likkaon Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:33 Tia wszyscy niech idą do sądu a najlepiej ostatecznego Odpowiedz Link Zgłoś
mirdek Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:45 Jurgiel - "kończ waść wstydu oszczedź" ciekawe czy nauczł się wypowidać słowo "WETERYNARYJNE":)) Odpowiedz Link Zgłoś
ryckus Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 15:21 Masz poczucie humoru ! Odpowiedz Link Zgłoś
ponuractwo SĄd i to ostateczny, bomba! 24.04.06, 16:11 Podoba mi się pomysł z sądem najlepiej ostatecznym i to bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:41 jesli do zadan ministra ma nalezec powtarzanie ze ma honor polaka to ja nie chce takiego ministra Odpowiedz Link Zgłoś
majowa_jutrzenka Jurgiel - ostatnie dni 24.04.06, 13:42 Niedługo i tak twoje miejsce zajmie Jędrek z Zielonki. -- Ciśnienie skoczyło? Wzrosła temperatura? Odpowiedz Link Zgłoś
math10 Re: Jurgiel - ostatnie dni 24.04.06, 13:58 Rokita stwierdził, że chętnie wygra z nim tak jak z Czarzastym, Jakubowską i Kwiatkowskim :) Może wreszcie Jurgiel coś zrobi, bo jak na razie to ze wszystkim ma "drobne" opóźnienia. Na rosprawę tez się pewnie spóźni. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Jurgiel to jednak praworządny człowiek honoru, 24.04.06, 15:43 przecież zamiast sądem straszyć mógł dać w mordę, albo widły wbić w plecy na sejmowym korytarzu (poziomym). Czyli generalnie poziom kultury politycznej PiSu rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Jurgiel to jednak praworządny człowiek honoru 24.04.06, 18:43 Mnie za to zaskoczył tym, że dwa zdania całkiem poprawnie potrafi złożyć. Bo sądząc po jego działaniach (po owocach ich poznacie), to myślałem, że się tylko ślinić potrafi. A tu, się okazuje, jeszcze się odgryza :P. Może reszty PiSu też nie doceniam? Może to normalni ludzie, tylko klątwa jakaś nad nimi, czy cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Jurgiel vs. Lepper 24.04.06, 19:02 Wygląda, że jeśli AL zastąpi Jurgiela to będzie to zmiana na lepsze? Czy ktoś z was pomyślałby coś podobnego rok temu? Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Jurgiel - ostatnie dni 24.04.06, 14:12 dlaczego z Zielonki? której Zielonki? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk [...] 24.04.06, 13:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1111a16 Re: Gó..ana Gazeto - napisz co mówił achu Rokita 24.04.06, 16:14 Jurgiel, wracaj do Dobrzyniewa. Dość wstydu narobiłeś Białostoczanom. Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: Gó..ana Gazeto - napisz co mówił achu Rokita 24.04.06, 18:45 Z Białegostoku jesteś? U mnie pracuje dziewczyna stamtąd i mówi, że jak Jurgiel był preziem miasta, to nic się nie działo, a teraz nie było jej tam kilka miesięcy i wróciła z urlopu w szoku, że tyle w mieście inwestycji, jak tylko Jurgla "wyniosło" z Białego. Też tak to widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:43 No co koleś..... Najpierw chciał swoją nieudolność zrzucić na Olejniczaka a teraz będzie skarżył tych, którzy ośmielili się wytnąć jego niekompetencje i nieudacznictwo. Wie że na dniah odchodzi i stąd te frustracje. Typowy pisowiec niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:49 Jurgiel... idź się utop... najbardziej niekompetentny minister rolnictwa III RP (bo IV RP na pewno nie będzie, co najwyżej II PRL). Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 16:34 A dlaczego ma sie topić? Przecież morszuki lesze i dorszcze mogą sie otruć po wprowadzeniu takiej porcji głupoty do wody. Niech lepiej idzie do Ojca Imperatora i dalej mu służy jako podnóżek grzyba. Wszak już mu wysyłał limuzynę. Gdyby głupota dawała siłę to mółby pracować jako lokomotywa w PKP. Nie przeczę, że Jasiowi-Marysi się należy, ale niech Go oskarzy ktoś inteligentny, a nie kmiotek z IQ = 1. Odpowiedz Link Zgłoś
malary31 Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:53 Art. 105. znienawidzonej ale obowiązującej Konstytucji RP 1. Poseł nie może być pociągnięty do odpowiedzialności za swoją działalność wchodzącą w zakres sprawowania mandatu poselskiego ani w czasie jego trwania, ani po jego wygaśnięciu. Za taką działalność poseł odpowiada wyłącznie przed Sejmem, a w przypadku naruszenia praw osób trzecich może być pociągnięty do odpowiedzialności sądowej tylko za zgodą Sejmu. 2. Od dnia ogłoszenia wyników wyborów do dnia wygaśnięcia mandatu poseł nie może być pociągnięty bez zgody Sejmu do odpowiedzialności karnej. 3. Postępowanie karne wszczęte wobec osoby przed dniem wyboru jej na posła ulega na żądanie Sejmu zawieszeniu do czasu wygaśnięcia mandatu. W takim przypadku ulega również zawieszeniu na ten czas bieg przedawnienia w postępowaniu karnym. 4. Poseł może wyrazić zgodę na pociągnięcie go do odpowiedzialności karnej. W takim przypadku nie stosuje się przepisów ust. 2 i 3. 5. Poseł nie może być zatrzymany lub aresztowany bez zgody Sejmu, z wyjątkiem ujęcia go na gorącym uczynku przestępstwa i jeżeli jego zatrzymanie jest niezbędne do zapewnienia prawidłowego toku postępowania. O zatrzymaniu niezwłocznie powiadamia się Marszałka Sejmu, który może nakazać natychmiastowe zwolnienie zatrzymanego. 6. Szczegółowe zasady pociągania posłów do odpowiedzialności karnej oraz tryb postępowania określa ustawa. To najpierw Pan Jurgiel musi sobie załatwić zgodę Rokity albo zgodę sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 To nie proces karny..... 24.04.06, 13:59 ...ale cywilny, z prywatnego powodztwa. Chociaz i tu mozna sie sianem wywinac stosujac immunitet. Jednak nie sadze, aby Rokita sobie odmowil osmieszenia tego idioty przed sadem... :) Jurgiel to wyjatkowe "monstrum"... Skad oni go wygrzebali - pojecia nie mam, ale odnosze wrazenie, ze ostatnie 20 lat facet przespal i tak na dobra sprawe spi dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: To nie proces karny..... 24.04.06, 14:01 > ...ale cywilny, z prywatnego powodztwa. Postawowy problem dużej liczby Polaków, nawet tych po studiach - czytanie ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Mnie on do złudzenia przypomina niejakiego 24.04.06, 14:43 Szydlaka :-)).... Ale to tylko starsi zrozumieją... r306 napisał: > Jednak nie sadze, aby Rokita sobie odmowil osmieszenia tego idioty przed > sadem... :) > Jurgiel to wyjatkowe "monstrum"... Skad oni go wygrzebali - pojecia nie mam, > ale odnosze wrazenie, ze ostatnie 20 lat facet przespal i tak na dobra sprawe > spi dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
morszuk Re: Mnie on do złudzenia przypomina niejakiego 24.04.06, 16:38 Sorry "Uchachany" ale rocznik 1965 to nie są "starsi" Rozumiem aluzję, ale dla mnie to jest taki Albin Siwak z Paranoi I Schizofrenii. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Albin też był niezły gigant :-)) A rocznik '65 - 24.04.06, 21:53 - to dla mnie nieomalże młodzież :-))... morszuk napisał: > Sorry "Uchachany" ale rocznik 1965 to nie są "starsi" > Rozumiem aluzję, ale dla mnie to jest taki Albin Siwak z Paranoi I Schizofrenii Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: To nie proces karny..... 24.04.06, 18:57 Jurgiel to wyjatkowe "monstrum"... Skad oni go wygrzebali - pojecia nie mam, > ale odnosze wrazenie, ze ostatnie 20 lat facet przespal i tak na dobra sprawe Bo on tak naprawdę to jest Rumcajs z Zacholeckiego lasu i dalej śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 14:00 Rokita zawsze w takich sytuacjach zrzeka się immunitetu. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Zrobił wszystko..................czyli nic. 24.04.06, 13:59 Cały Jurgel. Jedyne działanie to wysłanie samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wodzo77 Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 14:19 "Ostatnie podrygi zdychającej ostrygi" Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Jedyne, uzasadnione "podanie" Pana Jurgiela 24.04.06, 14:20 to podanie o dymisję. Odpowiedz Link Zgłoś
hellex Re: Jedyne, uzasadnione "podanie" Pana Jurgiela 24.04.06, 14:28 no to widzę, że pan minister zapałał taką miłością do PO, że postanowił im zrobić darmową reklamę medialną dając się wymieszać Rokicie z błotem przed sądem :) mam nadzieję, że media będą obecne w dużej ilosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik7 Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 14:25 Większość z tutaj piszących uważa się zapewne za inteligentnych, oczytanych i bardzo mądrych. Ale tak naprawdę gdyby kogoś z was zapytać o kwestie, które są obszarem krytyki a więc np. negocjacje w Brukseli czy w kwestii reformy rynku cukru, to ciekawy jestem jakie byłyby odpowiedzi. Czy ktoś wie za czyjego urzędowania jako ministra były zawarte umowy z UE w zakresie ilości kwot produkowanego cukru ? I jaki naprawdę był zakres ostatnich negocjacji, co można realnie było wynegocjować a co nie ? I czego nie wynegocjowano w ramach tego co z punktu widzenia prawa było możliwe ? A może większość z was jak papuga powtarza Rokitę, który tak naprawdę w kwestiach merytorycznych nie ma prawie o niczym pojęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 14:29 piękne, ale to z pewnością dotyczy innego ministra... czyż nie? Odnoszę wrażenie, ze PiS antycypując wydarzenia powołał Ministra Jurgiela by następca (Lepper) mógł być jednak lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka dziennik7.. właśnie jesteś papuga...powtarzasz inn 24.04.06, 14:33 innych, twoja wiedza na ten temat, jest taka, jaką ci podał inny "prawomyślny" bęcwał... Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: dziennik7.. właśnie jesteś papuga...powtarzas 24.04.06, 14:39 cha cha cha ale się bawię czytając takie posty. Niby forum poważnej opiniotwórczej gazety, a piszą takie typki jak wy, którzy o niczym nie mają pojęcia:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: dziennik7.. właśnie jesteś papuga...powtarzas 24.04.06, 14:56 zazdroszczę tej wiedzy i...pojęcia. Podzielisz się? albo nie, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
1111a16 Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 16:18 dziennik7, a o co chodzi? Nie napisałeś, sam nie wiesz, a mądrego zgrywasz. Geodeta tyle wie o rolnictwie ile z łatą po polach polatał. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 19:01 dziennik7 napisał: > Większość z tutaj piszących uważa się zapewne za inteligentnych, oczytanych i > bardzo mądrych. Ale tak naprawdę gdyby kogoś z was zapytać o kwestie, które są > obszarem krytyki a więc np. negocjacje w Brukseli czy w kwestii reformy rynku > cukru, to ciekawy jestem jakie byłyby odpowiedzi. Czy ktoś wie za czyjego > urzędowania jako ministra były zawarte umowy z UE w zakresie ilości kwot > produkowanego cukru ? I jaki naprawdę był zakres ostatnich negocjacji, co można > > realnie było wynegocjować a co nie ? I czego nie wynegocjowano w ramach tego co > > z punktu widzenia prawa było możliwe ? A może większość z was jak papuga > powtarza Rokitę, który tak naprawdę w kwestiach merytorycznych nie ma prawie o > niczym pojęcia ? A kogo to obchodzi ?.Od tego jest minister ze swoja gażą . jak nic nie potrafi to na zbity pysk wywalić i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety [...] 24.04.06, 14:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Prawnicy Jurgiela zajmą się Twoim IP i adresem ... 24.04.06, 14:41 mam nadzieję. Jeżeli z kawiarenki klikasz też jest szansa, że znajdą... Przekroczyłeś granicę. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: jest jeden jurgiel na swiecie? :) 24.04.06, 14:47 Ty się boisz. Ojejku. Czego ? Skanowania portów ? Odpowiedz Link Zgłoś
vitriolic Re: jest jeden jurgiel na swiecie? :) 24.04.06, 14:51 To przestraszony dzieciak który boi się teraz "co powie mamusia". Zbyt łatwo poszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: jest jeden jurgiel na swiecie? :) 24.04.06, 14:53 Wy naprawdę jesteście kretynami. To może w innych okolicznościach byłoby śmieszne, ale ja naprawdę tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: jest jeden jurgiel na swiecie? :) 24.04.06, 18:45 czytelnikgazety napisał: > Wy naprawdę jesteście kretynami. To może w innych okolicznościach byłoby > śmieszne, ale ja naprawdę tak myślę. I to jest wlasnie cecha ignoranta, czlowieka wybitnie glupiego, majacego za nic wspolrozmowcow i ich zdanie, czlowieka cynika, klamcy itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: wspolczuje wam PiSiory 24.04.06, 14:56 Jak za kilkanaście lat nabędziesz czynne prawo wyborcze to sobie zagłosujesz na swojego wszechwiedzącego Rokitę. Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Re: wspolczuje wam PiSiory 24.04.06, 14:58 ja nie bronie Rokity ani nie zabieram glosu w sprawie Rokity..jak jestes slepy, to zapraszam do okulisty..stwierdzam tylko, iż jurgiel jest taki a nie inny...jezeli ty masz inne zdanie, to wspolczuje, bo kazdy kto racjonalnie mysli, powie, ze obecny minister rolnictwa nadaje sie co najwyzej do obierania zębami rdzy z plotów, a nie do bycia ministrem Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: wspolczuje wam PiSiory 24.04.06, 15:01 No to podaj jakiś ARGUMENT. Jakiś FAKT z zakresu polityki rolnej. Bo jak ci się czyjaś gęba nie podoba i tylko na to tracisz czas klepiąc te bzdury to jesteś po prostu kretynem. I to właśnie mnie w tym kraju smuci. Tylu mamy kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:04 A więc za podwiezienie przebranego w szmaty reportera brukowca to ma być najgorszy minister ? I to jest największa afera w wolnej Polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:09 nie,to nie jest afera, tylko kompromitacja jurgiela..po tym powinien sie sam podac do dymisji.. nr 2: fiasko negocjacji w sprawie reformy rynku cukru nr 3: embargo na polska żywność wprowadzone przez Rosje i Ukrainę i zero dzialań ministra w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:13 2 - a wiesz jakie były REALNE możliwości polskiego ministra w tej sprawie ? Co w momencie negocjacji było objęte już zawartymi wcześniej umowami ? 3 - Czy wiesz jakie naprawdę Rosjanie mają żądania ? Bo chyba jesteś na tyle choć trochę inteligentny aby domyślać się, że nie chodzi tylko o zwykłe mięso. Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:17 2 - WIEM 3 - oczywiscie ze chodzi nie tylko o mieso, to tylko pretekst...tylko ze wiesz, chodzi o to, zeby nie dawac im pretekstow...czyli o umiejetnosc prowadzenia polityki...niestety ten minister to polityczny nieudacznik i kompletnie niekompetentna osoba na jakimkolwiek wyzszym stanowisku.. a Ty wiesz jakie żądania maja Ukraincy? Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:19 3 - więc przyznałeś, że zaniedbania, które stały się tym pretekstem miały miejsce wcześniej. Brawo, główka pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:21 nie przyznalem wcale tego, natomiast szkoda, ze ten cwok nie ruszyl palcem zeby to wszystko jakos poukladac.. ale ja mowie o Ukrainie...to akurat znacznie wiekszy odbiorca miesa z Polski niz Rosja...tu niestety dla ciebie sprawe zawalil fantastyczny jurgiel;) Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:30 Akurat ci powiem,facet jako polityk mi bardziej odpowiada niż na przykład Rokita. Bo ten drugi nic od lat nie robi tylko gada, a ja nie lubię w tv oglądać pustej paplaniny, a Jurgiel coś tam jednak robi. A Jurgiel był tak się składa prezydentem Białegostoku, który jest moim miastem i za jego kadencji coś tu się działo, były nowe inwestycje, zmniejszał zadłużenie miasta, wszyscy byli happy. Może mało gadał ale dużo robił. Kiedyś w wyborach wygrał w całym województwie i pobił wynikiem Cimoszewicza, więc ludzie ocenili go po tym co rzeczywiście robił w samorządzie. Ps. Ładnych kilka lat temu Jurgiel jako prezydent miasta wytoczył proces o zmiesławienie Cimoszewiczowi. I wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:32 a w Lublinie wygrala wybory niejaka pani KRUK...znasz ją, nie?:)) spod biurka kaczki na szefowa KRRiTV...bez wiedzy, bez doswiadczenia, bez mozgu... to sa fakty:) Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:38 I właśnie o to chodzi. Ja nikogo nie krytykuję nie znając faktów. A większość ludzi czy po prostu dzieciaków tu piszących podchodzą do tematu EMOCJONALNIE lub po prostu wyżywają się bluzgając całym arsenałem epitetów ( "bez mózgu" ). Ja o Kruk pisał nie będę bo nie znam jej dokonań, ani nie jestem z Lublina. I to nas różni. Jak jak się na czymś nie znam to wogóle nie zabieram głosu. I tak to jest na forach i np. w polityce ( np. codzienne dobranocki wszystkowiedzącego Rokity ). Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 18:18 czytelnikgazety napisał: > I właśnie o to chodzi. Ja nikogo nie krytykuję nie znając faktów. A większość > ludzi czy po prostu dzieciaków tu piszących podchodzą do tematu EMOCJONALNIE > lub po prostu wyżywają się bluzgając całym arsenałem epitetów ( "bez mózgu" ). > Ja o Kruk pisał nie będę bo nie znam jej dokonań, ani nie jestem z Lublina. I > to nas różni. Jak jak się na czymś nie znam to wogóle nie zabieram głosu. I tak > > to jest na forach i np. w polityce ( np. codzienne dobranocki > wszystkowiedzącego Rokity ). Caly czas krytykujesz Rokite i PO, a znasz fakty? Chyba nie, bo sadzac po tym co piszesz, to nie masz najmniejszego pojecia o tym co sie w Polsce dzieje. Dalej, piszesz ze, na forum pisze wiecej dzieiakow, czyli niedorostkow niewiedzacych co mowia i psza, a skad ty wiesz, ze to dzieciaki? Znasz fakty na ten temat? Sam widzisz jak bardzo uleglos PiSpolityce burej suki, czyli polityce zaklamania, zastanawiam sie tylko, czy robisz to, bo jestes nieswiadomy tego, czy robisz to z premedytacja, za kaske, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 18:12 czytelnikgazety napisał: > Akurat ci powiem,facet jako polityk mi bardziej odpowiada niż na przykład > Rokita. Bo ten drugi nic od lat nie robi tylko gada, a ja nie lubię w tv > oglądać pustej paplaniny, a Jurgiel coś tam jednak robi. No i tu sprawa sie zamyka, "wole jurgiela od Rokity" Czlowieku Rokita nie jest ministrem rolnictwa, Rokita nie jest w ogule zadnym ministrem! Pozatym, co niby Rokita mialby robic, jezeli nie jest ministrm? Wedlog ciebie to Jurgiel powinien siedziec na stolku a Rokita odpiernniczac za niego robote, czy ty jestes naprawde takie tepy? Czy moze jestes totalnym cynikiem myslacym, ze rozmowca jest totalnym glupkiem i nie wie kto jest minnistrem rolnictwa? Odpowiedz Link Zgłoś
rafvonthorn Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 18:54 Dziś rozmawiałem z Białostoczczanką i ona twierdzi coś dokładnie odwrotnego... Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 19:07 a Jurgiel coś tam jednak robi Robi za taxi mena Ha Ha. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:06 Ci wyborcy PiS-u to właśnie najzdrowsza tkanka tego narodu. A tacy kretyni jak ty to przedstawiciele naszego polskiego szamba, pełnego głupoty, niedouczonego i ziejącego nienawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:08 Oboje pałacie miłością bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
introligator_snu Re: tak jak uczy ojciec prof dr dyrektor tadeusz; 24.04.06, 15:15 oraz jego back-up'owa wersja, ojciec inwestor vice-director krol Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:11 Czasami trzeba nazwać rzecz po imieniu. Starałem się użyć najdelikatniejszego określenia, wszystkich urażonych jednak przepraszam. Dobra rada do piszących tu dzieciaków: więcej się uczcie i mniej siedźcie na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:13 mohery, zyciowe patałachy (a la kaczki), ludzie szukajacy wszedzie podstepu, intrygi i "ukladu", takie tepe wiejskie balwany...itd..to sa wyborcy PiSuaru..i nie mow ze jest inaczej, zerknij na statystyki...kto na nich glosowal Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 18:29 czytelnikgazety napisał: > Czasami trzeba nazwać rzecz po imieniu. Starałem się użyć najdelikatniejszego > określenia, wszystkich urażonych jednak przepraszam. Dobra rada do piszących tu > > dzieciaków: więcej się uczcie i mniej siedźcie na necie. Oj przydalaby ci sie powtorka podstawowki, ignorancie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:11 najzdrowsza tkanka polskiego spoleczenstwa sa zyciowi nieudacznicy i stare baby z kosciolow??..hmmm...to ciekawa teoria.. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:15 Oni też, nie pałaj taką nienawiścią do starszych, oni naprawdę mają więcej oleju w głowie od ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:19 ale nie oni beda decydowac o przyszlosci Polski! bo gdyby oni mieli w tej sprawie decydujacy glos, to bylibysmy zakutym koscielnym i zapyzialym zadupiem Europy.. i jeszcze 1 na koniec - ja Ciebie nie obrazam, wiec jakbys mogl, to nie obrazaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikgazety Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:24 Nie miałem takiego zamiaru, ale tak się składa, że interesuję się tym co się dzieje w polityce i sporo wiem na ten temat. I tak sobie dziś postanowiłem poczytać co się pisze na forach. Ps. I nie jestem nikim z ministerstwa, aby była jasność Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:25 ja akurat tez sie ineresuje tym, co sie dzieje w polityce i rowniez jakos nie udzielam sie na forach, czytam te bzdury incydentalnie Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 18:34 czytelnikgazety napisał: > Nie miałem takiego zamiaru, ale tak się składa, że interesuję się tym co się > dzieje w polityce i sporo wiem na ten temat. I tak sobie dziś postanowiłem > poczytać co się pisze na forach. Ps. I nie jestem nikim z ministerstwa, aby > była jasność Z twoim rozumkiem, ciezko uwierzyc, ze nie jestes zadnym PiSministrem, naprawde nadajesz sie na takiego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: wspolczuje wam PiSiory 24.04.06, 18:49 czytelnikgazety napisał: > No to podaj jakiś ARGUMENT. Jakiś FAKT z zakresu polityki rolnej. Bo jak ci się > > czyjaś gęba nie podoba i tylko na to tracisz czas klepiąc te bzdury to jesteś > po prostu kretynem. I to właśnie mnie w tym kraju smuci. Tylu mamy kretynów. A moze ty podasz jakis ARGUMET przemawiajacy za tym, ze Jurgiel jest dobrym minnistrem rolnictwa, moze jakies fakty??? Ty rozumiem czasu na klepanie bzdur nie tracisz, to co tu robisz, moze lepiej wziac sie za jakas pozyteczna rozote? Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 ojojoj bardzo się boimy 24.04.06, 20:24 piso-komuchy, już niebawem wasza antypolska działalność się skończy i bedziecie jedynie niemiłym wspomnieniem. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Jan Rokita,wybitny znawca rolnictwa doniczkowego 24.04.06, 14:49 Kiedy JM Rokita mowi o rolnictwie.....Brak mi słow nt rolmika doniczkowego. ALE NIE MA TAKIEJ DZIDZINY NA KTOREJ JAŚ BY SIE NIE ZNAL Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Jan Rokita,wybitny znawca rolnictwa doniczko 24.04.06, 14:59 Ale Jasiu nie mówił o rolnictwie, tylko sposobie prowadzenia negocjacji przez Jorgusia, polegającym na trzaśnięciu drzwiami. A w ogóle słyszał ktoś co Jasiu mówił wczoraj w Zetce? Ja słyszałem. Można znaleźć na stonie zetki. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Jurguś, a Olejniczaka już pozwałeś ... 24.04.06, 14:53 ... czy zapomniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 14:59 Ale ten nasz minister Jurgiel się roztrząsł jak obornik na wiosnę. Ciekawe co na tym urośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Jurgiel dobry, Ojca Durektora piesek wierny 24.04.06, 15:15 Bardzo dobrze panie ministrze, trzeba pod sąd ten cały UKŁAD postawić, co PiSowi rządzić nie pozwala, budować IV RP, samochodów po Ojca Durektora wysyłać. Bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota285 Jurgiel zleciał ze stołka 24.04.06, 15:17 I znowu Platforma winna? O czemu cię odwołali? Odpowiedz Link Zgłoś
ryckus Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 15:19 Jaki bezczelny ciemniak !! Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Minister Jurgiel z wyglądu pasuje do IV RP! 24.04.06, 15:28 Zostawcie Jurgiela, nie jest głupszy niż Zawisza czy Cymański! Odpowiedz Link Zgłoś
mishak Re: Minister Jurgiel z wyglądu pasuje do IV RP! 24.04.06, 15:30 hehehehe...co Ty, cymański nie jest taki glupi..on chce tylko rownac poziomem do reszty..a drugi z wymienionych przez ciebie capów to faktycznie ekonomiczny imbecyl..a poza tym faszysta.. Odpowiedz Link Zgłoś
moons Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 15:31 Naprawdę biedny ten minister, on chce dla wszystkich tak dobrze, a tu mu każdy kłodę pod nogi kładzie, a to niedobrzy PRL-owcy, a to dziennikarze, a to jego podwładni w ministerstwie, naprawdę trochę współczucia dla tego Pana:))) Ale już chyba nie długo się będzie męczył na tym stanowisku, i będzie mógł realizować gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś