędzie, wsyscy są źli tylko
      nieliczni są "cacy" . To chyba nie zdrowe . Chyba rzeczywiście przyszedł czas
      na porządne wybory . Nikt nie stoi ponad prawem . Jeśli ktos chce być na
      szczycie musi liczyć sie z tym , ze wierzchołek góry jest najlepiej widoczny .
      Z wszyscy zyczymy sobie jasnego Pańswta , Jesli zaś szczyt rozpuszcza mgłe zeby
      jak najmniej go było widac i słychac , to po co nam taki szczyt zeby na niego
      nei patrzec , żeby zabłądzić w ciemnosci ? To chyba juz szczyt wszystkiego .
      Konieczne sa wybory . A tak naprawde , to moim zdaniem , szczyt czuje ruchy
      wulkaniczne i otacza sie gęstymi zasiekami . Niestety nic to nie pomoze . jesli
      ziemia od spody zadrży to napewno wybuchnie , chocby zasieki wydawały sie nie
      do przebicia . Na wybory juz czas . A ja naprawde płakałam ze szczęscia jak
      kiedyś wygrała Solidarność a Jacek Kaczmarski śpiewał " a mury runa ... i
      pogrzebia stary ład " A jednak dzieje sie chyba troszke na opak " a mury
      rosna , rosna rosna "... Na wybory juz czas .
    • leonsjo04 Czy SAMO DOBRO już wyprowadził się od mamusi? 24.03.06, 09:55
    • qc Zrobmy krok dalej 24.03.06, 10:04
      Skoro juz nic ani nikt nie ma autorytetu w panstwie.
      Czym jest prezydent Rp.
      Stosujac sie do ogolnego klimatu destrukcji i podcinania filarow panstwa,
      nazwijmy rzecz po imieniu, obecny prezydent to lump.
    • kaja76 Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 10:11
      Na początku (tuż po wyborach) na te wszystkie wybryki bliźniaków i spółki
      człowiek patrzył z pobłażliwym politowaniem - ot, dorwały się matołki do władzy
      i zachłysnęły. Ale im więcej czasu upływa i coraz to bardziej kuriozalne
      pomysły i opinie bliźniaki i spółka przedstawiają albo próbują wprowadzać w
      życie - tym większe przerażenie mi się w duszy budzi - to jakiś koszmar, czas
      najwyższy już się obudzić!!!
      • marekkrukowski Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 10:32
        > Na początku (tuż po wyborach) na te wszystkie wybryki bliźniaków i spółki
        > człowiek patrzył z pobłażliwym politowaniem - ot, dorwały się matołki do
        > władzyi zachłysnęły. Ale im więcej czasu upływa i coraz to bardziej
        > kuriozalne pomysły i opinie bliźniaki i spółka przedstawiają albo próbują
        > wprowadzać w życie - tym większe przerażenie mi się w duszy budzi - to jakiś
        > koszmar, czas najwyższy już się obudzić!!!

To jest czlowiek opętany. I tu nie chodzi o kwestie racji, czy nie racji - bo
        oczywiście jest prawdą, że Trybunał nawet Konstytucyjny, jest tylko trybunałem.
        bo układ jakis pewnie istniej i warto go rozwalić. Tu chodzi o smaa zasdę, jaka
        kieruje sie on w komunikacji - o to ze wartosci śa dla niego tylko srodkiem do
        wzniecania nienawiści.
        Tym powinien zając się wreszcie Kościół Katolicki, bo ten opętany przez Szatana
        człowiek wykorzystuje tę instytucję do swojej akcji, która z punktu widzenia
        chrześcijanskich wartości, nie jest niczym innym, jak promocją grzechu przeciw
        Duchowi Świętemu. Wkrótce wymaże całe duchowe dobro, jakiego dokonał JPII. Tu
        potrzebne są egzorcyzmy i ekskomunika, bo inaczej nic nas nie uratuje przed
        totalnym zniszczeniem Europy.

Precz z Szatanem!
    • jag.ski Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 10:12
      Trybunał Konstytucyjny musi się mylić. To przecież niemożliwe, żeby prezydent.
      doktor praw, podejmował niekonstytucyjne decyzje. Przecież on wie lepiej!
      • p.o.box.77 szkoda że nasz rząd też nie jest "zespołemmędrców" 24.03.06, 10:17
        kiepsko z nami. sami idioci chyba, ja już nie wiem, no i ten owsiak...
    • scubabe Re: Kaczyński: TK to nie "zespół mędrców" 24.03.06, 10:21
      No tak jak już ktoś mówi coś innego niż pan Kaczyński chciałby usłyszeć tzn że
      jest w układzie i najlepiej to ich zlikwidować. Nie nie co ja mówie trzeba
      wstawić tam swoich ludzi nie ważne że nic wspólnego z prawem nie mają ale
      przynajmniej bedą mówić to co PiS chce usłyszeć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka