buszek3 Postkomunisci PO/SLD/GW manipuluja dziecmi 06.05.06, 20:37 musza? rozrabiac, w obronie gejow? Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: Postkomunisci PO/SLD/GW manipuluja dziecmi 06.05.06, 20:40 buszek3 napisał: > musza? rozrabiac, w obronie gejow? chciałeś coś ciekawego powiedzieć? wyrazić opinię , czy tylko ci się bekło ?? od manipulacji dziecmi są księża i faszystowskie nacje typu MW. Odpowiedz Link Zgłoś
bekon6 No nie przesadzajmy ksieza nie zaganiali dzieci na 06.05.06, 21:08 obchody 1-majowe :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 buszek..faszysta z sekty złodzieja rydzyka! 06.05.06, 20:41 won...chamie! Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitny.kapelusik Re: Postkomunisci PO/SLD/GW manipuluja dziecmi 06.05.06, 20:42 buszek3 napisał: > musza? rozrabiac, w obronie gejow? bo przecież te biedactwa nie będa mogły wykładać o swoim pięknym zboczeniu w szkołach, a nasze dzieci będą tak jak mu obrzydiwymi heteroseksualnymi i to "nowe lepsze pokolenie wymrze bezpotomnie" Odpowiedz Link Zgłoś
turbogenerator Powazne organizacje 06.05.06, 20:39 "Marsz zorganizowały Inicjatywa Uczniowska i Federacja Anarchistyczna." No, szczególnie "Federacja Anarchistyczna" jest bardzo powazna organizacja, definitywnie. Co do lini Gazety by pelnic role wzmacniacza krytyki koalicji rzadowej to nie mam nic przeciwko niej samej w sobie, bo sam jestem przeciwko tym socjalistom. Ale troche klasy i powagi zachowajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
666kgb Re: Powazne organizacje 06.05.06, 20:41 turbogenerator napisał: > Ale troche klasy i powagi zachowajmy. > masz zupełną racje, ale powagę wpierw niech zachowają rządzący.... Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Śmieszny protest rodem z gabinetu cieni ! 06.05.06, 20:43 Kompromitacja tak zwanej opozycji. A tak naprawdę to nie jest opozycja tylko szkodnicy Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mobileinmobili Swiatowa bolszewia wyprowadza dzieci na ulice 06.05.06, 20:41 tak jak na Bialorusi, mieszanie dzieci do polityki, przywiazywanie do czolgow, dzieci jako tarcze ochronne, znamy z historii jako srodek walki komunistow. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia84 Re: Żenada..... 06.05.06, 20:56 Żeby było jasne, o co mi chodzi. Żenadą jest nominacja Giertycha na stanowisko ministra edukacji. Jak za kilka lat zacznę uczyć w szkole, to może każą mi puszczać na godzinie wychowawczej audycje radia Maryja, a program nauczania będzie zatwierdzał ojciec Rydzyk. Żenadą jest fakt, że w kraju, który walczył z faszystowskimi Niemcami, nacjonaliści i populiści dochodzą do władzy. Żenadą jest to,że ludzi uznajacy się za katolików zioną nienawiścią do każdego, kto ma inne poglądy. BRAWO UCZNIOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdybym mieszkała w Warszawie, byłabym z Wami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do zosi84 06.05.06, 21:41 Wiekszego pomieszania z poplateniam niz w Twojej wypowiedzi trudno znalezc. I Ty na dodatek mowisz, ze chcesz uczyc dzieci! Z gory wspolczuje tym biednym dzieciakom, ktore bedziesz uczyc. Przeciez na poddaszu masz wszystko dokumentnie pomieszane! Czy Ty rozumiesz co to jest anarchia?! Zaloze sie, ze nie masz zielonego pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Żenada po naszemu i waszemu...na wesoło. 06.05.06, 21:47 Żeby było jasne, o co mi chodzi. Żenadą jest nominacja komunistów na stanowisko ministra edukacji. Jak za kilka lat zacznę uczyć w szkole, to może każą mi puszczać na godzinie wychowawczej audycje radia Moskwa lub Brukseli, a program nauczania będzie zatwierdzała Unia Europejska, Berlin lub Moskwa. Żenadą jest fakt, że w kraju, który był okupowany przez komunistycznych zbrodniarzy, komuniści i inni lewacy dochodzą do władzy. Żenadą jest to,że ludzie uznajacy się za niewierzących humanistów zioną nienawiścią do każdego, kto ma inne poglądy. BRAWO UCZNIOWIE, HOMOSEKSUALIŚCI, ANARCHIŚCI, i INNI LEWACY, którzy zorganizowaliście tę impreze w Warszawie i przy okazji nie spaliliście nam po raz drugi stolicy (patrz: mój komentarz o anarchistach w Atenach)!!! Gdybym mieszkała w Atenach, byłabym z Wami!!! Ps. Rozumiem, że dla Ciebie komunistka Łybacka jest, cacy a faszysta Giertych, be. Jest tylko jeden problem. Giertych tzw. faszystą w praktyce nigdy nie był a p. Łybacka jednakze komunistką była. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia84 Re: Żenada po naszemu i waszemu...na wesoło. 06.05.06, 22:40 Ktoś tu chyba nie potrafi czytać. Możesz mi powiedzieć, w którym miejscu napisałam,że Łybacka była dobra??Możesz krytykować, to co napisałam, ale nie dopisuj rzeczy, których nie powiedziałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Było na wesoło, teraz na poważnie. 06.05.06, 23:20 Bądż uprzejma podać jakąś swoją wcześniejszą wypowiedż równie aktywnie zwalczającą działalność towarzyszy z SLD lub ich satelit. Może być np. o Łybackiej ale nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Juz nie musisz... 06.05.06, 23:40 Wg wyszukiwarki z ostatnich lat,... to Twój polityczny debiut. Rozumiem i już nie mam pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Nikt ci nie każe bolewiczko uczyć w szkole, jak 06.05.06, 22:43 ci się nie podoba to możesz nie uczyć. ALbo inaczej wręcz nie jest wskazane aby ktoś taki jak ty uczył w szkole ... A i skąd ta pewność, że będziesz uczyć, że ktoś cie do tej szkoły przyjmie jest bezrobocie, wielu chętnych, Można wybrać uczciwych polaków, patriotów, dumnych ze swojej ojczyzny, nauczycieli z powołania, którzy powiedzą czym jest prawda (siłą rzeczy jedna nie ma różnych prawd) i czym kończy się dla człowieka odrzucenie prawdy, wartości, religii, patriotyzmu, dumy narodowej ... Odpowiedz Link Zgłoś
zosia84 Re: Nikt ci nie każe bolewiczko uczyć w szkole, j 06.05.06, 23:15 Piszesz: - "Można wybrać uczciwych polaków" - na szcytach władzy mamy właśnie przykład, jak wysoko mozna się wybić będąc "uczciwym", mamy przecież nieskazitelnego wicepremiera Leppera obok nieskazitelnego wicepremiera Giertycha; - "patriotów, dumnych ze swojej ojczyzny" - do dziś myślałam, że Polak to brzmi dumnie. - "nauczycieli z powołania"- a kim Ty jesteś, żeby oceniać, czy mam powołanie, czy nie??? - "którzy powiedzą czym jest prawda (siłą rzeczy jedna nie ma różnych prawd)" - nasi politycy uczą nas, że jednak jest ich wiele; - "czym kończy się dla człowieka odrzucenie prawdy, wartości, religii, patriotyzmu, dumy narodowej ..." - proszę nie mieszać religii z polityką; odrzucenie wartości i prawdy kończy się czasami tym, że człowiek zostaje takim politykiem, jakich mamy obecnie (nie myślę tylko o rządzącej koalicji); A uczyć trzeba przede wszystkim tego, że każdy ma prawo mieć własne poglądy i że każda skrajność kończy się łagrami i lagrami.... Odpowiedz Link Zgłoś
zosia84 Co za ludzie 06.05.06, 23:16 A za "bolszewiczke", mogłabym Cię pozwać do sądu... Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Chyba z tym sądem to przesadziłaś? 06.05.06, 23:31 "BRAWO UCZNIOWIE!!! Gdybym mieszkała w Warszawie, byłabym z Wami." Poczytaj sobie kto te imprezke w rzeczywistości organizował a potem ocen swoje szanse przed sadem (załózmy, że jednak niezawisłym)? Obawiam się, że możesz miec jednak problemy z wygraniem sprawy? Ps. Oczywiście pierwotni bolszewicy tez nie od razu zaczynali od podpalania Aten, kazda zazwyczaj rewolucja to bardziej proces postepujący niz jednorazowy incydent. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Re: Chyba z tym sądem to przesadziłaś? 07.05.06, 00:29 Ci mlodzi ludzie w przeciwienstwie do mlodzierzy wszechpolskiej i starych mocherow wiedza, co to jest demokracja, wolnosc slowa, tolerancja dla odmiennosci kulturowej i pogladow.... I chwala im za to, i dzieki ci silo wyzsza, ze takie buce jak ty wymra i przestana powietrze marnowac, a ci ludzie beda tworzyc przyszlosc tego kraju.... wmp1234 napisał: > "BRAWO UCZNIOWIE!!! > Gdybym mieszkała w Warszawie, byłabym z Wami." > Poczytaj sobie kto te imprezke w rzeczywistości organizował a potem ocen swoje > szanse przed sadem (załózmy, że jednak niezawisłym)? > Obawiam się, że możesz miec jednak problemy z wygraniem sprawy? > Ps. Oczywiście pierwotni bolszewicy tez nie od razu zaczynali od podpalania > Aten, kazda zazwyczaj rewolucja to bardziej proces postepujący niz jednorazowy > incydent. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Re: Nikt ci nie każe bolewiczko uczyć w szkole, j 07.05.06, 00:25 skąd ta pewność, że będziesz uczyć, że ktoś cie do tej szkoły przyjmie -> bo ten ktos pewnie uczy, a ty uczysz sie gowno z butow o trawe patriotów, dumnych ze swojej ojczyzny -> czyli nacpanych, pijanych, marzycieli albo po prostu creetinov..... dumny ze swojej ojczyzny to Japończyk moze byc.... czym sie konczy odrzucenie religii -> Holandia, Skandynawia ogolnym bogactwem, a nie tym, ze ludzie oddaja na tace, a inni bulki z koszy na smieci wyciagaja > ci się nie podoba to możesz nie uczyć. ALbo inaczej wręcz nie jest wskazane aby > > ktoś taki jak ty uczył w szkole ... A i skąd ta pewność, że będziesz uczyć, że > ktoś cie do tej szkoły przyjmie jest bezrobocie, wielu chętnych, Można wybrać > uczciwych polaków, patriotów, dumnych ze swojej ojczyzny, nauczycieli z > powołania, którzy powiedzą czym jest prawda (siłą rzeczy jedna nie ma różnych > prawd) i czym kończy się dla człowieka odrzucenie prawdy, wartości, religii, > patriotyzmu, dumy narodowej ... Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Czy dzieci oprotestowały wiszącego prezydenta Tusk 06.05.06, 20:54 ..na bilbordach? Nie? I też nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1972 Anieta: Jak to będzie? 06.05.06, 20:59 Jak sądzicie jak teraz będzie? Zapraszam do mojego prywatnego centrum badania opinii :) www.votebox24.com Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
ewicz Nowomowa!!! 06.05.06, 21:00 Piękny przykład "Gazetowej" nowomowy. Gazeta pisze: Uczniowie protestują przeciwko Giertychowi. Człowiek wyobraża sobie strajk dzieci we Wrzesni i oczyma wyobraźni widzi rozemocjonowaną patriotyzmem polskim młodzież. Powinno być: Banda nastolatków - anarchistów, obrażała dziś w Warszawie naszego ministra edukacji. Obeszło się bez reakcji Policji, tudzież elementów obywatelskiej samoobrony. Gdyby protestowało np. 5 tysięcy anarchistów, należało by o tym napisać więcej. Np. Z czyjej inicjatywy, kto tym sterował, zastanowić się na działalnością kontrwywiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Re: Nowomowa!!! Manipulacja !!! To broń Gazety 06.05.06, 22:52 Judaszowej od dawna ... Ale dzięki Bogu coraz więcej ludzi to widzi, i to jest pocieszające, czytalnictwo Judaszówki leci na łeb na szyje i to cieszy. A i tymi 100 powinna się była zająć policja przecież to było nielegalne zbiegowisko, zakłócenie porządku publicznego. Ja bym ich odrazu kazał otoczyć oddziałom prewencji i antyterrorystom, potraktował armatkami wodnymi i pałkami policyjnymi .. zgarnoł wszystkich na komende ... zamknął zaraz na 3 miesiące tymczasowo w tym czasie uch sprawe rozpatrywałby sąd. Odechciałoby się lewakom odrazy demonstrować, przeciw władozm legalnym, przeciw porządkowi demokratycznemu, przeciw autorytetowi państwa. A w sumie ciekawe gdzie w tym czasie byli rodzice tej swołczy lewackiej (w sumie moi rówieśnicy bo mam 19 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
ewicz Re: Nowomowa!!! Manipulacja !!! To broń Gazety 07.05.06, 00:27 Odrobine zartowalem oba przedstawienia sytuacji to naduzycia... Nowomowa to nie zart. Nikogo nie nalezy zamykac za glupote. Wiezien by nie starczylo! Ogolnopolska gazeta nie powinna pisac o takich bzdurach. Do Goebbels'a to im daleko... Ale rozumiem, ze wzory sa wypracowane... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewicz Re: Nowomowa!!! Manipulacja !!! To broń Gazety 07.05.06, 00:28 kurier.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Nowomowa! Manipulacja ! To narzędzia Gazety 07.05.06, 21:32 Inne narzędzia GW to kłamstwa i pomówienia, przewrotna interpretacja faktów i fałszowanie rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
mbanaszk mogiertych szefem edykacji... 06.05.06, 21:08 ... moje dziecko nie pójdzie do szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Anarchistow do wojska i to raz !!!!! 06.05.06, 21:48 Bialorus ci sie sni ? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Mi śni się porządek.I jako obywatej Najjaśniejszej 06.05.06, 22:59 Rzeczypospolitej, nie życze sobie żeby bandy aspołecznych lewako-anarcho-komuno idiotów urządzało sobie nielegalne zbiegowiska, naruszało spokój i porządek publiczny. Aby stwarzały zagrożenie swoją obenością dla ludzi normalnych. Aby ta swołcz obrażała konstytucyjne władze Rzeczypospolitej, negowała wynik demokratycznych wyborów, głosiła nienawiść do Kościoła i religii. Temu trzeba powiedzieć stop i mam nadzieje, że się to stanie PS. Właśnie tego typu element aspołeczny jest wynikiem błędów wychowawczych które wypaczyły znaczną część moich rówieśników, na szczęście niewielką bo jednak ten element to margines. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 a po co nam to Ministerstwo Edukacji??? 06.05.06, 21:13 Niech sobie będzie ktokolwiek na tym stanowisku. To jest przeżytek. Zlikwidować to Ministerstwo i tyle, zlikwidować też Ministerstwo Zdrowia. Wszystko powinno być sprywatyzowane, a urzędasy won!!!!!!!!!!!!!!! Powinni zostać tylko tam gdzie trzeba. Nigdy nie poprawi sie byt nauczycieli, lekarzy dopóty będą funkcjonować te ministerstwa i instytucje administracji państwowej z nimi związane. I w rezultacie nasze podatki nie trafiają tam gdzie trzeba. Oni generują to zadłużenie bez końca a ludziom w tym fachu i nie tylko nie daje to normalnie żyć. Takie jest moje zdanie. bye bye Odpowiedz Link Zgłoś
aiwaplatz A to ci masowy protest dopiero! 06.05.06, 21:17 Chcieliby na ministra kosmopolitę. A tu Polak nagle się pojawił. Kto to słyszał!! Pewnie prawdziwej historii Polski będą musieli się w szkole uczyć a poniektórych to w oczy kole. Odpowiedz Link Zgłoś
wmp1234 Anarchisci nie tylko nie lubia Giertycha 06.05.06, 21:19 Jakie to szczescie, ze nasi lewicowcy jeszcze nie pala Warszawy i tylko ograniczaja sie do walki z Giertychem. A przeciez mogliby inaczej i za to im dzisiaj dziekujemy. Informacje z Interii: "Około 200 anarchistów odłączyło się w sobotę od 30-tysięcznej pokojowej demonstracji odbywającej się w Atenach na zakończenie IV Europejskiego Forum Społecznego i zaatakowało kordon policyjny w centrum miasta. Napastnicy tłukli szyby wystawowe i obrzucali kamieniami witryny kilku banków oraz restauracji McDonalda znajdującej się w śródmieściu. Policja zareagowała użyciem gazów łzawiących i zatrzymaniem kilkunastu najbardziej agresywnych uczestników ataku, którzy podpalali jej samochody i obrzucili bombami zapalającymi komisariat policji. Odpowiedz Link Zgłoś
tragikomix Jestem belfrem od czasów komuny 06.05.06, 21:26 W szkole spędzilem całe życie, nie wpływał na mój sposób nauczaniania towarzysz z tamtych czasów, nie wpłynie tow. Giertych. Szkoła jest wieczna, politycy kadencyjni . Pamiętajmy to! Droga młodzierzy, wasi nauczyciele naprawdę myślą! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper21 Re: Jestem belfrem od czasów komuny 06.05.06, 21:46 tragikomix napisał: > W szkole spędzilem całe życie, nie wpływał na mój sposób nauczaniania towarzys > z z tamtych czasów, nie wpłynie tow. Giertych. > Szkoła jest wieczna, politycy kadencyjni . Pamiętajmy to! Droga młodzierzy, was > i nauczyciele naprawdę myślą! Amen. Zgadzam się,że szkoła jest wieczna.Natomiast nauczyciele co raz częściej niedoszkoleni.NAUCZYCIELU młodzież należy pisać przez "ż",a nie przez "rz". Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Byłem politrukiem w wojsku, tera ucze w szkole 06.05.06, 22:00 Nie chcę Giertycha, nie ma przygotowania, nie ukończył tak jak ja wyższej szkoły marksizmu-leninizmu. Bez takiego przygotowania nie może kierować szkolnictwem. Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Jestem belfrem od czasów komuny 07.05.06, 06:30 Musiałeś mieć tragikomix lichych nauczycieli skoro masz kłopoty z ortografią. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Wszyscy politrucy w szkołach tak mają 07.05.06, 21:28 Najchetniej jednak uczą historii. Każdy z nich to historyk specjalista od Leninowsko-Marksistowskiej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Zdradzieckie gnoje atakuja PATRiOTE Giertycha 06.05.06, 21:26 Obalamuceni i natchnieni stalinowska propaganda "polskojezycznych" mediow, 100 szczylow i przyszlych zdrajcow Polski maszerowalo ulicami Warszawy. Ich targowicka i europejska postawa pokazuje jak bardzo potrzebny jest Roman Giertych na stanowsku Ministra Edukacji Narodowej(nie internacjonlistycznej i brukselskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Zdradzieckie gnoje atakuja PATRiOTE Giertycha 06.05.06, 21:33 Ke ? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Mam nadzieje, że wreszcie będzie minister 06.05.06, 23:12 edukacji NARODOWEJ nie tylko z nazwy, że będzie uczył naszej pięknej i dumnej historii bez białych (czerwonych ?) plam, że w szkole będzie patriotyzm, będzie się uczyło poczucia dumy z bycia polakiem ... będzie się uczyło czym są prawda, dobro i piękno i co wynika z ich negacji ... Odpowiedz Link Zgłoś
nicky15 Re: Mam nadzieje, że wreszcie będzie minister 07.05.06, 00:14 poglodek napisał: > będzie się uczyło poczucia dumy z bycia polakiem ... będzie się uczyło czym są prawda, dobro i piękno i co wynika z ich negacji ... "Dobro", a nawet "czyste dobro" to oczywiście Jarosław Kaczyński, co osobiście oświadczył w jednym z wywiadów. Trzeba tylko jeszcze przydzielić "prawdę" i "piękno", oczywiście panom G. i L. Co do którego bardziej pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Ja się dziwie osobiście temu, że policja nie 06.05.06, 23:09 zareagowała odpowiednio na nielegalne przecież zbiegowisko, naruszające porządek publiczny, zagrażające zdrowiu i życiu obywateli, gdzie obrażano konstytucyjne władze RP, gdzie negowano wybik demokratycznych wyborów. Gdzie była policja. Jakoś potrafi atakować ludzi którzy spokojnie demonstrują swój sprzeciw wobec promocji pedalstwa. A gdzie była teraz. Ta grupka komuno-anracho-lewako-pedałów była jednak co cieszy nieliczna na całą Warszawę 100 (a pewnie mniej bo Gazeta Judaszowa zawsze zwyża siły lewactwa 3 razy), ale musimy sobie odpowiedzieć na pytanie skąd oni się wzieli skąd się wziely typy aspołeczne tam zgromadzone, ano z błędó w systemie edukacji, które właśnie tak wypaczyły część moich kolegów (sam mam 19 lat, tam było dużó gimnazjalistów a gimnazja to najwięszka pomyłka). Mam nadzieje, że wreszcie będzie minister edukacji NARODOWEJ nie tylko z nazwy, że będzie uczył naszej pięknej i dumnej historii bez białych (czerwonych ?) plam, że w szkole będzie patriotyzm, będzie się uczyło poczucia dumy z bycia polakiem ... będzie się uczyło czym są prawda, dobro i piękno i co wynika z ich negacji ... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Proponuje Giertychowi 07.05.06, 00:30 aby dla takich gowniarzy-anarchistow jak ci, ktorzy demonstrowali w W-wie obowiazkowo wprowadzil kary cielesne. Najlepsza bylaby publiczna chlosta. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus 100 obdartusow - anarchistow + fakty i mity 06.05.06, 21:33 przeciwko Giertychowi :) News dnia...Az mnie dziwi ze na CNN w breaking news tego nie podali :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: 100 obdartusow - anarchistow + fakty i mity 06.05.06, 21:35 poczatki zawsze sa trudne . Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Nie lewacki idioto poprostu CNN to poważne medium 06.05.06, 23:15 czego nie można powiedzieć o Judaszówce ... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk W poniedziałek licealiści dostaną "wilcze bilety". 06.05.06, 21:44 ..od nowego ministra "oświaty". Nauczą się g...niarze szanować autorytety!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Proponują pedofila-marksistę zamiast Giertycha 06.05.06, 21:52 W ten sposób okazana będzie tolerancja i internacjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Proponują pedofila-marksistę zamiast Giertych 07.05.06, 06:22 Kto to jest ten pedofil-marksista? Kto, gdzie i kiedy proponowal? To jacys Twoi znajomi? Odpowiedz Link Zgłoś
joli_cyc Mlodziez 06.05.06, 21:56 to gandzi mniej powinna palic i chodzic na wybory (ta ktora moze, a ta, ktora nie moze, to jak te ryby... o 19 dobranocka i spac). Ale Gazeta sobie znalazla nowa publicznosc - w podstawowkach, zawodowkach i technikach Odpowiedz Link Zgłoś
tom202 Re: Mlodziez 06.05.06, 22:16 Zwykle w sobotę kupuję Nasz Dziennik, tym razem postanowiłem kupić Gazetę Wyborczą aby zobaczyć co w trawie piszczy (pomyślałem sobie pal licho niech będzie moja krzywda , że dam zarobić Agorze), i cóż okazało się , że to wielkie nieszczęście , że Giertych został mianowiany Ministrem Edukacji, uśmiałem się z tych komentarzy co nie miara. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Mlodziez 07.05.06, 06:28 tom202 napisał: > uśmiałem się z tych komentarzy co nie miara. I taki z Ciebie patriota... Ot co.. Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup A co na to Helena Luczywo? 06.05.06, 22:14 Helka to idealny material na jakis antypolski paszkwil. Do roboty Helka zaraz to przedrukuja krewni w Berliner zeitung i innych szmatlawcach z golymi babami. O aj waj bedzie frajda na zachodzie ze nacjonalisci w Polace dobrali sie do edukacji. Aj waj helka do piora o pokrzywdzonych pedalach lesbijakach a terza uczniakach. Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski prawdziwie po katolicku nienawidzisz... 06.05.06, 22:31 jutro szczegolnie zarliwie sie pomodl w kosciolku, dobry polski katoliczku. No i na tacedaj dla ubogiego taty dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: A co na to Helena Luczywo? 07.05.06, 06:26 eurobiskup napisała: (...) > > O aj waj bedzie frajda na zachodzie ze nacjonalisci w Polsce dobrali sie do > edukacji. Zachodnia prasa juz pisze o antysemityzmie polo-ksiezy. Czy dlatego podpisujesz sie "-biskup", zeby zrobic im reklame? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Anarchiści i zboczeńcy protestują...)) 06.05.06, 22:25 - jakoś mnie to nie dziwi, a nawet cieszy...))) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Anarchiści i zboczeńcy protestują...)) 06.05.06, 23:17 Opozycja wobec rzadu jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Anarchiści i zboczeńcy protestują...)) 07.05.06, 06:31 mg2005 napisał: > - jakoś mnie to nie dziwi, a nawet cieszy...))) Lubisz zboczencow? Napisz cos o nich... Ja ich nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Anarchiści i zboczeńcy protestują...)) 07.05.06, 07:15 Do protestu przyłączyli się przedstawiciele "pedałowni" Le Madame majster_g napisał: > Lubisz zboczencow? Napisz cos o nich... Raczej im współczuję,że tak nisko upadli... Natomiast nie powinni obnosić się po ulicach ze swoją sromotą... Odpowiedz Link Zgłoś
przedostatni_mohikanin Ciekawe, że mniejszy rejwach był wtedy 06.05.06, 22:29 gdy wprowadzano religię do szkół i podpisywano Konkordat, który kosztował Polskę miliardy(!) złotych !!.. Wyobrażcie sobie(dla większości będzie to niemożliwe!), co by się działo gdyby to Giertych podpisał te akty ?! Odpowiedz Link Zgłoś
taborex Giertych??????? 06.05.06, 22:27 Polska szkoła i tak nie edukuje fachowców :/ tylko doskonałych teoretyków (gimnazja i średnie ). Pan Giertych będzie dążył do zrobienia z uczniów KATOlików {pseudo} .Giertych i Wszechpolacy dążą do zrobienia państwa totalitarnego. Próbowali obalić autorytet Piłsudzkiego . To o czymś świadczy?? Jak powiedział mój znajomy ,,Panie J.Kaczyński historia moze panu wyBaczy MY NIE!!!,, Odpowiedz Link Zgłoś
silenius.monachijski Ten ciul to papier toaletowy wrednych blizniakow! 06.05.06, 22:29 Odpowiedz Link Zgłoś
lejnamur giertych nacjonalista 06.05.06, 22:30 nowy minister, faszystowski wypierdek, a jego mlodziez to klasyczne cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodek Typowe u lewackiej swołczy,żadnych argumentów 06.05.06, 23:28 tylko wyzwiska i pomówienia Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Tym roznia...... 06.05.06, 23:32 sie sympatycy PO i SLD od reszty ze pluja.Argumentow zero a oskarzaja .Typowy odruch komunistow.Ktos powie dlaczego obrazam PO ktore nie jest komunistyczne.Gwoli prawdy tak w PO czy SLD jest niewielu komunistow.Chodzi o tych co na garbie Solidarnosci rozkradli Polske.I wlasnie ci zostana w naszej historii komuchami Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Tym roznia...... 07.05.06, 06:33 presentation1 napisał: > sie sympatycy PO i SLD od reszty ze pluja.Argumentow zero a oskarzaja .Typowy > odruch komunistow.Ktos powie dlaczego obrazam PO ktore nie jest > komunistyczne.Gwoli prawdy tak w PO czy SLD jest niewielu komunistow.Chodzi o > tych co na garbie Solidarnosci rozkradli Polske.I wlasnie ci zostana w naszej > historii komuchami Ale plujesz... tylko malo celnie. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Typowe u lewackiej swołczy,żadnych argumentów 07.05.06, 06:32 poglodek napisał: > tylko wyzwiska i pomówienia To Ty lewak jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
tomeq1990 A dla rozrywki... 06.05.06, 22:37 ...polecam zagrać sobie w TO: www.naszroman.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
terence Każda skrajność jest zła! 06.05.06, 22:38 czy czerwona czy czarna! a teraz dorwała się skrajność fundamentalistyczna można rzec w postaci Giertycha... co ciekawe... niektórzy jak się nie zgadzają z kimś to od razu nazywają go komuchem... Giertych to skrajność przecież... co jest bardziej na prawo - talibowie? po co wsadzać takiego człowieka na ministra edukacji? żeby było ciaśniej, żeby było bardziej nacjonalistycznie? nie tego Polska potrzebuje! Skrajności nigdy nic dobrego nie dały! Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 Polskojęzyczne nie mieszać dzieci do waszej 06.05.06, 22:38 degeneracji. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Polskojęzyczne nie mieszać dzieci do waszej 07.05.06, 06:34 weteran3 napisała: > degeneracji. A Ty jakim jezykiem sie poslugujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Re: Polskojęzyczne nie mieszać dzieci do waszej 07.05.06, 10:25 On? Zapewne rosyjskim. Polskim posługuje się tak, jak prawdziwy Polak marszałek Rokossowski. Odpowiedz Link Zgłoś