januszz4 Samoobrona czyli Selbstschutz 22.04.06, 23:59 Historia lubi się powtarzać, tylko w karykaturalnej formie. Wszystko wskazuje na to, że może być wiele podobieństw w karierze Hitlera i Leppera (nawet tyle samo liter w nazwiskach) i imiona na tą samą literę się zaczynają. Obydwaj zostali skazani prawomocnymi wyrokami, z tym, że Adolf odsiedział ponad 12 miesięcy i napisał w tym czasie dzieło swego życia Mein Kampfm. Andrzej siedział krótko więc nie zdążył, ale to nic straconego. Hitlera na kanclerza powołał prezydent Hindenburg, Leppera na wicekanclerza (pardon - wicepremiera) powoła brat prezydenta. Ciekawe jak to dalej się rozwinie, na początku lat 30. nikt nie wierzył, że NSDAP dojdzie do władzy. wiemy jak skończyła się ta pierwsza, ta druga dopiero się zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Samoobrona czyli Selbstschutz 23.04.06, 00:18 Ale mi to argumenty! Np. Miller też ma tyle samo liter w nazwisku co Hitler, i też jest niemieckie! Imię Aleksander (Kwas) też zaczyna się na A, jak Adolf! Uprawiasz numerologię i wieszczysz z fusów? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Samoobrona czyli Selbstschutz 23.04.06, 00:20 a Manfred Gorywoda, gierkowski minister, ktory z Kwasowa i Oleksowa tworzyl "Polise" (tysiace okradzionych ludzi), tez ma bardzo polskie imie, prawda? tales1 napisał: > Ale mi to argumenty! Np. Miller też ma tyle samo liter w nazwisku co Hitler, i > też jest niemieckie! Imię Aleksander (Kwas) też zaczyna się na A, jak Adolf! > Uprawiasz numerologię i wieszczysz z fusów? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Samoobrona czyli Selbstschutz 23.04.06, 00:26 silesius.monachijski1 napisał: "Tylko prawda nas wyzwoli; obojetnie jaka; wazne, zeby byla gloszona z przekonaniem" -------------------------------------------------------------------------------- silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 23:04) oceniam po czynach; napisalem list do kacelarii prezydenta RP; albo odbiora order wieprzowi jaruzelowi, albo koniec z poparciem dla PiS-u forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373944 silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 03:02) jezeli L. Kaczynski nie zareaguje na moj list, i podtrzyma decyzje o przyznaniu orderu dla tej oblesniej swini jaruzela, to koniec poarcia dla PiS-uz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373974 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Samoobrona czyli Selbstschutz 23.04.06, 00:31 no wlasnie: na to czekalem; i co chcesz przez to powiedziec? zapytam jak psychoanalityk; ze nie masz nic od siebie do powiedzenia? alez my to wszyscy wiemy! kralik11 napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > "Tylko prawda nas wyzwoli; obojetnie jaka; wazne, zeby byla gloszona z > przekonaniem" > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > > > silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 23:04) > oceniam po czynach; napisalem list do kacelarii prezydenta RP; > albo odbiora order wieprzowi jaruzelowi, albo koniec z poparciem dla PiS-u > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373944 > > silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 03:02) > jezeli L. Kaczynski nie zareaguje na moj list, i podtrzyma decyzje o przyznaniu > > orderu dla tej oblesniej swini jaruzela, to koniec poarcia dla PiS-uz > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373974 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Samoobrona czyli Selbstschutz 23.04.06, 00:31 no wlasnie: na to czekalem; i co chcesz przez to powiedziec? zapytam jak psychoanalityk; ze nie masz nic od siebie do powiedzenia? alez my to wszyscy wiemy! kralik11 napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > "Tylko prawda nas wyzwoli; obojetnie jaka; wazne, zeby byla gloszona z > przekonaniem" > > ------------------------------------------------------------------------------ - > - > > > silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 23:04) > oceniam po czynach; napisalem list do kacelarii prezydenta RP; > albo odbiora order wieprzowi jaruzelowi, albo koniec z poparciem dla PiS-u > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373944 > > silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 03:02) > jezeli L. Kaczynski nie zareaguje na moj list, i podtrzyma decyzje o przyznaniu > > orderu dla tej oblesniej swini jaruzela, to koniec poarcia dla PiS-uz > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373974 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Samoobrona czyli Selbstschutz 23.04.06, 00:26 Sorry, pominalem pana Fischbacha (I sekretarz KW PZPR w Gdansku), ktory tez mial nazwisko "czysto polskie"; choc - przyznam - on chcial PZPR po zmianie systemu "odkomunizowac" (jednak sie staral), i -oczywiscie - przegral silesius.monachijski1 napisał: > a Manfred Gorywoda, gierkowski minister, ktory z Kwasowa i Oleksowa > tworzyl "Polise" (tysiace okradzionych ludzi), tez ma bardzo polskie imie, > prawda? > > tales1 napisał: > > > Ale mi to argumenty! Np. Miller też ma tyle samo liter w nazwisku co Hitl > er, > i > > też jest niemieckie! Imię Aleksander (Kwas) też zaczyna się na A, jak Ado > lf! > > Uprawiasz numerologię i wieszczysz z fusów? > > Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Samoobrona czyli Selbstschutz 23.04.06, 00:27 silesius.monachijski1 napisał: "Tylko prawda nas wyzwoli; obojetnie jaka; wazne, zeby byla gloszona z przekonaniem" ------------------------------------------------------------------------------ silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 23:04) oceniam po czynach; napisalem list do kacelarii prezydenta RP; albo odbiora order wieprzowi jaruzelowi, albo koniec z poparciem dla PiS-u forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373944 silesius.monachijski (Data: 29.03.06, 03:02) jezeli L. Kaczynski nie zareaguje na moj list, i podtrzyma decyzje o przyznaniu orderu dla tej oblesniej swini jaruzela, to koniec poarcia dla PiS-uz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=39327496&a=39373974 Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski odpowiedz na kralika..czy to tzw. króciec, czyli 23.04.06, 00:31 syndrom krótkiego.... pamiątka? A jak z ta odpowiedzią.. ciagle czekasz..."... na sygnał centrali"? Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Re: Samoobrona czyli Selbstschutz 23.04.06, 00:25 tales1 napisał: > Ale mi to argumenty! Np. Miller też ma tyle samo liter w nazwisku co Hitler, i > też jest niemieckie! Imię Aleksander (Kwas) też zaczyna się na A, jak Adolf! > Uprawiasz numerologię i wieszczysz z fusów? To tylko taka nieistotna ciekawostka. Natomiast chodzi mi o mechanizmy, które wyniosły Hitlera do władzy. Dostrzegam wiele podobieństw, oczywiście inna epoka, inna skala, inne metody, ale w karykaturalnej postaci pewne elementy się powtarzają (oby było ich jak najmniej). Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Samoobrona czyli Selbstschutz 23.04.06, 00:29 baju, baju, baj; przyrownywanie Leppera do Hitlera jest moze swietnym zabiegiem retorycznym, ale zupelnie mija sie z rzeczywistoscia; sam o tym doskonale wiesz januszz4 napisał: > tales1 napisał: > > > Ale mi to argumenty! Np. Miller też ma tyle samo liter w nazwisku co Hitl > er, > i > > też jest niemieckie! Imię Aleksander (Kwas) też zaczyna się na A, jak Ado > lf! > > Uprawiasz numerologię i wieszczysz z fusów? > > To tylko taka nieistotna ciekawostka. Natomiast chodzi mi o mechanizmy, które > wyniosły Hitlera do władzy. Dostrzegam wiele podobieństw, oczywiście inna > epoka, inna skala, inne metody, ale w karykaturalnej postaci pewne elementy się > > powtarzają (oby było ich jak najmniej). Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Samoobrona czyli Self-Defence (w UK)... 23.04.06, 00:37 silesius.monachijski1 napisał: > przyrownywanie Leppera do Hitlera ...a jak wygląda smakowity skrócik koalicyjny...chyba jakoś tak.... PiSSD-a...a może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Samoobrona czyli Self-Defence (w UK)... 23.04.06, 00:45 teraz jestem pewien, ze postapilem slusznie, wypraszajac cie z mojego forum; zaloz sobie forum ze zgodnikiem, kralikiem, gamoniem i sileniusem; macie podobny, "kulturalny" jezyk wypowiedzi; pogadaj sobie z nimi; na twoje posty nie warto odpowiadac; sisius.monachomachijski napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > przyrownywanie Leppera do Hitlera > > ...a jak wygląda smakowity skrócik koalicyjny...chyba jakoś tak.... PiSSD- a...a > > może nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Samoobrona czyli Self-Defence (w UK)... 23.04.06, 00:51 silesius.monachijski1 napisał: > teraz jestem pewien, ze postapilem slusznie, wypraszajac cie z mojego forum; > zaloz sobie forum ze zgodnikiem, kralikiem, gamoniem i sileniusem; macie > podobny, "kulturalny" jezyk wypowiedzi; pogadaj sobie z nimi; na twoje posty > nie warto odpowiadac; na twoje warto od-pissać stanowczo..a twoje forum - ot taka ciekawostka poznawcza...zaproś sobie leperta, gertycha, bratków.. i podyskutuj wirtualnie, bo ruch jakiś marny... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Samoobrona czyli Self-Defence (w UK)... 23.04.06, 00:55 chodzi o jezyk wypowiedzi, i o jakis tam dystans do interlokutora, ktory prezentuje inny - dla mnie zupelnie nie do przyjecia - poglad; Ty zas uciekasz sie - zbyt szybko - do inwektyw, np wczoraj "debil". To Twoj, nie moj, problem sisius.monachomachijski napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > teraz jestem pewien, ze postapilem slusznie, wypraszajac cie z mojego for > um; > > zaloz sobie forum ze zgodnikiem, kralikiem, gamoniem i sileniusem; macie > > podobny, "kulturalny" jezyk wypowiedzi; pogadaj sobie z nimi; na twoje po > sty > > nie warto odpowiadac; > > na twoje warto od-pissać stanowczo..a twoje forum - ot taka ciekawostka > poznawcza...zaproś sobie leperta, gertycha, bratków.. i podyskutuj wirtualnie, > bo ruch jakiś marny... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski jedna korekta...wczoraj mnie nie było... 23.04.06, 01:08 silesius.monachijski1 napisał: > do inwektyw, np wczoraj "debil". To Twoj, nie moj, problem > w gazecie, a takiego słowa wobec ciebie nie użyłem...nigdy....więc się miarkuj i przeproś mospanie... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: jedna korekta...wczoraj mnie nie było... 23.04.06, 01:11 nie udawaj, ze nie wiesz, o co chodzi sisius.monachomachijski napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > do inwektyw, np wczoraj "debil". To Twoj, nie moj, problem > > > > w gazecie, a takiego słowa wobec ciebie nie użyłem...nigdy....więc się miarkuj > i przeproś mospanie... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski kto cię dziś rozjuszył?.... 23.04.06, 01:18 silesius.monachijski1 napisał: > nie udawaj, ze nie wiesz, o co chodzi > ...o co? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: kto cię dziś rozjuszył?.... 23.04.06, 01:20 tym razem adminy to puscily: poczytaj, i powiedz, czy ja tak sie o Tobie wyrazilem . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=40556859&wv.x=2&a=40589975. Takie osoby natychmiast wypraszam z mojego forum; nie mam obowiazku pozwalac innym na obrazanie mnie sisius.monachomachijski napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > nie udawaj, ze nie wiesz, o co chodzi > > > ...o co? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: kto cię dziś rozjuszył?.... 23.04.06, 01:23 adminy sobie robia zarty; koniedc dyskusji na ten temat; jeden link sie zgadza: nazwales mnie "chamem i gnojkiem" i sugerowales "wybatozenie"; ostatnia proba; . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=40556859&wv.x=2&a=40589975 sisius.monachomachijski napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > nie udawaj, ze nie wiesz, o co chodzi > > > ...o co? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 To pewnie "Duch Swiety" napisal 23.04.06, 01:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=40556859&wv.x=2&a=40589975. a pisales na innym watku po polnocy (czyli 22.04.06); czyzby Twoj klon? sisius.monachomachijski napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > do inwektyw, np wczoraj "debil". To Twoj, nie moj, problem > > > > w gazecie, a takiego słowa wobec ciebie nie użyłem...nigdy....więc się miarkuj > i przeproś mospanie... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: To pewnie "Duch Swiety" napisal 23.04.06, 01:18 jeszcze raz; adminy GW sobie pewnie "zartuja"; wypowiedz sisiusia n awatku o ziobrze byla 21.04.06 o 00:58; moze teraz sie uda? . forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=40556859&wv.x=2&a=40589975 silesius.monachijski1 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=40556859&wv.x=2&a=40589975. > a pisales na innym watku po polnocy (czyli 22.04.06); czyzby Twoj klon? > > sisius.monachomachijski napisał: > > > silesius.monachijski1 napisał: > > > > > do inwektyw, np wczoraj "debil". To Twoj, nie moj, problem > > > > > > > w gazecie, a takiego słowa wobec ciebie nie użyłem...nigdy....więc się > miarkuj > > i przeproś mospanie... > > Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski to byl uu1...koniec debaty... 23.04.06, 01:29 silesius.monachijski1 napisał: > jeszcze raz; adminy GW sobie pewnie "zartuja"; wypowiedz sisiusia n awatku o > ziobrze byla 21.04.06 o 00:58; moze teraz sie uda? > Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: to byl uu1...koniec debaty... 23.04.06, 01:31 nie, to byles Ty; klamstwo ma krotkie nogi; nie zapominaj o tej maksymie sisius.monachomachijski napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > jeszcze raz; adminy GW sobie pewnie "zartuja"; wypowiedz sisiusia n awatk > u o > > ziobrze byla 21.04.06 o 00:58; moze teraz sie uda? > > Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Kłamstwo....ma krótkie.... 23.04.06, 01:44 silesius.monachijski1 napisał: > nie, to byles Ty; klamstwo ma krotkie nogi; nie zapominaj o tej maksymie > najpierw 22.04, potem sisiuś...sprawdź krótki... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=40556859&a=40589857 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Kłamstwo....ma krótkie.... 23.04.06, 01:48 uu1 nie gosci na moim forum; roznica jest zasadnicza sisius.monachomachijski napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > nie, to byles Ty; klamstwo ma krotkie nogi; nie zapominaj o tej maksymie > > > > najpierw 22.04, potem sisiuś...sprawdź krótki... > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=40556859&a=40589857 Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Przeproś..nie o forum chodzi, ja cie nie obraziłem 23.04.06, 02:08 silesius.monachijski1 napisał: > uu1 nie gosci na moim forum; roznica jest zasadnicza .... najpierw 22.04, potem sisiuś...sprawdź krótki... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=40556859&a=40589857 Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Re: Przeproś..nie o forum chodzi, ja cie nie obra 23.04.06, 02:19 sisius.monachomachijski napisał: silesius.monachijski1 napisał: > uu1 nie gosci na moim forum; roznica jest zasadnicza > .... najpierw 22.04, potem sisiuś...sprawdź krótki... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=40556859&a=40589857 Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Przeproś..nie o forum chodzi, ja cie nie obra 23.04.06, 11:27 nie dość, że folksdojcz, to jeszcze SCHIZOFRENIK, sam ze sobą gada Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski To pewnie "Duch Swiety" napisal 23.04.06, 01:25 nie, niejaki uu1..sprawdz i przepros..... Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 23.04.06, 00:25 Jak widzę ten ryj to mi ziemniaki w piwnicy gniją... Panie Lepper po moim trupie... Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: __im szybciej w rządzie, tym szybsza kompromi 23.04.06, 00:31 przemjod napisał: > P. Świniopasa. > I dobrze. Żeby więcej dyrdymałów o prezydenturach i premierostwach nie gadał. > Swoją drogą mam nieodparte wrażenie, że nadymający się do granic absurdu > świniopas zostanie wkrótce przekłuty szpilką przez Jarka... Po kompromitacji z dwu letnia kadencja Kwaśniewskiego,gorszy wstyd juz Polaków nie spotka.Każdy inny prezydent bedzie bardziej godny od sowieckiego, (niby) magistra. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: __im szybciej w rządzie, tym szybsza kompromi 23.04.06, 00:34 c`est la verite!!!! yvesl napisał: > przemjod napisał: > > > P. Świniopasa. > > I dobrze. Żeby więcej dyrdymałów o prezydenturach i premierostwach nie ga > dał. > > Swoją drogą mam nieodparte wrażenie, że nadymający się do granic absurdu > > świniopas zostanie wkrótce przekłuty szpilką przez Jarka... > > Po kompromitacji z dwu letnia kadencja Kwaśniewskiego,gorszy wstyd juz Polaków > nie spotka.Każdy inny prezydent bedzie bardziej godny od sowieckiego, (niby) > magistra. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecki45 Re: __im szybciej w rządzie, tym szybsza kompromi 23.04.06, 11:58 Nie czewpiaj sie Kwasniewskiego.Fakt wlazl w dupe klerowi,stal sie bardziej liberalem niz lewicowcem ale braku kultury i oglady nie mozna mu zarzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
canard Troglodyta 23.04.06, 00:48 troglodyta - jaskiniowiec, człowiek pierwotny; przen. nieokrzesaniec, grubianin, brutal. serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,452877.html Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Troglodyta 23.04.06, 00:53 a co o nich powiesz? "swojacy"? . www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=10486 canard napisała: > troglodyta - jaskiniowiec, człowiek pierwotny; przen. nieokrzesaniec, > grubianin, brutal. > serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,53321,452877.html Odpowiedz Link Zgłoś
canard Re: Troglodyta 23.04.06, 00:58 tacy jak ty i miliony innych i ........Oni nie zdradzili... nie zostali dezerterami... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Troglodyta 23.04.06, 01:03 oni zdradzili wszystko i wszystkich; a potem - niektorzy - osmielili sie nazwac Kiszczaka "czlowiekiem honoru"; po wodce rozne mysli przychodza czlowiekowi do glowy; tylko: po co to upubliczniac, ze jest sie alkoholikiem? canard napisała: > tacy jak ty i miliony innych i ........Oni nie zdradzili... nie zostali > dezerterami... Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski fałszerz...monachijski..... 23.04.06, 01:04 silesius.monachijski1 napisał: > a co o nich powiesz? "swojacy"? > ...nie....cudowni wszechpolacy i nie tylko są na tych "stronach"...radzę nie wchodzić głębiej, bo mogą porazić...głupotą.. Próbki wirtulityków "polskich": [Nie dla Unii] [Wandea] [Prawy] [Patriota] [Patrioci] [Nasza Witryna] [Prawica.Net] [My Polacy] [Phalanx] [Polskie Jutro] [Fundacja Antyk] [Genealogia Polska] [Wszechpolacy] [Macierz Szkolna] [NPW] [Internetowa Gazeta Katolików] [LPR] [RKN] [ONP-LP] [USOPAL] Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: fałszerz...monachijski..... 23.04.06, 01:10 a www.polskaludowa.com? poczytaj i posluchaj sisius.monachomachijski napisał: > silesius.monachijski1 napisał: > > > a co o nich powiesz? "swojacy"? > > > > ...nie....cudowni wszechpolacy i nie tylko są na tych "stronach"...radzę nie > wchodzić głębiej, bo mogą porazić...głupotą.. Próbki wirtulityków "polskich": > > [Nie dla Unii] [Wandea] [Prawy] [Patriota] [Patrioci] [Nasza Witryna] > [Prawica.Net] [My Polacy] [Phalanx] [Polskie Jutro] [Fundacja Antyk] > [Genealogia Polska] [Wszechpolacy] [Macierz Szkolna] [NPW] [Internetowa > Gazeta Katolików] [LPR] [RKN] [ONP-LP] [USOPAL] > > Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l nieważne że świnia złodziej gnój, ważne że swój 23.04.06, 01:45 po czym poznać głupca; po braku krytycyzmu i uporze. i tak bedziesz wisiał folksdojczu jak ten komunista za nogi na latarni w Budapeszcie w 1956 bo SO, PIS i inne giertychy to złodzieje z hasłami komunizmu na ryjach ... bojówki lumpenliberalne już stworzyły listy proskrypcyjne na wzór tych z ONR i skoro mamy się bronić to zrobimy to skutecznie Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Zero obsolutne 23.04.06, 01:30 Drgania cząsteczek ustały... Skala Kelwina (skala bezwzględna) jest skalą absolutną, tzn. zero w tej skali oznacza najniższą teoretycznie możliwą temperaturę jaką może mieć kryształ doskonały, w którym ustały wszelkie drgania cząsteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
ouele Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 23.04.06, 01:49 ilu jeszcze psycholi macie zamiar wybierać drodzy Rodacy?. Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw12.1 Ja juz nie moge Sluchac o Le Pierze 23.04.06, 02:40 zmiencie temat, 25 kwietnia dniem bez le Perra. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 23.04.06, 03:34 Od lat znam powiedzonko: wyżej sra niż dupę nosi. Jednak w tym politycznym chaosie może mu się udać. To znaczy w krytycznym momencie podskoczy (taki ułamek minuty) i stoczy się do własnego szamba. Zdrowia życzę. Co najmniej psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
as200 Re: __im szybciej w rządzie, tym szybsza kompromi 23.04.06, 04:25 Rzadzili ziemianie a chlop na panszczyznie. Rzadzili polkownicy a chlop biedowal. Rzadzili sekretarze a chlop w pegeerze. Teraz w demokracji panszczyzniany chlop wreszcie rzadzi...... Odpowiedz Link Zgłoś
sorapis Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 23.04.06, 04:39 Robotnik już był prezydentem. To tera pora na telesfora. Elyty się wypaliły, trza znowu sięgnąć do zdrowego jądra Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
panbuk1 Jędruś idź na całość.Masz moje błogostajeństwo 23.04.06, 05:22 Polsce taka postawa i taki wzorzec jest niezbędny. Musimy miec coś co przytłumi ojca świętego. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
rejtan56 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 23.04.06, 07:33 Wiele było juz przypadków podobnych karier,zawsze znajdą się osoby które będa popierać i wspierac finansowo takie indywidua zalecam ostre cięcie chirurgiczne !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwanx ...a co na to Chuck Norris???? 23.04.06, 07:59 Wiecie dlaczego Pudzian został "twarzą" samoobrony? Bo Endrju stwierdził, że krawat w paski wyglądałby głupio pod brodą Chucka Norrisa;) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra991 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 23.04.06, 08:50 Każdemu wolno marzyć. Może byś się, aniołku, zaczął uczyć; zrozumiał byś, że tego rodzaju marzenia wiążą sie z ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, a nie tylko z pazernym "nagłabywaniem się", co, niestety, pamiętamy z okresu poprzednich ekip... Życzę ci wszelkiego niepowodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
skuro Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 23.04.06, 08:52 czego chcecie.. jaki naród tacy przedstawiciele w parlamencie... ---- www.buhaha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Znak czasu :Lepper się cywilizuje Rokita chamieje 23.04.06, 08:57 Tusk zgłupiał do końca a HGW mózg zgąbczał całkowicie(peany o Piskorskim i jego bandzie!).Parę sukcesów Samopisu i po PO.Będą tylko szczekać w mediach ,w Sejmie i Senacie przegrają wszystko.A jak zmieni się skład Trybunału stanu to i on nie pomoże.Pozostanie wroga Polsce dywersja w UE.Ale to już będzie gwóźdź do trumny.To samo dotyczy LSD.Może być pięknie,byle Gertych i jego drużyna nie pomieszała.Niestety endecja ma w genach destrukcję,od czasu Romka D. i dziadka przewodniczącego Gertycha( nie był w Wermachcie). Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Leper się cywilizuje? śmiech od rana..... 23.04.06, 09:05 brawo, napisz jeszcze coś równie śmiesznego... www.youtube.com/watch?v=nCgXGdHuaGI&search=polityka%21 www.youtube.com/watch?v=o8CvHtcXeKc&search=polityka Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 23.04.06, 09:17 Eeee, tam. Astronautą chce zostać Odpowiedz Link Zgłoś
hh7 A nie tak dawno chdził w berecie z widłami 23.04.06, 09:35 Ale to świadczy o głupim polskim narodzie że takie prostaki i przestępcy dostają władzę.Ciekawe swoją drogą skąd maiał kasę aby spłacić kredyty co było trampoliną do kariery politycznej.Po obietnicach wyborczych też pozostał smród . Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: __im szybciej w rządzie, tym szybsza kompromi 23.04.06, 09:36 a moze bedzie lepszym koalicjantem - jest tak zorientowany na wlasny awans, ze bedzie bardziej konformistycznie nastawiony w stos do żądań pisu (samoobrona jest tak socjotechnicznym wykwitem ze sa nawet w stanie z dnia na dzien zmieniac radykalnie program w zaleznosci od tego z kim rozmawiaja byle tylko sie wypromowac). niech sobie zostanie - byle pod kontrolą. a na prezydenta? jest jeszcze chyba 50% aktywnych polakow ktorzy do tego nie dopuszczą.. jarek moze mu podjesc troche elektoratu co najwyzej Odpowiedz Link Zgłoś
mysza9913 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 23.04.06, 09:46 W "Bajce o rybaku i złotej rybce" Puszkina ostatnia scena jest taka:stara baba siedzi przed chałupą a przed babą pęknięte koryto. Panie Lepper , panu na pewno mama tej bajki nie czytała do snu! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Kim chce zostac Andre le Peur? 23.04.06, 10:08 Jesli nie sekretarzem generalnym ONZ, to przynajmniej rezydentem GAZPROM-u na Bialorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: Kim chce zostac Andre le Peur? 23.04.06, 11:12 Już pisałem: zostanie następcą Kofana Onana (będzie dużo sam ćwiczył) Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Powodzenia P. Andrzeju !!!! 23.04.06, 10:11 Zycze spełnienia tych zamierzeń z korzyscia dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
mniammniam3 Dziki w Rządzie 23.04.06, 10:16 Podobno po Warszawie biegają dziki i ryją na skwerach i ogródkach. Dlaczego więc nie miałyby mieć swoich przedstawicieli w Rządzie, a nawet na stanowisku wicepremiera. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 W sumie to bardzo smieszne 23.04.06, 10:27 Otoz cale tzw "lewacko-liberalne" towarzycho na forum otsro atakuje Leppera, uzywajac najczesciej chamskich i wulgarnych okreslen; z drugiej strony probuja zasugerowac, ze sa kims lepszym; wybaczcie, ale czytajac wasze posty, trudno oprzec sie wrazeniu, ze przed chwila wykapaliscie sie w rynsztoku, ale tez grzebaliscie po smietnikach (hasiokach); nie jestem z SO, ani tez fanem Lepera; uwazam jednak, ze fani Tuska, Rokity czy nawet Olejniczaka to najmniej kulturalny element na tym forum; te chamskie napasci na Leppera tylko to potweirdzaja; sluchalem ostatnio Leppera pare razy; moglibyscie sie uczyc od niego kulturalnej wypowiedzi; nie pozdrawiam, bo naprawde nie ma kogo; pijaczkow spod budki z piwem tez nigdy nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: ze taki Lepper ma tyle bezczelnosci. / KLON 23.04.06, 10:31 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski1 klon i jesion! 23.04.06, 10:32 no to jak Cha cha czy ha ha? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: klon i jesion! / KLON 23.04.06, 10:32 silesius.monachjiski1 napisał: > no to jak Cha cha czy ha ha? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: klon i jesion! i brzoza! / KLON i PLON 23.04.06, 11:29 RACZEJ SCHIZOFRENIK Odpowiedz Link Zgłoś
mniammniam3 Re: W sumie to bardzo smieszne 23.04.06, 10:41 silesius.monachijski1 napisał: sluchalem ostatnio Leppera pare razy; moglibyscie sie uczyc od > niego kulturalnej wypowiedzi; Przecież wiesz dobrze, że on się po prostu maskuje. Czasem gdy mu nerwy puszczą to wtedy staje sie sobą (strzelić w papę, Meller zachowuje się jak błazen, itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: W sumie to bardzo smieszne 23.04.06, 13:55 opiles sie facet. Wyjdz na spacer i spojrzyj na Alpy. Uważaj na foen. Pozniej pojdz albo do Ogrodu Angielskiego, nad Eisbach, albo przejdz sie Brienerstrasse. Wtedy sie wyluzujesz. I nie mow o ludziach brzydko. Donald Tusk nigdy nikomu nie chaciał dawac w pape, ani nie nie batozyl komornika. Donald Tusk nie miał tez spraw sadowych bez liku. Donald Tusk nie chwalil sie rowniez tym, ze jego idol to Joseph Goebbels. To sa fakty. I nie pij tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: Lepper...Papieżem i Patriarchą Wschodu!/KLON 23.04.06, 10:31 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 czyli Kretynska Liga Obrazy Narodu!=silenius 23.04.06, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachjiski1 Nie, dla Leppera juz zaklepane! Jarcio mu obiecal. 23.04.06, 10:40 Odpowiedz Link Zgłoś