adalberto3 zgaduj zgadula : kiedy "Wybiórcza" zamieści ... 28.04.06, 21:09 .."wyniki" następnego sondażu ? Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: zgaduj zgadula : kiedy "Wybiórcza" zamieści . 28.04.06, 21:23 A jeszcze ludze sie nadzieja,ze ta cala "koalicja' nie potrwa dluga i ze ta nasza biedna Ojczyzna powroci do normalnosci, do Sejmu i rzadu z ludzmi wylacznie kulturalnymi i ze beda tryumfowac prawo i sprawiedlisosc (obydwa pisane z malych liter). Odpowiedz Link Zgłoś
jacusiaczka Mnie również jest bardzo przykro 28.04.06, 21:11 Nie głosowałam na obecnego Prezydenta i wątpliwie stabilny Rząd - ktoś jednak wrzucił do urny swój głos i teraz... mamy to, co mamy. Szkoda, że wszyscy będziemy ponosić tego konsekwencje. Pozostał mi smutek i wiara w lepsze jutro (??????) Czy mam szanse się doczekać? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Mnie również jest bardzo przykro 28.04.06, 21:26 Jezeli jeszcze jestes w wieku przedszkolnym - to moze tak . Odpowiedz Link Zgłoś
ma.ga79 Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:23 ja tez sie wstydze,ta koalicja to kompromitacja na skale miedzynarodowa... Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:25 E tam . W Etiopii jest jeszcze gorzej . Czego sie wstydzic ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:26 Za te "5 minut"Leppera w koalicji będziemy czytac w podręcznikach historii i nie wiem czy nam bedzie ho smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:27 Czytac to beda nasze prawnuki , i beda myslec : jak ci durnie mogli do tego dopuscic ? Odpowiedz Link Zgłoś
jajanek Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 22:01 Te dzieciątko!!! Ty jeste dzieciątko, ale OJCA REDAKTORA!!!!!!!!!!!!!!!!! michnika!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 22:05 masz na imie "materac" ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:29 Czy może być coś bardziej śmiesznego niż fakt, że wygłoszenie orędzia, że się czegoś nie zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Nową koalicję? PO+SLD? Ja też się za nich wstydzę! 28.04.06, 21:36 Czerwony + różowy = liberał SLD + PD(UW) = PO? Ciekawa układanka, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Nową koalicję? PO+SLD? Ja też się za nich wst 28.04.06, 21:39 nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka443 Do Tales 1 28.04.06, 23:19 Przeczytalem twoje posty na tym forum z ciekawoscia. Wspolna cecha twoich i zwolennikow PIS/SO jest agresja. Wy nie dyskutjecie !!! Nie przedstawiacie argumentow !!!! Moze inaczej macie jednego wroga, ktory jest winny wszystkiemu PO !!! To dokladnie jak w czasach PRL !!! Dlaczego nikt z was nie reguje na to co JK opowiadal o SO przez lata a teraz to koalicja? Etyka, moralnosc, honor nie istnieja dla PiS. Tylko prosze jesli chcesz odpowiedziec z sensem anie Tusk to zrobil to a Rokita tamto ..... Blagam na temat !!! To jest tez wasza wspolna cecha na konkretne pytanie odpowiadacie zupenie nie na temat. Ja wiem to jest jedna z metod prowadzenie dyskusji ale monotona i mysle, ze niedlugo ludzie na forum przestan odpowiadac na wasze posty. Apeluje - dyskutujcie na temat !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh koleżanko 28.04.06, 23:34 sorry, ale bez szans - apelujecie do forumowego młota. on tu jest od tego by się z niego pośmiać a nie z nim polemizować. czytaj i śmiej się razem z nami. -- why duck Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Mario Bros! Komunistycznych przyzwyczajeń niełatwo 29.04.06, 00:13 się pozbyć, co? Zwracasz się do koleżanki per Wy (apelujecie)? Toż to nie Wanda Wasilewska! A i młot ci się źle kojarzy, kochaniutki! Zapomniałeś bowiem o sierpie! why not donald duck? Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh oj głupatku wy, głuptaku, nawet "żaluzji" 30.04.06, 14:40 nie umiecie złapać :] -- why duck Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Do Zielonka443! 29.04.06, 00:08 Przeczytałem twój post i wyjść ze zdziwienia nie mogłem! Zarzucasz mi, że jestem agresywny? Gdybyś zobaczyła moje posty sprzed kilku miesięcy, szybko zmieniłabyś zdanie. Tylko, że wtedy "wspólną cechą" takich jak ty zwolenników PO/SLD była tak potężna agresja, że aż mnie zatykało, bo byłem świeżym forumowiczem! Ale wy zaczęliście, wzorem mediów, taki atak, że żadne argumenty do was nie trafiały (stąd pewnie powiedzenie o czerwonym czy różowym betonie), przy czym wasz "obiektywizm" powalał z nóg! Wasza słynna "tolerancja" nie pozwalała i nie pozwala wam uznać wyników demokratycznych wyborów! Wstyd! Widzicie źdźbło w oku innych, a belki w swoim nie widzicie! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka443 Re: Do Zielonka443! 29.04.06, 00:37 No jest jakis postep !!! Pierwsza czesc wypowiedzi calkiem na temat druga niestety w starym stylu. Co do agresji na forum GW zgadzam sie ludzie bywaja rozni. Polecam posty galby, slawetnej joli itp. Tam zobaczysz agresje i mowienie nie na temat nie mowac juz o czytaniu ze zrozumieniem. Wracjac do mojego postu bylo by super jabs odpowiedzial a jego druga czesc tj. jak to jest kiedy kogos kogo sie nienawidzi, pomiata, obraza (jesli SO mozan obrazic)nagle zaczyna sie lubic tak bardzo ze sie go zaczyna kochac. Wiem, pamiec jest ulotna i ktos kiedys powiedzial, ze klamstwo powtarzane wilekrotnie stanie sie prawda (bardzo pasujace do PiS). Przszlo mi do glowy ciekawe porownanie koalicji PiS/SO- alkoholik/jego zona :-)) on w pijackim amoku ja poniewiera, bije itp. ona jest z nim (mysli ze to co wygaduje o niej to z powodu wodki a prawda jest inna), gdy trzezwieje wszystko jest super przeprosiny, objetnice itp. I tak o trwa az pewnego pieknego dnia zona nie wytrzyma i odejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Do Zielonka443! 29.04.06, 01:03 Abstrahuję od twoich subiektywnych ocen moich postów, bo nie jesteś dla mnie żadnym autorytetem! Oczywiście masz do tych ocen prawo (widzisz, nie knebluję ci ust ani nie ograniczam wolności wypowiedzi), twoja sprawa! Wracając do meritum: chyba nie masz pojęcia o polityce, bo dziwią cię najnormalniejsze (nie mówię: moralne!) w niej rzeczy! Nienawiść, pomiatanie, obrażanie? To w polityce nie istnieje, bo liczy się interes polityczny właśnie, a o tym decyduje arytmetyka sejmowa! W myśl przysłowia: jak się ma, co się lubi, to się lubi, co się ma! Kaczyński nie miał innego wyjścia, chcąc mieć większość w sejmie (wierzę, że niedługo będzie ją miał)! To przecież proste! Ale i w tobie jest hipokryzja! Zgrywasz dziewicę, a przypomnij sobie sytuację sprzed kilkunastu lat. Bohaterowie: Michnik, Wałęsa, Geremek, Mazowiecki walczyli "dzielnie" (przynajmniej się tak przyjęło) o wolność Polaków i wyzwolenie spod władzy powszechnie znienawidzonych komunistów: Jaruzelskiego, Kiszczaka, i innych młodszych: Millera, Kwaśniewskiego. Nie pałali przecież do nich miłością i wielokrotnie przyznawali się, że ich nienawidzili, prawda? To skąd nagle taka miłość i bezkolizyjna współpraca chociażby przy obaleniu rządu Olszewskiego, gruba kreska, podpieranie lewej nogi, i oczywista współpraca PD (UW) z SLD, itp? Nie dziwi cię to? Może jesteś młoda i nie pamiętasz, albo nie chcesz pamiętać? Dla przypomnienia i odświeżenia pamięci przesyłam więc prezent: C:\Documents and Settings\XXX\Pulpit\Wałęsa z Michnikiem.htm Tylko, proszę, nie praw mi o przebaczeniu, wzajemnym wymazaniu win itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Do Zielonka443! 29.04.06, 01:08 Przepraszam, dosyłam prawidłowy link: www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=10486 Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka443 Re: Do Zielonka443! 29.04.06, 01:25 Pytanie: 1.Czy kiedykolwiek jakas inna partia poza PSL i nieformalnie SO zawarla koalicje z SLD w sejmie? Jesli tak to jaka? To co robia patje kanapowe mnie nie interesuje. 2. Czy PiS mial inny wybor? Mial- przekonac SO, LPR i PSL do rozwiazania Sejmu (dlaczego PiS tego nie robil tak wogole? tylko przekonywal PO) Oni tez glosowali przeciwko rozwiazaniu Sejmu. Inne rozwiazanie to podanie rzadu do dymisji. Tez tego nie zrobiono. 3. Rzad Olszewskiego - sposob w jaki zajal sie agentami to byla targedia. Zagdzam sie cos trzeba bylo zrobic. Ale nie w taki sposob tj. latac z jaks lista po sejmie i straszyc. Co oni chcieli osiagnac? Widzisz strach mata cech ze laczy ludzi w dzialaniu i polaczyl. Zamias latac z lista trzeba bylo przeprowadzic przez sejm ustawe lub jesli nie to zebrac wieksza liste osob zweryfikowac i np. opublikowac. Co sie stanie pozniej? Nie ma to zanaczenia. 4. Ja nie uwazam, ze gruba kreska byla dobrym rozwiazaniem. Z tego co pamietam Mazwoiecki nie jest terez do konca przekoanany ze byl to dobry pomysl. 5. Znowu agresja w twoich postach:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Do Zielonka443! 29.04.06, 09:17 tales1 napisał: > Przeczytałem twój post i wyjść ze zdziwienia nie mogłem! Zarzucasz mi, że > jestem agresywny? Gdybyś zobaczyła moje posty sprzed kilku miesięcy, szybko > zmieniłabyś zdanie. Tylko, że wtedy "wspólną cechą" takich jak ty zwolenników > PO/SLD była tak potężna agresja, że aż mnie zatykało, bo byłem świeżym > forumowiczem! Ale wy zaczęliście, wzorem mediów, taki atak, że żadne argumenty > do was nie trafiały (stąd pewnie powiedzenie o czerwonym czy różowym betonie), > przy czym wasz "obiektywizm" powalał z nóg! Wasza słynna "tolerancja" nie > pozwalała i nie pozwala wam uznać wyników demokratycznych wyborów! Wstyd! > Widzicie źdźbło w oku innych, a belki w swoim nie widzicie! Znasz jakiegoś z takim jak belka? Dawaj adres ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotlubaj Tales jest niesamowity:D 29.04.06, 00:26 Zamieścił rekordową ilość postów pozbawionych treści. Może liczy na to, że zapcha forum swoim bełkotem:D Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Niesamowity? Wiem o tym! Ty też możesz taki być! 29.04.06, 00:40 No, widzisz? Mówiłem, że masz problemy ze zrozumieniem! Nie jesteś lotny, nie wyczuwasz subtelności, tak, na tym forum długo nie pociągniesz! PS. A jaką treść mają twoje posty? Rzeczywiście wszystkie ad vocem i ad rem, ha, ha, ha! Przyganiał kocioł garnkowi! "Pij mleko, będziesz wielki!" (Posłuchaj Bogusia Lindy - może pomoże?!) Odpowiedz Link Zgłoś
kotlubaj Pewnie, że tak długo jak ty tu siedzieć nie będę:D 29.04.06, 00:52 Wolę się zająć ciekawszymi rzeczami, zamiast marnować czas na dyskusje z tobą. Ty sobie promuj dalej kulturę pustosłowia, biedaku. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Pewnie, że tak długo jak ty tu siedzieć nie b 29.04.06, 01:11 Adios! Kotlubaj(?) Odpowiedz Link Zgłoś
japoetaipatriota Re: Polacy wstydzą się za żydokomunę 28.04.06, 21:37 no to się Ubekistan powściekał i jak bura suka sobie poszczekał Odpowiedz Link Zgłoś
elfz Re: Polacy wstydzą się Politykow 28.04.06, 21:38 od 1939 roku w zasadzie nie ma polskich politykow mozna sie wstydzic tego jaka MIERNTA Okup. polske hanbi nas i publicznie nas obraza . Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Masz rację! Polacy wstydzą się POlityków! Bardzo! 28.04.06, 21:46 Co ten Tusk z Rokitą wykombinowali? PO już nie istnieje! Ludzie zapomnieli już co oznacza skrót PO! Niektórzy utożsamiają to z Polityczną Opozycją! Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Masz rację! Polacy wstydzą się POlityków! Bar 28.04.06, 21:48 Drobiu juz tez nikt nie jada . Czy to napewno ze wzgledu na ptasia grype ? Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Re: Masz rację! Polacy wstydzą się POlityków! Bar 28.04.06, 21:53 Nie jedzą ze względu na szacunek dla urzędu prezydenckiego (Kaczyński) albo dlatego, że nie lubią kaczek płci męskiej (Donald "Duck" TUSK), ponieważ są niestrawnei powodują ociężałość umysłową! Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Masz rację! Polacy wstydzą się POlityków! Bar 29.04.06, 13:24 Czytam i nie mogę się nadziwić twojej tales1 głupocie. Głupsza jest tylko chyba jolka z dywit Odpowiedz Link Zgłoś
japoetaipatriota Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję PO + SLD 28.04.06, 21:40 jak PO się oczyści to się niepozbiera bo zostanie w nim tylko Julia Pitera! Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 Mamy bum na mieszkania!Są już za złotówkę! -Pitera 28.04.06, 21:50 Ta to ma szczęście! Taka zniżka od dewelopera - za jedną jedyną złotóweczkę! Nie ma to jak należeć do Amnesty International! Odpowiedz Link Zgłoś
insite ciolku-sam jestes bum. Boom to slowo,ktorego 29.04.06, 07:16 nie znasz. Dalej, wydaje mi sie, ze Pitera jest bardziej znana z dzialalnosci w Transparency International (zwalczajacej korupcje) idioto boza. po co sie silic na obce wyrazy, skoro ich nie rozumiesz? Zostan soba podporo Samoobrony i dolacz do innej idiotki z Dywit. tales1 napisał: > Ta to ma szczęście! Taka zniżka od dewelopera - za jedną jedyną złotóweczkę! > Nie ma to jak należeć do Amnesty International! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:43 skinhead-pl napisał: > te sondaże wiecie gdzie mozecie sobie wsadzic... Podobnie swego czasu wypowiadal sie Andrzej Lepper. Ponoc jego polityczny awans rozwinal go jako polityka z klasa. Tak nas przekonuje PiS i obecny rzad. Moze i Tobie przydalaby sie taka kariera to twe poglady jak i sposb ich wyrazania bylyby cywilizacyjnie utemperowane ? Podobaja mi sie metody resocjalizacji politykierow. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:47 storima napisał: > skinhead-pl napisał: > > > te sondaże wiecie gdzie mozecie sobie wsadzic... > > Podobnie swego czasu wypowiadal sie Andrzej Lepper. > Ponoc jego polityczny awans rozwinal go jako polityka z klasa. > Tak nas przekonuje PiS i obecny rzad. > Moze i Tobie przydalaby sie taka kariera to twe poglady jak i sposb ich > wyrazania bylyby cywilizacyjnie utemperowane ? > Podobaja mi sie metody resocjalizacji politykierow. Odpowiedz Link Zgłoś
bart444 Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:47 Pokazal sie na krotko i zniknal artykul o jakims ekspercie Solidarnosci, ktory publicznie oswiadczyl ze Polska jest pod amerykanska okupacja, gorsza od sowieckiej. Czy to prawda? Co sie stalo z tym artykulem? Czy cenzura? Odpowiedz Link Zgłoś
jan62 Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:46 A my wstydzimy się wybiórczej.Anty Polskiej gazety.Dla tego denerwujecie się że K-O-A-L-I-C-J-A jest namiąstką Polskiego Rządu, Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:50 Pewnie "naiąstką" potostanie do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:53 wstydzimy sie i namietnie czytamy do ostatniej deski. przypomina mi to starozakonnego w kapocie ptzegladajacego Playboja ,z wypiekami na twarzy. a podobno kiedys istnialo cos takiego jak polski honor. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 do jan62 28.04.06, 21:56 to nie czytaj tej gazety nawet w internecie;dzieki demokracji masz wybór i możesz czytać np Nasz Dziennik, Fakt,Nie itd...Podobnie z forum -pisz na forum RM,bo tam wszyscy myslą podobnie jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Wiwat Sejm!Wiwat Narod! Wiwat Wam Tumany! 28.04.06, 21:52 Wiwat prezydencie sianem wypychany! Wiwat Ludwik, Edgar, wiwat Jaroslawy, Dzisiaj wam czas dzielic z kanaliami lawy, Wiwat Cymaneria, swiete Jurki Marki Panu Bogu swieczki i diablu ogarki! Wiwat posel Zawisza, na tej malej szuji dzis Lepper nie polega tylko poleguje! Wiwat nasza gwiazda, liberalna Zyta, z Lepperem pod reke prosto do koryta! Wiwat dla premiera, ponad premierami, Co sie w strachu klania w pas przed prostakami! Czwarta Rzeczpospolita? Z ciebie tylko marna Prosta, tepa, zapluta: Czwarta Ordynarna! Odpowiedz Link Zgłoś
plzoltek Współczuję pana premiera 28.04.06, 21:52 Pan Prezes J.K zdecydował ślubować się z panem A. Lepperem ale on sam będzie rzadko się widywać z nim. Pan Premier natomiast często ma spotykać się z wicepremierem A.L. a temperament czy charakter naszego vice-P to już znamy. Nie wiem kto będzie męzem (rządu) a kto "żoną". Premier już bardzo się starał serdecznie uśmiechać do kamer TW, prawdopodobnie tak będzie do Vice-P A.L w pierwszych dniach. na ile długo będzie wytrzymywał? mam wielkie uznanie do pana premiera co do jego wytrzymiałości, cierpliwości, lojalności, ... (np. wykonać zadania: wygłosić decyzje innego Pana z uśmiechem) mnie na tak wysoką poprzeczkę na pewno nie stać. Bo jestem tylko zwykłym nieudacznikiem, gorzej z jednym pytaniem w głowie :"czy życie koniecznie tak ma być?" i z zapamiętaniem powiedzenia:"lepiej być głową myszki niż ogonem słonia" Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Pan Premier tylko odgrywa swoją rolę 28.04.06, 21:58 TZW. rolę premiera. A aktor nie może narzekać, tylko powinien bez szemrania odgrywać swoją rolę. Zwłaszcza kiedy dobrze na tym zarabia :-) --- religiapokoju.blox.pl/2006/04/Roznorodnosc-interpretacji-Koranu-i-demokracja.html Odpowiedz Link Zgłoś
nakazim Re: Polacy wstydzą się za manipulacje PiS 28.04.06, 21:53 To nie tylko wstyd,to także wściekłość, że PiS pod hasłami moralnej odnowy swoimi szachrajstwami doprowadził do takiej kombinacji. Mam nadzieję, że szybko przekombinują stratedzy zwani genialnymi. Ilu jest wśród PiSowców zwolenników koalicji z Lepperem? I można wypisywać, że ten sondaż był pisany w redakcji Gazety, ale prawdy się nie zakrzyczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krzszy1 Re: Polacy zobaczyli wreszcie jakie były manipulac 28.04.06, 21:57 Dzięki temu rządowi widać jak potworne macki ośmiornicy bolszewickiej są w bankowości,sądownictwie, mediach ,i kapitale . Czerwone jest wredne. Kaczyńscy do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Polacy zobaczyli wreszcie jakie były manipula 28.04.06, 22:03 krzszy1 napisał: > Dzięki temu rządowi widać jak potworne macki ośmiornicy bolszewickiej są w > bankowości,sądownictwie, mediach ,i kapitale . Czerwone jest wredne. Kaczyńscy > do boju!!! ***************************************************************************** Straszne macki byly i sa. Ostatnio jedna taka odcieto bo probowala bronic Skarbu Panstwa (czyli naszego dobytku) przed zakusami Gosiewskiego pragnacego podarowac wbrew obowiazujacemu prawu czesc naszego wspolnego dobytku braciszkom zakonnym. Odpowiedz Link Zgłoś
totalizator Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 21:58 Dlaczego GW boi sie Leppera. Macie nieczyste sumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
tstein Wstydzę się za Gazetę Wyborczą Tak Jak wszyscy 28.04.06, 22:02 Polacy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Za rząd sie nie wstydzę.!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Austria miala Haidera, Polska ma Leppera 28.04.06, 22:04 ale kompromitacja i niesmak pozostaje --- religiapokoju.blox.pl/2006/04/Roznorodnosc-interpretacji-Koranu-i-demokracja.html Odpowiedz Link Zgłoś
homosapiens5 Polska praworządna - Bajka XXI wieku 28.04.06, 22:08 Widzę, że mamy wpaniałych bajkopisarzy, tylko....fabuła beznadziejna. Zbyt realna. Odpowiedz Link Zgłoś
homosapiens5 Ludzie! Obudźcie się!!!!!!!!!!!! 28.04.06, 22:10 Pomocy! Ludzie prawi, uczciwi i praworządni - ratujcie nas!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Ludzie! Obudźcie się!!!!!!!!!!!! 28.04.06, 23:29 Dzięki trosce premiera Marcinkiewicza jutro - pojutrze wyjeżdżają do Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
arseno Jaka Gazeta takie wyniki!!! 28.04.06, 22:11 Żałosne! Jak "wybiórcza" robi sondaż to napewno ">Ż<etelny" Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Nasz Dziennik: 146% Polaków popiera Koalicje 28.04.06, 22:13 jak w temacie --- religiapokoju.blox.pl/2006/04/Roznorodnosc-interpretacji-Koranu-i-demokracja.html Odpowiedz Link Zgłoś
homosapiens5 Re: Nasz Dziennik: 146% Polaków popiera Koalicje 28.04.06, 22:14 Może macie kłopot z matematyką. Kupić wam kalkulator???? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Już 179% Polaków popiera premiera Leppera 28.04.06, 22:16 :-) --- religiapokoju.blox.pl/2006/04/Roznorodnosc-interpretacji-Koranu-i-demokracja.html Odpowiedz Link Zgłoś
msvip Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 22:15 czyli Polacy wstydzą się sami za siebie , bo przecież tego tałatajstwa do naszego sejmu to nie wybierali Amerykanie..... ps.kwakwakwa -czy to już wystarczy,żeby ze 2 tygodnie odpocząć na koszt podatników we Wronkach?mam mecząca pracę i nie mam czasu na urlop,a tak to... Odpowiedz Link Zgłoś
homosapiens5 Re: Wiwat Sejm! Wiwat Senat! Wiwat PiS wygrany! 28.04.06, 22:17 Gdy PISuar sobie kupię wszystko będę mieć już w d..... Odpowiedz Link Zgłoś
paputek1 Bog Honor I Ojczyzna-A moze Wstyd zamiast Honoru? 28.04.06, 22:19 JESTEM POLAKIEM I MYSLE ZE NA TO CO ZROBIL PIS,MOZE TYLKO ODDAC DECYZJA PANA MINISTRA MELLERA,JEDYNY POLITYK KTORY MA HONOR,BRAWO PANIE MINISTRZE!A RESZTA NIECH BIERZE PRZYKLAD,BO WCZESNIEJSZE WYBORY TO BEDZIEMY I TAK MIELI TYLKO WSTYDU WTEDY BEDZIE WIECEJ,AHA JESZCZE GRATULACJE ZA NOWY REKORD-18 MINISTERSTW CIEKAWE KTO WAS PRZEBIJE PANOWIE KOALICJANCI? Odpowiedz Link Zgłoś
kuku33 Re: Polacy wstydzą się za nową koalicję 28.04.06, 22:20 Lepper i jego ludzie mogą wygrać w Polsce dla siebie dyktaturę ( sztuki Mrożka: Tango, Krawiec ). Kaczyńskich i Leppera łączy frustracja: bracia byli represjonowani w PRL, odsunięci przez układ Mazowiecki - Geremek, odsunięci przez Lecha Wałęsę, upadek PC, odsunięcie przez AWS Krzaklewskiego...i wreszcie sukces - PiS. Głosowałem na PiS i Lecha bo straciłem zaufanie do liberałów. Ciągle wierzę w IV RP bo obecnie w Polsce jak i na świecie jest po prostu źle. IV RP to nadzieja, a ją trzeba mieć. PO to nie alternatywa: egoista Rokita, kobieta układów Gronkiewicz Walc, Tusk sprawiający wrażenie manipulowanego przez sfery gospodarcze, PO rozbite po odejściu Olechowskiego, Płażyńskiego, Zytę Gilowską. Lepper dostał mandat społeczny od Polski sfrustrowanej: bezrobotnej albo ciężko pracującej. I ten mandat przełozył się na stanowiska dla Samoobrony, a może i w przyszłosci na autokratyzm w stylu Gomułka - Łukaszenko. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A ja się cieszę! 28.04.06, 22:26 Po paru miesiącach "rządów" Pisobrony to już nawet mało który najgłupszy moher zagłosuje na PiS lub SO. A dodatkowo - Lepper więcej nie będzie mógł trąbić "Myśmy nigdy nie rządzili". A ci, którym zależało na odnowie moralnej i dlatego zagłosowali na PiS, też już chyba przejrzeli na oczy, gdy się okazało, że tę "odnowę" będzie uskuteczniał niejaki Lepper. I dlatego jestem spokojna o wynik następnych wyborów. A to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 A z czego?Że w PO rozłam?Ja też!Cieszmy się razem 28.04.06, 22:32 Sto lat! Sto lat! Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh synciu... 28.04.06, 23:32 bierzesz swoje kiepskie sny za rzeczywistość. może byś także potraktował poważnie te w których latasz? -- why duck Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 synciu?Chłopie, wrona orła nie zrodzi!Nie ma szans 29.04.06, 00:25 Nie pochlebiaj sobie! Aspirować do miana mego ojca, to nie tylko bezczelność, ale i obraza! Za wysokie masz ambicje, zejdź (zleć) lepiej na ziemię! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Polacy wybrali!..tales1..nagłupszy forumowicz GW 29.04.06, 09:06 PISOGŁUPOTA Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh ...że to niby ty ten orzeł? hehe 30.04.06, 14:46 chyba orełek - taki z jednogroszówki. yhyhyhhhy :D -- why duck Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Re: A ja się cieszę! 28.04.06, 23:49 koloratura1 napisała: > I dlatego jestem spokojna o wynik następnych wyborów. A to cieszy. Przed ostatnimi tez pewnie byłas spokojna :) Liczyć na potknięcie przeciwnika to troche mało , łatwo się oszukać Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A ja się cieszę! 29.04.06, 13:11 zima0001 napisał: > > Przed ostatnimi tez pewnie byłas spokojna :) Oj, nie byłam... Bardzo się obawiałam (i - jak się okazało - słusznie!), że "ciemny lud", który, niestety, stanowi większość w społeczeństwie, "kupi" pisowe gruszki na wierzbie. > Liczyć na potknięcie przeciwnika to troche mało , łatwo się oszukać Nie tym razem! Nie chodzi tu o "potknięcie przeciwnika", co by implikowało tylko pewne błędy. Tutaj nie będzie jakichś tam - wybaczalnych - błędów; będzie kompletny bezsens i szarpanina, a skutki ekonomiczne, zwłaszcza dla "ciemnego ludu", mogą być tylko jedne: zdrowo oberwie po kieszeni. Rozczarowanie będzie ogromne i może mieć tylko jeden skutek.(Por. historia AWSu) Odpowiedz Link Zgłoś
lipniak Dojrzaly wyborco 28.04.06, 22:29 Jezeli nim jestes, to zgadzasz sie z decyzjami swoich zaufanych politykow. Jesli wiesz lepiej niz oni, to powinienes sam startowac w wyborach, luzerze. Odpowiedz Link Zgłoś