Dodaj do ulubionych

Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę

24.04.06, 13:29
TAXI!!!
Obserwuj wątek
    • likkaon Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:33
      Tia wszyscy niech idą do sądu a najlepiej ostatecznego
      • mirdek Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:45
        Jurgiel - "kończ waść wstydu oszczedź"
        ciekawe czy nauczł się wypowidać słowo "WETERYNARYJNE":))
      • ryckus Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 15:21
        Masz poczucie humoru !
      • ponuractwo SĄd i to ostateczny, bomba! 24.04.06, 16:11
        Podoba mi się pomysł z sądem najlepiej ostatecznym i to bardzo!
    • tygrysio_misio Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:41
      jesli do zadan ministra ma nalezec powtarzanie ze ma honor polaka to ja nie
      chce takiego ministra
    • majowa_jutrzenka Jurgiel - ostatnie dni 24.04.06, 13:42
      Niedługo i tak twoje miejsce zajmie Jędrek z Zielonki.
      --
      Ciśnienie skoczyło? Wzrosła temperatura?
      • math10 Re: Jurgiel - ostatnie dni 24.04.06, 13:58
        Rokita stwierdził, że chętnie wygra z nim tak jak z Czarzastym, Jakubowską i
        Kwiatkowskim :)
        Może wreszcie Jurgiel coś zrobi, bo jak na razie to ze wszystkim ma "drobne"
        opóźnienia. Na rosprawę tez się pewnie spóźni.
        • jwojnar Jurgiel to jednak praworządny człowiek honoru, 24.04.06, 15:43
          przecież zamiast sądem straszyć mógł dać w mordę, albo widły wbić w plecy na
          sejmowym korytarzu (poziomym). Czyli generalnie poziom kultury politycznej PiSu
          rośnie.
          • rafvonthorn Re: Jurgiel to jednak praworządny człowiek honoru 24.04.06, 18:43
            Mnie za to zaskoczył tym, że dwa zdania całkiem poprawnie potrafi złożyć. Bo
            sądząc po jego działaniach (po owocach ich poznacie), to myślałem, że się tylko
            ślinić potrafi. A tu, się okazuje, jeszcze się odgryza :P. Może reszty PiSu też
            nie doceniam? Może to normalni ludzie, tylko klątwa jakaś nad nimi, czy cos
            takiego?
            • az100 Jurgiel vs. Lepper 24.04.06, 19:02
              Wygląda, że jeśli AL zastąpi Jurgiela to będzie to zmiana na lepsze?
              Czy ktoś z was pomyślałby coś podobnego rok temu?
              Tragedia!
      • nierymek Re: Jurgiel - ostatnie dni 24.04.06, 14:12
        dlaczego z Zielonki? której Zielonki?
    • brynk [...] 24.04.06, 13:43
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • 1111a16 Re: Gó..ana Gazeto - napisz co mówił achu Rokita 24.04.06, 16:14
        Jurgiel, wracaj do Dobrzyniewa. Dość wstydu narobiłeś Białostoczanom.
        • rafvonthorn Re: Gó..ana Gazeto - napisz co mówił achu Rokita 24.04.06, 18:45
          Z Białegostoku jesteś? U mnie pracuje dziewczyna stamtąd i mówi, że jak Jurgiel
          był preziem miasta, to nic się nie działo, a teraz nie było jej tam kilka
          miesięcy i wróciła z urlopu w szoku, że tyle w mieście inwestycji, jak tylko
          Jurgla "wyniosło" z Białego. Też tak to widzisz?
    • prozac.pl Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:43
      No co koleś.....
      Najpierw chciał swoją nieudolność zrzucić na Olejniczaka a teraz będzie skarżył
      tych, którzy ośmielili się wytnąć jego niekompetencje i nieudacznictwo. Wie że
      na dniah odchodzi i stąd te frustracje. Typowy pisowiec niestety.
    • presentation1 Niedlugo Rokita 24.04.06, 13:46
      bedzie przestepca.
    • q_vw Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:49
      Jurgiel... idź się utop... najbardziej niekompetentny minister rolnictwa III RP
      (bo IV RP na pewno nie będzie, co najwyżej II PRL).
      • morszuk Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 16:34
        A dlaczego ma sie topić? Przecież morszuki lesze i dorszcze mogą sie otruć po
        wprowadzeniu takiej porcji głupoty do wody. Niech lepiej idzie do Ojca
        Imperatora i dalej mu służy jako podnóżek grzyba. Wszak już mu wysyłał limuzynę.
        Gdyby głupota dawała siłę to mółby pracować jako lokomotywa w PKP.
        Nie przeczę, że Jasiowi-Marysi się należy, ale niech Go oskarzy ktoś
        inteligentny, a nie kmiotek z IQ = 1.
    • a.k.traper Chłopie, lepiej juz nic nie mów, słuchać hadko. 24.04.06, 13:50
    • malary31 Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 13:53
      Art. 105. znienawidzonej ale obowiązującej Konstytucji RP
      1. Poseł nie może być pociągnięty do odpowiedzialności za swoją działalność
      wchodzącą w zakres sprawowania mandatu poselskiego ani w czasie jego trwania,
      ani po jego wygaśnięciu. Za taką działalność poseł odpowiada wyłącznie przed
      Sejmem, a w przypadku naruszenia praw osób trzecich może być pociągnięty do
      odpowiedzialności sądowej tylko za zgodą Sejmu.
      2. Od dnia ogłoszenia wyników wyborów do dnia wygaśnięcia mandatu poseł nie
      może być pociągnięty bez zgody Sejmu do odpowiedzialności karnej.
      3. Postępowanie karne wszczęte wobec osoby przed dniem wyboru jej na posła
      ulega na żądanie Sejmu zawieszeniu do czasu wygaśnięcia mandatu. W takim
      przypadku ulega również zawieszeniu na ten czas bieg przedawnienia w
      postępowaniu karnym.
      4. Poseł może wyrazić zgodę na pociągnięcie go do odpowiedzialności karnej. W
      takim przypadku nie stosuje się przepisów ust. 2 i 3.
      5. Poseł nie może być zatrzymany lub aresztowany bez zgody Sejmu, z wyjątkiem
      ujęcia go na gorącym uczynku przestępstwa i jeżeli jego zatrzymanie jest
      niezbędne do zapewnienia prawidłowego toku postępowania. O zatrzymaniu
      niezwłocznie powiadamia się Marszałka Sejmu, który może nakazać natychmiastowe
      zwolnienie zatrzymanego.
      6. Szczegółowe zasady pociągania posłów do odpowiedzialności karnej oraz tryb
      postępowania określa ustawa.

To najpierw Pan Jurgiel musi sobie załatwić zgodę Rokity albo zgodę sejmu.
      • r306 To nie proces karny..... 24.04.06, 13:59
        ...ale cywilny, z prywatnego powodztwa.
        Chociaz i tu mozna sie sianem wywinac stosujac immunitet.

Jednak nie sadze, aby Rokita sobie odmowil osmieszenia tego idioty przed
        sadem... :)
        Jurgiel to wyjatkowe "monstrum"... Skad oni go wygrzebali - pojecia nie mam,
        ale odnosze wrazenie, ze ostatnie 20 lat facet przespal i tak na dobra sprawe
        spi dalej....
        • przypadek Re: To nie proces karny..... 24.04.06, 14:01
          > ...ale cywilny, z prywatnego powodztwa.

Postawowy problem dużej liczby Polaków, nawet tych po studiach - czytanie ze
          zrozumieniem.
        • uchachany Mnie on do złudzenia przypomina niejakiego 24.04.06, 14:43
          Szydlaka :-)).... Ale to tylko starsi zrozumieją...

r306 napisał:

> Jednak nie sadze, aby Rokita sobie odmowil osmieszenia tego idioty przed
          > sadem... :)
          > Jurgiel to wyjatkowe "monstrum"... Skad oni go wygrzebali - pojecia nie mam,
          > ale odnosze wrazenie, ze ostatnie 20 lat facet przespal i tak na dobra sprawe
          > spi dalej....
          • morszuk Re: Mnie on do złudzenia przypomina niejakiego 24.04.06, 16:38
            Sorry "Uchachany" ale rocznik 1965 to nie są "starsi"
            Rozumiem aluzję, ale dla mnie to jest taki Albin Siwak z Paranoi I Schizofrenii.
            • uchachany Albin też był niezły gigant :-)) A rocznik '65 - 24.04.06, 21:53
              - to dla mnie nieomalże młodzież :-))...

morszuk napisał:

> Sorry "Uchachany" ale rocznik 1965 to nie są "starsi"
              > Rozumiem aluzję, ale dla mnie to jest taki Albin Siwak z Paranoi I
              Schizofrenii
              • r306 Panowie, panowie! Nie straszyc dzieci!!! :) n/t 25.04.06, 08:52
        • erg_samowzbudnik Re: To nie proces karny..... 24.04.06, 18:57
          Jurgiel to wyjatkowe "monstrum"... Skad oni go wygrzebali - pojecia nie mam,
          > ale odnosze wrazenie, ze ostatnie 20 lat facet przespal i tak na dobra sprawe

Bo on tak naprawdę to jest Rumcajs z Zacholeckiego lasu i dalej śpi.
      • przypadek Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 14:00
        Rokita zawsze w takich sytuacjach zrzeka się immunitetu.
    • bronimir Zrobił wszystko..................czyli nic. 24.04.06, 13:59
      Cały Jurgel. Jedyne działanie to wysłanie samochodu.
    • czarytka jurgiel.. szkoda słów....idiota ! 24.04.06, 14:01
    • wodzo77 Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 14:19
      "Ostatnie podrygi zdychającej ostrygi"
    • vitriolic Jedyne, uzasadnione "podanie" Pana Jurgiela 24.04.06, 14:20
      to podanie o dymisję.
      • hellex Re: Jedyne, uzasadnione "podanie" Pana Jurgiela 24.04.06, 14:28
        no to widzę, że pan minister zapałał taką miłością do PO, że postanowił im
        zrobić darmową reklamę medialną dając się wymieszać Rokicie z błotem przed
        sądem :) mam nadzieję, że media będą obecne w dużej ilosci :))
    • dziennik7 Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 14:25
      Większość z tutaj piszących uważa się zapewne za inteligentnych, oczytanych i
      bardzo mądrych. Ale tak naprawdę gdyby kogoś z was zapytać o kwestie, które są
      obszarem krytyki a więc np. negocjacje w Brukseli czy w kwestii reformy rynku
      cukru, to ciekawy jestem jakie byłyby odpowiedzi. Czy ktoś wie za czyjego
      urzędowania jako ministra były zawarte umowy z UE w zakresie ilości kwot
      produkowanego cukru ? I jaki naprawdę był zakres ostatnich negocjacji, co można
      realnie było wynegocjować a co nie ? I czego nie wynegocjowano w ramach tego co
      z punktu widzenia prawa było możliwe ? A może większość z was jak papuga
      powtarza Rokitę, który tak naprawdę w kwestiach merytorycznych nie ma prawie o
      niczym pojęcia ?
      • vitriolic Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 14:29
        piękne, ale to z pewnością dotyczy innego ministra... czyż nie? Odnoszę
        wrażenie, ze PiS antycypując wydarzenia powołał Ministra Jurgiela by następca
        (Lepper) mógł być jednak lepszy.
      • czarytka dziennik7.. właśnie jesteś papuga...powtarzasz inn 24.04.06, 14:33
        innych, twoja wiedza na ten temat, jest taka, jaką ci podał inny "prawomyślny"
        bęcwał...
        • czytelnikgazety Re: dziennik7.. właśnie jesteś papuga...powtarzas 24.04.06, 14:39
          cha cha cha ale się bawię czytając takie posty. Niby forum poważnej
          opiniotwórczej gazety, a piszą takie typki jak wy, którzy o niczym nie mają
          pojęcia:-))))
          • vitriolic Re: dziennik7.. właśnie jesteś papuga...powtarzas 24.04.06, 14:56
            zazdroszczę tej wiedzy i...pojęcia. Podzielisz się? albo nie, dzięki.
      • 1111a16 Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 16:18
        dziennik7, a o co chodzi? Nie napisałeś, sam nie wiesz, a mądrego zgrywasz.
        Geodeta tyle wie o rolnictwie ile z łatą po polach polatał.
      • erg_samowzbudnik Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 19:01
        dziennik7 napisał:

> Większość z tutaj piszących uważa się zapewne za inteligentnych, oczytanych i
        > bardzo mądrych. Ale tak naprawdę gdyby kogoś z was zapytać o kwestie, które

> obszarem krytyki a więc np. negocjacje w Brukseli czy w kwestii reformy rynku
        > cukru, to ciekawy jestem jakie byłyby odpowiedzi. Czy ktoś wie za czyjego
        > urzędowania jako ministra były zawarte umowy z UE w zakresie ilości kwot
        > produkowanego cukru ? I jaki naprawdę był zakres ostatnich negocjacji, co
        można
        >
        > realnie było wynegocjować a co nie ? I czego nie wynegocjowano w ramach tego
        co
        >
        > z punktu widzenia prawa było możliwe ? A może większość z was jak papuga
        > powtarza Rokitę, który tak naprawdę w kwestiach merytorycznych nie ma prawie
        o
        > niczym pojęcia ?

A kogo to obchodzi ?.Od tego jest minister ze swoja gażą . jak nic nie potrafi
        to na zbity pysk wywalić i tyle.
    • mishak jurgiel ty bucu, kacapie, kmiocie i zakuty tumanie 24.04.06, 14:31
      • czytelnikgazety [...] 24.04.06, 14:37
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • mishak jurgiel sie odezwal?... :) 24.04.06, 14:40
      • vitriolic Prawnicy Jurgiela zajmą się Twoim IP i adresem ... 24.04.06, 14:41
        mam nadzieję. Jeżeli z kawiarenki klikasz też jest szansa, że znajdą...
        Przekroczyłeś granicę.
        • mishak jest jeden jurgiel na swiecie? :) 24.04.06, 14:43
          • czytelnikgazety Re: jest jeden jurgiel na swiecie? :) 24.04.06, 14:47
            Ty się boisz. Ojejku. Czego ? Skanowania portów ?
            • vitriolic Re: jest jeden jurgiel na swiecie? :) 24.04.06, 14:51
              To przestraszony dzieciak który boi się teraz "co powie mamusia". Zbyt łatwo
              poszło....
              • mishak hahahahaha....:))))))) oj dzieci,dzieci 24.04.06, 14:53
              • czytelnikgazety Re: jest jeden jurgiel na swiecie? :) 24.04.06, 14:53
                Wy naprawdę jesteście kretynami. To może w innych okolicznościach byłoby
                śmieszne, ale ja naprawdę tak myślę.
                • kralik11 Re: jest jeden jurgiel na swiecie? :) 24.04.06, 18:45
                  czytelnikgazety napisał:

> Wy naprawdę jesteście kretynami. To może w innych okolicznościach byłoby
                  > śmieszne, ale ja naprawdę tak myślę.

I to jest wlasnie cecha ignoranta, czlowieka wybitnie glupiego, majacego za nic
                  wspolrozmowcow i ich zdanie, czlowieka cynika, klamcy itd. itd.
              • mishak wspolczuje wam PiSiory 24.04.06, 14:54
                • czytelnikgazety Re: wspolczuje wam PiSiory 24.04.06, 14:56
                  Jak za kilkanaście lat nabędziesz czynne prawo wyborcze to sobie zagłosujesz na
                  swojego wszechwiedzącego Rokitę.
                  • mishak Re: wspolczuje wam PiSiory 24.04.06, 14:58
                    ja nie bronie Rokity ani nie zabieram glosu w sprawie Rokity..jak jestes slepy,
                    to zapraszam do okulisty..stwierdzam tylko, iż jurgiel jest taki a nie
                    inny...jezeli ty masz inne zdanie, to wspolczuje, bo kazdy kto racjonalnie
                    mysli, powie, ze obecny minister rolnictwa nadaje sie co najwyzej do obierania
                    zębami rdzy z plotów, a nie do bycia ministrem
                    • czytelnikgazety Re: wspolczuje wam PiSiory 24.04.06, 15:01
                      No to podaj jakiś ARGUMENT. Jakiś FAKT z zakresu polityki rolnej. Bo jak ci się
                      czyjaś gęba nie podoba i tylko na to tracisz czas klepiąc te bzdury to jesteś
                      po prostu kretynem. I to właśnie mnie w tym kraju smuci. Tylu mamy kretynów.
                      • mishak nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:02
                        • czytelnikgazety Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:04
                          A więc za podwiezienie przebranego w szmaty reportera brukowca to ma być
                          najgorszy minister ? I to jest największa afera w wolnej Polsce ?
                          • mishak Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:09
                            nie,to nie jest afera, tylko kompromitacja jurgiela..po tym powinien sie sam
                            podac do dymisji..
                            nr 2: fiasko negocjacji w sprawie reformy rynku cukru
                            nr 3: embargo na polska żywność wprowadzone przez Rosje i Ukrainę i zero
                            dzialań ministra w tej sprawie
                            • czytelnikgazety Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:13
                              2 - a wiesz jakie były REALNE możliwości polskiego ministra w tej sprawie ? Co
                              w momencie negocjacji było objęte już zawartymi wcześniej umowami ?
                              3 - Czy wiesz jakie naprawdę Rosjanie mają żądania ? Bo chyba jesteś na tyle
                              choć trochę inteligentny aby domyślać się, że nie chodzi tylko o zwykłe mięso.
                              • mishak Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:17
                                2 - WIEM
                                3 - oczywiscie ze chodzi nie tylko o mieso, to tylko pretekst...tylko ze wiesz,
                                chodzi o to, zeby nie dawac im pretekstow...czyli o umiejetnosc prowadzenia
                                polityki...niestety ten minister to polityczny nieudacznik i kompletnie
                                niekompetentna osoba na jakimkolwiek wyzszym stanowisku..
                                a Ty wiesz jakie żądania maja Ukraincy?

• czytelnikgazety Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:19
                                  3 - więc przyznałeś, że zaniedbania, które stały się tym pretekstem miały
                                  miejsce wcześniej. Brawo, główka pracuje.
                                  • mishak Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:19
                                    bynajmniej.
                                  • mishak Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:21
                                    nie przyznalem wcale tego, natomiast szkoda, ze ten cwok nie ruszyl palcem zeby
                                    to wszystko jakos poukladac..
                                    ale ja mowie o Ukrainie...to akurat znacznie wiekszy odbiorca miesa z Polski
                                    niz Rosja...tu niestety dla ciebie sprawe zawalil fantastyczny jurgiel;)
                                    • czytelnikgazety Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:30
                                      Akurat ci powiem,facet jako polityk mi bardziej odpowiada niż na przykład
                                      Rokita. Bo ten drugi nic od lat nie robi tylko gada, a ja nie lubię w tv
                                      oglądać pustej paplaniny, a Jurgiel coś tam jednak robi. A Jurgiel był tak się
                                      składa prezydentem Białegostoku, który jest moim miastem i za jego kadencji coś
                                      tu się działo, były nowe inwestycje, zmniejszał zadłużenie miasta, wszyscy byli
                                      happy. Może mało gadał ale dużo robił. Kiedyś w wyborach wygrał w całym
                                      województwie i pobił wynikiem Cimoszewicza, więc ludzie ocenili go po tym co
                                      rzeczywiście robił w samorządzie. Ps. Ładnych kilka lat temu Jurgiel jako
                                      prezydent miasta wytoczył proces o zmiesławienie Cimoszewiczowi. I wygrał.
                                      • mishak Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:32
                                        a w Lublinie wygrala wybory niejaka pani KRUK...znasz ją, nie?:))
                                        spod biurka kaczki na szefowa KRRiTV...bez wiedzy, bez doswiadczenia, bez
                                        mozgu... to sa fakty:)
                                        • czytelnikgazety Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 15:38
                                          I właśnie o to chodzi. Ja nikogo nie krytykuję nie znając faktów. A większość
                                          ludzi czy po prostu dzieciaków tu piszących podchodzą do tematu EMOCJONALNIE
                                          lub po prostu wyżywają się bluzgając całym arsenałem epitetów ( "bez mózgu" ).
                                          Ja o Kruk pisał nie będę bo nie znam jej dokonań, ani nie jestem z Lublina. I
                                          to nas różni. Jak jak się na czymś nie znam to wogóle nie zabieram głosu. I tak
                                          to jest na forach i np. w polityce ( np. codzienne dobranocki
                                          wszystkowiedzącego Rokity ).
                                          • kralik11 Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 18:18
                                            czytelnikgazety napisał:

> I właśnie o to chodzi. Ja nikogo nie krytykuję nie znając faktów. A większość
                                            > ludzi czy po prostu dzieciaków tu piszących podchodzą do tematu EMOCJONALNIE
                                            > lub po prostu wyżywają się bluzgając całym arsenałem epitetów ( "bez
                                            mózgu" ).
                                            > Ja o Kruk pisał nie będę bo nie znam jej dokonań, ani nie jestem z Lublina. I
                                            > to nas różni. Jak jak się na czymś nie znam to wogóle nie zabieram głosu. I
                                            tak
                                            >
                                            > to jest na forach i np. w polityce ( np. codzienne dobranocki
                                            > wszystkowiedzącego Rokity ).

Caly czas krytykujesz Rokite i PO, a znasz fakty?
                                            Chyba nie, bo sadzac po tym co piszesz, to nie masz najmniejszego pojecia o
                                            tym co sie w Polsce dzieje.
                                            Dalej, piszesz ze, na forum pisze wiecej dzieiakow, czyli niedorostkow
                                            niewiedzacych co mowia i psza, a skad ty wiesz, ze to dzieciaki? Znasz fakty na
                                            ten temat?
                                            Sam widzisz jak bardzo uleglos PiSpolityce burej suki, czyli polityce
                                            zaklamania, zastanawiam sie tylko, czy robisz to, bo jestes nieswiadomy tego,
                                            czy robisz to z premedytacja, za kaske, co? ;)
                                      • kralik11 Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 18:12
                                        czytelnikgazety napisał:

> Akurat ci powiem,facet jako polityk mi bardziej odpowiada niż na przykład
                                        > Rokita. Bo ten drugi nic od lat nie robi tylko gada, a ja nie lubię w tv
                                        > oglądać pustej paplaniny, a Jurgiel coś tam jednak robi.

No i tu sprawa sie zamyka, "wole jurgiela od Rokity" Czlowieku Rokita nie jest
                                        ministrem rolnictwa, Rokita nie jest w ogule zadnym ministrem! Pozatym, co niby
                                        Rokita mialby robic, jezeli nie jest ministrm? Wedlog ciebie to Jurgiel
                                        powinien siedziec na stolku a Rokita odpiernniczac za niego robote, czy ty
                                        jestes naprawde takie tepy? Czy moze jestes totalnym cynikiem myslacym, ze
                                        rozmowca jest totalnym glupkiem i nie wie kto jest minnistrem rolnictwa?
                                      • rafvonthorn Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 18:54
                                        Dziś rozmawiałem z Białostoczczanką i ona twierdzi coś dokładnie odwrotnego...
                                      • erg_samowzbudnik Re: nr1: samochod dla rydzyka..to normalka? 24.04.06, 19:07
                                        a Jurgiel coś tam jednak robi
                                        Robi za taxi mena Ha Ha.
                      • mishak a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:02
                        • czytelnikgazety Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:06
                          Ci wyborcy PiS-u to właśnie najzdrowsza tkanka tego narodu. A tacy kretyni jak
                          ty to przedstawiciele naszego polskiego szamba, pełnego głupoty, niedouczonego
                          i ziejącego nienawiścią.
                          • metall Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:08
                            Oboje pałacie miłością bliźniego.
                            • mishak tak jak uczy ojciec prof dr dyrektor tadeusz;) 24.04.06, 15:09
                              • introligator_snu Re: tak jak uczy ojciec prof dr dyrektor tadeusz; 24.04.06, 15:15
                                oraz jego back-up'owa wersja, ojciec inwestor vice-director krol
                            • czytelnikgazety Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:11
                              Czasami trzeba nazwać rzecz po imieniu. Starałem się użyć najdelikatniejszego
                              określenia, wszystkich urażonych jednak przepraszam. Dobra rada do piszących tu
                              dzieciaków: więcej się uczcie i mniej siedźcie na necie.
                              • mishak Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:13
                                mohery, zyciowe patałachy (a la kaczki), ludzie szukajacy wszedzie podstepu,
                                intrygi i "ukladu", takie tepe wiejskie balwany...itd..to sa wyborcy PiSuaru..i
                                nie mow ze jest inaczej, zerknij na statystyki...kto na nich glosowal
                              • kralik11 Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 18:29
                                czytelnikgazety napisał:

> Czasami trzeba nazwać rzecz po imieniu. Starałem się użyć najdelikatniejszego
                                > określenia, wszystkich urażonych jednak przepraszam. Dobra rada do piszących
                                tu
                                >
                                > dzieciaków: więcej się uczcie i mniej siedźcie na necie.

Oj przydalaby ci sie powtorka podstawowki, ignorancie ;)
                          • mishak Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:11
                            najzdrowsza tkanka polskiego spoleczenstwa sa zyciowi nieudacznicy i stare baby
                            z kosciolow??..hmmm...to ciekawa teoria..
                            • czytelnikgazety Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:15
                              Oni też, nie pałaj taką nienawiścią do starszych, oni naprawdę mają więcej
                              oleju w głowie od ciebie :-)
                              • mishak Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:19
                                ale nie oni beda decydowac o przyszlosci Polski! bo gdyby oni mieli w tej
                                sprawie decydujacy glos, to bylibysmy zakutym koscielnym i zapyzialym zadupiem
                                Europy..
                                i jeszcze 1 na koniec - ja Ciebie nie obrazam, wiec jakbys mogl, to nie obrazaj
                                mnie
                                • czytelnikgazety Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:24
                                  Nie miałem takiego zamiaru, ale tak się składa, że interesuję się tym co się
                                  dzieje w polityce i sporo wiem na ten temat. I tak sobie dziś postanowiłem
                                  poczytać co się pisze na forach. Ps. I nie jestem nikim z ministerstwa, aby
                                  była jasność
                                  • mishak Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 15:25
                                    ja akurat tez sie ineresuje tym, co sie dzieje w polityce i rowniez jakos nie
                                    udzielam sie na forach, czytam te bzdury incydentalnie
                                    • zyks Tylko 27% idiotów -to niezły wynik... 24.04.06, 17:25

• kralik11 Re: a kretynow mamy 27% - to wyborcy PiSuaru 24.04.06, 18:34
                                    czytelnikgazety napisał:

> Nie miałem takiego zamiaru, ale tak się składa, że interesuję się tym co się
                                    > dzieje w polityce i sporo wiem na ten temat. I tak sobie dziś postanowiłem
                                    > poczytać co się pisze na forach. Ps. I nie jestem nikim z ministerstwa, aby
                                    > była jasność

Z twoim rozumkiem, ciezko uwierzyc, ze nie jestes zadnym PiSministrem, naprawde
                                    nadajesz sie na takiego ;)))
                      • kralik11 Re: wspolczuje wam PiSiory 24.04.06, 18:49
                        czytelnikgazety napisał:

> No to podaj jakiś ARGUMENT. Jakiś FAKT z zakresu polityki rolnej. Bo jak ci
                        się
                        >
                        > czyjaś gęba nie podoba i tylko na to tracisz czas klepiąc te bzdury to jesteś
                        > po prostu kretynem. I to właśnie mnie w tym kraju smuci. Tylu mamy kretynów.

A moze ty podasz jakis ARGUMET przemawiajacy za tym, ze Jurgiel jest dobrym
                        minnistrem rolnictwa, moze jakies fakty???
                        Ty rozumiem czasu na klepanie bzdur nie tracisz, to co tu robisz, moze lepiej
                        wziac sie za jakas pozyteczna rozote?
        • cat_1 ojojoj bardzo się boimy 24.04.06, 20:24
          piso-komuchy, już niebawem wasza antypolska działalność się skończy
          i bedziecie jedynie niemiłym wspomnieniem.
          AMEN
    • slavik222 Jan Rokita,wybitny znawca rolnictwa doniczkowego 24.04.06, 14:49
      Kiedy JM Rokita mowi o rolnictwie.....Brak mi słow nt rolmika doniczkowego.
      ALE NIE MA TAKIEJ DZIDZINY NA KTOREJ JAŚ BY SIE NIE ZNAL
      • metall Re: Jan Rokita,wybitny znawca rolnictwa doniczko 24.04.06, 14:59
        Ale Jasiu nie mówił o rolnictwie, tylko sposobie prowadzenia negocjacji przez
        Jorgusia, polegającym na trzaśnięciu drzwiami. A w ogóle słyszał ktoś co Jasiu
        mówił wczoraj w Zetce? Ja słyszałem. Można znaleźć na stonie zetki.
    • mishak o,jeszcze olejniczaka bedzie skarzyl..:)hahahaha 24.04.06, 14:52
    • metall Jurguś, a Olejniczaka już pozwałeś ... 24.04.06, 14:53
      ... czy zapomniałeś?
    • rtg Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 14:59
      Ale ten nasz minister Jurgiel się roztrząsł jak obornik na wiosnę. Ciekawe co
      na tym urośnie?
    • moherowe_stringi Jurgiel dobry, Ojca Durektora piesek wierny 24.04.06, 15:15
      Bardzo dobrze panie ministrze, trzeba pod sąd ten cały UKŁAD postawić, co
      PiSowi rządzić nie pozwala, budować IV RP, samochodów po Ojca Durektora
      wysyłać. Bardzo dobrze.
    • dorota285 Jurgiel zleciał ze stołka 24.04.06, 15:17
      I znowu Platforma winna? O czemu cię odwołali?
    • ryckus Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 15:19
      Jaki bezczelny ciemniak !!
    • chris12 Minister Jurgiel z wyglądu pasuje do IV RP! 24.04.06, 15:28
      Zostawcie Jurgiela, nie jest głupszy niż Zawisza czy Cymański!
      • mishak Re: Minister Jurgiel z wyglądu pasuje do IV RP! 24.04.06, 15:30
        hehehehe...co Ty, cymański nie jest taki glupi..on chce tylko rownac poziomem
        do reszty..a drugi z wymienionych przez ciebie capów to faktycznie ekonomiczny
        imbecyl..a poza tym faszysta..
    • moons Re: Minister Jurgiel poda do sądu Jana Rokitę 24.04.06, 15:31
      Naprawdę biedny ten minister, on chce dla wszystkich tak dobrze, a tu mu każdy
      kłodę pod nogi kładzie, a to niedobrzy PRL-owcy, a to dziennikarze, a to jego
      podwładni w ministerstwie, naprawdę trochę współczucia dla tego Pana:))) Ale już
      chyba nie długo się będzie męczył na tym stanowisku, i będzie mógł realizować
      gdzie indziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka