szatan33 Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 10:49 Przecież to nie jest Prezydent Rzeczypospolitej a prezydent pis-u. A czy prezydent pis-cki ma obowiązek brać udział w jakimś tam posiedzeniu Trybunału. Czy nie widać tego, że kaczory uważają się za najmądrzejszych, najpiękniejszych i nieomylnych. Coś w rodzaju boga ale przez małe "b". Odpowiedz Link Zgłoś
berto72 Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 10:58 nie małe "b" tylko niskie , bo p.prezia całego pis-du obrazisz i Jarek na konferencji znów będzie biadolił jak to braciszka mu nie szanują...chociaż z drugiej stony jaki prezydent taki szacucek.... Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 a gdzie pisać opinie w spr. wypowiedzi Edelmana ? 06.04.06, 10:59 co jest ? zamknęliście ludziom usta w tej sprawie ???!!!! proszę umożliwić pisanie komentarzy na ten temat ! Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 ilu? 06.04.06, 12:18 trzech rekomendowanych przez SLD na 15 to od razu "czerwoni"? Ja nie lubię idiotów i kłamców. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: ilu? a różowi to co-pikuś 06.04.06, 12:30 mn7 napisała: > trzech rekomendowanych przez SLD na 15 to od razu "czerwoni"? Ja nie lubię > idiotów i kłamców. Odpowiedz Link Zgłoś
mn7 aleś tu mondry, hoho 06.04.06, 13:47 Teraz rozumiem. rekomendowani przez SLD to czerwoni, zas przez AWS - rózowi. Jest tam choć jeden, który by ci się podobał? Np. były senator PC, moze być? Odpowiedz Link Zgłoś
winku Porozmawiajmy o kolorach! jakie kolory lubimy!? 06.04.06, 12:34 A jaki kolor muszą reprezentowac ludzie żebyś ich lubił? Czy np różowy już może być? czy wolisz bardziej stonowane barwy.. np taki czarny? Albo chociażby brązowy? Odpowiedz, bo może nam się udac ciekawa dyskusja o kolorach. Np ja lubię różowy! I jasnobłękitny, bo taki radosny, czerwony w zasadzie tez lubię, bo ożywia pomieszczenia. Powiedz nam jakie lubisz kolory? Proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: Porozmawiajmy o kolorach! jakie kolory lubimy 07.04.06, 16:20 :) > Odpowiedz, bo może nam się udac ciekawa dyskusja o kolorach. > Np ja lubię różowy! I jasnobłękitny, bo taki radosny, czerwony w zasadzie tez l > ubię, bo ożywia pomieszczenia. > Powiedz nam jakie lubisz kolory? Proszę! Ja lubię murzynów i popierających ich :) Inne kolory to jakieś takie, nie do końca kolory. Jak dodaję coraz więcej kolorów do miksa który już mam, to coraz ciemniejszy on się robi. Nie widzę już czerwonego ani białego, różowego, niebieskiego. Wszystko robi się czarne. Chyba kupię se różowe okulary, może czerń "wyjaśnieje" i mieszać będę dalej. obsesja :) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: a gdzie pisać opinie w spr. wypowiedzi Edelma 06.04.06, 11:14 Musisz zrozumiec zasady.Wolnosc wypowiedzi polega na tym ze bedziesz dyskutowac tylko wtedy gdy ci pozwola. Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: a gdzie pisać opinie w spr. wypowiedzi Edelma 07.04.06, 16:28 Na tym forum jeszcze można dyskutować. Nie zostanie wycięty z miejsca post jak napiszę: Gazeta Wyborcza jest gó..a_a. Portal gazety wyborczej jest do ch_ja warty. Donald Tusk głupiec. Lech Kaczyński to świnia. Lepper to szumowina. i inne epitety. Zawsze mogę się mylić. Moderatorami są tu forumowicze, a zgłaszają to do wykasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
qwadra Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 11:07 To jego problem Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 11:14 Czy ktoś ma podobne wrażenie jak ja patrząc na zamieszczone w artykule zdjęcie "Lech Kaczyński i polska flaga", że wygląda on na nim tak, jakby właśnie miał ochotę zerwać tę flagę razem z drzewcem i wsadzić Tuskowi, ewentualnie Rokicie w przysłowiową d..ę ? Bo ja mam takie własnie nieodparte wrażenie widząc jego minę i niefortunne skadrowanie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 11:16 struve napisała: > Krok we właściwym kierunku. Niedługo Sejm będzie wybierał nowych sędziów, > rozkład sił się zmieni i będzie nareszcie obiektywnie. Ciekawe z której list? Mam nadzieje że wśród sedziów nie ma więcej kruków i kryżów. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud __QUIZ: Co to jest: Duże, z Kuperkiem???__________ 06.04.06, 11:18 Odpowiedź: Kacze Kompleksy --- religiapokoju.blox.pl/2006/04/Islam-72-dziewice-nieziemski-seks-i-wieczna.html Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator Re: największa zaś jest głupota komuchów -bez kup 07.04.06, 16:34 Bo jak się ma tylko dwa jaja na dwóch, to przynajmniej kuper posłuży do składania jaj. Szkoda tylko, że zbuki a nie złote. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Wkurzony 06.04.06, 11:21 Co mozecie zarzucic Kaczynskim? Polskosc Co mozecie zarzucic Tuskowi? Germanizm (rodzinny) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 germanizm= ukrywany dziadek z wehrmachtu 06.04.06, 11:25 tim7 napisał: > A na czym polega ten "germanizm" ? Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: germanizm= ukrywany dziadek z wehrmachtu 06.04.06, 11:32 I tylko tyle ? Zawiodłem sie... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wkurzony 06.04.06, 11:22 a co mozemy zarzucic presentation1: glupote (nabyta) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Wkurzony 06.04.06, 11:26 scoutek napisała: > a co mozemy zarzucic presentation1: glupote (nabyta) w przeciwieństwie do twej -wrodzonej? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Wkurzony 06.04.06, 11:31 m15 napisał: > w przeciwieństwie do twej -wrodzonej? pewnie tak bo zupelnie inaczej rozumiem "polskosc" i "germanizm" bo zupelnie inaczej podchodze do demokracji bo inaczej rozumiem chrzescijanstwo i wiele wiele innych rzeczy i powiem: wole byc glupia taka wlasnie glupota wrodzona niz dawac sie omamiac jak ty i presentation... Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Wkurzony 06.04.06, 11:33 Nawet nie odpowiadaj tym poteflonom, coś Ci może pęknąć w krzyżu, jeśli będziesz próbował zniżyć się do tego poziomu... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wkurzony 06.04.06, 11:44 m15 napisał: > scoutek napisała: > > > a co mozemy zarzucic presentation1: glupote (nabyta) > w przeciwieństwie do twej -wrodzonej? ... ty tak strzelasz m15 (pieprzysz).. i ciągle tego jednego ci brakuje.... Zmieńże tego nicka na m16, może cię kto z tym twoim strzelaniem na poważnie (przez 5 minut) weźmie.... Odpowiedz Link Zgłoś
rekin19 Re: Wkurzony 06.04.06, 11:24 presentation1 napisał: > Co mozecie zarzucic Kaczynskim? > Polskosc > Co mozecie zarzucic Tuskowi? > Germanizm (rodzinny) A w czymże polskość jest lepsza od niemieckości?Co to w ogóle ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wkurzony 06.04.06, 11:47 rekin19 napisał: > presentation1 napisał: > > > Co mozecie zarzucic Kaczynskim? > > Polskosc > > Co mozecie zarzucic Tuskowi? > > Germanizm (rodzinny) > > A w czymże polskość jest lepsza od niemieckości?Co to w ogóle ma do rzeczy? Znaczy się... jest to podejrzenie, że... on nie jest "rdzennym Polakiem".... Tak jak pan prezydent z bratem, pan giertych czy nawet pan edgar... :)) Nie wspominając oczywiście pana ojca tadeusza..... Odpowiedz Link Zgłoś
rekin19 Re: Wkurzony 06.04.06, 11:51 sclavus napisal: > Znaczy się... jest to podejrzenie, że... on nie jest "rdzennym Polakiem".... > Tak jak pan prezydent z bratem, pan giertych czy nawet pan edgar... :)) > Nie wspominając oczywiście pana ojca tadeusza..... Tak panowie giertych ojciec dyktator to rdzenni Polacy i katolicy "od 3000 lat":)Ale swoją drogą czy Edgar to jest aby na pewno polskie imię?;)A Roman? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wkurzony 06.04.06, 11:42 presentation1 napisał: > Co mozecie zarzucic Kaczynskim? > Polskosc > Co mozecie zarzucic Tuskowi? > Germanizm (rodzinny) Ależ.... dupcys!!! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wkurzony 06.04.06, 13:14 Po weryfikacji i odpowiedziach odpowiadam -Polskosc rozni sie od germanizmu sposobem myslenia,patrzenia oraz rozumienia pewnych spraw.Czym rozni sie germanizm od amerykanizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
rekin19 Re: Wkurzony 06.04.06, 13:19 Moze i polskość sie różni ale czy jest lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Wkurzony 06.04.06, 15:04 kwestia lepszosci? A moze serce-to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Tobie nawet niedorozwoju nie można zarzucić 06.04.06, 13:32 Można go tylko skonstatować. Odpowiedz Link Zgłoś
lysy_w_beemce Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 11:23 a pieniadze oddac na stypendia dla dzieci z terenow popegeerowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
rekin19 Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 11:26 Pożytek większy byłby ze zlikwidowania takich ciał jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 11:48 rekin19 napisał: > Pożytek większy byłby ze zlikwidowania takich ciał jak ty. Troche nawozu by przybyło.... choć może z tego jaki wściekły owies by wyrósł....? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 11:28 Chyba rzeczywiście myślisz tak jak facet z takim nickiem jak ty. TK to zawór bezpieczeństwa dla politycznych zakusów demokracji - w takich czasach jak teraz jest szczególnie potrzebny. A Kaczor i spółka? To dla mnie już nie polityk tylko obrazony bachor, którego powinno sie trzymać z daleka od władzy . A reszta? tańczy niestety jak drób zagra. Smutne i załosne. Tego nie bylo nawet za rządów SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 11:43 są jeszcze wzorowe demokracje gdzie rządzi komuna -może popróbujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 11:46 lbacor napisał: > Chyba rzeczywiście myślisz tak jak facet z takim nickiem jak ty. TK to zawór > bezpieczeństwa dla politycznych zakusów demokracji - w takich czasach jak > teraz jest szczególnie potrzebny. pozwole sobie zacytowac pana janke: 23 February 2006 Przestępstwo wg Zolla Uważam, że wypowiedź pana Kaczyńskiego to, według kodeksu karnego, przestępstwo poniżenia konstytucyjnego organu państwa – powiedział prof. Andrzej Zoll w wywiadzie dla „Rzeczpospolitej”. Jarosław Kaczyński powiedział wcześniej: Pamiętam, co zrobił Trybunał Konstytucyjny pod przywództwem pewnego bardzo znanego prawnika (...), kiedy przyszło ocenić instrukcję 0015 [instrukcja UOP dotycząca inwigilacji prawicy - red.]. Doskonale to pamiętam. (...) Pamiętam tamto tchórzostwo, tamten obrzydliwy oportunizm. Wypowiedź Kaczyńskiego była bardzo ostra, być może zbyt ostra. Ale też istrukcja 0015 była czymś kuriozalnym, czymś, co naprawdę zagrażało demokracji. Trybunał nie musiał się w tej sprawie wypowiadać, to prawda. Jak przypomina prof. Zoll, postępowanie zostało umorzone z powodów formalnych: nie można było wydać orzeczenia, bo instrukcja wcześniej została uchylona. Trybunał nie musiał, ale też nia miał zakazu wypowiadania się na ten temat. Zoll nad sprawą fatalnej instrukcji przechodzi do porządku dziennego, ale krytykę Kaczyńskiego uważa za przestępstwo. Czy to znaczy, że nikt nie może wypowiadać się krytycznie na temat Trybunału Konstytucyjnego, rządu, czy prezydenta RP? Czy jeśli zdarzy mi się w ostry sposób skrytykować którąś z tych lub innych instytucji to popełnię „przestępstwo poniżenia konstytucyjnego organu państwa”? Takie jest obecnie stanowisko byłego Rzecznika Praw Obywatelskich? Mam wrażenie, że emocje polityczne przysłoniły panu profesorowi trzeźwość oceny sytuacji. (pardon, czy aby nie popełniłem teraz przestępstwa?). (18:01) od siebie przypomne jedynie list safjana do gazety na temat parady roenosci, pisany przez niego jako osobe prywatna....... ps. nieobecnosc kaczora czy kogos z jego otoczenia to glupota i malostkowosc ps2. czy ktos mi wyjasni, ktory to prezydent zapoczatkowal DWUDZIESTOLETNIA tradycje odwiedzin na posiedzeniu tk? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 11:50 johndoe napisał: > lbacor napisał: > > > Chyba rzeczywiście myślisz tak jak facet z takim nickiem jak ty. TK to za > wór > > bezpieczeństwa dla politycznych zakusów demokracji - w takich czasach jak > > > teraz jest szczególnie potrzebny. > > pozwole sobie zacytowac pana janke: > > 23 February 2006 > Przestępstwo wg Zolla > > > Uważam, że wypowiedź pana Kaczyńskiego to, według kodeksu karnego, przestępstwo > poniżenia konstytucyjnego organu państwa – powiedział prof. Andrzej Zoll > w wywiadzie dla „Rzeczpospolitej”. Jarosław Kaczyński powiedział w > cześniej: Pamiętam, co zrobił Trybunał Konstytucyjny pod przywództwem pewnego b > ardzo znanego prawnika (...), kiedy przyszło ocenić instrukcję 0015 [instrukcja > UOP dotycząca inwigilacji prawicy - red.]. Doskonale to pamiętam. (...) Pamięt > am tamto tchórzostwo, tamten obrzydliwy oportunizm. > > Wypowiedź Kaczyńskiego była bardzo ostra, być może zbyt ostra. Ale też istrukcj > a 0015 była czymś kuriozalnym, czymś, co naprawdę zagrażało demokracji. Trybuna > ł nie musiał się w tej sprawie wypowiadać, to prawda. Jak przypomina prof. Zoll > , postępowanie zostało umorzone z powodów formalnych: nie można było wydać orze > czenia, bo instrukcja wcześniej została uchylona. > > Trybunał nie musiał, ale też nia miał zakazu wypowiadania się na ten temat. Zol > l nad sprawą fatalnej instrukcji przechodzi do porządku dziennego, ale krytykę > Kaczyńskiego uważa za przestępstwo. Czy to znaczy, że nikt nie może wypowiadać > się krytycznie na temat Trybunału Konstytucyjnego, rządu, czy prezydenta RP? Cz > y jeśli zdarzy mi się w ostry sposób skrytykować którąś z tych lub innych insty > tucji to popełnię „przestępstwo poniżenia konstytucyjnego organu państwa& > #8221;? Takie jest obecnie stanowisko byłego Rzecznika Praw Obywatelskich? > > Mam wrażenie, że emocje polityczne przysłoniły panu profesorowi trzeźwość oceny > sytuacji. (pardon, czy aby nie popełniłem teraz przestępstwa?). > (18:01) > > od siebie przypomne jedynie list safjana do gazety na temat parady roenosci, p > isany przez niego jako osobe prywatna....... > > ps. nieobecnosc kaczora czy kogos z jego otoczenia to glupota i malostkowosc > ps2. czy ktos mi wyjasni, ktory to prezydent zapoczatkowal DWUDZIESTOLETNIA tra > dycje odwiedzin na posiedzeniu tk? .... dajciboże zdrowie... dużo - brakuje ci sporo... psychicznego! Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 11:56 sclavus napisał: > .... dajciboże zdrowie... dużo - brakuje ci sporo... psychicznego! takie retoryczne pytanie: masz inne argumenty poza slina? Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 11:56 Rolą Trybunału jest dbanie o istnienie dobrego, zgodnego z konstytucją prawa w Polsce. Instrukcja została uchylona, zanim zajął się nią trybunał, więc nie było już czego naprawiać. Oczywiście, można było sobie strzępić język po próżnicy i opowiadać, co się sądzi o nieistniejącym prawie, ale takiego obowiązku trybunał nie ma, oceniać można to różnie, ale kwestie obyczajowe nie mają z pracą TK nic wspólnego. Mnie bardzo pasuje, że ludzie robią to, co do nich należy i tyle, nie lubię, gdy ktoś biorący publiczne pieniądze, wykorzystuje swoją pozycje do zdobywania popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 12:02 rafvonthorn napisał: > Mnie bardzo pasuje, że ludzie robią to, co do nich należy i tyle, nie lubię, > gdy ktoś biorący publiczne pieniądze, wykorzystuje swoją pozycje do zdobywania > popularności. to tak apropos listu safjana? ps. mnie do czasu 0015 inwigilacja opozycji z wykorzystaniem sluzb kojarzyla sie jedynie z watergate. a dla innych to po prostu "kwestie obyczajowe" Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 12:14 Ojoj, człowieku. Zadania TK są ściśle określone. To, co sędziowie mówią poza orzeczeniami, to inna sprawa (obyczajowa), ale TK nie miał prawa wypowiadać się na temat prawa, które nie obowiązuje. Koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 12:25 rafvonthorn napisał: > Ojoj, człowieku....ale TK nie miał prawa wypowiadać się > > na temat prawa, które nie obowiązuje. Koniec, kropka. blad. nie "wypowiadac". tk mial obowiazek /moralny czy jak tochcesz nazwac/. nie mial mozliwosci formalnych do wydania orzeczenia. nikt natomiast nie zabral czlonkom trybunalu prawa do wypowiedzi. sorry, ale tlumaczenie, ze instrukcja przestala obowiazywac /taka instrukcja/ mozna sobie potluc o kant. jezeli dorn zleci palowanie murzynow i homoseksualistow, a w przeddzien posiedzenia trybunalu odwola swoja decyzje, to trybunal powinien milczec? bo skoro nia ma dowodow na to, ze spalowano chociaz jednego murzyna... albo tk jest ostatnia i najwyzsza instancja broniaca praworzadnosci w tym kraju albo "rada starcow", bez ktorej zycie tez sie toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 12:29 Przecież TK orzeka o zgodności obowiązującego prawa z konstytucją! Nawet, jeśli któryś z sędziów wypowiadałby się publicznie, to nie można tego wtedy traktować jako stanowisko trybunału, bo TK nie może się dowolnie wypowiadać, powtarzam: jego zadanie jest ściśle określone. Z czego wynika, że taki prawnik jak kaczyński oskarża TK o tchórzostwo w sprawie, kiedy jakakolwiek wypowiedź na temat nieistniejącego prawa niejako automatycznie nie może być wypowiedzią firmowaną przez TK, bo takie działanie leży poza jego kompetencjami! To paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
johndoe Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 14:06 rafvonthorn napisał: > Przecież TK orzeka o zgodności obowiązującego prawa z konstytucją! Nawet, jeśli > > któryś z sędziów wypowiadałby się publicznie, to nie można tego wtedy traktować > > jako stanowisko trybunału, bo TK nie może się dowolnie wypowiadać, trybunal to ludzie. i jezeli safjan lub zoll wypowiada sie publicznie, to nigdy jako osoba prywatna. nawet jezeli tak to przedstawia. jezeli zalozymy ze tk to najwieskze autrytety /tacy najlepsi z najlepszych/, to nie tylko powinni, ale musieli zabrac wtedy glos publicznie. nie chodzi o orzeczenie, tylko o glos publiczny, ze rzad wykorzystujacy nielegalnie wlasne instytucje do utrzymania wladzy jest be /w dniu dzisiejszym wszyscy potepiaja lukaszenke, ktory wlasnie takie m.in. metody stosuje/. ale najwiekszym autorytetom stajacym na strazy praworzadnosci taka mysl nawet nie przemknela przez glowe. a co jakis czas na rozne inne tematy maja czas iochote siewypowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Zlikowidować to "cialo" 06.04.06, 12:30 Oczywiście, że z Dornem masz racje, tak by właśnie było, tak jest skonstruowane prawo. I nie widzę w tym nic złego, o ile posiedzenia TK są zwoływane odpowiednio często. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 12:13 kaczorkowi się w łebku poprzewracało I braciszek mu mąci. Ma zapędy. Nie ma szans na drugą kadencję. Polacy by chyba oszaleli. Odpowiedz Link Zgłoś
winku A kogo lubi Prezydent, bo ja już nie wiem? 06.04.06, 12:22 Patrzę, obserwuję i jedyna osoba, która mi przychodzi do głowy to jego brat. Ot chłopak zawsze ma komu zameldowac o wykonaniu zadania. I wie, że nie zostanie skrzyczany :p Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: A kogo lubi Prezydent, bo ja już nie wiem? 06.04.06, 12:24 winku napisał: > I wie, że nie zostanie > skrzyczany :p no bo mamuska to niewiadoma, zawsze moze nakrzyczec na obu Odpowiedz Link Zgłoś
devil27 Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 12:28 Jeśli wpływ na skład Trybunału będą mieli panowie Giertych Kaczyński i Lepper to trzeba już teraz zacząć płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 12:29 Palant, jak braciszek. Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.olsztyn Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 12:37 No cóż... Po prostu chamidło i mały człowieczek. Odpowiedz Link Zgłoś
b_b1 Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 12:42 Co to wogóle za tekst że Szanowny Pan Prezydent nie lubi Trybunału... On sobie może nie lubić kartofli ze zsiadłym mlekiem a nie Trybunału. Boże ludzie opanujcie się!!!!!!!! Przecież to jakaś farsa przeokropna Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 JLKaczyńscy..antydemokratyczni buce... 06.04.06, 12:42 TK im przeszkadza im w przekrętach!... widać to po działalności przestępczej Rydzyka,ich patrona...Kaczyńscy chronią go,wyznaczając do tego instytucje państwowe jak M.Sprawiedliwości!...Ziobro nie zamierza sprawdzić przekrętów tego złoczyńcy! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 struve... praworządna.. 06.04.06, 12:46 przychodziś do pracy,zapewne w firmie państwowej i za nasze pieniądze bawisz się komputerem!... zawsze robisz to w określonym czasie... tak pracuje właśnie PISokomuna! Odpowiedz Link Zgłoś
barka01 Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 12:49 Pan prezydent to mizerny cień własnego brata. Człowiek bez osobowości i charakteru. Boi się prezesesowi postawić.Nawet wtedy gdy wygrał wybory to on gratulował bratu, a nie brat jemu. Grandabanda. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 12:54 barka01 napisała: > Pan prezydent to mizerny cień własnego brata. Człowiek bez osobowości i > charakteru. Boi się prezesesowi postawić.Nawet wtedy gdy wygrał wybory to on > gratulował bratu, a nie brat jemu. > Grandabanda. Jestes dupek! Bo nie umiesz myslec! Kazda partia wysuwa swojego kandydata na prezydenta i go lansuje. Tak zawsze bylo i jest. Dlatego wybrany kandydat powinien /ale nie musi/ podziekowac przewodniczacemu partii za wspomaganie go w wyborze! Odpowiedz Link Zgłoś
hella11 Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 13:05 Zignorowal TK? Nie poszedl, bo nie ma nic do powiedzenia. "Chlopakom" z TK nie dorasta do piet, w sensie doslownym i w przenosni. Ludzie, ktorzy niewiele soba reprezentuja unikaja wszelkich konfrontacji. Taki jest, jedyne co potrafi to "spieprzaj dziadu". Trudno musimy to znosic jeszcze pare lat. Odpowiedz Link Zgłoś
barka01 Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 13:18 > Kazda partia wysuwa swojego kandydata na prezydenta i go lansuje. Tak zawsze > bylo i jest. Dlatego wybrany kandydat powinien /ale nie musi/ podziekowac > przewodniczacemu partii za wspomaganie go w wyborze! Myślę jednak, że na miejscu jest najpierw pogratulowanie wybranemu prezydentowi sukcesu bo, było nie było prezydent to ktoś więcej w niż jakiś prezes partii. Nawet jeśli partii wspierajacej wybory prezydenckie. Potwierdza to moje zdanie o mizerocie naszego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
seduced_by_night Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 13:13 .. to moze powolaja trybunał do spraw trybunału ..? Faszyści. Odpowiedz Link Zgłoś
zambro Dlaczego Borusewicz też zgłupiał? 06.04.06, 13:19 Nie dziwię się, że pisowskie pionki nie poszły. Ale Borusewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
kerk5 prostaczki z PiSu i ich szefowie aferzyści 06.04.06, 13:27 Kto nie z nami - przeciwko nam - logika idioty Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwa11 PiS ma przerabane. Benek przystapil do wyborow 06.04.06, 13:57 przez swego nuncjusza i nie bedzie biegania do radyja . Odpowiedz Link Zgłoś
chrischerry Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 14:34 Kilkunastu Sędziów zasiadających w Trybunale nie ma racji, zaś Kaczyński ma rację. Przecież to absurd. Prezydent może nie lubić gruszek, jabłek itp. natomiast Trybunał nie jest do lubienia. Pora wydorośleć. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Prezydent i premier zignorowali Trybunał Kons 06.04.06, 14:49 prez. dał się poznać jako buc i balon, chyba o reelekcji nie myśli i dobrze...;) Odpowiedz Link Zgłoś
iurisconsult a kto powiedział, że ma mieć w poważaniu prawo 06.04.06, 14:51 i prawników Odpowiedz Link Zgłoś