atanazybazakbal Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 20:03 Gratulacje dla policji za mandaty za przechodzenie przez Nowy Swiat, i za to, ze nie dopuscili do zdemolowania miasta przez pielegniarki i parade rownosci i inny lzeelement!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polityczna_ptasia_grypa Co za wieś 14.05.06, 20:07 wieśniactwo i chamstwo w tej warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk władze Warszawy ! Zastanówcie sie nad rozwiązaniem 14.05.06, 20:27 klubu . Trzeba podjąc drastyczna decyzję, która uspokoi nastroje i zrobi porządek w PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
vicary Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 20:36 Warszawie gratulujemy p.o. prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Odebrać Legii tytuł 14.05.06, 20:37 Może taki drastyczny krok nauczyłby czegoś tych bandytów ? Odpowiedz Link Zgłoś
werciula Dresiarskie bydło:////////// 14.05.06, 20:42 Gardzę tymi łysymi palantami, którzy się czują silni w grupie:/ Co kieruje "móżdżkiem" takiego typa, żeby się wygolić na łyso, założyć dresiarski mundurek i robić z siebie zwierzę? Odpowiedz Link Zgłoś
hiszpan4you "Brawa Dla pseudoKibicow" legii 14.05.06, 20:45 nie ma co pokazaliscie calej polsce jak sie bawią chłopaczki ze wsi...rozwalić własna starówke... co za gest... KIBIC KKS LECH Odpowiedz Link Zgłoś
konopnyjasio Re: "Brawa Dla pseudoKibicow" legii 14.05.06, 21:07 Bardzo dziekuje za brawa.Starówka nie jest zniszczona(kilka szyb,pare krzeselek),za wszystko zaplaci ubezpieczyciel.Poza tym jest demokracja,kilka tysiecy ludzi w ten sposob sie chce bawic i tyle.Kto nie chcial to nie przyszedl.Ani jedna osoba przypadkowa czy to przechodzien czy starsza pani z psem nie zostali poszkodowani.Wiec sie opanujcie obłudni moralizatorzy!!! WOLNOŚĆ DLA KAŻDEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konkid Re: "Brawa Dla pseudoKibicow" legii 14.05.06, 21:26 Oto zrozumienie demokracji i wolności godne naśladowania! >Starówka nie jest zniszczona(kilka szyb,pare krzeselek)< No, tak TYLKO tyle, mogli wszystko zrównać z ziemią, nie zrównali, więc o co się rozchodzi?! >za wszystko zaplaci ubezpieczyciel< czytaj: pieniądze rosną na drzewach, w razie potrzeby można dodrukować, a co, sie należy (vide: wicemarszałek Mulat) >Poza tym jest demokracja,kilka tysiecy ludzi w ten sposob sie chce bawic i tyle.< Czytaj: Jak chce sie pobawić to i na głowe ci narobie, wolność to wolność >Ani jedna osoba przypadkowa czy to przechodzien czy starsza pani z psem nie zostali poszkodowani.< zwłaszcza że przechadzało się w owym czasie i miejscu tyle starszych pań z psami. Uff, dużo jeszcze czasu upłynie zanim homo-sovieticus zniknie na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: "Brawa Dla pseudoKibicow" legii 14.05.06, 22:52 Masz jasiu bardzo trafnie dobrany nick ;-) Polecam słownik i hasła - wolność - samowola - bandytyzm - dobro - zło. W twoim wieku powinno się już pewne rzeczy rozróżniać. No chyba ze mózg nie nadąża za ciałem... Odpowiedz Link Zgłoś
liso6 Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 21:01 Proponuje debilom z Warszawy przesunąc zakaz wyjazdów na sto lat i ukarać ich gzrywną siedemdziesiąt tysięcy złotych i dwa mecze bez publiczności Odpowiedz Link Zgłoś
z-ca.redaktora Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 21:04 Ciągle to samo: mecz - rozróba - ilość zatrzymanych... tym razem sporo całkiem... W swojej chełpliwości odnośnie ilości zatrzymań instytucje odpowiedzialne za porządek i bezpieczeństwo zapominaja o jednym: do takich sytuacji, w których następują zatrzymania nie powinno w ogóle dochodzić. Po każdym takim zdarzeniu słyszy sie zapewnienia o poprawie i o wysokości kar, jakie grożą sprawcom. Tyle, że jak do tej pory nic z tych zapewnień nie wynika; przed każdym meczem mieszkańcy drżą o własne zdrowie i dobytek, a po meczu liczą straty... i słuchają szumnych statystyk i zapewnień, że będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
koszmarekopalek pałować, gazować i jeszcze raz pałować 14.05.06, 21:10 podtrzymuję, co już wcześniej zostało napisane na poprzednich forach odnośnie kiboli. dziwi mnie postawa policji - 30 rannych policjantów i kilkunastu kiboli. ale łomot dostali. debile. Odpowiedz Link Zgłoś
axermann Z kałacha do tych kundli!!! 14.05.06, 21:33 I może wreszcie będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
marych Przed północą 14.05.06, 21:39 gdy grupy rozwydrzonych młodzieniaszków wchodziły do śródmieścia, nie widziałem tam ANI JEDNEGO policjanta. Sam ledwie stamtąd uciekłem łamiac wszystkie mozliwe przepisy ruchu drogowego. Z Prawa i Sprawiedliwości w tym kraju zostało jedynie "i". I to bez kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.putsy kompletna porażka naszych wspaniałych polityków 14.05.06, 22:10 najważniejsze jest wystawianie mandatów za przechodzenie na czerwonym świetle Odpowiedz Link Zgłoś
kiejstutowicz Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 22:18 Czy nadejdzie czas, kiedy pewne rzeczy zaczniemy nazywać po imieniu. Oto tzw "stadionowi huligani", czy "pseudokibice" - w ich języku to nawet dumnie brzmi. Nazywajmy ich hołotą, bydłem, UWAGA pedalstwem, cw..ostwem, frajerstwem, podludźmi to do nich trafi, może nawet rozsierdzi. Dziwi mnie odwrócona proporcja osób rannych - policjantów więcej niż dziczy - słabe wyszkolenie policji. A może jakiegoś delikwenta odpalić i włożyć w plastikowy worek. A co się tyczy zatrzymanych to na dołku należałby się ostry wpier..l, a "przypadkowe" filmiki tzw przeciekiem kontrolowanym powinny trafić do ich środowisk. Chociaż nie, bo zaczęły by się krzyki, że policja to faszyści. Ale jak by koledzy zobaczyli jak Ziomal całuje policyjne glany i wcale nie jest taki "sztywny" jak na kwadracie, to by rura zmiękła. Przed laty pokolenia naszych dziadów upuszczały swej energii w licznych działaniach wojennych. Tam ówczesne "Dresiki" zwane Batiarami dawały upust swym dewiacjom. Tak było, jest i będzie, chodzi o to żeby tych podludzi wyprowadzić poza stadiony, by nie psuli widowisk piłkarskich. A może tak notować, a później co tydzień wysyłać do mieszkanka takiego delikwenta ekipę "Dziarskich chłopców" żeby w domu obili jego buźkę, dzięki temu oszczędziłby na bilecie a dostałby to czego musiałby szukać po świecie. Na koniec obciążyć kosztami finansowymi i do kamieniołomów. Oto niehumanitarny, ale skuteczny sposób na rozwiązanie całego problemu. Działaczom lewicowym i obrońcom praw człowieka polecam dokwaterowanie do własnych lokali po jednym z owych zuchów, pozwoliłoby to na 24 godzinną psychologiczną pracę nad owymi zbłąkanymi duszyczkami. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
futomaki.pl Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 22:19 Powinni do nich strzelać jak do psów, to może przy następnym meczu byłoby spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Kibice Legii okradli jubilera na Starówce!!!!!!!!! 14.05.06, 22:20 Aż sama nie wierzyłam jak usłyszałam w TV tą wiadomość. Toż to bydło i złodzieje. Powsadzać do więzień to złodziejstwo!!! Natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renata711 Z dzieckiem w samochodzie 14.05.06, 22:29 Jechalem z malym dzieckiem w samochodzie.Nie jestem z W-wy i przez przypadek przejezdzalem wislostrada nie po meczu a podczas pierszwej polowy.Mialem male dziecko w foteliku na przednim siedzeniu.Nagle policjant wybiega przed samochody i zatrzymuje ruch, patrze po jednej stronie kordon policji po drugiej pojawiaja sie te gnoje z plytami chodnikowymi i kraweznikami, znakami.MOje pytanie jest nastepujace (ja sie nie czuje nic a nic bezpiecznie)...przepraszam ze zaczynam przeklinac, ale ku.. gdzie tutaj organizacja.Chyba wszelkie sluzby mialy swiadomosc co moglo sie stac i ze moglo dojsc do takich zamieszek.Wstrzymal ruch spiepszyl za kordon kolegow a ja i reszta kierowcow zostalismy sami(ja z maluszkiem w foteliku)a banda rozwscieczonych palantow otoczyla samochody wykrzykiwala i nawet kladla sie na samochod :powiem jedno strasznie sie balem, dziecko zaczelo plakac a ja takiej dziczy nie widzialem w zyciu.Czy nie mozna bylo zamknac ulic wczesniej otoczyc sku..synow i im wpie..c, albo strzelac.Jak moglem sie czuc, gdyby cos sie stalo nikt by mi nie pomogl.Jakis pajac zaczal kopac moj samochod a panienka kolo 14 lat wyzywac mnie od nie wiadomo czego...Nie wiem moze instynkt ale byla chwilka przerwy w kordonie tych palantow dodalem gazu i przebilem sie przez towarzystwo policja oczywiscie nie reagowala.Nie wiem coby bylo gdybym tam chwilke dluzej zostal, ale wiem jedno gdyby ktokolwiek sie rzucil na moj samochod i bylo zagrozone dziecko zrobilbym jedno dodalbym max gazu i ruszyl do przodu nie wazne czy przejechalbym 1-20-czy 50 palantow- dziecko jest dla mnie najwazniejsze.W jakim my zyjemy kraju....."strach sie bac".POdpisano--ZAWIEDZIONY Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Re: Z dzieckiem w samochodzie 14.05.06, 22:34 I to są właśnie kibice Legii..... Bandziory !! Siedzieć powinni wszyscy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fan.zdm Re: Z dzieckiem w samochodzie 14.05.06, 22:44 matkajoanna napisała: > I to są właśnie kibice Legii..... Bandziory !! Siedzieć powinni wszyscy !!! Kibice Legii w tym czasie siedzieli na meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
deis takie bezprawie to pozostalosc rzadu Kwasniewskieg 14.05.06, 22:36 to jest cala moralna sposcizna po rzadach bylych komunistow , nawolywanie do bezprawia nic nie mozna w Polsce przeprowadzic bo wszyscy sie buntuja . Kto sie buntuje zeby nie zniesc korupcji ,zlodziejstwa , mataczen i tej bandziorskiej mlodziezy 10 lat przestepczych rzadow zostawilo chamstwo ,agresje. Robta co chceta tak robta co chceta , wszytko wolno , tylko gdzie podzieja sie ci uczciwi obywatele Polski ktorzy chca zyc w kraju godnym zycia uczciwego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 po rydzyku zostana za to cegielki na stocznie... 14.05.06, 23:29 Ty moralisto za 5 zlotych i "co laska, nie mniej niz 500" (to za slub koscielny) Odpowiedz Link Zgłoś
maccolin autorka artykulu KLAMIE !!!! 14.05.06, 22:54 "Siedem tysięcy rozwścieczonych chuliganów zdemolowało po meczu Legia - Wisła warszawską Starówkę." Ona tam byla i ja tam bylem, i moze z 7 tysiecy innych ludzi tam bylo. I nie pozwalam nazywac siebie oraz zdecydowanej wiekszosci tych ludzi chuliganami!!! Zdecydowanie potepiam chuliganow, ktorzy rozrabiali na Starowce. Ale zdecydowana wiekszosc z nas pospiewala, potanczyla i poszla do domu. NIE WIERZE ze Pani Karolina Kowalska tam byla bo by bzdur nie pisala, a jesli byla a mimo to pisze o 7 tys chuliganow, to obraza mnie i wielu innych czytelnikow, ktorzy licza na rzetelne informacje przekazywane przez GW. Odpowiedz Link Zgłoś
giewont Re: autorka artykulu KLAMIE !!!! 14.05.06, 23:00 maccolin napisał: > "Siedem tysięcy rozwścieczonych chuliganów zdemolowało po meczu Legia - Wisła > warszawską Starówkę." > Ona tam byla i ja tam bylem, i moze z 7 tysiecy innych ludzi tam bylo. I nie > pozwalam nazywac siebie oraz zdecydowanej wiekszosci tych ludzi chuliganami!!! > Zdecydowanie potepiam chuliganow, ktorzy rozrabiali na Starowce. Ale zdecydowan > a > wiekszosc z nas pospiewala, potanczyla i poszla do domu. NIE WIERZE ze Pani > Karolina Kowalska tam byla bo by bzdur nie pisala, a jesli byla a mimo to pisze > o 7 tys chuliganow, to obraza mnie i wielu innych czytelnikow, ktorzy licza na > rzetelne informacje przekazywane przez GW. Czyli mowisz maccolin, ze powiedzmy 200 zajmowalo sie demolowaniem Starowki a Wy w liczbie 6800 w tym czasie sobie spiewaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: autorka artykulu KLAMIE !!!! 14.05.06, 23:04 ...trzeba wziasc pod uwage ...ze ci co spiewali ...to nie byly sluzby porzadkowe...postulujesz opowiedzialnosc zbiorowa...? giewont napisał: > maccolin napisał: > > > "Siedem tysięcy rozwścieczonych chuliganów zdemolowało po meczu Legia - W > isła > > warszawską Starówkę." > > Ona tam byla i ja tam bylem, i moze z 7 tysiecy innych ludzi tam bylo. I > nie > > pozwalam nazywac siebie oraz zdecydowanej wiekszosci tych ludzi chuligana > mi!!! > > Zdecydowanie potepiam chuliganow, ktorzy rozrabiali na Starowce. Ale zdec > ydowan > > a > > wiekszosc z nas pospiewala, potanczyla i poszla do domu. NIE WIERZE ze Pa > ni > > Karolina Kowalska tam byla bo by bzdur nie pisala, a jesli byla a mimo to > pisze > > o 7 tys chuliganow, to obraza mnie i wielu innych czytelnikow, ktorzy lic > za na > > rzetelne informacje przekazywane przez GW. > > Czyli mowisz maccolin, ze powiedzmy 200 zajmowalo sie demolowaniem Starowki a W > y > w liczbie 6800 w tym czasie sobie spiewaliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
maccolin autorka artykulu KLAMIE !!!! 14.05.06, 23:20 chce tylko powiedziec, ze nie godze sie na nazywanie mnie chuliganem... Jedyne, do czego moge sie przyznac to zaklucanie ciszy nocnej, ale to nie jest jeszcze bandytyzm. Podobnego zdania jest pewnie zdecydowana wiekszosc ludzi, ktorzy byli tam razem ze mna. Powiedz prosze mojemu ojcu, ktory byl tam ze mna, ze jest chuliganem, pewnie postuka sie w czolo ;-) Jak pisalem wczesniej nie mam zamiaru bronic tych bandytow, potepiam ich mam nadzieje, ze odpowiedza za swoje czyny. Ale do cholery oczekuje od GW rzetelnej informacji! Wiesz co by sie stalo, gdyby 7 tys chuliganow starlo sie z policja? Bilans bylby tragiczny. Po pierwsze w momencie, kiedy doszlo do rozrob, na Starowce nie bylo juz 7 tys osob, a po drugie wiekszosc widzac co sie dzieje zaczela sie rozchodzic a nie ruszyla na bitwe z policja... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: autorka artykulu KLAMIE !!!! 14.05.06, 23:25 ...czy atorka artykulu przeprosi...? maccolin napisał: > chce tylko powiedziec, ze nie godze sie na nazywanie mnie chuliganem... Jedyne, > do czego moge sie przyznac to zaklucanie ciszy nocnej, ale to nie jest jeszcze > bandytyzm. Podobnego zdania jest pewnie zdecydowana wiekszosc ludzi, ktorzy byl > i > tam razem ze mna. Powiedz prosze mojemu ojcu, ktory byl tam ze mna, ze jest > chuliganem, pewnie postuka sie w czolo ;-) Jak pisalem wczesniej nie mam zamiar > u > bronic tych bandytow, potepiam ich mam nadzieje, ze odpowiedza za swoje czyny. > Ale do cholery oczekuje od GW rzetelnej informacji! Wiesz co by sie stalo, gdyb > y > 7 tys chuliganow starlo sie z policja? Bilans bylby tragiczny. Po pierwsze w > momencie, kiedy doszlo do rozrob, na Starowce nie bylo juz 7 tys osob, a po > drugie wiekszosc widzac co sie dzieje zaczela sie rozchodzic a nie ruszyla na > bitwe z policja... Odpowiedz Link Zgłoś
maccolin autorka artykulu KLAMIE !!!! 14.05.06, 23:29 przeprosi?...chyba za Jedwabne Nie wiem ,moze to ja jestem furiat, ponizej kilka zdjec chuliganow, o ktorych pisze p.Kowalska: legia.com.pl/img_galerie/06_wiosna/05_13_wisla/IMG_1322.JPG legia.com.pl/img_galerie/06_wiosna/05_13_wisla/IMG_1339.JPG legia.com.pl/img_galerie/06_wiosna/05_13_wisla/IMG_1414.JPG legia.com.pl/img_galerie/06_wiosna/05_13_wisla/IMG_1417.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
pilsko1 Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 22:54 Oto lud stolicy Polski wkroczył do śródmieścia i pokazał co potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Re: panstwo polskie jest bezsilne..... 14.05.06, 23:00 z banda rozwscieczonych chuliganow, nie moze sobie z taka swolocza dac rady - to powiedzcie mi do cholery co by bylo gdyby na polske napadl wrog, przeciez nic tylko plakac, za komuny gdy bylo ZOMO cos takiego nigdy by sie nie wydarzylo ku.. mac co za je..e prawo ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
evito za komuny zomo zabijalo i bilo niewinnych 14.05.06, 23:22 ddddd9 napisał: > z banda rozwscieczonych chuliganow, nie moze sobie z taka swolocza dac rady - > to powiedzcie mi do cholery co by bylo gdyby na polske napadl wrog, przeciez > nic tylko plakac, za komuny gdy bylo ZOMO cos takiego nigdy by sie nie wydarzyl > o > ku.. mac co za je..e prawo ku.. Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 kogo na przyklad? Bydlo domagajace sie podwyzek 14.05.06, 23:27 ktore potem przerobiono na bojownikow o wolnosc? Ci w Gdansku wolnosci sie nie domagali - nie przeszkadzal im komunizm dopoki szyneczka byla dla roboli. I sklepy specjalne dla gornikow. Jak zabraklo to wysdzli na ulice "bojownicy o wolnosc". Odpowiedz Link Zgłoś
rodosek demolować własne miasto z radości? 14.05.06, 23:01 i do tego starówkę? ale bezsens, kibice legii nie dorośli do sukcesu pilkarzy. totalne wieśniaki, chciałbym żeby nie internauci, ale piłkarze legii nazwali za to zachowanie swoich kibiców - wieśniakami, może wtedy by coś zrozumieli! Odpowiedz Link Zgłoś
sneq Re: 200 zatrzymanych po meczu Legii z Wisłą 14.05.06, 23:03 Najpierw kibole w Krakowie, teraz w Warszawie... czemu nie znajdzie się ktoś z jajem kto będzie miał odwagę "pomylić" amunicję tak jak podczas pamiętnych juwenaliów... przy 50 zabitych kibolach od razu stadionowy bandytyzm znacznie by się zmniejszył. Odpowiedz Link Zgłoś