krawczyk6 Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 13:25 no ja nie mogę..;))))a Maciarewicz też będzie??Panie Prezydencie,skoro będzie Janek to musi być i Antoni-on będzie się zajmował IPN-em;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski lepiej żeby doradzał premierowi 10.04.06, 13:35 Mógłby mu opowiedzieć jak upada mniejszościowy rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Byłaby to wiedza z myszką 10.04.06, 13:44 Gdy upadał rząd Olszewskiego (i potem Suchockiej), obowiązywał inna Konstytucja. Wtedy mozna było po prostu odwołać rząd. Teraz możliwe jest TYLKO tzw "konstruktywne wotum nieufności", czyli że wniosek o odwołanie rzadu musi zawierać nazwisko następnego premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
fornel Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 13:41 Bardzo się cieszę! Myślę, że to bardzo dobra decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 14:11 fornel napisała: > Bardzo się cieszę! Myślę, że to bardzo dobra decyzja. A ja się ogromnie cieszę!! Myślę że jest to cudowna decyzja. Z niecierpliwością czekam na podjęcie pracy w Rządzie przez koleę kolegi czyli Antka Policmajstra! Wówczas moja radość nie bedzie miała granic i chyba upiję sie ze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 14:50 jasiek.pl napisał: > fornel napisała: > > Bardzo się cieszę! Myślę, że to bardzo dobra decyzja. > > A ja się ogromnie cieszę!! Myślę że jest to cudowna decyzja. Z niecierpliwością > > czekam na podjęcie pracy w Rządzie przez koleę kolegi czyli Antka Policmajstra! > > Wówczas moja radość nie bedzie miała granic i chyba upiję sie ze szczęścia. ja natomiast sie straszliwie ciesze mam nadzieje ze powrcoi tez moczulski z zieciem krolem --- ciekawe czy prezydent dalej sie odmeldowuje prezesowi z kazdego wykonanego zadania... Odpowiedz Link Zgłoś
zydomason Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 18:08 jasiek.pl napisał: > fornel napisała: > > Bardzo się cieszę! Myślę, że to bardzo dobra decyzja. > > A ja się ogromnie cieszę!! Myślę że jest to cudowna decyzja. Z niecierpliwością > > czekam na podjęcie pracy w Rządzie przez koleę kolegi czyli Antka Policmajstra! > > Wówczas moja radość nie bedzie miała granic i chyba upiję sie ze szczęścia. Polska będzie wolna katolicka .Ni będzie nam Unia się wtrącała. Odpowiedz Link Zgłoś
zydomason Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 18:06 fornel napisała: > Bardzo się cieszę! Myślę, że to bardzo dobra decyzja. Warta Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Czy pan Olszewski popiera nasz udzial w 10.04.06, 13:43 okupacji Iraku ! Jest czas by nasi "sojusznicy" miali sygnal nasza obecnosc w Iraku nie bedzie wieczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 13:46 Bardzo slusznie, jednak z pewnoscia Loza Masonska nie bedzie zadowolona, skoro, jak mowil mi kolega, zostal on uznany za persona non grata wsrod masonow. Czy to nie jest ryzyko ? Odpowiedz Link Zgłoś
fornel Bardzo się cieszę, to dobra deczyja! 10.04.06, 13:46 Bardzo się cieszę, to dobra decyzja. Uważam, że POlska zasługuje na porządnych i solidnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zydomason Re: Bardzo się cieszę, to dobra deczyja! 10.04.06, 18:11 fornel napisała: > Bardzo się cieszę, to dobra decyzja. Uważam, że POlska zasługuje na > porządnych i solidnych ludzi. Jeszcze więcej starych nawiedzonych dziadów nam potrzeba, Polska będzie silna a ludzie będa szcześliwi.Program PIS programem moherów. Odpowiedz Link Zgłoś
fornel Re: polityka nie jest tym czym powinien się zajmo 10.04.06, 13:53 No właśnie, jeśli uważasz, że jest wspaniałym człowiekiem, a nie powinien zajmować się polityką, to jednocześnie twierdzisz, że polityka to nieuczciwość, chamstwo, korupcja, słowem wszystko, co nie jest wspaniałe. Czy dobrze zrozumiałem? Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Nie, to znaczy tylko tyle, z nie kazdy nadaje sie. 10.04.06, 14:03 do wykonywania kazdego zawodu. Polityka to zawod. Odpowiedz Link Zgłoś
fornel Re: Nie, to znaczy tylko tyle, z nie kazdy nadaje 10.04.06, 14:17 Rozumiem, polityka to zawód, którego nie powinien wykonywać wspaniały człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Znam wspanialego murarza... 10.04.06, 14:35 Facet jest sumienny. Swietny fachowiec. Jako czlowiek tez poza zarzutami. Jednak nie pojde sie do niego leczyc na cukrzyce... Odpowiedz Link Zgłoś
fornel Re: Znam wspanialego murarza... 10.04.06, 14:56 No dobrze, to może prościej. Jakie cechy, umiejętności, kwalifikacje powinien mieć polityk. Jakie wykształcenie. Może teraz się zrozumiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 :) 10.04.06, 15:06 Wiesz doskonale, ze nie tyle chodzi o konkretne wyksztalcenie co o predyspozycje. Olszewskiemu nie odmawia tu nikt przymiotow charakteru wspanialego czlowieka. Jednak to za malo aby byc mezem stanu. Do tego nie tylko potrzeba odwagi, ale jeszcze umiejetnosci przekazywania swoich idei tak aby nimi zarazic innych, aby ludzie wiedzieli, ze to czego sie od nich wymaga jest sluszne i CZEMUS MA SLUZYC. Tego Olszewski kompletnie nie umie. Jes marotliwy, czasem pretensjonalny w swych wypowiedziach. I tu nie chodzi o to, ze ktos celowo i z premedytacja chce go zniszczyc - jego niszczy nawet najblizsze otoczenie, bo on sie w tym otoczeniu nie potrafi zwyczajnie odnalezc. Kolejne inicjatywy polityczne Olszewskiego to jeden cykl porazek. Taka jest zwyczajna i kolokwialna prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
fornel Re: :) 10.04.06, 16:04 Dziękuję za wyjaśnienia i poświęcony czas, poważne potraktowanie. Oby więcej takich spokojnych i wyważonych wypowiedzi ... Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fornel Re: :) 10.04.06, 16:06 Trzeba sie wziąć do roboty, bo czas ucieka. Lepiej zrobic coś konkretnego, niż dyskutować. Ale dziękuję! Ukłony Dobrze, że nie jestem politykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
sebastian64 ...jeszcze Moczulski by się przydał 10.04.06, 13:49 jako kolejny doradca polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
eexmd2 Re: ...jeszcze Moczulski by się przydał 10.04.06, 14:48 o tak moczulski z zieciem krolem najlepiej i pan slomka lza sie w oku kreci, ktoz ich jeszcze pamieta?? --- ciekawe czy prezydent dalej sie odmeldowuje prezesowi z kazdego wykonanego zadania... Odpowiedz Link Zgłoś
checkm8 Re: ...jeszcze Moczulski by się przydał 10.04.06, 16:06 Ja ich pamiętam, ale oczy mi jakoś nie robią się wilgotne... :D Wcale! Odpowiedz Link Zgłoś
zydomason Re: ...jeszcze Moczulski by się przydał 10.04.06, 18:17 Ja radzę rządowi i prezydentowi żeby wzieli się do pracy. Ja już nie mogę znaleść pracowników na budowę. Wszyscy fachowcy wyjechali. Super niech Olszewski mu doradza jak budowac patriotyzm ale kurde gospodarka jest najwazniejsza . Niech sobie znajdzie kogoś kto mu doradzi jak rozwinąć gospodarkę Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Telewizornia była prorocza... 10.04.06, 13:55 W ubiegły piątek na którymś kanale był cienki horror "Mumia powraca"... Odpowiedz Link Zgłoś
golcon Kolejna posadka dla kolesia, "Tanie państwo" 10.04.06, 13:58 W niby w czym ten Pan ma doradzać?. Kolejny ideolog z RadiaMaryja na garnuszku podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
checkm8 Re: Kolejna posadka dla kolesia, "Tanie państwo" 10.04.06, 16:09 Wolę na garnuszku p. Olszewskiego niż dwór prezia Aleksandra K. Odpowiedz Link Zgłoś
pcat "Nocna zmiana" online na stronach PiS. 10.04.06, 14:33 Dla wszystkich, którzy myślą, że popieranie PiS to jest powód do wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: Jan Olszewski ukrzyżowany przez Wałęsę ? 10.04.06, 14:41 Teraz kiedy ewangelia według Judasza "wejdzie" do obowiązkowych lektur zwolenników Unii Wolności i Platformy, nareszcie zrozumiemy mechanizm zamachu na rząd Jana Olszewskiego w wykonaniu Lecha Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Jan Olszewski ukrzyżowany przez Wałęsę ? 10.04.06, 17:16 wojtek2784 napisał: > Teraz kiedy ewangelia według Judasza "wejdzie" do obowiązkowych lektur > zwolenników Unii Wolności i Platformy, nareszcie zrozumiemy mechanizm zamachu > na rząd Jana Olszewskiego w wykonaniu Lecha Wałęsy. Twn apokryf znany jest od dawna a ostatnio tylko rozdmuchano wszystko. Mieli szanse wczesniej i widac, ze wykorzystali apokryf do obalenia rzadu Olszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 14:58 Nic juz chyba mnie nie zdziwi... Ale dobrze - niech kompromituja sie jak najszybciej! Powninien dostac tytul, doradcy ds. lustracji... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
s-w-z Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 15:13 Mecenas niech sobie przypomni znaną wypowiedź pryncypała i doradzając mu niech nieustannie cytuje: "SPIEPRZAJ DZIADU". Odpowiedz Link Zgłoś
leszko Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 15:14 Wyjęli go z szafy? Odkurzyli? Już nie pachnie naftaliną? Odpowiedz Link Zgłoś
plzoltek Dobry prezydent potrzebuje jednego doracę 10.04.06, 15:34 przeciętny: kilkunastu słaby : kilkudzisięciu a ..... to tysięce doradców nie uratują Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern układ Kaczyńskim padł na głowę 10.04.06, 15:40 pisofilom przypominam, że obecni ludzie tworzący PiS mieli swój udział w róznych ukł. politycznych, a Kaczyński był ministrem sprawiedliwości i wtedy też nic nie robił...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: układ Kaczyńskim padł na głowę 10.04.06, 16:27 ble ,ble ble,a fakty ?chyba łatwiej ci będzie pogadać o układach kwacha i s-ki Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: układ Kaczyńskim padł na głowę 10.04.06, 16:42 a co napisałam gdzieś, że nie było ukł. prezia, każdy z polityków wchodzi w jakiś układ, choćby partyjny..."układ" to słowo wytrych, jeszcze tego nie wiesz...?! :P Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 brawo olszewski, brawo kaczynski 10.04.06, 16:39 szkoda tylko zmarnowanych lat Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 16:54 bedzie doradzal przez sen? (on spi 20 godz. na dobe). chyba , ze zatrudnia iterpretatora snow. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do the gypsy 10.04.06, 17:02 the.gypsy napisał: > Olszewski ... bedzie doradzal przez sen? (on spi 20 godz. na dobe). chyba , ze zatrudnia > iterpretatora snow. Olszewski - wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu. To pewnie Ty uzyles interpretatora snow do napisania tego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Jan Olszewski doradcą prezydenta Kaczyńskiego 10.04.06, 17:07 Wiódł ślepy kulawego. Co jeden to większy orełek aż płakać się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Trup zmartwychwstal na Wielkanoc 10.04.06, 17:16 Bezruch Odbudowy Polski zostal podniesiony z kanapy i jeden nieudacznik bedzie doradzal drugiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Nawet z doradcą jak Olszewski gamoń jest gamoniem 10.04.06, 17:27 I to tyle! Odpowiedz Link Zgłoś