memhos 24.04.06, 07:03 Teraz czas na taką wystawę z kaczkami, koniem i grzybkiem :-) Świat bez polityków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyszekh5 Re: Sztuka Paparazzi 24.04.06, 07:06 sam z przyjemnoscia bym popatrzyl na zdjecie Boskiej angeli.. ........ bezpieczeństwo zabezpiecz dane chroń swoja siec Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org f*cking baudrillard 24.04.06, 07:37 nie lubie postmodernizmu, wkurzaja mnie dlugie sploty truizmow majacych pretensje to prawdy, ale trzeba przyznac, ze jest cos w twierdzeniu jeana baudrillarda, ze powoli zaczynamy byc otoczeni przez simulakra - kopie rzeczywistosci bardziej realne niz sama rzeczywistosc. dla wielu ludzie zycie pani tomb raider czy pana fight club jest ciekawsze niz ich samych, kupuja wiec brukowce, zeby zaspokoic swoj glod 'prawdziwego zycia'. ale prawdziwe zycie jest tutaj, obok nas, wiec wypadaloby nauczyc sie nim zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
zoo_keeper Re: Sztuka Paparazzi 24.04.06, 14:01 "Artystka" to trochę naciągane określenie. -- fotografia cyfrowa Odpowiedz Link Zgłoś
mj54 Paparazzi 24.04.06, 22:18 Ta pani robila zdjecia sobowtorom 9 kwietnia w jednym z londynskich hoteli, gdzie pracuje. Rzeczywiscie sa podobni, ale z bliska widac roznice. Wszyscy najpierw bylismy zaskoczenie, ale potem doszlismy prawdy. I tez niby - Jolie miala dziecko (lalke) na rekach. Goscie sie tez dziwili, ale fajnie zadzwonic do kolezanki i powiedziec, ze Andzelina wlasnie otarla sie o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutsh Re: Sztuka Paparazzi 24.04.06, 22:36 Nareszcie Angelina przekazała swoje geny. Oczywiscie nie mam nic do adopcji, ale to żal żeby taaakie geny sie marnowały :)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdateclaw Kinga Kenig nie wie o czym piszę 24.04.06, 22:55 Guardianowski Weekend od lat na trzeciej kolumnie drukuje taki fotomontaż, będący żartobliwym komentarzem do bieżących wydarzeń. Widać w Polsce ludzie tego nie rozumieją, autorka jest tego przykładem. Polskie media są siermieżne po powrocie tutaj, rzuca to się bardzo w oczy. Nuda i skoromnie opracowywane newsy. W sobotę na portalu Gazeta.pl prze cały dzień wisiały te same tematy. Ten portal jest najlepiej rozbudownym polskim praswoym portalemm, tym bardziej to smuci. Jasne, Polacy odpowiedzą, że to sobota dzień ogórkowy, ale na świecie tak sie nie dzieje. Odsyłam włsnie do The Guardian www.guardian.co.uk Le Figaro www.lefigaro.fr czy niemieckiego FAZu www.faz.net Ciekawa jestem ile Pani ma lat Pani Kingo, bez urazy, ale zalatuje wiochą której warto się wsytydzić. Nie zrozumiała Pani żartu Guardiana. MT Odpowiedz Link Zgłoś
absolutnie80 Re: Kinga Kenig nie wie o czym piszę 25.04.06, 09:36 Magda, read the article again. It seems that you don't know what your are commenting on... Odpowiedz Link Zgłoś