jacek230 09.05.06, 13:28 Cudnie!!! Jeszcze trzeba Hojarska na ministra finansow i Beger do owsa. Ale mamy kadry w SB. Jezus! Maryja! i Swiety Jozefie. Toz to kompromitacja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gekon1979 [...] 09.05.06, 13:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 [...] 09.05.06, 13:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: ah bylbym zapomnial, wersal sie skonczyl :D 09.05.06, 13:42 Im dalej w las, tym ciemniej. i jeszcze jakieś Gekony grasują... Odpowiedz Link Zgłoś
nijakoarbuzowy [...] 09.05.06, 13:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: specjalistka od parzenia kawy jak Albin Siwak 09.05.06, 14:31 To Albin Siwak powiedział jako proletariat demokrację (socjalistyczną) zawiesić na kołku! W dużym pudle jest z reguły mniej, a takim jest Genowefa i cały PiSiORnik. Szarlatani, szarlatani... to z kampanii wyborczej Pecha, jest jeszcze pech K x2. Srejm ten ma coś ze stonogi płaską wizję, same nogi, bo zanim matoł z sensem wystęka, że inteligencja to jego męka, a Balcerowicz, Sorosz, oraz jakiś stolorz rozkradli Polskie i pozostawili tylko Wszepolskie, to żaden rozum tego nie wytrzyma, chyba, że rozumu ni ma! Odpowiedz Link Zgłoś
niketas CZARownica!!! 09.05.06, 15:23 mamy szczescie do urodziwych poslanek... nie ma co :P zapewne wszystkich teraz oczaruje swym intelektem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Jest biegła w parapsychologii i zaparzaniu herbaty 09.05.06, 16:32 Przewodniczącemu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadddd o rany .... 10.05.06, 00:14 nawet Jola zaniemówiła z wrażenia !!!! Biedna kobiecina, nie tak dawno prąd ją raził a teraz jej własna partia a moze upadła na kolana ? Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Re: specjalistka od parzenia kawy jak Albin Siwak 09.05.06, 15:56 Ej almagus przestan chrzanic rymy czestochowskie Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Myślałem ze Genowefa Pigwa. 09.05.06, 13:42 Ale pewnie z wyższym wykształceniem nie biorą na tak wysokie stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Tak - i paranormalna - prawie jak normalna. 09.05.06, 13:54 Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Ale mi odbiło po przeczytaniu tego artykułu! 09.05.06, 14:41 Ale mi odbiło po przeczytaniu tego artykułu! W ostępach IV cz. dziadów! Hromada czających się kleszczy i wieszczy, widać w tej wiedzy głuszy tak być musi, bo szlak puszczą wiedzie do Białorusi. Odwieczny dylemat sałata czy kapusta, na niej moherek, pod nim głowa pusta! Walczy zajączek płochy z upartym capem czy być liberałem, czy lewackim kacapem. Co lepsze mieć sałatę w sejfie z bratem czy kapustę z moherem i źle pod okapem? Lecz na ambonie pyszałka Marka Burka czeka na takich wodzowska dwururka. U nas demokracja, bo kto jest bez głosu, każdego po równo pchamy do bigosu. Wszyscy więc w smodku wsuwają bigos, twierdzą, że pachnie i biorą na wynos. Gdzieś hulają wieszcze, głowy, ławy, puste, taki pusty zagon pasuje na kapustę. Mamy taki pomysł w każde miejsce puste zamiast liberała sadzimy kapustę. Ludzie na to patrzą ławy takie puste, dlatego z koalicją sadzimy kapustę. Kapuściane głowy zrobiło się łyso, wsadzamy im berecik takie zdolne my są. Włożymy na główkę moherowy berecik, już inteligencją pustka nam nie świeci. To przez liberałów mamy taką pustkę? za każdą opozycję zabieramy przepustkę. To nie nasza wina, że są takie pustki, niektórzy sami oddali przepustki. Ale jak każe prezes wyciągam dwururkę i robię opozycji przepusteczek zbiórkę. Na zająca w kapuście mamy Marka Burka do tego jest ambona i jego dwururka. Zającem jest każdy, co władzę podkrada, nie klepie pokuty, którą władza zada. Urzędowo poukładaliśmy im jakoś to państwo, nie odważysz się mówić, że to oszukaństwo. Wspieramy naukę, popieramy technologię, szczególnie rozwijamy tzw. muchologię. Ten owad obraża nasze uczucia religijne, obsrywa przy dzieciach świętości rodzinne. Nie ma zgody na to naszego pasibrzucha., by na biały sztandar srała czarna mucha. I te koszulki z wizerunkiem czarnej muchy, obrażają władzę i stąd prewencyjne ruchy. Nie mają wiary halucynogennej zdolności i ciągle pragną wiedzy i różnorodności. Gdzieś w ostępach ruskich politwiara bucha, na ołtarzu władzy wywołują dziadka ducha. Ale mi odbiło przez tę wiedzę o IV RP ( Rydykowej Parafii)! Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Myślałem ze Genowefa Pigwa. 09.05.06, 14:47 znajomy_jennifer_lopez napisał: > Ale pewnie z wyższym wykształceniem nie biorą na tak wysokie stanowiska. Nie mylisz się z wyzszym wykształceniem nie biora,nawet na najwyzszy stołek- prezydentan nie trzeba mieć wyzszego.Lecz trzeba byc koniecznie z grona komunistów, tam wszyscy po wyzszych,partyjnych i często moskiewskich,więc najlepszych uczelniach.Hahahaha ci łotry wam nie przeszkadzali? Mnie tak i to bardzo.Dlatego wole po stokroc samoobrone od pajeczyny sld. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Myślałem ze Genowefa Pigwa. 09.05.06, 14:54 Jaaasne! Wolisz pajęczynę uplecioną przez SB, które było państwem w państwie i zawsze kręciło własne lody. Dobrze, że chociaż znasz alfabet skoro już nie umiesz myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Myślałem ze Genowefa Pigwa. 09.05.06, 15:48 prawieemeryt napisał: > Jaaasne! Wolisz pajęczynę uplecioną przez SB, które było państwem w państwie i > zawsze kręciło własne lody. Dobrze, że chociaż znasz alfabet skoro już nie > umiesz myśleć. Kto powolał do życia ub,sb itp. jak ich tam zwał,głaskał i chuchał na nich ? Ci co ciebie uczyli jak myślec! Tacy jak: bierut,gomulka,kania ,kiszczak,gierek,jaruzelski,oleksy,miler,kwasniewski i ogromnę żesze tysięcy im podobnych,sprzedawczyków i morderców narodu Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: Myślałem ze Genowefa Pigwa. 09.05.06, 19:10 PRAWIE emeryt jak to jest z tym jak NALezeli do SLd to jest cacy to niewiniotka harcerskie zabawy w podchody i cisza niewolno obrazac chlopcuw a jak sa w samoobronie to potwory i skandal chyba komus nalezy sie wizyta u lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Re: Myślałem ze Genowefa Pigwa. 09.05.06, 15:04 Ponieważ uważam ze niemal każdy kto dorwie sie do władzy będzie kradł (realizm) wolę zeby byli tam ludzie wykształceni - wtedy oprócz przekrętów zrobią coś pożytecznego. Gorzej jak rzadza głupi - Ci tylko kradną i nic dobrego nie robia, najwyzej szkodzą. A jesli ktos jest państwowcem i patriotą i nie kradnie- też lepiej żeby był mądry. Summa summarum - prostakom mówimy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Re: yvesi - gdzie miłość bliźniego? 09.05.06, 22:36 Kto z chlewu wyszedł ten świnie chwali. Yvesi - czy wiesz ile waży twoja ciemna nienawiść i głupota. Stań na wadze! Odpowiedz Link Zgłoś
zoo_keeper Re: Myślałem ze Genowefa Pigwa. 09.05.06, 16:21 znajomy_jennifer_lopez napisał: > Ale pewnie z wyższym wykształceniem nie biorą na tak wysokie stanowiska. Na tak wysokie i odpowiedziałne stanowiska, trzeba mieć doświadczenie... przynajmniej w zarządzaniu gospodarstwem rolnym (domowe też czasem wystarcza) -- fotografia cyfrowa Odpowiedz Link Zgłoś
loozerowicz PY_ta_NIE 09.05.06, 14:31 Czy to nie jest ta kobieta co czarną magię w Związku Radzieckim studiowała ? Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Jaka Rzeczpospolita takie kadry 09.05.06, 13:36 Wikipedia pisze, że pani G.W. jest parapsychologiem , a "para " czyni wielką różnicę. Może konwent seniorów ze stoliczkiem i talerzykiem? Boże co za kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka !! SZOK !! To co dzieje w tym smiesznym panstewku 09.05.06, 13:46 od wyborow to bije wszystkie ksiazki political-ficiton. Burak wicepremierem, faszysta ze swoimi bojowkami min. edukacji, ministrem spraw zagranicznych osoba zupelnie nikomu procz chyba tylko kaczorenki nie znana a teraz GENOWEFA PIGWA wicemarszalkiem sejmu DZISASKURFAJAPIE.. jak powiadzial bohater filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Re: !! SZOK !! To co dzieje w tym smiesznym panst 09.05.06, 14:06 pacanek napisał: > DZISASKURFAJAPIE.. jak powiadzial bohater filmu... Jakie filmy - taka inteligencja. A tak na poważnie to nawet, gdyby wszyscy rządzący byli po zawodówce lub gdyby w ogóle nie było rządu - to i tak kraj by się miał lepiej niż pod rządami aferzystów z SLD/PO w ciągu ost. 16 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Dokładnie tak. 09.05.06, 15:17 Tak, Układu - to jest systetyczne określenie tych, którzy doprowadzili nas na skraj gospodarczego upadku. Resztki układu jazgoczą jeszcze w tzw. "mediach". Odpowiedz Link Zgłoś
stemple2 Re: Dokładnie tak. 09.05.06, 17:15 Po czym poznajesz że to skraj upadku ? po tym co masz w sklepach? po ilości samochodów? komputerów? innego sprzętu? po ilości uczącej się młodzieży ? po ludziach jeżdżacch swobodnie za granicę? po ilości ludzi których na to wszystko stać ? Pewnie uważasz że 20 lat temu było lepiej. No więc czemu nie przeniesiesz się na Białoruś ? tam będziesz miał to co tak ci się podoba. Ja dobrze pamiętam jak było za komuny i od czego zaczynaliśmy po reformie Balcerowicza. I mimo że wiele spraw mi się nie podoba, to dziwię się jak można wypisywać takie brednie o upadku... Jedyne co cię może usprawiedliwiać to albo zbyt młody wiek aby pamiętać jak kiedyś było, albo jakieś problemy chorobowe związane z funkcjonowaniem "szarych komórek". No cóż, na to nie masz wpływu. Ale przynajmniej spróbuj znaleźć jakieś rzeczowe argumenty na poparcie tego co piszesz. > Tak, Układu - to jest systetyczne określenie tych, którzy doprowadzili nas na > skraj gospodarczego upadku. Resztki układu jazgoczą jeszcze w tzw. "mediach". > Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Dokładnie tak. 09.05.06, 18:13 "skraj upadku" to był w 89 roku. Dziś musiałem sprawdzić odsetki ustawowe za kilka lat wstecz. Przypadkowo zerknąłem na odsetki z końca 1989 roku. Były 60% ... miesięcznie !!! Dziś 11,5% rocznie. Czyżby "układowi" udało się opanować inflację? Przecież to niemożliwe, bo niezgodne z wizją Polski PiS-kłamców. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Re: niestały_czytelnik - ten to ma łeb! 09.05.06, 23:06 niestaly_czytelnik napisał: > > A tak na poważnie to nawet, gdyby wszyscy rządzący byli po zawodówce lub gdyby > w ogóle nie było rządu - to i tak kraj by się miał lepiej niż pod rządami > aferzystów z SLD/PO w ciągu ost. 16 lat. > Jakie to proste. Po co wydawać tyle pieniędzy na kształcenie. Wystarczy naród pognać do zawodówki a potem do RZĄDU. Nie doceniamy fachowców! Niestały_ czytelniku, szykuje się wymiana kadr w MSZ. Jak masz znajomych np. ślusarzy, hydraulików, betoniarzy etc. zaproponuj ich na ambasadorów. A tak przy okazji. Mam znajomego hydraulika - sympatyk PO, znajomy elektryk - jeszcze gorszy bo zwolennik SLD. Nie wiedziałem, że to aferzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: !! SZOK !! To co dzieje w tym smiesznym panst 09.05.06, 14:37 premier_pacynka napisał: > od wyborow to bije wszystkie ksiazki political-ficiton Przyjmuję (mając małą statystyczną szansę zrobienia błędu), że dwa trzy lata temu marzyłeś tylko by "powstrzymać SLD". Ja wtedy czułem trwogę, bo zdawałem sobie jasno sprawę, że nienajgorsze SLD, zniszczone niezliczonymi, niesprawiedliwymi nagonkami, może być REALNIE (nie w teorii) zastąpione tylko populistami - 100 razy bardziej lewicowymi, a przy tym wrogami Zachodu, niekompetentnymi "burakami". Wiara, że można było zamienić SLD na inteligencką "postsolidarność" (PO, czy UW) w drodze wyborów w Polsce, biednej, zestresowanej, rozwarstwionej majatkowo ponad miarę, gdy partie te głoszą jawnie egoizm nowobogackich, było nieporozumieiem. Zniszczyliście SLD, no i wpadliśmy z deszczu pod rynnę. Nie piszę tego z miłości do SLD, ale z realizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Ja akurat (jak wiadomo) jestem za SLD 09.05.06, 14:49 wiec akurat nie trafiles Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Genowefa Wiśniowska wicemarszałkiem Sejmu 09.05.06, 14:05 Wiem, ze pytanie głupie w kontekście działań całego naszego nie - rządu, ale czym pani wicemarszałek będzie się zajmować? Za co będziemy jej płacić....? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Genowefa Wiśniowska wicemarszałkiem Sejmu 09.05.06, 19:40 ja bym jej placil za to, zeby nic na tym stolku nie robila. serio. wystarczy, ze jest i niech tak zostanie. to sie tyczy nie tylko jej Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 Koszmarny, nepotyczny babsztyl!!! 09.05.06, 14:10 Podobno jest fikcyjnym "psychologiem" z tej fikcyjnej ukraińskiej "uczelni"? Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Obrazek z Małej Apokalipsy! Absolwentka szemranej 09.05.06, 14:11 moskiewskiej uczelni (Łubianka, ani chybi) Wicemarszałkową Sejmu Najjasniejszej IV RP, pod orłem z koroną (a jakże) i pod krzyżem w sali plenarnej (a komu to szkodzi? :) ).... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks ... i, wg. Św.Jurka, "będzie sprzyjać łagodzeniu o 09.05.06, 14:14 byczajów". Jurek, rzygac mi się chce, podstaw torebkę... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Genowefa Wiśniowska wicemarszałkiem Sejmu 09.05.06, 14:18 To jest ta baba od supermarketu zdaje się? Co to ona takiego głupiego powiedziała? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Genowefa Wiśniowska wicemarszałkiem Sejmu 09.05.06, 14:26 Naprawdę cudnie u nas jest teraz. LPR-y i LEPPER-y będą brać wszystko. Każdą błyskotkę która im się spodoba. Jak PiS nie będzie chciał dać to będą grozić zerwaniem - przepraszam za wyrażenie - koalicji, albo w papę. PiS już nawet wówczas nie zakwacze - będzie tylko chichutko Po - PiS - kiwał. O żesz ty kacza mać - ale się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
phun DOSkonaly Wybor - Brawo 09.05.06, 14:31 skonczyly sie czasy ratlerkow PO pana komornickiego i spolki che che che. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Swietny wybor,p. Genowefa ponoc zna jezyka polski! 09.05.06, 17:58 Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Swietny wybor,p. Genowefa ponoc zna jezyka po 09.05.06, 19:29 a moze parapolski? Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr To już nie dzień świra to ... 09.05.06, 14:32 ... dzień świstaka (i codziennie coraz gorzej) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek.s Za przeproszenie la..ę na to wykładam. 09.05.06, 14:40 Przestają mnie zaskakiwać jakiekolwiek roszady wśród politykierków- awanturników. Jeśli oprócz zdziczenia obyczajów zaczną ruinować naszą pełzającą gospodarkę bez skrupółów przestanę zasilać polski fiskus na rzecz zachodniego. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Genowefa Wiśniowska wicemarszałkiem Sejmu 09.05.06, 14:45 dobra decyzja! samoobrona zaczyna byc pozytywna sila w polsce -najwyzszy czas! Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: Genowefa Wiśniowska wicemarszałkiem Sejmu 09.05.06, 17:46 neiden napisał: > dobra decyzja! samoobrona zaczyna byc pozytywna sila w polsce -najwyzszy czas! I tu się z tobą zgodzę. W końcu mogli delegować Begerową albo Hojarską ale jednak się opamiętali! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Genowefa Wiśniowska wicemarszałkiem Sejmu 09.05.06, 19:31 hehe ja bym cie wyslal do jakiegos parapsychologa Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_foto4 jakie wykształcenie ma Genowefa? 09.05.06, 15:03 "Skończyła Technikum Ekonomiczne w Legnicy, Studium Kulturalno-Oświatowe we Wrocławiu oraz parapsychologię w Instytucie Ekonomii i Kultury w Moskwie za pośrednictwem prowadzonej przez warszawską spółkę Jupiter Europejskiej Akademii Psychologii Integracyjnej." to ma czy nie ma wykształcenia wyższego? nie mi ktoś odpowie? jak Genowefa ma tytuł naukowy? Odpowiedz Link Zgłoś
alphaone Re: jakie wykształcenie ma Genowefa? 09.05.06, 15:06 chlopie, ta baba skoczyla PARAPSYCHOLOGIE w Moskwie! o co tobie chodzi jakie ma wyksztalcenie? a co to za roznica jakie>??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_foto4 Re: jakie wykształcenie ma Genowefa? 09.05.06, 15:09 alphaone napisał: > chlopie, ta baba skoczyla PARAPSYCHOLOGIE w Moskwie! o co tobie chodzi jakie ma > > wyksztalcenie? a co to za roznica jakie>??????????????? interesuje mnie, bo na oficjalnej stronie Sejmu podane jest: psycholog, wykszt. wyższe. Jeśli to prawda, powinna mieć tytuł magistra psychologii. Nie ma - jest kłamcą. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: jakie wykształcenie ma Genowefa? 09.05.06, 19:32 pewnie jest magistrem od magicznej rozdzki albo wahadelka Odpowiedz Link Zgłoś
jm19 Koszmar Genowefa nie ma żadnego wykształcenia 09.05.06, 21:35 Wynika to z tego, że nie potrafi w ogóle myśleć, mówić ani kojarzyć logicznie psostych faktów. Jest jednostką debilną! Jeżeli formalnie ma papiery ukończenia technikum, to są to papiery fikcyjne (załatwione za czapkę gruszek) lub "załatwione" w inny sposób. Samoobrona, to banda oszustów i byli milicjanci - członkowie i współpracownicy SB - założyciele tej koszmarnej formacji, mogli i dalej mogą wswzystko załatwić! Najgorsze jest to "studiowanie" w Moskwie na fikcyjnym uniwersytecie, fikcyjnej psychologii! Ruscy uczą tam jak robić wodę z mózgu normalnym ludziom (mimika, modulacja głosu, działanie na wyobraźnię - słowem: jak zrobić z debila inteligenta i "polityka"!) Takie taśmowe produkowanie debili przez sowietów ma jakiś wielkoruski cel. Chodzi po prostu o to, żeby w narodzie konkretnego państwa było jak najwięcej hochsztaplerów, oszustów, złodzieji, pijaków, debili itd. Wtedy łatwiej taki naród podporządkować rosji a nawet podbić! Ludzie o kontaktach z moskiewskim "uniwersytetem" w ogóle nie powinni być dopuszczani do spraw publicznych w wolnej i demokratycznej Polsce, gdyż mogą szkodzić polskiej racji stanu!!! Przecież nic nie stoi na przeszkodzie, by mnoskiewscy specjaliści od inzynierii dusz ("trenerzy") nie wyciągali na sesjach terapeutycznych i egzaminacyjnych róznych informacvji na potrzeby np. KGB!!!. A przecież posłanka i marszałek sejmu może posiadać ważne dla rosyjskiego imperium informacje. Ten koszmarny Kaczyński naraża Polskę i Polaków na wielkie niebezpieczeństwo dopuszczając Samoobroną do rządzenia państwem. Nie chodzi tutaj tylko o dopuszcznie debili do rządzenia, chodzi o wpływ jaki mogą mieć na tych debili służby obcego państwa. Nawet cień podejrzenia, powinien być tutaj kryterium dyskwalifikującym!!! Już teraz wiem, dlaczego co drugi członek Samoobrony twierdzi, że jest psychologiem lub że studiuje psychologię (gdzie? - w Moskwie lub Kijowie!) Mam nadzieję, że te posty czyta ktoś ze służb specjalnych demokratycznej Polski i że postara się zbadać tą niepojącą sprawę! Samoobrona, to największe zagrożenie dla Polski i dla polskiej racji stanu. Ludzie, którzy tak nieroztropnie dopuścili ją do spraw publicznych i do rządzenia państwem powinni stanąć za to przed Trybunałem Stanu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Żądam Genowefę na stanowisko marszałka Sejmu! 09.05.06, 15:11 Po co półśrodki? Odpowiedz Link Zgłoś
moja_kota1 Apel do forumowiczów 09.05.06, 15:16 Proszę o zmianę stylu pisania postów z suterenowego na pałacowy.Przecież gazetę czytaja sami inteligentni wyborcy /wiadomo /-czyżbym się myliła? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Apel do forumowiczów 09.05.06, 15:26 > Proszę o zmianę stylu pisania postów z suterenowego na pałacowy. No tak, ale co zrobić jak w pałacu żulia i chamy. Jeżeli prezydent do narodu per "spieprzaj dziadu" to dlaczego naród ma do prezydenta per "panie prezydencie"? Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Apel do forumowiczów 09.05.06, 15:55 cyklista napisała: > > Proszę o zmianę stylu pisania postów z suterenowego na pałacowy. > No tak, ale co zrobić jak w pałacu żulia i chamy. > Jeżeli prezydent do narodu per "spieprzaj dziadu" to dlaczego naród ma do > prezydenta per "panie prezydencie"? Zulia i chamy,wyprowadzili sie z pałacu pół roku temu,choc bardzo niechetnie.Pewnie przyjeliby wzór rządzenia od lukaszenki i pozostali w nim jescze kilka lat,lecz Polacy to inna swiadomoć niz Białorusini i nie dopuscili, aby żulia pseudowykształcona (magister hahaha)przebywała w pałacu dłużej niz to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Apel do forumowiczów 09.05.06, 19:37 za to teraz mamy elyte parawyksztalcona. co piaty ma dlugi, co drugi wyroki a kazden po podstawowce, no poza lepperem z tytulem doktora honoriscausa z ukrainskiej pseudouczelni i genowefa pigwa parapsychologiem z mokswy. no swiatowi ludzie hehe. a niedlugo beger bedzie mgr od owsa, mature juz skubana zrobila rok temu. kto by sie spodziewal? Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Apel do forumowiczów 09.05.06, 15:28 W jednej rozmowie z dziennikarzem powiedziala, ze ma tytul magistra, w innej, przyciskana o tego magistra, wydukala, ze jest ekonomista. A tak naprawde to siada z czarnym kotem przed szklana kula i wrozy, wrozy... Odpowiedz Link Zgłoś
jago Wlasciwy marszalek dla tego "sejmu" brakowalo 09.05.06, 15:47 parapsychologa na jego czele chociaz lepszy bylby psychiatra! Przypomina se stary zart z czasow komuny -dlaczego budynek na Wiejskiej jest okragly? A widzial ktos kwadratowy cyrk? Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Re: Apel do forumowiczów 09.05.06, 15:57 ddb2 napisała: > W jednej rozmowie z dziennikarzem powiedziala, ze ma tytul magistra, w innej, > przyciskana o tego magistra, wydukala, ze jest ekonomista. Widno, z tym magistrem to juz taka nasza Polska tradycja hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Nie przeklinac, bo jak przy...dole to.....! 09.05.06, 17:56 moja_kota1 napisała: > Proszę o zmianę stylu pisania postów z suterenowego na pałacowy.Przecież gazetę > > czytaja sami inteligentni wyborcy /wiadomo /-czyżbym się myliła? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern o dżizusss.... ale fota!!! wystraszyłam się....;)) 09.05.06, 15:49 ale to co?! teraz zamiast laski dają miotłę...?!...;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
evivalarte Re: o dżizusss.... ale fota!!! wystraszyłam się.. 09.05.06, 16:01 Wiemy przecież, jaka jest różnica miedzy CZAROWNICĄ a CZRODZIEJKĄ. Jakieś 30 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
ecot Re: o dżizusss.... ale fota!!! wystraszyłam się.. 09.05.06, 16:24 a zamiast czarnego kota czerwono-czarna kaczka?! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: o dżizusss.... ale fota!!! wystraszyłam się.. 09.05.06, 16:59 brodawki też z wiekiem rosną?!....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 a myslalem ze bedzie to genowefa pigwa a tu takie 09.05.06, 17:41 zaskoczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Genowefa Wiśniowska wicemarszałkiem Sejmu 09.05.06, 17:42 PiS wziął sobie "wspaniałego" koalicjanta, więc i reprezentacja jest przednia. Odpowiedz Link Zgłoś
seret2 Co jest! J.J. dlaczego nie bronisz koleżanki ? 09.05.06, 17:47 Zazdrosna jesteś czy co ? Daj spokój, lepszy technik żywienia niż zidiociała wróżka. Lepsza inteligentna blondynka (...) niż pomięta bruneta. Staraj się. Odpowiedz Link Zgłoś
prozac.pl Re: Genowefa Wiśniowska wicemarszałkiem Sejmu 09.05.06, 17:55 A już się bałem że chodzi o tą intelektualistke: www.rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Ilu tu SB-eków i członków ich familii, aż przykro! 09.05.06, 18:27 Żenujący jest ten tupet zwolenników starych układów. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Genowefa Wiśniowska wicemarszałkiem Sejmu 09.05.06, 19:47 o qrwa...... naprawde ten kraj schodzi na psy. ja bym ja dal do rady jezyka polskiego przy ministrze giertychu Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir No to wreszcie mamy "dyktature proletariatu" 09.05.06, 19:10 Wystarczy popatrzyc kto teraz rzadzi w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Lepper już nie jest wicemarszałkiem 09.05.06, 19:11 to jedyny pożytek z tej całej koalicji Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Genowefa Wiśniowska wicemarszałkiem Sejmu 09.05.06, 19:46 rece opadja. taki tluk. widac dzialacze samoobrony nie dysponuja wyksztalcona kadra, albo chociaz takimi, ktorzy zdanie sklecic potrafia? najgorsze jest to, ze ciemnota nadal popiera pis.... bo elektoratem samoobrony zawsze byli ciemni. Odpowiedz Link Zgłoś