Dodaj do ulubionych

Sellin o werdykcie Trybunału

24.03.06, 08:38
Toż to bolszewia! Jakim prawem decyzje NIELEGALNEJ komisarz KRRiTV miałyby być
legalne? To może ja sam się uznam za prezydenta, wydam dekrety i one będą
ważne mimo tego, że nigdy nie byłem prezydentem? To jest bolszewizm! To
faszyzm! Oni nawet nie przestrzegają podstaw prawa! To kpina z państwowości!

religiapokoju.blox.pl/2006/03/Czy-Bog-moze-klamac.html
Obserwuj wątek
    • premier_pacynka Nowela ustawy to wielki sukces PISSUarow mozna 24.03.06, 08:43
      sie dzis dowiedziec od nich samych! Coz za wspaniala partia SAME SUKCESY!
    • renard_astucieux Re: Sellin o werdykcie Trybunału 24.03.06, 08:56
      PiS powinna sprawować Kierowniczą Rolę w pracy TK. Państwo powinno być Silne, a
      władza Niepodzielna. Prawda że proste? Idee Lenina Wiecznie Żywe!
    • faraon1981 Do alkuda 24.03.06, 08:56
      To żadna bolszewia. Też nie lubię układu :D rządzącego, ale warto zajrzeć do
      art. 190 ust. 4 Konstytucji.
      • piotr7777 Re: Do alkuda 24.03.06, 08:59
        Skoro można komentować to dlaczego Kochanowski złożył w grudniu 2004 r. skargę
        na Oleksego.
    • dzakarta Re: Sellin o werdykcie Trybunału 24.03.06, 09:03
      Sellin to nawet cieniasek a nie cienias. Jest jak słup ogłoszeniowy: kto
      ostatni nań napluje i coś przyklei, ten ma rację.
    • maureen2 Re: Sellin o werdykcie Trybunału 24.03.06, 09:06
      co złego to nie PiS ,a pani Kruk to prowokacja KGB ?
    • chacko super!!! 24.03.06, 09:10
      teraz juz wiemy, ze dla kaczek nie ma ZADNYCH autorytetow, ze nigdy nie zdobeda
      sie na to, by przyznac sie do jakichkolwiek bledow, ze tak naprawde, co by sie
      nie dzialo, to i tak winna bedzie platforma i uklad. kurde, zle sie dzieje.

--------
      PIS=PISS
    • premier_pacynka Za pol roku piss obsadzi TK i wtedy zapanuje IV RP 24.03.06, 09:16
      !
      • mat25 Re: Za pol roku piss obsadzi TK i wtedy zapanuje 24.03.06, 09:28
        Mam nadzieję, że do tego czasu władzę przejmie już ktoś inny. Wszyscy zdają
        sobie sprawę, że obsadzenie przez PiS Trybunału byłoby początkiem końca
        demokracji w Polsce.
      • likkaon Proste recepty, proste jak konstrukcja cepa... 24.03.06, 09:28
        kiedyś przekonałem sie ze cep ma faktycznie banalnie prostą konstrukcję ale
        jego obsługa to juz zupełnie wyzsza szkoła jazdy dla mnie skończyło sie
        potęznym guzem...
        Jak się nie umie nawet napisać ustawy żeby nie miała bugów to jak chce się niby
        zmieniać i ulepszać kraj???!!!
        PiS banda ignorantów którzy nie umieja przyznawać się do błędów! Nikt im nie
        powiedział że tak robią wyjątkowo madrzy ludzie a przedstawiciele tejże partii
        są tak głupi że mnie aż boli!!!!
        • premier_pacynka niestety jesli opanuja TK to bedzie koniec demokra 24.03.06, 10:12
          cji i zapanuje IV RP
    • mat25 Re: Sellin o werdykcie Trybunału 24.03.06, 09:27
      Spokojnie! Dla Sellina one mogą być legalne ale każdy sąd orzeknie, że legalne
      nie były. Dlatego Polsat nie ma się czego bać, bo po pierwsze pani Kruk
      nałożyła karę bezprawnie a po drugie przepis o czuwaniu nad etyką dziennikarską
      też został usunięty.
    • aniolek965 Re: Sellin o werdykcie Trybunału 24.03.06, 09:34
      a to ciekawe, kto wprowadził przepis o mianowaniu przewodniczacej przez
      prezydenta, a swoją drogą czy prezydent nie złamał konstytucji mianując bez
      kontrasygnaty premiera przewodniczącą rzeczonej rady
    • piss-on-pis4 Stalin o werdykcie Trybunału 24.03.06, 09:42
      alkud napisał:
      > Toż to bolszewia! Jakim prawem decyzje NIELEGALNEJ komisarz KRRiTV miałyby być
      > legalne? To może ja sam się uznam za prezydenta, wydam dekrety i one będą
      > ważne mimo tego, że nigdy nie byłem prezydentem? To jest bolszewizm! To
      > faszyzm! Oni nawet nie przestrzegają podstaw prawa! To kpina z państwowości!

Wszyscy mamy zbawienie wieczne po tym pobycie w czyśćcu.
      To przemyślna pokuta
    • obalmykaczyzm A ja sie tam ciesze. Dni tych lachudr sa policzone 24.03.06, 10:21
      Nasze spoleczenstwo, nawet i "ciemny lud" juz drugo raz nie popelni takiej
      tragucznej pomylki jak wyniesienie Upiornych Blizniakow do wladzy. Zamorysci
      mogli sie w Polsce zawsze panoszyc tylko do czasu.
      Sluchajkciem Drodzy Moi Rodacy - bedziemny wspominac to jak jakis oblakany sen,
      bo kaczkom glowy poleca. Jeszcze bedziemy tanczyc na ich grobie. Ich pierd..ny
      pakt stabilizcayjny de facto przestal istniec, rzadzi csie tak jak dotychczas
      nie da dokoki istnieje w miare niezalezny Trybunal Konstytucyjny, kaczki traca
      opanowanie (patrz ostatnia wypoiedz na temat "grona medrcow"), jestesmy na
      dobrej drodze pokazania tym lachudrom i szubrawcom drzwi.
      Ja wierze gleboko, ze mechanizmy demokracji rozsadza bardzo szybko kacza
      dyktature.
      • likkaon NO i wszystko dla mnie jasne :-) 24.03.06, 10:27
        www.joemonster.org/article.php?sid=5762
      • seawolfie Re: A ja sie tam ciesze. Dni tych lachudr sa poli 24.03.06, 10:36
        Ależ mogłyby byc policzone, bardzo prosto- w wyborach. Tyle, że herosom z PO
        zadrżały kolanka. Potrafią wygrywac jedynie w TVN24 i w dętych sondażach (i to
        jak- 16 procentami, hi,hi!). W realnym świecie potrafia jedynie pyszczyć, jak
        kundelki, bezpiecznie, zza płota. Tak, jak i ty, opętany nienawiścią,
        nawiedzony oszołomie.
        "Drodzy Moi Rodacy"- hi,hi! Napoleon? Wernyhora? Zabrakło pigułek?
        • cziriklo Re: A ja sie tam ciesze. Dni tych lachudr sa poli 24.03.06, 12:05
          seawolfie napisał:
          W realnym świecie potrafia jedynie pyszczyć, jak
          kundelki, bezpiecznie, zza płota. Tak, jak i ty, opętany nienawiścią,
          nawiedzony oszołomie.

Wydaje mi sie jednak, ze to ty, sewolfie, jestes w tej wymianie chamem.,
          opetanym nienawiscia. Ale moze sie myle. Moze przeciwnie - jestes przyjemnym,
          dobrze wychowanym czlowiekiem, ktory cieszy sie powszechna poppularnoscia -
          wsrod kolegow w pracy i w kolku parafialnym, ktory pomaga przejsc staruszkom
          przez jedznie i odpisuje dziekujac za wszystkie licznbe prezentry, ktorymi jest
          obsypywany.
    • jag.ski Re: Sellin o werdykcie Trybunału 24.03.06, 10:44
      "Orzeczenia Trybunału Konstytucyjnego mają moc powszechnie obowiązującą i są
      ostateczne". Konstytucja RP art.190 pkt.1
    • mazur-m TK nie zakwestionował ustawy o KRRiT! 24.03.06, 10:52
      Ludzie nauczcie się wreszczie czytać. Ustawa działa nadal. Z wyjątkiem kilku
      punktów, które były propozycjami spoza PiS! Wystarczy przeczytać to co
      proponował PiS. Przecież to jest dostępne na internecie. Szefa KRRIT nie może
      wybrac prezydent? OK. Jest 5 członków rady, a ich wyboru nikt nie
      zakwestionwał, czyli wybrani się legalnie i uczcie więc oni będa mogli wybrac
      przewodniczącego :-)
      Wielkie "HALLO" PO i SLD pod patronatem GW skończyło się klapą ;-)
      • seawolfie Re: TK nie zakwestionował ustawy o KRRiT! 24.03.06, 11:04
        Uśmiałem sie wczoraj do łez, oglądając tego starego błazna Kutza. Jakbym nie
        wiedział o, co chodzi, myślałbym , że mówi o masakrze w Rwandzie, lub wspomina
        bitwę pod Kurskiem. "Straszliwa klęska PiS, niesłychana klęska! Niespotykana w
        dziejach, hi,hi!". Przy okazji dowiedziałem, sie, że jest prześladowany przez
        Najsztuba, jak wiadomo, jednego z siepaczy Wassermana, hi,hi! Co za kabotyn...

A tu co- ustawa jest ważna, poprawi sie ją w dwóch punktach, rada wybierze
        pania Kruk ponownie i już. A najważniejsze, że pani Waniek zostaje tam, gdzie
        jej miejsce- na śmietniku historii.
        • wilmor1 seawolfie.. łajza PISokomuny 24.03.06, 11:27
          ty śmieciu... Kutzowi, nie siegasz do kolan! jak ci czerwoni faszyści
          Kaczyńscy!
          • cziriklo Re: seawolfie.. łajza PISokomuny 24.03.06, 12:10
            Nie przesladuj seawolfie'go. To ponoc uroczy czlowiek, tylko nerwowy. Ale moze
            Ty tez bylbys nerwowoy jakby Twoim guru ziemia usuwala sie spod lap. Jak juz
            obalimy Kaczki trzeba bedzie otoczyc chrzesciajanska troska i opieka wszystkie
            sierotki po katczofaszystach.
    • wilmor1 selin.. dajesz ciała!.. pętak.. 24.03.06, 11:24
      co ty ćwoku byś nie zrobił dla stołka!
    • krychaja Re: Sellin o werdykcie Trybunału 24.03.06, 12:28
      To nie bolszewia. To TKM panie i panowie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka