lopass samoobrona samoobrony samoobrony (...) Samoobrony 12.04.06, 17:03 Czy oni się keidyś wybronią? Zal mi ich, kiedys mieli takie dobre imię, na prawdę, Jędrek, wspólłczuję Ci tych kalumni, Samoobrona do konca swiata i jeden dzien dłuzej.. Ale jedyny ratunek dla polskiego Mulata będzie powrót do sportu, tam wsytarczyu jeden cios dla komornika i juz lezy...Cóż zrobic gdy prawo nie jest po naszej stronie(inaczej niz Prawo i Sprawiedliwosc, <spawiedliwosc spreawiedliwoscią ale weź granata.> Odpowiedz Link Zgłoś
london13 lepper ty jeszcze poplyniesz za swoje kretactwa! 12.04.06, 17:20 razem z tym calym lyzwinskohojarskim towarzystwem to najgorsze dziadostwo jakie ten kraj widzial, trzeba byc skonczonym kretynem zeby glosowac na tych cwaniaczkow. Rece opadaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: lepper ty jeszcze poplyniesz za swoje kretact 12.04.06, 17:43 london13 napisał: > razem z tym calym lyzwinskohojarskim towarzystwem to najgorsze dziadostwo jakie > ten kraj widzial, trzeba byc skonczonym kretynem zeby glosowac na tych > cwaniaczkow. Rece opadaja.. Już wcześniej kretyni tylko głosowali i to tylko tacy, którzy wierzyli w prawdę w tych niemieckich reklamach A Joli rzeczywiście brakuje (pewnie zakłada Somoobronę VII) Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez No wlasnie w jakim kraju??ZE taki CHAM lepper 12.04.06, 17:41 bedzie wicepremierem? Ze ten prostak poucza obywateli co jest zgodne z prawem?? Ale w sumie w tow. Jaroslawa Kaczorenki bedzie wygladal bardzo dobrze jak cham z chamem Odpowiedz Link Zgłoś
adamx79 BRAWO!!!Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 12.04.06, 17:44 ..."ja i tak jestem cierpliwy, wytrzymałem tam wczoraj i (Andrzej) Morozowski (jeden z dziennikarzy prowadzących program - PAP) nie dostał w papę, za to co zrobił". ....Borczyk co wyszedł z Samoobrony to ch*a i bandyta, ale sam Lepper to "kryształ" i synonim praworządności buhahahahahahahhahaha :):):) Boki zrywać... Prawo Kalego według Leppera, nic dodać - nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
jatubylam AmbasadorBialorusi ZaPodobneSlowaWezwanyNa dywanik 12.04.06, 17:58 Ale Pan Marszalek jest przeciez powaznie rozwazanym Premierem:) "ja i tak jestem cierpliwy, wytrzymałem tam wczoraj i Morozowski nie dostał w papę, za to co zrobił". Pan Marszalek Polskiego Sejmu, kandydat na urzad premiera Andrzej Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
meta-kris To przypadek dla wiktymologa 12.04.06, 22:39 Zastanawiające, że już drugi raz ktoś chce "obić mordę" dziennikarzowi TVN. Czyżby ofiary same prowokowały takie zachowania? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin Re: Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 12.04.06, 17:53 "Szef Samoobrony Andrzej Lepper zapowiedział, że z powodu pojawiających się w mediach informacji o tej partii, powstał zespół prawny ds. obrony dobrego imienia Samoobrony i dóbr osobistych poszczególnych działaczy tego ugrupowania." Hi, hi, hi. Zespole, uważaj, czytaj dobrze (pamiętaj: "Wersalu tu nie będzie"): Samooobrona to zbiorowisko szwindlarzy, machlojkarzy, intelektualnych kundli, popłuczyn po PZPR, przebierających nogami by zrobić skok na kasę. Jest jak wrzód na zdrowej d...pie społeczeństwa. W dodatku noszą kawałki słupów granicznych zamiast krawatów. Zaś przewodniczący Lepcio (oprócz tego co zostało napisane wyżej) jest wielokrotnym przestępcą, największym łobuzem Rzeczypospolitej, fanem Goebbelsa i komunistycznych Chin. Ponadto w tajemniczy sposób przyciąga Talibów i jest zbyt przysmażony. ======================================= Pijąc szkodzisz sobie, rodzinie, społeczeństwu. Nie pijąc - szkodzisz państwu. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Ach, jakie to piękne było! 12.04.06, 18:04 Wchodzi do studia Endriu, odprężony, zadowolony, pewny siebie...Un już salonowy, prawie elYta rządowa. A tu...cichcem....dawni towarzysze się pojawiają. Mina wodza robi się niewyraźna, oczka bardziej okrągłe i to napięcie na buziuni będącej odbiciem faktu, że w butach słoooooomaaaaa. Padają pytania dziennikarzy, ile wpłacił, kiedy, na co, po co. I padaja odpowiedzi: jeden 50 tys. drugi też ileś_tam. Mowa o dwóch kontach..."jakie dwa konta, krzyczy mulat, przecież było jedno konto: wyborcze". Dziś już mówi, że były dwa konta, jedno na kampanię do sejmu, drugie na prezydencką, ale ile tych kont było naprawdę? Ale wódz "uczciwych inaczej" okazał się twardzielem. Szybko osłupienie przeradza się w przypływ wodzowskiej energii: to wy jesteście oszustami i przestępcami - woła do swoich byłych kumpli. Należało natychmiast zgłosić o przestępstwie do prokuratury. A tymczasem...okazuje się, że sprawa jest już w łapkach ABW i w tym momencie wódz strapił się bardzo, bo to już nie przelewki. Pewnie dlatego powołał zespół do obrony Samoobrony, hahahahaaaaaaaaaaaaa. Widowisko wspaniałe. Ileż wrażeń i emocji, no i...sprawa pewnie "rozwojowa". Gratuluję dziennikarzom P.Morozowskiemu i P.Sekielskiemu. Po poprzednim kabarecie z przyznaniem orderu Jaruzelowi, ten też był bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Panie Lepperze, a może 12.04.06, 18:04 nam Pan powie, co za szuja wystawiła pijaka Borczyka na listę wyborczą i dzięki komu został on posłem? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiojasio Re: Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 12.04.06, 18:11 Ale społeczeństwo ma ograniczoną cierpliwość... Endrju, czas klepania nadchodzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 endriu - ty słome z butów wyjmij i siennik wypchaj 12.04.06, 18:24 - bo ci sie przyda w celi we Wronkach Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Cham widzi chamstwo u innego? 12.04.06, 18:25 Lepper po prostu wie, że istnieje takie słowo i wyczuwa, kiedy może go uzyć, ale treści nie rozumie... Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 Żałosny Lepper, żałosna Samoobrona!!! 12.04.06, 18:30 Wstyd i hańba dla PiS i Kaczyńskiego, który najwyraźniej zbzikował, robiąc z "Samoobroną" (przepraszam za wyrażenie) koalicję rządową! Gdzie Pana zasady etyczno-moralne Panie Jarosławie Kaczyński? - zostawił je Pan w szatni czy może zamknął w szafie pancernej? Proponuję na ministerialne stanowisko niejakiego posła Łyżwińskiego. jego kredo jako ministra może być następujące: ZRÓBCIE MNIE MINISTREM, JA WIEM JAK WAS OKRADAĆ! Zatem do dzieła Panie Jarosławie Kaczyński! Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Lepper nigdy Łyżwińskiego nie wywali. 12.04.06, 18:31 Uczestniczył w przestępstwie tego pana - zacieraniu śladów po przekręcie z kredytem i teraz Stasio ma na Andrzeja haka. Mimo, że po całym zdarzeniu "to był zamach na Leppera". A wczoraj trzeba było obejrzeć minę Andrzeja L. aby wiedzieć, że coś jest na rzeczy. Mści się a raczej karze go jego pazerność na forsę i sprzedawanie miejsc na listach wyborczych. Prokuratura by się tym zajęła, gdyby była niezależna od PiS-u. Tak to nie ruszą koalicjanta "Prawa"? i "Sprawiedliwości"? mimo że każdy widzi, że to złodzieje i przestępcy. Odpowiedz Link Zgłoś
sign1 Biedni dziennikarze :0 12.04.06, 18:49 Przemoc spotyka ich na każdym kroku. Powinni zarabiać 3x tyle ile teraz, biorąc pod uwagę ogrom ryzyka w ich zawodzie. Powinni zostać także otoczeni troskliwą opieką psychologiczną, tak aby przemoc nie odcisnęła niezatartego piętna, na ich wrażliwych duszyczkach ... Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 12.04.06, 19:26 No i historia kołem się toczy. Popegeerowski komuch leper będzie lał w papę, i wsadzał do więzienia jak uchwali nowe prawo prasowe. I oto szło hufce milera (leszka) działają znakomicie, za chwilę obejmą władze. Swoją drogą dziennikarze sami są troche sobie winni, że tego chama do radia i tv wpuścili. A miejsce chama jest przy wyrzucaniu obornika. No i po prawicy koczorów pewnie też........ Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Morozowski jest wredny i paskudny! 12.04.06, 20:01 Obraził naszego kochanego przewodniczącego, naszego przywódcę, ojca Narodu, naszego bohatera, wodza, idola, cudownego mówcę, wspaniałego polityka, mądrego męża stanu, wzór do naśladowania! Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Lepper gardzi ruchem AA 12.04.06, 20:01 ""Jeśli autorytetem dla Morozowskiego i Sekielskiego jest Borczyk, osoba która jest w klubie AA, którego telewizja pokazała leżącego w rowie, szarpiącego się z policją, to w jakim my jesteśmy kraju, jakie my mamy prawo prasowe?" - pytał Lepper" .................................. Powyższe zdanie nie jest kompletne. W tej części swojej wypowiedzi Lepper na wstępie z pogardą mówił o klubie , do którego należy Borczyk. Jaki jest Lepper każdy widzi ale nawet tak prymitywnemu człowiekowi nie wypada szydzić z ruchu dzięki któremu wielu ludzi wraca do zdrowia i normalnego życia. To tak samo jaby gardził szpitalem ratującym od śmierci ludzi chorych na raka.... Jestem alkoholikiem. Od kilkunastu lat żyję w trzeźwości min dzięki AA. Do Pana Waldemara Borczyka: "Nie jesteś Sam, trzymaj się!" Pozdrawiam wszystkich Genek Alkoholik. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Lepper gardzi ruchem AA 12.04.06, 20:22 Genek,czego ty oczekujesz od Leppera ? zrozumienia problemu alkoholowego? przez Leppera ? jedyne argumenty jakie przemawiają do Leppera to widły i gnojówka, nie wymagaj od tego biednego linczmana zbyt wysokiej inteligencji emocjonalnej, bo on, niestety jej nie posiada.W momencie narodzin Leppera Duch Święty oglądał wydarzenia w CCCP i zapomniał o Lepperze... Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 12.04.06, 20:03 Lepper znowu pokazał swoje możliwości " dac w papę.."Jest to prostactwo i nie wyobrazam sobie zeby taki człowiek był wicepremierem czy kimkolwiek w rządzie IV RP. Czy Kaczyńscy i ten cały PiS tego nie widzą? Odpowiedz Link Zgłoś
pisszambo Cham chamstwa nie widzi 12.04.06, 20:16 Dlatego Jareczek Kaczyński w tym wypadku jest bardziej ślepy niż Jaruzelski Odpowiedz Link Zgłoś
te_was Re: Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 12.04.06, 20:35 Problem w tym, że świetnie widzą, ale im to dziś nie przeszkadza, bo Lepper pomoże im utrzymać władzę, którą kochają ponad wszystko. Zapiąć pasy, turbulencje przed nami ... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 12.04.06, 20:38 zawsze może iść w ślady Putina i ćwiczyć się w samoobronie i nie tylko. W papę dać dziennikarzowi nie honor - lepiej niech go wyzwie na pojedynek. Będzie zabawniej, chociaż czy może być jeszcze zabawniej? Odpowiedz Link Zgłoś
longslaw Re: Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 12.04.06, 20:48 Bij się w PAPĘ narodzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
longslaw Re: Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 12.04.06, 20:50 Bij się w pepę Narodzie. Masz, co wybrałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
ouele Re: Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 12.04.06, 21:49 Lepper będzie bronił dóbr osobistych ma czego, bo trochę się tego uzbierało, szkoda by było by tymi dobrami nie zainteresowały odpowiednie władze. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Rada Etyki Mediów _ zamknąć WYborczą!!!!!! 12.04.06, 22:56 Jeśli ktoś chce naprawdę przekonać sie jak Gazeta Wyborcza jest gazetą manipulancką i pełną złej woli niech poświęci ok. 30 minut i: 1)posłucha prof. Wolniewicza: www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=1756 2)przeczyta artykuł w GW o prof. Wolniewiczu serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3276522.html 3)posłucha odpowiedzi prof. Wolniewicza na ten tekst: www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=1763 Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski de.billu, przestań.... 12.04.06, 23:13 ...kopiować ciągle to samo...rąsia w delirce?...nudne Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 13.04.06, 01:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 13.04.06, 01:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
olias smutne czasy 12.04.06, 23:41 przykro mi ale Lepper ma rację. Coraz więcej dziennikarzy w coraz większym stopniu porzuca swój zawód i sili się na bycie politykiem? satyrykiem? Albo tylko błaznem. Owszem, są programy publicystyczne gdzie oczekuję dyskusji, ścierania się poglądów, własnych opinii uczestników forum. Jednak w programach typu "Wiadomości" oczekuję przedstawienia faktów. Bez własnych komentarzy dziennikarzyny, który usiłuje ukierunkować moje myślenie. Zapewniam że jestem zdolny do samodzielnego wyciągania wniosków i nie potrzebuję tu pomocy gościa o niewielkim przeca IQ i jeszcze mniejszej obiektywności. Napastliwość wręcz chamska stosunku do ludzi spoza ... właśnie ... spoza układu ... potwierdza istnienie tegoż układu. Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Re: Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 12.04.06, 23:46 le per to zakłaamy skunks- w czasie programu "Teraz My" - gdy pod koniec red. Morozowski spytał, czy sie na nich gniewa, nówił "Ależ skąd" a nastepnego dnia przyznaje, że sam podziwia siebie że nie dał Morozowskienu "W papę". To dowód na zakłamanie, nie mówiąc juz o chamstwie, na które odpowiadał "kulturą" - gdzie ją ukradł ??? - a może pożyczył ??? Nie mogę doczekać się , kiedy wicepremier le per da "w papę" wielkiemu strategowi - jarkowi - "kacza zupa". he he he... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.sm Re: Lepper: zespół ds. obrony Samoobrony 13.04.06, 00:11 niech który spróbuje urazić Jądrka, bojówki lepperowskie zaleją takiego gnojówką i obrzucą obornikiem s5.bitefight.pl/c.php?uid=65136 Odpowiedz Link Zgłoś