taziuta 14.05.06, 08:53 A co Dorn na to? Takie wdzięczne pole do popisu :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konyu.qn 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 08:53 tytułu "mistrza świata" :D Odpowiedz Link Zgłoś
publicon Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 09:38 :D Jeszcze tego nie dostrzegli i nie poprawili :D. -- www.refilm.net Odpowiedz Link Zgłoś
mihau2000 a ja proponuję grzecznie przeprosić kibiców... 14.05.06, 15:09 Kto wie ilu przyszłych ministrów jest w tłumie?? Jak widać jest to słuszna ścieżka kariery jaką wybierają młodzi ludzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
da_markos Daj Euro2012 zwierzętom...pewnie wygramy nie ma co 14.05.06, 15:15 listkoludki sapaly po zadymie w krakowie, ze wlasnie m.in z tego wzgledu nie naezy sie temu miasto euro... teraz widzimy, ze nikomu sie nie nalezy...czym przywitamy kibicow w europie??? w kazdym kraju jest kanda debili. ale my mamy wyjatkowy klopot z jej opanowaniem. dlatego euro nie bedzie organizowala ani polska ani turacja. po prostu krajom gdzie dzicz panuje nikt normalny nie przyzna prawa do organizowania takiej imprezy...a PZPN ze swoim rozumowaniem jest na poziomie tych zwierzat co dymily w krakowie i warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
esen2 Re: Daj Euro2012 zwierzętom...pewnie wygramy nie 14.05.06, 16:40 Bardzo często po meczach Legii słychać, jak ktoś po nocy piłuje mordę, że Legia to jest potęga, duma i chluba miasta stołecznego Warszawy. Z tych śpiewów można się również dowiedzieć, gdzie wkrótce pojadą śpiewający te słowa, co ze sobą zabiorą i co będą robić przygodnie spotkanym przechodniom w miejscu zakończenia podróży. Otóż ja - rodowity warszawiak twierdzę, że Legia nie jest żadną potęgą. No może jest, dopóki nie zagra meczu z dowolnie wybraną drużyną dowolnej ligi zachodnioeuropejskiej. Wtedy nagle się okazuje, że król jest nagi. Oświadczam również, że jakoś nie rozpiera mnie duma z faktu, że w moim rodzinnym mieście ma siedzibę ta bardzo przeciętna drużyna piłkarska. Marne pozostałości tej dumy są jeszcze bardziej niwelowane, jak widzę i słyszę fanatycznych wielbicieli tegoż przeciętnego zespołu. Bardzo dobrze, że ta mierna drużyna została sprowadzona wczoraj na ziemię przez zespół nieco lepszy, mający ostatnio trochę mniej szczęścia. Proszę Was - nie rozśmieszajcie mnie twierdząc, że Legia zawojuje Europę. Najbliższa przyszłość Legusi to sromotna porażka w eliminacjach ligi mistrzów (róznicą 3-4 bramek), a potem podobny wynik w pierwszej rundzie pucharu UEFA. I dopóki to się nie zmieni błagam - nie bądźcie żałośni wyśpiewując, że Legia to jest potęga, duma i chluba miasta stołecznego Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Strzelać z broni ostrej do tego bydła 14.05.06, 17:07 Jesli gnój jeden z drugim rzuca kamieniem to znaczy że chce zabić. Rozstrzelać cały tłum z którego leci kamien - będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
niketas Re: Strzelać z broni ostrej do tego bydła 14.05.06, 18:00 wtedy dopiero bedzie wojna... karac jak za naruszenie nietykalnosci cielesnej. karac adekwatnie do czynu. bez pieprzenia sie z bezmozgami, imbecylami ===== kibolami. wysokie kary pieniezne. i dozywotni zakaz wejscia na stadiony. a pzpn wziasc za dupe ostro i niech wdroza wreszcie ten system rejestracji kibicow. inaczej nic sie nie zmieni. nic. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Muszą ich szybko wypuścić 14.05.06, 18:21 żeby mogli godnie reprezentować kraj na mistrzostwach... Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Powinni płacić, płacić, płacić. Wchodzić z komorni 14.05.06, 20:04 kiem. Niepłacący powinni odpracowywać za niskie stawki w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
bujacznik zagonić baranów do prac społecznych... 14.05.06, 21:01 ...chociaż nawet nie, pozwolić idiotom wyładowac nadmiar energii przy pracach typu "łatanie dziur drogowych" albo żeby uderzyć w ten ich honor i dume, zagonić neandertali do sprzątania miejsc publicznych Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: zagonić baranów do prac społecznych... 15.05.06, 13:42 Nie prace społeczne, ale karać. Jak to dzieci to karać rodziców. Jak zabulą ze 20 000 kary to zmądrzeją, a jak tyle nie mają to do więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mocniak Ale to oczywiście Parady Równości są zagrożeniem 15.05.06, 20:33 Znając życie kibice i tak uznają to jak zwykle jako "prowokację policji". Żal słów. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Powinni płacić, płacić, płacić. Wchodzić z ko 14.05.06, 21:42 plmlp napisał: > kiem. Niepłacący powinni odpracowywać za niskie stawki w pierdlu. To nielogiczne. Oni mają pracować za niskie stawki w pierdlu, a jednocześnie społeczeństwo ma płacić 2000-3000zł miesięcznie za ich pobyt w pierdlu? Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Koszt to ok. 1500 zł/dobę. Ale nie o to chodzi, bo 14.05.06, 22:31 utrzymanie prawa kosztuje i jest to całkiem logiczne. Maja płacić jakkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
jmcfee Precz z piłką nożną - Zaorać stadiony!!! 14.05.06, 22:40 Precz z piłką nożną - Zaorać stadiony!!! Piłka nożna to żałosne igrzyska dla zestresowanych ludków, którzy nie mają innego sposobu na rozładowanie stresu powodowanego własną słabością i problemami dnia codziennego. Jak widzę w TV wiadomości sportowe i podnieconych komentatorów i działaczy - to robi mi się niedobrze. Przecież i tak wszyscy wiedzą, że to jeden wielki wał! Precz z piłką nożną - precz z kibolami. Odpowiedz Link Zgłoś
cyberrafi Kompromitacja szeryfa na krótkich nożkach 15.05.06, 03:03 No i co zostało z buńczucznych przechwałek o zwiększeniu bezpieczeństwa w stolicy? Ciekawe co on teraz powie? No jasne: To wszystko wina PO!. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 Re: Precz z piłką nożną - Zaorać stadiony!!! 15.05.06, 07:45 POPIERAM !!! Na ten "sport" idą miliony z kieszeni podatników!Oddać stadiony szkołom, Domom Dziecka, niech mają miejsce do gry. Ostatnio moja koleżanka chciała zapisać 12 letniego synka do klubu sportoweg żeby troche fizycznie rozwijał sie - to jakiś człowiek który jej sie nie przedstawił spojrzał na chłopaka i powiedział że szkoda czasu -nie przyjmą go bo wygląda zbyt kiepsko!!! A on włąśnie chciał to zmienić! Nie przyjeto go i poradzono żeby chodził na basen! Odpowiedz Link Zgłoś
sas-korwit Re: Precz z piłką nożną - Zaorać stadiony!!! 15.05.06, 09:56 Taka sobie ciekawostka, gdzieś ostatnio wyczytałem, że w bójce kibiców po jakimś meczu ligowym bodajże w Ekwadorze zginął od noża jeden z nich. Prezydent tego państwa zlikwidował rozgrywki i zamknął wszystkie stadiony i to w kraju płudniowo-amerykańskim, gdzie dopiero mąją pie..a na punkcie piłki nożnej. Wniosek jak u poprzednika - zlikwidować. Ostatecznie niewielka garstka ludzi - około 30 drużyn x 30 zawodników(licząc z dużym zapasem) + drugie tyle działaczy (licząc też z zapasem) = 1800 ludzi żyjących z piłki. Jeżeli jakiś inny zakład pracy nawet o załodze 1800 ludzi powodowałby taki zamęt, takie zniszczenia i straty finansowe to nawet przy naszym ułomnym wymiarze sprawiedliwości poszedłby szybko z torbami. Organizatorem piłki nożnej w Polsce jest PZPN, on firmuje ligę i powinien za wszystko co złego ona niesie odpowiadać, głównie finansowo.Należy puścić ich z torbami, albo według pomysłu Dorna w "kamasze" - ciekawy jestem jak taka liczna rzesza zdrowych byków (zawodnicy z zasady, a kibole z wyglądu) mignęła się od służby wojskowej (ciągle jeszcze w Polsce obowiązkowej). Czy czasem wyreklamowanie poszczególnych zawodników nie wiązało się ze złamaniem prawa. To bardzo ciekawe, który z naszych pożal się Boże orłów, był w wojsku. Kiedyś dawno temu Ludwik Jerzy Kern napisał satyryczny wiersz, w którym dał ciągle aktualną diagnozę, kto to są piłkarze - "panowie o niskich czółkach" (wyjaśnienie dla nich samych, chodzi o czoło czyli to co mają na przedzie główki). To się w głowie nie mieści, jedna z najbardziej zdegenerowanych form "rozrywki", siejących zdziczenie wśród młodzieży jest bezkarna. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Precz z piłką nożną - Zaorać stadiony!!! 15.05.06, 11:46 "To się w głowie nie mieści, jedna z najbardziej zdegenerowanych form "rozrywki", siejących zdziczenie wśród młodzieży jest bezkarna." Zastanów się nad sensem tego zdania. To futbol ma być tą "zdegenerowaną formą <rozrywki>"? To co, piłką tę Starówkę porozbijali? Ręce opadają, jak się takie posty czyta. Nie wypisujcie takich głupot. Gdyby wasze kretyńskie postulaty wcielić w życie, to ciekaw jestem czy wymyślilibyście następne dyrdymałki, czy tylko stali z rozdziawionymi gębami obserwując, jak bydło niszczy i demoluje z taką samą siłą i energią, pod dowolnym pretekstem, a wy "powodu" nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Precz z piłką nożną - Zaorać stadiony!!! 15.05.06, 11:37 Ty jmcfee jesteś jescze głupszy niż to bydło, co Starówkę rozwaliło, jeśli sądzisz, że winna jest piłka nożna. Agresja była, jest i będzie, nie tak ukierunkowana, to inaczej. To, że cała futbolowa otoczka quasiwojenna ją pięknie kanalizuje nie oznacza, że futbol ją wywołuje. Gdyby futbol jednego dnia przestał istnieć, to co? Te bydlęta stałyby się barankami niby? Lali by się i demolowali z każdego innego powodu. Nie trzeba być specjalnie rozgarniętym, by to było oczywistym. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Trzeba być kretynem skończonym by niszczyć swoje 14.05.06, 23:16 Trzeba być kretynem skończonym by niszczyć swoje własne miasto - kiedyś myślałem, że tylko kibole pogoni są takimi prostakami a jednak widze ze inni są "lepsi". Odpowiedz Link Zgłoś
micgcw Prawdziwi chuligani???-hahaha! 15.05.06, 00:06 ZGADZAM SIE W 100% WIELCY "WARSZAWIACY" NISZCZACY SYMBOLICZNE MIEJSCE MIASTA!!! JESZCZE UWAZAJA SIE ZA HOOLS'OW...JAKOS NIE DO POMYSLENIA JEST ZEBY NP CHELSEA HEADHUNTERS DEMOLOWALI TRAFALGAR SQUARE...WYNOCHA Z WARSZAWY PROSTAKI WIEJSKIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amaciosz Re: Trzeba być kretynem skończonym by niszczyć sw 15.05.06, 10:09 dobrasekta napisał: > Trzeba być kretynem skończonym by niszczyć swoje własne miasto - kiedyś > myślałem, że tylko kibole pogoni są takimi prostakami a jednak widze ze inni są > "lepsi". Święte słowa - i teraz wszyscy widzą na całym świecie że polski kibic to pijak, lamus, prostag i najgorsze gó.. nie mające nawet połysku... ------------------------------------> www.rewizjetomaszowskie.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dobrasekta Re: Trzeba być kretynem skończonym by niszczyć sw 22.05.06, 23:45 skretyniale ptaki kalające własne gniazdo Odpowiedz Link Zgłoś
amaciosz Re: Muszą ich szybko wypuścić 15.05.06, 10:06 ivulspirit napisał: > żeby mogli godnie reprezentować kraj na mistrzostwach... hehe niezły gryps niech kiblują w pierdlu będzie o parę idiotów spokojniej ------------------------------------> www.rewizjetomaszowskie.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
soma115 Re: Strzelać z broni ostrej do tego bydła 14.05.06, 19:26 Każdy powód jest dobry żeby się napić... Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Strzelać z broni ostrej do tego bydła 14.05.06, 20:17 niketas napisał: > wtedy dopiero bedzie wojna... Kiedyś wkońcu wszyscy zostaną odstrzeleni i zapanuje pokój. Odpowiedz Link Zgłoś
drabiniasty Do wojska do kompanii karnej a pozniej do Iraku. 15.05.06, 05:16 Beda sobie mogli strzelac ile wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Strzelać z broni ostrej do tego bydła 14.05.06, 18:09 krytykk napisał: > Jesli gnój jeden z drugim rzuca kamieniem to znaczy że chce zabić. Rozstrzelać > cały tłum z którego leci kamien - będzie spokój. No i później gliniarz pójdzie siedzieć jak za "biednego" Przemusia , dzidzi które nikomu nic złego nie zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Strzelać z broni ostrej do tego bydła 14.05.06, 20:17 No to tak zmienić przepisy aby zabicie tego ścierwa było zgodne z prawem. Rzucając kamień stanowi bezpośrednie zagrożenie życia -> można go zabić chroniąc życie postronnych osób/policjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
taishi1 Re: Strzelać z broni ostrej do tego bydła 14.05.06, 20:30 Albo przynajmniej spałować tak prewencyjnie i obciązyc za szkody i wprowadzić ubezpieczenie od hools :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzeniua Re: Strzelać z broni ostrej do tego bydła 14.05.06, 20:39 Najgorsze w tym naszym systemie jest to ze zabijesz swinie a pojdziesz siedziec jak za czlowieka! Ale zgadzam sie!!! ....i do tego niech powroci kara smierci, wyrwac chwasta! Odpowiedz Link Zgłoś
amaciosz Re: Strzelać z broni ostrej do tego bydła 15.05.06, 10:13 grzeniua napisał: > Najgorsze w tym naszym systemie jest to ze zabijesz swinie a pojdziesz siedziec > jak za czlowieka! Ale zgadzam sie!!! ....i do tego niech powroci kara smierci, > wyrwac chwasta! Jakie miłe słowa ;) Popierajmy grzeniua czynem ;))) ---------------------------------------------> www.rewizjetomaszowskie.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Strzelać z broni ostrej do tego bydła 15.05.06, 11:50 Wiesz, że taką wypowiedzią stawiasz się na jednym poziomie z tymi, którzy tak zakłócili ci lekturę gazety podczas porannej kawy? Nie denerwuj się tak, agresja niejedno ma imię. Odpowiedz Link Zgłoś
amaciosz Re: Daj Euro2012 zwierzętom...pewnie wygramy nie 15.05.06, 10:04 esen2 napisał: > Bardzo często po meczach Legii słychać, jak ktoś po nocy piłuje mordę, że Legia > > to jest potęga, duma i chluba miasta stołecznego Warszawy. Z tych śpiewów można > > się również dowiedzieć, gdzie wkrótce pojadą śpiewający te słowa, co ze sobą > zabiorą i co będą robić przygodnie spotkanym przechodniom w miejscu zakończenia > > podróży. Otóż ja - rodowity warszawiak twierdzę, że Legia nie jest żadną > potęgą. No może jest, dopóki nie zagra meczu z dowolnie wybraną drużyną > dowolnej ligi zachodnioeuropejskiej. Wtedy nagle się okazuje, że król jest > nagi. Oświadczam również, że jakoś nie rozpiera mnie duma z faktu, że w moim > rodzinnym mieście ma siedzibę ta bardzo przeciętna drużyna piłkarska. Marne > pozostałości tej dumy są jeszcze bardziej niwelowane, jak widzę i słyszę > fanatycznych wielbicieli tegoż przeciętnego zespołu. Bardzo dobrze, że ta > mierna drużyna została sprowadzona wczoraj na ziemię przez zespół nieco lepszy, > > mający ostatnio trochę mniej szczęścia. Proszę Was - nie rozśmieszajcie mnie > twierdząc, że Legia zawojuje Europę. Najbliższa przyszłość Legusi to sromotna > porażka w eliminacjach ligi mistrzów (róznicą 3-4 bramek), a potem podobny > wynik w pierwszej rundzie pucharu UEFA. I dopóki to się nie zmieni błagam - nie > > bądźcie żałośni wyśpiewując, że Legia to jest potęga, duma i chluba miasta > stołecznego Warszawy. Ooo taaak święte słowa dla ludzi zbierających puszki a później drących ryyyja przez całą noc po winie jaka to potęga - w dupę i tak polaczki dostaną już niebawem bo 9 i na piechotę nagusy wrócą do domu! ------------------------------------> www.rewizjetomaszowskie.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Daj Euro2012 zwierzętom...pewnie wygramy nie 15.05.06, 11:31 Wreszcie ktoś nie zaślepiony z W-wy. Wiecie dlaczego można tak do dziś z Wisły pokpiwać za porażki z Valerengą, Dinamem czy Vittorią (nie mogłem słuchać tego pajaca Saganowskiego, jak nawet po tym meczu w durnej wypowiedzi Legię ni w pięć ni w dziewięć tam doczepił, marny przerzut ełkaesiacki)? Bo Wisła dała dupy straszliwie. To była drużyna, co do której były podstawy, by mieć duże nadzieje na jej dobre występy w pucharach. Zawód był więc potężny. A cóż Legia? Nędzny ten mistrz strasznie. Oni nawet nadziei nie rozbudzają poza W-wą, z natury rzeczy swojej drużynie kibicującą. Żałuję dziś, że moja Korona Wisłę ograła, bo jej te 3pkt. i tak ostatecznie niepotrzebne, a gdyby nie to, mielibyśmy dziś mistrza zdolnego przynajmniej walkę nawiązać. A tak? Zapomnijcie o LM, martwcie się, by ta zbieranina do UEFA weszła. Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Policjo, dokąd idziesz? 14.05.06, 17:27 Zdaję sobie sprawę, że jest za wcześnie, aby oceniać akcję policji, ale korzystając z okazji powiem co mi sie nie podoba w tej formacji. Nie podoba mi się, rosnąca z roku na rok biurokracja i przedkładanie statystyk (jako jedyny miarodajny system oceny pracy policji) nad tym co widać na ulicy (chociażby wczoraj). Co z tego, że stołeczni policjanci zdobywają jakieś dziwne punkty w "Systemie oceny punktowej jednostek i komórek organizacyjnych KSP", skoro mają duże kłopoty, aby zapanować nad bandą chłystków. Co nam z takich policjantów co, w statystykach nakładają duże ilości mandatów, a jak są burdy na Legii to chowają się za radiowozem. Przytoczę fragmenty sprawozdania z kwartalnej odprawy kadry kierowniczej Komendy Stłecznej Policji z 10 października 2005 roku: "Policja dąży do tego, aby zasłużyć na miano dobrej, profesjonalnej instytucji, służącej społeczeństwu i zasługującej na jego zaufanie. Komenda Stołeczna Policji pracuje i buduje dobry urząd, realizując to, co jest częścią strategii całej Policji. Podjęte przedsięwzięcia, zmierzające do budowania wizerunku Policji jako instytucji zaufania społecznego, ewaluują i wymagają przez to jeszcze wiekszego zaangażowania, zdyscyplinowania i odpowiedniego nadzoru(...) Osiągniete wyniki w okresie 3 kwartałów 2005 roku pozwalają stwierdzić, iż wypracowane trendy w zakresie zwalczania przestępczości kryminalnej przyjęły właściwy kierunek. Nastąpiła stabilizacja w poziomie zagrożenia przestępczością. I dalej wyliczanka procentów, spadki, wzrosty itd. źródło: www.warszawa.policja.gov.pl/pliki/Od_31-03-05/Odprawa_10.10/odprawa_3_kwartały_05_sprawozdanie.doc Jak to czytam, to przypomina mi się fragment z filmu Simsonowie "bla, bla, bla, bla, blabla, bla, bla, bla, bla..." Ja mam trzy pytania. Dlaczego przy zabezpieczeniu meczu nie było funkcjonariuszy na koniach? Powszechnie wiadomo, że kibice, o przepraszam pseudokibice najbardziej właśnie obawiają się policyjnych koni. Ta huzaria naprawdę robiła na nich wrażenie. Czy to prawda, że te patrole konne likwiduje się? Jeśli tak, to jest to bardzo chybiona decyzja. I czy stołeczna policja posiada dane jakie osoby mają zakaz wstepu na mecze i czy ten zakaz jest realizowany? Jestem także wrogiem wszelkiego rodzaju akcji typu "Bez tolerancji" (pani Kowalska ukarana mandatem 200zł bo nie zdążyła przejść przez pasy zanim zapaliło się czerwone światło, pan Nowak ukarany mandatem 150zł bo wracając z pogrzebu zapomniał zapiąć pasów bezpieczeństwa, itd.) Inne akcje typu "Zapnij pasy", "Bezpieczne przejście dla pieszych", "Pieszy" czy "Rower" niczemu dobremu nie służą, są to bezpardonowe represje wobec społeczeństwa. Niech się policja wykaże łapiąc chociażby tych pseudokibiców, a nie wlepiając kolejne mandaty pani Kowalskiej, czy panu Nowakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Re: Policjo, dokąd idziesz? 14.05.06, 18:50 W pełni zgadzam się z tym co napisał h5n1_kaczory. Od siebie dodam jeszcze trzy uwagi. 1. Obserwując obecnych funkcjonariuszy, mam wrażenie że policja do oddziałów mających pilnować porządku na meczach kieruje strasznie delikatnych ludzi. Przepraszam za porównanie, ale kiedyś zomowiec to był kawał chłopa. 2. Oglądając relację z różnych miejskich awantur, odnoszę wrażenie, że użyte tam oddziały mają charakter typowo defensywny - częściej się cofają, niż idą do przodu. Nie wiem jaka jest taktyka takich oddziałów, ale wydaje mi się powinny atakować. Ponadto (znów porównanie do niechlubnych formacji ZOMO) używanie armatek wodnych przypomina polewanie kwietników. Strumień wody powinien nawet przewracać, a nie tylko moczyć. 3. Nawiązując do użycia koni - wiem, że wspaniały efekt (głównie psychologiczny) przy rozpędzaniu zbiegowisk daje wprowadzenie psów. Ich zachowanie i wydawane dźwięki podobno łamią najtwadszych. Kiedyś te metody były powszechne, teraz od nich odstąpiono. Dlaczego - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Policjo, dokąd idziesz? 14.05.06, 19:21 A znasz przysłowie: zabijesz sk....syna, a będziesz siedział za człowieka? Jeśli znasz, to masz odpowiedź, dlaczego taktyka oddziałów zwartych jest defensywna (bo istotnie jest). Czy może być inaczej? - Nie może, bo oznaczałoby przyzwolenie na zabijanie bez sądu, a przecież nawet sąd nie może wymierzać k. s. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Policjo, dokąd idziesz? 14.05.06, 20:28 Osobnik sądzony przed sądem jest już (teoretycznie) niegroźny dla otoczenia. Stado gnojków rzucających kostkami brukowymi/połamanymi ławkami czy czym tam jeszcze stanowi bezpośredne zagrożenie zdrowia i życia innych - w tym przypadku w celu zapewnienia bezpieczeństwa osób postronnych powinno się zabijać sku..eli na miejscu. Kto to widział aby policja spie..ła przed stadem bydła/ Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Re: Policjo, dokąd idziesz? >>> Superwizjer 15.05.06, 00:28 Będąc przy temacie policji mam jeszcze jedno spostrzeżenie. Właśnie oglądałem na tvn magazyn SUPERWIZJER, gdzie reporterzy oraz były policjant właśnie wykazali prawdziwość hasła, że "NAJWIĘKSZYM WROGIEM POLSKIEJ POLICJI SĄ STATYSTYKI". To tak w ramach słynnego "Systemu oceny punktowej jednostek i komórek organizacyjnych KSP". Otóż policjanci prowadzili sprawę zabójstwa i gwałtu pewnej dziewczyny. Cytaj: superwizjer.onet.pl/1335210,archiwum.html Znaleźli szybko sprawcę i co... dopuścili sie nadużycia uprawnień i nakłaniali świadka do zeznawania nieprawdy. Zabójca pod dyktando policjantów oskarżył jeszcze dwóch znajomych sobie młodych mężczyzn. Prokurator się pod tym podpisał i sąd skazał wszystkich trzech. W tym jak wynika z reportażu dwóch niewinnie, na podstawie bzdur wyssanych z palca przez prawdziwego mordercę. Czemu tak się dzieje, bo policjanci wykazali wtedy trzech zatrzymanych sprawców w swoich pier...onych statystykach, zamiast jednego. Wspaniały "System oceny punktowej jednostek i komórek organizacyjnych KSP"... Tu nie ma miejsca na moralność, na prawdę, na sprawiedliwość (przy okazji pozdrowienia dla PIS-u), to jest bagno, fałszowanie statystyk i naginanie faktów, w skrajnych przypadkach wsadzanie niewinnych ludzi do więzienia!!! Marzy mi się dzień kiedy policja wyrzuci te statystyki do kosza i zacznie normalnie pracować, nie będą nam dokuczać, a będą chronić nas normalnych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
amaciosz Re: Policjo, dokąd idziesz? 15.05.06, 10:16 krytykk napisał: > Osobnik sądzony przed sądem jest już (teoretycznie) niegroźny dla otoczenia. St > ado gnojków rzucających kostkami brukowymi/połamanymi ławkami czy czym tam jesz > cze stanowi bezpośredne zagrożenie zdrowia i życia innych - w tym przypadku w c > elu zapewnienia bezpieczeństwa osób postronnych powinno się zabijać sku..eli na > miejscu. Kto to widział aby policja spie..ła przed stadem bydła/ I dlatego popiera się traktowanie sprawy jako atak na policjanta a nie zakłócanie spokoju publicznego i demolkę a swoją drogą to wyrwać chwasta... ------------------------------------------------------> www.rewizjetomaszowskie.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Policjo, dokąd idziesz? 14.05.06, 20:34 orinus napisał: > Ponadto (znów porównanie do niechlubnych formacji ZOMO) używanie > armatek wodnych przypomina polewanie kwietników. Strumień wody powinien nawet > przewracać, a nie tylko moczyć. Wodę zastąpić benzyną (oczywiście płonącą). To ostudzi zapał tych gnojków. Odpowiedz Link Zgłoś
mh29 Re: Policjo, dokąd idziesz? 15.05.06, 07:54 to bardzo proste, po zmianie systemu nastapila zmiana metod :)bo wszystko co czerwone to bleeeee aha no i haslo wp...olic ub-ekow, przeciez to najbardziej doswiadczeni ludzie, mogli by mlodziez wiele nauczyc.... :) teraz niestety odczuwamy skutki tych decyzji. Szkoda ze p. Dziewulski juz nie ma zadnego wplywu na szkolenie policji..... Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: a ja proponuję grzecznie przeprosić kibiców.. 14.05.06, 16:22 Największym skandalem jest, że ucierpiało aż 30 policjantów i tylko 12 kibiców. *wszyscy kibice powinni trafić do szpitala*. Policja powinna ich tak spałować, żeby im ryje zsiniały, może to by ich na przyszłość powstrzymało. Plac zamkowy był w nocy kompletnie zdemolowany, a Krakowskie Przedmieście wyglądało, jakby przeszło tornado. Nie rozumiem, jak takie zwierzaki mają mieć cokolwiek wspólnego ze sportem. Przecież to straszne prymitywy, nie nadające się kompletnie do niczego. Ciekawe, czemu władze Warszawy, którym tak bardzo na sercu leży bezpieczeństwo i morale obywateli, nie zareagowało wcześniej i nie zakazało meczu? Czyżby to nie było po myśli Lecha Wielkiego, najbardziej znanego fana futbolu w IV Rzeszpospolitej? Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: a ja proponuję grzecznie przeprosić kibiców.. 14.05.06, 17:16 watashi79 napisał: > *wszyscy kibice powinni trafić do szpitala*. Policja powinna ich tak spałować, > żeby im ryje zsiniały, może to by ich na przyszłość powstrzymało. Rozstrzelać na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: a ja proponuję grzecznie przeprosić kibiców.. 14.05.06, 19:24 Propozycja słuszna, ale zupełnie nierealna. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: a ja proponuję grzecznie przeprosić kibiców.. 14.05.06, 19:29 watashi79 napisał: > Największym skandalem jest, że ucierpiało aż 30 policjantów i tylko 12 kibiców. > *wszyscy kibice powinni trafić do szpitala*. Policja powinna ich tak spałować, > żeby im ryje zsiniały Przecież pałować mają tylko gejów, wg nowych zarządzeń Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: a ja proponuję grzecznie przeprosić kibiców.. 14.05.06, 16:41 przyszlych??? raczej obecnych.... blogfm.blox.pl/2006/05/Rafal-Wiechecki-pierwszy-kibic-IV-Rzeczpospolitej.html Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re: a ja proponuję grzecznie przeprosić kibiców.. 14.05.06, 23:09 No to Warszawa pokazala "jak sie bawia kibice" Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Ten problem mozna szybko rozwiazac ! 14.05.06, 09:40 Anglicy pokazali nam przyklad . Agresywni kibice nie sa wpuszczani na stadiony ,maja odebrane paszporty . Kilkaset godzin nieodplatnych prac na rzecz miasta szybko studzi mlode umysly . Odpowiedz Link Zgłoś
erasmus2 "Radość z tytułu mistrza świata (...)" 14.05.06, 10:19 ??? pan redaktor chyba sam jeszcze nie skończył świętować... Odpowiedz Link Zgłoś
goethek Re: "Radość z tytułu mistrza świata (...)" 14.05.06, 11:09 tez od razu rzucilo mi sie to w oczy, ale pomyslalem sobie ze jest to swego rodzaju hiperbola :)) Odpowiedz Link Zgłoś
refleksyjny Re: "Radość z tytułu mistrza świata (...)" 14.05.06, 14:59 zdelegalizować Legię i PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: "Radość z tytułu mistrza świata (...)" 14.05.06, 15:15 i jeszcze Wisłę, Cracovię, Lecha, Polonię, Arkę, Pogoń, Zagłębie, itd. Bo chyba tylko w Grodzisku nie było jeszcze zamieszek... Odpowiedz Link Zgłoś
yamata Sposób... ;) 14.05.06, 23:48 Zaprosić na stadiony i zalać betonem, aż po wierzchołki trybun. Można z powietrza, jak w Czernobylu. W sumie - zagrożenie podobne ;) Można też zastosować kilka innych wariacji tego pomysłu, np.: Zaprosić kiboli na stadion, zamknąć wejścia i nawrzucać dowolnej broni białej. Niech się powyrzynają, na zdrowie! ;) Ale będzie jak zwykle, nikt nie "beknie", politycy i policja pokiwają ze zrozumieniem głowami, a reszta rozejdzie się (po naszych, niestety) kościach. Drugiej Anglii u nas nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mmoonchild nie przesadzaj.To samo dzieje sie w Krakowie 14.05.06, 12:52 to jest jednosc glupoty ponad podzialami. Odpowiedz Link Zgłoś
pp.don wrocławiu, poznaniu ... 14.05.06, 16:52 ale na leguśce skala debilizmu jest wyjatkowo wielka. wukaes powoli zbliża sie do pierwszej ligi, zreszta widzew tez, wiec bedzie ciekawie. oby jeszcze lechia gdansk weszla, to bedzie zadynma, za zadymą. Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: Warszawska hołota !!! 14.05.06, 14:52 ale ty glupia jestes. zakompleksiona prowincjonalna panienka Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Ciekawe ilu z nich mieszka w Warszawie? 14.05.06, 15:14 Pewnie większość to hołota z okolic stolicy, z prowincji zpayziałej. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Warszawska hołota !!! 14.05.06, 15:47 anna-dark napisała: > Warszawska hołota !!! daj pyska!... daaaaawno cię nie widziałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Prawda boli - hołota z Warszawy !!! 14.05.06, 17:32 Prawda boli - hołota z Warszawy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
murakami2 Taka hołota jest w każdym mieście 14.05.06, 18:31 niestety. Powinno się zrobić tak: dowiedzieć się, kkiedy będzie ustawka, otoczyć kordonem policji i czekać, niech się nawzajem wytłuką. Jaki byłby spokój, i jak mały nakład wysiłku! Broń Boże nie pomagać, nie ratować nikogo, żadnych szpitali. Niech zdychają w piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
erozilla Re: Warszawska hołota !!! 14.05.06, 19:18 o ile się nie mylę kilka dni wcześniej awantura stadionowa nie odbyła się w warszawie?? to jaka hołota była tam? Adultcommunity.eu Odpowiedz Link Zgłoś
erozilla Re: Warszawska hołota !!! 14.05.06, 19:20 rozumiem żeby chociaż były jakieś wyniki w tej naszej polskiej piłce.... polska piłka to śmiech i tyle... moze przestać istniec i skończy się ten ciągły burdel Adultcommunity.eu Odpowiedz Link Zgłoś
mmoonchild A ja proponuje spalowac.. 14.05.06, 12:49 ...debili do nieprzytomnosci. Kto to widzial zeby takie bezmozgowia ranily policje. Albo policja to cieniasy albo cos jest nie tak z prawem.Jest jedno wyjscie. Zorganizowac mecz wisla-legia.Zamknac szczelnie bramy stadionu i pozwolic zeby sie powybijali. Oni sa chyba tylko do tego stworzeni. Zarowno my ( jestem z Krakowa) jak i Warszawa mielibysmy spokoj przynajmniej przez jeden sezon z banda tych poldupkow. Normalnie jak widze takich pajacow ktorzy nie maja nic lepszego w zyciu do roboty niz demolowanie wzsystkiego co im wpadnie w rece to sie zastanawaiam czy nie mamy do czynienia ze zwierzetami.A jak wiadomo agresywne zwierzeta po prostu sie eliminuje przez odstrzal. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: A ja proponuje spalowac.. 14.05.06, 14:08 Powinni tych 231 czy ilu ich tam aresztowali wziąć i wytatułować im na czole: "Jestem debilem. Prawdziwym wrogiem LEGII" Odpowiedz Link Zgłoś
lord_qulag heheheh dobre :) 14.05.06, 16:02 > Powinni tych 231 czy ilu ich tam aresztowali wziąć i wytatułować im na czole: > "Jestem debilem. Prawdziwym wrogiem LEGII" i jeszcze wykastrować przy okzaji co by argesję w nich ostudzić :) a tak na serio to nie dziwię się zamieszkom, bo nawet w najspokojniejszych regionach Europy trafiają się debile skorzy do bójki i temu nie da się zapobiec (choć trzeba z tym walczyć) - dziwię się za to, że tych debili polskie kluby tolerują i nawet często nazywają swoimi fanami! W Legii na szczęście nikt piłkarzy nie pobił jak w Krakowie (choć była zadyma w finale PP w tamtym roku...) ale jak widać jeszcze daleka droga do normalności... Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: A ja proponuje spalowac.. 14.05.06, 18:18 hardy01 napisał: > Powinni tych 231 czy ilu ich tam aresztowali wziąć i wytatułować im na czole: > "Jestem debilem. Prawdziwym wrogiem LEGII" Ale chip we łbie by sie przydał . Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Dawno takiego bydła nie widziałem 14.05.06, 13:05 Zupełnie nie mogli tego pojąć zakochani w piłce Irlandczycy, z którymi wczoraj liczyliśmy na dobrą zabawę na Nowym Mieście. Pijane bydło i nic więcej. I bardzo dobra decyzja władz miasta, choć jak zwykle ucierpią przede wszystkim normalni kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
jaha9 Re: Ten problem mozna szybko rozwiazac ! 14.05.06, 13:19 Jedna z przyczyn takich zachowań, to przykład agresji "z góry"; Druga z przyczyn, to "udawane karanie", (patrz jak zareagowały władze piłkarskie po środzie w Krakowie); Trzecia z przyczyn,to poczucie bezkarności tego zdziczałego motłochu; Na marginesie: Wzorce tych zachowań pochodzą z Krakowa i Warszawy; do niedawna również z Łodzi! Czy to przypadek !? Odpowiedz Link Zgłoś
mircos Re: Ten problem mozna szybko rozwiazac ! 14.05.06, 16:55 Każdy rząd jaki był do tej pory razem z PZPN-m maja to w dupie, widać im na rekę takie zachowanie.Jeśli peremier nic nie zrobi jak Tacher w Anglii to znaczy jest premierem bez JAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: Ten problem mozna szybko rozwiazac ! 14.05.06, 19:28 mircos napisał: > Każdy rząd jaki był do tej pory razem z PZPN-m maja to w dupie, widać im na rek > ę > takie zachowanie.Jeśli peremier nic nie zrobi jak Tacher w Anglii to znaczy jes > t > premierem bez JAJ. Bo jest bez jaj i na dodatek krzywousty. Odpowiedz Link Zgłoś
motherofpsycho3 Re: Ten problem mozna szybko rozwiazac ! 14.05.06, 14:18 Moje zadnie jest takie... Zgarnąć tych mlodocianych przestępców, niech zamiatają ulice i odmalowują za własne pieniądze pomazane budynki, jakimiś idiotycznymi napisami w stylu "Legia Pany" na budynkach.. niech sprzątają szlety miejskie, przynjamniej bedzie z nich jakis pozytek, bo jak na razie to za ich pobyt w wiezieniu, to jeszcze bedą musieli podatnicy płacić. niech zapłacą za to co zniszczyli, a jeśli nie mają na to, to niech sprzątają... Moze w Polsce wreszcie czysto będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Ten problem mozna szybko rozwiazac ! 14.05.06, 19:27 Pod warunkiem, że miasto bardzo się przyłoży i zorganizuje prace ciężkie, nieprzyjemne, a ich wykonanie będzie stanowczo egzekwowane. Podejrzewam, że urzędnicy, którzy mieliby to robić też czuliby się ukarani. Odpowiedz Link Zgłoś
mhensler 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 08:58 Zamiast łożyć na śmierdzieli (edukacja, sport, kultura, wakacje, festyny), zamiast myśleć, gdzie który z psychopatów popracuje, gdzie zamieszka i jak spędzi resztke swojego parszywego żywota - skretyniałym organizujecie nudę (miłość proboszcza, kółka różańcowe, pielgrzymki, parafiady), uciechy (używki), łatwe matury (można być inteligentem nie czytając np. "Wojny i pokoju"). Szczęść B. Odpowiedz Link Zgłoś
suchodolski4 p.Dorn no i co !? 14.05.06, 09:08 bandyci w przewidywalny dla laika sposób zdemolowali Stare Miasto w naszej stolicy .W przewidywalny sposób czyli jak zawsze rozpierducha wywoła fale dyskusji z której nic , kompletnie nic nie wyniknie dla zwykłego obywatela o którego podobno tak bardzo się martwicie [sic!] Odpowiedz Link Zgłoś
mmoonchild Re: p.Dorn no i co !? 14.05.06, 13:11 Dorna bardziej interesuje jego kochanka niz sprawy kraju. Wspolczuje Warszawie i tym wszystkim ludziom ktorzy sa bezsilni wobec takiego hamstwa. My- ludzie z Krakowa rozumiemy Was bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika winna jest PO i sposob glosowania 7 miesiecy temu 15.05.06, 08:53 pan prezydent tak powiedzial, a moze to jego brat? Elektorat kolaicji sie uaktywnil. Wzorem Kurskiego i Giertycha, i endrju leppera. Skoro mogl lepper, moga i oni. Odpowiedz Link Zgłoś
star15 Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 09:25 Przeczytaj komentowany artykuł » mhensler 14.05.06, 08:58 + odpowiedz Zamiast łożyć na śmierdzieli (edukacja, sport, kultura, wakacje, festyny), zamiast myśleć, gdzie który z psychopatów popracuje, gdzie zamieszka i jak spędzi resztke swojego parszywego żywota - skretyniałym organizujecie nudę (miłość proboszcza, kółka różańcowe, pielgrzymki, parafiady), uciechy (używki), łatwe matury (można być inteligentem nie czytając np. "Wojny i pokoju"). Szczęść B. To ,ze w Tworkach maja dostep do komputerow ,jeszcze nie oznacza ,ze kazdy pacjent powinien z tego korzystac !! Odpowiedz Link Zgłoś
arturpio wykastrowac to bydlo 14.05.06, 14:58 wykastrowac to bydlo - zaraz sie uspokoja. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 08:59 Kaczynski prezydentem, Lepper i Giertych premierami, Legia mistrzem... Odpowiedz Link Zgłoś
ggross Aby na przyszłość nie było takich burd 14.05.06, 09:00 wypadałoby, aby klub zapłacił za szkody i zwrócił koszta akcji policyjnej. Potem klub zamnkąć, a stadion przerobić na zbiornik p-poż. Aha- mistrzostwa (świata czy Polski w konću??) zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
atheix_mail Re: Aby na przyszłość nie było takich burd 14.05.06, 09:15 Aby na przyszłość nie było takich burd, należy przywrócić karę śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
atheix_mail Re: Aby na przyszłość nie było takich burd 14.05.06, 09:16 Aha, i jescze jedno: Legia powinna zostać wykluczona z rozgrywek Ligi Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
triggerhappy Re: Aby na przyszłość nie było takich burd 14.05.06, 13:21 Atheix, dziecko drogie, powiedz mi, co ma wspólnego kara śmierci z karaniem wandalizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
gratis1 I dlatego potrzebny jest Giertych. 14.05.06, 09:04 Zadymiarze zawsze będą przeciw tej nominacji. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Lol.... A co na to twój lekarz? 14.05.06, 09:15 To skoro już wiesz dlaczego są przeciwni tej nominacji to może jeszcze odpowiedz mi na pytanie: Jaki wpłym ma zorza polarna na miesiączkowanie pingwinów? Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Re: I dlatego potrzebny jest Giertych. 14.05.06, 09:28 yyy... a toś mnie zaskoczył z byka takim tekstem. przeciw tej nominacji są ludzie którzy wiedzą czym jest faszyzm i skrajna głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo ktory mianowal kibola na wiceministra 14.05.06, 09:31 a sam byl szefem organizacji faszystowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_berlin Re: I dlatego potrzebny jest Giertych. 14.05.06, 16:42 i jego koledzy! blogfm.blox.pl/2006/05/Rafal-Wiechecki-pierwszy-kibic-IV-Rzeczpospolitej.html Odpowiedz Link Zgłoś
abcdef112 Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 09:04 Legia powinna się wstydzić, że jej kibice są tak prymitywni. :[ Odpowiedz Link Zgłoś
k4free ...sobie wyhodowała i wykarmiła centralnie... 14.05.06, 09:23 > Legia powinna się wstydzić, że jej kibice są tak prymitywni. :[ Warszawa powinna się wstydzić, że ma takich mieszkańców, których sobie wyhodowała i wykarmiła CENTRALNIE :-( Polska powinna się wstydzić, że ma taką Warszawę (która dałą nam Kaczyńskiego) Ja się osobiście wstydzę za tę stolicę "Mazowsza i Białorusi" k4free Wolny Wrocław (terytoria zachodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarooll Re: ...sobie wyhodowała i wykarmiła centralnie... 14.05.06, 10:25 rany, co za belkot... Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: ...sobie wyhodowała i wykarmiła centralnie... 14.05.06, 10:39 Co zrobić, niektórzy na prowincji mają widać jakiś kompleks. Zupełnie nie wiem dlaczego, przecież teraz Wrocław rozija się szybciej i ma lepsze perspektywy niż Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Re: ...sobie wyhodowała i wykarmiła centralnie... 14.05.06, 11:11 Wrocław się rozwija??? Chyba ugory wokół Wrocławia. Samo miasto to ciągle syf i zacofanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: ...sobie wyhodowała i wykarmiła centralnie... 14.05.06, 11:38 Nie wiem, nie mieszkam we Wrocławiu. Wiem tylko, że dolnośląski dodatek do GW z pracą jest dwa razy grubszy i dziesięć razy bardziej interesujący niż warszawski. A przez Wrocław ostatnio przejeżdżałem, bo tydzień temu przeprowadzałem się z Łodzi do Jeleniej Góry, i jakąś wylotówką na Jelenią aż miło było jechać - nowa i dobrze zrobiona (do pewnego momentu oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ...sobie wyhodowała i wykarmiła centralnie... 14.05.06, 13:41 jakos Wroclaw przez wiele wiele lat byl znacznie wiekszym miastem i znacznie bardziej rowinietym 10 noblistow jest z Wroclawia...a z Warszawy ilu??? szkoda tylko,ze po wojnie zostal zniszczony na korzysc odbudowy tego cudu urbanistycznego jakim jest nasza stolica Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: ...sobie wyhodowała i wykarmiła centralnie... 14.05.06, 16:16 zapraszam kochasi z Warszawy do ziwedzania Wrocławia - wtedy może zrozumiecie co oznacza pojęcie - piękne miasto Ex-Warszawianka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarooll Re: ...sobie wyhodowała i wykarmiła centralnie... 14.05.06, 18:50 a ja zapraszam do zwiedzania Paryza, Pragi i wielu innych pieknych miast panno kochliwa, wtedy zobaczysz, co to jest piekne miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
1312g Re: ...sobie wyhodowała i wykarmiła centralnie... 14.05.06, 11:59 To nie Warszawa powinna się wstydzić za incydent do jakiego doszło. Do takich burd dochodzi w całej Polsce i jest to rzeczą nagminną, bowiem wszędzie spotkać można parszywe owieczki.Wstydzmy się wszyscy, a ponoć wsród ok.95% to katolicy Odpowiedz Link Zgłoś
ajaskowiec Re: ...sobie wyhodowała i wykarmiła centralnie... 14.05.06, 14:06 choć Ty zapewne uważasz się za tego, który należy do tych "chwalebnych" 5%. Obłudniku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: ...sobie wyhodowała i wykarmiła centralnie... 14.05.06, 14:17 Co ty powiesz? A pamiętasz jak w tv pokazywali leżących na ziemi bandytów z szalikami Śląska z Twojego ukochanego Wrocławia? I ich oręż? Dzidy, maczety, tasaki??? To ma być cywilizacja? A pamiętasz w środę co się działo w Krakowie?? Więc niby w czym jesteście lepsi w tym Wrocławiu? Bo ja widzę, że tylko w morderczym uzbrojeniu.... niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Re: oto pokolenie dżejpitu-wiecej kasy dla kataba 14.05.06, 09:13 patrząc na to twoje pokolenie mam ochotę własnoręcznie sie wykastrować spinaczem do papieru... Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: oto pokolenie dżejpitu-wiecej kasy dla kataba 14.05.06, 22:15 rysio.ochucki napisał: > patrząc na to twoje pokolenie mam ochotę własnoręcznie sie wykastrować > spinaczem do papieru... Skoro uważasz, że to pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
amaciosz Re: oto pokolenie dżejpitu-wiecej kasy dla kataba 15.05.06, 11:01 d_arek_d napisał: > rysio.ochucki napisał: > > > patrząc na to twoje pokolenie mam ochotę własnoręcznie sie wykastrować > > spinaczem do papieru... > > Skoro uważasz, że to pomoże... Hehe ty się wykastruj spinaczem biurowym a on narobi dzieci na imprezie po kilku winach ... ---------------------------------------------------------> www.rewizjetomaszowskie.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
atheix_mail Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 09:12 PiS twierdził, że zwalczy przestępczość. A tu proszę - dowód na to, że tego nie dokonali. Prawda jest taka, że kibole właśnie głosowali na PiS, bo wiedzieli, że jeśli PiS wygra, to oni będą bezkarni. Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 11:08 > Prawda jest taka, że kibole właśnie głosowali na PiS, bo wiedzieli, że jeśli > PiS wygra, to oni będą bezkarni. Coś ci się pierdzi.li. Właśnie przeciwko takim bandytom wymierzone będą sądy 24- godzinne. Sądy przeciwko którym protestowali "oświeceni" mędrale. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 12:07 Beda... Siedem miesiecy - i k... nic! Nic sie nie zmienilo! Odpowiedz Link Zgłoś
stett Re: jakiego tytułu mistrza świata??? 14.05.06, 11:45 autor chyba byl nietrzezwy Odpowiedz Link Zgłoś
amaciosz Re: jakiego tytułu mistrza świata??? 15.05.06, 11:11 Mistrz świata ... Phi ... Na koniec w tyłek dostał aż echo szło ... ---------------------------------------------------------> www.rewizjetomaszowskie.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
k4free >>> ___ WszechKibice zatrzymani... 14.05.06, 09:14 WszechKibice zatrzymani w swym rozwoju... nieustannie dopuszczają się rozboju! WszechGrillerzy mięseżerni i pazerni... swym popędom od kołyski zawsze wierni! WszechPijacy, którzy walą buch-po-glacy... co niedzielę wszak położą coś na tacy! WszechPisiacy którzy szczają nam po bramach rządzą Polską - i to jest prawdziwy dramat! Odpowiedz Link Zgłoś
rysovek "Radość z tytułu mistrza świata..." 14.05.06, 09:15 ... a może stratosfery? "200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą Radość na stadionie przy Łazienkowskiej...; Fot. Fot: Kuba Atys / AG Radość na stadionie przy Łazienkowskiej... Fot. Fot: Kuba Atys / AG ... przeistoczyła się w agresję na ulicy.; fot. TVN24 ... przeistoczyła się w agresję na ulicy. fot. TVN24 ZOBACZ TAKŻE • Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:2. Zepsute święto Legii (13-05-06, 23:14) • Bijatyki po meczach, ranni piłkarze Arki (10-05-06, 20:25) PAP, pi 14-05-2006, ostatnia aktualizacja 14-05-2006 08:50 Wyrywali bruk z ulic, demolowali kawiarniane ogródki, przypuścili szturm na zamknięty sklep monopolowy. Radość z tytułu mistrza świata nie ostudziła bitewnego zapału pseudokibiców Legii. Rannych zostało ok. 30 funkcjonariuszy" Odpowiedz Link Zgłoś
skuro Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 09:17 Czemu nie strzelają ostrą amunicją? --- www.buhaha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 19:58 Bo jeden nabój może kosztować ponad 200 tys. złotych! Pamiętasz sprawę przypadkowo zabitego kibola w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
meta-kris PiS i LPR chcą pałować gejów 14.05.06, 09:20 ... a tu takie wdzięczne pole do popisu. Pytanie co jest większym zagrozeniem dla społeczeństwa: geje czy takie bydło (pod rozwagę prawicowym ekstremistom). Agresja taka, jak opisana w artykule jest efektem wychowania konserwatywnego. Młodzież wyżywa na ulicy swoje domowe frustracje z dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Re: PiS i LPR chcą pałować gejów 14.05.06, 09:26 Szalik - 50 zł, kastet - 90 zł, bejsbol - 100 zł, dres - 40 zł. Byc dresem - BEZCENNE... za pozostałe burdy zapłacisz pieniędzmi od radiosłuchaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
amaciosz Re: PiS i LPR chcą pałować gejów 15.05.06, 13:30 meta-kris napisał: > ... a tu takie wdzięczne pole do popisu. Pytanie co jest większym zagrozeniem > dla społeczeństwa: geje czy takie bydło (pod rozwagę prawicowym ekstremistom). > > Agresja taka, jak opisana w artykule jest efektem wychowania konserwatywnego. > Młodzież wyżywa na ulicy swoje domowe frustracje z dzieciństwa. ... zapewne geje bo dzięki nim (dzięki temu co rozsiewają) może wyginąć większa ilość takiego bydła na świecie ... -------------------------------------------> www/rewizjetomaszowskie.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Re: Legia Mistrzem Świata??? 14.05.06, 09:27 Chyba że nie na tym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Jak to? 14.05.06, 09:26 W państwie prawa i sprawiedliwości która nastała niedawno nie mogło dojść do czegoś takiego. Z resztą pan L. D. jak i jego ekipa są na tyle profesjonalni że poradziliby sobie bez problemu. To znów gazeta próbuje nastawić społeczeństwo przeciw kibicom. Ci co demolowali to na pewno były jakieś pedały i lewicowcy, jedynie słuszna młodzież nie zrobiłaby czegoś niezgodnego z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: Jak to? 14.05.06, 14:50 Nieeee... nie czaisz ;) To wszystko wina PO... zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
olias tylko jedno pytanie 14.05.06, 09:27 kto zapłaci za straty - ja, podatnik, czy tych dwustu. I gie .. mnie obchodzi że musieliby spłacać do kńca życia. Wiem, wiem ... mam płacić i milczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Strzelać do hołoty z ostrej amunicji. 14.05.06, 09:28 Raz będzie kilkunastu zabitych, a za drugim razem już spokój. Albo niech piłkarze grają sami dla siebie, przy pustych stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: Strzelać do hołoty z ostrej amunicji. 14.05.06, 09:34 dac klubowi pol roku na zabezpieczenie imprez. Jak nie dadza rady - zamknac stadion. Odpowiedz Link Zgłoś
krytykk Re: Strzelać do hołoty z ostrej amunicji. 14.05.06, 20:32 Albo zakazać wogóle rozgrywek danego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
surtep Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 09:29 STRZELAĆ Z OSTREJ AMUNICJI PO NOGACH. KALEKA DWA RAZY POMYŚLI, ZANIM ZNOWU ZAJMIE SIĘ ZADYMAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
tokida Kalecy - zadymiarze :)))) 14.05.06, 13:17 A gdzie tam! Pomyśl sobie: kilkuset wkur..ych dresiarzy na wózkach inwalidzkich uzbrojonych w proce (na siedząco trudno o większy zamach przy rzucie kamieniem) demoluje miasto. Takich nic by nie powstrzymało! Bo i przecież pałować gości na wózkach głupio by było jakoś... :D Odpowiedz Link Zgłoś
jenna.jameson Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 16:19 A jak myślisz z czyich pieniędzy będą wypłacane ich renty? Odpowiedz Link Zgłoś
pc486 Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 09:36 o kolejna zamiecha demokratow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Sądząc po twoim nicku PC486 14.05.06, 09:45 to z powodu takiego procesora musisz mieć takie lagi że jak wpisujesz w google prezydent RP to pewnie wyskakuje ci LECH WAŁĘSA. Odpowiedz Link Zgłoś
pc486 Re: Sądząc po twoim nicku PC486 14.05.06, 11:54 Prezydentem juz sie jest dozywotnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawarecka Re: Sądząc po twoim nicku PC486 14.05.06, 18:10 trasa Łazienkowska i nie biegł, tylko legł Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Sądząc po twoim nicku PC486 14.05.06, 22:22 gawarecka napisała: > trasa Łazienkowska i nie biegł, tylko legł biegł, biegł, bo miało być optymistycznie a on to im wszystko wyśpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Angole i inne myslące narody... 14.05.06, 09:39 wiedzą jak sobie poradzić z zadymiarzami na stadionach. Nie wiem czy ktoś z was widział jak reaguje na rozruchy stadionowe angielska policja, jakie mają uzbrojenie i system działania. Bandyci traktowani są jak bandyci - dostają kolosalny łomot jak tylko zaczną rozróbę w sektorze. Nie ma proszenia, jest totalny wp... Wczoraj przechodziłem koło łazienkowskiej - policji było jak na lekarstwo chociaż pijanych kiboli było już mnóstwo. Na marszałkowskiej też było sporo nawalonych grup piłujących mordy a radiowóz zobaczyłem dopiero koło rotundy. Nikt ich nie pilnował, nie eskortował. Przechodnie musieli usuwać się bandziorom z drogi. To było jeszcze PRZED meczem. Co było po to już wiemy. Teraz pytanie - dlaczego, pomimo dziesiątek lat doświadczeń swoich i cudzych, miasto takie jak Warszawa nie jest w stanie zapewnić wystarczającej liczby funkcjonariuszy do ochrony obywateli i ich mienia przed takimi sytuacjami. Przewidzenie takich wypadów nie przerazta możliwości percepcji szympansa więc myślę że koordynujący takie akcje dokłądnie wiedzą co się moze stać. Niech mi ktoś jeszcze wytłumaczy co się w tym kraju dzieje że ludzie którzy nawalają ze swoją robotą nie odpowiadają za ewidentne błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Re: Angole i inne myslące narody... 14.05.06, 11:17 Ja ci odpowiem dlaczego policja reagowała tak słabo. Podobno przyjechali policyjni obserwatorzy z Niemiec aby obejrzeć metody działania polskich chuliganów. Widać polscy koledzy chcieli aby lekcja poglądowa przemówiła Niemiaszkom do wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Angole i inne myslące narody... 14.05.06, 11:32 Według mnie, ludzie na górze w swojej naiwności, a być może ignorancji i braku lepszych pomysłów, wierzą, że odniosą skutek apele w telewizji, bądź piętnowanie takich zachowań i nazywanie ich bandytyzmem. Druga strona medalu, to media, które ochoczo robią wywiady i różne "uwagi pod napięciem" z tymi bandytami w roli głównej i prowadzącym z troską pochylającym się nad łysym debilem w dresach, nieskładną polszczyzną tłumaczącym, że on z kolegami tylko stał z boku i spokojnie patrzył, a to brutalna policja nagle podbiegła i bez dania racji zaczęła pałować. Imbecyle z szalikami oglądając to, zaczynają w końcu wierzyć, że to oni są ofiarami i robią dobrze, a policja jest wrogiem. Kalsyczny przyklad to USA, gdzie kazdy czarnoskóry bandyta uważa, że jest ofiarą rasizmu białych, bo tak mu wmówiała telewizja. Nie widziałem jeszcze programu (mówię tu o naszej TV), gdzie głównym bohaterem byłby policjant skatowany przez dresiarskie bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
jpo83 Re: Angole i inne myslące narody... 14.05.06, 19:58 Mam takie same odczucia. Byłem w trakcie meczu w Carrefourze na Bemowie. Wszędzie pełno kiboli ( dla niewtajemniczonych: po drugiej stronie ulicy można było "oglądać" mecz na telebimie. Najwyraźniej mecz nie wzbudził zbytniego zainteresowania...). Oczywiście wszyscy bluzgający na klientów, kopiący elementy wyposażenia sklepu - bezkarni...Ochroniarze potulni jak baranki, zero reakcji ( widziałem jak kilka osób wychodziło przez nieczynne kasy - ciekawe, czy z pustymi kieszeniami ). P.S. Opisywane wydarzenia ( jak i widowisko na Starówce ) nie były dla nikogo zaskoczeniem ( może z wyjątkiem Policji ). Na mniejszą skalę dzieje się to po każdym meczu, ku radości władz klubu i piłkarzy ( jak Boruc bredzący o "najlepszych kibicach na świecie" ). Nigdy więcej mistrzostwa! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Niemcy muszą zamknąć granice przed 14.05.06, 09:40 holotą z Polski,muszą to zrobic natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Kto stoi za chuliganami Legii ??? 14.05.06, 09:45 Po raz kolejny cała Polska może zobaczyć, że tzw. "kibic legii" to zwyczajny bandzior. Co sprawia, że po raz n-ty ci chuligani demolują polskie miasta i nic się z tym nie robi. Zwróćcie uwagę kto finansuje ten klub: ITI czyli za tym wszystkim stoi p. Walter i TVN. TVN czyli telewizja która tak bardzo z całych sił walczy o liberalizm, tolerancję, gejów itp. Tymczasem popieraja też tzw. Łysoli-bandytów z Legii. Panie Walter może daj pan sobie spokój z finansowaniem tego bandytyzmu!!!! OK ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 10:14 Co ma do tego Walter?Mieszkam w Wawie, i widzialem ten pijany polskojęzyczny motloch,a szedl on calą szerokością Krakowskiego Przedmieścia i nikogo się nie bal.Ten pijany motloch atakuje także gejów "matkajoanno" od Rydzyka!!bliżniacy miast się zajmować bandytyzmem, to prowadzą "gierki" polityczne z opozycją! Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 10:20 Rżniesz głupa czy jesteś aż tak głupi? Nie wiesz że cały ten bajzel o nazwie legia finansuje ITI ?? Szefem naczelnym ITI jest p. Palmer, którego emanacją na Polskę jest p.Walter z TVN. To oni finansują legię. Do tego masz braki w lekturach: nie wiesz pacanie kto to była matka joanna od aniołów. Widać nie czytałeś Iwaszkiewicza i nic nie rozumiesz. Gdzie mi tu z Rydzykiem wyjeżdżasz nieuku. Wracaj do książek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 10:28 Masz pecha ! Trafilas na takiego co nie lubi kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 10:30 Katolik polski, na dzwięk tych slów, caly Swiat zamiera z przerażenia! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 10:43 tadeusz_ja napisał: > Katolik polski, na dzwięk tych slów, caly Swiat zamiera z przerażenia! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Problem polega na tym ,ze ty bys chetnie jakiegos z tych wandali wsadzil do swojego lozka ! Juz nie chce wnikac w szczegoly ,czy bylbys pasywny czy agresywny :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 10:47 Bardzo często w Twoich postach przewija się wątek homosexualizmu,wspólczuję Tobie że nie możesz się w "tym" zrealizować,hipokryto katolicki! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 10:57 tadeusz_ja napisał: > Bardzo często w Twoich postach przewija się wątek homosexualizmu,wspólczuję > Tobie że nie możesz się w "tym" zrealizować,hipokryto katolicki! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ty sie natomiast doskonale zrealizowales ! Zyjesz samotnie ,bez rodziny popadasz w depresje . A twoj homoseksualizm zaczyna sie na dildo a konczy na rece ! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 11:05 Tego nie sposób nawet komentować,przesladuje Cię ta "Gejowska" obseja jak każdgo zresztą "prawdziwego' katolika.Masz fatalną wyobrażnię.Wspólczuję Tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 11:13 tadeusz_ja napisał: > Tego nie sposób nawet komentować,przesladuje Cię ta "Gejowska" obseja jak każdg > o > zresztą "prawdziwego' katolika.Masz fatalną wyobrażnię.Wspólczuję Tobie! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Nie musisz mi wspolczuc ! Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny i zycia . Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny i zy 14.05.06, 11:18 cia" Gdyby tak bylo jak piszesz, nie warowalbyś tu godzinami! Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny 14.05.06, 11:46 Sądzę, że jest to katolik polski w najgorszym rydzykowym wydaniu - "stara" siedzi przy garach, banda dzieciorów gania po ulicy i robi wszystko, żeby sąsiadom umilić żywot, a pan domu i głowa rodziny całymi dniami siedzi przy kompie i zwalcza żydów, masonów, pedałów, liberałów i ogólnie układ. A obok monitora cicho szemrze sobie radio. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny 14.05.06, 11:54 Jak ty sobie wyobrazasz przyszlosc narodu bez dzieci ? Jestes z tych inaczej milujacych ? Czekasz trutniu ,az ktos bedzie ci emeryture placil ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny 14.05.06, 12:06 Postrach Europy katolik_polski1 dalej waruje Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Re: Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny 14.05.06, 12:29 Tadeusz daj se spokój, wiesz że głową muru nie przebijesz, szczególnie ze z betonu pochodzącego z głowy katolika z którym polemizujesz. Mamy szczęście ze takich jak on na tym świecie nie jest tak wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny 14.05.06, 12:38 a ty co masz w głowie?? pewnie kondony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
neolith Re: Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny 14.05.06, 14:06 Ty wielce ocztana Iwaszkiewiczem-moze napierw sprawdz w slowniku jak sie pisze niektore slowa bo Twoja pisownia wola o pomste do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Re: Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny 14.05.06, 12:30 A ty jesteś z tych dzieciorobów dla których potem trzeba wypłącać zapomogi bo rodzice je zrobili a nie potrafią utrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
ned_pap Re: Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny 14.05.06, 12:52 Powtórzę to, co napisał już ktoś powyżej - kryptogejostwo wyłazi z każdego twojego postu. Nie walcz z tym - nie warto, bo może się to skończyć chorobą psychiczną. Wyjedź, na przykład do Holandii lub Wielkiej Brytanii, gdzie widok dwóch facetów idących za rękę nie powoduje przyjazdu bojówek Młodzieży Wszechpolskiej na sygnale, i zacznij nowe życie. Żona popłacze w "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie", ale też z czasem jej przejdzie - znajdzie sobie kogoś i będzie szczęśliwa. A jeżeli masz sentyment do Padre R, to moge się zapewnić, że on na datki w GBP lub euro się nie obrazi. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny 14.05.06, 13:48 Jest niestety pewien problem ! Ja nie preferuje obrosnietej meskiej dupy . Tym bardziej lapy jak bochenek chleba . A leb czlonka w wymiarach kielbasy krakowskiej napawa mnie obrzydzeniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
rysio.ochucki Re: Wystarczy ,ze wyrazisz radosc z mojej rodziny 14.05.06, 15:05 O matko... ty to dopiero masz kompleksy. Jak siebie można tak nienawidzieć? ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac matkojoanno! Twoja chrześcijańska miłość 14.05.06, 14:37 bliźniego mnie urzeka... A nawet pomijając to przydałoby się odrobinę dobrego wychowania. Bez obrażania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
nenil009 Zastanowiles mnie 14.05.06, 16:18 Bo zrozumialam w pierwszej chwili, ze masz na mysli Rydzyka :D A kto go tam wie, jakiej jest orientacji... Jak jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem - odnosi sie to rowniez do jego wyznawcow. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykblajet Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 19:09 Wszystkich zatrzymanych surowo ukarać grzywną i odpowiednimi pracami na rzecz miasta.Zakaz wchodzenia na mecze,pojawienie się tych bandytów na zawodach,to obarczenie klubu dodatkowymi karami za niedopilnowanie przy wpuszczaniu na obiekt.Policja powinna pałować te BYDŁO gdzie popadnie,a nie po nogach czy plecach.Najlepiej po tych łysych pałach by przy najbliszym meczu bylo ich zaraz poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 10:28 HaHaHa, Sluchaj! "matkajoanno" od rydzyka, już styl i poetyka Twego jezyka, wystarczy mi za Twoją odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Do tadeusza_ja od michnika 14.05.06, 11:02 Spadaj liberalno-gejowski poeto! Nikt nie chce czytać tutaj twoich rymów częstochowskich!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Do tadeusza_ja od michnika 14.05.06, 11:07 Moja prowokacja udala się, "matkajoanna? od Rydzyka odslonila się,!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: Do tadeusza_ja od michnika 14.05.06, 11:16 Odsłaniać przed tobą może się twój przydupas-gej. Widać ześ głupi bo widzisz świat w barwach "biały-czarny". To dowodzi twojego ograniczenia umysłowego. A do tego ninawidzisz kobiet mizoginisto. Prawdopodobnie jesteś zdominowany przez swoją nadopiekuńczą matkę i masz z tym problem psychologiczny. Stąd ta nienawiść do kobiet. Lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Re: Do tadeusza_ja od michnika 14.05.06, 11:19 Pisz jeszcze! coraz ciekawiej! Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Do tadeusza_ja od michnika 14.05.06, 11:20 O Boze ! Ale jestes ostra ! Teraz Tadziu bedzie sie musial onanizowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: Do tadeusza_ja od michnika 14.05.06, 11:28 Tylko żeby mama tadzia nie nakryła na tym, bo będzie kazała mu zawsze rączki na kołdrze trzymać:))) Bidulek-onanista:)) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Do tadeusza_ja od michnika 14.05.06, 11:35 matkajoanna napisała: > Tylko żeby mama tadzia nie nakryła na tym, bo będzie kazała mu zawsze rączki na > > kołdrze trzymać:))) Bidulek-onanista:)) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Mamusie to on juz dawno pochowal . A z jego narzadu to tylko gorace powietrze wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuku85 Re: Do tadeusza_ja od michnika 14.05.06, 16:19 przeciez ustaliles juz, ze jest gejem... wychwytuje zatem pewna nielogicznosc w twych zachwycajacych postach Odpowiedz Link Zgłoś
corradocatani Re: Do tadeusza_ja od michnika 14.05.06, 12:32 Widzę retorykę podobną do używanej przez nasego jaśnie pana prezydenta. Brzmi to bardzo podobnie do "spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
nenil009 To gorzej juz byc nie moze... 14.05.06, 16:22 :D :D :D Nie dosc, ze liberal to jeszcze gej? Wspaniale 'obelgi' :D :D :D :D Dziekuje Tobie za te chwile radosci! Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 12:13 matkajoanna napisała: > Rżniesz głupa czy jesteś aż tak głupi? Nie wiesz że cały ten bajzel o nazwie > legia finansuje ITI ?? Szefem naczelnym ITI jest p. Palmer, którego emanacją na > > Polskę jest p.Walter z TVN. To oni finansują legię. Do tego masz braki w > lekturach: nie wiesz pacanie kto to była matka joanna od aniołów. Widać nie > czytałeś Iwaszkiewicza i nic nie rozumiesz. Gdzie mi tu z Rydzykiem wyjeżdżasz > nieuku. Wracaj do książek!!! A w taki razie prosze poczytac, archiwalna prase. Tam jest napisane, ze zanim ITI kupilo Legie, tez byly burdy....Tylko czemu,przez taka holote, normalni kibice cierpia? Tak jest w Warsawie, Krakowie, łodzi i wielu miastach Polski... Tyle, ze pan Walter nie ma z tym nic wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: do "matkajoanna" od rydzyka! 14.05.06, 15:25 Ale pieprzysz... ITI jest firmą założoną w Polsce więc i niemożliwa jest jakaś "emanacja" na Polskę, nie ma czegoś takiego jak szef naczelny - to spółka akcyjna. Wystarczyło poczytać, więc kto tu jest nieukiem, hmm?? Firmę założyli Mariusz Walter, Jan Wejhert a obecnie do zarządu należą także Bruno Valsangiacomo i Wojciech Kostrzewa. ITI zainwestowało w Legię li tylko dlatego, że Walter jest kibicem, i na dodatek wcale nie podlizuje się kibolom klubu. Twoje zarzuty są całkowicie nieprawdziwe i wyssane z palca. Siadaj, pała! Odpowiedz Link Zgłoś
nenil009 do matkajoanna 14.05.06, 16:20 Ale jestes ordynarna. Przynosisz wstyd katolikom. Lepiej na prawde poczytaj sobie poezje, literature i to nie ta uliczno-toaletowa. Bo jak narazie wykazalas sie tylko chodnikowa moralnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: Kto stoi za chuliganami Legii ??? 14.05.06, 15:13 Akurat Walter nie bał się sprzeciwić "kibicom" Legii... tak jak umiał doprowadzić do autonomii ligi od pzpn. Poczytaj sobie sobotnie Życie Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk czy aresztowana Listkiewicza i PZPN !!!! 14.05.06, 09:45 to jest szefostwo maffi "legiowej", ich za dupe , natychmiast ! Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Walter i spółka to pseudokibice Legii 14.05.06, 09:49 To Walter finansuje to godne pożałowania "przedsięwzięcie" o nazwie Legia. Wstyd panie Walter, wstyd !!! Gęba pełna frazesów o tolerancji a tu taki bandytyzm. Gdybyś pan tego bandyckiego klubu nie finansował nie byłoby tyle tego bydła i zniszczeń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Walter i spółka to pseudokibice Legii 14.05.06, 09:58 matkajoanna napisała: > To Walter finansuje to godne pożałowania "przedsięwzięcie" o nazwie Legia. > Wstyd panie Walter, wstyd !!! Gęba pełna frazesów o tolerancji a tu taki > bandytyzm. Gdybyś pan tego bandyckiego klubu nie finansował nie byłoby tyle > tego bydła i zniszczeń!!! Ty jesteś pijana czy o drogę pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś