prezzzes 15.05.06, 14:58 Sam już nie wiem, czy groźniejsi są przestępcy w rządzie, czy na stadionach... NaFazie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mad_dud Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 15:05 właśnie słucham konferencji prasowej z udziałem Pana Ziobry.. Mażyłem o tym, że Pan Ziobro daruje sobie atak na opozycje... a jednak nie mógł się powstrzymać... zaraz powie, że szalikowcy to młodzieżówka SLD, i że to wina PO, że ogródki zostały rozniesione... typowe. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus faszysci! 15.05.06, 15:07 mlodziez tylko chciala sie wyszalec wy rzadowi nazisci i faszysci. dlaczego brutalne sluzby rezimu zaatakowaly pokojowo demolujacych miasto obywateli?? faszysci! nazisci! jeden chuligan byl jakis czarny - wy nawet rasisci jestescie! Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek tak malo ? 15.05.06, 16:54 mowi sie o siedmiu tysiacach "bawiacych sie" a tu tak malo ? Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: tak malo ? 15.05.06, 17:16 pndzelek napisał: > mowi sie o siedmiu tysiacach "bawiacych sie" a tu tak malo ? Może dla tego tak mało, że często po meczach słychać z pośród kibiców hasła jakoś dziwnie podobne z wieców MW, a przecież chodzi o to by koalicja przetrwała jeszcze czas jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
rafi13 Wyrok i co dalej? 15.05.06, 18:19 Gdzie ich potem powsadzaja? Bo ja czytalem tu ostatnio ze prawie jedna trzecia ogolu skazanych jest na wolnosci, czekajac na miejsce w wiezieniu. Palka i sad wszystkiego w Polsce nie zalatwia. Reformujcie ten grajdol zeby ludzie mieli prace, zeby mieli szanse normalnie zyc! Dlaczego takie rzeczy nie zdarzaja sie juz w Anglii? Albo dlaczego imigranci w Anglii nie pala samochodow jak w Paryzu? Otoz dlatego ze kazdy kto chce, ma prace. Ludzie maja perspektywy i dlatego czesciej wybieraja budowanie swojego zycia niz bezmyslna autodestrukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
tjang Re: Wyrok i co dalej? 15.05.06, 19:52 > Palka i sad wszystkiego w Polsce nie zalatwia. > Reformujcie ten grajdol zeby ludzie mieli prace, zeby mieli szanse normalnie > zyc! A do tego czasu możemy się powyrzynać? Nawet w czasie wojny ludzie starali się organizować normalne życie. A ty proponujesz położyć lagę na bandytyzm, bo ludziska nie mają pracy i szansy na normalne życie? Nie popieram takiego toku myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
masochista Ziobro znowuzapowiada, projektuje, składa wnioski, 15.05.06, 20:04 Ziobro zapowiada, projektuje, składa wnioski, tylko do roboty się nie bierze. A dupsko jest coraz bardziej tłuste. PS. Ciekawe, co złego jest w moich postach, że admin je wycina. Może nick mam równy inaczej? A może jak piszę, że jak ktoś nie daje sobie rady z własnym brzuchem, to jak ma sobie dać radę z całym krajem? A może, że prawo jest wystarczające, tylko trzeba je egzekwować? A może, że minister sprawiedliwości powoli zamienia się w prosięcie? No, co takiego złego piszę? Samą prawdę. Dlaczego ją cenzurują? Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Sądy 24 godz. - NIE, wysokie kary finansowe - TAK! 16.05.06, 00:03 Propozycja zmiany przepisów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=41820082&a=41820082 a sądy 24 godzinne to bzdura, dla przykładu: rozpatrzenie 231 spraw (tylu kibiców zatrzymano) zajmie sądom warszawskim minimum kilka tygodni! W 24 godziny jest to fizycznie i technicznie w żaden sposób nie wykonalne. Sądy 24 godzinne to tylko slogan, hasło wyborcze, nijak mające sie do rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
xert1 Re: masochisy narzekanie, ze mu wycieto 19.05.06, 02:35 Ja to bym tobie wycial nie tylko posty. Wyjatkowo nie pasujesz po towarzystwa z tymi prostackimi formami wyrazania swoich mysli. Uzywasz niedopuszczalne formy i okreslenia w prawie w kazdym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
rafi13 Re: Wyrok i co dalej? 15.05.06, 20:25 tjang napisał: > proponujesz położyć lagę na bandytyzm Tego nie powiedzialem. Probuje dociec przyczyn problemu zamiast koncentrowac sie na skutkach. Jeszcze raz pytam: gdzie waleczny Ziobro zamierza ich pozamykac, skoro ludzie z wyrokami za powazniejsze przestepstwa chodza wolno, bo nie ma miejsc w wiezieniach? Dobuduje czwarte pietro prycz? To za rok bedziemy miec masowy bunt w wiezieniach. Co wtedy zrobi Ziobro - kaze strzelac? Polska potrzebuje reform, potrzebuje rozwoju - a nie populizmu i pustych hasel. Potrzebuje u wladzy fachowcow - a nie krotkowzrocznych dogmatykow. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: faszysci! 15.05.06, 18:13 a ty wspaniały Crassusie nie jesteś przypadkiem jednym z tych prawicowych mądrali, którzy wypisywali peany typu "kochani kibole" (cytat dosłowny), gdy te bandy atakowały parady gejów? Jestem za tym, aby z tymi bandytami zrobić wreszcie coś, bo uwielbiam piłkę kopaną, a nienawidzę agresji, ale nie mogę sie oprzeć wrażeniu, że w Warszawie zadymiali współkoalicjanci Ziobra. W końcu wielu kiboli jest właśnie w młodzieży wszechpolskiej. To jak? Jak ta banda chce bić uczestników parady (pamiętacie krakowskie "bij kto w Boga wierzy"???) to dobrze, a jak narobi kłopotów pod nosem Ziobra, to źle? Odpowiedz Link Zgłoś
tuor Re: faszysci! 15.05.06, 18:30 Hmm... Kazek100, czyzbys nie zauwazyl ironii w slowach Crassusa? Przeczytaj no jesgo post jeszcze raz :). Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: faszysci! 15.05.06, 20:45 Ależ zauważyłem jego ironię. Ale zdaje się, że w odrobinę dziwnym kierunku była ona skierowana. Przeciez Crassus (czy się mylę) kpi z osób, które przy innych okazjach występują w obronie równości praw, co w kontekście zadymy w Warszawie jest dośc obrzydliwe. Ja wypowiedź crassusa odebrałem jako porównanie osób biorących udział w paradach do tych zadymiarzy. coś źle zrozumiałem? jeśli tak, to przepraszam, ale nie wydaje mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
xert1 Re: KAZEK 19.05.06, 02:51 Moze wyjasnisz jak to mozliwe aby chuligan byl "wspolkoalicjantem Min. Ziobro" i rownoczesnie byl na celowniku do surowego ukarania. Dospiewujesz co ci slina na jezyk przyniesie. Funta klakow jest warta twoja filozofia i argumentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
entropia Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 15:07 > Mażyłem o tym, że Pan Ziobro daruje sobie atak na opozycje... a jednak nie mógł > się powstrzymać... > zaraz powie, że szalikowcy to młodzieżówka SLD, i że to wina PO, że ogródki zos > tały rozniesione... typowe. i co powiedział? pewnie nie. ale łatwo się wkłada w czyjeś usta to czego ktoś wcale nie mówi pisząc 'pewnie zaraz powie', no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mad_dud Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 18:40 > i co powiedział? > pewnie nie. na szczęście się do tego nie posunął. :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 20:55 właściwie to akurat tak powiedział. czyż nie było sugestii, że to wina opozycji, która blokuje jego pomysły takich czy innych sądów? zaznaczam, że w tym momencie o samej propozycji nie dyskutuję, ale że Ziobro nie potrafi na chwile odejśc od partyjniactwa to kolejny dowód zbliżania się prl-bis. Odpowiedz Link Zgłoś
entropia Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 16.05.06, 08:19 > zaznaczam, że w tym momencie o samej propozycji nie dyskutuję, no właśnie. bo Twoim celem nie jest dyskutowanie sensowności propozycji tylko kopanie nielubianych ;-) > ale że Ziobro > nie potrafi na chwile odejśc od partyjniactwa to kolejny dowód zbliżania się > prl-bis. nie. to kolejny dowód na krótką pamięc przedstawicieli lewicy. Za mało pomidorów, buraków i rzodkiewki w diecie, czy co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 15:08 > zaraz powie, że szalikowcy to młodzieżówka SLD, i że to wina PO, że ogródki zos > tały rozniesione... typowe. A co, jedno i drugie to nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Nieudacznik Ziobro jak zwykle "zapowiada" 15.05.06, 19:57 2 miesiące temu razem z drugim nieudacznikiem Dornem zapowiedzieli koniec chuligaństwa na stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 15:05 to samo pomyślałam, szkoda tylko, że tymi w rządzie bardzo nieśpiesznie się zajmują i jakby dużo łagodniej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_wolowa Ci ze stadionów niszczą po kilka sklepów 15.05.06, 15:05 Ci w rządzie niszczą cały kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e kubel wody na bandziorow... 15.05.06, 15:09 ...podszywajacych sie pod kibicow...? ...ps.droga ...gazeto...dlaczego nic nie dajecie o mordzie ksiedza...przypominam sobie polskiego cygana gdy zamordowal ...temat dawaliscie na okraglo przez dwa tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Potencjalnych ministrów od morza wsadzili :-) 15.05.06, 15:17 ...ale znalazles zrodlo...klonie...))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacques78 Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 15:16 Do cholery, przestańmy nazywać bandytów i zwykłych przestepców kibicami! Mam tego juz dość! Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 15:16 aha teraz jak jest juz posprzatane to Zioberko bedzie sobie urzadzal prasowki by sobei punkcikow nabic tak? moze by tak w dniu zamieszek pomogl wlascicielom sklepow/pubow? a nie siedzial w domciu kretyn! Odpowiedz Link Zgłoś
stajko a miało być bezpieczniej 15.05.06, 15:25 ... i co z tego, że grozi im nawet 10 lat więzienia ? Równie dobrze może być dożywocie. Nie zmienia to faktu, że na bandytach nie robi to żadnego wrażenia. Niebezpiecznie było, i nadal jest. Ważne jest zapobieganie takim zjawiskom. A w tym kierunku, nie robi się kompletnie nic. Odpowiedz Link Zgłoś
mcbet Re: a miało być bezpieczniej 15.05.06, 16:08 no wlasnie! Ja sie nie zgadzam - na jakies aresztowanie tych typkow. Po co mam placic za ich utrzymanie w wiezieniu. Niech pracuja spolecznie 5 godzin dziennie przez 5 lat. Ale ciezko, niech ciezko pracuja... Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: a miało być bezpieczniej 15.05.06, 17:27 Nawet nie do roboty. Po prostu strzelać. Całkiem poważnie mówię. Do czego to jest podobne, że hołota rzuca kamieniami w policjantów, a oni nie mogą się nawet bronić?!? Parę lat temu była taka sytuacja we Włoszech, przy okazji protestów antyglobalistów. Grupa bandytów ("antyglobalistów") zaatakowała karabinierów, ci się poczuli zagrożeni, zastrzelii jednego i kropka. I tak być powinno. W tej chwili zwykły obywatel już nawet - po ostatnich orzeczeniach - może się dość swobodnie bronić za pomocą broni palnej. A policjant nie. Dlaczego? Dlaczego ciąle po rozróbie jest więcej rannych policjantów niż bandziorów? Dlaczego po kilku godzinach rozróby najpoważniejszym środkiem stosowanym przez policję pozostają armatki wodne (na takim ciśnieniu, że polany to najwyżej wytrzeźwieje, ale się nie przewróci)i... "wezwania do rozejścia się". Przecież to jest paranoja. Uważam, że zasada powinna być prosta - jeśli ktoś atakuje policjanta i zagraża jego zdrowiu i życiu (cegła w głowę zagraża), to policjant może się bronić. I bez żadnych odszkodowań potem. Odpowiedz Link Zgłoś
xert1 Re: a miało być bezpieczniej 19.05.06, 03:02 RACJA. NIE WOLNO DOPUSCIC ABY PO ULICACH BEZKARNIE GRASOWALI BANDYCI. POBLAZANIE BANDYTOM ROZZUCHWALA, PROMUJE BEZKARNOSC, DOJDZIE DO TEGO, ZE STRACH BEDZIE WYJSC NA ULICE. POLICJA POWINNA ROZPORZADZAC SRODKAMI SKUTECZNEGO PRZECIWDZIALANIA KRYMINALISTOM W KAZDEJ SYTUACJI I KAZDY KTO NAPADA NA POLICJANTA POWINIEN SOBIE ZDAC SPRAWE, ZE W ODWECIE MOZE DOSTAC KULA W JLEPETYNE. Odpowiedz Link Zgłoś
haggis A gdzie prewencja? 15.05.06, 15:26 "Surowo karać". Tak, to najłatwiejsze wyjście, i jakże dobrze prezentujące się w mediach. A czemu minister nie pomyślał o tym, jak zapobiec zamieszkom zanim się jeszcze zaczęły? By na przykład lepiej zorganizować pracę policji, zrobić wywiad w środowisku i odizolować bandziorów. Tyle że wtedy nie miałby się z czym pokazać publicznie, bo skoro nic się nie stało, to nie ma o czym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
mikejar Re: A gdzie prewencja? 15.05.06, 15:33 Jestes tak samo beznadziejny jak reszta tej holoty ktora zamiast wystapic przeciwko bandytom to atakuje ministra. Zmienisz zdanie jak zostaniesz pobity przez tych bandytow lub beda okaleczone twoje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: A gdzie prewencja? 15.05.06, 15:54 A ty jestes glupi, slepy, albo jedno i drugie na raz, skoro uwazasz, ze twoj przedmowca nie wystapil przeciw tym bandytom. Problem polega na tym, ze minister Zero jest mistrzem dzialan pod publiczke, ale kiedy przychodzi zrobic cos naprawde uzytecznego, wychodzi z niego becwal i tchorz. Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz_20 Re: A gdzie prewencja? 15.05.06, 19:47 Polski szkoda? śmieszne taka już mentalność polaka rozje.. dla zabawy. kraj debili i prostaków. Nikt nie chce mieć lepiej tylko żeby inni mieli mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
haggis Re: A gdzie prewencja? 15.05.06, 15:59 > Jestes tak samo beznadziejny jak reszta tej holoty ktora zamiast wystapic > przeciwko bandytom to atakuje ministra. Zmienisz zdanie jak zostaniesz pobity > przez tych bandytow lub beda okaleczone twoje dzieci Wolałbym, żeby policja zadziałała skutecznie i żeby zamieszki w ogóle nie miały miejsca. Wtedy nie musiałbym się obawiać, że zostanę pobity. Oczywiście bandytów należy karać, ale nie można się tylko do tego ograniczać. Odpowiedz Link Zgłoś
sapervodicka po to placi podatki zeby .... 15.05.06, 16:13 po to kazdy podatki placi zeby to policja sie bandytami zajmowala a nie on czy ja, w koncu policja ma byc sprawna wyszkolona i kompetentna (jak jest naprawde to widzimy na codzien) po drugie nawet gdybym mogl zareagowac to tego nie zrobie gdyz skutecznie mnie od tego odwodzi prawo,tak skonstruowane ze ukaralo by mnie a nie bandziora, Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: po to placi podatki zeby .... 15.05.06, 17:30 Ale tu nawet nie chodzi o funkcjonariuszy. Ja się założę, że każy jeden z tych policjantów, co im te brukowce na łby leciały, to by z radością spuścił wp... tym bandytom i że oni by sobie dali radę z tym. Tu chodzi o kierowanie policją. I na umożliwienie policjantom jednej podstawowej rzeczy - obrony własnego zdrowia i życia. A nie tak jak jest - że oddział PREWENCJI stoi za tarczami i zasłania się tylko przed kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: A gdzie prewencja? 15.05.06, 17:34 mikejar napisał: > Jestes tak samo beznadziejny jak reszta tej holoty ktora zamiast wystapic > przeciwko bandytom to atakuje ministra. Zmienisz zdanie jak zostaniesz pobity > przez tych bandytow lub beda okaleczone twoje dzieci Ale jemu przecież o to chodzi człowieku! Żeby ci bandyci nie mieli szansy nikogo pobić ani okraść, żeby zapobiegać PRZED a nie karać PO przestępstwie! Odpowiedz Link Zgłoś
mikejar Re: A gdzie prewencja? 15.05.06, 17:54 Chyba jestes jedyna osoba ktora mnie zrozumiala . W latach 1975-1980 kiedy Polacy pokazywali sie w niemieckich ( dawne RFN) sklepach , czesto za nimi szedl ktos z obslugi bo byla taka opinia ze kradna. sam bylem swiadkiem kiedy mloda kobieta zalozyla na siebie 6 par spodni i chciala wyjsc ze sklepu. Niemcy zrobili pokazowke i tak naglosnili ta prawe ze wstyd bylo sie odezwac po polsku. Dzisiaj dochodzi do podobnej sytuacji , za chwile mistrzostwa i jestem pewny ze o Polakach uslyszymy , ale nikt nie bedzie sie zachwycal.Dlaczego w USA nie ma takiego problemu , bo tam za wszystko bandyta musialby zaplacic i odpracowac. Impreza sportowa to festyn a nie mordobicie Odpowiedz Link Zgłoś
mikejar Re:brawo min Ziobro,tych kretynow do kamieniolomow 15.05.06, 15:27 na kilka lat ,aby zrozumieli ze to co robia, to skandal. W Niemczech maja ogromne obawy o polskich kibicow , ale tam nie beda sie patyczkowac tylko doloza az bedzie huczec I tak byc powinno bandytow do wiezienia na lata To wstyd dla Polski Rok temu te kanalie laczyly szaliki gdy umieral Papiez Odpowiedz Link Zgłoś
sapervodicka nie rozpaczaj!wszyscy wiedza ze PL to 3 swiat 15.05.06, 16:18 na mundialu ci kibice wcale nie sa w stanie nas wiecej skompromitowac, polska juz jest calkowicie skompromitowana,wszyscy wiedza ze to jest 3 swiat w centrum europy, ze polacy maja mentalnosc rodem z bliskiego wschodu, juz za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
bartosz_20 Re: nie rozpaczaj!wszyscy wiedza ze PL to 3 swiat 15.05.06, 19:51 Racja nasza mentalność i głupota narodowa sięgneła granic 1000 lat temu kiedy jakiś ktoś wpadła na taki idiotyzm żeby założyć państwo "Polska", jesteśmy cyganami Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 A co z kibolami Wisły? 15.05.06, 15:33 Pobili na stadionie piłkarzy Arki.Ale ...są z Krakowa jak Pan Minister.A Dorn to kibic Polonii Warszawa.Poza tym .Gdzie byłą policja PRZED rozruchami?Gdyby interweniowano wcześniej było by spokojnie.Ale nie.Psy czekały! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: A co z kibolami Wisły? 15.05.06, 15:56 Rozczaruje cie, ale ta sprawa pobicia jest raczej watpliwa. Widziales w jakiejs transmisji TV, zeby ktos kogos bil? Ja nie, a widzialam ten mecz. To po prostu zalosnym grajkom z Arki zamarzyl sie walkowerek, zeby (co nie daj Boze!) utrzymac sie w lidze, i zaczeli lgac jak z nut. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: A co z kibolami Wisły? 15.05.06, 21:17 Widziałem. Krakowskie bydło. Odpowiedz Link Zgłoś
tjang Re: A co z kibolami Wisły? 15.05.06, 21:19 ezpa7z9 napisał: > Gdzie byłą policja PRZED rozruchami?Gdyby > interweniowano wcześniej było by spokojnie.Ale nie.Psy czekały! Ty to raczej do grona kibiców się nie zaliczasz. Kibic nie boi się policji, kibic z policją współpracuje, a na pewno nie nazywa ich psami. Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Ależ z tego zdjęcia buc patrzy.... 15.05.06, 15:34 Choć co do karania chuliganów jestem za.Tylko nie na skróty, na podstawie samych "zeznań" policjantów. Taki "procesik" przerobiłem w latach 80- tych.Policjant nie kłamie, bo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Mordki to oni wszyscy jak z Dudy-Gracza albo Bosch 15.05.06, 16:19 a (Hieronima):). Zbynio już najprzystojniejszy, on taką dzięcieliną pała... Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 15:41 prezzzes napisał: > Sam już nie wiem, czy groźniejsi są przestępcy w rządzie, czy na stadionach... > NaFazie Masz rację....grożniejsi są ludzie tacy jak Ty ( niepełnosprawni umysłowo) co nawet w ordynarnym chuligaństwie dopatrują sie wątków politycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
futomaki.pl Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 15:44 Na przymusowe roboty ich. Niech teraz odbudują 5x tyle co rozwalili, to szacunku do cudzej pracy nabiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 15:47 Zobaczymy czy będzie tak jak zapowiada min. Ziobro ? Jeżeli tak będzie, to znaczy, że PiS rzeczywiście oznacza prawio i sprawiedliwość. W pierwszej kolejności powinni zabrać się za tych gnojków nieletnich a ich rodzicom lub opiekunom tak dosolić aby zapamiętali, że należy opiekować się swoimi dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
imprezagt Poparcie dla Ziobro.Tylko proszę nie mówić"kibice" 15.05.06, 15:48 ...o tych bandytach i chuliganach. To, że ktoś przy okazji meczu piłkarskiego przychodzi pokazać światu, że jest debilem i troglodytą nie usprawiedliwa nazywania go kibicem. Bo to obraża normalnych ludzi, którzy właściwie podchodzą do emocjonowania się wydarzeniami sportowymi. I tylko cierpią przez to, że jakieś barany, korzystając z tłumu, robią rozróby. Odpowiedz Link Zgłoś
calmin Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 15:50 Bardziej chyba należałoby się bać byłych agentów w redakcji Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
romantic5 Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 16:00 Wy kierujecie min. Zero na pseudokibicow i przeszkadzacie jemu zajacie ukladami, mafijami i opozycja. To odbije sie na Polska gospodarke i postempie w budowaniu IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 16:02 miejsce bandzirow jest w wiezieniach! tak trzymac panie ziobro! Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 16:00 zamykanie tych gó..arzy do wiezienia to jednak troche za duzo.., powinni dostac porzadny "oklep" na komendach policji i po np.kilkaset godzin pracy na cele porzadkowe, jakby sobie z łopatami i miotłami polatali po kilka godzin dziennie po miescie przez pare miesiecy do by im odeszła ochota na demole i robienie bydła. A odmowa pracy =odsiadka w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Zbynio heroicznie wytępi chuliganów.Tak,jak dziadu 15.05.06, 16:08 wytępił burdele w Wawie :). Niesprawny nieudacznik (razem z Dornem i Wanną) narobi tyle błędów legislacyjnych i proceduralnych, że sprawa umrze śmiercią naturalną, do nastepnej awantury kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
papasan A wnioski o aresztowanie parlamentarzystów 15.05.06, 16:10 z wyrokami gdzie są? panie 0-Ziobro? Pod publiczke to nawet pies dostojniej się wypróźnia... Odpowiedz Link Zgłoś
zyks A chuligan-Lepper kiedy na tapecie u Zbynia ?Jesli 15.05.06, 16:16 jemu wolno, to czemu nie wolno tym kibolakom? Czym się różnią? Odpowiedz Link Zgłoś
marcz7 Re: Ziobro: Ponad sto wniosków o aresztowanie kib 15.05.06, 16:47 to dobre posunięcie, ale społeczeństwo chce wiedzieć, jakie straty poniosło Państwo i prywatni właściciele w wynku dzialania " Polskich ukochannych kibiców" i kto za to zapłaci , bo jezeli my wszyscy , to na nic Pana starania Panie ministrze. chaiłbym za jakiś czas dowiedzieć się ilu z tych wspaniałych kibiców zapłaciło za staraty materialne i za leczenie zranionnych w akcji policjantów. wydaje się, że oprócz kar aresztu , najwiekszą dolegliwością dla chuliganów (chociaż w tym wypadku to za delikatne slowo w stosunku do tych młodzieniaszków)- jest kara finansowa. Odpowiedz Link Zgłoś