prof-antoni 10.04.06, 07:27 Jak Kali być w spółce, to wszystko OK. Bo Kali zapisać się do pissu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brukselek Dwie spółki dla doradcy premiera 10.04.06, 07:28 Cwaniak z Tarnowskiego niezły.Jak potrzeba gdzieś figuranta to weż Tarnowskiego .Premierowi się nie odmawia?To znaczy że premier rozdaje posadki? Tego w POlsce tak jawnie nie było.Posadka dla durnowatego Mecha ,Premier zapewnia że mu znajdzie.Tarnowski do zarządu ,proszę bardzo,jedna mało ,proszę, druga jest Odpowiedz Link Zgłoś
trewas PIS to cyniczni kłamcy. 10.04.06, 07:57 Widać było wyraźnie w trakcie kampanii wyborczej. A ci którzy dali się uwieść ich populistycznym, złotoustym obietnicą, czują chyba teraz duży niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
puba Re: Odnowa moralna. Uhaha. 10.04.06, 08:49 zarabia 14 150 zł miesięcznie brutto. - Nie przyszedłem do kancelarii dla pieniędzy - podkreśla szef doradców premiera. - Tak naprawdę muszę dokładać do życia w Warszawie. och. to straszne:) zarabia tyle ile powinien urzędnik tej rangi ale niech nie chrzani ze zyje na granicy ubóstwa:P świętoszkowaci marcinkiewicza - mollier by się uśmiał... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Fałszywe kłamczuchy - cały PiS! 10.04.06, 09:02 Ciągle powtarzam, że PiS-owi w komunie nie podobało się to, że to nie oni rządzili. Przejmowanie komuszych metod przychodzi im tak naturalnie :-) puba napisał: > zarabia 14 150 zł miesięcznie brutto. > - Nie przyszedłem do kancelarii dla pieniędzy - podkreśla szef doradców > premiera. - Tak naprawdę muszę dokładać do życia w Warszawie. > > och. to straszne:) > zarabia tyle ile powinien urzędnik tej rangi ale niech nie chrzani ze zyje na > granicy ubóstwa:P > świętoszkowaci marcinkiewicza - mollier by się uśmiał... Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: PIS to cyniczni kłamcy. 10.04.06, 10:09 trewas napisał: > Widać było wyraźnie w trakcie kampanii wyborczej. > > A ci którzy dali się uwieść ich populistycznym, złotoustym obietnicą, czują > chyba teraz duży niesmak. **************************************************************** Dałam się uwieść, czuję niesmak i jest mi przykro, ale nie widzę nikogo innego na kogo mogłabym głosować, bo przecież nie na PO, która potrafi tylko gardłować i nie ma odwagi wziąć się za cokolwiek, politycy tej partii byli "umoczeni" we wszystkie możliwe układy, a jak widzę wredny uśmiech p. Waltz, to żyć mi się odechciewa. Oprócz powyższego czuję też duży niesmak na szerzący się analfabetyzm, szanowny trewas nie wierz żadnym OBIETNICOM nie tylko złotoustym, weź się za ortografię, na naukę nigdy nie jest za późno, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
240165aj Re: Dwie spółki dla doradcy premiera 10.04.06, 10:36 ja tez chce ZASIADAC w jakiejś spółeczce choćby najmniejszej i tez nie odmówie premierowi! Odpowiedz Link Zgłoś
taglinda kilkanaście godzin ciężkiej pracy miesięcznie, 10.04.06, 07:56 no to się pan Tarnowski zaharowuje na śmierć. No i to życie w Warsiafce takie drogie. Wprost dokładać trzeba. Ciekawe, z czego to dokłada - może on z domu bogaty? Bo łapówek ani synekur nie bierze na pewno, no nieeeee. Więc cierpi w milczeniu, dokłada i haruje. Czasem tytlko dziennikarzowi się pożali. Ale twardy jest, pisowski, jak płacze, to tylko do poduszki. Więc jak partia skieruje go do kolejnej rady nadzorczej, to też nie odmówi. Bo to przecież służba zaszczytna i obowiązek wielki, dla Boga, Ojczyzny (koniecznie z dużej litery), Narodu, Ojca Dyrektora, Pisu i Prezesa (no, może kolejność odwrotna). Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Kilkanaście godzin ciężkiej pracy miesięcznie... 10.04.06, 08:24 ...za 2500 na miesiąc... Nie najgorzej, nawet gdy ta praca jest"ciężka". A wogóle - to coś cienko u Kazia z kadrami, skoro jeden Tarnawski musi występować w trzech osobach. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Kilkanaście godzin ciężkiej pracy miesięcznie 10.04.06, 09:21 W trzech bo Rydz trojku lubit. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 PiS jest partią moralnie nieskazitelną i dlatego.. 10.04.06, 07:56 jej członkowie, zwani potocznie kacykami nie podlegają ogólnemu prawu. Odpowiedz Link Zgłoś
krys7 Re: Dwie spółki dla doradcy premiera 10.04.06, 07:58 Mam tylko jedno zdanie na ten temat...Panie Tarnawski jak Panu nie wstyd takie głupoty opowiadać ..Ja i wielu innych ludzi mamy życ i porzezyć za 800 a Panu 14000 za mało????? Powiem krótko....jest Pan cham i świnia. Zyje Pan z moich pieniędzy i ma mnie i wszystkich ludzi w ..........głębokiej pogardzie... Odpowiedz Link Zgłoś
brocha Takiemu premierowi sie nie odmawia :) 10.04.06, 08:07 w końcu to najlepszy premier i rząd według Kaczorków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wgruncierzeczywiscie " Tak naprawdę muszę dokładać do życia w Warszawie 10.04.06, 08:20 no qrde beszczelny!! ja mam 2000 brutto to co? znaczy, ze nie nie jem, nie mieszkam czy jak?? Mieszkam w Wawie od urodzenia i w przeciwienstwie do Pana "ubogiego" nie widze nic trudnego w zyciu tu i nie musze narzekac ciagle jak tu jest zle. To spadac do siebie na wiochy qrde marudy, lenie i obiboki jak sie nie podoba wam w stoilcy zycie. Dzieki wam my nie mozemy znalezc pracy zeby sie utrzymac u siebie w domu bo zanizacie potrzeby zarobkowe. Podwyzszacie natomiast koszty mieszkan wynajmujac je masowo... wiec dziekowac w morde za goscine a nie bluznic!! Odpowiedz Link Zgłoś
giglos 5.000 zł za kilkanascie godzin miesiecznie ...... 10.04.06, 08:45 w dwóch spółkach skarbu państwa to "pogardliwie mała kwota" za PiSowskie zasługi superdoradcy superkompetentnego supersprawiedliwego superpremiera Marcinkiewicza . To czysta polityka Kalego rodem z PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii odczepcie sie od biedaka... 10.04.06, 08:46 ...mógłby zasiadać w sześciu Radach Nadzorczych, a zasiada T Y L K O w dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
hamhung zły dotyk 10.04.06, 08:52 Moja praca, szefa biura politycznego premiera, dotyka jednak każdej dziedziny życia" - jak dobrze, że mnie nie dotyka ------ Przyjdą nocą kamaszami w drzwi załomocą... Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Dwie spółki dla doradcy premiera 10.04.06, 09:07 Za takie pieniądze to ja mogę ciężko pracować nawet po kilkadziesiąt godzin miesięcznie, a nie kilkanaście! Panie Premierze, to w jakich radach zasiądę? Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Dwie spółki dla doradcy premiera 10.04.06, 09:18 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
j.jansen Re: Dwie spółki dla doradcy premiera 10.04.06, 09:24 No mnie najbardziej strapiło, że pan musi dopłacać, "Tak naprawdę muszę dokładać do życia w Warszawie. " bo to znaczy, że niedługo z głodu zemrze, i kto będzie doradzał panu premierowi oraz zarządzał spólkami? Bo niepokoje moralne leczy sie pieniędzmi, to każdy wie. Np 100 zł wziątki budzi niepokój moralny, 100 000 już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Dwie spółki dla doradcy premiera 10.04.06, 09:37 Jak to mówi hr.Tarnowski-sytuacja mnie moralnie niepokoi- to widocznie nic waznego,jak sie ciągnie 4 sroki za ogon;nalezy ,w imie spokoju moralnego , z czegoś zrezygnować... Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: za malo! 10.04.06, 09:49 Czyli wszystko po staremu.Republika kolesiow number4.A mysmy juz mieli pietra, ze oni powaznie mowia o. radykalnych zmianach.Ale trzeba przyznac,ze Polske "solidarnych oszustow" juz zaczeli tworzyc.Lekarz zarabia brutto powiedzmy ok.2 tys. z groszami.Taki nierob jak ten facet dostaje lekko diesiec razy tyle.Ma trzy fuchy,niech mi ktos powie,ze on jest w stanie wywiazywac sie ze swoich obowiazkow.Te fuchy panowie szlachta to, nic innego jak cena lojalnosci.Dobrze wypasiony pies nie uzre pana. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Dwie spółki dla doradcy premiera 10.04.06, 10:07 Kaziu głupi nie jest. Upycha swoich gdzie może. Wkrótce zostawi Jarusia ze swoimi mundurkami, szpiegami i teczkami. To zderzenie dwóch koncepcji na władzę: Jarka, za pomocą pały i Kazia, za pomocą szmalu. Stawiam na Kazia. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Dwie spółki dla doradcy premiera 10.04.06, 10:10 PiS i Kaczyński, to cynizm i hipokryzja. Precz. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka1 No biedny, tylko 15000 zł i musi dokładać?! 10.04.06, 10:28 Zarabiając prawie 15 tysięcy brutto biedny pan doradca musi dokładać do życia w Warszawie? No jak ja panu współczuję!! Proponuję jeszcze ze dwie rady nadzorcze. I niech pan nie chrzani o dylemacie moralnym, bo jakby go pan miał, to by pan nie przyjął oferty zasiadania w radach. Proste, jak konstrukcja cepa. Sama mieszkam w Wawie, od zawsze, nie zarabiam nawet 1/3 tego, co pan doradca i jakoś daję sobie radę. Pomyślmy również o takich na przykład pielęgniarkach z warszawskich szpitali, które zarabiają mniej, niż 2000 zł brutto - przecież one nie mieszkają w Wólce Węglowej? (z całym szacunkiem dla tej miejscowości). Proszę więc bardzo, panie doradco, nie wygłupiajmy się? Najgorsze, że oni te brednie plotą bezustannie, a ludzie im wierzą... :( Odpowiedz Link Zgłoś
uklad_wcielony Miller, wracaj!!! 10.04.06, 10:31 Robiles to samo, co teraz pis, ale przynajmniej nie pieprzyles takich glupot, jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
bateau1 ŻENADA 10.04.06, 10:57 Zapamiętajmy nazwisko tego śmiecia i jego zwierzchnika Kazia Karzywoustego. Wystawimy im rachunek przy następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
towarzysz7 Re: Dwie spółki dla doradcy premiera 10.04.06, 11:10 Przestańmy być naiwni! Wiadomo że każdy rząd czy każdy pracodawca dobiera sobie takich współpracowników do których ma zaufanie do ich rzetelnosci, umiejętności i lojalności. Bez tych podstawowych wymogów od wspólpracowników, nie da się właściwie realizować swój program gospodarczy i śmiesznością jest twierdzenie, że należy obsadzać ważne stanowiska ludźmi opozycji czy konkurencji, bądź pytać o to "media" kogo wolą na danym stanowisku. To jest myślenie absurdalne i śmieszne w swojej naiwnościa przede wszytkim niebezpieczne dla kraju - nigdzie tak w świecie nie ma, chyba że będzie tak w Polsce, tutaj wszystko jest możliwe, warto przypomieć sobie wiek XVIII - wiek rozbiorów Polski, wiek zdrady i hańby elit rządzących, intelektualnych oraz gospodarczych kraju, które to twierdziły że rozbiory Polski są dla jej dobra a obcy ją ucywilizują. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 robbił to Miler, było żle!,..robi to Marcinkiewic 10.04.06, 11:36 i jest cacy !.. zakłamani jak ich przywódca Rydzyk!..i oni mówią o sobie porządni katolicy !...tfu ..do diabła ! Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 Re: Kolegom z celi też nie odmówisz 10.04.06, 18:19 Kiedy już naród da PiS-iorom kopa w tyłek i do władzy dojdzie SLD , to tyłkami polityków PiS-u zainteresują się ich koledzy z celi - oj, im też nie będą mogli odmówić!!! Odpowiedz Link Zgłoś