dzieciatko_o_dyrektora "Nie możemy tylko ścinać kwiatów zła, trzeba się r 11.04.06, 20:30 "Nie możemy tylko ścinać kwiatów zła, trzeba się również zająć ogrodnikami" . Sorry nie doczatalem do konca : mial na mysli swietego grzyba i sprawe radia ma ryja ? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Boze poloz kres glupocie tej wladzy bo my tu 11.04.06, 20:31 poginiemy. Smieja sie z nas na swiecie. Polacy za granica wstydza sie swojego pochodzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Boze poloz kres glupocie tej wladzy bo my tu 11.04.06, 20:41 raczej wspolczuja : tak samo jak kubie czy uzbekistanowi . Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Boze poloz kres glupocie tej wladzy bo my tu 11.04.06, 21:39 alterpars napisał: > poginiemy. Smieja sie z nas na swiecie. Polacy za granica wstydza sie swojego > pochodzenia.... -------------------------------------------------------------------------------- Ja tam sie nie wstydzę swojego pochodzenia,ale śmieję się i dowcipkuję na temat tych czy innych polskich "mężow stanu". Zresztą dzisiaj są,a kto jutro bedzie pamietał posła Cymańskiego czy Kurskiego.Zostaną wyrzuceni na śmietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
stagra pan Cymański, wielki inkwizytor 11.04.06, 20:53 No i mamy, góra rodzi myszy. Miedzy innymi zajęciami, równie ważnymi, p Cymański zajął sie pomysłem pt Centrum dobrych maediów. Mój Boże, wszak ten człowiek jest stworzony do większych spraw, szkoda jego potencjału intelektualnego, za dużo traci na tym Polska i my Polacy. Rozumiem jednak, że jest to praca u podstaw i tylko szacunek jest mu należny. Ale już najzupełniej poważnie, to sie w głowie nie mieści, by tak kpić z nas. Ta kreatura, nic mi innego nie przychodzi do głowy na jego określenie, zawraca nam głowę, by wyrobic u wszystkich głupich przeświadczenie, że robi się same ważne rzeczy, że w ogóle sie cos robi, gdy inni tylko przeszkadzają i brużdżą. Pan Cymański, pożal sie Boże, statysta i wizjoner, a tymczasem dał sie poznać dotąd jako jeden z wiekszych cyników i kłamców. Widac juz wyraźnie, że nim się coś zaczęło juz się wszystko skończyło. Wyparowało społeczne zaufanie, ciągle trwa walka, ale widac już wyraźnie, że walka idzie o samospełnienie się pp Kaczyńskich, co nie ma nic wspólnego z naszym, polskim interesem, a samospełnienie sie pp Kaczyńskich to narzucenie wszystkim ich wizji. Ci panowie mają zwyczaj kopania sie z koniem Słów brak, a nawet ich nie trzeba, bo wszystko widac gołym okiem. Kończąc informuję, że wymieniony Cymański szykuje sie na jakiego ambasadora, albo senatora, więc chce mieć "dorobek", więc wymyśla, choćby Centrum Dobrych Mediów Jest jeszcze ktos kto w to wszystko wierzy? jeśli tak to niech się odezwie, pomożemy Odpowiedz Link Zgłoś
oko21 oko za oko? 11.04.06, 21:13 jeśli znasz kilku księży, to pewnie znasz choć jednego pedała. nie wiem czy znasz prezesa partii pis; myślę, że też jest gejem. pamiętasz być może niegdysiejsze zaprosiny Wałęsy.. mój tata tadek wymiotuje pieniędzmi chociaż los stoczni nie jest mu obojętny i zamierza coś w tej sprawie zrobić. (auto już po przeglądzie - jest ok) żołnierze niemieccy (+pomocnicy) żle traktowali mieszkańców obozów pracy. misje pokojowqe to niełatwy kawałek chleba. ludzie nie są ciemne. moj tata tadek jest piekielnie uduchowiony. dżorcz busz nie jest zbrodniczym psychopatą, który zarabia na handlu ropą i uzbrojeniem. i żadne lobby (jakieś tam jastrzębie ) nim nie kieruje. i z arabami się nie kumpluje. i nie kumplował tak naprawdę. prawda w zakropione oczy nie kole. dlatego jest tak dobrze bo od setek lat dobro tryumfuje. gdyby nie powszechna kultywacja dobra, prawdy, i miłości to niebyłoby zbyt dobrze. kwasek (prezydent kwaśniewski) nie wziął pieniędzy za poparcie walki z terrorem arabskim. kaczyńscy też nic nie wzięli. solidaeność po przejęciu władzy nie doprowadziła do upadku narodowej gospodarki poprzez tak zwane branie pieniędzy. przesada z tą świętą inkwizycją. straganiarza poznasz po owocach. iran jest niedobry. (chcą bomby) mój tata tadek jest piekielnie uduchowiony. kaczorek powiedział : spieprzaj dziadku! wojewódzki zaś: prawie sprawiedliwość. ludzie są szczęśliwi, krajanie zaś życzliwi. lubimy się uśmiechać. lubimy sex. sex jest dobry. - tak powiedział pewien benedyktynin. brzydzimy się plugastwem, pedalstwem i zakłamaniem. z ojcem nie grzech. jesteśmy czyści. (nie licząc zwłaszcza ras błotnych. hajhitla. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Prawo i Sprawiedliwość chce walczyć z przemoc 11.04.06, 21:35 O kurde...czy ten posel Cymański z PiS urwał się z choinki i szopki sobie stroi i o kolejne urzedy zabiega ,ktore maja stac na straży..a no własnie..czego? Odpowiedz Link Zgłoś
terence Re: Prawo i Sprawiedliwość chce walczyć z przemoc 11.04.06, 21:54 Nio jak ładnie,jeden świetny pomysł goni drugi świetny pomysł, szkoda tylko że nie w dziedzinie redukcji bezrobocia lub zwiększenia płac, albo innej dziedzinie gospodarki. Wychowywaniem dzieci powinni się zająć w pierwszej kolejności rodzice a nie państwo!! to rodzice powinni interesować się co ogląda i w co gra ich dziecko a nie państwo! Choć rozumiem że panowie z PiSu mają wizje że państwo steruje społeczeństwem dla jego szeroko pojętego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
arthurl Re: Prawo i Sprawiedliwość chce walczyć z przemoc 11.04.06, 22:08 Pomysl jest dobry, ale po co tworzyc jeszcze jedna instytucje? Rada Dobrych Mediow, Rada Monitoringu Mediow, stworzy sie 200 Rad i nic z tego nie bedzie, bo kasa tylko pojdzie na to. Nie lepiej zeby takie funkcje miala KRRiT. KRRiT i tak zajmuje sie kareniem mediow niegrzecznych w stosunku do RM i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
laylah Re: Prawo i Sprawiedliwość chce walczyć z przemoc 11.04.06, 23:29 Ciekawe kiedy będziemy mieć Ministerstwo Miłości... To przestaje być zabawne. N.O.X Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Prawo i Sprawiedliwość chce walczyć z przemoc 11.04.06, 23:45 Pomysl jest glupi sam w sobie ale nazwa "Centrum DOBRYCH Mediow" jest po prostu kretynska. Niech to nazwa po ludzku, np. "Centrum Monitoringu Mediow" czy cos w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Prawo i Sprawiedliwość chce walczyć z przemoc 12.04.06, 07:49 Od weryfikowania treści są rodzice i to na nich spoczywa główny obowiązek dbania o dzieci. Żaden przepis tego nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 A "Ja decydowal bede kto jest Zydem" - Herman G. 12.04.06, 10:14 Najpierw wybierzemy ogrodnikow potem: czerwonych, zydow, murarzy itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś