clowley Re: heh, rynsztok sie laczy 25.03.06, 22:29 wywróżyłeś to z fusów na herbacie u Beger ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: heh, rynsztok sie laczy 25.03.06, 22:31 prawda w ocze kole?? a prawda jest taka ze lewica nie ma nic do zaoferowania, jest pustynia intelektualna, rynsztokiem pelnym gowna(jarugi za bugi, i tacy tam postkomunisci) Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: heh, rynsztok sie laczy 25.03.06, 22:33 nie odpowiedziałeś mi na pytanie. No ale tego się można było spodziewać. Zwykła pyskówka pozbawiona jakichkolwiek argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: heh, rynsztok sie laczy 25.03.06, 22:36 lewakowi nie ma co odpowiadac na pytanie i tak nie zroumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: heh, rynsztok sie laczy 25.03.06, 22:38 żeby wchodzić w jakąkolwiek dyskusję trzeba mieć argumenty :) jak mi przykro :P Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 [...] 25.03.06, 22:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Nie Kurskiego lecz Wierzejskiego 25.03.06, 22:56 To katozjeb wierzejski raczył wypowiedzieć słowa, że tylko: "Rynsztok moralny głosuje na lewicę". Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Nie Kurskiego lecz Wierzejskiego 25.03.06, 23:00 gekon lubi jak się na niego wylewa pomyje hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Nie Kurskiego lecz Wierzejskiego 25.03.06, 23:01 pomyje to na lewice mozna wylewac, rynsztok, to miejsce na pomyje! Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Nie Kurskiego lecz Wierzejskiego 25.03.06, 23:04 Ostanio chiała wylać Beger ale ją zrugała podwójnie Jaruga Nowacka :P Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Nie Kurskiego lecz Wierzejskiego 25.03.06, 23:05 jaruga ma mentalnosc gestapowca, stop gadki o niej koronny przyklad, mojej tezy o rynsztokowosci lewicy Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 rota 25.03.06, 23:04 Rota Nie rzucim ziemi skąd nasz ród, Nie damy pogrześć mowy! Polski my naród, polski lud, Królewski szczep Piastowy. Nie damy by nas zpedalił wróg. Tak nam dopomóż Bóg (bis) Do krwi ostatniej kropli z żył Bronić będziemy Ducha, Aż się rozpadnie w proch i w pył Tęczowa zawierucha. Twierdzą nam będzie każdy próg Tak nam dopomóż Bóg! (bis) Nie będzie homik pluł nam w twarz, I dzieci nam pedalł, Orężny sercem hufiec nasz, Duch będzie nam hetmanił. Pójdziem, gdy zabrzmi złoty róg! Tak nam dopomóż Bóg! (bis) Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: rota 25.03.06, 23:05 twoja sygnaturka była bardziej wymowna niż ta rota Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 a ty bys sobie sygnaturke zrobil 25.03.06, 23:07 z przeprosinami do swej milosci moze by ci wybaczyla, one zawsze wybaczaja ;) hahahahahahaha \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: a ty bys sobie sygnaturke zrobil 25.03.06, 23:08 nie wiem o kim mówisz jak kocham tylko siebie Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: rota 26.03.06, 09:35 gekon1979 napisał: > Rota > > Nie będzie homik pluł nam w twarz, ********************** sam sobie naplułeś Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Nasza dyskusja 25.03.06, 23:14 www.mlodzi.org.pl/forum/viewtopic.php?p=383#383 :] Odpowiedz Link Zgłoś
awprawo Lewica ostatnio była przed wojną.... 25.03.06, 21:59 ... i nazywała sie PPS!!!!! Nie mylmy faktów! A tą zbieraninę post PZPR-owców i SLD-owców to co najwyzej mozna określic jako mafię... już dość zniszczyli nasza Polskę i dość długo zatrzymywali jej rozwój... Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Teraz mamy nową "moralną" mafię 25.03.06, 23:07 spod tej co ma ryja zobaczymy jak będziecie piszczeć za rok, dwa Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Teraz mamy nową "moralną" mafię 25.03.06, 23:25 shygay napisała: > spod tej co ma ryja > zobaczymy jak będziecie piszczeć za rok, dwa Odpowiedz Link Zgłoś
rejam Re: Partie lewicowe jednoczą siły 25.03.06, 22:00 Już najwyższy czas!!!!!!!! REJAM Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Partie lewicowe jednoczą siły 25.03.06, 22:23 rejam napisała: > Już najwyższy czas!!!!!!!! Potomkowie niedorżniętych przez tow.Soso KPP-owców i innych stalinowskich oprawców i spadkobiercy tych od "sztandar wyprowadzić" z preziem Disco-olo na czele.. No cóż...elita ... Na szczęście dla "intelektualistów".... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Partie lewicowe jednoczą siły 25.03.06, 22:53 Używając takich argumentów wchodzisz na niebezpieczną ścieżkę. Bo przecież partie katolickie to spadkobiercy Świętej Inkwizycji, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Pierwszy sukces Kaczorow 25.03.06, 22:17 Upiorni Blizniacy odniesli pierwszy sukces. Zjedoczyli lewice. Tak dalej Chlopcy Z Piaskownicy, a SLD wygra kolejne wybory i bedzie "powtorka z SLD- owskiej rozrywki". Szkoda, ze glupota nie boli, bo Kaczynscy obaj wyliby z bolu jak wilki do ksiezyca. Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Pierwszy sukces Kaczorow 25.03.06, 23:06 I o to właśnie chodzi..o określenie ilu w Polsce jest betonowych PZPR-owców...razem z rodzinami.. Pewnie to nie więcej niż 15 procent............. A resztę politycznej sceny podzielił Tusek-Szajbusek... Pewnie podkupił wyborców SO,LPR-u i PSL-u....... Jeszcze większych sukcesów życzę................. Odpowiedz Link Zgłoś
em-biz Re: Partie lewicowe . Wreszcie zmądrzeli !!! 25.03.06, 22:29 Twórzcie komitety w terenie.W każdej gminie i fabryce! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Partie lewicowe . Wreszcie zmądrzeli !!! 25.03.06, 22:54 > Twórzcie komitety w terenie.W każdej gminie i fabryce! I podwórkowe kółka różańcowe, nie tylko dziecięce. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Powtorka z historii?? Walesa tylko wspierl lewa 25.03.06, 22:29 noge a Kaczynscy ja odratowuja swietni z nich chirurdzy. Przyszyja nawet tak brutalnie urwana Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Prawozjebki porządzą jeszcze z 10 lat 25.03.06, 22:59 Taka jest niesttey smutna prawda. Jesli nie PiS to PO :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd Re: Partie lewicowe jednoczą siły 25.03.06, 23:06 a czy ty wiesz idioto co to jest kapitalizm ? jak już jestes takim "myslicielem" to wymysl ze feudalizm zapewni dobrotyt Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Partie lewicowe jednoczą siły 25.03.06, 23:15 Partie lewicowe jednoczą siły przeciwko polskiemu biednemu narodowi w imię własnych korzyści. Przecież ich rządy doprowadziły kraj do nędzy. Precz z komunistami jak również liberalnym oszołomom. Odpowiedz Link Zgłoś
shygay Przesadzasz 25.03.06, 23:17 W ogóle Polacy (a może polaczkowie) mają skłonność do narzekania i psioczenia. Poczekaj na prawoskrętnych, kilka miesięcy, lat. Oprócz afer będziesz miał ideologizację wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Partie lewicowe jednoczą siły 25.03.06, 23:30 Precz z > komunistami jak również liberalnym oszołomom. Precz z preczem. Odpowiedz Link Zgłoś
bladekiller Re: Partie lewicowe jednoczą siły 25.03.06, 23:22 Głosowałem na SDPL, i znowu zagłosuje na lewice Odpowiedz Link Zgłoś
esbeki_zgw Bandziory i przewodnia siła GW-no razem 25.03.06, 23:31 na wieki, całe to talatajstwo zwiera szeregi aby dalkejk cimoszyc na szkodę Polski, idzcie juz do Izraela bandziory esbeckie. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Bandziory i przewodnia siła GW-no razem 25.03.06, 23:37 W Twoim wieku pamiętałbym o ręce piszącej na ścianie - mane, tekel, fare. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Lenin wiecznie żywy.Papierz toaletowy symbiozą 26.03.06, 01:31 Jest to wspaniałym przykładem pogodzenia idei z praktyką. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: _________________________________ ________PZP 26.03.06, 03:19 _______________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
gobi03 ruskie pachołki nigdy sie nie różniły 26.03.06, 00:21 jakie tam połączenie? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkozerca Re: Partie lewicowe jednoczą siły 26.03.06, 00:38 wypaczenia TAK - kaczki NIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buckiler POjebusy + czerwone złodzieje, prawdziwa lewica 26.03.06, 01:25 co ma michnik do ssyna? to samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: POjebusy + czerwone złodzieje, prawdziwa lewi 26.03.06, 03:07 najzabawniejsze jest gdy socjalista nazywa innego lewicowcem :D to podobnie jak wylaczne prawo do nazywania per "nigger" Murzynow przyznane.. innym Murzynom :-) buckiler napisał: > co ma michnik do ssyna? to samo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Olejek,my lewicowcy olejemy wszystkie prawiczki!! 26.03.06, 01:26 Proszę cię o jedno, nie olewaj nas w walce o nieklerykalną Polskę. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Polska Zjednoczona Partia Lewicy ... 26.03.06, 01:33 czy tak sie teraz bedziecie nazywali? Ale jezeli ludzie znowu was wybiora, to ja WYPISUJEE sie z tego spoleczenstwa. Na pohybel wszelkim czerwonistym popaprancom! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Polska Zjednoczona Partia autoksenofobistyczna. 26.03.06, 01:44 Będziemy zwalczać wszystko co jest nasze, aż zwalczymy się sami. Amen. mysz_polna5 napisała: > czy tak sie teraz bedziecie nazywali? > > Ale jezeli ludzie znowu was wybiora, to ja WYPISUJEE sie z tego spoleczenstwa. > Na pohybel wszelkim czerwonistym popaprancom! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Polska Zjednoczona Partia autoksenofobistyczn 26.03.06, 03:33 kozaczek3 napisał: > Będziemy zwalczać wszystko co jest nasze, aż zwalczymy się sami. > Amen. > mysz_polna5 napisała: > > > czy tak sie teraz bedziecie nazywali? > > > > Ale jezeli ludzie znowu was wybiora, to ja WYPISUJEE sie z tego spoleczen > stwa. > > Na pohybel wszelkim czerwonistym popaprancom! ******************************************************************************* Na wieki wiekow. Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Polska Zjednoczona Partia Lewicy ... 26.03.06, 03:05 nie no nie popadajmy w skrajnosci. Ja tez sie wstydze ze rewizjonistyczni socjalisci z piss sa przy wladzy ale nie oznacza to ze musze isc na latwizne i uciekac z kraju.. mysz_polna5 napisała: > czy tak sie teraz bedziecie nazywali? > > Ale jezeli ludzie znowu was wybiora, to ja WYPISUJEE sie z tego spoleczenstwa. > Na pohybel wszelkim czerwonistym popaprancom! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Od razu nie trzeba,A jak nie zdarzę!!!! 26.03.06, 03:17 Zostane w tym katolickim zakwasie ogórkowo kapuścianym. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Od razu nie trzeba,A jak nie zdążę,Przepraszam!!!! 26.03.06, 03:29 Fopa. Nigdy więcej. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Polska Zjednoczona Partia Lewicy ... 26.03.06, 17:18 mysz_polna5 napisała: > czy tak sie teraz bedziecie nazywali? > > Ale jezeli ludzie znowu was wybiora, to ja WYPISUJEE sie z tego spoleczenstwa. > Na pohybel wszelkim czerwonistym popaprancom! ******************** nie denerwój się tak, zmienimy konstytucję, zapewnimy powrót byłego prezydenta na 3-cią, a może nawet 4-tą kadencję, zrobimy tak że frekfencja w wyborach będzie 98%, już przed wyborami będzie wiadomo kto zostanie posłem, będziemy głosowali bez skreśleń (pamiętasz to), w sejmie wszystkie ustawy będą uchwalane jednomyślnie, czego jeszcze chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Hej, hej! Sluchajta :) 26.03.06, 04:24 Przepraszam, poszlo, nim zdazylam cos napisac. A tym cos, jest ponizej. Czy Olejniczak jest damskim fryzjerem? Patrzac na jego fotografie ... jego uroda ~ pasuje mi do tego zawodu! No, ale jednak swojego upierzenia, nie powierzylabym mu! O nie! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Lewica jednoczy się ale czy do końca? 26.03.06, 09:09 Chyba jednak nie do końca. Wszystko na polskiej scenie politycznej oprócz PO, Demokratów i UPR to socjaliści. Nie wyobrażam sobie wspólnej listy PiS i SLD ale programy gospodarcze i społeczne mają podobne (władza i pieniążki z budżetu dla naszych a frajerzy płacić!). Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper nie widzą swojej skrajności? 26.03.06, 09:12 Nie maja żadnej koncepcji, bliżej im do PIS-u niż do PO, tez by chcieli znacjonalizować i budować jakieś nowe dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: Partie lewicowe jednoczą siły 26.03.06, 09:35 enlightened napisał: > Kiedy idioci wkoncu zromumieja, ze tylko kapitalizm moze zapewnic dobrobyt... > No pewnie, kilkuset baaaaaaaaardzo bogatych trochę klasy średniej i całe tłumy mieszkające w slumsach niekoniecznie murzyńskich. Ale kraj jest bogaty. To tak jak na przedwojwnnej wsi w Polsce. Jeśli nie wiemy jaka była bogata wystarczy obejrzeć lub przeczytac "Konopielkę "Redlińskiego, wszak to niemal autobiografia. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Partie lewicowe jednoczą siły 26.03.06, 09:50 enlightened napisał: > Kiedy idioci wkoncu zromumieja, ze tylko kapitalizm moze zapewnic dobrobyt... ********************* wszyscy (albo prawie wszyscy)to rozumieją, że tylko kapitalizm może zapewnić dobrobyt...kapitalistom Odpowiedz Link Zgłoś
t.duszynski Partie lewicowe w USA,Szwajcarii i Japonii 26.03.06, 10:11 Baz partii lewicowych w USA,Szwajcarii i Japonii nie było by postępu? OCH WY DURAKI,Zakodowane jak psy Pawlowa,którym na słowa lewica cieknie ślina. Mam nadzieje,że po wyborach loberałowie z ,,partii lewicowych'",KTORE NIE OSIAGNĄ PROGU WYBORCZEGO, przejdą do PO a socjałowie do PiS i Samoobrony i scena polityczna bedzie wreszcie czysta. Odpowiedz Link Zgłoś
ebiniecki Re: Partie lewicowe jednoczą siły 26.03.06, 10:13 Tak trzymać.Partie lewicowe powinny sie zjednoczyć.Spowoduje to na pewno wzrost notowań i przyczyni się do obalenia dyktatury "Kaczorów"(wspolnie z PO). Odpowiedz Link Zgłoś
obi1987 Cała Dyskusja 26.03.06, 10:32 I z pewnoscia zwiekszy przyrost naturalny... (wtf? o_O stupie me) anyway. Ja osobiscie jestem zwolennikiem pogladu totalnej degrengolady polskiej sceny politycznej, ale jak kazdy prawdziwy czlowiek, mam serce po lewej stronie. Proste i logiczne. Takie dyskusje z poczatku wydaja sie byc calkiem interesujace, ale pozniej przeobrazaja sie one we wzajemne obrazanie sie. Dlatego ja sam radze, abysmy wszyscy - bez wyjatku - zachowali wszelkie impertynentne dyfamacje dla siebie, bo i po co sie tak denerwowac i zdrowie sobie psuc? Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek544 Re: Partie lewicowe jednoczą siły 26.03.06, 11:23 enlightened napisał: > Kiedy idioci wkoncu zromumieja, ze tylko kapitalizm moze zapewnic dobrobyt... > Przede wszystkim kapitalistom. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 jaka to lewica-złodzieje,aferzyści,zdrajc y,kapusie 26.03.06, 11:28 pasożyty żywiące się z podatków ludzi uczcieie pracujących... Odpowiedz Link Zgłoś